#alhaalfacosmetics Instagram Photos & Videos

alhaalfacosmetics - 227.5k posts

Hashtag Popularity

43.9
average comments
815.4
average likes

Latest #alhaalfacosmetics Posts

  • FEEBACK CUSTOMER KAYRA FOUNDATION 🥳

Boleh dapatkan Kayra Foundation dengan shera, boleh teros dm atau klik sahaja no di bio okey 😘
  • FEEBACK CUSTOMER KAYRA FOUNDATION 🥳

    Boleh dapatkan Kayra Foundation dengan shera, boleh teros dm atau klik sahaja no di bio okey 😘

  •  1  1  19 hours ago
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

MASALAH JERAGAT & WRINKLE?? 
SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg! 

Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles! 

Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real! 

Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat. 

Whatsapp 📲0182132745

Atau klik link di bio k❤️

#ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz  #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

    MASALAH JERAGAT & WRINKLE??
    SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg!

    Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles!

    Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real!

    Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

    Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat.

    Whatsapp 📲0182132745

    Atau klik link di bio k❤️

    #ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct

  •  0  0  19 hours ago
  • FERRAROSSA ~ ROSE YOUTH SERUM (20ML)

🌹Serum dengan kelopak bunga Ros sebenar
🌹Serum tanpa fragrance / pewangi
🌹Bau Ros dari bahan bunga Ros yang digunakan
🌹Merawat kulit yang kusam
🌹Menghilangkan jeragat
🌹Mengecilkan liang pori yang besar
🌹Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan (anti aging)
🌹Mencerahkan kulit
🌹Melembabkan kulit
🌹Menenangkan kulit yang kemerahan
🌹Mengurangkan kesan inflammation
🌹Mengurangkan dark spots/bintik hitam
🌹Mengurangkan dark circles & fine line
🌹Melembutkan & menghaluskan kulit
🌹Menjadikan kulit cantik, moist & flawless
🌹Sesuai untuk kulit sensitif
🌹Serum water-based & tidak berminyak
🌹Tidak melekit & senang meresap dengan cepat

Click link at bio to purchase❤️

#ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz  #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct
  • FERRAROSSA ~ ROSE YOUTH SERUM (20ML)

    🌹Serum dengan kelopak bunga Ros sebenar
    🌹Serum tanpa fragrance / pewangi
    🌹Bau Ros dari bahan bunga Ros yang digunakan
    🌹Merawat kulit yang kusam
    🌹Menghilangkan jeragat
    🌹Mengecilkan liang pori yang besar
    🌹Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan (anti aging)
    🌹Mencerahkan kulit
    🌹Melembabkan kulit
    🌹Menenangkan kulit yang kemerahan
    🌹Mengurangkan kesan inflammation
    🌹Mengurangkan dark spots/bintik hitam
    🌹Mengurangkan dark circles & fine line
    🌹Melembutkan & menghaluskan kulit
    🌹Menjadikan kulit cantik, moist & flawless
    🌹Sesuai untuk kulit sensitif
    🌹Serum water-based & tidak berminyak
    🌹Tidak melekit & senang meresap dengan cepat

    Click link at bio to purchase❤️

    #ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct

  •  1  0  19 hours ago
  • Open Order untuk Argan Oil Serum 💎
.
Sebotol RM60 sahaja 😍 30ml tau . So korang yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam boleh try Argan Oil Serum ni okay 😊
.
Click link in bio untuk order 📲
  • Open Order untuk Argan Oil Serum 💎
    .
    Sebotol RM60 sahaja 😍 30ml tau . So korang yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam boleh try Argan Oil Serum ni okay 😊
    .
    Click link in bio untuk order 📲

  •  1  1  19 hours ago
  • RESTOCK FREE GIFT🧡 
.
Comel takkkk??
Nak FREE takkkk??
.
Kalau NAK kena lah grab #alhaalfacosmetics RM120 ke atas okehh!😜 Alahhhh sekarang kan PROMO RAYA HAJI masih onn! Diskaun dapat makeup brush dapat. Awwww😍
  • RESTOCK FREE GIFT🧡
    .
    Comel takkkk??
    Nak FREE takkkk??
    .
    Kalau NAK kena lah grab #alhaalfacosmetics RM120 ke atas okehh!😜 Alahhhh sekarang kan PROMO RAYA HAJI masih onn! Diskaun dapat makeup brush dapat. Awwww😍

  •  1  0  20 hours ago
  • ALAHAIIII MALU NYA.... Aset dari luar nampak tegang membulat, TAPI.....
.
Hakikatnya, bila buka bra.....
.
➡️ TERUS LENDUT, JATUH, KENDUR, LAYUT.
.
➡️ BRA YG PAKAI RUPANYA PUSH UP BRA YG BER-SPAN 3 INCI.
.
➡️ BREAST CIPUT MCM BUDAK², LEPER DAN TAK BERMAYA JE.
.
➡️ ALAMAK LEBIH TERUK, FLAT SEHINGGA TIADA APA² ISI KELIHATAN.
.

#breastbootysoap #hushhush #lovepotion #lovepotionbyhushhush#duckscarvs 
#hariwanita #wanitacantik #wanitamuslimah #wanitamalaysia #jomkurus #lovepotionbyhushhush #kekasihhq  #shawlpublika #shawlexclusive #bawalexclusive #arianiexclusive  #alhaalfacosmetics #syifamelvin  #kadkahwineksklusif #syatillamelvin #bajuraya2020 #bukankahwinpaksa #womensdaymalaysia #breastmontok #tujuhharimencintaiku2
  • ALAHAIIII MALU NYA.... Aset dari luar nampak tegang membulat, TAPI.....
    .
    Hakikatnya, bila buka bra.....
    .
    ➡️ TERUS LENDUT, JATUH, KENDUR, LAYUT.
    .
    ➡️ BRA YG PAKAI RUPANYA PUSH UP BRA YG BER-SPAN 3 INCI.
    .
    ➡️ BREAST CIPUT MCM BUDAK², LEPER DAN TAK BERMAYA JE.
    .
    ➡️ ALAMAK LEBIH TERUK, FLAT SEHINGGA TIADA APA² ISI KELIHATAN.
    .

    #breastbootysoap #hushhush #lovepotion #lovepotionbyhushhush #duckscarvs
    #hariwanita #wanitacantik #wanitamuslimah #wanitamalaysia #jomkurus #lovepotionbyhushhush #kekasihhq #shawlpublika #shawlexclusive #bawalexclusive #arianiexclusive #alhaalfacosmetics #syifamelvin #kadkahwineksklusif #syatillamelvin #bajuraya2020 #bukankahwinpaksa #womensdaymalaysia #breastmontok #tujuhharimencintaiku2

  •  2  0  21 hours ago
  • OMG ‼️‼️ OMG ‼️‼️ 
Merah padam muka ku ! habis lah tebaiiii kena colek ngn lipmatte / eyeshdw cream / blusher / eyeliner semuaaa jeniss kesaaat weyhhh😱 

Tapii buleh hilang sekelip mata ! haaa syiokk kan? sambil cuci sambil rawat muka, korang tak yah dah nk kalut pakai lap tissue ke apo , pakai jer cleanser AA ni teruss zaaasss cleanns 😍😍 

Jom kaih grab ❤️❤️😘 

#alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhalfamakeup #quistinateam #ayshaalamteam #arinateam #cleanseralhaalfa
  • OMG ‼️‼️ OMG ‼️‼️
    Merah padam muka ku ! habis lah tebaiiii kena colek ngn lipmatte / eyeshdw cream / blusher / eyeliner semuaaa jeniss kesaaat weyhhh😱

    Tapii buleh hilang sekelip mata ! haaa syiokk kan? sambil cuci sambil rawat muka, korang tak yah dah nk kalut pakai lap tissue ke apo , pakai jer cleanser AA ni teruss zaaasss cleanns 😍😍

    Jom kaih grab ❤️❤️😘

    #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhalfamakeup #quistinateam #ayshaalamteam #arinateam #cleanseralhaalfa

  •  5  0  21 hours ago
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
.
💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
- UVA ( melindungi dari kesan penuaan) 
- UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
.
Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~ 
.
SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
.
RM39.90
.
DM atau klik link di bio 0142287360
.
#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
#SPF50
#Sunscreen
#Foundation
#SunscreenAndFoundation
#Sunprotection
#SunscreenFoundation
#Broadspectrum
.
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
    .
    💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
    💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
    💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
    - UVA ( melindungi dari kesan penuaan)
    - UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
    💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
    .
    Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
    .
    SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
    .
    RM39.90
    .
    DM atau klik link di bio 0142287360
    .
    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
    #SPF50
    #Sunscreen
    #Foundation
    #SunscreenAndFoundation
    #Sunprotection
    #SunscreenFoundation
    #Broadspectrum
    .

  •  1  0  22 hours ago
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
.
💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
- UVA ( melindungi dari kesan penuaan) 
- UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
.
Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~ 
.
SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
.
RM39.90
.
DM atau klik link di bio 0142287360
.
#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
#SPF50
#Sunscreen
#Foundation
#SunscreenAndFoundation
#Sunprotection
#SunscreenFoundation
#Broadspectrum
.
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
    .
    💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
    💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
    💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
    - UVA ( melindungi dari kesan penuaan)
    - UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
    💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
    .
    Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
    .
    SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
    .
    RM39.90
    .
    DM atau klik link di bio 0142287360
    .
    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
    #SPF50
    #Sunscreen
    #Foundation
    #SunscreenAndFoundation
    #Sunprotection
    #SunscreenFoundation
    #Broadspectrum
    .

  •  1  0  22 hours ago
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
.
💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
- UVA ( melindungi dari kesan penuaan) 
- UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
.
Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~ 
.
SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
.
RM39.90
.
DM atau klik link di bio 0142287360
.
#alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
#SPF50
#Sunscreen
#Foundation
#SunscreenAndFoundation
#Sunprotection
#SunscreenFoundation
#Broadspectrum
.
  • ☀️ALHA ALFA SUNSCREEN + FOUNDATION SPF 50☀️
    .
    💥 Formulasi hebat dengan kesinambungan ingredient CENTELLA SKINBOOSTER
    💥 bahan utama seperti VITA-C , CENTELLA, VIRGIN COCONUT OIL yg amat bagus utk memperbaiki kondisi kulit.
    💥 BROADSPECTRUM PROTECTION:
    - UVA ( melindungi dari kesan penuaan)
    - UVB ( melindungi dari sinar uv matahari dll)
    💥 4 tona warna yg sesuai dengan kulit asia
    .
    Sunscreen + foundation dari wajah secerahnya sampailah yg sawo matang, ada 4 warna bersesuaian kulit org malaysia! haaa SPF 50 ok!! yg tanya macamna sy nak elak dr muka burn..sbb sy keje kat outdoor, ini jawapannya! yg tanya macamna kulit dah cantik tanak nampak macam makeup sgt? ini jawapannya! macamna nak kulit cantik xnak tumbuh jeragat?? ini lah jawapannya! macamna nak awet mudaaaa?? ini jawapannya sbb ada ekstract CENTELLA guys! mmg makin cantik kulit~
    .
    SPF 50 guys! 30ml plak tu! ada foundation finishing plak tu!
    .
    RM39.90
    .
    DM atau klik link di bio 0142287360
    .
    #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaprimer #alhaalfaglowbooster #alhaalfashinestopper #primer #gelprimer #glow #matte #makeup #AlhaAlfaSunscreenAndFoundation
    #SPF50
    #Sunscreen
    #Foundation
    #SunscreenAndFoundation
    #Sunprotection
    #SunscreenFoundation
    #Broadspectrum
    .

  •  2  0  22 hours ago
  • Ada masalah kulit berjerawat ? Parut jerawat ? Kulit kusam ? 
.
Nah hampa try dulu Argan Oil Serum ni 😍 Confirm repeat lagi nanti ! 
.
Click link in bio untuk order sekarang sebelum stock yilek 📲
  • Ada masalah kulit berjerawat ? Parut jerawat ? Kulit kusam ?
    .
    Nah hampa try dulu Argan Oil Serum ni 😍 Confirm repeat lagi nanti !
    .
    Click link in bio untuk order sekarang sebelum stock yilek 📲

  •  0  1  23 hours ago
  • BOLEH START ORDER ARGAN OIL SERUM SEKARANG ✨
.
Banyak kebaikan Argan Oil Serum ni tau 😁 Boleh membantu masalah skin kita 💕 Tak penat ke tengok orang lain je flawless, awak tu bila nak flawless? Tak makan hati ker? 🤪
.
Cepat2 order dengan Sab okeyy 😎
  • BOLEH START ORDER ARGAN OIL SERUM SEKARANG ✨
    .
    Banyak kebaikan Argan Oil Serum ni tau 😁 Boleh membantu masalah skin kita 💕 Tak penat ke tengok orang lain je flawless, awak tu bila nak flawless? Tak makan hati ker? 🤪
    .
    Cepat2 order dengan Sab okeyy 😎

  •  1  1  11 August, 2020
  •  3  1  10 August, 2020
  • BABY AGENT WANTED ‼️‼️
.
Nak tak Sab ajar cara buat sales 10 botol Kglow dalam masa seminggu? 🧠 Yes seminggu sahaja utk baby agent yg bertuah mcm korang 😋 PELUANG INI TERHAD KEPADA 5 ORANG TERAWAL SAHAJA ‼️
.
Modal RM350 sahaja 😍 Special untuk korang yang nak jadi jutawan & berjaya dengan Kayra ! Jangan risau Sab akan guide korang dari A to Z 💪🏼 
.
Kita buat sampai jadi ! Yang penting rajin berusaha memang comfirm berjaya 💪🏼
.
Click link in bio untuk daftar agent 📲 #teamkayrasab
  • BABY AGENT WANTED ‼️‼️
    .
    Nak tak Sab ajar cara buat sales 10 botol Kglow dalam masa seminggu? 🧠 Yes seminggu sahaja utk baby agent yg bertuah mcm korang 😋 PELUANG INI TERHAD KEPADA 5 ORANG TERAWAL SAHAJA ‼️
    .
    Modal RM350 sahaja 😍 Special untuk korang yang nak jadi jutawan & berjaya dengan Kayra ! Jangan risau Sab akan guide korang dari A to Z 💪🏼
    .
    Kita buat sampai jadi ! Yang penting rajin berusaha memang comfirm berjaya 💪🏼
    .
    Click link in bio untuk daftar agent 📲 #teamkayrasab

  •  1  1  10 August, 2020
  • Nak order Kglow ? Nak order Kayra Foundation? Nak order Serum Argan Oil ? 
.
Jangan risau ! Contact je Sab okay 😍 0182854963 📲
.
Kalau nak cod pun boleh area Padang Serai 🚗 
.
Nak lagi senang click je link dekat bio okay ? 💕
  • Nak order Kglow ? Nak order Kayra Foundation? Nak order Serum Argan Oil ?
    .
    Jangan risau ! Contact je Sab okay 😍 0182854963 📲
    .
    Kalau nak cod pun boleh area Padang Serai 🚗
    .
    Nak lagi senang click je link dekat bio okay ? 💕

  •  1  1  10 August, 2020

Top #alhaalfacosmetics Posts

  • hai morning semua dah ready ke janji temu malam ni? jangan lupa tau set time 9pm harini, janji!!
nak tahu tak apa yang terjadi first task kita orang ? stress sangat nak balik pun dh tak boleh🤣nak taknak kena juga hadap.. tapi ada yang menangis2 tu kenapa ye? 
sebab emcee kita marah ke? @realckfaizal 
atau terkedu tengok dato ensem sangat @alhaalfa hahaha .
.
nak tahu mekap apa yang fi buat kena tengok malam ni, jangan lupa menonton malam ni di Astro Ria & Astro Ria Hd 9pm ❤️ .
.
korang tengok pun dh kira support fi tau!

#mtm2020#alhaalfa #malaysiatopmua #alhaalfacosmetics #muajb
  • hai morning semua dah ready ke janji temu malam ni? jangan lupa tau set time 9pm harini, janji!!
    nak tahu tak apa yang terjadi first task kita orang ? stress sangat nak balik pun dh tak boleh🤣nak taknak kena juga hadap.. tapi ada yang menangis2 tu kenapa ye?
    sebab emcee kita marah ke? @realckfaizal
    atau terkedu tengok dato ensem sangat @alhaalfa hahaha .
    .
    nak tahu mekap apa yang fi buat kena tengok malam ni, jangan lupa menonton malam ni di Astro Ria & Astro Ria Hd 9pm ❤️ .
    .
    korang tengok pun dh kira support fi tau!

    #mtm2020 #alhaalfa #malaysiatopmua #alhaalfacosmetics #muajb

  •  359  6  29 February, 2020
  • Dato macam mana saya nak operate muka model ni, saya nak buat kelainan supaya dato tak marah dekat saya lagi " tema minggu ini dahla susah dapat pula muka model yang macam ni ya ampun. korang rasa fi dapat ke mengatasi masalah yang fi hadapi tu berkerut dahi bila dapat model belum part tangan kita melecur sebab nak kejar masa.
.
.
nak tahu apa yang jadi dato marah ke tidak ? kena tunggu sabtu ni, kita dah cuba tau taknak lawa2 sangat 
tapi minggu ni woowwww 🤣 nangisss lawa dia macam mana pula tk boleh bincang!
.
.
@fificlio_mtm 
jangan lupa menonton setiap hari Sabtu di Astro Ria & Astro Ria Hd 9pm 
#malaysiatopmua #alhaalfa #alhaalfacosmetics #mtm2020 #muajb 
#cogearproduction
  • Dato macam mana saya nak operate muka model ni, saya nak buat kelainan supaya dato tak marah dekat saya lagi " tema minggu ini dahla susah dapat pula muka model yang macam ni ya ampun. korang rasa fi dapat ke mengatasi masalah yang fi hadapi tu berkerut dahi bila dapat model belum part tangan kita melecur sebab nak kejar masa.
    .
    .
    nak tahu apa yang jadi dato marah ke tidak ? kena tunggu sabtu ni, kita dah cuba tau taknak lawa2 sangat
    tapi minggu ni woowwww 🤣 nangisss lawa dia macam mana pula tk boleh bincang!
    .
    .
    @fificlio_mtm
    jangan lupa menonton setiap hari Sabtu di Astro Ria & Astro Ria Hd 9pm
    #malaysiatopmua #alhaalfa #alhaalfacosmetics #mtm2020 #muajb
    #cogearproduction

  •  645  11  5 March, 2020
  • I’m doing a very simple tutorial makeup look . So enjoy it :)
.
.
.
.
Product used 💄
Charlotte Tilbury Magic Cream
Alha Alfa glow booster+primer
Alha alfa royal propolis foundation (morri)
Concealer : Maybelline Fit Me (honey)
Blusher : Khaf Cosmetic
Alha Alfa Primer Spray
Mascara : elianto cosmetic
Lipstick : Maybelline (Amazonian)
#maybelline #elianto #alhaalfacosmetics
  • I’m doing a very simple tutorial makeup look . So enjoy it :)
    .
    .
    .
    .
    Product used 💄
    Charlotte Tilbury Magic Cream
    Alha Alfa glow booster+primer
    Alha alfa royal propolis foundation (morri)
    Concealer : Maybelline Fit Me (honey)
    Blusher : Khaf Cosmetic
    Alha Alfa Primer Spray
    Mascara : elianto cosmetic
    Lipstick : Maybelline (Amazonian)
    #maybelline #elianto #alhaalfacosmetics

  •  102  5  3 June, 2020
  • orang buat kita kena buat juga, supaya tak ketinggalan zaman🤣tapi ni tak jadi lathi jadi latimah uols hahaha.sis pula tk reti edit jadilah eh daripada takde 
#lathichallenge #alhaalfacosmetics
#muajb #tiktok
  • orang buat kita kena buat juga, supaya tak ketinggalan zaman🤣tapi ni tak jadi lathi jadi latimah uols hahaha.sis pula tk reti edit jadilah eh daripada takde
    #lathichallenge #alhaalfacosmetics
    #muajb #tiktok

  •  1,071  101  3 June, 2020