#alambudiman Instagram Photos & Videos

alambudiman - 51.2k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
35.5
average likes

Latest #alambudiman Posts

  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
.
.
Beli Set Bersalin
Free Corset 
.
.
Terbaru, Jom dapatkan Set Bersalin Mak Bidan berwajah baru dari @dherbsholdingshq 🌹
.
Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
.
📌Pati Herba Mak Bidan
Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
.
📌Pilis & Param Mak Bidan
Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
.
📌Krim panas Mak Bidan
Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
.
📌Kapsul Jamu Mak Bidan
Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
.
📌Minyak Telon
Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
.
📌Tungku Herba Mak Bidan
Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
.
📌Perawan Herbal Soap
Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Promo Merdeka 🇲🇾 ‼️‼️
    .
    .
    Beli Set Bersalin
    Free Corset
    .
    .
    Terbaru, Jom dapatkan Set Bersalin Mak Bidan berwajah baru dari @dherbsholdingshq 🌹
    .
    Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
    1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
    1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
    1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
    1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
    1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
    1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
    .
    📌Pati Herba Mak Bidan
    Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
    .
    📌Pilis & Param Mak Bidan
    Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
    .
    📌Krim panas Mak Bidan
    Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
    .
    📌Kapsul Jamu Mak Bidan
    Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
    .
    📌Minyak Telon
    Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
    .
    📌Tungku Herba Mak Bidan
    Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
    .
    📌Perawan Herbal Soap
    Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/setbersalinpromo
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  1 hour ago
  • ULTRA BLUSH PALLETTE
.
Dalam satu pallette ada 2 tone warna blusher, 1 highlighter & 1 contour! Memang jimat & senang dibawa ke mana mana😍
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#blusher #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • ULTRA BLUSH PALLETTE
    .
    Dalam satu pallette ada 2 tone warna blusher, 1 highlighter & 1 contour! Memang jimat & senang dibawa ke mana mana😍
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
    http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
    http://Www.wasap.my/60143303434/blusher
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #blusher #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  1 hour ago
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna macam nie ! .
.
Dolls Palette dari aslcosmetic.my  tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
.
Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna macam nie ! .
    .
    Dolls Palette dari aslcosmetic.my tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
    .
    Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyeshadow
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  1 hour ago
  • Warna lebih menawan, formula lengkap utk solat  yg di lengkapi dgn poket sorok dan sejadah mini serta sulam tekat yang berkualiti . Diperbaharui dengan 2 tona warna pastel 🥰
.
Hanya Rm159 sahaja..
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#telekung #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Warna lebih menawan, formula lengkap utk solat yg di lengkapi dgn poket sorok dan sejadah mini serta sulam tekat yang berkualiti . Diperbaharui dengan 2 tona warna pastel 🥰
    .
    Hanya Rm159 sahaja..
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
    http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
    http://Www.wasap.my/60143303434/telekung
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #telekung #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  1 hour ago
  • 36 pieces Brownies tower with topping imported strawberry + chocolate drizzle. Strawberry merah-merah besar- besar 😍
.
💰Brownies Tower + topping : RM 55

To pre order, please kindly whatsapp and click the link in bio profile. Not using DM for inquiries, whatsapp only. Tqsm.
  • 36 pieces Brownies tower with topping imported strawberry + chocolate drizzle. Strawberry merah-merah besar- besar 😍
    .
    💰Brownies Tower + topping : RM 55

    To pre order, please kindly whatsapp and click the link in bio profile. Not using DM for inquiries, whatsapp only. Tqsm.

  •  6  1  1 hour ago
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Nudes macam nie ! .
.
Dolls Palette dari aslcosmetic.my  tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
.
Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Nudes macam nie ! .
    .
    Dolls Palette dari aslcosmetic.my tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
    .
    Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  2  3 hours ago
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Dolls macam nie ! .
.
Dolls Palette dari aslcosmetic.my  tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
.
Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Dolls macam nie ! .
    .
    Dolls Palette dari aslcosmetic.my tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
    .
    Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  3 hours ago
  • ‼️‼️Installation Used Aircond ‼️‼️
.
.
Installation 3 unit of aircond at Pangsapuri Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam.
.
.
✅ 2 unit 1.5hp aircond wall mounted (Acson)
✅ 1 unit 2.0hp aircond Wall mounted (Acson)
.
.
Memerlukan khidmat kerja AIRCOND & ELECTRICAL boleh hubungi nombor tertera dibawah :

011-2614 2326 (Hakimi)
011-2614 2326 (Hakimi)
.
.
https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
.
.
❇️Buka Unit ❇️Pindah❇️Repair
 ❇️Service Unit❇️Pemasangan Baru
.
.
#HMElectricalengineering #HMElectricalTeam #aircondwork #dismantle #installaircond #wallmounted #daikin #Acson #ShahAlam #AlamBudiman #SeksyenU10 #Selangor
  • ‼️‼️Installation Used Aircond ‼️‼️
    .
    .
    Installation 3 unit of aircond at Pangsapuri Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam.
    .
    .
    ✅ 2 unit 1.5hp aircond wall mounted (Acson)
    ✅ 1 unit 2.0hp aircond Wall mounted (Acson)
    .
    .
    Memerlukan khidmat kerja AIRCOND & ELECTRICAL boleh hubungi nombor tertera dibawah :

    011-2614 2326 (Hakimi)
    011-2614 2326 (Hakimi)
    .
    .
    https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
    https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
    https://hmelectricalserviceaircond.wasap.my/
    .
    .
    ❇️Buka Unit ❇️Pindah❇️Repair
    ❇️Service Unit❇️Pemasangan Baru
    .
    .
    #HMElectricalengineering #HMElectricalTeam #aircondwork #dismantle #installaircond #wallmounted #daikin #Acson #ShahAlam #AlamBudiman #SeksyenU10 #Selangor

  •  3  0  4 hours ago
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  8  1  4 hours ago
  • 5  kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
.
.
 1) Sarapan  pagi boleh menbantu menurunkan  berat badan . 
2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan 
5) Tingkatkan metabolisme badan . .
.
Ini kerana khasiat dari bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
.
Rasanya pun sedap dan lazat!!
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bizzibreakfirst #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • 5 kebaikan Sarapan Pagi yang ramai tidak tahu 🤗
    .
    .
    1) Sarapan pagi boleh menbantu menurunkan berat badan .
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak .
    3) Membantu menunjukkan teladan yang baik .
    4) Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan
    5) Tingkatkan metabolisme badan . .
    .
    Ini kerana khasiat dari bahan-bahan didalam BizziBreakFirst .
    .
    Rasanya pun sedap dan lazat!!
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #bizzibreakfirst #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  2  4 hours ago
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
.
Jamshir Herbal Body Scrub Soap
.
WM RM25 / EM RM30
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
    .
    Jamshir Herbal Body Scrub Soap
    .
    WM RM25 / EM RM30
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  5  1  4 hours ago
  • Pengalaman Cucian Feminine Wash yang terkini! Perawan Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam.. Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan.. bau harum yang kekal sepanjang hari..lepas cuba mesti tak nak yang lain dah..
.
Kami serius ingin bantu anak dara, mak dara & mummy preggy yang alami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam.. yang alami masalah kegatalan yang merenyam.. dan yang paling parah mengalami masalah miss V berbau.. sini kami cuba bantu dengan syorkan anda menggunakan Perawan Herbal Wash yang best selling di pasaran ini!
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Pengalaman Cucian Feminine Wash yang terkini! Perawan Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam.. Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan.. bau harum yang kekal sepanjang hari..lepas cuba mesti tak nak yang lain dah..
    .
    Kami serius ingin bantu anak dara, mak dara & mummy preggy yang alami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam.. yang alami masalah kegatalan yang merenyam.. dan yang paling parah mengalami masalah miss V berbau.. sini kami cuba bantu dengan syorkan anda menggunakan Perawan Herbal Wash yang best selling di pasaran ini!
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #setbersalin #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  4 hours ago
  • :: 12 inch - TALAM LAPIS PELANGI ::
-
-
12 inch akan dapat 100pcs ye
Harga seloyang RMlimapuluhlima
-
-
I punya talam pakai santan pekat nahhh..bukan santan ceroiii..lemak masin2 manis manjahhhh gtew
-
-
Kalau terasa nak oder..antara kuih yg available utk oder last min🤭..kalau rasa nak oder last min..i bg u kuih ni je ok🤪..TQ KAK AZI FOR UR ODER!
-
-

❌ FUSSY BUYER
🚫 RUDE BUYER
▫️
#ecograndeurpuncakalam 
#kekmarble
#puncakalam 
#keksarangsemut 
#kekpelangi
#puncakalambakers 
#alamsuriapuncakalam 
#glenmariegolfclub 
#temasyaglenmarie 
#glenmerie
#ttdijaya
#shahalambakers 
#bandarsericoalfields 
#kayanganheights 
#cahayaspkresortclub 
#cahayaspk 
#alambudiman
#saujanautama
#greenhillpark
#kekpuncakalam 
#kekalamsuria 
#kuihpuncakalam 
#kuehmelayu 
#lapispelangi 
#uitmpuncakalam 
#uitmpuncakalamfooddelivery
  • :: 12 inch - TALAM LAPIS PELANGI ::
    -
    -
    12 inch akan dapat 100pcs ye
    Harga seloyang RMlimapuluhlima
    -
    -
    I punya talam pakai santan pekat nahhh..bukan santan ceroiii..lemak masin2 manis manjahhhh gtew
    -
    -
    Kalau terasa nak oder..antara kuih yg available utk oder last min🤭..kalau rasa nak oder last min..i bg u kuih ni je ok🤪..TQ KAK AZI FOR UR ODER!
    -
    -

    ❌ FUSSY BUYER
    🚫 RUDE BUYER
    ▫️
    #ecograndeurpuncakalam
    #kekmarble
    #puncakalam
    #keksarangsemut
    #kekpelangi
    #puncakalambakers
    #alamsuriapuncakalam
    #glenmariegolfclub
    #temasyaglenmarie
    #glenmerie
    #ttdijaya
    #shahalambakers
    #bandarsericoalfields
    #kayanganheights
    #cahayaspkresortclub
    #cahayaspk
    #alambudiman
    #saujanautama
    #greenhillpark
    #kekpuncakalam
    #kekalamsuria
    #kuihpuncakalam
    #kuehmelayu
    #lapispelangi
    #uitmpuncakalam
    #uitmpuncakalamfooddelivery

  •  33  2  4 hours ago
  • Done Format & Upgrade RAM - Acer Aspire M1930👏
.
Thank You Cik/Puan Clera dari Hill Park, Sungai Buloh kerana sudi datang baiki PC dengan kami😁😁
.
.
.
Untuk pertanyaan tentang kerosakan dan harga boleh call atau whatsapp : 017-2816424 atau Walk-In, Isnin-Ahad (10pagi-10malam)
.
Alamat kedai :
13-A, Lorong Elmina 2, Saujana Utama, Sungai Buloh, 47000, Selangor
.
.
#saujanautama #seripristana #hillparkpuncakalam #desacoalfields #bukitrahmanputra #payajaras #kundang #kubugajah #sgbuloh #sungaibuloh #ecograndeur #alambudiman #puncakalam #alamjaya #alamperdana #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #torratech
  • Done Format & Upgrade RAM - Acer Aspire M1930👏
    .
    Thank You Cik/Puan Clera dari Hill Park, Sungai Buloh kerana sudi datang baiki PC dengan kami😁😁
    .
    .
    .
    Untuk pertanyaan tentang kerosakan dan harga boleh call atau whatsapp : 017-2816424 atau Walk-In, Isnin-Ahad (10pagi-10malam)
    .
    Alamat kedai :
    13-A, Lorong Elmina 2, Saujana Utama, Sungai Buloh, 47000, Selangor
    .
    .
    #saujanautama #seripristana #hillparkpuncakalam #desacoalfields #bukitrahmanputra #payajaras #kundang #kubugajah #sgbuloh #sungaibuloh #ecograndeur #alambudiman #puncakalam #alamjaya #alamperdana #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #torratech

  •  5  0  5 hours ago
  • #chocojerr Ready stock!!!
🍫Qkiss Chip 🍫 Bubblerice 🍫 Babycrunch🍫
COD AREA : 🚙🚙💨💨
➡️MERU
➡️BUKIT KAPAR
➡️KAPAR
➡️PUNCAK ALAM
Kawasan lain boleh dipertimbangkan 😊
🔹CAS COD ADALAH MENGIKUT KAWASAN🔹

#chocojerr #chocojerrviral #chocojarviral #chocojarrviral #chocoj #chocolatelovers #babycrunch #bubblerice #qkisschip #teamchocojarlaila #klang #meru #bukitkapar #kapar #puncakalam #kgbukitkerayong #kgbukitkapar #kampongbukitkapar #kampungbukitkapar #kampungbukitkerayong #bukitcerakah #alambudiman #alambudimanfooddelivery #setiataipan #setiataipan2 #topgloves #nakubahhidupdengancoklat #chocojerrviralhq
  • #chocojerr Ready stock!!!
    🍫Qkiss Chip 🍫 Bubblerice 🍫 Babycrunch🍫
    COD AREA : 🚙🚙💨💨
    ➡️MERU
    ➡️BUKIT KAPAR
    ➡️KAPAR
    ➡️PUNCAK ALAM
    Kawasan lain boleh dipertimbangkan 😊
    🔹CAS COD ADALAH MENGIKUT KAWASAN🔹

    #chocojerr #chocojerrviral #chocojarviral #chocojarrviral #chocoj #chocolatelovers #babycrunch #bubblerice #qkisschip #teamchocojarlaila #klang #meru #bukitkapar #kapar #puncakalam #kgbukitkerayong #kgbukitkapar #kampongbukitkapar #kampungbukitkapar #kampungbukitkerayong #bukitcerakah #alambudiman #alambudimanfooddelivery #setiataipan #setiataipan2 #topgloves #nakubahhidupdengancoklat #chocojerrviralhq

  •  3  0  5 hours ago
  • Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  4  0  14 hours ago
  • Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap 
 #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap
    #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  3  0  14 hours ago
  • Colleague kena transfer ke negeri lain! 😭 Dia kata susah nak jumpa, jarang jarang lepas ni. Sebelum dia pindah, nak bagi hadiah lah sebagai tanda menghargai. Tapi nak bagi apa..
.
Antara pilihan hadiah yang sesuai adalah scrapframe dari @thegiftfairy.my ! Tengok tu hasil kerja yang tip top, 3D pop up effect lagi. So awesome! Boleh request apa apa tema pulak tu memang nice, mudah nak deal 😍 Memories in a frame 🥰
.
Price: RM85
Postage: Tuesday / Friday
.
Dropship wanted! 
.
#hadiahmurah #hadiahharijadi #hadiahanniversary #hadiahbirthday #suprisebox #supriseboxmurah #chocolateboxmurah #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #kotakcoklatmurah #surprisegift #hadiahuntuklelaki #surprisegiftbox #hadiahhariguru #coklatmurah #giftmalaysia #residensipuchongmas #surprisedeliverysubang #surprisedeliverypuchong #framemurah #codsubangjaya #codusj #surprisedeliverysubangjaya #alambudiman #codalambudiman #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #giftbox
  • Colleague kena transfer ke negeri lain! 😭 Dia kata susah nak jumpa, jarang jarang lepas ni. Sebelum dia pindah, nak bagi hadiah lah sebagai tanda menghargai. Tapi nak bagi apa..
    .
    Antara pilihan hadiah yang sesuai adalah scrapframe dari @thegiftfairy.my ! Tengok tu hasil kerja yang tip top, 3D pop up effect lagi. So awesome! Boleh request apa apa tema pulak tu memang nice, mudah nak deal 😍 Memories in a frame 🥰
    .
    Price: RM85
    Postage: Tuesday / Friday
    .
    Dropship wanted!
    .
    #hadiahmurah #hadiahharijadi #hadiahanniversary #hadiahbirthday #suprisebox #supriseboxmurah #chocolateboxmurah #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #kotakcoklatmurah #surprisegift #hadiahuntuklelaki #surprisegiftbox #hadiahhariguru #coklatmurah #giftmalaysia #residensipuchongmas #surprisedeliverysubang #surprisedeliverypuchong #framemurah #codsubangjaya #codusj #surprisedeliverysubangjaya #alambudiman #codalambudiman #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #giftbox

  •  2  0  14 hours ago

Top #alambudiman Posts

  • Hi 𝐏𝐚𝐯𝐥𝐨𝐯𝐚 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. ⁣ ❗️❗️Tempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadian❗️❗️
⁣
❗️❗️𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞 𝟏𝟎 𝐏𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥❗️❗️⁣
🎂9" Whole Pavlova - RM50⁣
🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10⁣
⁣
Interested? Can DM me ✨⁣
⁣
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley
  • Hi 𝐏𝐚𝐯𝐥𝐨𝐯𝐚 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. ⁣ ❗️❗️Tempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadian❗️❗️

    ❗️❗️𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞 𝟏𝟎 𝐏𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥❗️❗️⁣
    🎂9" Whole Pavlova - RM50⁣
    🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10⁣

    Interested? Can DM me ✨⁣

    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley

  •  151  18  1 June, 2020
  • Mini Pavlova 🌸 // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi 🙏🏻⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
p/s: Me fully booked until 14 June 2020 🙏🏻 ⁣ ⁣
⁣
⁣
⁣
🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10⁣⁣ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)⁣
⁣⁣⁣
Interested? Can DM me ✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣
⁣
  • Mini Pavlova 🌸 // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi 🙏🏻⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    p/s: Me fully booked until 14 June 2020 🙏🏻 ⁣ ⁣



    🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10⁣⁣ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)⁣
    ⁣⁣⁣
    Interested? Can DM me ✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣

  •  163  12  7 June, 2020
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi ❤️⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.⁣
⁣
⁣
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi ❤️⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.⁣


    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣

  •  139  29  13 June, 2020
  • Berapa bintang nak bagi untuk pavlova onie yg ni?? 😊 Sape suka Pavlova? Nak order? Boleh tengok previous post atau DM onie untuk order ✨🌹🌸🥰⁣
⁣
⁣
❗️❗️𝐓𝐞𝐦𝐩𝐚𝐡𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢𝐥𝐚𝐡 𝟐 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐛𝐞𝐥𝐮𝐦 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐤𝐞𝐣𝐚𝐝𝐢𝐚𝐧❗️❗️⁣
⁣⁣
❗️❗️𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞 𝟏𝟎 𝐏𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥❗️❗️⁣⁣
🎂9" Whole Pavlova - RM50⁣⁣
🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10⁣⁣
⁣⁣
Interested? Can DM me ✨⁣⁣
⁣⁣
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley
  • Berapa bintang nak bagi untuk pavlova onie yg ni?? 😊 Sape suka Pavlova? Nak order? Boleh tengok previous post atau DM onie untuk order ✨🌹🌸🥰⁣


    ❗️❗️𝐓𝐞𝐦𝐩𝐚𝐡𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢𝐥𝐚𝐡 𝟐 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐛𝐞𝐥𝐮𝐦 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐤𝐞𝐣𝐚𝐝𝐢𝐚𝐧❗️❗️⁣
    ⁣⁣
    ❗️❗️𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞 𝟏𝟎 𝐏𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥❗️❗️⁣⁣
    🎂9" Whole Pavlova - RM50⁣⁣
    🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10⁣⁣
    ⁣⁣
    Interested? Can DM me ✨⁣⁣
    ⁣⁣
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley

  •  141  10  2 June, 2020
  • Salam Pavlova! Minggu ni jadual padat ya rabbi. Semoga ambe diberi kekuatan yg luar biasa. ❤️⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
𝐩/𝐬: 𝐌𝐞 𝐟𝐮𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝟏𝟒 𝐉𝐮𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎 🙏🏻 ⁣ ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10⁣⁣ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Interested? Can DM me ✨⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣
⁣
  • Salam Pavlova! Minggu ni jadual padat ya rabbi. Semoga ambe diberi kekuatan yg luar biasa. ❤️⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝐩/𝐬: 𝐌𝐞 𝐟𝐮𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝟏𝟒 𝐉𝐮𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎 🙏🏻 ⁣ ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    🚘Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10⁣⁣ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Interested? Can DM me ✨⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣

  •  156  8  11 June, 2020
  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha 🤣 Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu 🌻

#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣#PavlovaShahAlam
  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha 🤣 Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu 🌻

    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley ⁣#MiniPavlova #Pavlova ⁣⁣⁣⁣#PavlovaShahAlam

  •  169  12  10 July, 2020