#anasbp Instagram Photos & Videos

anasbp - 714 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
6.3
average likes

Latest #anasbp Posts

  • LAST OFFERπŸ”₯SET LEKIU

2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
HARGA JUAL : RM 50
FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • LAST OFFERπŸ”₯SET LEKIU

    2 LELA MANJA + 1 LIPGLOSS
    HARGA JUAL : RM 50
    FREE POSTAGE (KECUALI SS +RM6)

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  4 August, 2020
  • SUSAHNYAA PILIH WARNA EYEBROW YANG SESUAI 😭😭😭

Tulaa dah bagitau. Bila pakai eyebrow dari ANAS ni warna sesuai sangattt nak pilihh dengan warna muka asia. Lepastu mata pensil dia jenis yang β€˜micro’. Senang nak buat bingkai kening.

Warna pigmented, lukis tu je terus nampak, warna dia pun tak terlalu black, dan tak terlalu brown, so jangan takut jadi kening shinchan, kehkeh. Sesuai la sesangat untuk yang jenis tak reti lukis tu memang terus macam level2 MUA hebatlah bila pakai eyebrow pencil ANAS ni.

Code 01 Almond (light brown)
Code 02 Cocoa (brown)
Code 03 Espresso (dark brown)

Harga RM29.90 jeeee,
Klik link di bio  untuk order πŸ“²

#eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook
  • SUSAHNYAA PILIH WARNA EYEBROW YANG SESUAI 😭😭😭

    Tulaa dah bagitau. Bila pakai eyebrow dari ANAS ni warna sesuai sangattt nak pilihh dengan warna muka asia. Lepastu mata pensil dia jenis yang β€˜micro’. Senang nak buat bingkai kening.

    Warna pigmented, lukis tu je terus nampak, warna dia pun tak terlalu black, dan tak terlalu brown, so jangan takut jadi kening shinchan, kehkeh. Sesuai la sesangat untuk yang jenis tak reti lukis tu memang terus macam level2 MUA hebatlah bila pakai eyebrow pencil ANAS ni.

    Code 01 Almond (light brown)
    Code 02 Cocoa (brown)
    Code 03 Espresso (dark brown)

    Harga RM29.90 jeeee,
    Klik link di bio untuk order πŸ“²

    #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook

  •  2  0  28 July, 2020
  • SUSAHNYAA PILIH WARNA EYEBROW YANG SESUAI 😭😭😭

Tulaa dah bagitau. Bila pakai eyebrow dari ANAS ni warna sesuai sangattt nak pilihh dengan warna muka asia. Lepastu mata pensil dia jenis yang β€˜micro’. Senang nak buat bingkai kening.

Warna pigmented, lukis tu je terus nampak, warna dia pun tak terlalu black, dan tak terlalu brown, so jangan takut jadi kening shinchan, kehkeh. Sesuai la sesangat untuk yang jenis tak reti lukis tu memang terus macam level2 MUA hebatlah bila pakai eyebrow pencil ANAS ni.

Code 01 Almond (light brown)
Code 02 Cocoa (brown)
Code 03 Espresso (dark brown)

Harga RM29.90 jeeee,
Klik link di bio  untuk order πŸ“²

#eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook
  • SUSAHNYAA PILIH WARNA EYEBROW YANG SESUAI 😭😭😭

    Tulaa dah bagitau. Bila pakai eyebrow dari ANAS ni warna sesuai sangattt nak pilihh dengan warna muka asia. Lepastu mata pensil dia jenis yang β€˜micro’. Senang nak buat bingkai kening.

    Warna pigmented, lukis tu je terus nampak, warna dia pun tak terlalu black, dan tak terlalu brown, so jangan takut jadi kening shinchan, kehkeh. Sesuai la sesangat untuk yang jenis tak reti lukis tu memang terus macam level2 MUA hebatlah bila pakai eyebrow pencil ANAS ni.

    Code 01 Almond (light brown)
    Code 02 Cocoa (brown)
    Code 03 Espresso (dark brown)

    Harga RM29.90 jeeee,
    Klik link di bio untuk order πŸ“²

    #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook

  •  1  0  28 July, 2020
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr! 
.
Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Pssstt! Tengah cari Lipstick yang cecantik ke tu? Haa ni sy nak bgtau tentang ANAS CLASSIC EDITION ni, letupsss gilerrr!
    .
    Sekali calit je terus jatuh cinta. Terus tak pandang dah lipstick lain.

    Nak bibir sexy? CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  9 July, 2020
  • MUKA MERAH-MERAH BLUSHING SEBAB ANAS PUNYA BLUSHER LA TU 😊πŸ₯°

Apa yang best sangat pasal blusher Anas ni sampai semua orang dah guna blusher ni? β™₯️

Cara penggunaan:

πŸ‘ Peach Please 

Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

🌹 Love Rosie 

Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

Klik jeee link di bio atau whatsapp 0108493527 ✨

#blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
  • MUKA MERAH-MERAH BLUSHING SEBAB ANAS PUNYA BLUSHER LA TU 😊πŸ₯°

    Apa yang best sangat pasal blusher Anas ni sampai semua orang dah guna blusher ni? β™₯️

    Cara penggunaan:

    πŸ‘ Peach Please

    Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

    🌹 Love Rosie

    Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

    Klik jeee link di bio atau whatsapp 0108493527 ✨

    #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp

  •  1  0  4 July, 2020
  • PERNAH JUMPA TAK CONCEALER YANG BUKAN SEKADAR CONCEALER? 😱😱
.
Tak pernah kan? ehemm ehemm tapi tiada yang mustahil untuk ANAS Concelear
.
Warna dia yang bervariasi bukan sekadar boleh conceal flaws, TAPI boleh jadikan highlight dan contour juga tahu takkkk!!!
.
Double triple besttt sangat kalau macam ni, cukup dengan ANAS Concelear korang dah boleh contour dan highlight kan muka, blend campur warna je, PALING BEST tekstur diaaaaa, OMG loveee sangattt
.
#anasconcealer #anascosmetics 
#anas #tipscantik #anasbp #makeupcantik
  • PERNAH JUMPA TAK CONCEALER YANG BUKAN SEKADAR CONCEALER? 😱😱
    .
    Tak pernah kan? ehemm ehemm tapi tiada yang mustahil untuk ANAS Concelear
    .
    Warna dia yang bervariasi bukan sekadar boleh conceal flaws, TAPI boleh jadikan highlight dan contour juga tahu takkkk!!!
    .
    Double triple besttt sangat kalau macam ni, cukup dengan ANAS Concelear korang dah boleh contour dan highlight kan muka, blend campur warna je, PALING BEST tekstur diaaaaa, OMG loveee sangattt
    .
    #anasconcealer #anascosmetics
    #anas #tipscantik #anasbp #makeupcantik

  •  0  0  4 July, 2020
  • Cantik kan @dianadanielleb ni?
Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Cantik kan @dianadanielleb ni?
    Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  1 July, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  1 July, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  5  0  29 June, 2020
  • Hi korangg, 
Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • Hi korangg,
    Dah grab ke belum ANAS CLASSIC EDITION NI?
    Kalau belum cepat whatsapp +601120873499

    CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!
    LIMITED 100K pcs JE TAUUU!! Harga : RM17.90

    postage rm9 sem / rm12 ss β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  29 June, 2020
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH* 
Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii 
Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu 
Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
  • *EEEE SUSAHNYA LA NAK PILIHH*
    Aikk pilih apa tuuu? Kenapa pilih pallete sampai nak menangis?

    Haa sis tahu kenapa . Mesti dalam pallete tu, tak semua warna eyeshadow korang pakai, korang suka, ishh rugii rugii
    Lebih baik korang pakai SINGLE PRESSED EYESHADOW ni, boleh beli warna yang korang minat jeeee, tak lah pallete eyeshadow tu terbazir macam selalu
    Yang suka shimmer, yang taknak shimmer semuaa ada, haa class kau sis, mudah kau nak pilih set warna eksklusif untuk diri sendiri

    Klik je link dekat bawah kalau taknak dibelenggu dilema lagi ⬇️
    www.wasap.my/601157595514/anascosmetics

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp

  •  8  0  26 June, 2020
  • Hi pretty! ANAS HIGHLIGHTER HERE!πŸ₯°πŸ₯°
.
.
ANAS HIGHLIGHTER didatangkan dalam kod warna 'SUNKISSED' , warna emas kekuningan yang sangat sesuai dengan pelbagai tona kulit untuk kesan 'glow' yang semulajadi. Kandungan Vitamin E di dalam formula ANAS HIGHLIGHTER pula membantu mengembalikan kesihatan kulit wajah.
.
.
RM 45 exc postage
.
.
For any purchase, just clink link on my bio 😘
OR
You just cam dm me k!😘
.
#anasismyasnina #makeupsimple #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook
  • Hi pretty! ANAS HIGHLIGHTER HERE!πŸ₯°πŸ₯°
    .
    .
    ANAS HIGHLIGHTER didatangkan dalam kod warna 'SUNKISSED' , warna emas kekuningan yang sangat sesuai dengan pelbagai tona kulit untuk kesan 'glow' yang semulajadi. Kandungan Vitamin E di dalam formula ANAS HIGHLIGHTER pula membantu mengembalikan kesihatan kulit wajah.
    .
    .
    RM 45 exc postage
    .
    .
    For any purchase, just clink link on my bio 😘
    OR
    You just cam dm me k!😘
    .
    #anasismyasnina #makeupsimple #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook

  •  5  0  20 June, 2020
  • *PERNAH JUMPA TAK CONCEALER YANG BUKAN SEKADAR CONCEALER??* 😱😱
.
Tak pernah kan? ehemm ehemm tapi tiada yang mustahil untuk ANAS Concelear
.
Warna dia yang bervariasi bukan sekadar boleh conceal flaws, TAPI boleh jadikan highlight dan contour juga tahu takkkk!!!
.
Double triple besttt sangat kalau macam ni, cukup dengan ANAS Concelear korang dah boleh contour dan highlight kan muka, blend campur warna je, PALING BEST tekstur diaaaaa, OMG loveee sangattt
.
Perlukan consultation berkaitan barang kosmetik?  Meh pm,  free consultation dengan setiap pembelian 😘

#anasconcealer #anascosmetics #anas #tipscantik #anasbp #anasmekap #makeupcantik
  • *PERNAH JUMPA TAK CONCEALER YANG BUKAN SEKADAR CONCEALER??* 😱😱
    .
    Tak pernah kan? ehemm ehemm tapi tiada yang mustahil untuk ANAS Concelear
    .
    Warna dia yang bervariasi bukan sekadar boleh conceal flaws, TAPI boleh jadikan highlight dan contour juga tahu takkkk!!!
    .
    Double triple besttt sangat kalau macam ni, cukup dengan ANAS Concelear korang dah boleh contour dan highlight kan muka, blend campur warna je, PALING BEST tekstur diaaaaa, OMG loveee sangattt
    .
    Perlukan consultation berkaitan barang kosmetik? Meh pm, free consultation dengan setiap pembelian 😘

    #anasconcealer #anascosmetics #anas #tipscantik #anasbp #anasmekap #makeupcantik

  •  5  0  20 June, 2020
  • *PENING DAH TAK TAHU MANA NAK CARI CONCEALER YANG FULL COVERAGE?*
.
Haihh, jangan nak pening sangat kalau belum cuba ANAS Concealer yang kami nak share ni
.
Concealer ni memang dirumuskan khas untuk menutupi segala mak nenek flaws kat muka korang korang tu dengan sekali sapuan je.
.
Ia juga khas untuk kulit muka asia macam kita ni sebab dia datang dengan 5 code warna, tekstur dia yang creamy menimbulkan efek glowing serta melembapkan kulit, say NO to crack make up .
Dab dab elok terletak atas kulit kau, set pulak dengan setting powder, meletupss ✨
.
RUGI KALAU TAK CUBA
KENAPA RUGII??
Haa meh WhatsApp 0175674977 atau tekan link di bio .
#anasconcealer #anascosmetics #anasmakeup #anasbp #tipscantik
  • *PENING DAH TAK TAHU MANA NAK CARI CONCEALER YANG FULL COVERAGE?*
    .
    Haihh, jangan nak pening sangat kalau belum cuba ANAS Concealer yang kami nak share ni
    .
    Concealer ni memang dirumuskan khas untuk menutupi segala mak nenek flaws kat muka korang korang tu dengan sekali sapuan je.
    .
    Ia juga khas untuk kulit muka asia macam kita ni sebab dia datang dengan 5 code warna, tekstur dia yang creamy menimbulkan efek glowing serta melembapkan kulit, say NO to crack make up .
    Dab dab elok terletak atas kulit kau, set pulak dengan setting powder, meletupss ✨
    .
    RUGI KALAU TAK CUBA
    KENAPA RUGII??
    Haa meh WhatsApp 0175674977 atau tekan link di bio .
    #anasconcealer #anascosmetics #anasmakeup #anasbp #tipscantik

  •  2  0  20 June, 2020
  • Warna kulit fair atau cerah boleh pakai ANAS Eyebrow Pencil kod 1 (almond) tapi kalau awak kulit medium atau manis manis boleh pakai kod 2 cocoa) serta kalau kulit tanned boleh pakai kod 3 (espresso)
.
.
atau boleh je mix yang mana kod 1 pakai dekat sebelah hujung dan kod 2 atau tiga pakai untuk buat frame then layang layangkan. Uwahhhhhhhh
.
.
Semua code lawa! Yes 29.90 sahaja
.
Klik link untuk order ⬇️ #anasismyasnina #makeupsimple #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook
  • Warna kulit fair atau cerah boleh pakai ANAS Eyebrow Pencil kod 1 (almond) tapi kalau awak kulit medium atau manis manis boleh pakai kod 2 cocoa) serta kalau kulit tanned boleh pakai kod 3 (espresso)
    .
    .
    atau boleh je mix yang mana kod 1 pakai dekat sebelah hujung dan kod 2 atau tiga pakai untuk buat frame then layang layangkan. Uwahhhhhhhh
    .
    .
    Semua code lawa! Yes 29.90 sahaja
    .
    Klik link untuk order ⬇️ #anasismyasnina #makeupsimple #eyeshadowanas #eyebrowcantik #tipseyebrow #anasism #anasbp #butikkosmestik #makeuplook

  •  3  0  19 June, 2020
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
.
Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
.
5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link di bio kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas!
.
#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

    Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
    .
    Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
    .
    5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link di bio kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas!
    .
    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  2  0  17 June, 2020
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.

Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.

5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia

Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.

Klik link di bio kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas!

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

    Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.

    Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.

    5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia

    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.

    Klik link di bio kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas!

    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  2  0  17 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  11  0  17 June, 2020
  • CANTIK DENGAN 5 SAAT SAHAJA
.
Dibawakan khas oleh Anas cosmetics dengan 5 tona warna yang chantiksss dan onzz untuk segala jenis make up look.
.
Sangat mudah, senang dan simple untuk digunakan, dap dap terus cantik.
Tapi dap dap pun pigmented habis tau. Bukan biasa biasa tapi luar biasa hasilnya selepas mengunakan eyeshadow stick dari Anas cosmetics.
.
Didatangkan dengan 5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
.
#anasismyasnina #makeup #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • CANTIK DENGAN 5 SAAT SAHAJA
    .
    Dibawakan khas oleh Anas cosmetics dengan 5 tona warna yang chantiksss dan onzz untuk segala jenis make up look.
    .
    Sangat mudah, senang dan simple untuk digunakan, dap dap terus cantik.
    Tapi dap dap pun pigmented habis tau. Bukan biasa biasa tapi luar biasa hasilnya selepas mengunakan eyeshadow stick dari Anas cosmetics.
    .
    Didatangkan dengan 5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
    .
    #anasismyasnina #makeup #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  3  0  17 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  4  0  16 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  3  0  16 June, 2020
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
β€’ sangat affordable!
β€’ 2 ml
β€’ packaging exclusive
β€’ creamy version

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • TEASER PRODUK BARU!!! CLASSIC EDITION ANAS COSMETICS!

    Harga : RM17.90 β€’ 8 warna memukau!
    β€’ sangat affordable!
    β€’ 2 ml
    β€’ packaging exclusive
    β€’ creamy version

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  16 June, 2020
  • ANAS EYESHADOW STICKS
.
Now Available 5 Colour :
🌼 Aurora
🌼 Persia
🌼 Punjabi
🌼 Kashmir
🌼 Bahamas
.
Sebab korang kena ada this Eyeshadow Stick ‡
✨ Super Pigmented
✨ Waterproof
✨ Easy to blend with NO FALL-OUT
✨ Suitable for any Occasions
✨ Highly recommend for daily & professional
✨ Super affordable & it wont burn your pocket
.
KLIK LINK DI BIO KALAU NAK GRAB HARGA KOMBO EYESHADOW STICK πŸ˜‹

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • ANAS EYESHADOW STICKS
    .
    Now Available 5 Colour :
    🌼 Aurora
    🌼 Persia
    🌼 Punjabi
    🌼 Kashmir
    🌼 Bahamas
    .
    Sebab korang kena ada this Eyeshadow Stick ‡
    ✨ Super Pigmented
    ✨ Waterproof
    ✨ Easy to blend with NO FALL-OUT
    ✨ Suitable for any Occasions
    ✨ Highly recommend for daily & professional
    ✨ Super affordable & it wont burn your pocket
    .
    KLIK LINK DI BIO KALAU NAK GRAB HARGA KOMBO EYESHADOW STICK πŸ˜‹

    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  2  0  15 June, 2020
  • ANAS EYESHADOW STICK
.
Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
.
Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
.
5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link di bio atau Whatsapp 0175674977 kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
.
#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • ANAS EYESHADOW STICK
    .
    Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
    .
    Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
    .
    5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link di bio atau Whatsapp 0175674977 kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
    .
    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  4  0  15 June, 2020
  • *MUKA MERAH-MERAH BLUSHING SEBAB ANAS PUNYA BLUSHER LA TU* ☺️πŸ₯° Apa yang best sangat pasal blusher Anas ni sampai semua orang dah guna blusher ni? β™₯️ Cara penggunaan: πŸ‘ Peach Please 
Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka. 🌹 Love Rosie 
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

Klik jeee link diatas ✨

#blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
  • *MUKA MERAH-MERAH BLUSHING SEBAB ANAS PUNYA BLUSHER LA TU* ☺️πŸ₯° Apa yang best sangat pasal blusher Anas ni sampai semua orang dah guna blusher ni? β™₯️ Cara penggunaan: πŸ‘ Peach Please
    Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka. 🌹 Love Rosie
    Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

    Klik jeee link diatas ✨

    #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp

  •  0  0  13 June, 2020
  • ANAS EYESHADOW PALLETE (3 IN 1)

PRICE: RM99. 90

3 PALETTES, 4 COLORS EACH (1 PCS ROSEGOLD, 1PCS STARLOVE, 1 PCS WONDERLUST)

haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

#mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
#kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup 
#ailyqairy
#ailyqairyofficial
#teamintanshue
#anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .
  • ANAS EYESHADOW PALLETE (3 IN 1)

    PRICE: RM99. 90

    3 PALETTES, 4 COLORS EACH (1 PCS ROSEGOLD, 1PCS STARLOVE, 1 PCS WONDERLUST)

    haa kalau dah berminat tu cepat cepatt PM sis, Klik link in bio to order or WhatsApp 01120873499 πŸ“²πŸ’› .

    Nak tengok banyak2 produk lagi jom visit ig @anasism.insy di bahagian highlight or WhatsApp 01120873499 ✨

    #mekapcantik #teamstars #tipscantik #eyeshadowviral #anascosmetics #anaseyeshadow #anascantik #anassiglepressedeyeshadow #anasbp
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral#lipmattemurah #anascosmetics #anasismlipcream #anasmattenesseyeshadowpalette #anasapam #anasmascaraultramadness #anaseyeliner #anaseyeshadow #anasmakeup
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue
    #anascosmetics #teamstars #blusheranas #blushermagik #blushercantik #workingwoman #mekapcantik #tipscantik .

  •  6  0  10 June, 2020
  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🀭🀭 Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

jom dm untuk order

#anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL
  • EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss🀭🀭 Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

    Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

    Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

    Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

    jom dm untuk order

    #anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik #teamstarsAISHAHZUL

  •  3  0  8 June, 2020

Top #anasbp Posts

  • *APA BESTNYA BLUSHER ANAS NI EH?* 😍😍✨ Perasan takk duk tengok ramai je orang pakai sekarang blusher ANAS ni? Kalau tengok make up tutorial pun diaorang mesti guna blusher ANAS. Sampai MUA Bellaz, MUA Kak Mek semuaa lahh in Love terukk dengan blusher Anas ni β™₯️ Haa sebab dia super pigmented tau!! sangat sesuai untuk pakai daily, atau nak makeup heavy, bridal. Sebab tu kalau tengok MUA-MUA letops sekarang semua pilih ANAS πŸ₯° βœ… Sesuai for all skin type mana-mana skin texture pun sesuai
βœ… Powdery,Matte finishing - takkan buat nampak berminyak
βœ… Long lasting - panas or sejuk pun still onzz
βœ… Packaging compact dan cuteeee
βœ… Harga kita-kita - sumpah mampu milik oiii 😍

Haaaa jadi tunggu apa lagiii. Tak payah dah pening2 nak cari blusher. ANAS kan ada.

Klik jeee link dibawah β¬‡οΈβœ¨
Www.wasap.my/60149819754

#sounickly
#blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
  • *APA BESTNYA BLUSHER ANAS NI EH?* 😍😍✨ Perasan takk duk tengok ramai je orang pakai sekarang blusher ANAS ni? Kalau tengok make up tutorial pun diaorang mesti guna blusher ANAS. Sampai MUA Bellaz, MUA Kak Mek semuaa lahh in Love terukk dengan blusher Anas ni β™₯️ Haa sebab dia super pigmented tau!! sangat sesuai untuk pakai daily, atau nak makeup heavy, bridal. Sebab tu kalau tengok MUA-MUA letops sekarang semua pilih ANAS πŸ₯° βœ… Sesuai for all skin type mana-mana skin texture pun sesuai
    βœ… Powdery,Matte finishing - takkan buat nampak berminyak
    βœ… Long lasting - panas or sejuk pun still onzz
    βœ… Packaging compact dan cuteeee
    βœ… Harga kita-kita - sumpah mampu milik oiii 😍

    Haaaa jadi tunggu apa lagiii. Tak payah dah pening2 nak cari blusher. ANAS kan ada.

    Klik jeee link dibawah β¬‡οΈβœ¨
    Www.wasap.my/60149819754

    #sounickly
    #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp

  •  7  0  17 May, 2020
  • *EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss* 🀭🀭 Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

Klik link untuk terus ke whatsapp πŸ“²

#anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik
  • *EYEBROW PENCIL KORANG MUDAH PATAH?? oppss* 🀭🀭 Takpe jangan risau. Korang cuba pakai yang ni, SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL daripada ANAS ni,

    Tekstur dia yang tak mudah patah sangat lahh memudahkan dan menjimatkan duit korang tau takkk, bestnyaaaa

    Lagi satu yang paling best, dia tak terlalu lembut, jadi warna dia takkan pekat yg macam shinchan tu, warna dia akan jadi natural gilaa kat kening korang

    Didatangkan dengan 3 code warna, pilih je yang mana berkenan di hati

    Klik link untuk terus ke whatsapp πŸ“²

    #anaseyebrow #anasbp #eyebrowcantik #tipskening #anascantik #anascosmetics #anaseyebrowviral #lukiskening #butikkosmetik #teamstars #tipscantik

  •  5  0  3 April, 2020
  • ANAS EYESHADOW STICKS
.
Now Available 5 Colour :
🌼 Aurora
🌼 Persia
🌼 Punjabi
🌼 Kashmir
🌼 Bahamas
.
Sebab korang kena ada this Eyeshadow Stick ‡
✨ Super Pigmented
✨ Waterproof
✨ Easy to blend with NO FALL-OUT
✨ Suitable for any Occasions
✨ Highly recommend for daily & professional
✨ Super affordable & it wont burn your pocket
.
KLIK LINK DI BIO KALAU NAK GRAB HARGA KOMBO EYESHADOW STICK πŸ˜‹

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • ANAS EYESHADOW STICKS
    .
    Now Available 5 Colour :
    🌼 Aurora
    🌼 Persia
    🌼 Punjabi
    🌼 Kashmir
    🌼 Bahamas
    .
    Sebab korang kena ada this Eyeshadow Stick ‡
    ✨ Super Pigmented
    ✨ Waterproof
    ✨ Easy to blend with NO FALL-OUT
    ✨ Suitable for any Occasions
    ✨ Highly recommend for daily & professional
    ✨ Super affordable & it wont burn your pocket
    .
    KLIK LINK DI BIO KALAU NAK GRAB HARGA KOMBO EYESHADOW STICK πŸ˜‹

    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  2  0  15 June, 2020
  • ANAS EYESHADOW STICK
.
Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
.
Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
.
5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link di bio atau Whatsapp 0175674977 kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
.
#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • ANAS EYESHADOW STICK
    .
    Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
    .
    Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
    .
    5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link di bio atau Whatsapp 0175674977 kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
    .
    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  4  0  15 June, 2020
  • *PENING DAH TAK TAHU MANA NAK CARI CONCEALER YANG FULL COVERAGE?*
.
Haihh, jangan nak pening sangat kalau belum cuba ANAS Concealer yang kami nak share ni
.
Concealer ni memang dirumuskan khas untuk menutupi segala mak nenek flaws kat muka korang korang tu dengan sekali sapuan je.
.
Ia juga khas untuk kulit muka asia macam kita ni sebab dia datang dengan 5 code warna, tekstur dia yang creamy menimbulkan efek glowing serta melembapkan kulit, say NO to crack make up .
Dab dab elok terletak atas kulit kau, set pulak dengan setting powder, meletupss ✨
.
RUGI KALAU TAK CUBA
KENAPA RUGII??
Haa meh WhatsApp 0175674977 atau tekan link di bio .
#anasconcealer #anascosmetics #anasmakeup #anasbp #tipscantik
  • *PENING DAH TAK TAHU MANA NAK CARI CONCEALER YANG FULL COVERAGE?*
    .
    Haihh, jangan nak pening sangat kalau belum cuba ANAS Concealer yang kami nak share ni
    .
    Concealer ni memang dirumuskan khas untuk menutupi segala mak nenek flaws kat muka korang korang tu dengan sekali sapuan je.
    .
    Ia juga khas untuk kulit muka asia macam kita ni sebab dia datang dengan 5 code warna, tekstur dia yang creamy menimbulkan efek glowing serta melembapkan kulit, say NO to crack make up .
    Dab dab elok terletak atas kulit kau, set pulak dengan setting powder, meletupss ✨
    .
    RUGI KALAU TAK CUBA
    KENAPA RUGII??
    Haa meh WhatsApp 0175674977 atau tekan link di bio .
    #anasconcealer #anascosmetics #anasmakeup #anasbp #tipscantik

  •  2  0  20 June, 2020
  • ANAS BLUSHER
.
.
Kod: Love rosie
.
.
Cara penggunaan: 🌹 Love Rosie 
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.
.
.
Price: RM45.00 (exc postage)
Klik jeee link dibawah β¬‡οΈβœ¨ #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
  • ANAS BLUSHER
    .
    .
    Kod: Love rosie
    .
    .
    Cara penggunaan: 🌹 Love Rosie
    Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.
    .
    .
    Price: RM45.00 (exc postage)
    Klik jeee link dibawah β¬‡οΈβœ¨ #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp

  •  5  0  26 May, 2020
  • *APA BESTNYA BLUSHER ANAS NI EH?* 😍😍✨ Perasan takk duk tengok ramai je orang pakai sekarang blusher ANAS ni? Kalau tengok make up tutorial pun diaorang mesti guna blusher ANAS. Sampai MUA Bellaz, MUA Kak Mek semuaa lahh in Love terukk dengan blusher Anas ni β™₯

Haa sebab dia super pigmented tau!! sangat sesuai untuk pakai daily, atau nak makeup heavy, bridal. Sebab tu kalau tengok MUA-MUA letops sekarang semua pilih ANAS πŸ₯° βœ… Sesuai for all skin type mana-mana skin texture pun sesuai
βœ… Powdery,Matte finishing - takkan buat nampak berminyak
βœ… Long lasting - panas or sejuk pun still onzz
βœ… Packaging compact dan cuteeee
βœ… Harga kita-kita - sumpah mampu milik oiii 😍

Haaaa jadi tunggu apa lagiii. Tak payah dah pening2 nak cari blusher. ANAS kan ada.

Klik jeee link dibawah β¬‡βœ¨ http://www.wasap.my/60197007935/

#blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
#teamafcircle010102
  • *APA BESTNYA BLUSHER ANAS NI EH?* 😍😍✨ Perasan takk duk tengok ramai je orang pakai sekarang blusher ANAS ni? Kalau tengok make up tutorial pun diaorang mesti guna blusher ANAS. Sampai MUA Bellaz, MUA Kak Mek semuaa lahh in Love terukk dengan blusher Anas ni β™₯

    Haa sebab dia super pigmented tau!! sangat sesuai untuk pakai daily, atau nak makeup heavy, bridal. Sebab tu kalau tengok MUA-MUA letops sekarang semua pilih ANAS πŸ₯° βœ… Sesuai for all skin type mana-mana skin texture pun sesuai
    βœ… Powdery,Matte finishing - takkan buat nampak berminyak
    βœ… Long lasting - panas or sejuk pun still onzz
    βœ… Packaging compact dan cuteeee
    βœ… Harga kita-kita - sumpah mampu milik oiii 😍

    Haaaa jadi tunggu apa lagiii. Tak payah dah pening2 nak cari blusher. ANAS kan ada.

    Klik jeee link dibawah β¬‡βœ¨ http://www.wasap.my/60197007935/

    #blusheranas #blushermagik #butikkosmetikkanadaa #teamstaranas #teamstar #mekapcantik #tipskening #anasbp
    #teamafcircle010102

  •  99  35  21 November, 2019
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
.
Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
.
5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link dekat komen kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
.
Klik link di bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60149412981
.
#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • *NAK CANTIK, PANTAS! DENGAN ANAS EYESHADOW STICK*

    Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik, sesuai untuk semua tona kulit.
    .
    Sangat pigmented dan sangat senang diratakan pada mata! Menyelesaikan masalah untuk anda yang nak bersiap dengan cepat.
    .
    5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link dekat komen kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
    .
    Klik link di bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    www.wasap.my/60149412981
    .
    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  3  0  5 April, 2020
  • *CANTIK DENGAN 5 SAAT SAHAJA*
.
Dibawakan khas oleh Anas cosmetics dengan 5 tona warna yang chantiksss dan onzz untuk segala jenis make up look.
.
Sangat mudah, senang dan simple untuk digunakan, dap dap terus cantik.
Tapi dap dap pun pigmented habis tau. Bukan biasa biasa tapi luar biasa hasilnya selepas mengunakan eyeshadow stick dari Anas cosmetics.
.
Didatangkan dengan 5 warna yang mengagumkan:
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
Cara Penggunaan:
Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata. 
Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
.
Klik link kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
. (https://60122279493.wasap.my/)
.
#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp
  • *CANTIK DENGAN 5 SAAT SAHAJA*
    .
    Dibawakan khas oleh Anas cosmetics dengan 5 tona warna yang chantiksss dan onzz untuk segala jenis make up look.
    .
    Sangat mudah, senang dan simple untuk digunakan, dap dap terus cantik.
    Tapi dap dap pun pigmented habis tau. Bukan biasa biasa tapi luar biasa hasilnya selepas mengunakan eyeshadow stick dari Anas cosmetics.
    .
    Didatangkan dengan 5 warna yang mengagumkan:
    1. Punjabi
    2. Kashmir
    3. Aurora
    4. Bahamas
    5. Persia
    .
    Cara Penggunaan:
    Warnakan seluruh kelopak mata dengan rata.
    Warnakan juga pada bahagian bawah 'water line' untuk kemasan yang lebih cantik.
    .
    Klik link kalau korang sejenis nak nampak cantik dengan pantas! ➑️
    . (https://60122279493.wasap.my/)
    .
    #ANAS #ANASism #ANASCosmetics
    #ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick #teamstaranas #butikkosmetikkanada #teamstar #anasbp

  •  4  0  8 March, 2020