#ajl33 Instagram Photos & Videos

ajl33 - 72.9k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
174.1
average likes

Latest #ajl33 Posts

  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣
⁣
-Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣
⁣
☘TOP (BAJU)⁣
⁣
✔Platinum Pearl Satin ⁣
Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣
⁣
✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣
⁣
✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣
⁣
✔BF & Wudhu Friendly⁣
Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣
⁣
✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣
⁣
☘ BOTTOM (KAIN)⁣
⁣
✔Abstract geometric pattern⁣
Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣
⁣
✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣
⁣
⁣
To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.

#bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
#kurungmuslimah
#bajumuslimah
#bajucikgu #bajuraya #ootd#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣

    -Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣

    ☘TOP (BAJU)⁣

    ✔Platinum Pearl Satin ⁣
    Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣

    ✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣

    ✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣

    ✔BF & Wudhu Friendly⁣
    Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣

    ✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
    10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣

    ☘ BOTTOM (KAIN)⁣

    ✔Abstract geometric pattern⁣
    Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣

    ✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
    Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣


    To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .

    #bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
    #kurungmuslimah
    #bajumuslimah
    #bajucikgu #bajuraya #ootd #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

  •  3  0  11 hours ago
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣
⁣
-Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣
⁣
☘TOP (BAJU)⁣
⁣
✔Platinum Pearl Satin ⁣
Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣
⁣
✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣
⁣
✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣
⁣
✔BF & Wudhu Friendly⁣
Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣
⁣
✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣
⁣
☘ BOTTOM (KAIN)⁣
⁣
✔Abstract geometric pattern⁣
Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣
⁣
✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣
⁣
⁣
To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.

#bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
#kurungmuslimah
#bajumuslimah
#bajucikgu #bajuraya #ootd#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣

    -Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣

    ☘TOP (BAJU)⁣

    ✔Platinum Pearl Satin ⁣
    Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣

    ✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣

    ✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣

    ✔BF & Wudhu Friendly⁣
    Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣

    ✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
    10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣

    ☘ BOTTOM (KAIN)⁣

    ✔Abstract geometric pattern⁣
    Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣

    ✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
    Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣


    To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .

    #bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
    #kurungmuslimah
    #bajumuslimah
    #bajucikgu #bajuraya #ootd #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

  •  1  0  11 hours ago
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣
⁣
-Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣
⁣
☘TOP (BAJU)⁣
⁣
✔Platinum Pearl Satin ⁣
Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣
⁣
✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣
⁣
✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣
⁣
✔BF & Wudhu Friendly⁣
Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣
⁣
✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣
⁣
☘ BOTTOM (KAIN)⁣
⁣
✔Abstract geometric pattern⁣
Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣
⁣
✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣
⁣
⁣Visit IG @catalog_byhannan for more🌸
To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.

#bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
#kurungmuslimah
#bajumuslimah
#bajucikgu #bajuraya #ootd#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣

    -Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣

    ☘TOP (BAJU)⁣

    ✔Platinum Pearl Satin ⁣
    Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣

    ✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣

    ✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣

    ✔BF & Wudhu Friendly⁣
    Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣

    ✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
    10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣

    ☘ BOTTOM (KAIN)⁣

    ✔Abstract geometric pattern⁣
    Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣

    ✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
    Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣

    ⁣Visit IG @catalog_byhannan for more🌸
    To purchase : click link in bio😍❤❤⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .

    #bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
    #kurungmuslimah
    #bajumuslimah
    #bajucikgu #bajuraya #ootd #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

  •  1  0  11 hours ago
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣
⁣
-Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣
⁣
☘TOP (BAJU)⁣
⁣
✔Platinum Pearl Satin ⁣
Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣
⁣
✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣
⁣
✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣
⁣
✔BF & Wudhu Friendly⁣
Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣
⁣
✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣
⁣
☘ BOTTOM (KAIN)⁣
⁣
✔Abstract geometric pattern⁣
Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣
⁣
✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣
⁣
⁣
To purchase : click link in bio😍❤❤⁣

.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.

#bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
#kurungmuslimah
#bajumuslimah
#bajucikgu #bajuraya #ootd
#ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku  #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita
  • 🛍KURUNG DANG FATMA⁣

    -Eksluksif Vintage Palembang kurung – DANG FATMA (LIMITED EDITION) ⁣

    ☘TOP (BAJU)⁣

    ✔Platinum Pearl Satin ⁣
    Material pearl satin ini layak untuk korang yang ingin kepuasan yang maksima. ⁣

    ✔Material yang lembut , sejuk , flowy , kurang renyuk , mudah di iron , kain tidak melekat di badan. ⁣

    ✔Platinum Pearl satin ini mempunyai ciri-ciri yang lengkap sebagai fabrik yang MEWAH .⁣

    ✔BF & Wudhu Friendly⁣
    Zip didada dan di tangan memudahkan untuk breastfeeding dan bebas berwudhu . ⁣

    ✔10 Warna Pesona Mewah ⁣
    10 warna mewah menghidupkan dan menaikkan seri rekaan Dang Fatma. Tiada 1 pun warna yang mengecewakan!⁣

    ☘ BOTTOM (KAIN)⁣

    ✔Abstract geometric pattern⁣
    Corak kain abstract yang sgt sesuai dengan tema mewah , tekstur corak 3D menaikkan seri rekaan dang fatma.⁣

    ✔Pilihan Saiz S sehingga 3XL⁣
    Pilihan saiz S sehingga 3XL. Jangan lupa dapatkan harga terlajak mampu milik dengan pembelian kombo!⁣


    To purchase : click link in bio😍❤❤⁣

    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .⁣
    .

    #bajukurung #pearlsatin #Kurungmewah
    #kurungmuslimah
    #bajumuslimah
    #bajucikgu #bajuraya #ootd
    #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita

  •  2  0  11 hours ago
  • 📢📢 PINJAMAN PERIBADI BANK📢 (CIMB/Alliance Bank / RHB /  STANDARD CHARTERED / AEON / BANK RAKYAT / BANK PERSATUAN)
**Minima RM10K hingga RM150K💰
.
🎗KHAS utk Pekerja SWASTA dan KERAJAAN🎗
.
❎ Tak perlu pengesahan majikan.
❎ Tak perlu redah jalan jem.
❎ Tak perlu pergi ke bank.
❎ Tak perlu isi borang.
❎ Tak perlu dokumen yang tebal.
.
🌀 Kami menawarkan servis yg mudah itu tanpa bayaran pendahuluan atau up front!!
.
Syarat² Kelayakan:
.
✅ Warganegara Malaysia.
✅ Gaji kasar minima RM2200.
✅ Ada slip gaji (3 bulan terkini).
✅ Ada potongan KWSP.
✅ CCRIS PTPTN LAYAK.
✅ Ada hutang kad kredit LAYAK.
✅ Komitmen tinggi BOLEH CUBA.
(CCRIS dan Blacklist TIDAK LAYAK)
.
🌀 Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan.
.
🌀 Hanya berurusan melalui WhatsApp sahaja loan boleh approve. Mudah, cepat dan telus!
.
💵 FAST ACTION FAST CASH💵
Whatsapp/Messages/Call : 📱 <Farhana> <017-9256915>
  • 📢📢 PINJAMAN PERIBADI BANK📢 (CIMB/Alliance Bank / RHB / STANDARD CHARTERED / AEON / BANK RAKYAT / BANK PERSATUAN)
    **Minima RM10K hingga RM150K💰
    .
    🎗KHAS utk Pekerja SWASTA dan KERAJAAN🎗
    .
    ❎ Tak perlu pengesahan majikan.
    ❎ Tak perlu redah jalan jem.
    ❎ Tak perlu pergi ke bank.
    ❎ Tak perlu isi borang.
    ❎ Tak perlu dokumen yang tebal.
    .
    🌀 Kami menawarkan servis yg mudah itu tanpa bayaran pendahuluan atau up front!!
    .
    Syarat² Kelayakan:
    .
    ✅ Warganegara Malaysia.
    ✅ Gaji kasar minima RM2200.
    ✅ Ada slip gaji (3 bulan terkini).
    ✅ Ada potongan KWSP.
    ✅ CCRIS PTPTN LAYAK.
    ✅ Ada hutang kad kredit LAYAK.
    ✅ Komitmen tinggi BOLEH CUBA.
    (CCRIS dan Blacklist TIDAK LAYAK)
    .
    🌀 Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan.
    .
    🌀 Hanya berurusan melalui WhatsApp sahaja loan boleh approve. Mudah, cepat dan telus!
    .
    💵 FAST ACTION FAST CASH💵
    Whatsapp/Messages/Call : 📱 <017-9256915>

  •  4  1  17 hours ago
  • Malas nak cukur tiap2 minggu??? JANGAN RISAU! WAWAWAX PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA 
Wawawax tak perlu dipanaskan!
_
Balik kerja dah penat, kalau boleh nak rehat je. Sambil rehat sebelum mandi, boleh la guna Wawawax. Lebih mudah untuk digunakan. Hanya PICIT, TEKAN, TARIK. Siap!
_
Dah boleh siap mandi dengan kulit dah licin dan bersih tak sampai 5 minit 😍

Sooo follow @butterbeey or ws 01120909709 and jangan lupa dapatkan satu set wawawax korang okay 😋

jangan lupa tag kawan korang yang berbulu 😝
.
#tidakadacintasepertimu 
#tiadaarahjodohkita
#cintabukankristal
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#cintatiadaganti
#monalisa
#zahirtakterucap
#bigstage2018
#meletop 
#alamatnyacinta
#semerahcintahumairah
#mukbang
#sarangmadumurah
#deliverymelaka
#bobodimanadancechallenge
#mentor7
#honeycomb
#gemagegarvaganza
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #themeg
#andainyatakdir2
#paidriview
#majalah3
#dramasangat
#AJL33
  • Malas nak cukur tiap2 minggu??? JANGAN RISAU! WAWAWAX PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA
    Wawawax tak perlu dipanaskan!
    _
    Balik kerja dah penat, kalau boleh nak rehat je. Sambil rehat sebelum mandi, boleh la guna Wawawax. Lebih mudah untuk digunakan. Hanya PICIT, TEKAN, TARIK. Siap!
    _
    Dah boleh siap mandi dengan kulit dah licin dan bersih tak sampai 5 minit 😍

    Sooo follow @butterbeey or ws 01120909709 and jangan lupa dapatkan satu set wawawax korang okay 😋

    jangan lupa tag kawan korang yang berbulu 😝
    .
    #tidakadacintasepertimu
    #tiadaarahjodohkita
    #cintabukankristal
    #papanakmenantu
    #cintafatamorgana
    #cintatiadaganti
    #monalisa
    #zahirtakterucap
    #bigstage2018
    #meletop
    #alamatnyacinta
    #semerahcintahumairah
    #mukbang
    #sarangmadumurah
    #deliverymelaka
    #bobodimanadancechallenge
    #mentor7
    #honeycomb
    #gemagegarvaganza
    #sarangmadumelaka
    #madusarangmelaka
    #madubersarang
    #makanansunnah
    #MeleTOP #themeg
    #andainyatakdir2
    #paidriview
    #majalah3
    #dramasangat
    #AJL33

  •  6  0  21 hours ago
  • Malas nak cukur tiap2 minggu??? JANGAN RISAU! WAWAWAX PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA 
Wawawax tak perlu dipanaskan!
_
Balik kerja dah penat, kalau boleh nak rehat je. Sambil rehat sebelum mandi, boleh la guna Wawawax. Lebih mudah untuk digunakan. Hanya PICIT, TEKAN, TARIK. Siap!
_
Dah boleh siap mandi dengan kulit dah licin dan bersih tak sampai 5 minit 😍

Sooo follow @butterbeey or ws 01120909709 and jangan lupa dapatkan satu set wawawax korang okay 😋

jangan lupa tag kawan korang yang berbulu 😝
.
#tidakadacintasepertimu 
#tiadaarahjodohkita
#cintabukankristal
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#cintatiadaganti
#monalisa
#zahirtakterucap
#bigstage2018
#meletop 
#alamatnyacinta
#semerahcintahumairah
#mukbang
#sarangmadumurah
#deliverymelaka
#bobodimanadancechallenge
#mentor7
#honeycomb
#gemagegarvaganza
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#madubersarang
#makanansunnah
#MeleTOP #themeg
#andainyatakdir2
#paidriview
#majalah3
#dramasangat
#AJL33
  • Malas nak cukur tiap2 minggu??? JANGAN RISAU! WAWAWAX PENYELESAIAN BAGI MASALAH ANDA
    Wawawax tak perlu dipanaskan!
    _
    Balik kerja dah penat, kalau boleh nak rehat je. Sambil rehat sebelum mandi, boleh la guna Wawawax. Lebih mudah untuk digunakan. Hanya PICIT, TEKAN, TARIK. Siap!
    _
    Dah boleh siap mandi dengan kulit dah licin dan bersih tak sampai 5 minit 😍

    Sooo follow @butterbeey or ws 01120909709 and jangan lupa dapatkan satu set wawawax korang okay 😋

    jangan lupa tag kawan korang yang berbulu 😝
    .
    #tidakadacintasepertimu
    #tiadaarahjodohkita
    #cintabukankristal
    #papanakmenantu
    #cintafatamorgana
    #cintatiadaganti
    #monalisa
    #zahirtakterucap
    #bigstage2018
    #meletop
    #alamatnyacinta
    #semerahcintahumairah
    #mukbang
    #sarangmadumurah
    #deliverymelaka
    #bobodimanadancechallenge
    #mentor7
    #honeycomb
    #gemagegarvaganza
    #sarangmadumelaka
    #madusarangmelaka
    #madubersarang
    #makanansunnah
    #MeleTOP #themeg
    #andainyatakdir2
    #paidriview
    #majalah3
    #dramasangat
    #AJL33

  •  4  0  21 hours ago
  • 🌹Baju kurung Dang Fatma🌹
.
Harga Promosi: Jualan RM 69
Harga Asal: RM 99
Plus size (2xl-5xl) add on rm5
.
🚛 Postage semenanjung: 
1 pcs: RM 8 per/pcs
2 pcs dan ke atas= Free Postage 
Remark: Boleh campur design Mahsuri, Chempaka, dang Suri, Agung Lace
.
🚚 Postage Sabah dan Sarawak
Setiap 1 pcs: RM 11/pcs
.
Stock manual sahaja. Tidak masuk dalam web. Confirm stock 14 Julai 2020. Boleh list dahulu warna dan saiz yg customer nak. Admin Aisyah akan pm sorang² yang dah list. Selepas 14 Julai, utk order boleh pm terus admin  aisyah @hqwardaexclusive
.
NOTA PENTING PENGHANTARAN 
Tarikh: 23 Jul - 25 Jul 2020 berperingkat
.
📌Ambil perhatian untuk tarikh2 postage. Sila maklumkan kpd cust tarikh postage yg hq akan proses order biasanya 2-4 hari bekerja dari tarikh postage bermula, jika ada lambakkan order extra time perlu di ambil dan akan dimaklumkan
  • 🌹Baju kurung Dang Fatma🌹
    .
    Harga Promosi: Jualan RM 69
    Harga Asal: RM 99
    Plus size (2xl-5xl) add on rm5
    .
    🚛 Postage semenanjung:
    1 pcs: RM 8 per/pcs
    2 pcs dan ke atas= Free Postage
    Remark: Boleh campur design Mahsuri, Chempaka, dang Suri, Agung Lace
    .
    🚚 Postage Sabah dan Sarawak
    Setiap 1 pcs: RM 11/pcs
    .
    Stock manual sahaja. Tidak masuk dalam web. Confirm stock 14 Julai 2020. Boleh list dahulu warna dan saiz yg customer nak. Admin Aisyah akan pm sorang² yang dah list. Selepas 14 Julai, utk order boleh pm terus admin aisyah @hqwardaexclusive
    .
    NOTA PENTING PENGHANTARAN
    Tarikh: 23 Jul - 25 Jul 2020 berperingkat
    .
    📌Ambil perhatian untuk tarikh2 postage. Sila maklumkan kpd cust tarikh postage yg hq akan proses order biasanya 2-4 hari bekerja dari tarikh postage bermula, jika ada lambakkan order extra time perlu di ambil dan akan dimaklumkan

  •  9  1  22 hours ago
  • 🌹Baju kurung Dang Fatma🌹
.
Harga Promosi: Jualan RM 69
Harga Asal: RM 99
Plus size (2xl-5xl) add on rm5
.
🚛 Postage semenanjung: 
1 pcs: RM 8 per/pcs
2 pcs dan ke atas= Free Postage 
Remark: Boleh campur design Mahsuri, Chempaka, dang Suri, Agung Lace
.
🚚 Postage Sabah dan Sarawak
Setiap 1 pcs: RM 11/pcs
.
Stock manual sahaja. Tidak masuk dalam web. Confirm stock 14 Julai 2020. Boleh list dahulu warna dan saiz yg customer nak. Admin Aisyah akan pm sorang² yang dah list. Selepas 14 Julai, utk order boleh pm terus admin  aisyah @hqwardaexclusive
.
NOTA PENTING PENGHANTARAN 
Tarikh: 23 Jul - 25 Jul 2020 berperingkat
.
📌Ambil perhatian untuk tarikh2 postage. Sila maklumkan kpd cust tarikh postage yg hq akan proses order biasanya 2-4 hari bekerja dari tarikh postage bermula, jika ada lambakkan order extra time perlu di ambil dan akan dimaklumkan
  • 🌹Baju kurung Dang Fatma🌹
    .
    Harga Promosi: Jualan RM 69
    Harga Asal: RM 99
    Plus size (2xl-5xl) add on rm5
    .
    🚛 Postage semenanjung:
    1 pcs: RM 8 per/pcs
    2 pcs dan ke atas= Free Postage
    Remark: Boleh campur design Mahsuri, Chempaka, dang Suri, Agung Lace
    .
    🚚 Postage Sabah dan Sarawak
    Setiap 1 pcs: RM 11/pcs
    .
    Stock manual sahaja. Tidak masuk dalam web. Confirm stock 14 Julai 2020. Boleh list dahulu warna dan saiz yg customer nak. Admin Aisyah akan pm sorang² yang dah list. Selepas 14 Julai, utk order boleh pm terus admin aisyah @hqwardaexclusive
    .
    NOTA PENTING PENGHANTARAN
    Tarikh: 23 Jul - 25 Jul 2020 berperingkat
    .
    📌Ambil perhatian untuk tarikh2 postage. Sila maklumkan kpd cust tarikh postage yg hq akan proses order biasanya 2-4 hari bekerja dari tarikh postage bermula, jika ada lambakkan order extra time perlu di ambil dan akan dimaklumkan

  •  15  1  22 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  4  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  5  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  12  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  5  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  11  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  4  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  5  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  6  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  3  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  3  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  4  1  23 hours ago
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

Agong Lace Riau Kurung
Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare" 

Como Crepe Printed
Sedikit elastic  supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

French Emboidered Lace Printed
Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

Painting Flower Printed
Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik. 

Wudhu and Bf Friendly
Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

Kain Duyung
Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.
  • AGONG LACE SERIES LIMITED EDITION

    Agong Lace Riau Kurung
    Kurung Riau modern tanpa pesak dan kekek namun masih mengekalkan identiti Kurung Riau tradisional yang berpotongan "fit and flare"

    Como Crepe Printed
    Sedikit elastic supaya dapat beri lebih keselesaan , tidak panas dan hanya perlu minimal iron.

    French Emboidered Lace Printed
    Design lace printed inspirasi dari design lace France , menambahkan seri baju dan dilihat lebih eksklusif

    Painting Flower Printed
    Menggunakan konsep “painting printed” yang menghidupkan corak pada tekstur fabrik.

    Wudhu and Bf Friendly
    Memudahkan untuk mengambil wudhu dan bebas menyusukan anak.

    Kain Duyung
    Memberi effect slim , bebas bergerak , nampak lebih kemas dan terletak.

  •  12  1  23 hours ago
  • Shuuutttttt🤫🤫🤫 Ira nak habaq ni🤭 Ira nak bagi promo untuk baju Dang Fatma ni🥰🥰🥰 only RM69😉 harga asal RM99 🔥
.
.
Korang ingat senang Ira nak bagi promo👀 so, grab cepat ii....takut habis stok....kan melepas😌
  • Shuuutttttt🤫🤫🤫 Ira nak habaq ni🤭 Ira nak bagi promo untuk baju Dang Fatma ni🥰🥰🥰 only RM69😉 harga asal RM99 🔥
    .
    .
    Korang ingat senang Ira nak bagi promo👀 so, grab cepat ii....takut habis stok....kan melepas😌

  •  5  1  15 July, 2020
  • Simple tapi nampak elegant kan🥰🥰🥰 perempuan ni walaupun dekat almari dah banyak baju, still cakap tak cukup🤭😉 betul tak😁 Bukan apa, kita bosan pakai baju sama jer kan😂🤭
.
.
So, jom lah join oder dgn Ira🥰🔥 untuk memenuhkan lagi alamari-almari anda😅😂
  • Simple tapi nampak elegant kan🥰🥰🥰 perempuan ni walaupun dekat almari dah banyak baju, still cakap tak cukup🤭😉 betul tak😁 Bukan apa, kita bosan pakai baju sama jer kan😂🤭
    .
    .
    So, jom lah join oder dgn Ira🥰🔥 untuk memenuhkan lagi alamari-almari anda😅😂

  •  8  1  15 July, 2020

Top #ajl33 Posts

  • Eh macam kenal je! #Lunagirls tahu tak? 😜😜😜 Jangan lupa follow TikTok kita! ID: Lunariamy
  • Eh macam kenal je! #Lunagirls tahu tak? 😜😜😜 Jangan lupa follow TikTok kita! ID: Lunariamy

  •  2,247  31  6 February, 2020
  • Alahai bersemutnyaa pasangan kesayangan ramai ni😍lovee sgt!! Suka2😍 semoga pasangan ni kekal smp bila2..Fazura juga mengamalkan BEAUTY BOOSTER TRUDOLLY and VDOLLY utk kecantikan luaran dan dalaman..JAdi jom cepat2 dapatkan skrg!
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #ajl33 #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly  #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #emmamaembong #trufitzbangi
  • Alahai bersemutnyaa pasangan kesayangan ramai ni😍lovee sgt!! Suka2😍 semoga pasangan ni kekal smp bila2..Fazura juga mengamalkan BEAUTY BOOSTER TRUDOLLY and VDOLLY utk kecantikan luaran dan dalaman..JAdi jom cepat2 dapatkan skrg!
    .
    .
    #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #ajl33 #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #emmamaembong #trufitzbangi

  •  1,642  12  2 May, 2019