#ainaaserumpetalingjaya Instagram Photos & Videos

ainaaserumpetalingjaya - 2.9k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
8.3
average likes

Latest #ainaaserumpetalingjaya Posts

  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  4  0  11 August, 2020
  • Terkena minyak panas ? Untuk yang minor jom sapu bahan-bahan yang bagus untuk sembuhkan luka 🤗
.
1) aloe vera
2) timun
3) minyak zaitun
4) madu

Tapi Qhaleda pilih cara mudah sebab malas nak potong-potong bahan-bahan tu . Qhaleda apply #ainaaserum sebab ada bahan aloe vera dan timun 😉. sejuk je rasa bila apply #ainaaserum .

Stok ainaa serum masih ada tau. Boleh ws Qhaleda 0132201352 atau tekan link dekat bio untuk oder ❤️. Setiap pembelian akan dapat free gift tau.
  • Terkena minyak panas ? Untuk yang minor jom sapu bahan-bahan yang bagus untuk sembuhkan luka 🤗
    .
    1) aloe vera
    2) timun
    3) minyak zaitun
    4) madu

    Tapi Qhaleda pilih cara mudah sebab malas nak potong-potong bahan-bahan tu . Qhaleda apply #ainaaserum sebab ada bahan aloe vera dan timun 😉. sejuk je rasa bila apply #ainaaserum .

    Stok ainaa serum masih ada tau. Boleh ws Qhaleda 0132201352 atau tekan link dekat bio untuk oder ❤️. Setiap pembelian akan dapat free gift tau.

  •  3  1  11 August, 2020
  • "KENAPA SAYA PERLU PAKAI SCRUB. KULIT SAYA DAH OK"

Sebenarnya skin kita ni tak semua dapat dilihat dengan mata kasar. Cuba korang tilik skin dekat cermin. Ada putih-putih, blackhead, menggelupas .

Itu sebenarnya skin kita memerlukan produk yang berfungsi untuk singkirkan semua tu. Sebab itulah kita perlukan Scrub! Tapi, tak boleh pakai scrub dengan kerap ye. Cukuplah 1-2 kali sahaja seminggu.
.
Nak cuba ? Klik je link kat bio Eja okayy 😘
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya
#ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
#ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong
  • "KENAPA SAYA PERLU PAKAI SCRUB. KULIT SAYA DAH OK"

    Sebenarnya skin kita ni tak semua dapat dilihat dengan mata kasar. Cuba korang tilik skin dekat cermin. Ada putih-putih, blackhead, menggelupas .

    Itu sebenarnya skin kita memerlukan produk yang berfungsi untuk singkirkan semua tu. Sebab itulah kita perlukan Scrub! Tapi, tak boleh pakai scrub dengan kerap ye. Cukuplah 1-2 kali sahaja seminggu.
    .
    Nak cuba ? Klik je link kat bio Eja okayy 😘
    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya
    #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
    #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong

  •  4  0  10 August, 2020
  • REPEAT ORDER : Ainaa Serum✔️
.
Bagi su puas hati pakai Ainaa Serum ni sbb nampak perubahan pada skin☺️
.
.
Nak cuba jugak tak?😉
Jom wsp su..klik link kat bio su tu k..
.
.
  • REPEAT ORDER : Ainaa Serum✔️
    .
    Bagi su puas hati pakai Ainaa Serum ni sbb nampak perubahan pada skin☺️
    .
    .
    Nak cuba jugak tak?😉
    Jom wsp su..klik link kat bio su tu k..
    .
    .

  •  3  1  9 August, 2020
  • PATUT LA MAKIN CERAH 😍

Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau .

Dania faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan SKINCARE 😍 Mesti dia suka .

Korang penah bagi hadiah SKINCARE tak dekat pasangan?
.
.
#nsadaniasquad 
#nsawanisquad 
#daniaainaakcantik
  • PATUT LA MAKIN CERAH 😍

    Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau .

    Dania faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan SKINCARE 😍 Mesti dia suka .

    Korang penah bagi hadiah SKINCARE tak dekat pasangan?
    .
    .
    #nsadaniasquad
    #nsawanisquad
    #daniaainaakcantik

  •  20  2  8 August, 2020
  • Buih best ke? Ok awak, Eja nk bgtau, pilihla cleanser yg tidak berbuih sebaabbb... Cleanser yg berbuih ni mengandungi SLS atau nama penuh dia Sodium Laurel Sulphate, yg mana ia bertindak mengikis lapisan minyak yg ada pada kulit, menyebabkan kulit kita menjadi kering dan lebih sensitif. Jadi, pakailah AINAA cleanser sebab dijamin tidak berbuih dan selamat untuk kulit 😊😊😘😘
.
Berminat lg nak tau pasal product AINAA boleh klik link dekat bio okay! 😉
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya
#ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
#ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong
#ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • Buih best ke? Ok awak, Eja nk bgtau, pilihla cleanser yg tidak berbuih sebaabbb... Cleanser yg berbuih ni mengandungi SLS atau nama penuh dia Sodium Laurel Sulphate, yg mana ia bertindak mengikis lapisan minyak yg ada pada kulit, menyebabkan kulit kita menjadi kering dan lebih sensitif. Jadi, pakailah AINAA cleanser sebab dijamin tidak berbuih dan selamat untuk kulit 😊😊😘😘
    .
    Berminat lg nak tau pasal product AINAA boleh klik link dekat bio okay! 😉
    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya
    #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
    #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong
    #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  4  0  7 August, 2020
  • #throwback
.
Umi..
Inilah org yg mengajar aku jangan pernah mengalah dalam hidup, hebat mana pun ujian yang datang, sentiasa ingat bahawa adaNya Allah untuk diserahkan kembali segala ujian itu.
.
Allah tak pernah zalim..ujian yg turun tanda kasih, tanda syg Allah pada hambaNya..
.
Bila ada ujianlah kita akan cari Allah, kita akan doa sungguh2 mintak pada Allah..sbb tu Allah uji kita..Allah rindu nk dgr kita berdoa mengharap pada dia..
Berbahagialah jiwa2 yg diuji..Sesungguhnya Allah menyayangi kalian❤️💞🥰
.
.
Syg umi dunia akhirat😘
  • #throwback
    .
    Umi..
    Inilah org yg mengajar aku jangan pernah mengalah dalam hidup, hebat mana pun ujian yang datang, sentiasa ingat bahawa adaNya Allah untuk diserahkan kembali segala ujian itu.
    .
    Allah tak pernah zalim..ujian yg turun tanda kasih, tanda syg Allah pada hambaNya..
    .
    Bila ada ujianlah kita akan cari Allah, kita akan doa sungguh2 mintak pada Allah..sbb tu Allah uji kita..Allah rindu nk dgr kita berdoa mengharap pada dia..
    Berbahagialah jiwa2 yg diuji..Sesungguhnya Allah menyayangi kalian❤️💞🥰
    .
    .
    Syg umi dunia akhirat😘

  •  8  1  7 August, 2020
  • #throwback
.
1st cycle chemo..
Alhamdulillah semua yg baik2 Allah aturkan..bahagia sgt bila bersangka baik pada setiap aturan Allah..
.
.
Moga umi sembuh, sihat, ceria mcm selalu..🥰
  • #throwback
    .
    1st cycle chemo..
    Alhamdulillah semua yg baik2 Allah aturkan..bahagia sgt bila bersangka baik pada setiap aturan Allah..
    .
    .
    Moga umi sembuh, sihat, ceria mcm selalu..🥰

  •  7  1  6 August, 2020
  • LIST OF INGREDIENTS AINAA SERUM 👇🏻

1. Armata Leaves: 
Helps to reduce the appearance of blemishes & fight your skin’s imperfection!

2. Cucumber:
As much as you like eating cucumber, it really helps to hydrate your skin. No more dry skin!

3. Lavender: 
Not just it smells good, lavender can also prevent you from looking old!

4. Aloe Vera: 
This jelly thingy can vanish all the unwanted dark spots on your skin, fades your scar & treat your sunburn!

5. Soapwort: 
One of our magical leaves-spell for this serum! This flower can treats your sensitive skin, eczema, acne as well as boil. Say goodbye to problematic skin!

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya
#ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
#ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong
#ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • LIST OF INGREDIENTS AINAA SERUM 👇🏻

    1. Armata Leaves:
    Helps to reduce the appearance of blemishes & fight your skin’s imperfection!

    2. Cucumber:
    As much as you like eating cucumber, it really helps to hydrate your skin. No more dry skin!

    3. Lavender:
    Not just it smells good, lavender can also prevent you from looking old!

    4. Aloe Vera:
    This jelly thingy can vanish all the unwanted dark spots on your skin, fades your scar & treat your sunburn!

    5. Soapwort:
    One of our magical leaves-spell for this serum! This flower can treats your sensitive skin, eczema, acne as well as boil. Say goodbye to problematic skin!

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya
    #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya
    #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong
    #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  2  0  5 August, 2020
  • SKIN KUSAM DAH TAK WUJUD SELEPAS PAKAI AINAA SERUM ⁉️
.
Yup! Tepat sekali!
.
Serum Ainaa ni lah wajib kita pakai selepas skin kita breakout atau skin kita tak berapa nak baik dengan kita. Progress untuk dapat skin yang cantik dan sihat memang slow. Tapi dengan penuh kesabaran dan konsisten tu wujud dalam diri, Ryn memang yakin setiap orang, boleh dapat skin yang glowing , skin yang korang impikan sangat2. 
.
Biasanya skin yang kusam ni akibat teralu expose dengan sunlight atau pakai full makeup tapi tak cuci muka 😥
.
Dengar apa Kak Ary @ainaabeautyofficial cakap tu. Elakkan terkena tu semua kalau taknak skin korang kusam! 
.
Plus... Grab Serum cepat untuk dapatkan skin yang sihat 😆
.
@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • SKIN KUSAM DAH TAK WUJUD SELEPAS PAKAI AINAA SERUM ⁉️
    .
    Yup! Tepat sekali!
    .
    Serum Ainaa ni lah wajib kita pakai selepas skin kita breakout atau skin kita tak berapa nak baik dengan kita. Progress untuk dapat skin yang cantik dan sihat memang slow. Tapi dengan penuh kesabaran dan konsisten tu wujud dalam diri, Ryn memang yakin setiap orang, boleh dapat skin yang glowing , skin yang korang impikan sangat2.
    .
    Biasanya skin yang kusam ni akibat teralu expose dengan sunlight atau pakai full makeup tapi tak cuci muka 😥
    .
    Dengar apa Kak Ary @ainaabeautyofficial cakap tu. Elakkan terkena tu semua kalau taknak skin korang kusam!
    .
    Plus... Grab Serum cepat untuk dapatkan skin yang sihat 😆
    .
    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  8  0  4 August, 2020
  • “Orang-orang beriman apabila diberi musibah dia sabar, apabila diuji dia redha”
.
Lama sgt su x ‘bersiaran’ kat sini..hampir 2 bulan jgk..sekali tgok last seen mcm dh tinggal Ainaa tp sebenarnya x..thanks cust yg berurusan jual beli dgn su, percaya su spanjang tempoh ‘hibernate’ su yg lepas..moga Allah murahkan rezeki kalian juga😘❤️
.
Sepanjang tempoh hampir 2 bulan, 100% tumpuan su beralih kpd umi su yg sedang sakit..tanggal 14jun, umi su di diagnos oleh doktor pakar, kanser payudara..umi nampak sakit sgt masa su balik emergency ke kg masa tu..tapi semangat umi kuat, umi tahu Allah uji umi sbb Allah syg, Allah nk gugurkan semua dosa umi.. umi redha..
.
Di kesempatan ini, su mohon doa dari sesiapa yang come across post su kali ni, doakan umi su diberi keizinan oleh Allah uk sembuh dan berjaya menempuh semua ujian sepanjang rawatan memulihkan umi..su xtahu siapa yg doakan utk umi, tapi su doakan agar Allah ganjari kalian dgn sebaik2 ganjaran dan diberkati hidup kalian di dunia dan di akhirat..
.
.
#cancerfighter
.
.
P/s: InsyaAllah su akan kembali sharing ttg Ainaa very soon😇
  • “Orang-orang beriman apabila diberi musibah dia sabar, apabila diuji dia redha”
    .
    Lama sgt su x ‘bersiaran’ kat sini..hampir 2 bulan jgk..sekali tgok last seen mcm dh tinggal Ainaa tp sebenarnya x..thanks cust yg berurusan jual beli dgn su, percaya su spanjang tempoh ‘hibernate’ su yg lepas..moga Allah murahkan rezeki kalian juga😘❤️
    .
    Sepanjang tempoh hampir 2 bulan, 100% tumpuan su beralih kpd umi su yg sedang sakit..tanggal 14jun, umi su di diagnos oleh doktor pakar, kanser payudara..umi nampak sakit sgt masa su balik emergency ke kg masa tu..tapi semangat umi kuat, umi tahu Allah uji umi sbb Allah syg, Allah nk gugurkan semua dosa umi.. umi redha..
    .
    Di kesempatan ini, su mohon doa dari sesiapa yang come across post su kali ni, doakan umi su diberi keizinan oleh Allah uk sembuh dan berjaya menempuh semua ujian sepanjang rawatan memulihkan umi..su xtahu siapa yg doakan utk umi, tapi su doakan agar Allah ganjari kalian dgn sebaik2 ganjaran dan diberkati hidup kalian di dunia dan di akhirat..
    .
    .
    #cancerfighter
    .
    .
    P/s: InsyaAllah su akan kembali sharing ttg Ainaa very soon😇

  •  10  1  4 August, 2020
  • Alhamdulillah, perubahan yang sangat ketara 😭. Jerawat yang penuh + bernanah hanya disebabkan salah pakai produk yang ada chemical harm , and try pakai #AinaaBeauty almost 1 year . The result memang the boom 💥
.
Bukan senang untuk pulih jerawat nanah . Ambil masa but really worth it . Untuk produk Ainaa Beauty memang only 💯 natural ingredients sbb tu ambil masa untuk sembuh tapi dalam jangka masa panjang memang takkan ada timbulnya masalah skin 🤗
.
Nak qhaleda guide korang tak? Meh ws Qhaleda 0132201352 atau tekan link dekat bio😘
  • Alhamdulillah, perubahan yang sangat ketara 😭. Jerawat yang penuh + bernanah hanya disebabkan salah pakai produk yang ada chemical harm , and try pakai #AinaaBeauty almost 1 year . The result memang the boom 💥
    .
    Bukan senang untuk pulih jerawat nanah . Ambil masa but really worth it . Untuk produk Ainaa Beauty memang only 💯 natural ingredients sbb tu ambil masa untuk sembuh tapi dalam jangka masa panjang memang takkan ada timbulnya masalah skin 🤗
    .
    Nak qhaleda guide korang tak? Meh ws Qhaleda 0132201352 atau tekan link dekat bio😘

  •  2  1  3 August, 2020
  • REPEAT LAGI ⁉️
.
Yes, dear. This is my first customer dan still first customer yang repeat serum 😍.
.
Happy tau sebenarnya, sebab sales tak menggunung mcam orang lain, tapi rezeki tu Allah yang beri. 
.
Walaupun sikit, tak berapa banyak, dan progress slow. Tapi ryn sendiri yakin, ada hikmah kenapa semua ni jadi dan ryn percaya Allah sedang beri ryn pengalaman yang cukup untuk buat ryn terus maju. 
.
Kita punya perancangan, tapi yang terbaik Allah punya perancangan. ☺️.
.
Jom kita sentiasa doa semoga Allah murahkan rezeki kita dan sentiasa bersedeqah! 😊
.
@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida
#fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • REPEAT LAGI ⁉️
    .
    Yes, dear. This is my first customer dan still first customer yang repeat serum 😍.
    .
    Happy tau sebenarnya, sebab sales tak menggunung mcam orang lain, tapi rezeki tu Allah yang beri.
    .
    Walaupun sikit, tak berapa banyak, dan progress slow. Tapi ryn sendiri yakin, ada hikmah kenapa semua ni jadi dan ryn percaya Allah sedang beri ryn pengalaman yang cukup untuk buat ryn terus maju.
    .
    Kita punya perancangan, tapi yang terbaik Allah punya perancangan. ☺️.
    .
    Jom kita sentiasa doa semoga Allah murahkan rezeki kita dan sentiasa bersedeqah! 😊
    .
    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida
    #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  7  0  3 August, 2020
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

    Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

    Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  4  0  3 August, 2020
  • SCRUB DIGUNAKAN SEBAGAI MASKER ⁉️
.
Korang pernah ambil tahu tak apa function Scrub sebenarnya? 
.
Ramai orang tahu, pakai Scrub ni mesti buang blackhead dengan whitehead je. Memang betul tapi fungsi scrub ni sebenarnya ada banyak 😊
.
Fungsi Scrub sebenarnya ialah menyingkirkan sel kulit mati yang ada pada skin kita. Kalau korang nak tahu, setiap skin kita ni tak kisahlah bukan setakat di muka sahaja malah di kulit seluruh anggota kita ni mempunyai masalah yang sama. Skin kita memang akan menghasilkan sel kulit mati. 
.
Dan sel kulit mati ni lah akan menyebabkan makeup korang bercapuk, korang dapat kulit yang bersisik, atau berlapis atau menggelupas. Dan ni semua akibat sel kulit mati yang bertimbun. 
.
Ha korang jangan ingat pakai serum dengan moisturizer dah cukup untuk sihat kan wajah ye 😆
.
Scrub juga penting untuk buang sel kulit mati. Tapi tak boleh pakai selalu kerana skin kita akan jadi kering dan terus akan sakit akibat scrub yang berlebihan penggunaannya! Jadi , pergi SCRUB SEKARANG ! 
.
@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida 
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
#fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers
  • SCRUB DIGUNAKAN SEBAGAI MASKER ⁉️
    .
    Korang pernah ambil tahu tak apa function Scrub sebenarnya?
    .
    Ramai orang tahu, pakai Scrub ni mesti buang blackhead dengan whitehead je. Memang betul tapi fungsi scrub ni sebenarnya ada banyak 😊
    .
    Fungsi Scrub sebenarnya ialah menyingkirkan sel kulit mati yang ada pada skin kita. Kalau korang nak tahu, setiap skin kita ni tak kisahlah bukan setakat di muka sahaja malah di kulit seluruh anggota kita ni mempunyai masalah yang sama. Skin kita memang akan menghasilkan sel kulit mati.
    .
    Dan sel kulit mati ni lah akan menyebabkan makeup korang bercapuk, korang dapat kulit yang bersisik, atau berlapis atau menggelupas. Dan ni semua akibat sel kulit mati yang bertimbun.
    .
    Ha korang jangan ingat pakai serum dengan moisturizer dah cukup untuk sihat kan wajah ye 😆
    .
    Scrub juga penting untuk buang sel kulit mati. Tapi tak boleh pakai selalu kerana skin kita akan jadi kering dan terus akan sakit akibat scrub yang berlebihan penggunaannya! Jadi , pergi SCRUB SEKARANG !
    .
    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
    #fidafighter #ninavengerstembak2millions🔥 #ninavengers

  •  4  0  3 August, 2020
  • Hari² makan kari,
Hey apa khabar harini.

Ha malam² ni sebelum masuk hari isnin korang❗️ macam biasa pakai scrub jadi kan masker ☺️ 
Supaya isnin korang menjadi hari yang baik sentiasa😄

Ha jangan lupa ainaa scrub boleh jadi masker lepas korang dah sental² kat face korang and tunggu 15 or 10 minit baru basuh 🤩  Ha next step pakai Ainaa serum baru la bangun pagi rasa fresh je💪‼️

@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • Hari² makan kari,
    Hey apa khabar harini.

    Ha malam² ni sebelum masuk hari isnin korang❗️ macam biasa pakai scrub jadi kan masker ☺️
    Supaya isnin korang menjadi hari yang baik sentiasa😄

    Ha jangan lupa ainaa scrub boleh jadi masker lepas korang dah sental² kat face korang and tunggu 15 or 10 minit baru basuh 🤩 Ha next step pakai Ainaa serum baru la bangun pagi rasa fresh je💪‼️

    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  3  0  2 August, 2020
  • SERUM DAPAT MERAWAT KULIT ROSAK ⁉️
.
Hai korang, Selamat Pagi. So far, Raya Aidil Adha semalam macam mana? Wahh penuh posting berbaju raya kan? Hehehe Selamat Hari Raya Aidil Adha Semuaaa! ✨🥰
.
So, sekarang ni ada tak yang curious kenapa serum dapat merawat skin kita?
.
First of all, serum aina ni menggunakan bahan bahan yang natural seperti timun. ☺️. 
.
Sebenarnya timun ni bukan sahaja boleh makan buat nasi lemak, tapi juga boleh digunakan untuk skin dan mata kita tau! 
.
Kenapa Ainaa letak timun dalam Serum?
.
Firstly, dapat mengurangkan bintik2 hitam yang ada kat skin kita. 
.
Secondly, dapat mencerahkan wajah. 
.
Dan thirdly, dapat mengecilkan pori-pori.
.
Haaa banyakkan function hanya menggunakan timun 😆
.
Nak tak ryn share pulak apa function timun dekat mata kita? Ala yang org selalu potong timun letak kat mata tu hehe
.
Nanti ryn share dekat korang! 🥰
.
@ainaabeautyfarida
@ainaabeautynina
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam #fidafighter #ninavengers #ninavengerstembak2millions🔥
  • SERUM DAPAT MERAWAT KULIT ROSAK ⁉️
    .
    Hai korang, Selamat Pagi. So far, Raya Aidil Adha semalam macam mana? Wahh penuh posting berbaju raya kan? Hehehe Selamat Hari Raya Aidil Adha Semuaaa! ✨🥰
    .
    So, sekarang ni ada tak yang curious kenapa serum dapat merawat skin kita?
    .
    First of all, serum aina ni menggunakan bahan bahan yang natural seperti timun. ☺️.
    .
    Sebenarnya timun ni bukan sahaja boleh makan buat nasi lemak, tapi juga boleh digunakan untuk skin dan mata kita tau!
    .
    Kenapa Ainaa letak timun dalam Serum?
    .
    Firstly, dapat mengurangkan bintik2 hitam yang ada kat skin kita.
    .
    Secondly, dapat mencerahkan wajah.
    .
    Dan thirdly, dapat mengecilkan pori-pori.
    .
    Haaa banyakkan function hanya menggunakan timun 😆
    .
    Nak tak ryn share pulak apa function timun dekat mata kita? Ala yang org selalu potong timun letak kat mata tu hehe
    .
    Nanti ryn share dekat korang! 🥰
    .
    @ainaabeautyfarida
    @ainaabeautynina
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaablusher #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam #fidafighter #ninavengers #ninavengerstembak2millions🔥

  •  6  0  1 August, 2020
  • Tersalah pakai produk yang ada bahan merkuri ? Qhaleda tahu ada yang takut nak stop sebab tanak jerawat tumbuh begitu banyak . Belum lagi mereka yg dah stop , and tengah mengalami breakout !

No worries ! InsyaAllah #AinaaBeauty boleh mmbantu anda . Ingredients dalam Ainaa Beauty bukan kaleng-kaleng tau . Sebab tu Ainaa Beauty boleh masuk dalam pasaran Brunei , Singapore and Indonesia . Susah ye nak masuk sana 👉🏻👈🏻
.
Tengok feedback cust ni only 5 months memang nampak perubahan yang ketara . Sabar and konsisten is the key ! InsyaAlah flawless pasni 😍❤️
.
Nak Qhaleda bantu korang ? Jom ws  qhaleda 0132201352 atau tekan link di bio . Free gift best menanti anda 🎁
  • Tersalah pakai produk yang ada bahan merkuri ? Qhaleda tahu ada yang takut nak stop sebab tanak jerawat tumbuh begitu banyak . Belum lagi mereka yg dah stop , and tengah mengalami breakout !

    No worries ! InsyaAllah #AinaaBeauty boleh mmbantu anda . Ingredients dalam Ainaa Beauty bukan kaleng-kaleng tau . Sebab tu Ainaa Beauty boleh masuk dalam pasaran Brunei , Singapore and Indonesia . Susah ye nak masuk sana 👉🏻👈🏻
    .
    Tengok feedback cust ni only 5 months memang nampak perubahan yang ketara . Sabar and konsisten is the key ! InsyaAlah flawless pasni 😍❤️
    .
    Nak Qhaleda bantu korang ? Jom ws qhaleda 0132201352 atau tekan link di bio . Free gift best menanti anda 🎁

  •  1  1  23 July, 2020
  • "Aleen apa yang ada dalam AinaaSerum ni sampai semua orang guna berkesan?"🧐
.
Nak tau apa rahsia yang membuatkan wajah korang sentisa terjaga and glowing selepas guna AinaSerum?
This is the right answer tengok gambar tu ini membuktikan Ainaaserum mengunakan bahan² yang semula jadi. Jadi tiada sebarang ke mungkinan yang boleh memberi wajah korang terus rosak 🤩
Apa buktinya? ha let see in a next post😊
Ini sebabnya dia dapat menghilangkan parut menghidraid mengecutkan jerawat di samping itu sangat sesuai untuk setiap jenis kulit kerana merupakan typical water base✨

Comment dekat bawah apa masalah skin korang and Aleen akan reply untuk menolong korang selesaikan masalah😊

@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • "Aleen apa yang ada dalam AinaaSerum ni sampai semua orang guna berkesan?"🧐
    .
    Nak tau apa rahsia yang membuatkan wajah korang sentisa terjaga and glowing selepas guna AinaSerum?
    This is the right answer tengok gambar tu ini membuktikan Ainaaserum mengunakan bahan² yang semula jadi. Jadi tiada sebarang ke mungkinan yang boleh memberi wajah korang terus rosak 🤩
    Apa buktinya? ha let see in a next post😊
    Ini sebabnya dia dapat menghilangkan parut menghidraid mengecutkan jerawat di samping itu sangat sesuai untuk setiap jenis kulit kerana merupakan typical water base✨

    Comment dekat bawah apa masalah skin korang and Aleen akan reply untuk menolong korang selesaikan masalah😊

    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  0  0  22 July, 2020
  • Cik Timah dah putus 2 kali  sebab muka kusam, berminyak dan berjeragat😢
.
Jadi Cik Timah mencari bahan apa yang boleh menghilangkan kulit kusam dan berminyak ni.😞.
Cik Timah terjumpa satu produk yang dapat menghilangkan segala masalahnya🙈
Apa tu!?🤨
ni Aleen nak cita AinaaCleanser. Kenapa? sebab Aina cleanser dapat menghilangkan wajah yang berminyak di sebabkan Ainaacleanser bersifat jell😱 

For the more Ainaacleanser dapat menghidraid🌨 dan menyegarkan wajah di samping itu Ainaa cleanser kurang buih yang sesuai untuk wajah yang kering‼️
 Alhamdulillah wajah Cik Timah berseri² lepas menggunakan Ainaacleanser🥰

@ainaabeautynina
@ainaabeautyfarida
#ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam
  • Cik Timah dah putus 2 kali sebab muka kusam, berminyak dan berjeragat😢
    .
    Jadi Cik Timah mencari bahan apa yang boleh menghilangkan kulit kusam dan berminyak ni.😞.
    Cik Timah terjumpa satu produk yang dapat menghilangkan segala masalahnya🙈
    Apa tu!?🤨
    ni Aleen nak cita AinaaCleanser. Kenapa? sebab Aina cleanser dapat menghilangkan wajah yang berminyak di sebabkan Ainaacleanser bersifat jell😱

    For the more Ainaacleanser dapat menghidraid🌨 dan menyegarkan wajah di samping itu Ainaa cleanser kurang buih yang sesuai untuk wajah yang kering‼️
    Alhamdulillah wajah Cik Timah berseri² lepas menggunakan Ainaacleanser🥰

    @ainaabeautynina
    @ainaabeautyfarida
    #ainaasunscreen #ainaaserumshahalam #ainaacleanserbangi #ainaablusher #fidafighter #ainaacosmeticscheras #ainaabeauty #ainaascrubmask #ainaajoypill #ainaaserumbangi #ainaacleanserklang #ainaakcantik #ainaabeautyklang #ainaabeautyofficial #ainaacosmeticklang #ainaaseeumnilai #ainaaserumklang #ainaascrubklang #ainaaserumputrajaya #ainaaserumicity #ainaaserumsubang #ainaaserumbangi #ainaaserumsetiaalam #ainaaserumviral #ainaaserumpetalingjaya #ainaablusherampang #ainaalipmate #ainaaabeautyshahalam

  •  2  0  22 July, 2020

Top #ainaaserumpetalingjaya Posts

  • .
LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
.
Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
.
Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tau😇 Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
.
Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
.

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
    .
    Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
    .
    Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tau😇 Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
    .
    Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
    .

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  9  2  11 May, 2020
  • MACAM MANA NAK DAPATKAN SKIN YANG SIHAT DAN CANTIK ❓
-
Kalau korang nak tahu product apa yang bagus, product yang memang takda bahan merkuri tau. Sebab kalau korang pakai product yg ada bahan merkuri, ia memang akan merosakkan skin korang tau.

Once korang pakai dan dah dapat detect kesan dia, contohnya ada iritasi, jerawat byk keluar, skin makin kusam, atau effect yang luar biasa sampai kalau korang tak pakai product tu tumbuhlah jerawat yang sangat teruk, skin jadi rosak. itulah antara kesan2 bila kita menggunakan bahan merkuri. .

Korang wajib tahu, skin di muka kita ni adalah sangat sensitif. Dan bukan sebarangan product skincare kita boleh guna. Dan jangan sesekali ambil product yang hanya nak cantik tapi taktahu bahayanya product itu. .

Sesetengah orang, skin dia boleh go dengan semua product. Tapi sebenarnya bahaya tau kalau tukar2 product ni. .

Nak skin cantik dan sihat? Konsisten je pakai satu product tu. .

Sebab tu Ainaa Beauty menggunakan bahan yang Natural dan Ainaa tak menjanjikan kesan yang cepat dan cantik dengan sekelip mata.
.

Ainaa menggunakan tagline "SLOWLY BUT SURELY" -
SABAR, DAN KONSISTEN. . "KONSISTEN, RAHSIA KECANTIKAN" 
@ainaabeautynina @ainaserumnilai #ainaabeautyshahalam #ainaasunscreen #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaaserumicity #ainaaserumklang #ainaaserumpetalingjaya #ainaabeautyklang #nsabeautyklang #ainaacosmeticscheras
  • MACAM MANA NAK DAPATKAN SKIN YANG SIHAT DAN CANTIK ❓
    -
    Kalau korang nak tahu product apa yang bagus, product yang memang takda bahan merkuri tau. Sebab kalau korang pakai product yg ada bahan merkuri, ia memang akan merosakkan skin korang tau.

    Once korang pakai dan dah dapat detect kesan dia, contohnya ada iritasi, jerawat byk keluar, skin makin kusam, atau effect yang luar biasa sampai kalau korang tak pakai product tu tumbuhlah jerawat yang sangat teruk, skin jadi rosak. itulah antara kesan2 bila kita menggunakan bahan merkuri. .

    Korang wajib tahu, skin di muka kita ni adalah sangat sensitif. Dan bukan sebarangan product skincare kita boleh guna. Dan jangan sesekali ambil product yang hanya nak cantik tapi taktahu bahayanya product itu. .

    Sesetengah orang, skin dia boleh go dengan semua product. Tapi sebenarnya bahaya tau kalau tukar2 product ni. .

    Nak skin cantik dan sihat? Konsisten je pakai satu product tu. .

    Sebab tu Ainaa Beauty menggunakan bahan yang Natural dan Ainaa tak menjanjikan kesan yang cepat dan cantik dengan sekelip mata.
    .

    Ainaa menggunakan tagline "SLOWLY BUT SURELY" -
    SABAR, DAN KONSISTEN. . "KONSISTEN, RAHSIA KECANTIKAN"
    @ainaabeautynina @ainaserumnilai #ainaabeautyshahalam #ainaasunscreen #ainaacleanserbangi #ainaablusher #ainaaserumicity #ainaaserumklang #ainaaserumpetalingjaya #ainaabeautyklang #nsabeautyklang #ainaacosmeticscheras

  •  27  4  26 June, 2020
  • AINAA SCRUB MASK 
Perempuan pun mesti nak pasangan dia mempunyai kulit yang sihat dan bersih kan? 😍

Bak kata orang, FIRST IMPRESSION tu paling penting. Bukan dalam isu hubungan sahaja tau, malah dalam mencari pekerjaan pun memainkan peranan yang penting ☝🏻 Jadi yang LELAKI, pastikan kulit korang pun terjaga dan sihat okay ❤️ Klik link pada bio sekaranggg untuk dapatkan AINAA Scrub Mask 🥰

#Ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumbangi #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya #ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya #ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • AINAA SCRUB MASK
    Perempuan pun mesti nak pasangan dia mempunyai kulit yang sihat dan bersih kan? 😍

    Bak kata orang, FIRST IMPRESSION tu paling penting. Bukan dalam isu hubungan sahaja tau, malah dalam mencari pekerjaan pun memainkan peranan yang penting ☝🏻 Jadi yang LELAKI, pastikan kulit korang pun terjaga dan sihat okay ❤️ Klik link pada bio sekaranggg untuk dapatkan AINAA Scrub Mask 🥰

    #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumbangi #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya #ainaasunscreenkelanajaya #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya #ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  6  0  5 June, 2020
  • AINAA SCRUB MASK

Haa korang mesti nak tau jugak apa kelebihan Ainaa Scrub Mask ni kan? Jangan risau, Ainaa Scrub Mask ni ada banyaaakk sangat kelebihan untuk kulit kita ☝🏻Makesure korang apply 1-2 kali seminggu tau supaya korang dapat kulit yang sihat 🥰

Apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang!! Klik link pada bio untuk order 😊

#Ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumbangi #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya #ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya #ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad
  • AINAA SCRUB MASK

    Haa korang mesti nak tau jugak apa kelebihan Ainaa Scrub Mask ni kan? Jangan risau, Ainaa Scrub Mask ni ada banyaaakk sangat kelebihan untuk kulit kita ☝🏻Makesure korang apply 1-2 kali seminggu tau supaya korang dapat kulit yang sihat 🥰

    Apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang!! Klik link pada bio untuk order 😊

    #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaalipmatte #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumbangi #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya #ainaasunscreenkelanajaya #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya #ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia #fatinsquad

  •  4  2  5 June, 2020
  • 🌸
.
𝘼𝙋𝙋𝙍𝙀𝘾𝙄𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙁𝙍𝙊𝙈 𝙊𝙉𝙀 𝙊𝙁 𝙏𝙃𝙀 𝙏𝙀𝘼𝙈
.
@ainaasquad.bangi tak sampai seminggu jadi agent Ainaa Beauty #fatinsquad tapi dah restock 2 kali. Alhamdullilah Syukur! Leader mana yang tak happy bila tengok progress anak2 team yang semakin naik dan terus naik 😍
.
Akak doakan Qylah terus kuat dalam dunia bisnes ni. Jangan cepat give up! Naik turun sales tu benda yang biasa dalam bisnes. Keep konsisten and focus tau 🌹❤
.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
#ainaaserumpetalingjaya #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
#ainaasunscreenkelanajaya  #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
#ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia
  • 🌸
    .
    𝘼𝙋𝙋𝙍𝙀𝘾𝙄𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙁𝙍𝙊𝙈 𝙊𝙉𝙀 𝙊𝙁 𝙏𝙃𝙀 𝙏𝙀𝘼𝙈
    .
    @ainaasquad.bangi tak sampai seminggu jadi agent Ainaa Beauty #fatinsquad tapi dah restock 2 kali. Alhamdullilah Syukur! Leader mana yang tak happy bila tengok progress anak2 team yang semakin naik dan terus naik 😍
    .
    Akak doakan Qylah terus kuat dalam dunia bisnes ni. Jangan cepat give up! Naik turun sales tu benda yang biasa dalam bisnes. Keep konsisten and focus tau 🌹❤
    .
    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaafoundation #ainaamoisturizer #ainaaserumpuchong #ainaaserumkelanajaya
    #ainaaserumpetalingjaya #ainaacleanserpuchong #ainaacleanserpetalingjaya #ainaacleanserkelanajaya #ainaasunscreenpuchong #ainaasunscreenpetalingjaya
    #ainaasunscreenkelanajaya #ainaabeautypuchong #ainaabeautypetalingjaya #ainaabeautykelanajaya
    #ainaacosmeticspuchong #ainaacosmeticspetalingjaya #codpuchong #codpetalingjaya #tipskecantikan #mengatasimasalahkulit #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #cosmeticsmurahmalaysia

  •  13  3  18 June, 2020
  • #fatinsquad
.
Ni lah antara nyawa fatin dalam team. Sebab tu pentingnya kita as a leader untuk jaga team, bagi benefit dekat team, bantu team, anggap team ni mcm family kita sendiri bukan nya pekerja kita. Sebab dorang ni lah yang ada masa dengam Fatin senang dan susah sepanjang Fatin buat bisnes.
.
Good luck #fatinsquad! Semoga korang semua dimurahkan rezeki dalam bisnes Ainaa ni ❤ .
.
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • #fatinsquad
    .
    Ni lah antara nyawa fatin dalam team. Sebab tu pentingnya kita as a leader untuk jaga team, bagi benefit dekat team, bantu team, anggap team ni mcm family kita sendiri bukan nya pekerja kita. Sebab dorang ni lah yang ada masa dengam Fatin senang dan susah sepanjang Fatin buat bisnes.
    .
    Good luck #fatinsquad! Semoga korang semua dimurahkan rezeki dalam bisnes Ainaa ni ❤ .
    .
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  17  12  3 April, 2020
  • 2 IN 1 ❤️

Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER 🤗

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • 2 IN 1 ❤️

    Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

    Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

    Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER 🤗

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  11  0  17 July, 2020