#ainaaserumsubang Instagram Photos & Videos

ainaaserumsubang - 3.1k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
14.6
average likes

Latest #ainaaserumsubang Posts

  •  13  1  23 hours ago
  • [JERAWAT KEMBALI LAGI!?]

Haaa.. Tengok tu setiap jerawat yang tumbuh ada maksud dia tersendiri. Tumbuh jerawat itu biasa dan boleh dirawat dengan cara jaga skincare,pemakanan dan kebersihan. Macam mana nk jaga skincare? Jom dapatkan basic skincare dari tyqa. Tyqa nak bagi free consultation sekali tau🥰

Siapa je kan tak happy bila skin dia kembali sihat dan cantik. Dari situ jugak confident level meningkat dan lebih bernai nak berhadapan dengan orang ramai. Bertindak segera!❤️❤️❤️

Nak ke nak?😁
  • [JERAWAT KEMBALI LAGI!?]

    Haaa.. Tengok tu setiap jerawat yang tumbuh ada maksud dia tersendiri. Tumbuh jerawat itu biasa dan boleh dirawat dengan cara jaga skincare,pemakanan dan kebersihan. Macam mana nk jaga skincare? Jom dapatkan basic skincare dari tyqa. Tyqa nak bagi free consultation sekali tau🥰

    Siapa je kan tak happy bila skin dia kembali sihat dan cantik. Dari situ jugak confident level meningkat dan lebih bernai nak berhadapan dengan orang ramai. Bertindak segera!❤️❤️❤️

    Nak ke nak?😁

  •  16  1  11 August, 2020
  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  4  0  11 August, 2020
  • Masih siapkan lagi hasil kerja ni untuk mama,tapi add on untuk followers & customers ainur juga😍💖 So insya allah ainur akan kongsikan tak lama lagi okey🤗
.
Boleh ajak kawan kawan,adik beradik ready untuk join tengok my artwork.before kita tahu siapa tuan dia okey👍🏻
.
Syarat untuk dapat artwork ni?
💖 wajib buat pembelian RM150 ke atas
💖 selalu tengok story ainur share
💖 as followers & customers ainur

Goodluck everyone😘

#tiktok 
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserumkl 
#codampang 
#serumsyafiqahaina
#ainaaserumsubang 
#codkl
#codbangsar
#ainaaserumbangi
#ainaserumbangsar
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaaserumdamansara 
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumsetiawangsa 
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#ainaacosmetics 
#codcheras 
#ainaaserumwangsamaju 
#ainaabeautysungaipetani 
#codsungaipetani
  • Masih siapkan lagi hasil kerja ni untuk mama,tapi add on untuk followers & customers ainur juga😍💖 So insya allah ainur akan kongsikan tak lama lagi okey🤗
    .
    Boleh ajak kawan kawan,adik beradik ready untuk join tengok my artwork.before kita tahu siapa tuan dia okey👍🏻
    .
    Syarat untuk dapat artwork ni?
    💖 wajib buat pembelian RM150 ke atas
    💖 selalu tengok story ainur share
    💖 as followers & customers ainur

    Goodluck everyone😘

    #tiktok
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserumkl
    #codampang
    #serumsyafiqahaina
    #ainaaserumsubang
    #codkl
    #codbangsar
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumbangsar
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaaserumdamansara
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumsetiawangsa
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #ainaacosmetics
    #codcheras
    #ainaaserumwangsamaju
    #ainaabeautysungaipetani
    #codsungaipetani

  •  9  0  11 August, 2020
  • [GOOD MORNING SISTERS & BROTHERS]

-Dont forget to apply morning skincare
-Give affirmation to yourself
-Saying gratitude to Allah

Have a nice day!
  • [GOOD MORNING SISTERS & BROTHERS]

    -Dont forget to apply morning skincare
    -Give affirmation to yourself
    -Saying gratitude to Allah

    Have a nice day!

  •  34  1  10 August, 2020
  • [PART 3: GET A DIARY FOR YOURSELF]

Tyqa nasihat untuk diri sendiri dan mengajak korang semua untuk menulis. Planning your day. Jadi aktiviti harian kita akan lebih tersusun dan produktif.

'Journaling'
  • [PART 3: GET A DIARY FOR YOURSELF]

    Tyqa nasihat untuk diri sendiri dan mengajak korang semua untuk menulis. Planning your day. Jadi aktiviti harian kita akan lebih tersusun dan produktif.

    'Journaling'

  •  23  1  9 August, 2020
  • PAKAI BANYAK CONFIRM LAGI CANTIK?

Salah! Ramai orang expect kalau pakai dengan kuantiti yang lebih (pam serum 3 /4 kali), kulit akan lebih lebih lebih cantik! Oh tidaaaakkk 🙅🏻‍♀️

Korang tahu tak kalau kita pakai berlebihan akan menyebabkan pori kulit tersumbat, kulit menjadi berminyak dan melekit, dan akan naik jerawat 😱 that's why kak Ary pesan, satu pam sudah memadai untuk seluruh muka.
.
#tiktok 
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserumkl 
#codampang 
#serumsyafiqahaina
#ainaaserumsubang 
#codkl
#codbangsar
#ainaaserumbangi
#ainaserumbangsar
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaaserumdamansara 
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumsetiawangsa 
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#ainaacosmetics 
#codcheras 
#ainaaserumwangsamaju 
#ainaabeautysungaipetani 
#codsungaipetani
  • PAKAI BANYAK CONFIRM LAGI CANTIK?

    Salah! Ramai orang expect kalau pakai dengan kuantiti yang lebih (pam serum 3 /4 kali), kulit akan lebih lebih lebih cantik! Oh tidaaaakkk 🙅🏻‍♀️

    Korang tahu tak kalau kita pakai berlebihan akan menyebabkan pori kulit tersumbat, kulit menjadi berminyak dan melekit, dan akan naik jerawat 😱 that's why kak Ary pesan, satu pam sudah memadai untuk seluruh muka.
    .
    #tiktok
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserumkl
    #codampang
    #serumsyafiqahaina
    #ainaaserumsubang
    #codkl
    #codbangsar
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumbangsar
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaaserumdamansara
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumsetiawangsa
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #ainaacosmetics
    #codcheras
    #ainaaserumwangsamaju
    #ainaabeautysungaipetani
    #codsungaipetani

  •  10  0  9 August, 2020
  • Menulis diari tak bermaksud kita coretkan luahan perasaan suka dan marah sahaja tapi kita menulis keinginan kita iaitu impian kita dan diselitkan dengan doa.

Tyqa dalam masa luahan perasaan dekat diari mmg akan tulis beberapa rangkap doa atau satu ayat doa macam kita berdoa lps solat. Itulah hebatnya mata pena. Bukan sekadar tulis yang bukan-bukan tapi yg mempunyai maksud.

Sambil luah tu Allah Maha Mengetahui dan Melihat, jadi seperti kita berbicara dengan Allah. lebih baik bergantung pada Allah dari bercerita kepada yang mungkin akan khianati kita.

Faham ke faham?
  • Menulis diari tak bermaksud kita coretkan luahan perasaan suka dan marah sahaja tapi kita menulis keinginan kita iaitu impian kita dan diselitkan dengan doa.

    Tyqa dalam masa luahan perasaan dekat diari mmg akan tulis beberapa rangkap doa atau satu ayat doa macam kita berdoa lps solat. Itulah hebatnya mata pena. Bukan sekadar tulis yang bukan-bukan tapi yg mempunyai maksud.

    Sambil luah tu Allah Maha Mengetahui dan Melihat, jadi seperti kita berbicara dengan Allah. lebih baik bergantung pada Allah dari bercerita kepada yang mungkin akan khianati kita.

    Faham ke faham?

  •  24  1  9 August, 2020
  • Selamat pagi semua, nk berceloteh boleh😗?

Waktu kecil kan,ibu atiqah pernah jual buku-buku nota kecil hommade yg kertas warna-warni. Zaman kanak-kanak pn tyqa membesar dgn buku nota 555,siapa masih ingat? Tyqa mmg ada la buku tu untuk jot down hutang kawan yg belum bayar buku hehe,takdela. Tyqa guna buku tu untuk tulis nama kawan-kawan yg order. Dari kecil memang didedahkan lah dgn dunia bisnes dengan cara tolong ibu menjual.

Okay back to the topic, ramai mereka diluar sana yg mempunyai mindset dimana mereka mengatakan "orang yang menulis diari ni mereka yang manja,keanak-anakan dan budak nerd kan?" Tapi sebenarnya mereka salah! Sebab mereka tak tahu 'the power of writting' itu macam mana😎

Betul ke betul?
  • Selamat pagi semua, nk berceloteh boleh😗?

    Waktu kecil kan,ibu atiqah pernah jual buku-buku nota kecil hommade yg kertas warna-warni. Zaman kanak-kanak pn tyqa membesar dgn buku nota 555,siapa masih ingat? Tyqa mmg ada la buku tu untuk jot down hutang kawan yg belum bayar buku hehe,takdela. Tyqa guna buku tu untuk tulis nama kawan-kawan yg order. Dari kecil memang didedahkan lah dgn dunia bisnes dengan cara tolong ibu menjual.

    Okay back to the topic, ramai mereka diluar sana yg mempunyai mindset dimana mereka mengatakan "orang yang menulis diari ni mereka yang manja,keanak-anakan dan budak nerd kan?" Tapi sebenarnya mereka salah! Sebab mereka tak tahu 'the power of writting' itu macam mana😎

    Betul ke betul?

  •  22  1  8 August, 2020
  • [HYDRATION IS THE KEY]
  • [HYDRATION IS THE KEY]

  •  11  1  8 August, 2020
  • PATUT LA MAKIN CERAH 😍

Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau .

Dania faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan SKINCARE 😍 Mesti dia suka .

Korang penah bagi hadiah SKINCARE tak dekat pasangan?
.
.
#nsadaniasquad 
#nsawanisquad 
#daniaainaakcantik
  • PATUT LA MAKIN CERAH 😍

    Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau .

    Dania faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan SKINCARE 😍 Mesti dia suka .

    Korang penah bagi hadiah SKINCARE tak dekat pasangan?
    .
    .
    #nsadaniasquad
    #nsawanisquad
    #daniaainaakcantik

  •  20  2  8 August, 2020
  • MANA JERAWAT YANG BANYAK TADI? 😳

Konsisten dan disiplin sangat penting untuk dapat hasil kulit yang sihat. Tapi kita asyik merungut kenapa la skin aku ni susah nak recover. Teetttt!

Sedangkan malam pun tak jaga skincare routine, makan pun main bedal je apa ada, towel tak tukar dah sebulan. And then nak salahkan skincare 😡 Aaaippppp!

Tak kisah berapa lama penggunaan skincare untuk nampak hasil. Sebulan ke, dua bulan ke, SEHARI ke. Yang penting kena sabar dan jangan meletakkan 100% pada skincare sahaja ok. Cuba kawal pemakanan dan kebersihan. You can do it girls!

Postage 
RM 8 (sm) RM 14 (ss) 

COD RM 5 
-Cyberjaya
-putrajaya 
-sepang 
-enstek
-saujana KLIA 
-bangi 
-nilai 
-jenderam
-Subang 
-Sunway 
-ALL KL Area

Whatsapp
+60139337535

COD & DELIVERY EVERYDAY 

#sayajualainaaserumcyberjaya 
#sayajualainaaserumsaujanaklia
#sayajualainaaserumputraja 
#sayajualainaaserumkotawarisan
#sayajualainaaserumbbst
#sayajualainaaserumbandarbarusalaktinggi
#sayajualainaaserumenstek
#ainaabeautybangi
#ainaabeautynilai
#ainaabeautycyberjaya
#ainaabeautysaujanaklia
#ainaabeautyputrajaya
#ainaabeautyenstek 
#ainaabeautybbst 
#ainaabeautykotawarisan 
#ainaaserumputrajaya
#ainaaserumkotawarisan
#ainaaserumbbst #ainaaserumcyberjaya #ainaaserumenstek
#ainaaserumjenderam
#ainaaserumsepang
#ainaaserumsubang
#ainaaserumsunway
#ainaabeautysubang 
#ainaabeautydanaukota
#ainaabeautysetapak 
#ainaabeautysepang 
#ainaabeautybangi
#ainaabeautynilai 
#ainaabeautykeramat 
#ainaabeautyjenderam
  • MANA JERAWAT YANG BANYAK TADI? 😳

    Konsisten dan disiplin sangat penting untuk dapat hasil kulit yang sihat. Tapi kita asyik merungut kenapa la skin aku ni susah nak recover. Teetttt!

    Sedangkan malam pun tak jaga skincare routine, makan pun main bedal je apa ada, towel tak tukar dah sebulan. And then nak salahkan skincare 😡 Aaaippppp!

    Tak kisah berapa lama penggunaan skincare untuk nampak hasil. Sebulan ke, dua bulan ke, SEHARI ke. Yang penting kena sabar dan jangan meletakkan 100% pada skincare sahaja ok. Cuba kawal pemakanan dan kebersihan. You can do it girls!

    Postage
    RM 8 (sm) RM 14 (ss)

    COD RM 5
    -Cyberjaya
    -putrajaya
    -sepang
    -enstek
    -saujana KLIA
    -bangi
    -nilai
    -jenderam
    -Subang
    -Sunway
    -ALL KL Area

    Whatsapp
    +60139337535

    COD & DELIVERY EVERYDAY

    #sayajualainaaserumcyberjaya
    #sayajualainaaserumsaujanaklia
    #sayajualainaaserumputraja
    #sayajualainaaserumkotawarisan
    #sayajualainaaserumbbst
    #sayajualainaaserumbandarbarusalaktinggi
    #sayajualainaaserumenstek
    #ainaabeautybangi
    #ainaabeautynilai
    #ainaabeautycyberjaya
    #ainaabeautysaujanaklia
    #ainaabeautyputrajaya
    #ainaabeautyenstek
    #ainaabeautybbst
    #ainaabeautykotawarisan
    #ainaaserumputrajaya
    #ainaaserumkotawarisan
    #ainaaserumbbst #ainaaserumcyberjaya #ainaaserumenstek
    #ainaaserumjenderam
    #ainaaserumsepang
    #ainaaserumsubang
    #ainaaserumsunway
    #ainaabeautysubang
    #ainaabeautydanaukota
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautysepang
    #ainaabeautybangi
    #ainaabeautynilai
    #ainaabeautykeramat
    #ainaabeautyjenderam

  •  2  0  8 August, 2020
  • KULIT BERMINYAK PUNCA NAIK JERAWAT

Seperti mana yang kita tahu, kulit kita akan menghasilkan sejenis minyak yang dipanggil sebum yg berfungsi utk melembapkan dan pelindung kulit .

Bagaimana jerawat boleh muncul apabila kulit kita menghasilkan sebum yang berlebihan menyebabkan pori tersumbat. Maka terhasil lah jerawat .

Alhamdulillah pengguna setia AINAA Serum dah nampak perubahan ketara selepas guna 2 botol serum. Keep consistent and trust the process! ❤️
.
.
#nsadaniasquad 
#nsawanisquad 
#daniaainaakcantik
  • KULIT BERMINYAK PUNCA NAIK JERAWAT

    Seperti mana yang kita tahu, kulit kita akan menghasilkan sejenis minyak yang dipanggil sebum yg berfungsi utk melembapkan dan pelindung kulit .

    Bagaimana jerawat boleh muncul apabila kulit kita menghasilkan sebum yang berlebihan menyebabkan pori tersumbat. Maka terhasil lah jerawat .

    Alhamdulillah pengguna setia AINAA Serum dah nampak perubahan ketara selepas guna 2 botol serum. Keep consistent and trust the process! ❤️
    .
    .
    #nsadaniasquad
    #nsawanisquad
    #daniaainaakcantik

  •  9  2  8 August, 2020
  • “First time kak Ary dengar skin journey dia, meremang bulu roma! 😭 Bukan mudah ye nak lalui bila kulit kita ada masalah yang sangat teruk sampai masuk hospital!

She suffered eczema  for 2 YEARS wei! She's so strong! Sangat sangat kuat! Kita ni naik jerawat manja pun dah mengeluh macam macam 😫

Dan kali kedua meremang bulu roma, bila dapat tahu AINAA skincare sahaja yang sesuai dengan skin dia sampai sekarang. 

Syukur sangat sangat ya Allah! Kak Ary sampai tak terkata tengok perubahan skin dia dulu dengan sekarang.

Thank you @zullichail for trusting AINAA Beauty ❤️
Thank you too @ainaabeauty.az for your hardwork dan kenalkan customer dia, Ika, pada kami. Thank you so much 🙏🏻” - @ainaabeautyofficial

Postage 
RM 8 (sm) RM 14 ss) 

COD RM 5 
-Cyberjaya
-putrajaya 
-sepang 
-enstek
-saujana KLIA 
-bangi 
-nilai 
-jenderam
-Subang 
-Sunway 
-ALL KL Area

Whatsapp
+60139337535

COD & DELIVERY EVERYDAY 

#sayajualainaaserumcyberjaya 
#sayajualainaaserumsaujanaklia
#sayajualainaaserumputraja 
#sayajualainaaserumkotawarisan
#sayajualainaaserumbbst
#sayajualainaaserumbandarbarusalaktinggi
#sayajualainaaserumenstek
#ainaabeautybangi
#ainaabeautynilai
#ainaabeautycyberjaya
#ainaabeautysaujanaklia
#ainaabeautyputrajaya
#ainaabeautyenstek 
#ainaabeautybbst 
#ainaabeautykotawarisan 
#ainaaserumputrajaya
#ainaaserumkotawarisan
#ainaaserumbbst #ainaaserumcyberjaya #ainaaserumenstek
#ainaaserumjenderam
#ainaaserumsepang
#ainaaserumsubang
#ainaaserumsunway
#ainaabeautysubang 
#ainaabeautydanaukota
#ainaabeautysetapak 
#ainaabeautysepang 
#ainaabeautybangi
#ainaabeautynilai 
#ainaabeautykeramat 
#ainaabeautyjenderam
  • “First time kak Ary dengar skin journey dia, meremang bulu roma! 😭 Bukan mudah ye nak lalui bila kulit kita ada masalah yang sangat teruk sampai masuk hospital!

    She suffered eczema for 2 YEARS wei! She's so strong! Sangat sangat kuat! Kita ni naik jerawat manja pun dah mengeluh macam macam 😫

    Dan kali kedua meremang bulu roma, bila dapat tahu AINAA skincare sahaja yang sesuai dengan skin dia sampai sekarang.

    Syukur sangat sangat ya Allah! Kak Ary sampai tak terkata tengok perubahan skin dia dulu dengan sekarang.

    Thank you @zullichail for trusting AINAA Beauty ❤️
    Thank you too @ainaabeauty.az for your hardwork dan kenalkan customer dia, Ika, pada kami. Thank you so much 🙏🏻” - @ainaabeautyofficial

    Postage
    RM 8 (sm) RM 14 ss)

    COD RM 5
    -Cyberjaya
    -putrajaya
    -sepang
    -enstek
    -saujana KLIA
    -bangi
    -nilai
    -jenderam
    -Subang
    -Sunway
    -ALL KL Area

    Whatsapp
    +60139337535

    COD & DELIVERY EVERYDAY

    #sayajualainaaserumcyberjaya
    #sayajualainaaserumsaujanaklia
    #sayajualainaaserumputraja
    #sayajualainaaserumkotawarisan
    #sayajualainaaserumbbst
    #sayajualainaaserumbandarbarusalaktinggi
    #sayajualainaaserumenstek
    #ainaabeautybangi
    #ainaabeautynilai
    #ainaabeautycyberjaya
    #ainaabeautysaujanaklia
    #ainaabeautyputrajaya
    #ainaabeautyenstek
    #ainaabeautybbst
    #ainaabeautykotawarisan
    #ainaaserumputrajaya
    #ainaaserumkotawarisan
    #ainaaserumbbst #ainaaserumcyberjaya #ainaaserumenstek
    #ainaaserumjenderam
    #ainaaserumsepang
    #ainaaserumsubang
    #ainaaserumsunway
    #ainaabeautysubang
    #ainaabeautydanaukota
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautysepang
    #ainaabeautybangi
    #ainaabeautynilai
    #ainaabeautykeramat
    #ainaabeautyjenderam

  •  3  0  8 August, 2020
  • [AINAA MOISTURIZER COMING SO SOON]

Wahh tak syabarnyaaa. Tengokla feedback-feedback mereka yg dh try sample ainaa moisturizer ni buat tyqa jadi excited nk guna. So soonnn🥰 nantikan yaa korang, packagingnya cute gituw.

Siapa tak sabar?

#ainaamoisturizer
#skincare
#tiktokskincare
  • [AINAA MOISTURIZER COMING SO SOON]

    Wahh tak syabarnyaaa. Tengokla feedback-feedback mereka yg dh try sample ainaa moisturizer ni buat tyqa jadi excited nk guna. So soonnn🥰 nantikan yaa korang, packagingnya cute gituw.

    Siapa tak sabar?

    #ainaamoisturizer
    #skincare
    #tiktokskincare

  •  12  1  8 August, 2020
  • [RESAH JERAWAT MUNCUL؟]

Tyqa boleh bantu korang selesaikan masalah jerawat tu😁
Pakai AINAA SERUM sahaja. Tidak lupa juga basic skincare, jaga pemakanan dan kebersihan tau📍

Betul tk korang?
  • [RESAH JERAWAT MUNCUL؟]

    Tyqa boleh bantu korang selesaikan masalah jerawat tu😁
    Pakai AINAA SERUM sahaja. Tidak lupa juga basic skincare, jaga pemakanan dan kebersihan tau📍

    Betul tk korang?

  •  31  1  7 August, 2020
  • [SET SKINCARE FOR BEGINNER]

Belum lengkap skincare korang? Jangan risau ainaabeauty kan ada😊

Siapa yang tkd set skincare beginner ni meh dm tyqa🥰
  • [SET SKINCARE FOR BEGINNER]

    Belum lengkap skincare korang? Jangan risau ainaabeauty kan ada😊

    Siapa yang tkd set skincare beginner ni meh dm tyqa🥰

  •  13  1  7 August, 2020
  • SKIN KUSAM DAH TAK WUJUD SELEPAS PAKAI AINAA SERUM ⁉️
.
Yup! Tepat sekali!
.
Serum Ainaa ni lah wajib kita pakai selepas skin kita breakout atau skin kita tak berapa nak baik dengan kita. Progress untuk dapat skin yang cantik dan sihat memang slow. Tapi dengan penuh kesabaran dan konsisten tu wujud dalam diri, Ryn memang yakin setiap orang, boleh dapat skin yang glowing , skin yang korang impikan sangat2. 
.
Biasanya skin yang kusam ni akibat teralu expose dengan sunlight atau pakai full makeup tapi tak cuci muka 😥
.
Dengar apa Kak Ary @ainaabeautyofficial cakap tu. Elakkan terkena tu semua kalau taknak skin korang kusam! 
.
Plus... Grab Serum cepat untuk dapatkan skin yang sihat 😆
.
@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • SKIN KUSAM DAH TAK WUJUD SELEPAS PAKAI AINAA SERUM ⁉️
    .
    Yup! Tepat sekali!
    .
    Serum Ainaa ni lah wajib kita pakai selepas skin kita breakout atau skin kita tak berapa nak baik dengan kita. Progress untuk dapat skin yang cantik dan sihat memang slow. Tapi dengan penuh kesabaran dan konsisten tu wujud dalam diri, Ryn memang yakin setiap orang, boleh dapat skin yang glowing , skin yang korang impikan sangat2.
    .
    Biasanya skin yang kusam ni akibat teralu expose dengan sunlight atau pakai full makeup tapi tak cuci muka 😥
    .
    Dengar apa Kak Ary @ainaabeautyofficial cakap tu. Elakkan terkena tu semua kalau taknak skin korang kusam!
    .
    Plus... Grab Serum cepat untuk dapatkan skin yang sihat 😆
    .
    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  8  0  4 August, 2020
  • [IN LOVE WITH AINAABEAUTY]

Cleanser checked☑️ serum checked☑️ sunscreen checked☑️ READY TO GOO!!

Siapa sini buat checklist jugak sebelum packing barang?
  • [IN LOVE WITH AINAABEAUTY]

    Cleanser checked☑️ serum checked☑️ sunscreen checked☑️ READY TO GOO!!

    Siapa sini buat checklist jugak sebelum packing barang?

  •  27  1  4 August, 2020
  • [IN LOVE WITH AINAA BEAUTY]

Nak pergi mana-mana tyqa akan bawak Ainaa Skincare sebagai travel pack tyqa. Senang dan lengkap. 

Korang nak tk free pouch utk letak skincare korang?

#beachday
#pulauperhentian
#holiday
#skincare
  • [IN LOVE WITH AINAA BEAUTY]

    Nak pergi mana-mana tyqa akan bawak Ainaa Skincare sebagai travel pack tyqa. Senang dan lengkap.

    Korang nak tk free pouch utk letak skincare korang?

    #beachday
    #pulauperhentian
    #holiday
    #skincare

  •  25  3  4 August, 2020

Top #ainaaserumsubang Posts

  • Nah ryn bagi tiktok anak2 buah saya ni 🤣
.
Padu woo mereka bertiktok 😍🔥
.
Acik nya pun noob lah buat benda2 ni 🤣❌
.
Anyway, keep on the consistency on using ainaa serum before you sleep okay? it helps your skin and moisturize your skin well 🔥☺️
.
Keep sanitize your hands as usual before you do everything. Keep on praying to Allah that He will ease everything and remove the Virus as well 🤲💛
@ainaserumnilai 
#fidafighter #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ninavengers #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • Nah ryn bagi tiktok anak2 buah saya ni 🤣
    .
    Padu woo mereka bertiktok 😍🔥
    .
    Acik nya pun noob lah buat benda2 ni 🤣❌
    .
    Anyway, keep on the consistency on using ainaa serum before you sleep okay? it helps your skin and moisturize your skin well 🔥☺️
    .
    Keep sanitize your hands as usual before you do everything. Keep on praying to Allah that He will ease everything and remove the Virus as well 🤲💛
    @ainaserumnilai
    #fidafighter #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ninavengers #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  37  2  5 June, 2020
  • [MORNING BEAUTIFUL SOUL🌼]

Baru balik dari Pulau Perhentian dah rindu suasana pagi dia,permandangan dia, udara segar dia😢 indah betul ciptaan Tuhan. Alhamdulillah untuk peluang yang Allah bagi dapat merasa lihat sendiri air laut biru,tenang dan damai 😍😍😍

Apa-apa pn dekat mana sekalipun kita boleh puji ciptaan Allah sebab semua ciptaan Allah indah belaka. Contoh bangun pagi puji diri sendiri, " Ya Allah terima kasih di atas ciptaan Mu ini yang susuk tubuhnya sempurna dan masih diberikan peluang untuk bernafas😁"

Korang bercuti kat mana je?

#thanksAllah
#pulauperhentian
#combo3in1
  • [MORNING BEAUTIFUL SOUL🌼]

    Baru balik dari Pulau Perhentian dah rindu suasana pagi dia,permandangan dia, udara segar dia😢 indah betul ciptaan Tuhan. Alhamdulillah untuk peluang yang Allah bagi dapat merasa lihat sendiri air laut biru,tenang dan damai 😍😍😍

    Apa-apa pn dekat mana sekalipun kita boleh puji ciptaan Allah sebab semua ciptaan Allah indah belaka. Contoh bangun pagi puji diri sendiri, " Ya Allah terima kasih di atas ciptaan Mu ini yang susuk tubuhnya sempurna dan masih diberikan peluang untuk bernafas😁"

    Korang bercuti kat mana je?

    #thanksAllah
    #pulauperhentian
    #combo3in1

  •  70  9  3 August, 2020
  • "Salmah! engkau ni makeup punya tebal mesti susah nak tanggalkan tu" Cik Salmah senyum.😊
.
.
Ni tengok ha Cik Salmah guna Ainaacleanser sebab tu hari² makeup 5 lapis pon tak heran la💋. Ainaacleanser dapat mencuci makeup dengan lebih bersih dan dapat menhidraidkan kulit wajah di samping itu menghilangkan minyak.😱
.
.
Bestnya Ainaacleanser dapat cuci makeup macam tu je.😍 Kalau korang nak tau Ainaacleanser boleh juga membersihkan makeup brush tau!🙀 Ya punca muka berjerawat berpunca dari kebersihan pengunaan alat² makeup sebab kita selalu gunakan walau di mana jua dan tanpa sedar berus makeup kita penuh dengan habuk dan kuman. Betul tak? 😿
.
. 
Jadi cepat Dm Aleen sekarang untuk dapatkan AinaaCleanser, AinaaSunscreen, Ainaaserum dan Ainaascrub🤩

@ainaserumnilai 
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • "Salmah! engkau ni makeup punya tebal mesti susah nak tanggalkan tu" Cik Salmah senyum.😊
    .
    .
    Ni tengok ha Cik Salmah guna Ainaacleanser sebab tu hari² makeup 5 lapis pon tak heran la💋. Ainaacleanser dapat mencuci makeup dengan lebih bersih dan dapat menhidraidkan kulit wajah di samping itu menghilangkan minyak.😱
    .
    .
    Bestnya Ainaacleanser dapat cuci makeup macam tu je.😍 Kalau korang nak tau Ainaacleanser boleh juga membersihkan makeup brush tau!🙀 Ya punca muka berjerawat berpunca dari kebersihan pengunaan alat² makeup sebab kita selalu gunakan walau di mana jua dan tanpa sedar berus makeup kita penuh dengan habuk dan kuman. Betul tak? 😿
    .
    .
    Jadi cepat Dm Aleen sekarang untuk dapatkan AinaaCleanser, AinaaSunscreen, Ainaaserum dan Ainaascrub🤩

    @ainaserumnilai
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  6  0  12 July, 2020
  • .
BERAPA KALI DALAM SEMINGGU KITA KENA SCRUB MUKA?? .
.
.
Haaa Ingat tau scrub muka hanya 2-3 kali seminggu sahaja. Jangan sampai over exfoliate pulak And jangan lupa yang AINAA SCRUB MASK ni mempunyai 2 fungsi iaitu boleh dijadikan sebagai mask juga. Macam mana nak jadikan mask?

Sapu seluruh muka dan biarkan dia kering selama 5-7mins kemudian bilas dengan air bersih. Mudah kan? 😍

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    BERAPA KALI DALAM SEMINGGU KITA KENA SCRUB MUKA?? .
    .
    .
    Haaa Ingat tau scrub muka hanya 2-3 kali seminggu sahaja. Jangan sampai over exfoliate pulak And jangan lupa yang AINAA SCRUB MASK ni mempunyai 2 fungsi iaitu boleh dijadikan sebagai mask juga. Macam mana nak jadikan mask?

    Sapu seluruh muka dan biarkan dia kering selama 5-7mins kemudian bilas dengan air bersih. Mudah kan? 😍

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  9  0  11 January, 2020
  • [BARANG WAJIB BAWAK]

Siapa sini dlm beg tangan dia penuh baranggg. Macam-macam bawak yela kan nanti nk berhenti solat apa semua. Barang keperluan tu penting kena bawak.

Apa benda penting yang korang bawak? Cer comment🤗
  • [BARANG WAJIB BAWAK]

    Siapa sini dlm beg tangan dia penuh baranggg. Macam-macam bawak yela kan nanti nk berhenti solat apa semua. Barang keperluan tu penting kena bawak.

    Apa benda penting yang korang bawak? Cer comment🤗

  •  41  6  31 July, 2020
  • Jom dengar Abang ni kata apa‼️
.
.
Tidak kisah la walau macam mana pon susah korang nak cuba bende yang baharu teruskan😉. Yes people always talk. So as a person you know the best for yourself so keep move forward!.🤟
.
.
Terima kasih kerana memberi motivasi yang sangat baik👍
.
Jadi siapa nak tambahkan confident diri boleh cuba Ainaserum🤩. Yes Ainaaserum dapat mengecutkan jerawat dan menghidraidkan wajah sangat² selesa sebab Ainaaserum ni type water base jadi tiada masalah bagi kedua² jenis muka yang berminyak atau pon kulit muka yang kering.😍

@ainaserumnilai 
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • Jom dengar Abang ni kata apa‼️
    .
    .
    Tidak kisah la walau macam mana pon susah korang nak cuba bende yang baharu teruskan😉. Yes people always talk. So as a person you know the best for yourself so keep move forward!.🤟
    .
    .
    Terima kasih kerana memberi motivasi yang sangat baik👍
    .
    Jadi siapa nak tambahkan confident diri boleh cuba Ainaserum🤩. Yes Ainaaserum dapat mengecutkan jerawat dan menghidraidkan wajah sangat² selesa sebab Ainaaserum ni type water base jadi tiada masalah bagi kedua² jenis muka yang berminyak atau pon kulit muka yang kering.😍

    @ainaserumnilai
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  6  0  11 July, 2020