#airasiastewardess Instagram Photos & Videos

airasiastewardess - 246 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
26.3
average likes

Latest #airasiastewardess Posts

  • Beauty with lovely smile from this stewardesses.
๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
*
*
*
*
*
#indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง
  • Beauty with lovely smile from this stewardesses.
    ๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
    *
    *
    *
    *
    *
    #indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง

  •  9  0  19 June, 2020
  • ็พŽไธฝ็š„็ฉบๅง ็พŽไธฝ็š„็ฌ‘ๅฎน ่ฟ˜ๆœ‰ๆœ€ๅฅฝ็š„ๆœๅŠก๐Ÿ˜„ ่™ฝ็„ถ็Žฐๅœจๆฒกๅพ—ๅ‡บๅ›ฝ ๏ผŒๆœŸๅพ…ๆœ‰ๆœบไผšๅ†ๅ‡บๅ›ฝๆ—…่กŒใ€‚ ็ญ‰ๆˆ‘๏ผ๐Ÿ˜†
Beauty with lovely smile from this stewardesses.๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
*
*
*
*
*
#indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง
  • ็พŽไธฝ็š„็ฉบๅง ็พŽไธฝ็š„็ฌ‘ๅฎน ่ฟ˜ๆœ‰ๆœ€ๅฅฝ็š„ๆœๅŠก๐Ÿ˜„ ่™ฝ็„ถ็Žฐๅœจๆฒกๅพ—ๅ‡บๅ›ฝ ๏ผŒๆœŸๅพ…ๆœ‰ๆœบไผšๅ†ๅ‡บๅ›ฝๆ—…่กŒใ€‚ ็ญ‰ๆˆ‘๏ผ๐Ÿ˜†
    Beauty with lovely smile from this stewardesses.๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
    *
    *
    *
    *
    *
    #indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง

  •  15  0  19 June, 2020
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
.
Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
. 
Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI MATERIAL : 65% NYLON 35% SPANDEX
    .
    Material untuk GIRDLE TURKI adalah kategori PREMIUM dan antara yang terbaik di dalam pasaran
    .
    Kelebihan GIRDLE TURKI yang paling utama sekali TIADA CANGKUK. Ia amat berbeza dengan girdle lain di pasaran. Nak ke tandas pun senang dan tak perlu buka girdle. Cuma lipat sahaja girdle ke atas ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    INI LAH PLUANG KITA NAK PIKAT SUAMI DAN ANA DARA ATAU MAK DARA JAGA BODY..ALA2 MODEL COMEL GITUโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ˜ CALL & WASAP Dr DEAN http://www.wasap.my/601155086447/GIRDLETURKEY

    DR ZURA http://www.wasap.my/60110937693/GIRDLETURKEY

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  0  6 September, 2019
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
.
.
1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
.
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
.
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
.
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
.
Harga asal : RM199
Harga promosi : RM169 
Dengan Lifetime free repair service card
Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Antylia sharekan caraยฒ membasuh dan melipat GIRDLE TURKI..
    .
    .
    1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
    .
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
    .
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
    .
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    .
    Harga asal : RM199
    Harga promosi : RM169
    Dengan Lifetime free repair service card
    Free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    Free gift ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  14  1  14 May, 2019
  • .
GIRDLE TURKI .
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Harga Asal : RM199
Harga Promosi : RM169
Free Postage
Free Gift
.
Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • .
    GIRDLE TURKI .
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Harga Asal : RM199
    Harga Promosi : RM169
    Free Postage
    Free Gift
    .
    Dapatkan "Lifetime Free Repair Service Card" dengan setiap pembelian GIRDLE TURKI
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  10  2  20 April, 2019
  • GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  17  3  1 April, 2019
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Feel Daโ€™ Hourglass Frame

    As slim wear is our nucleus field, we tried to mix both cultural values into a masterpiece, which explains why we came out with this skirt-type girdle. Leisure slim wear that impeccable in your daily use.

    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  21  1  1 April, 2019
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • The girdle helps to reshape your belly by squeezing the flabby parts equally to the whole area. It does wonder to cover your entire tummy, tight and bum! Now, achieving your ideal shape is going to be real!
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  2  1 April, 2019
  • Undeniable First-Rate Quality

It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Undeniable First-Rate Quality

    It is desirable to be thin with high elasticity. This slim wear has exclusive embroideries all over it and also 4 flexible stainless-steels which act like your bones to support and maintain your shape. Doubtless, It will be fascinating to wear this miraculous girdle.
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  1  1 April, 2019
  • 1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
.
2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul.  Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI. 
Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • 1. NO WASHING MACHINE ๐Ÿ˜Š
    So basically, pakaian dalam seperti bra yang ada besi pun sebenarnya tak elok basuh pakai mesin basuh ni. Lagi-lagi girdle yang ada 4 tulang fleksibel tu. Iya lah, sis pun tahu bila dah masuk dalam washing machine tu dia punya berpusing tu macam mana. .
    Jadi, untuk ketahanan yang lebih lama, AntyLia sarankan untuk sesekali TIDAK membasuh girdle sis menggunakan mesin basuh. Sebaiknya hanya basuh pakai tangan sahaja.๐Ÿ‘
    .
    2. CARA MELIPAT GIRDLE TURKI ๐Ÿค—
    Biasa sis semua lipat girdle atau bengkung sis macam mana ye? Main lipat je ke asal nampak kemas? Sekarang AntyLia tegaskan pada sis-sis semua. NO main lipat-lipat lagi okay! Kalau sis nak girdle or bengkung sis tahan lama dan nampak macam baru, sis kena la lipat betul-betul. .
    JANGAN lipat dari hujung tulang atas ke hujung tulang bawah okay. Nanti tulang girdle sis akan cepat patah tau kalau sis lipat tak betul. Sis kena lipat dari sisi kanan girdle ke sisi kiri girdle. Dan, simpan dengan kemas. Baru lah girdle sis tu tahan lama ! Heehee ๐Ÿ˜„
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui AntyLia Authorized Agent GIRDLE TURKI.
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  25 March, 2019
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
.
Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
.
AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI.  Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
.
GIRDLE TURKI :
โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
โœ” Money Back Guarantee
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsApp AntyLia!!
๐Ÿ“ฑ0173966979 .
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN MEMAKAI GIRDLE ๐Ÿ˜Š
    .
    Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu, ia dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pemakaian girdle semasa pantang membantu bagi mempermudahkan lagi proses berpantang untuk para ibu.
    .
    AntyLai share sebab ramai pulak hari ni Ibu-ibu yg berpantang bertanyakan tentang GIRDLE TURKI. Amatlah sesuai and selesa dibandingkan dengan bengkung bertali. senang ke tandas... TAPI utk ibu yg bersalin secara Czer digalakkan pakai GIRDLE ni selepas 90 hari ya.. takut luka masih belum sembuh.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    Premium and Breathability materials sesuai utk ibu yang berpantang sebab.........
    .
    GIRDLE TURKI :
    โœ” Teknologi Spring Coil (pergerakan lebih flexible)
    โœ” Imported Premium Grade Material (keselesaan sepanjang hari)
    โœ” Fit to body (badan nampak kemas dan slim)
    โœ” Kain Dry Fit (menyerap peluh dan mudah kering)
    โœ” Fat Distribution (shaping and slimming)
    โœ” Jaminan tidak BERLIPAT atau BERGULUNG
    โœ” Money Back Guarantee
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsApp AntyLia!!
    ๐Ÿ“ฑ0173966979 .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  13  1  17 March, 2019
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

So jangan risau ya

Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari.  Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer.  Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
.
Jom Try
๐Ÿ“ฑ01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Consignment note siap di print untuk postage harini.

    Just untuk info, kebanyakan stok sudah habis. Masih ada beberapa unit yang tinggal. Tapi jangan risau. Tempahan secara preorder boleh dibuat sekarang.

    Stok nak sampai pun tak berapa lama je lagiโ˜บ๏ธ. Stok baru dijangka sampai dalam 15 Mac 2019. Sekiranya stok sampai lebih awal, kami akan pos kan terus.

    So jangan risau ya

    Cuma pesanan kami, kalau sis betul2 nak order, kami galakkan sis buat tempahan awal memandangkan permintaan kami yang semakin meningkat setiap hari. Ditambah pula, musim Raya yang hampir tiba tak lama lagi.

    BERITA BAIK UNTUK CUSTOMER BARU!

    Kami akan keluarkan "Lifetime free repair service card" untuk customer. Dengan adanya kad ni, sekiranya berlaku kerosakan pada girdle customer, kami akan tawarkan khidmat repair secara PERCUMA SEUMUR HIDUP. Bagi customer yang dah beli, jangan risau. Sis pon layak untuk dapatkan tawaran yang sama.

    Nanti kan pengumuman kami โ˜บ๏ธ
    .
    Jom Try
    ๐Ÿ“ฑ01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  12  1  14 March, 2019
  • Dengan pembelian  GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
.
Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY!!!!
๐Ÿ“ฑ011111 436654
.

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Dengan pembelian GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
    .
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY!!!!
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654
    .

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  11  0  14 March, 2019
  • GIRDLE TURKI DAH BANTU SELESAIKAN MASALAH PERUT BERLIPAT LIPAT
.
Pinggang pon ada shape, badan pun lagi menarik
.
โœ”Rekaan skirt girdle tanpa cangkuk
โœ”Mudah, ringkas dan praktikal
โœ”Mudah untuk ke tandas .
.
SESUAI DIPAKAI DENGAN :
.
โœ”Baju Kurung
โœ”Skirt
โœ”Gaun (terutamanya bakal pengantin)
โœ”Jubah
.
โœ”Juga sesuai untuk lepas bersalin .
Dengan pembelian  GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
.
 Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY ORDER
๐Ÿ“ฑ011111 436654

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • GIRDLE TURKI DAH BANTU SELESAIKAN MASALAH PERUT BERLIPAT LIPAT
    .
    Pinggang pon ada shape, badan pun lagi menarik
    .
    โœ”Rekaan skirt girdle tanpa cangkuk
    โœ”Mudah, ringkas dan praktikal
    โœ”Mudah untuk ke tandas .
    .
    SESUAI DIPAKAI DENGAN :
    .
    โœ”Baju Kurung
    โœ”Skirt
    โœ”Gaun (terutamanya bakal pengantin)
    โœ”Jubah
    .
    โœ”Juga sesuai untuk lepas bersalin .
    Dengan pembelian GIRDLE TURKI free 1pc High Waist Panty!! Cepat sebelum gift habis..!!
    .
    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY ORDER
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  10  1  14 March, 2019
  • Terima kasih kepada kalian yang memilih GIRDLE TURKI untuk kelihatan cantik dan ramping..
.
GIRDLE TURKI  promotion price RM169 FREE POSTAGE
.
Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
.
#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • Terima kasih kepada kalian yang memilih GIRDLE TURKI untuk kelihatan cantik dan ramping..
    .
    GIRDLE TURKI promotion price RM169 FREE POSTAGE
    .
    Pembelian GIRDLE TURKI bole melalui saya Authorized Agent GIRDLE TURKI. Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    WhatsAppfor more info ๐Ÿ“ฑ 01111436654
    .
    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  5  1  13 March, 2019
  • MANDI AIR SEJUK BANTU DAPATKAN BENTUK BADAN IDEAL ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Selama ini anda dimomokkan dengan petua-petua lama dimana mandi air panas dapat membantu dalam proses pembakaran lemak. Walaubagaimanapun, kajian sains telah mendapati bahawa mandi air sejuk lebih membantu membakar lemak dalam badan. Lemak putih adalah lemak jahat dan lemak coklat adalah sebaliknya. .
Fungsi lemak coklat adalah untuk menyebarkan panas dalam tubuh agar tubuh sentiasa hangat. Jika sis mandi dengan air sejuk, lemak coklat akan bergerak aktif apabila terkena suhu yang sejuk. Akhirnya, lemak ini akan membakar kalori untuk membuatkan tubuh sis tetap hangat. Dalam erti kata lain, ianya membantu sis untuk menurunkan berat badan tanpa perlu mengamalkan sebarang pil diet.

Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
JOM TRY!!!!
๐Ÿ“ฑ011111 436654
.

#girdle
#girdleturki
#girdlesarung
#girdletanpacangkuk
#girdlemurah
#girdlebest
#sayajual
#pengantinperempuan
#girdlewanita
#perkahwinan
#sarung2nampakrampink
#pramugari #pramugariairasia
#stewardess  #stewardessmalaysia
#airasiastewardess #cabincrewlife 
#kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan  #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
#bersalin
#berpantang #bengkungpantang
  • MANDI AIR SEJUK BANTU DAPATKAN BENTUK BADAN IDEAL ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    .
    Selama ini anda dimomokkan dengan petua-petua lama dimana mandi air panas dapat membantu dalam proses pembakaran lemak. Walaubagaimanapun, kajian sains telah mendapati bahawa mandi air sejuk lebih membantu membakar lemak dalam badan. Lemak putih adalah lemak jahat dan lemak coklat adalah sebaliknya. .
    Fungsi lemak coklat adalah untuk menyebarkan panas dalam tubuh agar tubuh sentiasa hangat. Jika sis mandi dengan air sejuk, lemak coklat akan bergerak aktif apabila terkena suhu yang sejuk. Akhirnya, lemak ini akan membakar kalori untuk membuatkan tubuh sis tetap hangat. Dalam erti kata lain, ianya membantu sis untuk menurunkan berat badan tanpa perlu mengamalkan sebarang pil diet.

    Harga asal RM199, harga promotion RM169 free postage ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
    .
    JOM TRY!!!!
    ๐Ÿ“ฑ011111 436654
    .

    #girdle
    #girdleturki
    #girdlesarung
    #girdletanpacangkuk
    #girdlemurah
    #girdlebest
    #sayajual
    #pengantinperempuan
    #girdlewanita
    #perkahwinan
    #sarung2nampakrampink
    #pramugari #pramugariairasia
    #stewardess #stewardessmalaysia
    #airasiastewardess #cabincrewlife
    #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #bengkung #bengkungkurus #dressmurah #dressmuslimahmurah #weddingdressmalaysia
    #bersalin
    #berpantang #bengkungpantang

  •  7  0  10 March, 2019

Top #airasiastewardess Posts

  • ็พŽไธฝ็š„็ฉบๅง ็พŽไธฝ็š„็ฌ‘ๅฎน ่ฟ˜ๆœ‰ๆœ€ๅฅฝ็š„ๆœๅŠก๐Ÿ˜„ ่™ฝ็„ถ็Žฐๅœจๆฒกๅพ—ๅ‡บๅ›ฝ ๏ผŒๆœŸๅพ…ๆœ‰ๆœบไผšๅ†ๅ‡บๅ›ฝๆ—…่กŒใ€‚ ็ญ‰ๆˆ‘๏ผ๐Ÿ˜†
Beauty with lovely smile from this stewardesses.๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
*
*
*
*
*
#indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง
  • ็พŽไธฝ็š„็ฉบๅง ็พŽไธฝ็š„็ฌ‘ๅฎน ่ฟ˜ๆœ‰ๆœ€ๅฅฝ็š„ๆœๅŠก๐Ÿ˜„ ่™ฝ็„ถ็Žฐๅœจๆฒกๅพ—ๅ‡บๅ›ฝ ๏ผŒๆœŸๅพ…ๆœ‰ๆœบไผšๅ†ๅ‡บๅ›ฝๆ—…่กŒใ€‚ ็ญ‰ๆˆ‘๏ผ๐Ÿ˜†
    Beauty with lovely smile from this stewardesses.๐Ÿ˜„๏ผŒ Hope can fly again in shortly after the bad situation pass.
    *
    *
    *
    *
    *
    #indoor #standpose #whiteskinnyshirt #thankyouhour #brandoutlet #alphabounce #leisurewear #leisuretime #skinnyguy #6feettallmen #้…ท็ซ™ๅงฟ #lifestylemodel #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็”ทๅญฉ #malaysialifestyleblogger #malaysiacoolmen #kualalumpur #swag #modellifestyle #coating #shirting #jumpersuit #dressuptime #lumberjacket #slims #airasiastewardess #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็ฉบๅง #japanesestewardess # #portrait #photowithbeauty #ๅˆ็…ง

  •  15  0  19 June, 2020
  • eh..Nak masok jugak dia tu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โœˆ๏ธ
#airasiastewardess #peaceโœŒ๐Ÿป
  • eh..Nak masok jugak dia tu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โœˆ๏ธ
    #airasiastewardess #peaceโœŒ๐Ÿป

  •  40  2  25 March, 2017