#ainaascrub Instagram Photos & Videos

ainaascrub - 44.6k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
77.4
average likes

Latest #ainaascrub Posts

  • Nak dapat baby baru... Tak sabarnya... 😍

Adik beradik ainaa beauty skincare dah nak dapat baby baru 😜 dari 4 beradik, jadi 5 beradik. Boleh beranak-beranak pulak yer skincare pon 😇 Hahahahah

Agak-agak baby perempuan ke lelaki? 😅
  • Nak dapat baby baru... Tak sabarnya... 😍

    Adik beradik ainaa beauty skincare dah nak dapat baby baru 😜 dari 4 beradik, jadi 5 beradik. Boleh beranak-beranak pulak yer skincare pon 😇 Hahahahah

    Agak-agak baby perempuan ke lelaki? 😅

  •  0  1  10 minutes ago
  • Setiap skincare product yang ada di pasaran is targeted to various skin concerns. Antara produk paling popular especially di Malaysia is vitamin C serum.

Siapa sebenarnya patut includekan vitamin C serum dalam skincare routine mereka?

1. Those yang dah ada basic skincare routine yang kukuh

Vitamin C is one of the active ingredients which means those yang dah ada basic skincare routine yang kukuh sahaja boleh pakai.

Maksudnya kat sini, kalau you dah jumpa cleanser, toner, moisturizer & sunblock yang works for your skin & you tak miss guna all these basic skincare products, only then you can add vitamin C serum into your routine.

2. Those yang ada kulit kusam

Vitamin C is very effective to brighten up your skin. So, kalau you ada masalah kulit kusam, memang I sangat suggest untuk add vitamin C serum into your routine. You’ll see a big difference kalau guna consistently.

3. Those who’s struggling with acne scars

Again, since vitamin C ni berupaya untuk brighten up your skin, ia sekali gus akan bantu kurangkan & hilangkan masalah parut jerawat juga. 

4. Those yang ada masalah jeragat

Penggunaan vitamin C serum secara konsisten akan bantu untuk fadekan jeragat dekat muka. Tapi you tak boleh expect pakai malam ni esok bangun tidur dah hilang. It doesn’t work that way. Remember, the key is consistency 🔑 

5. Those yang nak hilangkan sunburns

Vitamin C serum juga berupaya untuk soothes sunburns since it is able to accelerate cell turnover. Ia boleh bantu percepatkan proses untuk menggantikan sel-sel kulit yang rosak with healthy new ones.

6. Those yang nak prevent fine lines & wrinkles

Vitamin C ni memang well-known untuk boost collagen production. Lower levels of collagen can lead to fine lines and wrinkles. So, bila you guna vitamin C serum secara konsisten, ia can help to prevent fine lines & wrinkles.

 Www.wasap.my/60143199764/nakcantik
#ainaserumperak #ainabeautyperak #ainaabeatykluang #ainaaserumkl #ainaabeautykl #ainaserumgopeng #ainaabeautygopeng #codgopeng #codsimpangpulai #ainaserumklebang #codklebang #syafiqahaina #hafizmahamad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaascrub
#ainaasunscreen
#ainaakosmetik
#syahmisazli
#agentwanted #agentainaa
#dataranip
  • Setiap skincare product yang ada di pasaran is targeted to various skin concerns. Antara produk paling popular especially di Malaysia is vitamin C serum.

    Siapa sebenarnya patut includekan vitamin C serum dalam skincare routine mereka?

    1. Those yang dah ada basic skincare routine yang kukuh

    Vitamin C is one of the active ingredients which means those yang dah ada basic skincare routine yang kukuh sahaja boleh pakai.

    Maksudnya kat sini, kalau you dah jumpa cleanser, toner, moisturizer & sunblock yang works for your skin & you tak miss guna all these basic skincare products, only then you can add vitamin C serum into your routine.

    2. Those yang ada kulit kusam

    Vitamin C is very effective to brighten up your skin. So, kalau you ada masalah kulit kusam, memang I sangat suggest untuk add vitamin C serum into your routine. You’ll see a big difference kalau guna consistently.

    3. Those who’s struggling with acne scars

    Again, since vitamin C ni berupaya untuk brighten up your skin, ia sekali gus akan bantu kurangkan & hilangkan masalah parut jerawat juga.

    4. Those yang ada masalah jeragat

    Penggunaan vitamin C serum secara konsisten akan bantu untuk fadekan jeragat dekat muka. Tapi you tak boleh expect pakai malam ni esok bangun tidur dah hilang. It doesn’t work that way. Remember, the key is consistency 🔑

    5. Those yang nak hilangkan sunburns

    Vitamin C serum juga berupaya untuk soothes sunburns since it is able to accelerate cell turnover. Ia boleh bantu percepatkan proses untuk menggantikan sel-sel kulit yang rosak with healthy new ones.

    6. Those yang nak prevent fine lines & wrinkles

    Vitamin C ni memang well-known untuk boost collagen production. Lower levels of collagen can lead to fine lines and wrinkles. So, bila you guna vitamin C serum secara konsisten, ia can help to prevent fine lines & wrinkles.

    Www.wasap.my/60143199764/nakcantik
    #ainaserumperak #ainabeautyperak #ainaabeatykluang #ainaaserumkl #ainaabeautykl #ainaserumgopeng #ainaabeautygopeng #codgopeng #codsimpangpulai #ainaserumklebang #codklebang #syafiqahaina #hafizmahamad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaascrub
    #ainaasunscreen
    #ainaakosmetik
    #syahmisazli
    #agentwanted #agentainaa
    #dataranip

  •  1  0  6 hours ago
  • Siapa yang buat akhir sekali tu memang nak kena siku 😌
.
Ingat tau jangan terlalu scrub muka hanya 1-2 kali seminggu je boleh lepas tu scrub pun boleh jadi kan masker tau dan akhir sekali bila dah pakai scrub jangan gosok kuat-kuat tau biar kita gosok dengan lembut dan penuh kasih sayang giteww 😜
  • Siapa yang buat akhir sekali tu memang nak kena siku 😌
    .
    Ingat tau jangan terlalu scrub muka hanya 1-2 kali seminggu je boleh lepas tu scrub pun boleh jadi kan masker tau dan akhir sekali bila dah pakai scrub jangan gosok kuat-kuat tau biar kita gosok dengan lembut dan penuh kasih sayang giteww 😜

  •  1  1  7 hours ago
  • TADAAAAAA‼️ Scrub with new packaging!!😍😍😍😍
~~
Kan zu dah cakap tadi yang zu nak tunjuk kat korang mew packaging scrub ni kann😚😚😚
Cantikkan? nampak elegant sbb putih blend with hitam & gold✨✨✨
Siapa yang tak nak yang baru ni kan?
Dah la makin cantik tapi HARGA TETAP SAMA tauu😱😱😱
ingredients sama,harga sama TAPI packaging BARU!!!❤️❤️❤️
Siapa yang tak sabar nak tunggu 14/8 niii!!!🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Sabarr sikitttt je lagiii yeee😚😚😚
Tapi zu dah open order untuk scrub cantik nii tauu‼️📲
Whatsapp je zu untuk order nnti sampai je stock zu terus inform kat awakk!!!🎊
~~

#nsateamzu✨#dropshipwanted #dropshipmalaysia #nsabeauty #nsasquad #kejayaandemikebahagiaan 
#ainaabeauty #agentwanted #agentshahalamklang #dropshipmalaysia
#ainaaserum #ainaasunscreen #ainaabeautyofficial #ainaascrubjourney #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaaskincare #ainaascrub #ainaacosmetic #ainaaserumshahalam #ainaaserumshahalamklang #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #nsabeautyagent #nsabeautycleanser #nsabeautyselangor #nsabeautyserumbysyafiqahaina
#ainaacleanserselangor
  • TADAAAAAA‼️ Scrub with new packaging!!😍😍😍😍
    ~~
    Kan zu dah cakap tadi yang zu nak tunjuk kat korang mew packaging scrub ni kann😚😚😚
    Cantikkan? nampak elegant sbb putih blend with hitam & gold✨✨✨
    Siapa yang tak nak yang baru ni kan?
    Dah la makin cantik tapi HARGA TETAP SAMA tauu😱😱😱
    ingredients sama,harga sama TAPI packaging BARU!!!❤️❤️❤️
    Siapa yang tak sabar nak tunggu 14/8 niii!!!🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
    Sabarr sikitttt je lagiii yeee😚😚😚
    Tapi zu dah open order untuk scrub cantik nii tauu‼️📲
    Whatsapp je zu untuk order nnti sampai je stock zu terus inform kat awakk!!!🎊
    ~~

    #nsateamzu#dropshipwanted #dropshipmalaysia #nsabeauty #nsasquad #kejayaandemikebahagiaan
    #ainaabeauty #agentwanted #agentshahalamklang #dropshipmalaysia
    #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaabeautyofficial #ainaascrubjourney #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaaskincare #ainaascrub #ainaacosmetic #ainaaserumshahalam #ainaaserumshahalamklang #nsabeautyofficial #nsabeautyserum #nsabeautyagent #nsabeautycleanser #nsabeautyselangor #nsabeautyserumbysyafiqahaina
    #ainaacleanserselangor

  •  7  0  7 hours ago
  • KENAPA HUH HIDUNG KASAQ JAA😌

Hmm cuba check balik skincare kita ada tertinggal something tak? Haa mesti scrub kan😲...yalaa scrub kan 1-2 kali ja seminggu kadang tuu terlupa betuii dak 😆

Takpa lepas nihh jgn lupa lagi sebab scrub ptg jugak dlm skicare rutin kita.. Why? Dlm masa 28 hari muka kita akan menghasilkan sel kulit yg baru dan meninggalkan segala kotaran ii yg lama tuu😌that's why kena jugak scrub muka🤙

Tak sangka selama nihh make dok bercampok tuu sbb lupa nak scrub muka haisshh takpa don't worry sebab tuu alia akan ingatkan hampa hihihi.. So jom scrub muka😜

Yang nak try atau nak alia guide hampa cepat roger ii nanti alia respon  okay🤙😘

#ainaabeauty#ainaakcantik#ainaaviral#tiktokers#cantiksemulajadi#naturalskincare#kedah#guar#gurun#yan#kulim#neelofa#productlocal#ainaaserum#ainaascrub#cantikbersama#syafiqahainaa#dato'siti#jerawatkecut#paruthilang
  • KENAPA HUH HIDUNG KASAQ JAA😌

    Hmm cuba check balik skincare kita ada tertinggal something tak? Haa mesti scrub kan😲...yalaa scrub kan 1-2 kali ja seminggu kadang tuu terlupa betuii dak 😆

    Takpa lepas nihh jgn lupa lagi sebab scrub ptg jugak dlm skicare rutin kita.. Why? Dlm masa 28 hari muka kita akan menghasilkan sel kulit yg baru dan meninggalkan segala kotaran ii yg lama tuu😌that's why kena jugak scrub muka🤙

    Tak sangka selama nihh make dok bercampok tuu sbb lupa nak scrub muka haisshh takpa don't worry sebab tuu alia akan ingatkan hampa hihihi.. So jom scrub muka😜

    Yang nak try atau nak alia guide hampa cepat roger ii nanti alia respon okay🤙😘

    #ainaabeauty #ainaakcantik #ainaaviral #tiktokers #cantiksemulajadi #naturalskincare #kedah #guar #gurun #yan#kulim#neelofa#productlocal#ainaaserum#ainaascrub#cantikbersama#syafiqahainaa#dato'siti#jerawatkecut#paruthilang

  •  4  0  7 hours ago
  • สิววในวันแดงเดือดดด ชัดเกินไปแล้วนะ 😂 

#ไอนาบิวตี้ #ainaaofficial #ainaabeautythailand #สินค้านำเข้า #สินค้าแท้100% #สกินแคร์ #เจลล้างหน้า #สครับ #ครีมกันแดด #เซรั่ม #สินค้านำเข้ามาเลเซีย #สินค้าแบรนด์ดัง #สินค้าฮาลาล #หน้าสวย #หน้าใส #ainaabeauty  #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #สินค้าดีบอกต่อ #สินค้าความสวยความงาม #ainaabeauty_byfh #howtoperfect #howtobeauty
  • สิววในวันแดงเดือดดด ชัดเกินไปแล้วนะ 😂

    #ไอนาบิวตี้ #ainaaofficial #ainaabeautythailand #สินค้านำเข้า #สินค้าแท้100% #สกินแคร์ #เจลล้างหน้า #สครับ #ครีมกันแดด #เซรั่ม #สินค้านำเข้ามาเลเซีย #สินค้าแบรนด์ดัง #สินค้าฮาลาล #หน้าสวย #หน้าใส #ainaabeauty #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #สินค้าดีบอกต่อ #สินค้าความสวยความงาม #ainaabeauty_byfh #howtoperfect #howtobeauty

  •  4  0  8 hours ago
  • 🌺Plot Ceritera Kita🌺
.
Setiap daripada kita ada plot dan jalan cerita yang berbeza☺️
. 
Mungkin permulaan ceritanya adalah "INDAH"🥰
. 
Dan
. 
Mungkin juga "DERITA" adalah permulaannya😭
.
Apapun, nikmatilah perjalanan hidup kita dengan sebaiknya😊
.
Bak kata encik @hafizmahamad, ''Journey Lebih Mahal Daripada Result'' 💕☺️
  • 🌺Plot Ceritera Kita🌺
    .
    Setiap daripada kita ada plot dan jalan cerita yang berbeza☺️
    .
    Mungkin permulaan ceritanya adalah "INDAH"🥰
    .
    Dan
    .
    Mungkin juga "DERITA" adalah permulaannya😭
    .
    Apapun, nikmatilah perjalanan hidup kita dengan sebaiknya😊
    .
    Bak kata encik @hafizmahamad, ''Journey Lebih Mahal Daripada Result'' 💕☺️

  •  17  1  8 hours ago
  • KELEBIHAN AINAA SCRUB🙌
-----------------------------------------------
Yang tak try lagi AINAA Scrub, boleh try sebab AINAA Scrub ada banyak kelebihan
Antaranya:
🌸Menyingkirkan sel kulit mati
🌸Mengelakkan pori-pori tesumbat
🌸Memudahkan penyerapan produk wajah
🌸Menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
🌸Dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
🌸Memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secara berpanjangan
🌸Mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembap, antibakteria dan antioksida
🌸Berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan

Nak try AINAA Skincare? Click SHOP NOW!

www.wasap.my/60167985258

JOM CANTEK DENGAN AINAABEAUTY

#ainaascrub
#ainaabeautyjb
#ainaabeautyaijeenaz
  • KELEBIHAN AINAA SCRUB🙌
    -----------------------------------------------
    Yang tak try lagi AINAA Scrub, boleh try sebab AINAA Scrub ada banyak kelebihan
    Antaranya:
    🌸Menyingkirkan sel kulit mati
    🌸Mengelakkan pori-pori tesumbat
    🌸Memudahkan penyerapan produk wajah
    🌸Menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
    🌸Dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
    🌸Memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secara berpanjangan
    🌸Mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembap, antibakteria dan antioksida
    🌸Berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan

    Nak try AINAA Skincare? Click SHOP NOW!

    www.wasap.my/60167985258

    JOM CANTEK DENGAN AINAABEAUTY

    #ainaascrub
    #ainaabeautyjb
    #ainaabeautyaijeenaz

  •  1  0  8 hours ago
  • Kenapa kulit masih break out walaupon dah jaga routine skincare❗❗

Haa meh zati nk bagitahu ni, selain dri yg dalam video tu, korang kena la jgak jaga pemakanan, persekitaran dan life style tau sbb semua tu akan memberi kesan kepada skin kita. Kalau kita tk jaga semua tu, nnti skin cepat berminyak, naik jerawat dan macam² laa. Jadi kalau nk dapatkn skin yg elok dan cantik, kita kena la jaga semua tu okey.

Come and grab yours now

#ainaaserum #ainaabeautyofficial #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaabeauty #penanti #perda #penang #permatangpauh #ainaabeautyfeedback #ainaafoundation #nsateamelia #nsateamfinie #syafiqahaina #hafizmahamad #staysafe #7harimencintaiku2 #kitajagakita
  • Kenapa kulit masih break out walaupon dah jaga routine skincare❗❗

    Haa meh zati nk bagitahu ni, selain dri yg dalam video tu, korang kena la jgak jaga pemakanan, persekitaran dan life style tau sbb semua tu akan memberi kesan kepada skin kita. Kalau kita tk jaga semua tu, nnti skin cepat berminyak, naik jerawat dan macam² laa. Jadi kalau nk dapatkn skin yg elok dan cantik, kita kena la jaga semua tu okey.

    Come and grab yours now

    #ainaaserum #ainaabeautyofficial #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaabeauty #penanti #perda #penang #permatangpauh #ainaabeautyfeedback #ainaafoundation #nsateamelia #nsateamfinie #syafiqahaina #hafizmahamad #staysafe #7harimencintaiku2 #kitajagakita

  •  4  0  8 hours ago
  • Tauk sik lavender is my favourite flower.. Kmk suka letak replica bunga tok dlm rumah mek.. Mok nak hidup lak cepat mati.. 😂😂

Mun ktk orang nak tauk Lavender salah satu ingredients dlm Ainaa Serum. 

Hari ni tok kmk nak share kebaikan Lavender.. 

Selain memiliki bauan yang menenangkan,minyak bunga lavender ini banyak memberi manfaat untuk kulit ktk orang kekal cantik.😍

Apa yang kita boleh dapati dengan AINAA SERUM tok..nya dapat mengatasi jerawat dengan cepat..sapa yg sik mok cantik kulit licin tanpa jerawat! Selain kulit yang mengalami sunburn, terbakar apabila terdedah cahaya matahari juga dapat diatasi dengan minyak lavender...

Best nak?sapa suka bunga Lavender? Geng kmk okay.

Mun mok beli Ainaa Serum blh roger2 kmk. Sapa mdh x blh meli loose item. Blh jak lah... Cuba lok cgek.. Klik link rah BIO okay to purchase 💕

#ainaateammyra #ainaateamamira #ainaamyy #ainaamiri #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #miri #myy #ainaabeauty #sarawak #followback #skincaremalaysia #skincareroutine
  • Tauk sik lavender is my favourite flower.. Kmk suka letak replica bunga tok dlm rumah mek.. Mok nak hidup lak cepat mati.. 😂😂

    Mun ktk orang nak tauk Lavender salah satu ingredients dlm Ainaa Serum.

    Hari ni tok kmk nak share kebaikan Lavender..

    Selain memiliki bauan yang menenangkan,minyak bunga lavender ini banyak memberi manfaat untuk kulit ktk orang kekal cantik.😍

    Apa yang kita boleh dapati dengan AINAA SERUM tok..nya dapat mengatasi jerawat dengan cepat..sapa yg sik mok cantik kulit licin tanpa jerawat! Selain kulit yang mengalami sunburn, terbakar apabila terdedah cahaya matahari juga dapat diatasi dengan minyak lavender...

    Best nak?sapa suka bunga Lavender? Geng kmk okay.

    Mun mok beli Ainaa Serum blh roger2 kmk. Sapa mdh x blh meli loose item. Blh jak lah... Cuba lok cgek.. Klik link rah BIO okay to purchase 💕

    #ainaateammyra #ainaateamamira #ainaamyy #ainaamiri #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #miri #myy #ainaabeauty #sarawak #followback #skincaremalaysia #skincareroutine

  •  7  0  8 hours ago
  • Good Night Dearest🌸⠀
⠀
⠀⠀
Love, Ainaabeuaty Dyan❤️⠀⠀
⠀⠀
  • Good Night Dearest🌸⠀

    ⠀⠀
    Love, Ainaabeuaty Dyan❤️⠀⠀
    ⠀⠀

  •  18  1  8 hours ago
  • Macam mana cara yang sebenar untuk pakai sunscreen? 

-Senang je guys just apply sebanyak 2 jari je tapi untuk yang nak berjimat jangan mimpi yerr, nak pakai sunscreen tak boleh pikir jimat² nanti result tak optimum.

Bila pulak nak kena reapply sunscreen?

-Ok untuk yang ni korang kena pakai setiap 3-4 jam tau sebab lepas 4 jam tu dia punya keberkesanan dah berkurang.

Sunscreen yang macam mana yang baik?

-Untuk pemilihan sunscreen korang kena pilih yang 'broad spectrum'. Maksudnya yang boleh counter UVA dan juga UVB, korang boleh pilih yang ada tulis SPF 30-50. Itu dah menandakan dia dah protect daripada UVA & UVB. Selain tu, dekat sunscreen dia ada tulis PA++++.
#ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #zarfuna #zarfunatips #jerawatbatu #jerawat #gombak #uiagombak #tipspenjagaanmuka #tipspenjagaankulit #skincaretips #skincaremalaysia #produkviral #kaymanbeauty
  • Macam mana cara yang sebenar untuk pakai sunscreen?

    -Senang je guys just apply sebanyak 2 jari je tapi untuk yang nak berjimat jangan mimpi yerr, nak pakai sunscreen tak boleh pikir jimat² nanti result tak optimum.

    Bila pulak nak kena reapply sunscreen?

    -Ok untuk yang ni korang kena pakai setiap 3-4 jam tau sebab lepas 4 jam tu dia punya keberkesanan dah berkurang.

    Sunscreen yang macam mana yang baik?

    -Untuk pemilihan sunscreen korang kena pilih yang 'broad spectrum'. Maksudnya yang boleh counter UVA dan juga UVB, korang boleh pilih yang ada tulis SPF 30-50. Itu dah menandakan dia dah protect daripada UVA & UVB. Selain tu, dekat sunscreen dia ada tulis PA++++.
    #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #zarfuna #zarfunatips #jerawatbatu #jerawat #gombak #uiagombak #tipspenjagaanmuka #tipspenjagaankulit #skincaretips #skincaremalaysia #produkviral #kaymanbeauty

  •  11  0  8 hours ago
  • So bila dah ada knowledges about the skincare routines senanglah nak choose the best skincare yang cun dengan skin and not just that okayy harus tauk juak ingredients dalam setiap skincare product brand yang kita pakai jangan main redah ajak okayy!! As u guys can see toklah ingredients dalam product AINAA BEAUTY🥰dah tauk ya sikkan sik mok try tackle dolok?? Hehehe kmk boleh tolong keneng keneng kan bah sekda masalah 😆 pm jak okayy😘 link in bio💋

 

#serum #cleanser #sunscreen #scrub #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysarawak #nsateamshila #foundation #blusher #ainaafoundation #ainaablusher #beauty #beautywithbrain #makeup #skincare #skincareroutine #makeupartist #dropship #agent
  • So bila dah ada knowledges about the skincare routines senanglah nak choose the best skincare yang cun dengan skin and not just that okayy harus tauk juak ingredients dalam setiap skincare product brand yang kita pakai jangan main redah ajak okayy!! As u guys can see toklah ingredients dalam product AINAA BEAUTY🥰dah tauk ya sikkan sik mok try tackle dolok?? Hehehe kmk boleh tolong keneng keneng kan bah sekda masalah 😆 pm jak okayy😘 link in bio💋



    #serum #cleanser #sunscreen #scrub #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysarawak #nsateamshila #foundation #blusher #ainaafoundation #ainaablusher #beauty #beautywithbrain #makeup #skincare #skincareroutine #makeupartist #dropship #agent

  •  4  0  8 hours ago
  • APA YANG KITAK ORANG AKAN DAPAT DENGAN SET 3IN1 🤔

Macam ney mok tauk ktk orang pakey set yang ney?,based on masalah kulit ktk org okay.. Sebab ya mek org sedia free consultation dgn setiap pembelian hehe..tapi untuk set 3in1 ada Ainaa cleanser,Ainaa serum ,dan Ainaa sunscreen..untong eh dengan adanya set tok.. jimat pon jimat ! 

Masa apply serum dan sunscreen, jangan lupe dab2 sikit ok..bagi nya meresap dalam skin 😍

Berminat? Tggu apa gk juh ws or klik link rah BIO kmk okay kwn2..

#ainaateammyra #ainaateamamira #ainaamyy #ainaamiri #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #miri #myy #ainaabeauty #sarawak #followback #skincaremalaysia
  • APA YANG KITAK ORANG AKAN DAPAT DENGAN SET 3IN1 🤔

    Macam ney mok tauk ktk orang pakey set yang ney?,based on masalah kulit ktk org okay.. Sebab ya mek org sedia free consultation dgn setiap pembelian hehe..tapi untuk set 3in1 ada Ainaa cleanser,Ainaa serum ,dan Ainaa sunscreen..untong eh dengan adanya set tok.. jimat pon jimat !

    Masa apply serum dan sunscreen, jangan lupe dab2 sikit ok..bagi nya meresap dalam skin 😍

    Berminat? Tggu apa gk juh ws or klik link rah BIO kmk okay kwn2..

    #ainaateammyra #ainaateamamira #ainaamyy #ainaamiri #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #miri #myy #ainaabeauty #sarawak #followback #skincaremalaysia

  •  2  0  9 hours ago
  • CARA YANG PALING BERKESAN UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

Kalau korang extra-rajin boleh amalkan tips ni tau, dengan menggunakan putih telur dan tisu.

Bahan : Putih telur dan tisu
Cara : Celup tisu dalam putih telur. Kemudian tepek tebal-tebal dengan kulit wajah. Tunggu sehingga kering dan peel off!

Siapa pernah try? Sangat sangat lah bagus serious tak tipu! Korang try dulu. Paling best part yang peel-off tu kan rasa terangkat kulit. Boleh buat dalam 2-3 kali sebulan. Scrub jangan skip ok!
. 

#ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa #ainaaserumsentul #ainaaserumampang #ainaaserumshahalam #serumviral
  • CARA YANG PALING BERKESAN UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

    Kalau korang extra-rajin boleh amalkan tips ni tau, dengan menggunakan putih telur dan tisu.

    Bahan : Putih telur dan tisu
    Cara : Celup tisu dalam putih telur. Kemudian tepek tebal-tebal dengan kulit wajah. Tunggu sehingga kering dan peel off!

    Siapa pernah try? Sangat sangat lah bagus serious tak tipu! Korang try dulu. Paling best part yang peel-off tu kan rasa terangkat kulit. Boleh buat dalam 2-3 kali sebulan. Scrub jangan skip ok!
    .

    #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa #ainaaserumsentul #ainaaserumampang #ainaaserumshahalam #serumviral

  •  7  0  9 hours ago

Top #ainaascrub Posts

  • Apa yang ladyboss @syafiqahaina imagine akan menjadi kenyataan esok, dengan izin Allah. Orang yang kak aina minat, kak aina akan duduk sebaris & sama sama borak. ❤️ .
Apa yang aira belajar kat sini. Selalulah berangan, walaupun rasa benda tu mustahil, berangan tu kan percuma. Kalau nak jadikan angan angan tu realiti, put your effort. That’s all. Congratulations @syafiqahaina 😘
.
Agak agak apa ehhhh? 🤔 This is your last chance, maybe this time is your LUCK? Haaaaa jengjengjeng 😏
  • Apa yang ladyboss @syafiqahaina imagine akan menjadi kenyataan esok, dengan izin Allah. Orang yang kak aina minat, kak aina akan duduk sebaris & sama sama borak. ❤️ .
    Apa yang aira belajar kat sini. Selalulah berangan, walaupun rasa benda tu mustahil, berangan tu kan percuma. Kalau nak jadikan angan angan tu realiti, put your effort. That’s all. Congratulations @syafiqahaina 😘
    .
    Agak agak apa ehhhh? 🤔 This is your last chance, maybe this time is your LUCK? Haaaaa jengjengjeng 😏

  •  1,606  25  25 November, 2019
  • “APA KITA PERLU BUAT BILA KITA DOWN?”
-
1. Ingat apa BIG WHY kita
~ Siapa big why Zati? PARENTS 🥺 Mereka lah big why Zati untuk terus bangkit
2. Tanam dalam diri supaya tidak jatuh terlalu lama
~ Sebab apa tak boleh jatuh terlalu lama? Sebab waktu tu lah banyak peluang yang kita akan terlepas. Bukan itu jee malah orang akan ketawa kan kita bila tengok kita jatuh
3. Cari lah pembangkit semangat kita
~ Which is family, friends & someone special untuk luahkan masalah yang kita hadapi
~ Jangan pendam masalah yang kita hadapi sebab apa? Kita tahu kita tengah down so kita perlu orang lain untuk tenangkan & beri semangat baru untuk kita
4. Sentiasa lah berfikiran positif
~ Pemikiran kita mempengaruhi diri kita. Kalau kita negatif semuanya akan jadi negatif so mind set tu sangat2 penting
-
Hope perkongsian ini dapat beri sedikit sebanyak manfaat pada korang yang baca 🔥
  • “APA KITA PERLU BUAT BILA KITA DOWN?”
    -
    1. Ingat apa BIG WHY kita
    ~ Siapa big why Zati? PARENTS 🥺 Mereka lah big why Zati untuk terus bangkit
    2. Tanam dalam diri supaya tidak jatuh terlalu lama
    ~ Sebab apa tak boleh jatuh terlalu lama? Sebab waktu tu lah banyak peluang yang kita akan terlepas. Bukan itu jee malah orang akan ketawa kan kita bila tengok kita jatuh
    3. Cari lah pembangkit semangat kita
    ~ Which is family, friends & someone special untuk luahkan masalah yang kita hadapi
    ~ Jangan pendam masalah yang kita hadapi sebab apa? Kita tahu kita tengah down so kita perlu orang lain untuk tenangkan & beri semangat baru untuk kita
    4. Sentiasa lah berfikiran positif
    ~ Pemikiran kita mempengaruhi diri kita. Kalau kita negatif semuanya akan jadi negatif so mind set tu sangat2 penting
    -
    Hope perkongsian ini dapat beri sedikit sebanyak manfaat pada korang yang baca 🔥

  •  113  5  23 June, 2020
  • “NEVER GIVE UP 💪🏻”

If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is ‘WAKE UP’ 🔥
  • “NEVER GIVE UP 💪🏻”

    If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is ‘WAKE UP’ 🔥

  •  122  3  2 August, 2020
  • Rahsia skin makin cantik glow flawless. Benda baik kita share deh. .
Terima kasih @ainaabeauty.mia untuk serum yang sangat sangat best 😍.
.
Nanti dah habis PKP pegi keja skin dah cantik 🤪.
.

#ainaabeauty
#ainaacleanser
#nsawanisquad #nsawanisquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaabeautylabis 
#ainaabeautysegamat
#ainaabeautysetapak
#ainaabeautywangsamaju 
#ainaabbeautytitiwangsa
#ainaabeautykl
#nsawanisquad #ainaabeauty #cloverboxainaa #ainaaserum #ainaasuncreen #ainaacleanser #ainaascrub #ainaabeautykl #ainaabeautycod 
#ainaabeautymia  #ainaapallete #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaablusher #ainaascrub #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaaskincare #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaacosmetic #stayathome #covid19 #kitajagakita #covıd19malaysia #staysafe
  • Rahsia skin makin cantik glow flawless. Benda baik kita share deh. .
    Terima kasih @ainaabeauty.mia untuk serum yang sangat sangat best 😍.
    .
    Nanti dah habis PKP pegi keja skin dah cantik 🤪.
    .

    #ainaabeauty
    #ainaacleanser
    #nsawanisquad #nsawanisquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaabeautylabis
    #ainaabeautysegamat
    #ainaabeautysetapak
    #ainaabeautywangsamaju
    #ainaabbeautytitiwangsa
    #ainaabeautykl
    #nsawanisquad #ainaabeauty #cloverboxainaa #ainaaserum #ainaasuncreen #ainaacleanser #ainaascrub #ainaabeautykl #ainaabeautycod
    #ainaabeautymia #ainaapallete #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaablusher #ainaascrub #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaaskincare #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaacosmetic #stayathome #covid19 #kitajagakita #covıd19malaysia #staysafe

  •  194  6  3 April, 2020
  • LOCAL PRODUCT, PRODUCT SAMPAH? 

But not this one!  Ainaa skincare adalah satu satunya local product yg Ish percaya. Memang before this Ish takut sangat nk percaya balik dgn local product sbb local product yg Ish guna before this adalah product yg bermerkuri and tu lah punca skin muka Ish jd breakout. 

2019 : which is last year. Kawan Ish sarankan Ish untuk cuba this product. Ish cuba Ainaa serum je dulu sebab takut sgt dgn local product kn? Guess what? Jerawat Ish slowly kecut and membaik . Memang tak secepat yang kita nak , but korg prlu tahu yg product yg bagi effect terlalu cepat tu lah yg akan merosakkn skin muka kita nanti . Sebab berkemungkinan yg product tu mengandungi merkuri yg boleh menghakis skin muka kita dan hasilkan kesan yang cantik untuk sementara sahaja. 

So, sentiasa sabar untuk menunggu sekiranya kita nak sesuatu yg akan beri kebaikan untk kita dikemudian hari daripada terburu buru menikmati rasa bahagia yang hanya sementara. 

#nsateamnadh #nsateamraihan #nsateameyka #ainaabeautyofficial #ainaabeauty #testimoniainaa #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaajourney #ainaa #kuching #sarawak #ainaasarawak #ainaamalaysia #panorama #view #views #skincare #skincareproduct #localproduct #love
  • LOCAL PRODUCT, PRODUCT SAMPAH?

    But not this one! Ainaa skincare adalah satu satunya local product yg Ish percaya. Memang before this Ish takut sangat nk percaya balik dgn local product sbb local product yg Ish guna before this adalah product yg bermerkuri and tu lah punca skin muka Ish jd breakout.

    2019 : which is last year. Kawan Ish sarankan Ish untuk cuba this product. Ish cuba Ainaa serum je dulu sebab takut sgt dgn local product kn? Guess what? Jerawat Ish slowly kecut and membaik . Memang tak secepat yang kita nak , but korg prlu tahu yg product yg bagi effect terlalu cepat tu lah yg akan merosakkn skin muka kita nanti . Sebab berkemungkinan yg product tu mengandungi merkuri yg boleh menghakis skin muka kita dan hasilkan kesan yang cantik untuk sementara sahaja.

    So, sentiasa sabar untuk menunggu sekiranya kita nak sesuatu yg akan beri kebaikan untk kita dikemudian hari daripada terburu buru menikmati rasa bahagia yang hanya sementara.

    #nsateamnadh #nsateamraihan #nsateameyka #ainaabeautyofficial #ainaabeauty #testimoniainaa #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaajourney #ainaa #kuching #sarawak #ainaasarawak #ainaamalaysia #panorama #view #views #skincare #skincareproduct #localproduct #love

  •  140  9  16 July, 2020
  • Salam Jumaat everyone 🤍 
.
.
Swipe left kalau nak tengok without filter 😜 takda filter pun skin still glowing & bersih macam first one kan 😍😍😍 takyah buat-buat tanya eh pakai apa! Dah tahu kan obviously ❤️ 
.
.
And yah actually most of the time during pkp ni masa duduk rumah skin memang senang sangat tumbuh jerawat kecil & merah-merah. Tapi, alhamdulillah i consistently guna my skincare everyday without missed! 
.
.
So, if korang still facing problems about your skin. Dah try macam-macam skin masih sama. Takda improvements. Ada yg makin teruk. Stop using unnecessary products. Focus on your main skin problems. Kurangkan skincare kpd yang perlu shj. Tak perlu guna banyak products at one time. Less is more ✨ Cukup back to basic skincare routine! Cleanser, moisturiser & sunscreen 🕊 and paling penting kena konsisten & sabar. Jangan baru guna 2-3 hari atau seminggu rasa dah give up tanak konsisten dah terus tukar skincare lain. Bagi masa untuk skin focus on that products & react slowly. Okay? Sekian bebelan hari Jumaat 🤍 
.
.
P/S: I’m not using any makeup on my face 🥰 just apply mascara, concealer under my eyes & lip tint ☺️
#skincareroutine #slowlybutsurely #ainaacleanser #ainaaserum #ainaamoisturiser #ainaasunscreen #ainaascrub #glowingskinisin
  • Salam Jumaat everyone 🤍
    .
    .
    Swipe left kalau nak tengok without filter 😜 takda filter pun skin still glowing & bersih macam first one kan 😍😍😍 takyah buat-buat tanya eh pakai apa! Dah tahu kan obviously ❤️
    .
    .
    And yah actually most of the time during pkp ni masa duduk rumah skin memang senang sangat tumbuh jerawat kecil & merah-merah. Tapi, alhamdulillah i consistently guna my skincare everyday without missed!
    .
    .
    So, if korang still facing problems about your skin. Dah try macam-macam skin masih sama. Takda improvements. Ada yg makin teruk. Stop using unnecessary products. Focus on your main skin problems. Kurangkan skincare kpd yang perlu shj. Tak perlu guna banyak products at one time. Less is more ✨ Cukup back to basic skincare routine! Cleanser, moisturiser & sunscreen 🕊 and paling penting kena konsisten & sabar. Jangan baru guna 2-3 hari atau seminggu rasa dah give up tanak konsisten dah terus tukar skincare lain. Bagi masa untuk skin focus on that products & react slowly. Okay? Sekian bebelan hari Jumaat 🤍
    .
    .
    P/S: I’m not using any makeup on my face 🥰 just apply mascara, concealer under my eyes & lip tint ☺️
    #skincareroutine #slowlybutsurely #ainaacleanser #ainaaserum #ainaamoisturiser #ainaasunscreen #ainaascrub #glowingskinisin

  •  114  4  7 August, 2020
  • Alhamdulillahh stok #ainaascrub dah in stock tapi tak cukup. Heheh. Takpe taklama lagi dapat lagi. Korang dapatkan dari #nsasuperstar taw 🥰
  • Alhamdulillahh stok #ainaascrub dah in stock tapi tak cukup. Heheh. Takpe taklama lagi dapat lagi. Korang dapatkan dari #nsasuperstar taw 🥰

  •  153  6  13 September, 2019
  • RAGAM RAMADHAN KEDUA .
Tengok sampai habis ‼️
.
Korang buka apa harini? Alamak syuha masak masak tersuap pulak hahaha masih ada macam syuhaa kee lupa kita ni puasa hahaha 🤣
.
Apapun pakai AINAA tak batal puasa tauuu takyah tunggu azan Maghrib macam syuha hihi puasa puasa pun kena jaga skin bahan bahan dalam AINAA SCRUB pun neutral jee 😍❤️ #ainaaoatscrub #ainaascrubjourney #ainaascrub #ainaascrubtangkak .
SELAMAT BERBUKA KORANG ❤️🤍
  • RAGAM RAMADHAN KEDUA .
    Tengok sampai habis ‼️
    .
    Korang buka apa harini? Alamak syuha masak masak tersuap pulak hahaha masih ada macam syuhaa kee lupa kita ni puasa hahaha 🤣
    .
    Apapun pakai AINAA tak batal puasa tauuu takyah tunggu azan Maghrib macam syuha hihi puasa puasa pun kena jaga skin bahan bahan dalam AINAA SCRUB pun neutral jee 😍❤️ #ainaaoatscrub #ainaascrubjourney #ainaascrub #ainaascrubtangkak .
    SELAMAT BERBUKA KORANG ❤️🤍

  •  104  23  25 April, 2020