#anascantik Instagram Photos & Videos

anascantik - 1.5k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
9.4
average likes

Latest #anascantik Posts

  • Cantiknya?? dah latu MURAH TEROKS lagi. ha

colors dia semua cantik² korang😭
org kata colors yang MUST have
nak memilih pun jadi rambang mata~

RM17.90 je gaiz so student friendly price. Texture pulak tiptop. case pulak cantik and super duper nice

Hah, korang cpt² grab NOW bfore habis stock‼💯 

sebab mawar dah abis stock gaiz :( Serious cepat habis. But! code yang lain still ADA cuma nya dah TAK banyak. so cpt² grab yg korang💯🥰

#anasclassicedition #anasismkl #ANASism #anasismkedah #anaskedah #anaskongsirezeki #anascomestic #anaslovers #anascantik #naklawak #lawak #makeup #makeupaffordableprice #makeuplawa
  • Cantiknya?? dah latu MURAH TEROKS lagi. ha

    colors dia semua cantik² korang😭
    org kata colors yang MUST have
    nak memilih pun jadi rambang mata~

    RM17.90 je gaiz so student friendly price. Texture pulak tiptop. case pulak cantik and super duper nice

    Hah, korang cpt² grab NOW bfore habis stock‼💯

    sebab mawar dah abis stock gaiz :( Serious cepat habis. But! code yang lain still ADA cuma nya dah TAK banyak. so cpt² grab yg korang💯🥰

    #anasclassicedition #anasismkl #ANASism #anasismkedah #anaskedah #anaskongsirezeki #anascomestic #anaslovers #anascantik #naklawak #lawak #makeup #makeupaffordableprice #makeuplawa

  •  12  0  7 hours ago
  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🤭🤭

Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

#anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL
  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🤭🤭

    Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

    Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

    Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

    Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

    #anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL

  •  10  2  8 August, 2020
  • Cantiknyaaa Anas Classic Edition ni. Ye, RM17.90 je🥰 ada yang belum grab lagi ke ? Or ada yg dh grab ? Korang suka Code mana 

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas  #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Cantiknyaaa Anas Classic Edition ni. Ye, RM17.90 je🥰 ada yang belum grab lagi ke ? Or ada yg dh grab ? Korang suka Code mana

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  9  0  6 August, 2020
  • Ada yang nak tak ? Ace Exclusive Box RM250 . Limited tau tk banyak ni , so yg mal tu cepat2 la DM tia

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas  #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Ada yang nak tak ? Ace Exclusive Box RM250 . Limited tau tk banyak ni , so yg mal tu cepat2 la DM tia

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  2  0  6 August, 2020
  • TAK PERNAH TAK CANTIK 🥰

Cantiknya Wardina pakai Kiambang!!! Siapa nak kaler #ANASclassicedition yang ni??? Komen “nak” dekat bawah

Serious lawa sangat kiambang!

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas  #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • TAK PERNAH TAK CANTIK 🥰

    Cantiknya Wardina pakai Kiambang!!! Siapa nak kaler #ANASclassicedition yang ni??? Komen “nak” dekat bawah

    Serious lawa sangat kiambang!

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #makeupartist #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  8  0  6 August, 2020
  • LAST OFFER🔥SET LEKIU

2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
HARGA JUAL : RM 50
FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 📲💛 .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • LAST OFFER🔥SET LEKIU

    2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
    HARGA JUAL : RM 50
    FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 📲💛 .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  4 August, 2020
  • ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️

Omg! Kini ANAS CLASSIC EDITION tampil dengan set yang di datangkan dalam kotak batik yang super cantik! 

BOX BATIK SET 1 
- Kiambang
- Orked
- Kemboja
- Cempaka

BOX BATIK SET 2
- Melur
- Melati
- Mawar
- Dahlia

Jum hempas pulas Bersama ANAS CLASSIC EDITION sementara stock masih ada ❤️

#anassism #anascosmetics #anasclassicediton #Kuching #anasteamkuching#Lipstick #anasclassicediton #anascantik
  • ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
    ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
    ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️

    Omg! Kini ANAS CLASSIC EDITION tampil dengan set yang di datangkan dalam kotak batik yang super cantik!

    BOX BATIK SET 1
    - Kiambang
    - Orked
    - Kemboja
    - Cempaka

    BOX BATIK SET 2
    - Melur
    - Melati
    - Mawar
    - Dahlia

    Jum hempas pulas Bersama ANAS CLASSIC EDITION sementara stock masih ada ❤️

    #anassism #anascosmetics #anasclassicediton #Kuching #anasteamkuching #Lipstick #anasclassicediton #anascantik

  •  4  0  24 July, 2020
  • Assalamualaikum & good morning everyone! Pejam celik pejam celik kejap je dh nak weekend 🤪. Kejap je dah nak Raya kan? Oh yaa lipstick ni paling HOT tau 

Baik dapatkan sekarang sebelum sold out! Nak pakai raya nanti kan ?🤪

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Assalamualaikum & good morning everyone! Pejam celik pejam celik kejap je dh nak weekend 🤪. Kejap je dah nak Raya kan? Oh yaa lipstick ni paling HOT tau

    Baik dapatkan sekarang sebelum sold out! Nak pakai raya nanti kan ?🤪

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  6  0  24 July, 2020
  • Nak tahu tak LIMITED EDITION BATIK BOX nih bukan sahaja didatangkan dengan box yang exclusive tau tapi kombinasi color dalam set ni pun buat korang rambang mata tauu 😅

HARGA MASIH SAMA RM17.90 each

Jadi korang jangan pikir banyak kali grab cepat sebelum nangis tepi bucu katil. Ihiksss

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Nak tahu tak LIMITED EDITION BATIK BOX nih bukan sahaja didatangkan dengan box yang exclusive tau tapi kombinasi color dalam set ni pun buat korang rambang mata tauu 😅

    HARGA MASIH SAMA RM17.90 each

    Jadi korang jangan pikir banyak kali grab cepat sebelum nangis tepi bucu katil. Ihiksss

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  6  0  23 July, 2020
  • Limited tau Anas Classic Edition Box ni . Dah ramai grab tau awk , laju-laju whatsapp sis utk order Kalau tak SOLD OUT nanti 

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Limited tau Anas Classic Edition Box ni . Dah ramai grab tau awk , laju-laju whatsapp sis utk order Kalau tak SOLD OUT nanti

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  11  0  22 July, 2020
  • ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️

Omg! Kini ANAS CLASSIC EDITION tampil dengan set yang di datangkan dalam kotak batik yang super cantik! 

BOX BATIK SET 1 
- Kiambang
- Orked
- Kemboja
- Cempaka

BOX BATIK SET 2
- Melur
- Melati
- Mawar
- Dahlia

Jum hempas pulas Bersama ANAS CLASSIC EDITION sementara stock masih ada ❤️

#anassism #anascosmetics #anasclassicediton #Kuching #anasteamkuching#Lipstick #anasclassicediton #anascantik
  • ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
    ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️
    ‼️ HELLO HELLO SEMUA ‼️

    Omg! Kini ANAS CLASSIC EDITION tampil dengan set yang di datangkan dalam kotak batik yang super cantik!

    BOX BATIK SET 1
    - Kiambang
    - Orked
    - Kemboja
    - Cempaka

    BOX BATIK SET 2
    - Melur
    - Melati
    - Mawar
    - Dahlia

    Jum hempas pulas Bersama ANAS CLASSIC EDITION sementara stock masih ada ❤️

    #anassism #anascosmetics #anasclassicediton #Kuching #anasteamkuching #Lipstick #anasclassicediton #anascantik

  •  5  0  22 July, 2020
  • Good morning everyone!😚 yesss sis nak tolong uolls ni. Korang buntu nak bagi hadiah befday apa dekat bff ni? Takde mase nak packing  hadiah befday?😁

Rilekss! Benda dah ada depan mata ni haa. Just order nak code apa, tinggal tunggu je abg posmen depan pintu rumah okeyy! Zasss!!!

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Good morning everyone!😚 yesss sis nak tolong uolls ni. Korang buntu nak bagi hadiah befday apa dekat bff ni? Takde mase nak packing hadiah befday?😁

    Rilekss! Benda dah ada depan mata ni haa. Just order nak code apa, tinggal tunggu je abg posmen depan pintu rumah okeyy! Zasss!!!

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  4  0  21 July, 2020
  • Ya ampun lawanyaaaa guysss!🤩 tak tergoda ke tu ? RM71.60 jeee ni 

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Ya ampun lawanyaaaa guysss!🤩 tak tergoda ke tu ? RM71.60 jeee ni

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  14  0  21 July, 2020
  • 20.7.20 - Menampilkan koleksi #ANASClassicEdition dengan 2 sets berbeza yang mana setiap set ada 4 gabungan warna yang serious sangat sangat cantik dan didatangkan khas dengan kotak yang super exclusive buat semua juga sesuai kalau nak buat sebagai hadiah buat yang tersayang

Dan ada something special lagi yang bakal di announce esok! Sesiap sedia semua untuk grab koleksi terpaling best selling ANAS Cosmetics ni

Siapa serious nak just komen “nak” dekat bawah ok! 🤍

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • 20.7.20 - Menampilkan koleksi #ANASClassicEdition dengan 2 sets berbeza yang mana setiap set ada 4 gabungan warna yang serious sangat sangat cantik dan didatangkan khas dengan kotak yang super exclusive buat semua juga sesuai kalau nak buat sebagai hadiah buat yang tersayang

    Dan ada something special lagi yang bakal di announce esok! Sesiap sedia semua untuk grab koleksi terpaling best selling ANAS Cosmetics ni

    Siapa serious nak just komen “nak” dekat bawah ok! 🤍

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  4  0  21 July, 2020
  • ANAS OH MY GLOSS
.
💄Super Clear Gloss.
💄Digunakan sebagai topper lipstick atau boleh pakai begitu sahaja tanpa lipstick.
💄Sesuai untuk bibir jenis kering kerana ia dapat merawat bibir anda.
💄Membuatkan bibir anda kelihatan munggil & plumpy.
💄Tidak mengeringkan bibir dan ia membantu melembabkan bibir yang merekah.
💄Travelling friendly & mudah disimpan.
💄Wudhu friendly.
.
SAIZ : 2 ML
HARGA PASARAN : RM25.00
.
Nak order❓.
Whatsapp: 01156449593 atau tekan link di bio✨
.
.
#anascosmetics
#ANAS 
#anaslovers 
#anasism 
#anascosmetics 
#anascantik 
#ANASLipcream 
#anasvelvetlipstick #ANASVelvetCreamLiquidLipstick #ANASMiniLipcream #ANASMiniLipstick
#ANASMini
#teamstarsAISHAHZUL
  • ANAS OH MY GLOSS
    .
    💄Super Clear Gloss.
    💄Digunakan sebagai topper lipstick atau boleh pakai begitu sahaja tanpa lipstick.
    💄Sesuai untuk bibir jenis kering kerana ia dapat merawat bibir anda.
    💄Membuatkan bibir anda kelihatan munggil & plumpy.
    💄Tidak mengeringkan bibir dan ia membantu melembabkan bibir yang merekah.
    💄Travelling friendly & mudah disimpan.
    💄Wudhu friendly.
    .
    SAIZ : 2 ML
    HARGA PASARAN : RM25.00
    .
    Nak order❓.
    Whatsapp: 01156449593 atau tekan link di bio✨
    .
    .
    #anascosmetics
    #ANAS
    #anaslovers
    #anasism
    #anascosmetics
    #anascantik
    #ANASLipcream
    #anasvelvetlipstick #ANASVelvetCreamLiquidLipstick #ANASMiniLipcream #ANASMiniLipstick
    #ANASMini
    #teamstarsAISHAHZUL

  •  4  0  19 July, 2020
  • Lipstick paling best tau ! Moist jeee . Jawapannya : Anas Velvet lipstick laa guys 😍

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #wakeupandmakeup #blusher #colourpop #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #wawabundleofjoy #wawababygirledition #tiapublikabeauty
  • Lipstick paling best tau ! Moist jeee . Jawapannya : Anas Velvet lipstick laa guys 😍

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #wakeupandmakeup #blusher #colourpop #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #wawabundleofjoy #wawababygirledition #tiapublikabeauty

  •  7  0  19 July, 2020
  • HOT HOT HOT 🔥 ABAD NI! Dengan harga yang berpatutan

Anas Classic Edition, RM17.90 jee bohh😘

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • HOT HOT HOT 🔥 ABAD NI! Dengan harga yang berpatutan

    Anas Classic Edition, RM17.90 jee bohh😘

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  13  0  19 July, 2020
  • Happy weekend everyone!♥️ orang kata pagi pagi kena tengok benda cantik jee kan kan ? 😉

_

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Happy weekend everyone!♥️ orang kata pagi pagi kena tengok benda cantik jee kan kan ? 😉

    _

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  9  0  19 July, 2020
  • Ohmaigad! Kecik kecik cili padi 🤩 kecik kecik mengancam jiwa raga. Aduhh! Bergetar jiwa tengok color classic edition. 

✅ Senang cuci, guna wet tissue je
✅ 8 color yang menarik
✅ Mudah di bawa, simpan dalam beg pun boleh sebab kecik comel
✅ Texture ringan dan tak kering

Wahh! Apa yang tak best nya dgn classic edition ni. Rasa nak beli semua kan? 😆 Grab sekarang sebelum habis. Nanti sendu. Kah!

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Ohmaigad! Kecik kecik cili padi 🤩 kecik kecik mengancam jiwa raga. Aduhh! Bergetar jiwa tengok color classic edition.

    ✅ Senang cuci, guna wet tissue je
    ✅ 8 color yang menarik
    ✅ Mudah di bawa, simpan dalam beg pun boleh sebab kecik comel
    ✅ Texture ringan dan tak kering

    Wahh! Apa yang tak best nya dgn classic edition ni. Rasa nak beli semua kan? 😆 Grab sekarang sebelum habis. Nanti sendu. Kah!

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  6  0  16 July, 2020
  • Warna manis-manis je smeua ni . Antara 8 warna ni korang suka yang mana satu ?🔥😉 Mana nk dpt dengan hrga RM17.90 je utk lipstick ni

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Warna manis-manis je smeua ni . Antara 8 warna ni korang suka yang mana satu ?🔥😉 Mana nk dpt dengan hrga RM17.90 je utk lipstick ni

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  7  0  16 July, 2020
  • Wowersssss sangat2 lipstick ANAS Classic Edition ni ! 

Dah cantik sangat dah ANAS Classic Edition ni. So tunggu apa lagi? Tak rugi tau kalau awak ambil warna warna ni sebab mmg cantik sangat!!

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Wowersssss sangat2 lipstick ANAS Classic Edition ni !

    Dah cantik sangat dah ANAS Classic Edition ni. So tunggu apa lagi? Tak rugi tau kalau awak ambil warna warna ni sebab mmg cantik sangat!!

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  4  0  15 July, 2020
  • OMG! Korang pilih yang mana ? Hanya RM17.90 je tau . Mana nk dpt lipstick yg super best semua MUA guna dgn harga murah mcm ni

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • OMG! Korang pilih yang mana ? Hanya RM17.90 je tau . Mana nk dpt lipstick yg super best semua MUA guna dgn harga murah mcm ni

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  6  0  14 July, 2020
  • Lipstick kecillll molek, tapi color nya seriusss berbisaaa! Huwaaaa!!
.
Dengan harga nya cuma 17.90, harga mampu milik, jangan menyesal kalau org lain dah cantik duluuu,, zassss! (Btw ni code Melur ya) 😜

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Lipstick kecillll molek, tapi color nya seriusss berbisaaa! Huwaaaa!!
    .
    Dengan harga nya cuma 17.90, harga mampu milik, jangan menyesal kalau org lain dah cantik duluuu,, zassss! (Btw ni code Melur ya) 😜

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  12  0  14 July, 2020
  • Alahaiiii comelnyeee Classic Edition ni😍 , RM17.90

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru
  • Alahaiiii comelnyeee Classic Edition ni😍 , RM17.90

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #bellapark #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #muabellaz #blusher #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushercantik #mekapcantik #wawabundleofjoy #tiapublikabeauty #anasclassicedition #anasclassiceditionlipstick #produkbaru

  •  7  0  13 July, 2020
  • wowww menarik tertarik 😄 

lawa naaaa kalau combine dua ni dkt bibir. Terus auto jadi cik korea atedia. 

packaging lawa sangat ni 😭😭🔥 RM17.90 JERRRRR. harga student friendly sangat hihi :* 

best sgt ker? ye dears best sangat‼ dah cuba pasti nak lagi, tidak akan menyesal. feedback menarik ada dihighlight😘🥰 

dm/ws kina for more info/details. Kita ada gambar swtches dkt bibir okies.. tekan link utk lebih mudahkan awak awak 🥰💗 

#anascosmetic
#anasclassicedition #anascempaka #anascantik #anasmurah #anasism #affordablefashion #naklawa
  • wowww menarik tertarik 😄

    lawa naaaa kalau combine dua ni dkt bibir. Terus auto jadi cik korea atedia.

    packaging lawa sangat ni 😭😭🔥 RM17.90 JERRRRR. harga student friendly sangat hihi :*

    best sgt ker? ye dears best sangat‼ dah cuba pasti nak lagi, tidak akan menyesal. feedback menarik ada dihighlight😘🥰

    dm/ws kina for more info/details. Kita ada gambar swtches dkt bibir okies.. tekan link utk lebih mudahkan awak awak 🥰💗

    #anascosmetic
    #anasclassicedition #anascempaka #anascantik #anasmurah #anasism #affordablefashion #naklawa

  •  38  0  10 July, 2020

Top #anascantik Posts

  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🤭🤭

Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

#anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL
  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🤭🤭

    Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

    Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

    Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

    Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

    #anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL

  •  10  2  8 August, 2020
  • SWEETNYAA BLUSHER ANAS NI🥰.
.
Manis betul siapa yang pakai code Love Rosie dan Peach Please ni. Yes, sangat sesuai dengan semua jenis kulit especially dari light to dark skin tone sebab warna dia sangat natural!!!
.
Bila pakai bukan jenis yang pakai terus shock pink dekat pipi. Eee sumpah cantik gilaa, serious nampak stunning. .
Blusher ni kalau ada yang nak boleh whatsapp ke
.
sekarang ada sale tau!! beli dua² ni RM 69.90 je tau
free postage
code:APS 7
.
Omg! Semua wajib ada tau! Serious perlu ada! 😭💕 #anascosmetics #blusheranas #butikkosmetik #highquality #anasism #teamstarviral #jimatteroks #anascantik #teamstarsAISHAHZUL
  • SWEETNYAA BLUSHER ANAS NI🥰.
    .
    Manis betul siapa yang pakai code Love Rosie dan Peach Please ni. Yes, sangat sesuai dengan semua jenis kulit especially dari light to dark skin tone sebab warna dia sangat natural!!!
    .
    Bila pakai bukan jenis yang pakai terus shock pink dekat pipi. Eee sumpah cantik gilaa, serious nampak stunning. .
    Blusher ni kalau ada yang nak boleh whatsapp ke
    .
    sekarang ada sale tau!! beli dua² ni RM 69.90 je tau
    free postage
    code:APS 7
    .
    Omg! Semua wajib ada tau! Serious perlu ada! 😭💕 #anascosmetics #blusheranas #butikkosmetik #highquality #anasism #teamstarviral #jimatteroks #anascantik #teamstarsAISHAHZUL

  •  9  2  1 June, 2020
  • *EEE SUMPAH CANTIK LAA WARNA LIPSTICK ANAS NI*

Nak tahu tak apa bestnyaa lipstick ANAS ni 😍💋
💋 Mengandungi vitamin E dan Olive Oil
💋 Warna yang sangat bervariasi
💋 Sesuai dengan semua jenis warna kulit 💋 Tahan lama
💋 Ringan kat bibir 💋 Manis gilaa buat pakai daily

Jom sama sama cantik, klik je link kat bawah ⬇️ https://anascosmeticniena.wasap.my/

#lipstick #liquidlipstick #lipstickanas #setmekap #eyeshadowanas #pakejteamstar #jimatteroks #anascantik
  • *EEE SUMPAH CANTIK LAA WARNA LIPSTICK ANAS NI*

    Nak tahu tak apa bestnyaa lipstick ANAS ni 😍💋
    💋 Mengandungi vitamin E dan Olive Oil
    💋 Warna yang sangat bervariasi
    💋 Sesuai dengan semua jenis warna kulit 💋 Tahan lama
    💋 Ringan kat bibir 💋 Manis gilaa buat pakai daily

    Jom sama sama cantik, klik je link kat bawah ⬇️ https://anascosmeticniena.wasap.my/

    #lipstick #liquidlipstick #lipstickanas #setmekap #eyeshadowanas #pakejteamstar #jimatteroks #anascantik

  •  11  4  1 June, 2020
  • Jimat, murah, best letupssssssssss 🔥‼️ Cepat grab sekarang sementara stok masih ada.. Komen Nak👇

#ANASism
#anascantik 
#anasmalaysia
  • Jimat, murah, best letupssssssssss 🔥‼️ Cepat grab sekarang sementara stok masih ada.. Komen Nak👇

    #ANASism
    #anascantik
    #anasmalaysia

  •  3  0  27 June, 2020
  • Sesiapa yang jenis nak bersiap cepat, chap chusss je tu, MUST HAVE this ANAS EYESHADOW STICK.
.
Tak payah susah-susah, color sikit atas kelopak mata tu, terus boleh blend dengan jari atau berus make up.
.
Ada 5 warna yang cantik dan menarik dengan harga RM39.90. .
JOM ORDER SEKARANG❗️. Takkan nak tengok orang lain je cantik, kita pun mesti la nak cantik juga kanssss.
.
.
.
#anasism #anascantik #anas #anaseyeshadow #eyeshadow #anaseyeshadowstick #makeup #makeuplook #makeupANAS #letscantik #eyeshadoestick #teamstarsAISHAHZUL
  • Sesiapa yang jenis nak bersiap cepat, chap chusss je tu, MUST HAVE this ANAS EYESHADOW STICK.
    .
    Tak payah susah-susah, color sikit atas kelopak mata tu, terus boleh blend dengan jari atau berus make up.
    .
    Ada 5 warna yang cantik dan menarik dengan harga RM39.90. .
    JOM ORDER SEKARANG❗️. Takkan nak tengok orang lain je cantik, kita pun mesti la nak cantik juga kanssss.
    .
    .
    .
    #anasism #anascantik #anas #anaseyeshadow #eyeshadow #anaseyeshadowstick #makeup #makeuplook #makeupANAS #letscantik #eyeshadoestick #teamstarsAISHAHZUL

  •  4  0  23 April, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 • 8 warna memukau!
• sangat affordable!
• 2 ml
• packaging exclusive
• creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 📲💛 .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 • 8 warna memukau!
    • sangat affordable!
    • 2 ml
    • packaging exclusive
    • creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 📲💛 .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  11  0  17 June, 2020
  • Anas velvet cream ada 2 code tau, Kencana Dewi & Lela Manja . Please SWIPE LEFT OKEYH😜♥️
_

Price | RM22 only

Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
_______________________
HAPPY SHOPPING 🛍
.

http://www.wasap.my/60135250502
http://www.wasap.my/60135250502

#eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #wakeupandmakeup #blusher #colourpop #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #wawabundleofjoy #wawababygirledition #tiapublikabeauty
  • Anas velvet cream ada 2 code tau, Kencana Dewi & Lela Manja . Please SWIPE LEFT OKEYH😜♥️
    _

    Price | RM22 only

    Any inquiries or purchase : Click link at bio @tiapublika.beauty // Whatsapp +6013 525 0502 for fast response !
    _______________________
    HAPPY SHOPPING 🛍
    .

    http://www.wasap.my/60135250502
    http://www.wasap.my/60135250502

    #eyelineranas #anascosmetics #anasism #teamstars #teamstarsanas #anaspalatte #butikkosmestik #unicornmakeup #wawacosmetics #makeuplover #mascaraanas #eyelineranas #wakeupandmakeup #blusher #colourpop #colourpopcosmetics #malaysiamakeup #lipstickhacks #liquidlipstick #lipstickanas #eyeshadowanas #pakejteamstar #anascantik #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #wawabundleofjoy #wawababygirledition #tiapublikabeauty

  •  7  1  1 June, 2020