#alhaalfaloosepowder Instagram Photos & Videos

alhaalfaloosepowder - 23.3k posts

Hashtag Popularity

38.6
average comments
200.4
average likes

Latest #alhaalfaloosepowder Posts

  • Betulkah Highlighter Alha Alfa ni boleh ubah wajah yang kusam ke wajah yg glowing..??๐Ÿ˜ฎ Yaa sudah tentu sisss blh dapatkan look alaยฒ barbie doll gituu๐Ÿคฉ Kalau x percaya boleh cuba tgk testimoniยฒ pengguna sebelum ni๐Ÿ˜‹

 Dah nak dekat hari raya haji sis, bolehlah cuba berlawa guna highlighter ni๐Ÿ˜Ž X rugi tw sgt pigmented dantahan berbulanยฒ ikut penggunaan๐Ÿ”ฅ

โ€ผ๏ธHIGHLIGHTER Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
*Duo mega glow highlighter powder*
1. L!ght - med!um
2. Med!um - dark
.
R3๐Ÿ…ฐ๏ธdy Stโญ•K Sabah๐Ÿ”ฅ

Boleh DM sis or tekan link di Bio IG๐Ÿ˜๐Ÿ’“

#alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation  #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics
#alhaalfaeyeshadow #alhaalfaloosepowder
#alhaalfaserum #alhaalfaserumskinbooster #alhaalfamakeup #alhaalfaset #makeupraya2020 #alhaalfaraya #alhaalfahightandshae #alhaalfasabah #alhaalfakotakinabalu #alhaalfatawau #alhaalfalahdadtu
  • Betulkah Highlighter Alha Alfa ni boleh ubah wajah yang kusam ke wajah yg glowing..??๐Ÿ˜ฎ Yaa sudah tentu sisss blh dapatkan look alaยฒ barbie doll gituu๐Ÿคฉ Kalau x percaya boleh cuba tgk testimoniยฒ pengguna sebelum ni๐Ÿ˜‹

    Dah nak dekat hari raya haji sis, bolehlah cuba berlawa guna highlighter ni๐Ÿ˜Ž X rugi tw sgt pigmented dantahan berbulanยฒ ikut penggunaan๐Ÿ”ฅ

    โ€ผ๏ธHIGHLIGHTER Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
    *Duo mega glow highlighter powder*
    1. L!ght - med!um
    2. Med!um - dark
    .
    R3๐Ÿ…ฐ๏ธdy Stโญ•K Sabah๐Ÿ”ฅ

    Boleh DM sis or tekan link di Bio IG๐Ÿ˜๐Ÿ’“

    #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfaserum #alhaalfaserumskinbooster #alhaalfamakeup #alhaalfaset #makeupraya2020 #alhaalfaraya #alhaalfahightandshae #alhaalfasabah #alhaalfakotakinabalu #alhaalfatawau #alhaalfalahdadtu

  •  3  0  8 hours ago
  • READYSTOCK ! Nak yang mana satu? Semua colour pun lawooooโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
_
Ramai yg suka #cushionGLOWblusher sebab mudah di blend ok..tahan 24 jam warna tak luntur yeeee. Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
code: SWEET ROSE (utk kulit PUTIH GEBU ala matsalleh)
.
code: CHERRY (sesuai utk kulit SAWO MATANG)
.
code: ZINNIA (sesuai utk kulit MEDIUM)

Harga : RM50 sahajaa TIDAK TERMASUK POSTAGE dan BERSAIZ BESAR okayyy!! JIMAT
_
โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•
WhatsApp +60175789890 atau klik link di bio
โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•
_
Ig๐Ÿ‘‰ lensviral.ciksarah
Shopee๐Ÿ‘‰sarah cosmetics shop
.
#facialcleanseralhaalfa #alhaalfafacialcleanser  #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaskinbooster #alhaalfaskincare #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaeyeshadow #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfamascara #alhaalfamoisturizer #alhaalfalipstick #alhaalfaserum  #alhaalfakl #alhaalfakedah #alhaalfasenawang #agentalhaalfa #trustedagent #trustedseller #makeupjunkies #makeuplover #makeup #onlineshopping #cosmetics  #makeupviral #blusheralhaalfa
  • READYSTOCK ! Nak yang mana satu? Semua colour pun lawooooโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    _
    Ramai yg suka #cushionGLOWblusher sebab mudah di blend ok..tahan 24 jam warna tak luntur yeeee. Dalam blusher ni ada COLLAGEN BIJI ANGGUR okkk!! Boleh merawat kulit,mengecilkn pori dan menegangkan TEKSTUR PIPI anda..so letak kat hidung tu bukan saja2 sbb TREND ye..BLACK HEAD pun makin kurang yeeee ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
    .
    code: SWEET ROSE (utk kulit PUTIH GEBU ala matsalleh)
    .
    code: CHERRY (sesuai utk kulit SAWO MATANG)
    .
    code: ZINNIA (sesuai utk kulit MEDIUM)

    Harga : RM50 sahajaa TIDAK TERMASUK POSTAGE dan BERSAIZ BESAR okayyy!! JIMAT
    _
    โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•
    WhatsApp +60175789890 atau klik link di bio
    โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•
    _
    Ig๐Ÿ‘‰ lensviral.ciksarah
    Shopee๐Ÿ‘‰sarah cosmetics shop
    .
    #facialcleanseralhaalfa #alhaalfafacialcleanser #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaskinbooster #alhaalfaskincare #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaeyeshadow #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfamascara #alhaalfamoisturizer #alhaalfalipstick #alhaalfaserum #alhaalfakl #alhaalfakedah #alhaalfasenawang #agentalhaalfa #trustedagent #trustedseller #makeupjunkies #makeuplover #makeup #onlineshopping #cosmetics #makeupviral #blusheralhaalfa

  •  2  0  8 hours ago
  • Hi lad!es๐Ÿ™‹โ€โ™€ Siapa s!n! yg belum cuba Highlighter & Shading dari Alha Alfa Kosmetik..? Dgn 1โƒฃ sapuan jak fuhhh effect dia boleh bikin cik abang terbayangยฒ๐Ÿ˜ฎ Apa kata kamu suba sisku bossku๐Ÿ˜Ž

โ€ผ๏ธHIGHLIGHTER Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
*Duo mega glow highlighter powder*
1. L!ght - med!um
2. Med!um - dark

โ€ผ๏ธSHADING Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
*Shade & glow ultra shading + strobe balm*
1. L!ght - med!um
2. Med!um - dark
.
R3๐Ÿ…ฐ๏ธdy Stโญ•K Sabah ya sis๐Ÿ”ฅ

Bul3h w๐Ÿ…ฐ๏ธs๐Ÿ…ฐ๏ธp๐Ÿ‘‡

http://wasap.my/60138719752/highlightshadeAA

#alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation  #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics
#alhaalfaeyeshadow #alhaalfaloosepowder
#alhaalfaserum #alhaalfaserumskinbooster #alhaalfamakeup #alhaalfaset #makeupraya2020 #alhaalfaraya #alhaalfahightandshae #alhaalfasabah #alhaalfakotakinabalu #alhaalfatawau #alhaalfalahdadtu
  • Hi lad!es๐Ÿ™‹โ€โ™€ Siapa s!n! yg belum cuba Highlighter & Shading dari Alha Alfa Kosmetik..? Dgn 1โƒฃ sapuan jak fuhhh effect dia boleh bikin cik abang terbayangยฒ๐Ÿ˜ฎ Apa kata kamu suba sisku bossku๐Ÿ˜Ž

    โ€ผ๏ธHIGHLIGHTER Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
    *Duo mega glow highlighter powder*
    1. L!ght - med!um
    2. Med!um - dark

    โ€ผ๏ธSHADING Ada 2 Kโญ•Dโ€ผ๏ธ
    *Shade & glow ultra shading + strobe balm*
    1. L!ght - med!um
    2. Med!um - dark
    .
    R3๐Ÿ…ฐ๏ธdy Stโญ•K Sabah ya sis๐Ÿ”ฅ

    Bul3h w๐Ÿ…ฐ๏ธs๐Ÿ…ฐ๏ธp๐Ÿ‘‡

    http://wasap.my/60138719752/highlightshadeAA

    #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfaserum #alhaalfaserumskinbooster #alhaalfamakeup #alhaalfaset #makeupraya2020 #alhaalfaraya #alhaalfahightandshae #alhaalfasabah #alhaalfakotakinabalu #alhaalfatawau #alhaalfalahdadtu

  •  3  0  8 hours ago
  • Uols nak tahu tak kenapa LOOSE POWDER ALHA ALFA ni menjadi pilihan ramai sebab bila pakai kulit wajah akan nampak gebu dan menawan. Loose Powder ini juga jenis kalis air. Selepas apply foundation wajib tau setkan foundation dengan loose powder barula makeup maintain dan tak bercapuk.
.
.
Tunggu apa lagi jom la order sekarang๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ฒ

#alhaalfaloosepowder
#alhaalfacosmetics
#loosepowder
#loosepowderwaterproof
#makeupviral
  • Uols nak tahu tak kenapa LOOSE POWDER ALHA ALFA ni menjadi pilihan ramai sebab bila pakai kulit wajah akan nampak gebu dan menawan. Loose Powder ini juga jenis kalis air. Selepas apply foundation wajib tau setkan foundation dengan loose powder barula makeup maintain dan tak bercapuk.
    .
    .
    Tunggu apa lagi jom la order sekarang๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ฒ

    #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfacosmetics
    #loosepowder
    #loosepowderwaterproof
    #makeupviral

  •  2  0  12 hours ago
  • Sape nak cari loose powder? *Cuba Alha Alfa loose powder ni uolls. Memang superb, memang awesome.. Sebab paaaa.. Its Waterproof loose powder kena ayaq pun makeup still TAK LUNTUR.. Perghhh ๐Ÿ˜* 
Pilihan artisยฒ Malaysia.. No wonder la makeup artis still long lasting even function diluar..
#alhaalfaloosepowder #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaperak
  • Sape nak cari loose powder? *Cuba Alha Alfa loose powder ni uolls. Memang superb, memang awesome.. Sebab paaaa.. Its Waterproof loose powder kena ayaq pun makeup still TAK LUNTUR.. Perghhh ๐Ÿ˜*
    Pilihan artisยฒ Malaysia.. No wonder la makeup artis still long lasting even function diluar..
    #alhaalfaloosepowder #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaperak

  •  1  0  12 hours ago
  • STEP BY STEP MAKEUP BASIC

Untuk ketahanan makeup berpanjangan dan makeup kekal tak bercapuk sila rujuk langkah-langkah berikut :

1. Aplikasikan Skin Booster seluruh wajah sebagai langkah penjagaan kulit dan sebagai base makeup.

2. Aplikasikan Moisturiser ke seluruh wajah untuk memberikan kelembapan supaya tiada masalah foundation menjadi crack atau kulit mengelupas.

3. Aplikasikan Foundation selepas Moisturiser. Pastikan moisturiser betul2 meresap ke dalam kulit.

4. Akhir sekali, ratakan Loose Powder ke seluruh wajah untuk setkan foundation supaya makeup tidak bercapuk dan wajah menjadi lebih gebu. 

Untuk set seperti ini harga hanya RM219.60 sahaja..

Untuk pembelian boleh klik link https://www.wasap.my/601128265590

#setmakeupalhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamoisturizer #alhaalfaloosepowder #alhaalfacentellaskinbooster
  • STEP BY STEP MAKEUP BASIC

    Untuk ketahanan makeup berpanjangan dan makeup kekal tak bercapuk sila rujuk langkah-langkah berikut :

    1. Aplikasikan Skin Booster seluruh wajah sebagai langkah penjagaan kulit dan sebagai base makeup.

    2. Aplikasikan Moisturiser ke seluruh wajah untuk memberikan kelembapan supaya tiada masalah foundation menjadi crack atau kulit mengelupas.

    3. Aplikasikan Foundation selepas Moisturiser. Pastikan moisturiser betul2 meresap ke dalam kulit.

    4. Akhir sekali, ratakan Loose Powder ke seluruh wajah untuk setkan foundation supaya makeup tidak bercapuk dan wajah menjadi lebih gebu.

    Untuk set seperti ini harga hanya RM219.60 sahaja..

    Untuk pembelian boleh klik link https://www.wasap.my/601128265590

    #setmakeupalhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamoisturizer #alhaalfaloosepowder #alhaalfacentellaskinbooster

  •  0  0  13 hours ago
  • Barang baru sudah sampaiii!! sunscreen+foundation ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang..akan ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor,,ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
RM39.90 shj..woww...
.
#alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #eyeshadowalhaalfa #alhaalfaagent #alhaalfaspray #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #lipstickalhaalfa #alhaalfafoundation #foundationalhaalfa #alhaalfacosmeticshq #agentalhaalfa #blusheralhaalfa #mascaraalhaalfa #alhaalfaserum #concealeralhaalfa #alhaalfamascara #alhaalfaglowcreator #alhaalfaskinbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfahq #alhaalfamoisturizer #produkalhaalfa #alhaalfaconcealer #alhaalfafoundationpropolis #alhasunscreen #alhaalfakl
  • Barang baru sudah sampaiii!! sunscreen+foundation ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang..akan ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor,,ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
    RM39.90 shj..woww...
    .
    #alhaalfa #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #eyeshadowalhaalfa #alhaalfaagent #alhaalfaspray #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #lipstickalhaalfa #alhaalfafoundation #foundationalhaalfa #alhaalfacosmeticshq #agentalhaalfa #blusheralhaalfa #mascaraalhaalfa #alhaalfaserum #concealeralhaalfa #alhaalfamascara #alhaalfaglowcreator #alhaalfaskinbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfahq #alhaalfamoisturizer #produkalhaalfa #alhaalfaconcealer #alhaalfafoundationpropolis #alhasunscreen #alhaalfakl

  •  2  2  15 hours ago
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
. 
Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
.
Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
.
PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
โฏ Anti-peluh
โฏ Serap minyak berlebihan
โฏ Anti-oxida
โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
.
kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
.
01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
.
02 - Translucent
- sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
Sesuai utk teknik baking.
.
03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
- yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
.
.
#alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
    .
    Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
    โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
    โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
    โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
    โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
    .
    Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
    โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
    โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
    โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
    .
    PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
    โฏ Anti-peluh
    โฏ Serap minyak berlebihan
    โฏ Anti-oxida
    โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
    .
    kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
    .
    01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
    .
    02 - Translucent
    - sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
    Sesuai utk teknik baking.
    .
    03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
    - yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
    .
    .
    #alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa

  •  0  0  16 hours ago
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
. 
Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
.
Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
.
PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
โฏ Anti-peluh
โฏ Serap minyak berlebihan
โฏ Anti-oxida
โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
.
kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
.
01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
.
02 - Translucent
- sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
Sesuai utk teknik baking.
.
03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
- yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
.
.
#alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
    .
    Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
    โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
    โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
    โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
    โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
    .
    Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
    โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
    โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
    โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
    .
    PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
    โฏ Anti-peluh
    โฏ Serap minyak berlebihan
    โฏ Anti-oxida
    โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
    .
    kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
    .
    01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
    .
    02 - Translucent
    - sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
    Sesuai utk teknik baking.
    .
    03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
    - yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
    .
    .
    #alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa

  •  0  0  17 hours ago
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
. 
Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
.
Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
.
PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
โฏ Anti-peluh
โฏ Serap minyak berlebihan
โฏ Anti-oxida
โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
.
kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
.
01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
.
02 - Translucent
- sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
Sesuai utk teknik baking.
.
03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
- yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
.
.
#alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa
  • ๐Ÿ๐ŸLOOSE POWDER ALHA ALFA ๐Ÿ๐Ÿ
    .
    Super Stay Fixing powder (SSFP Glow)
    โ–ถ๏ธ ade effect sheen without shimmer.
    โ–ถ๏ธ instant glow but not oily
    โ–ถ๏ธ sesuai utk kulit berminyak, berpeluh, berjeragat.
    โ–ถ๏ธ tekstur selembut baldu
    .
    Super Matte Fixing Powder (SMFP Matte)
    โฉ effect finishing tanpa kilauan (mattifying)
    โฉ instant cover up , serap lebihan minyak dan kilauan dri foundation
    โฉ sesuai untuk kulit berminyak, berpeluh, berjerawat.
    .
    PERSAMAAN GLOW & MATTE LOOSE POWDER - KALIS AIR / WATEROROOF
    โฏ Anti-peluh
    โฏ Serap minyak berlebihan
    โฏ Anti-oxida
    โฏ Tekstur halus tanpa manik kasar .
    .
    kesimpulannya SUPER FIXING POWDER ALHA ALFA ni dua2 ada formula yg sama. Perbezaan bergantung pd customer samada sukakan glowy look or matte look. Its your choice ๐Ÿ˜˜
    .
    01 - Pink - Untuk kulit cerah, Untuk baking bawah mata, kulit berusia atau sebagai natural blusher
    .
    02 - Translucent
    - sesuai untuk semua jenis dan tona kulit. Translucent bermaksud tanpa warna.
    Sesuai utk teknik baking.
    .
    03 - Brown - yg GLOW sesuai utk tone medium-dark
    - yg MATTE sesuai utk tan skin. Juga sesuai utk shadding
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60189085276
    .
    .
    #alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #loosepowderalhaalfa

  •  0  0  17 hours ago
  • ALHA ALFA RETOUCH + ERASE CONCEALER.

Rahsia makeup nampak gebu flawless ialah dengan menutup setiap cela di wajah dengan Concealer! Kini Alha Alfa Cosmetics turut mengeluarkan Concealer berkualiti terbaik pada harga mampu milik. .
RM50.00
.
Fungsi & Kelebihan @alhaalfa Concealer :
.
- Digunakan sebelum atau selepas penggunaan foundation di tempat2 yang memerlukan seperti parut @ bekas jerawat, tompok jeragat juga lingkaran gelap di bawah mata
- Full coverage
- Pekat โ€œcreamy radiant concealerโ€ dengan 5 pilihan warna sesuai dengan tona kulit

Berminat boleh dm/klik link whatssap mimi dekat bio okay ๐Ÿค—
#alhaalfacosmetic#alhaalfa#alhaalfafoundation#alhaalfaeyeshadow#alhaalfamakeup#alhaalfaskinbooster#alhaalfaspray#alhaalfaloosepowder#alhaalfaglowcreator#alhaalfamoisturizer#alhaalfamascara#alhaalfablusher#alhaalfalipstick#alhaalfaserum#alhaalfakotabharu#alhaalfakelantan
  • ALHA ALFA RETOUCH + ERASE CONCEALER.

    Rahsia makeup nampak gebu flawless ialah dengan menutup setiap cela di wajah dengan Concealer! Kini Alha Alfa Cosmetics turut mengeluarkan Concealer berkualiti terbaik pada harga mampu milik. .
    RM50.00
    .
    Fungsi & Kelebihan @alhaalfa Concealer :
    .
    - Digunakan sebelum atau selepas penggunaan foundation di tempat2 yang memerlukan seperti parut @ bekas jerawat, tompok jeragat juga lingkaran gelap di bawah mata
    - Full coverage
    - Pekat โ€œcreamy radiant concealerโ€ dengan 5 pilihan warna sesuai dengan tona kulit

    Berminat boleh dm/klik link whatssap mimi dekat bio okay ๐Ÿค—
    #alhaalfacosmetic #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfaeyeshadow #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfaglowcreator #alhaalfamoisturizer#alhaalfamascara#alhaalfablusher#alhaalfalipstick#alhaalfaserum#alhaalfakotabharu#alhaalfakelantan

  •  4  0  17 hours ago
  • Sapa yg dah guna SUNSCREEN & FOUNDATION ALHA ALFA ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mesti akan in love dgn tekstur yg tebal + effect sheer glow gitu...
.

Sunscreen+Foundation ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang..akan ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor,,ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
.
Whtsapp๐Ÿ‘‰0175789890
.
Ig๐Ÿ‘‰ lensviral.ciksarah
Shopee๐Ÿ‘‰sarah cosmetics shop
.
#facialcleanseralhaalfa #alhaalfafacialcleanser #alhaalfa  #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaskinbooster #alhaalfaskincare #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaeyeshadow #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfamascara #alhaalfamoisturizer #alhaalfalipstick #alhaalfaserum #alhaalfaoriginal #sunscreenalhaalfa #alhaalfasunscreenandfd #bazaaronline #bazarpaknilmurah #alhaalfakl #alhaalfakedah #spf50
  • Sapa yg dah guna SUNSCREEN & FOUNDATION ALHA ALFA ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mesti akan in love dgn tekstur yg tebal + effect sheer glow gitu...
    .

    Sunscreen+Foundation ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang..akan ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor,,ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
    .
    Whtsapp๐Ÿ‘‰0175789890
    .
    Ig๐Ÿ‘‰ lensviral.ciksarah
    Shopee๐Ÿ‘‰sarah cosmetics shop
    .
    #facialcleanseralhaalfa #alhaalfafacialcleanser #alhaalfa #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaskinbooster #alhaalfaskincare #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaeyeshadow #alhaalfamakeup #alhaalfaskinbooster #alhaalfaspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfamascara #alhaalfamoisturizer #alhaalfalipstick #alhaalfaserum #alhaalfaoriginal #sunscreenalhaalfa #alhaalfasunscreenandfd #bazaaronline #bazarpaknilmurah #alhaalfakl #alhaalfakedah #spf50

  •  2  0  4 July, 2020
  • Tudiaaaaa Primer Meletopsss pom pomm pada abad ini!!!

1- GLOW BOOSTER PRIMER : amat sesuai bagi mereka yg berkulit kering..yg berusia, nak nampak cukup collagen dr dalam bila kite dah makeu kan! Haaaa berkilat2 nampak lembap xde lah nampak kusammmm je muka tu ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
2- SHINE STOPPER PRIMER : yg ni bagi yg selalu cakap muka berminyak2..sekejap makeup muka dh โ€œberkicapโ€ kannn..ha nilah penyelesaian anda ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป die boleh minimizekan jgak pore/liang roma muka sbb dia ada macam โ€œsmoothโ€ and โ€œblurryโ€ effect tau..kulit rasa macam kulit baby! Siapa dah pakai je tau macamana hidup xleh tggal primer ni..ehhehe
.
.
Ini saiz yg besar ye guys! 50ml..
Harga : rm79.90 โ€ผ๏ธ๐Ÿ™ˆโ™ฅ๏ธ
.
.

Jom Shopping online produk Alha Alfa di @alhaalfa_setapakcentral. Nak beli? Boleh DM atau Komen je..Nanti kami akan reply sepantas kilat kepada akak akak ku cayanggg ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜š๐Ÿ’– Kalau nak lebih mudah klik sahaja link whatsapp dekat Bio ig @alhaalfa_setapakcentral .
.
If COD pun boleh jugak untuk kawasan KL sahaja DM/WS kami cepat ๐Ÿ™ˆ
.
Uollss boleh whatsapp ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿผ .
Nur Aqeela - 0193325454
Fatin - 0106692965
Farra - 0183579351
.
.
Atau uolls
Boleh dapatkan produk Alha Alfa asecara walkin di ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿข Alha Alfa Setapak Central, 1st Floor
โฐ 10AM-8PM
๐Ÿ“ž 03 - 4131 3796 
Shopping Online pun boleh kita pos/delivery sampai ke rumah awak setiap hari wakkk ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿšš #alhaalfasetapakcentral 
#alhaalfa
#glowglow 
#setapakcentral
#alhaalfacosmeticshq
#setapak 
#kosmetik
#makeupmurahmalaysia 
#makeupmalaysia 
#makeupmalaysiamurah 
#alhaalfasetapak 
#alhaalfaloosepowder
 #alhaalfamakeup 
#alhaalfadelivery
  • Tudiaaaaa Primer Meletopsss pom pomm pada abad ini!!!

    1- GLOW BOOSTER PRIMER : amat sesuai bagi mereka yg berkulit kering..yg berusia, nak nampak cukup collagen dr dalam bila kite dah makeu kan! Haaaa berkilat2 nampak lembap xde lah nampak kusammmm je muka tu ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    2- SHINE STOPPER PRIMER : yg ni bagi yg selalu cakap muka berminyak2..sekejap makeup muka dh โ€œberkicapโ€ kannn..ha nilah penyelesaian anda ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป die boleh minimizekan jgak pore/liang roma muka sbb dia ada macam โ€œsmoothโ€ and โ€œblurryโ€ effect tau..kulit rasa macam kulit baby! Siapa dah pakai je tau macamana hidup xleh tggal primer ni..ehhehe
    .
    .
    Ini saiz yg besar ye guys! 50ml..
    Harga : rm79.90 โ€ผ๏ธ๐Ÿ™ˆโ™ฅ๏ธ
    .
    .

    Jom Shopping online produk Alha Alfa di @alhaalfa_setapakcentral. Nak beli? Boleh DM atau Komen je..Nanti kami akan reply sepantas kilat kepada akak akak ku cayanggg ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜š๐Ÿ’– Kalau nak lebih mudah klik sahaja link whatsapp dekat Bio ig @alhaalfa_setapakcentral .
    .
    If COD pun boleh jugak untuk kawasan KL sahaja DM/WS kami cepat ๐Ÿ™ˆ
    .
    Uollss boleh whatsapp ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿผ .
    Nur Aqeela - 0193325454
    Fatin - 0106692965
    Farra - 0183579351
    .
    .
    Atau uolls
    Boleh dapatkan produk Alha Alfa asecara walkin di ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿข Alha Alfa Setapak Central, 1st Floor
    โฐ 10AM-8PM
    ๐Ÿ“ž 03 - 4131 3796
    Shopping Online pun boleh kita pos/delivery sampai ke rumah awak setiap hari wakkk ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿšš #alhaalfasetapakcentral
    #alhaalfa
    #glowglow
    #setapakcentral
    #alhaalfacosmeticshq
    #setapak
    #kosmetik
    #makeupmurahmalaysia
    #makeupmalaysia
    #makeupmalaysiamurah
    #alhaalfasetapak
    #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfamakeup
    #alhaalfadelivery

  •  3  0  4 July, 2020
  • Mekacehhh abang Runner handsome tolong Delivery barang Customer kitaaa!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ untuk pengetahuan uollss, Alha Alfa Setapak Central ada buat delivery juga tauuu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ™ˆ Jadi siapa yang malas nak datang Mall tak perlu risau dah sekarang!! whatsapp jaa nombor dekat bawah ni okehh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ WALKIN DELIVERY POSTAGE semua available!! 
.
Uollss boleh whatsapp ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿผ .
Nur Aqeela - 0193325454
Fatin - 0106692965
Farra - 0183579351
.
.
Atau uolls
Boleh dapatkan produk Alha Alfa asecara walkin di ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿข Alha Alfa Setapak Central, 1st Floor
โฐ 10AM-8PM
๐Ÿ“ž 03 - 4131 3796 
Shopping Online pun boleh kita pos/delivery sampai ke rumah awak setiap hari wakkk ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿšš #alhaalfasetapakcentral 
#alhaalfa
#glowglow 
#setapakcentral
#alhaalfacosmeticshq
#setapak 
#kosmetik
#makeupmurahmalaysia 
#makeupmalaysia 
#makeupmalaysiamurah 
#alhaalfasetapak 
#alhaalfaloosepowder
 #alhaalfamakeup 
#alhaalfadelivery
  • Mekacehhh abang Runner handsome tolong Delivery barang Customer kitaaa!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ untuk pengetahuan uollss, Alha Alfa Setapak Central ada buat delivery juga tauuu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ™ˆ Jadi siapa yang malas nak datang Mall tak perlu risau dah sekarang!! whatsapp jaa nombor dekat bawah ni okehh ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ WALKIN DELIVERY POSTAGE semua available!!
    .
    Uollss boleh whatsapp ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‡๐Ÿผ .
    Nur Aqeela - 0193325454
    Fatin - 0106692965
    Farra - 0183579351
    .
    .
    Atau uolls
    Boleh dapatkan produk Alha Alfa asecara walkin di ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿข Alha Alfa Setapak Central, 1st Floor
    โฐ 10AM-8PM
    ๐Ÿ“ž 03 - 4131 3796
    Shopping Online pun boleh kita pos/delivery sampai ke rumah awak setiap hari wakkk ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿšš #alhaalfasetapakcentral
    #alhaalfa
    #glowglow
    #setapakcentral
    #alhaalfacosmeticshq
    #setapak
    #kosmetik
    #makeupmurahmalaysia
    #makeupmalaysia
    #makeupmalaysiamurah
    #alhaalfasetapak
    #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfamakeup
    #alhaalfadelivery

  •  0  0  4 July, 2020
  • Kota Damansara
.
SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

Rm 39.90

READY STOCK
.
Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
.
Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
.
Mengandungi vit c, centella + vco

Broadspectrum Protection
UVA/UVB PROTECTION SPF 50
.
Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

#alhaalfa #alhaalfastokissungaibuloh #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong #alhaalfapj #alhaalfacyberjaya #alhaalfasubang #alhaalfacod #hadiahutktersayang
  • Kota Damansara
    .
    SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

    Rm 39.90

    READY STOCK
    .
    Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
    .
    Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Mengandungi vit c, centella + vco

    Broadspectrum Protection
    UVA/UVB PROTECTION SPF 50
    .
    Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

    #alhaalfa #alhaalfastokissungaibuloh #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong #alhaalfapj #alhaalfacyberjaya #alhaalfasubang #alhaalfacod #hadiahutktersayang

  •  3  0  4 July, 2020
  • Kota Damansara
.
SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

Rm 39.90

READY STOCK
.
Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
.
Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
.
Mengandungi vit c, centella + vco

Broadspectrum Protection
UVA/UVB PROTECTION SPF 50
.
Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

#alhaalfa #alhaalfastokissungaibuloh #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong  #alhaalfasubang 
#alhaalfacod
#makeupmurah
#hadiahutktersayang
  • Kota Damansara
    .
    SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

    Rm 39.90

    READY STOCK
    .
    Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
    .
    Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Mengandungi vit c, centella + vco

    Broadspectrum Protection
    UVA/UVB PROTECTION SPF 50
    .
    Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

    #alhaalfa #alhaalfastokissungaibuloh #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong #alhaalfasubang
    #alhaalfacod
    #makeupmurah
    #hadiahutktersayang

  •  1  0  4 July, 2020
  • Kota Damansara
.
SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

Rm 39.90

READY STOCK
.
Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
.
Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
.
Mengandungi vit c, centella + vco

Broadspectrum Protection
UVA/UVB PROTECTION SPF 50
.
Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

#alhaalfa #alhaalfastokiskitadamansara #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong  #alhaalfasubang #alhaalfacod #makeupmurah
#hadiahibuattersayang
  • Kota Damansara
    .
    SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50 uva/uvb

    Rm 39.90

    READY STOCK
    .
    Hai uols! ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Sis nak bagitau stock SUNSCREEN+FOUNDATION ALHA ALFA ready stock๐Ÿ˜
    .
    Ada 4 code Light, Light Medium, Medium Dark & Dark. Jangan tak percaya harga cuma RM39.90 SAHAJA! ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Mengandungi vit c, centella + vco

    Broadspectrum Protection
    UVA/UVB PROTECTION SPF 50
    .
    Stock sangat limited! ๐Ÿ˜ฐ

    #alhaalfa #alhaalfastokiskitadamansara #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfahq #alhaalfamakeup #alhaalfaeyeshadow #alhaalfaspray #alhaalfaskinbooster #alhaalfamoisturizer #alhaalfafoundationbooster #alhaalfaextremepropolis #alhaalfalipstick #alhaalfamascara #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #alhaalfaglowcreator #rizalmanpreloved #alhaalfasungaibuloh #alhalafaselangor #alhaalfakl #alhaalfashahalam #alhaalfagombak #alhaalfaputrajaya #alhaalfakepong #alhaalfasubang #alhaalfacod #makeupmurah
    #hadiahibuattersayang

  •  2  0  4 July, 2020

Top #alhaalfaloosepowder Posts

  • ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—ข๐—ช ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”
๐—ฆ๐—˜๐—ž๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก๐—š ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐——๐—œ๐—ฆ๐—ž๐—”๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ% ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Okay set ni memang super duper jimat. Korang boleh pilih set yang mana berkenan di hati tu โœจ Suka makeup ๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—น, ๐— ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ต ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ผ๐˜„๐˜„ wajib cuba set ni.
.
๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—” - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ž๐—จ๐—Ÿ๐—œ๐—ง ๐— ๐—จ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ
Fd Propolis + Loose Powder + Skin Booster Centella = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฒ๐Ÿญ (normal rm179.80) ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—• - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—”๐—ง๐—” ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž
Fd Propolis + Cushion Blusher + Mascara = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฐ (normal rm149.80 ) ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—– - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—š๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—œ๐—ก๐—š
Fd Propolis + Eyeshadow + Glow Creator = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฐ๐Ÿฏ (normal rm159.80 ) +++ *pos* rm8s /rm12ss 
๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด & ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ :

#alhaalfa
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic 
#alhaalfaeyeshadow 
#alhaalfamakeup 
#alhaalfaloosepowder #alhaalfaglowcreator 
#alhaalfaskinbooster 
#alhaalfaloosepowder 
#alhaalfacosmeticshq
.
  • ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—ข๐—ช ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”
    ๐—ฆ๐—˜๐—ž๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก๐—š ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐——๐—œ๐—ฆ๐—ž๐—”๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ% ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Okay set ni memang super duper jimat. Korang boleh pilih set yang mana berkenan di hati tu โœจ Suka makeup ๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—น, ๐— ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ต ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ผ๐˜„๐˜„ wajib cuba set ni.
    .
    ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—” - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ž๐—จ๐—Ÿ๐—œ๐—ง ๐— ๐—จ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ
    Fd Propolis + Loose Powder + Skin Booster Centella = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฒ๐Ÿญ (normal rm179.80) ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—• - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—”๐—ง๐—” ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž
    Fd Propolis + Cushion Blusher + Mascara = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฐ (normal rm149.80 ) ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—– - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—š๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—œ๐—ก๐—š
    Fd Propolis + Eyeshadow + Glow Creator = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฐ๐Ÿฏ (normal rm159.80 ) +++ *pos* rm8s /rm12ss
    ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด & ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ :

    #alhaalfa
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic
    #alhaalfaeyeshadow
    #alhaalfamakeup
    #alhaalfaloosepowder #alhaalfaglowcreator
    #alhaalfaskinbooster
    #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfacosmeticshq
    .

  •  138  50  29 June, 2020
  • haahhh tudiaaaa!! jirusss jgn tak jirusss!! #superSTAYfixingPOWDER #alhaalfaLOOSEpowder #waterproofLOOSEPOWDER pertama di MALAYSIA!! dgn TEKNOLOGI GLOW EFFECT tanpa SHIMMER!!! sangat sesuai kepada mereka yg berkulit FLAWLESS!! nak nmpak ala2 kulit korea! kepada yg berjerawat,,.nantikan MATTE LOOSE POWDER kami dalam masa yg terdekat ini!! sila komen NAK dan anda dr negeri mana..nanti stokis agent kami akan DM anda.. ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป
  • haahhh tudiaaaa!! jirusss jgn tak jirusss!! #superSTAYfixingPOWDER #alhaalfaLOOSEpowder #waterproofLOOSEPOWDER pertama di MALAYSIA!! dgn TEKNOLOGI GLOW EFFECT tanpa SHIMMER!!! sangat sesuai kepada mereka yg berkulit FLAWLESS!! nak nmpak ala2 kulit korea! kepada yg berjerawat,,.nantikan MATTE LOOSE POWDER kami dalam masa yg terdekat ini!! sila komen NAK dan anda dr negeri mana..nanti stokis agent kami akan DM anda.. ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป

  •  634  216  31 December, 2017
  • haahhh tudiaaaa!! jirusss jgn tak jirusss!! #superSTAYfixingPOWDER #alhaalfaLOOSEpowder #waterproofLOOSEPOWDER pertama di MALAYSIA!! dgn TEKNOLOGI GLOW EFFECT tanpa SHIMMER!!! sangat sesuai kepada mereka yg berkulit FLAWLESS!! nak nmpak ala2 kulit korea! kepada yg berjerawat,,.nantikan MATTE LOOSE POWDER kami dalam masa yg terdekat ini!! sila komen NAK dan anda dr negeri mana..nanti stokis agent kami akan DM anda.. ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป
  • haahhh tudiaaaa!! jirusss jgn tak jirusss!! #superSTAYfixingPOWDER #alhaalfaLOOSEpowder #waterproofLOOSEPOWDER pertama di MALAYSIA!! dgn TEKNOLOGI GLOW EFFECT tanpa SHIMMER!!! sangat sesuai kepada mereka yg berkulit FLAWLESS!! nak nmpak ala2 kulit korea! kepada yg berjerawat,,.nantikan MATTE LOOSE POWDER kami dalam masa yg terdekat ini!! sila komen NAK dan anda dr negeri mana..nanti stokis agent kami akan DM anda.. ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป

  •  207  147  31 December, 2017