#ainaaserumpuchong Instagram Photos & Videos

ainaaserumpuchong - 8.2k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
25.5
average likes

Latest #ainaaserumpuchong Posts

  • single ka dah berpunya😜
#raudhahsharewith♥️
-
agak2 korang la raudhah dah berpunya ka belom🤣 kalau tau umur maybe korang boleh teka kot kan , takpa next raudhah kenalkan diri pulak untuk yang baru follow lepasni check it out keyh .. tak kenal maka x cinta gituww🤪 kenal la dulu sapa insan bernama raudhah ni so that baru la kita kenal2 macam mana perangai raudhah masuk air ke idok😂
-
by the way, banyak gambar2 ni raudhah guna original lighting tau which is matahari ja raudhah guna .. licin tak dahi? x dak seketul jerawat pon kan? haaa nak tau rahsia raudhah jaga skin macam mana😏 ainaa beauty is the answer !
-
nak tau apa yg best product ainaa beauty boleh click link kat bio, raudhah cerita a to x sampai korang in love and nak skin yg bersih cam raudhah jugak🤩
-
#ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
#roadtobilionaire
#nsateamraudhah
  • single ka dah berpunya😜
    #raudhahsharewith♥️
    -
    agak2 korang la raudhah dah berpunya ka belom🤣 kalau tau umur maybe korang boleh teka kot kan , takpa next raudhah kenalkan diri pulak untuk yang baru follow lepasni check it out keyh .. tak kenal maka x cinta gituww🤪 kenal la dulu sapa insan bernama raudhah ni so that baru la kita kenal2 macam mana perangai raudhah masuk air ke idok😂
    -
    by the way, banyak gambar2 ni raudhah guna original lighting tau which is matahari ja raudhah guna .. licin tak dahi? x dak seketul jerawat pon kan? haaa nak tau rahsia raudhah jaga skin macam mana😏 ainaa beauty is the answer !
    -
    nak tau apa yg best product ainaa beauty boleh click link kat bio, raudhah cerita a to x sampai korang in love and nak skin yg bersih cam raudhah jugak🤩
    -
    #ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
    #roadtobilionaire
    #nsateamraudhah

  •  9  0  11 hours ago
  • PUPPPP!!! DAH SIAPPP!! JOM KELUAR DATINGG!!!
.
ALL IN ONEE terus dila bagi ni haaa and senang je kalau korang nak touch up lepas solat ke, lepas makan ke. So, this pallete bukan je boleh buat korang lawa2 but this pallete jugak dapat tolong korang siapkan makeup korang dengan finishing yang cunn.
.
To purchase and join our postage today, just kindly ws me, okieee??
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman 
#codpayaberenjut
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • PUPPPP!!! DAH SIAPPP!! JOM KELUAR DATINGG!!!
    .
    ALL IN ONEE terus dila bagi ni haaa and senang je kalau korang nak touch up lepas solat ke, lepas makan ke. So, this pallete bukan je boleh buat korang lawa2 but this pallete jugak dapat tolong korang siapkan makeup korang dengan finishing yang cunn.
    .
    To purchase and join our postage today, just kindly ws me, okieee??
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  14 hours ago
  • Postage on the goo!!! So, sesiapa yang nak join postage harini pat2 ws dila tengok pun stock dah tak berapa banyak.
.
And insyallah AINAA SKINCARE dapat selesaikan masalah korang just korang konsisten jee
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • Postage on the goo!!! So, sesiapa yang nak join postage harini pat2 ws dila tengok pun stock dah tak berapa banyak.
    .
    And insyallah AINAA SKINCARE dapat selesaikan masalah korang just korang konsisten jee
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  5  0  18 hours ago
  • Hai semua awak2 di luar sana !
.
Kakak2 manis !
Abang handsome !
.
Ada tak yang nak buat “EXTRA INCOME”
Tapi taktahu nak mula dari mana & nak buat apa⁉️
.
JOM DM wawa skrg ! Wawa perlukan 7 org terawal ‼️
Wawa tengah cari agent & Dropship tau..
Wawa akn bantu korang dari 0 to hero
.
Tahun 2020 wawa nak berjaya , wawa taknak berjaya sorang2 wawa nak berjaya bersama2 korang.. siapa yg berminat nak jana income 1k-2k hanya dengan online sahaja?
.
Whatsapp wawa skrg👇🏻👇🏻👇🏻
.
📲0128461518
Click link di BIO
.

#zrachivers #ainaabeautypuchong.wawa
#ainaabeautypuchong 
#ainaabeautyputraperdana 
#ainaabeautycyberjaya 
#ainaabeautyputrajaya
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaacosmetics 
#ainaafoundation #codainaaserum
#ainaabeautyperak #ainaabeautypahang 
#ainaabeautyjohor #ainaabeautyipoh 
#ainaabeautymelaka #ainaabeautykedah
#7harimencintaiku2
  • Hai semua awak2 di luar sana !
    .
    Kakak2 manis !
    Abang handsome !
    .
    Ada tak yang nak buat “EXTRA INCOME”
    Tapi taktahu nak mula dari mana & nak buat apa⁉️
    .
    JOM DM wawa skrg ! Wawa perlukan 7 org terawal ‼️
    Wawa tengah cari agent & Dropship tau..
    Wawa akn bantu korang dari 0 to hero
    .
    Tahun 2020 wawa nak berjaya , wawa taknak berjaya sorang2 wawa nak berjaya bersama2 korang.. siapa yg berminat nak jana income 1k-2k hanya dengan online sahaja?
    .
    Whatsapp wawa skrg👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    📲0128461518
    Click link di BIO
    .

    #zrachivers #ainaabeautypuchong.wawa
    #ainaabeautypuchong
    #ainaabeautyputraperdana
    #ainaabeautycyberjaya
    #ainaabeautyputrajaya
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaacosmetics
    #ainaafoundation #codainaaserum
    #ainaabeautyperak #ainaabeautypahang
    #ainaabeautyjohor #ainaabeautyipoh
    #ainaabeautymelaka #ainaabeautykedah
    #7harimencintaiku2

  •  5  0  18 hours ago
  • How you guys feel todayy?? Sama tak macam texture AINAA SKINCARE ni?  Feeling so good to wear tengok pun dah tahu how the texture look like, right? 
.
Anyways, Moisturizer AINAA on the way nak sampai. So, this one yang always orang cari and beli orang cakap laris lah haa gitu. 
.
So, harini untuk segala pembelian yang berkenaan dengan postage akan dipost harini. So, sesiapa yang nak selit order tu boleh ws dila ye 😘
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • How you guys feel todayy?? Sama tak macam texture AINAA SKINCARE ni? Feeling so good to wear tengok pun dah tahu how the texture look like, right?
    .
    Anyways, Moisturizer AINAA on the way nak sampai. So, this one yang always orang cari and beli orang cakap laris lah haa gitu.
    .
    So, harini untuk segala pembelian yang berkenaan dengan postage akan dipost harini. So, sesiapa yang nak selit order tu boleh ws dila ye 😘
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  12 August, 2020
  • FEEDBACKK CUSTOMER!!! 🌹
.
Dila dah janji kan dengan korang nak show how diorang punya feedback or kesan bila pakai AINAA SKINCARE ni.
So, here the feedback after and before customer!
.
So, anyone yang nak share masalah kulit korang or consultant from dila, boleh ws dila yee insyaallah dila tolong semampu dila.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • FEEDBACKK CUSTOMER!!! 🌹
    .
    Dila dah janji kan dengan korang nak show how diorang punya feedback or kesan bila pakai AINAA SKINCARE ni.
    So, here the feedback after and before customer!
    .
    So, anyone yang nak share masalah kulit korang or consultant from dila, boleh ws dila yee insyaallah dila tolong semampu dila.
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  11 August, 2020
  • PON PON PON PON PONNNN SCRUB  NAK LALU NI!!!
.
Biasalah baru balik dari kerja kan so muka pun tak semenggah so sekali sekala tu nak jugak manjakan muka ni dengan something yang different so every week just one take, amik scrub or mask ke apa tepek kat muka korang lagi2 kalau ada ingredients honey dengan oat ni.
.
.
To purchase and join our postage tomorrow pat2 ws dila before habis stock sebab nak restock lambat lagi 😌
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautykemaman
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • PON PON PON PON PONNNN SCRUB NAK LALU NI!!!
    .
    Biasalah baru balik dari kerja kan so muka pun tak semenggah so sekali sekala tu nak jugak manjakan muka ni dengan something yang different so every week just one take, amik scrub or mask ke apa tepek kat muka korang lagi2 kalau ada ingredients honey dengan oat ni.
    .
    .
    To purchase and join our postage tomorrow pat2 ws dila before habis stock sebab nak restock lambat lagi 😌
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautykemaman
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  6  0  11 August, 2020
  • STRESSSSSSS‼️

Siapa ja yang tak stress kan kalau muka breakout, berjerawat, kering hmmm “Muka berjerawat Muka berparut nak keluar pun malu. Adoi siapa la tak stress kalau kena macam ni"

Jumpa kawan kawan kena tegur ehh kenapa muka makin teruk tu. Jumpa sedara mara jauh kena tegur muka dah tak lawa

Sakitnya hati rasa sampai rasa tak nak keluar jumpa semua orang pun ada.

CUKUP CUKUP ! Jom ubah semua ini.

AINAA BEAUTY ADA UNTUK TOLONG ANDA UNTUK DAPATKAN SKIN YANG FLAWLESS , SIHAT & GLOWING 

Korang nak tak ayu guide korang untuk dapatkan skin lawa? Pegi click dekat bio ayu sekarang. Insyaallah ayu akan guide korang sampai la dapat skin yang uolls idamkan 😍😍

#ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
#roadtobilionaire
#nsateamraudhah
  • STRESSSSSSS‼️

    Siapa ja yang tak stress kan kalau muka breakout, berjerawat, kering hmmm “Muka berjerawat Muka berparut nak keluar pun malu. Adoi siapa la tak stress kalau kena macam ni"

    Jumpa kawan kawan kena tegur ehh kenapa muka makin teruk tu. Jumpa sedara mara jauh kena tegur muka dah tak lawa

    Sakitnya hati rasa sampai rasa tak nak keluar jumpa semua orang pun ada.

    CUKUP CUKUP ! Jom ubah semua ini.

    AINAA BEAUTY ADA UNTUK TOLONG ANDA UNTUK DAPATKAN SKIN YANG FLAWLESS , SIHAT & GLOWING

    Korang nak tak ayu guide korang untuk dapatkan skin lawa? Pegi click dekat bio ayu sekarang. Insyaallah ayu akan guide korang sampai la dapat skin yang uolls idamkan 😍😍

    #ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
    #roadtobilionaire
    #nsateamraudhah

  •  17  0  11 August, 2020
  • BUKU YANG MEMANG LAMA NAK SEKARANG BARU DAPAT!!!
.
Okeyy dila suka baca buku sebenarnya so buku ni dila dah lama pendam nak beli tunggu masa and tunggu orang cakap duit masyuk lah kann so beberapa hari lepas dila beli buku ni untuk dila motivate diri dila. Sebab penulis dia pun dila dah lama usya heheh nampak tak minatnya dila dekat penulis dia ni 
.
Papepun, kalau korang rasa cepat down ke cepat give up boleh dapatkan this book dekat mana mana stationery shop okeyy?? Yang penting effort kita nak perbaiki diri kita 😚
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautysungaipetani 
#codkemaman 
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • BUKU YANG MEMANG LAMA NAK SEKARANG BARU DAPAT!!!
    .
    Okeyy dila suka baca buku sebenarnya so buku ni dila dah lama pendam nak beli tunggu masa and tunggu orang cakap duit masyuk lah kann so beberapa hari lepas dila beli buku ni untuk dila motivate diri dila. Sebab penulis dia pun dila dah lama usya heheh nampak tak minatnya dila dekat penulis dia ni
    .
    Papepun, kalau korang rasa cepat down ke cepat give up boleh dapatkan this book dekat mana mana stationery shop okeyy?? Yang penting effort kita nak perbaiki diri kita 😚
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautysungaipetani
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  0  11 August, 2020
  • CHOOSE THE BESTT CLEANSERRR!!!
.
Haaaa macam mana nak choose cleanser yang baguihhh orang cakap? Korang kena tengok video yang dila share ni. 
.
Okey, sekarang dila nak cakap yang bila kulit muka kita nampak seri kan apa semua, automatik confident dalam diri kita yang selama ni sorok je tetiba muncul. 
.
Sebab apa? sebab cara kita jaga muka kita haaa maksud kat sini dila nak cakap bila kita jaga penampilan kita kan, automatik confident dearself akan muncul. Tak percayaa haa boleh try boleh try jaga penampilan diri dengan AINAA SKINCARE ni.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • CHOOSE THE BESTT CLEANSERRR!!!
    .
    Haaaa macam mana nak choose cleanser yang baguihhh orang cakap? Korang kena tengok video yang dila share ni.
    .
    Okey, sekarang dila nak cakap yang bila kulit muka kita nampak seri kan apa semua, automatik confident dalam diri kita yang selama ni sorok je tetiba muncul.
    .
    Sebab apa? sebab cara kita jaga muka kita haaa maksud kat sini dila nak cakap bila kita jaga penampilan kita kan, automatik confident dearself akan muncul. Tak percayaa haa boleh try boleh try jaga penampilan diri dengan AINAA SKINCARE ni.
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  4  0  11 August, 2020
  • Tahukah anda ,ramai orang kat luar sana masih TAK LENGKAPKAN RUTIN HARIAN 'BASIC SKINCARE' mereka 😱

Kenapa?? Masih belum ada skincare yang sesuai🤔jangan susah hati la korang..jom kita ikhtiar dengan AINAA BEAUTY😍

Ape yang bagusnya Ainaa beauty skincare?? Dah beribu testimoni BERJAYA untuk yang ada masalah skin yang BERJERAWAT,PARUT,KULIT KUSAM,KULIT KERING& BERMINYAK semua bagi positif feedback😍

#basicskincare #ainabeauty #ainaaserum #codareakualaterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #ainaabeautypekan #ainaabeautykedah #ainaabeautypuchong #nsabeautyshahalam #ainaabeautykl #ainaabeautykedah  #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsasuperstar #nsateamamy
  • Tahukah anda ,ramai orang kat luar sana masih TAK LENGKAPKAN RUTIN HARIAN 'BASIC SKINCARE' mereka 😱

    Kenapa?? Masih belum ada skincare yang sesuai🤔jangan susah hati la korang..jom kita ikhtiar dengan AINAA BEAUTY😍

    Ape yang bagusnya Ainaa beauty skincare?? Dah beribu testimoni BERJAYA untuk yang ada masalah skin yang BERJERAWAT,PARUT,KULIT KUSAM,KULIT KERING& BERMINYAK semua bagi positif feedback😍

    #basicskincare #ainabeauty #ainaaserum #codareakualaterengganu #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #ainaabeautypekan #ainaabeautykedah #ainaabeautypuchong #nsabeautyshahalam #ainaabeautykl #ainaabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsasuperstar #nsateamamy

  •  1  0  11 August, 2020
  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  4  0  11 August, 2020
  • 1001 rahsia kejayaan raudhah
#raudhahsharewith♥️
-
happy tuesday my love, have a good day everyone..semalam raudhah sibuk sangat x sempat nk post apa2 so pagi ni raudhah nak share 3 tips untuk berjaya , semua tips ni raudhah buat and konsisten sampai sekarang
-
first tau big why@matlamat dengan jelas, kalau mcm raudhah join bisnes ainaa sebab nak saving sendiri, nk pegi travel and banyak lagi list2 yg raudhah dh tulis untuk aim apa yg raudhah nak second is , usaha sehabis baik jangan give up tengah jalan .. tanpa @ainabeautyy.alia raudhah xkn ada dlm platform ainaa ni and perform setiap bulan . be honest, raudhah as Dropship dulu tak sama macam raudhah sekarang yg lebih proaktif sampai ke malam ha cod tetap onz
-
one of my leader, mamaya x pernah henti support even kadang dia penat study pon dia still balas ws raudhah bagi semangat utk team #nsateamraudhah and semangat tu raudhah simpan sampai sekarang untuk jadi yg terhebat dikalangan yg hebat
-
raudhah simpan dulu tips yg ke3 and ada something raudhah nk share disebalik video ni, gelak tawa tapi hakikatnya menitis air mata .. sebab apa❓stay tuned nnti raudhah continue okey😜
-
#ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
#roadtobilionaire
#nsateamraudhah
  • 1001 rahsia kejayaan raudhah
    #raudhahsharewith♥️
    -
    happy tuesday my love, have a good day everyone..semalam raudhah sibuk sangat x sempat nk post apa2 so pagi ni raudhah nak share 3 tips untuk berjaya , semua tips ni raudhah buat and konsisten sampai sekarang
    -
    first tau big why@matlamat dengan jelas, kalau mcm raudhah join bisnes ainaa sebab nak saving sendiri, nk pegi travel and banyak lagi list2 yg raudhah dh tulis untuk aim apa yg raudhah nak second is , usaha sehabis baik jangan give up tengah jalan .. tanpa @ainabeautyy.alia raudhah xkn ada dlm platform ainaa ni and perform setiap bulan . be honest, raudhah as Dropship dulu tak sama macam raudhah sekarang yg lebih proaktif sampai ke malam ha cod tetap onz
    -
    one of my leader, mamaya x pernah henti support even kadang dia penat study pon dia still balas ws raudhah bagi semangat utk team #nsateamraudhah and semangat tu raudhah simpan sampai sekarang untuk jadi yg terhebat dikalangan yg hebat
    -
    raudhah simpan dulu tips yg ke3 and ada something raudhah nk share disebalik video ni, gelak tawa tapi hakikatnya menitis air mata .. sebab apa❓stay tuned nnti raudhah continue okey😜
    -
    #ainaabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam
    #roadtobilionaire
    #nsateamraudhah

  •  22  0  11 August, 2020
  • CONFIRM ADA YANG JENIS MACAM NI KANN!!!
.
Bila kita excited dengan barang baru kan automatik kita bukak packaging dia pun leklok taknak kasi terkoyak ke terkepek kann.
.
But once dah try beli, akan terbeli lagi and then cara kita expose packaging pun dah lain beza dari first kita try dul u. Betul takk?? 
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautysungaipetani 
#codkemaman 
#codpayaberenjut 
#codbandarchukai 
#codkuantan
  • CONFIRM ADA YANG JENIS MACAM NI KANN!!!
    .
    Bila kita excited dengan barang baru kan automatik kita bukak packaging dia pun leklok taknak kasi terkoyak ke terkepek kann.
    .
    But once dah try beli, akan terbeli lagi and then cara kita expose packaging pun dah lain beza dari first kita try dul u. Betul takk??
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautysungaipetani
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codkuantan

  •  2  1  11 August, 2020
  • Masih siapkan lagi hasil kerja ni untuk mama,tapi add on untuk followers & customers ainur juga😍💖 So insya allah ainur akan kongsikan tak lama lagi okey🤗
.
Boleh ajak kawan kawan,adik beradik ready untuk join tengok my artwork.before kita tahu siapa tuan dia okey👍🏻
.
Syarat untuk dapat artwork ni?
💖 wajib buat pembelian RM150 ke atas
💖 selalu tengok story ainur share
💖 as followers & customers ainur

Goodluck everyone😘

#tiktok 
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserumkl 
#codampang 
#serumsyafiqahaina
#ainaaserumsubang 
#codkl
#codbangsar
#ainaaserumbangi
#ainaserumbangsar
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaaserumdamansara 
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumsetiawangsa 
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#ainaacosmetics 
#codcheras 
#ainaaserumwangsamaju 
#ainaabeautysungaipetani 
#codsungaipetani
  • Masih siapkan lagi hasil kerja ni untuk mama,tapi add on untuk followers & customers ainur juga😍💖 So insya allah ainur akan kongsikan tak lama lagi okey🤗
    .
    Boleh ajak kawan kawan,adik beradik ready untuk join tengok my artwork.before kita tahu siapa tuan dia okey👍🏻
    .
    Syarat untuk dapat artwork ni?
    💖 wajib buat pembelian RM150 ke atas
    💖 selalu tengok story ainur share
    💖 as followers & customers ainur

    Goodluck everyone😘

    #tiktok
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserumkl
    #codampang
    #serumsyafiqahaina
    #ainaaserumsubang
    #codkl
    #codbangsar
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumbangsar
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaaserumdamansara
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumsetiawangsa
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #ainaacosmetics
    #codcheras
    #ainaaserumwangsamaju
    #ainaabeautysungaipetani
    #codsungaipetani

  •  9  0  11 August, 2020
  • Happy Tuesday everyone! Do something great today for yourself, okeyy?? 
.
And like always, dont forget to apply serum and sunscreen to your skin face to make sure your skin still hydrate and moisture even though having a heavy sunlight out there. Alright? 
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut
#codbandarchukai
#codmkuantan
  • Happy Tuesday everyone! Do something great today for yourself, okeyy??
    .
    And like always, dont forget to apply serum and sunscreen to your skin face to make sure your skin still hydrate and moisture even though having a heavy sunlight out there. Alright?
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codmkuantan

  •  4  0  10 August, 2020
  • EWAH EWAHH KAK ARYY!! 
.
Lawakan Kak Ary ni. Dila suka tauu tengok muka2 yang peloles korang pun mesti suka jugak kan. 
.
So, sesiapa yang nak consultant dia punya kulit muka korang dengan dila, boleh ws dila ye. Dila ada je bantu korang okey so dont worry too muchh!
.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautysungaipetani 
#codkemaman 
#codkuantan 
#codbandarchukai 
#codpayaberenjut
  • EWAH EWAHH KAK ARYY!!
    .
    Lawakan Kak Ary ni. Dila suka tauu tengok muka2 yang peloles korang pun mesti suka jugak kan.
    .
    So, sesiapa yang nak consultant dia punya kulit muka korang dengan dila, boleh ws dila ye. Dila ada je bantu korang okey so dont worry too muchh!
    .
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautysungaipetani
    #codkemaman
    #codkuantan
    #codbandarchukai
    #codpayaberenjut

  •  3  0  10 August, 2020
  • "KENAPA SAYA PERLU PAKAI SCRUB. KULIT SAYA DAH OK"

Sebenarnya skin kita ni tak semua dapat dilihat dengan mata kasar. Cuba korang tilik skin dekat cermin. Ada putih-putih, blackhead, menggelupas .

Itu sebenarnya skin kita memerlukan produk yang berfungsi untuk singkirkan semua tu. Sebab itulah kita perlukan Scrub! Tapi, tak boleh pakai scrub dengan kerap ye. Cukuplah 1-2 kali sahaja seminggu.
.
Nak cuba ? Klik je link kat bio Eja okayy 😘
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya
#ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
#ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong
  • "KENAPA SAYA PERLU PAKAI SCRUB. KULIT SAYA DAH OK"

    Sebenarnya skin kita ni tak semua dapat dilihat dengan mata kasar. Cuba korang tilik skin dekat cermin. Ada putih-putih, blackhead, menggelupas .

    Itu sebenarnya skin kita memerlukan produk yang berfungsi untuk singkirkan semua tu. Sebab itulah kita perlukan Scrub! Tapi, tak boleh pakai scrub dengan kerap ye. Cukuplah 1-2 kali sahaja seminggu.
    .
    Nak cuba ? Klik je link kat bio Eja okayy 😘
    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya
    #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
    #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong

  •  4  0  10 August, 2020

Top #ainaaserumpuchong Posts

  • Serius sangat muka tu wanie kalau ye pun fokus buat orang takut je 😂
.
Hari ni wanie rasa nak sharing tentang FOKUS sebab bagi wanie siapa siapa je boleh buat bisnes tapi tak semua orang mampu memberi FOKUS yang sepenuhnya dengan bisnes dia
.
Untuk kita bergerak lebih jauh dan maju kehadapan perkara paling penting kita perlu lihat adalah tahap FOKUS kita
.
You ada aim,you ada big why,you ada planning tapi bila you tak FOKUS you rasa you still boleh achieve it?
.
Mesti tak kan ! jadi FOKUS lah pada aim anda,FOKUS lah pada big why anda,FOKUS lah pada plan anda
.
Dengan fokus pada kerjaya anda boleh membawa anda ke satu tahap yang lebih tinggi dari yang sekarang
.
💪🏻
.
#ainaabeauty 
#ainaamasterpartner 
#empowerwomen
  • Serius sangat muka tu wanie kalau ye pun fokus buat orang takut je 😂
    .
    Hari ni wanie rasa nak sharing tentang FOKUS sebab bagi wanie siapa siapa je boleh buat bisnes tapi tak semua orang mampu memberi FOKUS yang sepenuhnya dengan bisnes dia
    .
    Untuk kita bergerak lebih jauh dan maju kehadapan perkara paling penting kita perlu lihat adalah tahap FOKUS kita
    .
    You ada aim,you ada big why,you ada planning tapi bila you tak FOKUS you rasa you still boleh achieve it?
    .
    Mesti tak kan ! jadi FOKUS lah pada aim anda,FOKUS lah pada big why anda,FOKUS lah pada plan anda
    .
    Dengan fokus pada kerjaya anda boleh membawa anda ke satu tahap yang lebih tinggi dari yang sekarang
    .
    💪🏻
    .
    #ainaabeauty
    #ainaamasterpartner
    #empowerwomen

  •  145  11  27 December, 2019
  • Wanie tengah risau ni stock 1K unit Ainaa Beauty ni cukup ke tak eh?

Siap siap dah prepare stock ni sebab Ainaa Beauty ni restock je confirm habis,restock je habis !

Thank you @hafizmahamad carikan runner semata untuk team dpt stock & buat sales walaupun courier dah stop jalan.

Spam your emoji kalau suka wanie goyang goyang manja agituewww😛

#nsawanisquad 
#ainaabeauty 
#ainaamasterpartner 
#empowerwomen
  • Wanie tengah risau ni stock 1K unit Ainaa Beauty ni cukup ke tak eh?

    Siap siap dah prepare stock ni sebab Ainaa Beauty ni restock je confirm habis,restock je habis !

    Thank you @hafizmahamad carikan runner semata untuk team dpt stock & buat sales walaupun courier dah stop jalan.

    Spam your emoji kalau suka wanie goyang goyang manja agituewww😛

    #nsawanisquad
    #ainaabeauty
    #ainaamasterpartner
    #empowerwomen

  •  103  30  20 May, 2020
  • WITHOUT HER I'M NOTHING ‼️

Jgn semata lihat Puteri yg sekarang. Kerana tanpa Kak Farida tiada lah Puteri yg kuat semangat dlm perniagaan. Selamani berniaga sekadar niaga. Alhamdulillah Puteri ditemukan dalam platform @ainaabeautyofficial ✨

Allah jumpa kan Puteri dgn org yang baik baik. Yg sentiasa beri semangat. Yg takpernah sikit pon downgrade Puteri. Yg selalu bagi kata kata positif. Yg selalu buat Puteri lebih kuat demi mencapai segala BIG WHY Puteri 💪🏻

Thank you my precious leader @ainaabeautyfarida sebab selalu ada dgn Puteri ups and downs. Selalu guide Puteri utk jadi better person bkn sekadar dlm bisnes tp dalam kehidupan. Sentiasa nasihat Puteri dlm pelbagai perkara. Semoga kehidupan akak akan didatangi hal hal yg baik. Hanya Allah mampu membalas segala kebaikkan akak. ILY❤️

#ainaaskincare  #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #fidafighter #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumsgbesi #ainaaserumcheras #ainaserumbukitjalil #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaserumviral #ainaserum #ainaserumkl #ainaaserumpuchong #ainaserumsgbesi #ainaserumcheras #ainaaserumkajang #ainaabeautykajang #kerinchi #ainaserumkajang #ainaaserumkerinchi #ainaaserumsungaibuloh #ainaserumsgbuloh #staysafe #stayhome #ainaserumbukitjalil #ainaserumpuchong #spreadkindness
  • WITHOUT HER I'M NOTHING ‼️

    Jgn semata lihat Puteri yg sekarang. Kerana tanpa Kak Farida tiada lah Puteri yg kuat semangat dlm perniagaan. Selamani berniaga sekadar niaga. Alhamdulillah Puteri ditemukan dalam platform @ainaabeautyofficial

    Allah jumpa kan Puteri dgn org yang baik baik. Yg sentiasa beri semangat. Yg takpernah sikit pon downgrade Puteri. Yg selalu bagi kata kata positif. Yg selalu buat Puteri lebih kuat demi mencapai segala BIG WHY Puteri 💪🏻

    Thank you my precious leader @ainaabeautyfarida sebab selalu ada dgn Puteri ups and downs. Selalu guide Puteri utk jadi better person bkn sekadar dlm bisnes tp dalam kehidupan. Sentiasa nasihat Puteri dlm pelbagai perkara. Semoga kehidupan akak akan didatangi hal hal yg baik. Hanya Allah mampu membalas segala kebaikkan akak. ILY❤️

    #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #fidafighter #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumsgbesi #ainaaserumcheras #ainaserumbukitjalil #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaserumviral #ainaserum #ainaserumkl #ainaaserumpuchong #ainaserumsgbesi #ainaserumcheras #ainaaserumkajang #ainaabeautykajang #kerinchi #ainaserumkajang #ainaaserumkerinchi #ainaaserumsungaibuloh #ainaserumsgbuloh #staysafe #stayhome #ainaserumbukitjalil #ainaserumpuchong #spreadkindness

  •  48  4  18 July, 2020
  • Good morningg! Harini hari isnin so kena bersemangat sikit kan nak pergi work tu, anyway korang dah apply ke serum before pergi work? Haa yang duduk rumah pun sama dah apply? Jangan ingat duduk rumah tak perlu pakai serum tauuu. 
.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codkuantan 
#codbandarchukai
  • Good morningg! Harini hari isnin so kena bersemangat sikit kan nak pergi work tu, anyway korang dah apply ke serum before pergi work? Haa yang duduk rumah pun sama dah apply? Jangan ingat duduk rumah tak perlu pakai serum tauuu.
    .
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codkuantan
    #codbandarchukai

  •  14  2  10 August, 2020