#alhaalfafoundation Instagram Photos & Videos

alhaalfafoundation - 89.9k posts

Hashtag Popularity

2.7
average comments
35.7
average likes

Latest #alhaalfafoundation Posts

  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • Sekarang ni ade promo untuk kaklong dengan bangah Alpine Snow White ni.. Kalau ampa amik Kaklong Moisturiser yang mini punya 28ml dengan Bangah Toner Mist dapat sekali dengan Bag Nafura yang super duper cantik ni.
โ–ซ๏ธ
JIMAT 38.00 YAAALLLSSSSSโ—
โ–ซ๏ธ
Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
.
Kawan2 bole follow ye:
IG : _mai_cosmetics_
FB : Mai Cosmetics 
Shopee : Mai_Cosmetics
โ–ซ๏ธ
#ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS 
#teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
#alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
#alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah 
#nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine
  • Sekarang ni ade promo untuk kaklong dengan bangah Alpine Snow White ni.. Kalau ampa amik Kaklong Moisturiser yang mini punya 28ml dengan Bangah Toner Mist dapat sekali dengan Bag Nafura yang super duper cantik ni.
    โ–ซ๏ธ
    JIMAT 38.00 YAAALLLSSSSSโ—
    โ–ซ๏ธ
    Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
    www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
    .
    Kawan2 bole follow ye:
    IG : _mai_cosmetics_
    FB : Mai Cosmetics
    Shopee : Mai_Cosmetics
    โ–ซ๏ธ
    #ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS
    #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
    #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
    #alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah
    #nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine

  •  0  0  1 hour ago
  • โ—๏ธ HOT SELLING ROYAL PROPOLIS FOUNDATION โ—๏ธ
_
Foundation yang bukan sahaja menutup cela malah merawat kulit bermasalah ๐Ÿ˜
_
Yes ! itu adalah keistimewaan ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. Awak dah try propolis foundation by Alha Alfa Cosmetics ? Banyak feedback positif yg diterima selepas menggunakan foundation propolis. Parut semakin pudar, jerawat kecut, Miss J dah kurang muncul Semakin hari kulit semakin cantik, dah tak kusam 
_
Antara kelebihannyaa ialah :-
โœ…Full coverage. โœ…Mengecilkan liang pori yg terbuka โœ…Long lasting โœ…Matte finishing with glowing effect 
_
Bukan itu sahaja, Foundation ni jugaa antara pilihan dan kegemaran ramai MUA di Malaysia tauu. Didatangkan dengan harga mampu milik Rm49.90 sahaja dengan quality setaraf antarabangsa ๐Ÿ˜
_
Terdapat 5 code warna. 
1) Auri- light 
2) Fervi- medium light
3)Edel- medium warm/ natural/ sawo matang
4) Morri- Tan 
5) Salvia- Dark 
_
Tak salah berbelanja lebihh untuk cantik, jom beli dengan @ainierich_cosmetic 

Whatsapp sis 017-3326424 atau click link kat bio.
_

Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • โ—๏ธ HOT SELLING ROYAL PROPOLIS FOUNDATION โ—๏ธ
    _
    Foundation yang bukan sahaja menutup cela malah merawat kulit bermasalah ๐Ÿ˜
    _
    Yes ! itu adalah keistimewaan ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. Awak dah try propolis foundation by Alha Alfa Cosmetics ? Banyak feedback positif yg diterima selepas menggunakan foundation propolis. Parut semakin pudar, jerawat kecut, Miss J dah kurang muncul Semakin hari kulit semakin cantik, dah tak kusam
    _
    Antara kelebihannyaa ialah :-
    โœ…Full coverage. โœ…Mengecilkan liang pori yg terbuka โœ…Long lasting โœ…Matte finishing with glowing effect
    _
    Bukan itu sahaja, Foundation ni jugaa antara pilihan dan kegemaran ramai MUA di Malaysia tauu. Didatangkan dengan harga mampu milik Rm49.90 sahaja dengan quality setaraf antarabangsa ๐Ÿ˜
    _
    Terdapat 5 code warna.
    1) Auri- light
    2) Fervi- medium light
    3)Edel- medium warm/ natural/ sawo matang
    4) Morri- Tan
    5) Salvia- Dark
    _
    Tak salah berbelanja lebihh untuk cantik, jom beli dengan @ainierich_cosmetic

    Whatsapp sis 017-3326424 atau click link kat bio.
    _

    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  1  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  1  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  1  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
๐ŸŒผYourTrustedSeller
โคSha Hasmi
๐Ÿ“ฒ0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin ๐Ÿ’‹ .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    ๐ŸŒผYourTrustedSeller
    โคSha Hasmi
    ๐Ÿ“ฒ0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  0  0  1 hour ago
  • Ni pulak bangah Alpine iaitu Toner Mist. Walaupun bangah, power dia pon boleh tahan jugak tau nak lawan geng2 jeragat kat muka.
โ–ซ๏ธ
Ape power dia ni
โค Mempunyai kebaikan 7 jenis Alpine plant extracts yang tinggi antioksidan
โค Mencerahkan kulit
โค Melembapkan kulit wajah
โค Melambatkan penuaan kulit (anti-aging)
โค Menghaluskan kulit wajah
โค Merawat kulit kusam
โค Mempercepatkan baikpulih kulit sunburn
โค Mencerah & mengecilkan melanin kulit
โค Keseluruhan tona kulit lebih sekata
โค Tekstur ringan seperti lotion & mudah meresap
โค Bau menyegarkan & sangat wangi
โค๏ธ Boleh dijadikan primer atau finishing makeup
โค Sesuai untuk kegunaan semua jenis kulit
โค Bebas Paraben, Silicone, Mineral Oil, Sulphate & Benzophenone
โค Serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan
โ–ซ๏ธ
Hanya 75.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
โ—ฝ
Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
โ–ซ๏ธ
Kawan2 bole follow ye:
IG : _mai_cosmetics_
FB : Mai Cosmetics 
Shopee : Mai_Cosmetics
โ–ซ๏ธ
#ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS 
#teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
#alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
#alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah 
#nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine
  • Ni pulak bangah Alpine iaitu Toner Mist. Walaupun bangah, power dia pon boleh tahan jugak tau nak lawan geng2 jeragat kat muka.
    โ–ซ๏ธ
    Ape power dia ni
    โค Mempunyai kebaikan 7 jenis Alpine plant extracts yang tinggi antioksidan
    โค Mencerahkan kulit
    โค Melembapkan kulit wajah
    โค Melambatkan penuaan kulit (anti-aging)
    โค Menghaluskan kulit wajah
    โค Merawat kulit kusam
    โค Mempercepatkan baikpulih kulit sunburn
    โค Mencerah & mengecilkan melanin kulit
    โค Keseluruhan tona kulit lebih sekata
    โค Tekstur ringan seperti lotion & mudah meresap
    โค Bau menyegarkan & sangat wangi
    โค๏ธ Boleh dijadikan primer atau finishing makeup
    โค Sesuai untuk kegunaan semua jenis kulit
    โค Bebas Paraben, Silicone, Mineral Oil, Sulphate & Benzophenone
    โค Serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan
    โ–ซ๏ธ
    Hanya 75.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
    โ—ฝ
    Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
    www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
    โ–ซ๏ธ
    Kawan2 bole follow ye:
    IG : _mai_cosmetics_
    FB : Mai Cosmetics
    Shopee : Mai_Cosmetics
    โ–ซ๏ธ
    #ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS
    #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
    #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
    #alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah
    #nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine

  •  0  0  1 hour ago
  • omm segera dapatkan!! FACIAL CLEANSER+MAKEUP REMOVER !! jimat n MURAH!! xperlu lagi nak beli asing makeup remover! sental sekali semua tanggal~~ haaa yg lelaki plak walaupun xmakeup! xdek hal~~ boleh jeee pakai..lagi bersih muka 3x ganda! makeup yg WATERPROOF pun boleh tanggal! setakat kotoran pada wajah tu apelahhh sgt! heheheh.. .
.
kami mengeluarakan 2jenis pencuci, satu utk KULIT KERING, satu utk KULIT MINYAK..kalau COMBINATION macamana?? tgk balik combination anda lebih ke arah kering atau minyak? kalau anda xsuka kering, amik yg PINK tu..kalau xsuka MINYAK, amik yg KUNING tu..setel masalah~~โค๏ธ
.
.
harga: rm49.90 (200ml) berbulan tahannya! jimat!

Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
_
_
Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • omm segera dapatkan!! FACIAL CLEANSER+MAKEUP REMOVER !! jimat n MURAH!! xperlu lagi nak beli asing makeup remover! sental sekali semua tanggal~~ haaa yg lelaki plak walaupun xmakeup! xdek hal~~ boleh jeee pakai..lagi bersih muka 3x ganda! makeup yg WATERPROOF pun boleh tanggal! setakat kotoran pada wajah tu apelahhh sgt! heheheh.. .
    .
    kami mengeluarakan 2jenis pencuci, satu utk KULIT KERING, satu utk KULIT MINYAK..kalau COMBINATION macamana?? tgk balik combination anda lebih ke arah kering atau minyak? kalau anda xsuka kering, amik yg PINK tu..kalau xsuka MINYAK, amik yg KUNING tu..setel masalah~~โค๏ธ
    .
    .
    harga: rm49.90 (200ml) berbulan tahannya! jimat!

    Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
    _
    _
    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  4  0  1 hour ago
  • ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
  • ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

  •  4  1  1 hour ago
  • Flawless je nmpk bile apply y&g foundation ni kan. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
  • Flawless je nmpk bile apply y&g foundation ni kan. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

  •  1  1  2 hours ago
  • Flawless je nmpk bile apply y&g foundation ni kan. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
  • Flawless je nmpk bile apply y&g foundation ni kan. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

  •  3  1  2 hours ago
  • ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
  • ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

  •  13  1  3 hours ago
  • Lepas dah tau kehebatan Abah dan Emak Alpine Snow White,meh kite berkenalan dengan anak sulung pulak iaitu Moisturiser Alpine Snow White.
โ–ซ๏ธ
Hebat ke tak Kaklong Alpine ni?
โค Mempunyai kebaikan 7 jenis Alpine plant extracts yang tinggi antioksidan
โค Mencerahkan kulit
โค Melembapkan kulit wajah
โค Melambatkan penuaan kulit (anti-aging)
โค Menghaluskan kulit wajah
โค Merawat kulit kusam
โค Mempercepatkan baikpulih kulit sunburn
โค Mencerah & mengecilkan melanin kulit
โค Keseluruhan tona kulit lebih sekata
โค Tekstur ringan seperti lotion & mudah meresap
โค Bau menyegarkan & sangat wangi
โค Sesuai untuk kegunaan semua jenis kulit
โค Bebas Paraben, Silicone, Mineral Oil, Sulphate & Benzophenone
โค Serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan
โ–ซ๏ธ
50ML 85.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
28ML 68.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
โ—ฝ
Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
.
Kawan2 bole follow ye:
IG : _mai_cosmetics_
FB : Mai Cosmetics 
Shopee : Mai_Cosmetics
โ–ซ๏ธ
#ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS 
#teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
#alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
#alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah 
#nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine
  • Lepas dah tau kehebatan Abah dan Emak Alpine Snow White,meh kite berkenalan dengan anak sulung pulak iaitu Moisturiser Alpine Snow White.
    โ–ซ๏ธ
    Hebat ke tak Kaklong Alpine ni?
    โค Mempunyai kebaikan 7 jenis Alpine plant extracts yang tinggi antioksidan
    โค Mencerahkan kulit
    โค Melembapkan kulit wajah
    โค Melambatkan penuaan kulit (anti-aging)
    โค Menghaluskan kulit wajah
    โค Merawat kulit kusam
    โค Mempercepatkan baikpulih kulit sunburn
    โค Mencerah & mengecilkan melanin kulit
    โค Keseluruhan tona kulit lebih sekata
    โค Tekstur ringan seperti lotion & mudah meresap
    โค Bau menyegarkan & sangat wangi
    โค Sesuai untuk kegunaan semua jenis kulit
    โค Bebas Paraben, Silicone, Mineral Oil, Sulphate & Benzophenone
    โค Serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan
    โ–ซ๏ธ
    50ML 85.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
    28ML 68.00 sajeeeerrr yaaaaallsssโ—
    โ—ฝ
    Kalau nak cantik lawa letops, tekan je link ni yeโค๏ธ
    www.wasap.my/60194704697/sayanakcantikletops
    .
    Kawan2 bole follow ye:
    IG : _mai_cosmetics_
    FB : Mai Cosmetics
    Shopee : Mai_Cosmetics
    โ–ซ๏ธ
    #ALHAALFA #NAFURA #WAWACOSMETICS
    #teamsalcantik #percayaberjayasebelumberjaya
    #alhaalfa #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetik #alhaalfamakeup #alhaalfamelaka #alhaalfaalorgajah #alhaalfaroyalpropolisfoundation
    #alhaalfamascara #alhaalfafoundation #alhaalfacentellaskinbooster #alhaalfaskinbooster #alhaalfafoundationbooster #alhaalfalipstick #alhaalfaprimerspray #alhaalfaloosepowder #alhaalfablusher #wawacosmetics #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsalorgajah
    #nafura #nafuramelaka #nafuraalorgajah #nafuramoisturiser #nafurahoneybee #nafuraalaska #nafuraalpinesnowwhite #nafuraroyalpine

  •  0  0  4 hours ago
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
.
.
Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
.
๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
.
๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
.
๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
.
Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
.
TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
.
.
.
WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
.
#syasyateam
#teamsueklangshahalam
#alhaalfa
#roopacosmeticsxalhaalfa
#teamAArocket
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaskincare
#alhaalfacosmeticsutara
#alhaalfacosmeticsselangor
#alhaalfafoundation
#alhaalfakualalumpur
#asyaalamteam
#teamasyaalam
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    .
    .
    PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
    .
    .
    Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
    .
    ๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
    .
    ๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
    .
    ๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
    .
    Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    .
    TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
    TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
    .
    .
    .
    WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    #syasyateam
    #teamsueklangshahalam
    #alhaalfa
    #roopacosmeticsxalhaalfa
    #teamAArocket
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaskincare
    #alhaalfacosmeticsutara
    #alhaalfacosmeticsselangor
    #alhaalfafoundation
    #alhaalfakualalumpur
    #asyaalamteam
    #teamasyaalam

  •  2  0  4 hours ago
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
.
.
Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
.
๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
.
๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
.
๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
.
Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
.
TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
.
.
.
WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
.
#syasyateam
#teamsueklangshahalam
#alhaalfa
#roopacosmeticsxalhaalfa
#teamAArocket
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaskincare
#alhaalfacosmeticsutara
#alhaalfacosmeticsselangor
#alhaalfafoundation
#alhaalfakualalumpur
#asyaalamteam
#teamasyaalam
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    .
    .
    PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
    .
    .
    Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
    .
    ๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
    .
    ๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
    .
    ๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
    .
    Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    .
    TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
    TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
    .
    .
    .
    WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    #syasyateam
    #teamsueklangshahalam
    #alhaalfa
    #roopacosmeticsxalhaalfa
    #teamAArocket
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaskincare
    #alhaalfacosmeticsutara
    #alhaalfacosmeticsselangor
    #alhaalfafoundation
    #alhaalfakualalumpur
    #asyaalamteam
    #teamasyaalam

  •  3  0  4 hours ago
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
.
.
Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
.
๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
.
๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
.
๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
.
Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
.
TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
.
.
.
WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
.
#syasyateam
#teamsueklangshahalam
#alhaalfa
#roopacosmeticsxalhaalfa
#teamAArocket
#alhaalfacosmetics
#alhaalfaskincare
#alhaalfacosmeticsutara
#alhaalfacosmeticsselangor
#alhaalfafoundation
#alhaalfakualalumpur
#asyaalamteam
#teamasyaalam
  • HARGA PROMO STILL ONZZZ GAISSโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    SIAPA CEPAT, DIA DAPATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    .
    .
    PROMO KAW KAW DISKAUN RM70 !!!๐Ÿ˜ฑ HARGA RUNTUH GAISS!!๐Ÿ˜ฑ #PromoRayaHaji2020
    .
    .
    Dapat apa dalam set makeup #PromoKawKaw ni โ‰๏ธ
    .
    ๐Ÿ˜ฑ Foundation + Concealer yg harga asal RM89.90. Foundation #AlhaAlfa PALING MAHAL tau ni !! Tak perlu beli concealer lagi dah. 2 in 1 yang ni
    .
    ๐Ÿ˜ Cushion blusher korg boleh pilih mana2 code yaa. Blusher ni siap ada collagen biji anggur utk mencantikkan skin
    .
    ๐Ÿ˜ Loose powder korg boleh pilih code mana2 jugak yaa. Waterproof tau powder ni. Tepek dkt skin terus lembut auchhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    Kira kira 3 produk ni HARGA ASAL DIAAA RM199.80 !!
    .
    Tapi PROMO KALINI KAW KAW RM129.90 SAHAJA GAISSS !!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    .
    Ni bukan size kecik tauu. Semua SAIZ BESAR FULL SIZEโ€ผ๏ธKita tak main laa bagi yg trabel size๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    .
    TAKNAK TERLEPASโ‰๏ธ
    TAKNAK MENANGIS SBB HABIS STOKโ‰๏ธ
    .
    .
    .
    WHATSAPP HAIZA SEKARANG 0125581944 / @ KLIK JE LINK DKT PROFIL TU TAUU๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    #syasyateam
    #teamsueklangshahalam
    #alhaalfa
    #roopacosmeticsxalhaalfa
    #teamAArocket
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfaskincare
    #alhaalfacosmeticsutara
    #alhaalfacosmeticsselangor
    #alhaalfafoundation
    #alhaalfakualalumpur
    #asyaalamteam
    #teamasyaalam

  •  3  0  4 hours ago
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
-auri
-fervi
-edel
-morri
-salvia

Suitable for everyday used and last long + waterproof!! 
.
.
.
.
.
Rm 49.90
.
.
.
.
๐Ÿ“ฒ0163226599 .
.
.
.

COD.
Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
.
.

#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
    -auri
    -fervi
    -edel
    -morri
    -salvia

    Suitable for everyday used and last long + waterproof!!
    .
    .
    .
    .
    .
    Rm 49.90
    .
    .
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ0163226599 .
    .
    .
    .

    COD.
    Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    .
    .
    SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
    NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
    .
    .

    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa

  •  2  0  5 hours ago
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
-auri
-fervi
-edel
-morri
-salvia

Suitable for everyday used and last long + waterproof!! 
.
.
.
.
.
Rm 49.90
.
.
.
.
๐Ÿ“ฒ0163226599 .
.
.
.

COD.
Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
.
.

#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
    -auri
    -fervi
    -edel
    -morri
    -salvia

    Suitable for everyday used and last long + waterproof!!
    .
    .
    .
    .
    .
    Rm 49.90
    .
    .
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ0163226599 .
    .
    .
    .

    COD.
    Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    .
    .
    SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
    NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
    .
    .

    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa

  •  0  0  5 hours ago
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
-auri
-fervi
-edel
-morri
-salvia

Suitable for everyday used and last long + waterproof!! 
.
.
.
.
.
Rm 49.90
.
.
.
.
๐Ÿ“ฒ0163226599 .
.
.
.

COD.
Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
.
.

#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa
  • Alha alfa royal propolis foundation . Available in 5 codes :
    -auri
    -fervi
    -edel
    -morri
    -salvia

    Suitable for everyday used and last long + waterproof!!
    .
    .
    .
    .
    .
    Rm 49.90
    .
    .
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ0163226599 .
    .
    .
    .

    COD.
    Sg. buloh, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bdr Baru Sg Buloh, Bkt Rahman Putra, Hospital Sg. Buloh, Damansara Damai, Damansara, Kota Damansara, Saujana Utama, Kg. Melayu Subang, gombak ,puchong , seri kembangan ,kajang ,cheras, shah alam , putrajaya ,subang jaya , usj dan kawasan yng berdekatan ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    .
    .
    SELF PICK UP/ WALK IN BOUTIQUE
    NO 55 JLN BRP 1/4 , BUKIT RAHMAN PUTRA, SG BULOH
    .
    .

    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfamakeup #alhaalfasgbuloh #alhaalfadamansara #alhaalfacod #alhaalfapayajaras #alhaalfaampang #alhaalfashahalam #alhaalfabandarutama #alhaalfaselangor #alhaalfacosmetic #alhaalfacod #mua #muaklang #muamurah #muamalaysia #muaportklang #vivyyusof #ameerazaini #fazura #dramasangat #aydajebat #fattahamin #remyishak #zalora #rizalman #neelofa #fattzura #alhaxroopa

  •  2  0  5 hours ago
  • omm segera dapatkan!! FACIAL CLEANSER+MAKEUP REMOVER !! jimat n MURAH!! xperlu lagi nak beli asing makeup remover! sental sekali semua tanggal~~ haaa yg lelaki plak walaupun xmakeup! xdek hal~~ boleh jeee pakai..lagi bersih muka 3x ganda! makeup yg WATERPROOF pun boleh tanggal! setakat kotoran pada wajah tu apelahhh sgt! heheheh.. .
.
kami mengeluarakan 2jenis pencuci, satu utk KULIT KERING, satu utk KULIT MINYAK..kalau COMBINATION macamana?? tgk balik combination anda lebih ke arah kering atau minyak? kalau anda xsuka kering, amik yg PINK tu..kalau xsuka MINYAK, amik yg KUNING tu..setel masalah~~โค๏ธ
.
.
harga: rm49.90 (200ml) berbulan tahannya! jimat!

Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
_
_
Postage: Seluruh Malaysia
_

COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur. 
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

#alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi 
#alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl  #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah
  • omm segera dapatkan!! FACIAL CLEANSER+MAKEUP REMOVER !! jimat n MURAH!! xperlu lagi nak beli asing makeup remover! sental sekali semua tanggal~~ haaa yg lelaki plak walaupun xmakeup! xdek hal~~ boleh jeee pakai..lagi bersih muka 3x ganda! makeup yg WATERPROOF pun boleh tanggal! setakat kotoran pada wajah tu apelahhh sgt! heheheh.. .
    .
    kami mengeluarakan 2jenis pencuci, satu utk KULIT KERING, satu utk KULIT MINYAK..kalau COMBINATION macamana?? tgk balik combination anda lebih ke arah kering atau minyak? kalau anda xsuka kering, amik yg PINK tu..kalau xsuka MINYAK, amik yg KUNING tu..setel masalah~~โค๏ธ
    .
    .
    harga: rm49.90 (200ml) berbulan tahannya! jimat!

    Whatsapp je 017-8489218 atau click link di bio.
    _
    _
    Postage: Seluruh Malaysia
    _

    COD AVAILABLE : Selangor dan Kuala Lumpur.
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    #alhaalfacosmetics #Diamenanturasiah #alhaalfafoundation #carboothsale #trulydolly #fattzura #zumbaclass #senafasrindu #alhaalfasaujanautama #alhaalfasungaibuloh #sitinurhaliza #sufiansuhaimi
    #alhaalfamakeup #shawlmirafilzah #arianishawl #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #maaftakindah

  •  1  0  5 hours ago
  • BROW ME KIT so PIGMENTED & BLENDABLE! ๐Ÿ”ฅ
-
It is COMPLETE with EYEBROW POWDER, CONCEALER & BRUSHES. You can easily draw your eyebrow frame, fill-in & conceal to get the PERFECT & ON FLEEK eyebrows ๐Ÿฅฐ
-
The eyebrow powder is suitable with any shape of eyebrow & the concealer is so CREAMY & can be use as FOUNDATION as well! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
-
BROW ME KIT
RM59.00
-

Uols direct ws shaz 010-3571194 atau boleh dm shaz cecepat kay. Nak mudah? Click je link kat bio tu hiks
.
.

Postage : Seluruh Malaysia 
_
COD AVAILABLE : SELANGOR DAN KL,
Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar. 
_

_

#caryacosmeticsdamansaradamai #caryacosmeticsrahmanputra #caryacosmeticskotadamansara #caryacosmeticssungaibuloh 
#galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #muaselangor #caryasungaibuloh #caryarawang #caryadamansaradamai #caryadamansara
  • BROW ME KIT so PIGMENTED & BLENDABLE! ๐Ÿ”ฅ
    -
    It is COMPLETE with EYEBROW POWDER, CONCEALER & BRUSHES. You can easily draw your eyebrow frame, fill-in & conceal to get the PERFECT & ON FLEEK eyebrows ๐Ÿฅฐ
    -
    The eyebrow powder is suitable with any shape of eyebrow & the concealer is so CREAMY & can be use as FOUNDATION as well! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
    -
    BROW ME KIT
    RM59.00
    -

    Uols direct ws shaz 010-3571194 atau boleh dm shaz cecepat kay. Nak mudah? Click je link kat bio tu hiks
    .
    .

    Postage : Seluruh Malaysia
    _
    COD AVAILABLE : SELANGOR DAN KL,
    Sungai buloh, kuang, saujana utama, puncak alam, sg.plong, kubu gajah, merbau sempak, penjara sg.buloh, Mk, saujana utama, kundang, tasik puteri, kota damansara, TTDI, sri damansara, damansara damai, damansara perdana, subang bestari, subang jaya, subang, petaling jaya, UM, phileo damansara, rawang, country homes, tesco rawang DAN kawasan sekitar.
    _

    _

    #caryacosmeticsdamansaradamai #caryacosmeticsrahmanputra #caryacosmeticskotadamansara #caryacosmeticssungaibuloh
    #galeriarianitutorial #alhumaira #fattzura #missfazura #elfaris #alhaalfafoundation #trudollybyfazura #trudolly #wanyhasrita #khaibahar #slimdollz #alhumairahshawl #alhaalfamoisturizer #alhumairatutorial #ferrarossabeauty #ferrarossabeauty #muakl #muaselangor #caryasungaibuloh #caryarawang #caryadamansaradamai #caryadamansara

  •  18  0  5 hours ago

Top #alhaalfafoundation Posts

  • ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—ข๐—ช ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”
๐—ฆ๐—˜๐—ž๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก๐—š ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐——๐—œ๐—ฆ๐—ž๐—”๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ% ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Okay set ni memang super duper jimat. Korang boleh pilih set yang mana berkenan di hati tu โœจ Suka makeup ๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—น, ๐— ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ต ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ผ๐˜„๐˜„ wajib cuba set ni.
.
๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—” - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ž๐—จ๐—Ÿ๐—œ๐—ง ๐— ๐—จ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ
Fd Propolis + Loose Powder + Skin Booster Centella = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฒ๐Ÿญ (normal rm179.80)

๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—• - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—”๐—ง๐—” ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž
Fd Propolis + Cushion Blusher + Mascara = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฐ (normal rm149.80 )

๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—– - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—š๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—œ๐—ก๐—š
Fd Propolis + Eyeshadow + Glow Creator = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฐ๐Ÿฏ (normal rm159.80 )

+++ *pos* rm8s /rm12ss 

๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด & ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ :

#alhaalfa
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic 
#alhaalfaeyeshadow 
#alhaalfamakeup 
#alhaalfaloosepowder #alhaalfaglowcreator 
#alhaalfaskinbooster 
#alhaalfaloosepowder 
#alhaalfacosmeticshq
.
  • ๐—ก๐—˜๐—ช ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ช๐—ข๐—ช ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—”๐—Ÿ๐—›๐—” ๐—”๐—Ÿ๐—™๐—”
    ๐—ฆ๐—˜๐—ž๐—”๐—ฅ๐—”๐—ก๐—š ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐——๐—œ๐—ฆ๐—ž๐—”๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ% ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Okay set ni memang super duper jimat. Korang boleh pilih set yang mana berkenan di hati tu โœจ Suka makeup ๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—น, ๐— ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ต ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ผ๐˜„๐˜„ wajib cuba set ni.
    .
    ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—” - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—ž๐—จ๐—Ÿ๐—œ๐—ง ๐— ๐—จ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ
    Fd Propolis + Loose Powder + Skin Booster Centella = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฒ๐Ÿญ (normal rm179.80)

    ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—• - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐— ๐—”๐—ง๐—” ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž
    Fd Propolis + Cushion Blusher + Mascara = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฐ (normal rm149.80 )

    ๐Ÿฉธ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—– - ๐—ฆ๐—˜๐—ง ๐—š๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—œ๐—ก๐—š
    Fd Propolis + Eyeshadow + Glow Creator = ๐—›๐—”๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฐ๐Ÿฏ (normal rm159.80 )

    +++ *pos* rm8s /rm12ss

    ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด & ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ :

    #alhaalfa
    #alhaalfacosmetics
    #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetic
    #alhaalfaeyeshadow
    #alhaalfamakeup
    #alhaalfaloosepowder #alhaalfaglowcreator
    #alhaalfaskinbooster
    #alhaalfaloosepowder
    #alhaalfacosmeticshq
    .

  •  168  57  8 July, 2020
  • Regrann from @alhaalfacosmetics_hq -  antara jualan tertinggi!! palette โ€œTRUE NAKEDโ€ haaaaa rupanya ramai yg suka natural2 beauty eh!! heheheheh warna terdiri dari tone โ€œcool brownโ€+โ€warm brownโ€ sesuai bagi mereka yg berkulit CERAH ataupun SAWO MATANG..yg gold tu korg boleh tambahkan effect kilat2 skit..shimmer2 halus yg nmpak mewah tapi still natural! sesuai la utk makeup nikah,tunang..nak g keje ke..sesuai sgt2! pigment nya jangan di tanya lagi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ jummm cepat dapatkan sementara stock masih ada!!
.
.
harga : rm60 SAHAJA!! satu palette.
.
.
Nak order tekan je link di BIO ok๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
.
#alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticskemaman #alhaalfalens #alhaalfafoundation #alhaalfa #makeuplooks #makeuplover #eyeshadowpallete #eyeshadowlooks #eyeshadowaddict #makeupraya #makeuptips #jualonline #jualmurah #trustedagent #trustedseller #codkemaman #postageseluruhmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #nyxcosmetics #maccosmetics #fattzura
  • Regrann from @alhaalfacosmetics_hq - antara jualan tertinggi!! palette โ€œTRUE NAKEDโ€ haaaaa rupanya ramai yg suka natural2 beauty eh!! heheheheh warna terdiri dari tone โ€œcool brownโ€+โ€warm brownโ€ sesuai bagi mereka yg berkulit CERAH ataupun SAWO MATANG..yg gold tu korg boleh tambahkan effect kilat2 skit..shimmer2 halus yg nmpak mewah tapi still natural! sesuai la utk makeup nikah,tunang..nak g keje ke..sesuai sgt2! pigment nya jangan di tanya lagi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ jummm cepat dapatkan sementara stock masih ada!!
    .
    .
    harga : rm60 SAHAJA!! satu palette.
    .
    .
    Nak order tekan je link di BIO ok๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
    .
    .
    #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticskemaman #alhaalfalens #alhaalfafoundation #alhaalfa #makeuplooks #makeuplover #eyeshadowpallete #eyeshadowlooks #eyeshadowaddict #makeupraya #makeuptips #jualonline #jualmurah #trustedagent #trustedseller #codkemaman #postageseluruhmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #nyxcosmetics #maccosmetics #fattzura

  •  146  0  24 August, 2018