#aircoklatsedap Instagram Photos & Videos

aircoklatsedap - 31.5k posts

Hashtag Popularity

4.2
average comments
95.9
average likes

Latest #aircoklatsedap Posts

  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  49 seconds ago
  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  55 seconds ago
  • SELAMAT PAGI CANTIK..
.
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
__
Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
•
#cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • SELAMAT PAGI CANTIK..
    .
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    __
    Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳

    #cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 minute ago
  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Breakfast apa harini you guysss? Sis share sikit bgi peminat telor, mcm2 jenis telor boleh buat kn..jadi harini sis rajin sikit...sis nak buat telor hancur utk breakfast 🙈🙈🙈 yang boleh dimakan dgn roti, lepas makan jangan lupa berCoco Curv okay!
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  3 minutes ago
  • • • • • • •
Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • • • • • • •
    Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  10 minutes ago
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  16 minutes ago
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  17 minutes ago
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Salam & selamat pagi semuaa! 🌻 Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! 😍
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV 🍫 serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! 😍 Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🤾‍♀

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  17 minutes ago
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  26 minutes ago
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang 
.
.
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida 
 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong 
.
.
COD SELURUH Puchong 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0127467471 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize  #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang
    .
    .
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida

    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    .
    .
    COD SELURUH Puchong
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0127467471
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  0  0  27 minutes ago
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang 
.
.
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida 
 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong 
.
.
COD SELURUH Puchong 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0127467471 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize  #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang
    .
    .
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida

    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    .
    .
    COD SELURUH Puchong
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0127467471
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  0  0  28 minutes ago
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang 
.
.
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida
@cococurv_ratuaida 
 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong
@cococurv_puchong 
.
.
COD SELURUH Puchong 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0127467471 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize  #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Aida bantu korang
    .
    .
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida
    @cococurv_ratuaida

    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    @cococurv_puchong
    .
    .
    COD SELURUH Puchong
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0127467471
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  0  0  28 minutes ago
  • .
FREE JE NAK KASI!!! .
.
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    FREE JE NAK KASI!!! .
    .
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  32 minutes ago
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurvsabah.official jeee 🧡🧡
.
M
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
.
.
.
COD SELURUH NEGERI 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
📲  0168376440
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurvsabah.stokis #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvtawau #cococurvpower #cococurvsandakan #cococurvkotakinabalu  #cococurvsabah
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurvsabah.official jeee 🧡🧡
    .
    M
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    .
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    📲 0168376440
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurvsabah.stokis #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvtawau #cococurvpower #cococurvsandakan #cococurvkotakinabalu #cococurvsabah

  •  0  0  32 minutes ago
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara  percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  33 minutes ago
  • .
FREE JE NAK KASI!!! .
.
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    FREE JE NAK KASI!!! .
    .
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  34 minutes ago
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurvsabah.official jeee 🧡🧡
.
M
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
.
.
.
COD SELURUH NEGERI 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
📲  0168376440
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurvsabah.stokis #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvtawau #cococurvpower #cococurvsandakan #cococurvkotakinabalu  #cococurvsabah
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurvsabah.official jeee 🧡🧡
    .
    M
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    .
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    📲 0168376440
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurvsabah.stokis #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvtawau #cococurvpower #cococurvsandakan #cococurvkotakinabalu #cococurvsabah

  •  0  0  37 minutes ago
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Alya bantu korang 
.
.
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv.official 
@cococurv.official 
@cococurv.official
.
.
COD SELURUH NEGERI MELAKA 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0192156022 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Alya bantu korang
    .
    .
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI MELAKA
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0192156022
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  2  0  37 minutes ago
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Alya bantu korang 
.
.
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv.official 
@cococurv.official 
@cococurv.official
.
.
COD SELURUH NEGERI MELAKA 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0192156022 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Siapa nk turun berat macam manrajalawak? Alya bantu korang
    .
    .
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI MELAKA
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0192156022
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  2  0  37 minutes ago
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara  percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox secara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  43 minutes ago
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurv.official jeee 🧡🧡
.
M
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv.official 
@cococurv.official 
@cococurv.official
.
.
COD SELURUH NEGERI MELAKA 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0192156022 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurv.official jeee 🧡🧡
    .
    M
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI MELAKA
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0192156022
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  3  0  46 minutes ago
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurv.official jeee 🧡🧡
.
M
Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
.
JOM FOLLOW
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
@cococurvmelaka.official 
.
.
Atau 
.
. 
@cococurv.official 
@cococurv.official 
@cococurv.official
.
.
COD SELURUH NEGERI MELAKA 
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
.
✅ 0192156022 
.
.

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin
  • Turun 8kg guysss konsisten dengan @cococurv.official jeee 🧡🧡
    .
    M
    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    .
    JOM FOLLOW
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    @cococurvmelaka.official
    .
    .
    Atau
    .
    .
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    @cococurv.official
    .
    .
    COD SELURUH NEGERI MELAKA
    POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ✅ 0192156022
    .
    .

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize @cococurv.official #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvmelaka #cococurvpower #cococurvmelakatengah #cococurvalorgajah #cococurvjasin

  •  0  0  46 minutes ago
  • FREE JE NAK KASI!!! .
.
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
Klik link di bio IG @cococurv.ainyy utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 🔥
Kurus dapat, Cantik pun dpt.💕
•
@cococurv.ainyy
@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv.hq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
.
 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE JE NAK KASI!!! .
    .
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    Klik link di bio IG @cococurv.ainyy utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 🔥
    Kurus dapat, Cantik pun dpt.💕

    @cococurv.ainyy
    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  4  0  1 hour ago
  • Posted @withregram • @cococurv_hq .
FREE JE NAK KASI!!! .
.
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
__
Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
.
Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
.
Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
.
Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
 #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Posted @withregram@cococurv_hq .
    FREE JE NAK KASI!!! .
    .
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
    __
    Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨
    .
    Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼
    .
    Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 .
    .
    Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  4 hours ago
  • Posted @withregram • @cococurv_hq Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Posted @withregram@cococurv_hq Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  4 hours ago
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
---
Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
.
Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
.
So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
    ---
    Hi uollss....jom2 ber CocoCurv🍫
    .
    Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! 💃
    Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! 😘 .
    .
    So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv🍫 = berlari 5 pusingan padang!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  5 hours ago
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
---
Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • #Repost @cococurv_hq @download.ins
    ---
    Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  0  0  5 hours ago
  • Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial
  • Hai y’alls! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Meh sis suggest best solution untuk jaga badan. Y’alls kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan uolls. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melin tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom uolls selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial

  •  2  0  5 hours ago
  • #Repost @dr_aliaabdullahsaleh
• • • • • •
Rasa lama dah sis xpost apa2 dlm ig ni 😂😂 Banyak nye dlm fb. Terasa rindu la pulokkk 😁. Ok harini bukan lah sis nak cerita pasal profesion sis jadik lecturer, mengajar bdk2 u secara ODL musim2 pkp, pasal sis buat paper dan published TAPI sis excited sangat nak share dgn uol semua pasal satu produk ni...namanya CocoCurv.. 
.
.
Bermula dari sis minum CocoCurv 50 hari yang lepas (gambar setelah 40 hari minum), macamana sis boleh gamble beli bnyk2 kotak sebab sis tahu produk ni mmg terbaik. Sampai je brg di rumah boleh pulak sis bersiaran promote kat fb sbb ramai yg tnye sis macamana boleh kurus..xlarat nk jawab sorang2, so cara yg plg mudah ialah buat muka xmalu pos video di fb 😅😅. Tanpa diduga setelah sis bersiaran, ramai text sis nak beli  sehinggalah ke harini..best pulak rasanya deal dgn ramai org walaupun x pernah ada pengalaman buat marketing. 
.
.
My first time experience ❤❤❤. So kpd uol di luar sana, meh lekaih pm sis nak beli CocoCurv terlajak laris ni...dah beli sis xtinggal korang macam tu je..inshaAllah sis akan guide step by step sehingga uol dpt berat badan yg diidamkan.
.
.
.

http://www.wasap.my/+60123986857/nakcococurvHQ
.
.
My fb: Alia Abdullah Saleh

.
.

I MAY NOT BE THE BEST...BUT I SURE AM TRYING MY BEST 🌹
#coachkurusalia #cococurv
#cococurvhq #cococurvkl  #cococurv_hq #cococurvshahalam #cococurvputrajaya  #cococurvklang #cococurvperak #cococurvseriiskandar #cococurvbota #cococurvuitmperak #cococurvtanjungmalim #fattofit #nakkurus #jomkurus #instafitness #aircoklatsedap #aircoklatkenyang #ootdhijab #instagood #instadaily #tipskurusabamemy  #teamcococurvemy
.
.
@cococurvjohor.honeyda 
@cococurv.kedahhq 
@cococurv.johorbahru 
@cococurv.malaysia.official 
@cococurv_worldwide
@cococurv.indonesia.malaysia
  • #Repost @dr_aliaabdullahsaleh
    • • • • • •
    Rasa lama dah sis xpost apa2 dlm ig ni 😂😂 Banyak nye dlm fb. Terasa rindu la pulokkk 😁. Ok harini bukan lah sis nak cerita pasal profesion sis jadik lecturer, mengajar bdk2 u secara ODL musim2 pkp, pasal sis buat paper dan published TAPI sis excited sangat nak share dgn uol semua pasal satu produk ni...namanya CocoCurv..
    .
    .
    Bermula dari sis minum CocoCurv 50 hari yang lepas (gambar setelah 40 hari minum), macamana sis boleh gamble beli bnyk2 kotak sebab sis tahu produk ni mmg terbaik. Sampai je brg di rumah boleh pulak sis bersiaran promote kat fb sbb ramai yg tnye sis macamana boleh kurus..xlarat nk jawab sorang2, so cara yg plg mudah ialah buat muka xmalu pos video di fb 😅😅. Tanpa diduga setelah sis bersiaran, ramai text sis nak beli sehinggalah ke harini..best pulak rasanya deal dgn ramai org walaupun x pernah ada pengalaman buat marketing.
    .
    .
    My first time experience ❤❤❤. So kpd uol di luar sana, meh lekaih pm sis nak beli CocoCurv terlajak laris ni...dah beli sis xtinggal korang macam tu je..inshaAllah sis akan guide step by step sehingga uol dpt berat badan yg diidamkan.
    .
    .
    .

    http://www.wasap.my/+60123986857/nakcococurvHQ
    .
    .
    My fb: Alia Abdullah Saleh

    .
    .

    I MAY NOT BE THE BEST...BUT I SURE AM TRYING MY BEST 🌹
    #coachkurusalia #cococurv
    #cococurvhq #cococurvkl #cococurv_hq #cococurvshahalam #cococurvputrajaya #cococurvklang #cococurvperak #cococurvseriiskandar #cococurvbota #cococurvuitmperak #cococurvtanjungmalim #fattofit #nakkurus #jomkurus #instafitness #aircoklatsedap #aircoklatkenyang #ootdhijab #instagood #instadaily #tipskurusabamemy #teamcococurvemy
    .
    .
    @cococurvjohor.honeyda
    @cococurv.kedahhq
    @cococurv.johorbahru
    @cococurv.malaysia.official
    @cococurv_worldwide
    @cococurv.indonesia.malaysia

  •  3  1  5 hours ago

Top #aircoklatsedap Posts

  • HASIL 3BULAN YANG MAGIC
.
. 
Dh kurus mcm ni pun bersyukur byk, baru la confident, Hasil drpd tekad dan semangat abg man, seluruh Malaysia dh mula kenal cococurv, ingat @manrajalawak
Ingat #cococurv, ingat cococurv, ingat @nana_ampangcococurv
happy bila dpt bekerjasama dgn abg man selama 3bulan..
.
.

Hope we are always keep in touch utk sama2 lihat smua kurus dan berjaya Hasilkan income berangka.... Yg nak cococurv jom la Nana guide korg, dpt kurus dpt income.... Terus tekan link kt bio, tak yah dm dm tau... #Repost @manrajalawak
• • • • • •
Abg dress simple cmni pun org panggil @mrhazama1 kowang xnak kurus dan ensom mcm abg ke?? Minum #cococurv 3 bulan jer settel smue perut boroi..nak tahu klik link di bio skg 🤟🤟 Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

@cococurv_hq
@cococurv_hq
@cococurv_hq .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • HASIL 3BULAN YANG MAGIC
    .
    .
    Dh kurus mcm ni pun bersyukur byk, baru la confident, Hasil drpd tekad dan semangat abg man, seluruh Malaysia dh mula kenal cococurv, ingat @manrajalawak
    Ingat #cococurv, ingat cococurv, ingat @nana_ampangcococurv
    happy bila dpt bekerjasama dgn abg man selama 3bulan..
    .
    .

    Hope we are always keep in touch utk sama2 lihat smua kurus dan berjaya Hasilkan income berangka.... Yg nak cococurv jom la Nana guide korg, dpt kurus dpt income.... Terus tekan link kt bio, tak yah dm dm tau... #Repost @manrajalawak
    • • • • • •
    Abg dress simple cmni pun org panggil @mrhazama1 kowang xnak kurus dan ensom mcm abg ke?? Minum #cococurv 3 bulan jer settel smue perut boroi..nak tahu klik link di bio skg 🤟🤟 Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    @cococurv_hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_hq .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  158  9  18 May, 2020
  • Happy for you, im proud of you =========================== Tahniah abang @manrajalawak , kekurusan abang Man dah jadi bualan skrg, bukti dah depan mata, sape blm cuba Cococurv sangatla rugi, nangisla bucu katil sengsorang tgk org lain kurus k❤
.
Sape2 nak dapatkan Cococurv boleh direct dm abang @manrajalawak sbb abg Man pun jual tau, dia dah jadi stokist sah kami! Abang @manrajalawak boleh guide sendiri uols utk kurus & sihat okay❤
.
Jom follow 
@manrajalawak 
@nana_ampangcococurv

Now Abang @manrajalawak nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Happy for you, im proud of you =========================== Tahniah abang @manrajalawak , kekurusan abang Man dah jadi bualan skrg, bukti dah depan mata, sape blm cuba Cococurv sangatla rugi, nangisla bucu katil sengsorang tgk org lain kurus k❤
    .
    Sape2 nak dapatkan Cococurv boleh direct dm abang @manrajalawak sbb abg Man pun jual tau, dia dah jadi stokist sah kami! Abang @manrajalawak boleh guide sendiri uols utk kurus & sihat okay❤
    .
    Jom follow
    @manrajalawak
    @nana_ampangcococurv

    Now Abang @manrajalawak nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  197  3  2 June, 2020
  • "TURUN BERAT, INCOME LEBAT" 
First time jumpa abg man, ermmm mcm di pam2 semuanya, 3 bulan hilang 30kg, terus join nana jadi stokis. .
Yang mana nak nana guide utk turun berat mcm abg man sambil menjana income terus follow nana dan wasap nana di 📱📱0183857186 📱📱0183857186
.
Jom follow
@nana_ampangcococurv
@nana_ampangcococurv

Nana nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • "TURUN BERAT, INCOME LEBAT"
    First time jumpa abg man, ermmm mcm di pam2 semuanya, 3 bulan hilang 30kg, terus join nana jadi stokis. .
    Yang mana nak nana guide utk turun berat mcm abg man sambil menjana income terus follow nana dan wasap nana di 📱📱0183857186 📱📱0183857186
    .
    Jom follow
    @nana_ampangcococurv
    @nana_ampangcococurv

    Nana nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV (detox) untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  143  18  2 June, 2020
  • MILA COKLAT OAT SELAMAT DI MINUM OLEH KANAK2 BERMULA UMUR SETAHUN KE ATAS
.
Adik ni seronok sangat dia dapat borong stok mila coklat oat Allura..memang peminat tegar 😍budak2 kan biasanya dorg suka makan coklat suka manis2 ni..tapi nak bagi coklat je manjanggg habis la rosak gigi rosak jgk kesihatan diri..
.
Jadi solusi nya yg mana ada anak2 suka sgt makan coklat tu cuba gantikan dgn mila coklat ni..pagi2 kalau ibu2 xsempat nak sediakan breakfast boleh bancuh je mila sbb dia bg effect kenyang..anak2 nak belajar pun x terganggu dlm kelas 👍😉hahhh gituuu!
.
Dapatkan mila coklat oat utk minuman berkhasiat harian seisi keluarga, terus whtsapp maria di 013-6001968 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk pre-order..
.
#diettips #dietsihat #intermittentfastingmalaysia #minumansegar #coklatlover #genius #healthyfood #childrenfriendly #milafeedback #MilaCoklatSlym #kevinzahari #aircoklatsedap #breakfastclub #menusarapanpagi #produkkurus  #produkhalal
  • MILA COKLAT OAT SELAMAT DI MINUM OLEH KANAK2 BERMULA UMUR SETAHUN KE ATAS
    .
    Adik ni seronok sangat dia dapat borong stok mila coklat oat Allura..memang peminat tegar 😍budak2 kan biasanya dorg suka makan coklat suka manis2 ni..tapi nak bagi coklat je manjanggg habis la rosak gigi rosak jgk kesihatan diri..
    .
    Jadi solusi nya yg mana ada anak2 suka sgt makan coklat tu cuba gantikan dgn mila coklat ni..pagi2 kalau ibu2 xsempat nak sediakan breakfast boleh bancuh je mila sbb dia bg effect kenyang..anak2 nak belajar pun x terganggu dlm kelas 👍😉hahhh gituuu!
    .
    Dapatkan mila coklat oat utk minuman berkhasiat harian seisi keluarga, terus whtsapp maria di 013-6001968 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk pre-order..
    .
    #diettips #dietsihat #intermittentfastingmalaysia #minumansegar #coklatlover #genius #healthyfood #childrenfriendly #milafeedback #MilaCoklatSlym #kevinzahari #aircoklatsedap #breakfastclub #menusarapanpagi #produkkurus #produkhalal

  •  182  39  27 March, 2020
  • SIAPA YANG MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI???
SUSAH SANGAT NAK MINUM AIR 3LITER NIE
.
Tak ramai yg boleh nak telan 3L sehari tapi ramai yg boleh telan air 3 in 1 or air manis..air tea life setiap masa..SETUJU KE IDOOOKKKKK?????
.
💟Jom buat "INCOME GELI-GELI" bersama MEKLA dengan COCOCURV💃💟
▪️◾️▪️◾️▪️◾️▪️
☑️Trusted Seller💯
☑️Original💯
☑️ReadyStock
☑️Fast Respond
☑️Fast Delivery
☑️I'm friendly person
▪️
▪️
Dapatkan "SPECIAL PRICE WITH MEKLA LAA LAA"
💥💥Repeat order dapat "SPECIAL COUPON"
💥💥Free gift dengan setiap combo yang disediakan
💠Shaker Ekslusif🍾
💠Curvylicious Girdle💃(Bengkung)
💠Berry Curv🍇 (Detox Drink)
▪️
▪️
👍PRODUK WAJIB CUBA ‼️‼️‼️
Tak cuba nanti menyesal.
💰HARGA BERPATUTAN ▶️Seawal 7 Hari dengan Cococurv Belgian chocolate drink🍫
▶️💯PANTAS MENURUNKAN BERAT BADAN
▶️💯BERAT TURUN 3-5KG SEMINGGU
▶️💯MENGAWAL SELERA MAKAN
▪️
▪️
⬇️⬇️DM ME NOW ⬇️⬇️
@cococurvmeklaa.laa
@cococurvmeklaa.laa
@cococurvmeklaa.laa

Dan

@cococurvemalaysia
@cococurvemalaysia
@cococurvemalaysia
▪️
▪️
WHATSAPP
📲0193239534 📲0102196697
▪️
▪️
🚘🛵Cococurv COD seluruh SELANGOR & KUALA LUMPUR🛵🚘
▪️
▪️
📬📦POS SELURUH MALAYSIA📦📬 KLIK WASSAP LINK DI BIO !!
WASSAP SEKARANG📲
.
.
#aircoklatsedap #aircoklatkurusviral #cococurvoriginal #cococurvhq #cococurvselangor #jomkurus #jomkurussihat #tv3malaysia #wanitahariini #infosihatdarimekla #teammekla  #meklakakibelebel #jalanjalancarimakan #raya2020 #bajuraya2020 #sayasukamakan #sayanakkurus #covid19 #quarantin #stayathome
  • SIAPA YANG MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI???
    SUSAH SANGAT NAK MINUM AIR 3LITER NIE
    .
    Tak ramai yg boleh nak telan 3L sehari tapi ramai yg boleh telan air 3 in 1 or air manis..air tea life setiap masa..SETUJU KE IDOOOKKKKK?????
    .
    💟Jom buat "INCOME GELI-GELI" bersama MEKLA dengan COCOCURV💃💟
    ▪️◾️▪️◾️▪️◾️▪️
    ☑️Trusted Seller💯
    ☑️Original💯
    ☑️ReadyStock
    ☑️Fast Respond
    ☑️Fast Delivery
    ☑️I'm friendly person
    ▪️
    ▪️
    Dapatkan "SPECIAL PRICE WITH MEKLA LAA LAA"
    💥💥Repeat order dapat "SPECIAL COUPON"
    💥💥Free gift dengan setiap combo yang disediakan
    💠Shaker Ekslusif🍾
    💠Curvylicious Girdle💃(Bengkung)
    💠Berry Curv🍇 (Detox Drink)
    ▪️
    ▪️
    👍PRODUK WAJIB CUBA ‼️‼️‼️
    Tak cuba nanti menyesal.
    💰HARGA BERPATUTAN ▶️Seawal 7 Hari dengan Cococurv Belgian chocolate drink🍫
    ▶️💯PANTAS MENURUNKAN BERAT BADAN
    ▶️💯BERAT TURUN 3-5KG SEMINGGU
    ▶️💯MENGAWAL SELERA MAKAN
    ▪️
    ▪️
    ⬇️⬇️DM ME NOW ⬇️⬇️
    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurvmeklaa.laa
    @cococurvmeklaa.laa

    Dan

    @cococurvemalaysia
    @cococurvemalaysia
    @cococurvemalaysia
    ▪️
    ▪️
    WHATSAPP
    📲0193239534 📲0102196697
    ▪️
    ▪️
    🚘🛵Cococurv COD seluruh SELANGOR & KUALA LUMPUR🛵🚘
    ▪️
    ▪️
    📬📦POS SELURUH MALAYSIA📦📬 KLIK WASSAP LINK DI BIO !!
    WASSAP SEKARANG📲
    .
    .
    #aircoklatsedap #aircoklatkurusviral #cococurvoriginal #cococurvhq #cococurvselangor #jomkurus #jomkurussihat #tv3malaysia #wanitahariini #infosihatdarimekla #teammekla #meklakakibelebel #jalanjalancarimakan #raya2020 #bajuraya2020 #sayasukamakan #sayanakkurus #covid19 #quarantin #stayathome

  •  108  2  11 May, 2020