#ainaapallete Instagram Photos & Videos

ainaapallete - 13.4k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
22.7
average likes

Latest #ainaapallete Posts

  • Cuba tgok tu mcm mana tekstur Ainaa Skincare ni nampak sgt friendly dgn kulit kan💯😌🥰
Kepada semua di luar sana yang nak dptkan kulit licin berseri, wajib cuba Ainaabeauty skincare ni tau😘✨
Dalam Ainaabeauty skincare ni ada 4 item:
📌Cleanser
📌Scrub
📌Serum
📌Sunscreen
Semua ingridients dlm produk ni elok utk kulit kita dan tak ada harsh chemicals pun😉😉bila kulit cantik, barulah keyakinan diri bertambah🤭🤭
Untuk lebih detail boleh tekan di link bio utk ws fizah 0114037868📲 #sayanakberjaya #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #viral #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaablusher #ainaalipmatte #ainaapallete #sepang #7harimencintaiku2
  • Cuba tgok tu mcm mana tekstur Ainaa Skincare ni nampak sgt friendly dgn kulit kan💯😌🥰
    Kepada semua di luar sana yang nak dptkan kulit licin berseri, wajib cuba Ainaabeauty skincare ni tau😘✨
    Dalam Ainaabeauty skincare ni ada 4 item:
    📌Cleanser
    📌Scrub
    📌Serum
    📌Sunscreen
    Semua ingridients dlm produk ni elok utk kulit kita dan tak ada harsh chemicals pun😉😉bila kulit cantik, barulah keyakinan diri bertambah🤭🤭
    Untuk lebih detail boleh tekan di link bio utk ws fizah 0114037868📲 #sayanakberjaya #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #viral #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaablusher #ainaalipmatte #ainaapallete #sepang #7harimencintaiku2

  •  1  0  1 hour ago
  • “thanks for being the shoulder i can always depend on” 🦋✨

#nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • “thanks for being the shoulder i can always depend on” 🦋✨

    #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  7  1  9 hours ago
  • having the right mindset & attitude can literally change your life <3  goodnight everyone 💘

#nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • having the right mindset & attitude can literally change your life <3 goodnight everyone 💘

    #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  6  1  9 hours ago
  • bestfriends make the good times better and the hard times easier. ✨🦋

#nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • bestfriends make the good times better and the hard times easier. ✨🦋

    #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  12  3  9 hours ago
  • RISAU NAK CUBA AINAA SKINCARE, TAKUT KULIT SEMAKIN TERUK

Bukan korang je, even kak Ary pun pada awalnya skin takut-takut nak cuba. Tapi kak Ary percaya, kalau kita belum cuba kita takkan tahu apa hasilnya. If tak okay, then kita tahu apa yang kita perlu buat for next step .

Alhamdulillah, customer kita ni percaya dia boleh rawat masalah jerawat dia dengan AINAA skincare. And taraaa! Tengok skin dia sekarang semakin sihat 😍

📲 011-11468626
🚗 Cod area seri manjung dan teluk intan.
#teamkaknis
#syafiqahaina 
#hafizmahamad 
#ainaabeauty 
#ainaacosmetics 
#codperak 
#serimanjung 
#telukintan 
#ainaacleanser 
#ainaascrub 
#ainaaserum 
#ainaasunscreen 
#ainaafoundation 
#ainaalipmatte 
#ainaapallete 
#ainaatestimoni 
#ainaafeedback
  • RISAU NAK CUBA AINAA SKINCARE, TAKUT KULIT SEMAKIN TERUK

    Bukan korang je, even kak Ary pun pada awalnya skin takut-takut nak cuba. Tapi kak Ary percaya, kalau kita belum cuba kita takkan tahu apa hasilnya. If tak okay, then kita tahu apa yang kita perlu buat for next step .

    Alhamdulillah, customer kita ni percaya dia boleh rawat masalah jerawat dia dengan AINAA skincare. And taraaa! Tengok skin dia sekarang semakin sihat 😍

    📲 011-11468626
    🚗 Cod area seri manjung dan teluk intan.
    #teamkaknis
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #ainaabeauty
    #ainaacosmetics
    #codperak
    #serimanjung
    #telukintan
    #ainaacleanser
    #ainaascrub
    #ainaaserum
    #ainaasunscreen
    #ainaafoundation
    #ainaalipmatte
    #ainaapallete
    #ainaatestimoni
    #ainaafeedback

  •  0  0  10 hours ago
  • Cleanser?? Apa yg best cleanser tek? Bahhh selain dari cuci muka kita nya juak boleh dipake for make up removal hehehe.
  • Cleanser?? Apa yg best cleanser tek? Bahhh selain dari cuci muka kita nya juak boleh dipake for make up removal hehehe.

  •  0  1  11 hours ago
  • " SELAGI SAYA BOLEH COD, INSYAALLAH SAYA CUBA " - @ainaa.kedah
.
.
Ye kakak2 sekalian. Ramai customer mostly semua jauh2 ada yg area ALOR SETAR, YAN, KUALA KETIL, KULIM, dari nama tempat yg aida taktahu TERUS TAHU OKIE❓😂😂😂
.
.
AIDA HAPPY JUMPA CUSTOMER YG SANGAT MUDAHKAN URUSAN AIDAA. SBBTU AIDA TAKPERNAH BERKIRA NILAI DUIT UNTUK CHARGE COD ATAUPUN POSTAGE 😘😎. JAUH PUN TAKPE ASALKAN AIDA DAPAT BANTU KORANG. 
.
.
ALHAMDULILLAH. btw, ada lagi tak yang nak join FREE POSTAGE dgn Syafra❓ Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
.
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
.
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa
  • " SELAGI SAYA BOLEH COD, INSYAALLAH SAYA CUBA " - @ainaa.kedah
    .
    .
    Ye kakak2 sekalian. Ramai customer mostly semua jauh2 ada yg area ALOR SETAR, YAN, KUALA KETIL, KULIM, dari nama tempat yg aida taktahu TERUS TAHU OKIE❓😂😂😂
    .
    .
    AIDA HAPPY JUMPA CUSTOMER YG SANGAT MUDAHKAN URUSAN AIDAA. SBBTU AIDA TAKPERNAH BERKIRA NILAI DUIT UNTUK CHARGE COD ATAUPUN POSTAGE 😘😎. JAUH PUN TAKPE ASALKAN AIDA DAPAT BANTU KORANG.
    .
    .
    ALHAMDULILLAH. btw, ada lagi tak yang nak join FREE POSTAGE dgn Syafra❓ Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
    .
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    .
    .
    #ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa

  •  2  0  11 hours ago
  • tengok ya😍😍😍 hehehe mun ktk org guna AINAA SCRUB tok nang tauk sik nyesal😙 nya lom lmk gik pake AINAA SCRUB ya so kmk sik la tanyak dolok apa pendapatnya tentang scrub ya😳 malam tadik nya sendiri yang cerita dgn kmk yg nya nang puas hati dgn AINAA SCRUB tok☺✨✨ 

so mun ada sapa2 nak cuba AINAA SCRUB tok boleh la dm kmk or click jak link dkt bio kmk okeh untuk pertanyaan ka, order ka pa pa kedong stock maseh ada.😉⌛

✨#nsateamaina
💖 Authorised Agent of #nsateamaina
🎁 Special Freegifts
✅ Fast Response
🚗 Delivery COD/Postage available
  • tengok ya😍😍😍 hehehe mun ktk org guna AINAA SCRUB tok nang tauk sik nyesal😙 nya lom lmk gik pake AINAA SCRUB ya so kmk sik la tanyak dolok apa pendapatnya tentang scrub ya😳 malam tadik nya sendiri yang cerita dgn kmk yg nya nang puas hati dgn AINAA SCRUB tok☺✨✨

    so mun ada sapa2 nak cuba AINAA SCRUB tok boleh la dm kmk or click jak link dkt bio kmk okeh untuk pertanyaan ka, order ka pa pa kedong stock maseh ada.😉⌛

    #nsateamaina
    💖 Authorised Agent of #nsateamaina
    🎁 Special Freegifts
    ✅ Fast Response
    🚗 Delivery COD/Postage available

  •  5  3  11 hours ago
  • Selamat malam🌙
_
Jom laa layan sebelom tido, kan cito loni tengoh hangat menjadi kegilaan ramai kan . Hahahhaha cito ni betol main² emosi , ni dekat² nok habiss sedih smacey hahaha 😢
_
Tapi maley sblom tido macam biasa yaaa pakai ainaa skincare baru laaa bgn pagi esok kulit tu segar ja yaaa hihihi . Haa dan nok tido jngey lupo baco doa tidur yaaa , gdnight mimpi indah ❤️✨💋
_
#nsateamzue#nsabeauty#nsaguamusang#nsakualakrai#nsamachang#nsatanahmerah#nsapasirputeh#nsapasirmas#nsabachok#nsakoklanas#nsakelantan#nsaselangor#ainaaserum#ainaacleanser#ainaascrub#ainaasunscreen#ainaafoundation#ainaapallete#beautywithshuu#storymorrywithshuu
  • Selamat malam🌙
    _
    Jom laa layan sebelom tido, kan cito loni tengoh hangat menjadi kegilaan ramai kan . Hahahhaha cito ni betol main² emosi , ni dekat² nok habiss sedih smacey hahaha 😢
    _
    Tapi maley sblom tido macam biasa yaaa pakai ainaa skincare baru laaa bgn pagi esok kulit tu segar ja yaaa hihihi . Haa dan nok tido jngey lupo baco doa tidur yaaa , gdnight mimpi indah ❤️✨💋
    _
    #nsateamzue #nsabeauty #nsaguamusang #nsakualakrai #nsamachang #nsatanahmerah #nsapasirputeh #nsapasirmas #nsabachok #nsakoklanas#nsakelantan#nsaselangor#ainaaserum#ainaacleanser#ainaascrub#ainaasunscreen#ainaafoundation#ainaapallete#beautywithshuu#storymorrywithshuu

  •  52  14  11 hours ago
  • work for yourself sweeties ! make it as your daily routine 😘

#nsateamnath
🤍Authorized Agent of #nsateamsha 
🕊Special Freegifts 
🔖 COD/Postage available
💌 Fast response
  • work for yourself sweeties ! make it as your daily routine 😘

    #nsateamnath
    🤍Authorized Agent of #nsateamsha
    🕊Special Freegifts
    🔖 COD/Postage available
    💌 Fast response

  •  6  1  11 hours ago
  • This video will show you how each of Ainaa Skincare works to your skin🥰 lets glow up with Ainaa Skincare! Get yours now✨

Kindy click a link on my bio to know more details.
Dont shy shy hehehe🥰 i will guide u guys until u have glowing skin that everyones' dream💖

✨#nsateamkamiliya
💖 Authorised Agent of #nsateamaina
🎁 Special Freegifts
✅ Fast Response
🚗 Delivery COD/Postage available
  • This video will show you how each of Ainaa Skincare works to your skin🥰 lets glow up with Ainaa Skincare! Get yours now✨

    Kindy click a link on my bio to know more details.
    Dont shy shy hehehe🥰 i will guide u guys until u have glowing skin that everyones' dream💖

    #nsateamkamiliya
    💖 Authorised Agent of #nsateamaina
    🎁 Special Freegifts
    ✅ Fast Response
    🚗 Delivery COD/Postage available

  •  13  1  12 hours ago
  • Alhamdulillah syukur dengan rezeki Allah💕
Thankyou😍 adik ni, tolong dapatkan Ainaa Skincare untuk kakak dia tau. Comel sgt2😍💕

Anyone yang masih tercari-cari Skincare yang terbaik untuk skin, jom WhatsApp Mahir sekarang👑.

Mahir akan bantu youAllss dapatkan SKIN IDAMAN dari A-Z tau😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#7HARIMENCINTAIKU2 #jerawat #ainaasunscreen #johorsoutherntigers #ainaapetalingjaya #ainaaserumjohor #ainaapallete #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaabeautyfeedback #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaacleanser #muakl #kampungpeople2 #bukangadisbiasa #dramasangat #pkp19 #staypretty #stayathome #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #lathichallange #wipeitdownchallenge #srk #bts
  • Alhamdulillah syukur dengan rezeki Allah💕
    Thankyou😍 adik ni, tolong dapatkan Ainaa Skincare untuk kakak dia tau. Comel sgt2😍💕

    Anyone yang masih tercari-cari Skincare yang terbaik untuk skin, jom WhatsApp Mahir sekarang👑.

    Mahir akan bantu youAllss dapatkan SKIN IDAMAN dari A-Z tau😘
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #7HARIMENCINTAIKU2 #jerawat #ainaasunscreen #johorsoutherntigers #ainaapetalingjaya #ainaaserumjohor #ainaapallete #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaabeautyfeedback #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaacleanser #muakl #kampungpeople2 #bukangadisbiasa #dramasangat #pkp19 #staypretty #stayathome #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #lathichallange #wipeitdownchallenge #srk #bts

  •  17  0  16 hours ago
  • hi takrang!!!😙😙 AINAA Set 3 in 1 tok maseh ada promo which mun ktk org beli kinek ktk org akan jimat rm27😍✨ so tunggu apa gik??? dm jak kmk untuk order okiee sementara masih promo tok⌛😉.

AINAA SET 3 in 1 consist of 
- AINAA CLEANSER
- AINAA SERUM
- AINAA SUNSCREEN

✨#nsateamaina
💖 Authorised Agent of #nsateamaina
🎁 Special Freegifts
✅ Fast Response
🚗 Delivery COD/Postage available
  • hi takrang!!!😙😙 AINAA Set 3 in 1 tok maseh ada promo which mun ktk org beli kinek ktk org akan jimat rm27😍✨ so tunggu apa gik??? dm jak kmk untuk order okiee sementara masih promo tok⌛😉.

    AINAA SET 3 in 1 consist of
    - AINAA CLEANSER
    - AINAA SERUM
    - AINAA SUNSCREEN

    #nsateamaina
    💖 Authorised Agent of #nsateamaina
    🎁 Special Freegifts
    ✅ Fast Response
    🚗 Delivery COD/Postage available

  •  1  1  16 hours ago
  • ACNE SCARS ❤💯
.
.
Aida faham betapa struggle nyaa kita semua untuk RECOVERY SKIN dari breakout❗, apa yg aida nak cakap dekat korang ialah : YAKIN & SABAR.
.
.
Ramai yang tahu feedback AINAA BEAUTY semuanya best2, Seronok dapat bantu masalah skin korang. ALHAMDULILLAH
.
.
Apa yg boleh aida BANTU korang if korang sendiri takde rasa SABAR & YAKIN yg AINAA BEAUTY INSYAALAH BOLEH BANTU KORANG 😘
.
.
Aida selalu bagitahu customer2 SLOWLY BUT SURELY. asalkan kita ada effort untuk BERUBAH DARI SEKARANG. kalau nak aida guide, korang just bagitahu je. 
.
.
BENDA BAIK SELALU TAKE TIMES 😘😎.
.
.
Ade lagi ke yg nak aida guide korang untuk dapatkan skin ploles?👀
.
.
Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
.
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
.
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli  #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa
  • ACNE SCARS ❤💯
    .
    .
    Aida faham betapa struggle nyaa kita semua untuk RECOVERY SKIN dari breakout❗, apa yg aida nak cakap dekat korang ialah : YAKIN & SABAR.
    .
    .
    Ramai yang tahu feedback AINAA BEAUTY semuanya best2, Seronok dapat bantu masalah skin korang. ALHAMDULILLAH
    .
    .
    Apa yg boleh aida BANTU korang if korang sendiri takde rasa SABAR & YAKIN yg AINAA BEAUTY INSYAALAH BOLEH BANTU KORANG 😘
    .
    .
    Aida selalu bagitahu customer2 SLOWLY BUT SURELY. asalkan kita ada effort untuk BERUBAH DARI SEKARANG. kalau nak aida guide, korang just bagitahu je.
    .
    .
    BENDA BAIK SELALU TAKE TIMES 😘😎.
    .
    .
    Ade lagi ke yg nak aida guide korang untuk dapatkan skin ploles?👀
    .
    .
    Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
    .
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    .
    .
    #ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa

  •  1  0  16 hours ago
  • 🌻AINAA SUNSCREEN🌻

Kenapa kita wajib untuk APPLY Ainaa sunscreen ni?

Setiap hari dan setiap masa kita terdedah dengan cahaya. Cahaya lampu, matahari, cahaya phone, sinaran UVA dan macam2 lagi😭

So dengan cahaya tu semua boleh mengundang kulit kita naik jeragat dan kulit kusam😱

And disebabkan itulah, kita DIWAJIBKAN apply Ainaa sunscreen untuk protect skin muka kita dari terkena segala masalah kulit.

Jom dapatkan AINAA SUNSCREEN dengan Mahir sekarang okay💕😘
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#7HARIMENCINTAIKU2 #jerawat #ainaasunscreen #johorsoutherntigers #ainaapetalingjaya #ainaaserumjohor #ainaapallete #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaabeautyfeedback #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaacleanser #muakl #kampungpeople2 #bukangadisbiasa #dramasangat #pkp19 #staypretty #stayathome #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #lathichallange #wipeitdownchallenge #srk #bts
  • 🌻AINAA SUNSCREEN🌻

    Kenapa kita wajib untuk APPLY Ainaa sunscreen ni?

    Setiap hari dan setiap masa kita terdedah dengan cahaya. Cahaya lampu, matahari, cahaya phone, sinaran UVA dan macam2 lagi😭

    So dengan cahaya tu semua boleh mengundang kulit kita naik jeragat dan kulit kusam😱

    And disebabkan itulah, kita DIWAJIBKAN apply Ainaa sunscreen untuk protect skin muka kita dari terkena segala masalah kulit.

    Jom dapatkan AINAA SUNSCREEN dengan Mahir sekarang okay💕😘

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #7HARIMENCINTAIKU2 #jerawat #ainaasunscreen #johorsoutherntigers #ainaapetalingjaya #ainaaserumjohor #ainaapallete #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaabeautyfeedback #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #khallegacytrading #ainaacosmetics #ainaacleanser #muakl #kampungpeople2 #bukangadisbiasa #dramasangat #pkp19 #staypretty #stayathome #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask #ainaapontian #lathichallange #wipeitdownchallenge #srk #bts

  •  7  0  19 hours ago
  • hello ! dah polah skincare ktk orang ? ekot lah skincare orders tok okay ? and kepada ktk orang yang belum grab gik AINAA Skincare , boleh grab now 😘

• for more info, dm me 🥰

#nsateamnath
🤍Authorized Agent of #nsateamsha 
🕊Special Freegifts 
🔖 COD/Postage available
💌 Fast response
  • hello ! dah polah skincare ktk orang ? ekot lah skincare orders tok okay ? and kepada ktk orang yang belum grab gik AINAA Skincare , boleh grab now 😘

    • for more info, dm me 🥰

    #nsateamnath
    🤍Authorized Agent of #nsateamsha
    🕊Special Freegifts
    🔖 COD/Postage available
    💌 Fast response

  •  5  1  19 hours ago
  • happy wednesday ! have a nice day ahead 😉 

#nsateamnath
🤍Authorized Agent of #nsateamsha 
🕊Special Freegifts 
🔖 COD/Postage available
💌 Fast response
  • happy wednesday ! have a nice day ahead 😉

    #nsateamnath
    🤍Authorized Agent of #nsateamsha
    🕊Special Freegifts
    🔖 COD/Postage available
    💌 Fast response

  •  3  1  19 hours ago
  • grab your AINAA sunscreen now!! 🤍🤍
•
•
#nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • grab your AINAA sunscreen now!! 🤍🤍


    #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  5  1  20 hours ago
  • #nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  5  1  21 hours ago
  • YEAYYY ALHAMDULILLAH 😘
.
.
AINA BEAUTY MEMANG TERBAIK 👍👍👍👍
.
.
Stock dh otw, ada yg nak booking dulu ke❓👀 😍
.
.
Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
.
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
.
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli  #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa
  • YEAYYY ALHAMDULILLAH 😘
    .
    .
    AINA BEAUTY MEMANG TERBAIK 👍👍👍👍
    .
    .
    Stock dh otw, ada yg nak booking dulu ke❓👀 😍
    .
    .
    Meh sini whatsapps aidaa sekarang !!!
    .
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    http://www.wasap.my/60194768168/Ainaabeauty
    .
    .
    #ainaabeautyofficial #ainaabeautykedah #ainaabeautymelaka #ainaabeautyjohor #ainaabeautyhq #zurapodzi #sayajualsayapakai #jombeli #cod #kedah #sungaipetani #lagunamerbok #sungailayar #tamanria #permatahillpark #mydintamanbatik #ambanganheights #bandarputerijaya #ainaapallete #ainaaserum #ainaacleanser #ainakcantik #nellysaxo #teamnsanellysa #serummuka #serumelok #serumberbaloi #serumtahanlama #waterbased #syafiqahainaa

  •  1  0  21 hours ago
  • goodmorning and hi everyone! ✨ ktk org tauk sik if kta sik amalkan pake scrub once a week apa akan jdi? 

• kulit akan jdi kerin
• terlalu berminyak
• makeup sik berseri/ sik glowing

haa sapa yang mok kulit sihat cepat2 grab okay? 🦋
•
•
#nsateamsyahirah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
🦋 Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
💡 Fast response
  • goodmorning and hi everyone! ✨ ktk org tauk sik if kta sik amalkan pake scrub once a week apa akan jdi?

    • kulit akan jdi kerin
    • terlalu berminyak
    • makeup sik berseri/ sik glowing

    haa sapa yang mok kulit sihat cepat2 grab okay? 🦋


    #nsateamsyahirah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    🦋 Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    💡 Fast response

  •  4  1  21 hours ago
  • Goodmorning everyone!✨ May all of us have such a productive day today❣️
  • Goodmorning everyone!✨ May all of us have such a productive day today❣️

  •  3  1  21 hours ago
  • #nsateamfarah
🤍 Authorized Agent of #nsateamsha 
✨ Special Freegifts 
🚗 COD/Postage available
🙊 Fast response
  • #nsateamfarah
    🤍 Authorized Agent of #nsateamsha
    ✨ Special Freegifts
    🚗 COD/Postage available
    🙊 Fast response

  •  2  1  9 August, 2020
  • Tahukah anda bahawa pentingnya menggunakan scrub ? 🤔

Scrub adalah sesuatu perkara yang penting dalam menjaga kecantikan dan kebersihan muka kita . Ia juga mampu untuk membuang blackhead dan whitehead yang terdapat pada muka kita . Scrub hanya digunakan 2/3 kali seminggu sahaja bagi membuang sel sel kulit mati yang terdapat di muka kita .

Wajib tak guna Cleanser ? 🤔

Jawapannya Ya ! Cleanser dapat membantu untuk membuang lebihan minyak dan kotoran yang terdapat di muka kita . Cleanser wajib digunakan setiap hari bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik .
  • Tahukah anda bahawa pentingnya menggunakan scrub ? 🤔

    Scrub adalah sesuatu perkara yang penting dalam menjaga kecantikan dan kebersihan muka kita . Ia juga mampu untuk membuang blackhead dan whitehead yang terdapat pada muka kita . Scrub hanya digunakan 2/3 kali seminggu sahaja bagi membuang sel sel kulit mati yang terdapat di muka kita .

    Wajib tak guna Cleanser ? 🤔

    Jawapannya Ya ! Cleanser dapat membantu untuk membuang lebihan minyak dan kotoran yang terdapat di muka kita . Cleanser wajib digunakan setiap hari bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik .

  •  7  1  7 August, 2020

Top #ainaapallete Posts

  • AINAA PALLETE DAH LANDING. FREEGIFT SPECIAL UNTUK 8 ORANG YANG TERAWAL 🥰
.
Skin dah cantik, gaji dah masuk. Apa lagi kita belanja lah satu ainaa pallete ni untuk diri sendiri. Nak pergi klas senang bawak. Nak pergi ofis bole selit je dalam handbag. Nak pergi travel haa bawak je pallete ni simple! Nipis! Elegant! .
Dan kenapa korang kena dapatkan ainaa pallete ni?? Meh eyka bagi 3 sebab kenapa hengkorang wajib grab pallete ni:
1) SENANG DI BAWA KE MANA2 ANDA PERGI
2) WARNA PIGMENTATE
3) PALLETE LIMITED EDITION YANG MANA HABIS PRODUCTION BATCH AND NO MORE DAH
.
Lepasni tak dapatkan cepat, stock dah habis jangan nangis nangis whatsapp eyka tau😂 dah jom klik link on bio untuk chit chat dan buat order! .
Jumpa di whatsapp okeyhh! 👍🏼 #ainaapallete #ainaapalleteshahalam
  • AINAA PALLETE DAH LANDING. FREEGIFT SPECIAL UNTUK 8 ORANG YANG TERAWAL 🥰
    .
    Skin dah cantik, gaji dah masuk. Apa lagi kita belanja lah satu ainaa pallete ni untuk diri sendiri. Nak pergi klas senang bawak. Nak pergi ofis bole selit je dalam handbag. Nak pergi travel haa bawak je pallete ni simple! Nipis! Elegant! .
    Dan kenapa korang kena dapatkan ainaa pallete ni?? Meh eyka bagi 3 sebab kenapa hengkorang wajib grab pallete ni:
    1) SENANG DI BAWA KE MANA2 ANDA PERGI
    2) WARNA PIGMENTATE
    3) PALLETE LIMITED EDITION YANG MANA HABIS PRODUCTION BATCH AND NO MORE DAH
    .
    Lepasni tak dapatkan cepat, stock dah habis jangan nangis nangis whatsapp eyka tau😂 dah jom klik link on bio untuk chit chat dan buat order! .
    Jumpa di whatsapp okeyhh! 👍🏼 #ainaapallete #ainaapalleteshahalam

  •  160  9  24 September, 2019
  • Assalam and Hai everyone , now korang boleh grab Ainaa Skincare / Cosmetics daripada NsateamSha 🥰💗💖

👉🏻 Checkout and follow their Ig 
👉🏻 U may ask some ques 
👉🏻 Place your order / reserved and More !!
👉🏻 Be a part of us untuk janakan pendapatan bulanan anda daripada duduk mulut kosong 😜 

(U can dm @itszeby.ainaabeauty / @itsaina.ainaabeauty or directly me ! Tq 😘)
  • Assalam and Hai everyone , now korang boleh grab Ainaa Skincare / Cosmetics daripada NsateamSha 🥰💗💖

    👉🏻 Checkout and follow their Ig
    👉🏻 U may ask some ques
    👉🏻 Place your order / reserved and More !!
    👉🏻 Be a part of us untuk janakan pendapatan bulanan anda daripada duduk mulut kosong 😜

    (U can dm @itszeby.ainaabeauty / @itsaina.ainaabeauty or directly me ! Tq 😘)

  •  112  2  31 July, 2020
  • ⁣
COMPLETE SET 3 IN 1 DAN LEBIH JIMAT‼️⁣⁣
.⁣⁣
AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN cuma RM150 sahaja Korang😱⁣⁣
.⁣⁣
Cuba bayangkan dengan complete set AINAA SKINCARE you guys dah jimat RM19😱 Sangat rugi tau kalau tak grab SET 3 in 1 ni kan??⁣⁣
⁣⁣
Kelebihan AINAA SERUM : ⁣⁣⁣⁣
💕 Hilangakn jerawat⁣⁣⁣⁣
💕 Pudarkan parut jerawat⁣⁣⁣⁣
💕 Mencerahkan kulit ⁣⁣⁣⁣
💕 Melembabkan kulit⁣⁣⁣⁣
💕 Melembutkan kulit⁣⁣⁣⁣
💕 Mengecilkan pori⁣⁣⁣⁣
💕 Meredakan kemerahan untuk kulit yang sensitive⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kelebihan AINAA CLEANSER : . ⁣⁣⁣⁣
💞 2 in 1⁣⁣⁣⁣
💞 Sebagai Pencuci Muka⁣⁣⁣⁣
💞 Sebagai makeup remover⁣⁣⁣⁣
💞 Dapat membersihkan pori muka⁣⁣⁣⁣
💞 Untuk segarkan kulit muka ⁣⁣⁣⁣
💞 Kulit jadi tambah lembut & bersih ⁣⁣⁣⁣
💞 Membersihkan kekotoran pada muka⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kelebihan AINAA SUNSCREEN . ⁣⁣⁣⁣
❤️ SPF50PA++⁣⁣⁣⁣
❤️ Melindungi skin dari cahaya matahari ⁣⁣⁣⁣
❤️ Terus meresap ke skin⁣⁣⁣⁣
❤️ Tidak meninggalkan kesan white cast⁣⁣⁣⁣
❤️ ❌Free Alkohol⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Jangan takut untuk mencuba, AINAA SKINCARE membantu kulit anda cantik luar biasa ❤️⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa
⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa
⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa
⁣
JOM ORDER SEKARANG 😍⁣⁣⁣
READY STOCK. GRAB NOW!!!!!⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dengan AINAA SKINCARE not sure tapi  surely kulit sihat, gebu dan cantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
DM/WhatsApp just klik www.wasap.my/60178070531/AINAASKINCARE⁣ ⁣⁣ .

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaafacescrub #ainaascrubjourney #ainaabeautyofficial #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaapallete #ainaabeauty #ainaaserumkuchingsarawak #ainaastokiskuching #ainaastokissarawak #dropshipwanted #agentwanted #nsateamshila #teamshila #skincare #cosmetics #beauty #serum #cleanser #pallete #blusher #scrub #kuching #sarawak

  • COMPLETE SET 3 IN 1 DAN LEBIH JIMAT‼️⁣⁣
    .⁣⁣
    AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN cuma RM150 sahaja Korang😱⁣⁣
    .⁣⁣
    Cuba bayangkan dengan complete set AINAA SKINCARE you guys dah jimat RM19😱 Sangat rugi tau kalau tak grab SET 3 in 1 ni kan??⁣⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan AINAA SERUM : ⁣⁣⁣⁣
    💕 Hilangakn jerawat⁣⁣⁣⁣
    💕 Pudarkan parut jerawat⁣⁣⁣⁣
    💕 Mencerahkan kulit ⁣⁣⁣⁣
    💕 Melembabkan kulit⁣⁣⁣⁣
    💕 Melembutkan kulit⁣⁣⁣⁣
    💕 Mengecilkan pori⁣⁣⁣⁣
    💕 Meredakan kemerahan untuk kulit yang sensitive⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Kelebihan AINAA CLEANSER : . ⁣⁣⁣⁣
    💞 2 in 1⁣⁣⁣⁣
    💞 Sebagai Pencuci Muka⁣⁣⁣⁣
    💞 Sebagai makeup remover⁣⁣⁣⁣
    💞 Dapat membersihkan pori muka⁣⁣⁣⁣
    💞 Untuk segarkan kulit muka ⁣⁣⁣⁣
    💞 Kulit jadi tambah lembut & bersih ⁣⁣⁣⁣
    💞 Membersihkan kekotoran pada muka⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Kelebihan AINAA SUNSCREEN . ⁣⁣⁣⁣
    ❤️ SPF50PA++⁣⁣⁣⁣
    ❤️ Melindungi skin dari cahaya matahari ⁣⁣⁣⁣
    ❤️ Terus meresap ke skin⁣⁣⁣⁣
    ❤️ Tidak meninggalkan kesan white cast⁣⁣⁣⁣
    ❤️ ❌Free Alkohol⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Jangan takut untuk mencuba, AINAA SKINCARE membantu kulit anda cantik luar biasa ❤️⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa
    ⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa
    ⁣⁣⁣⁣⁣@ainaabeauty.bywawa

    JOM ORDER SEKARANG 😍⁣⁣⁣
    READY STOCK. GRAB NOW!!!!!⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dengan AINAA SKINCARE not sure tapi surely kulit sihat, gebu dan cantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    DM/WhatsApp just klik www.wasap.my/60178070531/AINAASKINCARE⁣ ⁣⁣ .

    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaafacescrub #ainaascrubjourney #ainaabeautyofficial #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaapallete #ainaabeauty #ainaaserumkuchingsarawak #ainaastokiskuching #ainaastokissarawak #dropshipwanted #agentwanted #nsateamshila #teamshila #skincare #cosmetics #beauty #serum #cleanser #pallete #blusher #scrub #kuching #sarawak

  •  3  1  10 August, 2020
  • “APA KITA PERLU BUAT BILA KITA DOWN?”
-
1. Ingat apa BIG WHY kita
~ Siapa big why Zati? PARENTS 🥺 Mereka lah big why Zati untuk terus bangkit
2. Tanam dalam diri supaya tidak jatuh terlalu lama
~ Sebab apa tak boleh jatuh terlalu lama? Sebab waktu tu lah banyak peluang yang kita akan terlepas. Bukan itu jee malah orang akan ketawa kan kita bila tengok kita jatuh
3. Cari lah pembangkit semangat kita
~ Which is family, friends & someone special untuk luahkan masalah yang kita hadapi
~ Jangan pendam masalah yang kita hadapi sebab apa? Kita tahu kita tengah down so kita perlu orang lain untuk tenangkan & beri semangat baru untuk kita
4. Sentiasa lah berfikiran positif
~ Pemikiran kita mempengaruhi diri kita. Kalau kita negatif semuanya akan jadi negatif so mind set tu sangat2 penting
-
Hope perkongsian ini dapat beri sedikit sebanyak manfaat pada korang yang baca 🔥
  • “APA KITA PERLU BUAT BILA KITA DOWN?”
    -
    1. Ingat apa BIG WHY kita
    ~ Siapa big why Zati? PARENTS 🥺 Mereka lah big why Zati untuk terus bangkit
    2. Tanam dalam diri supaya tidak jatuh terlalu lama
    ~ Sebab apa tak boleh jatuh terlalu lama? Sebab waktu tu lah banyak peluang yang kita akan terlepas. Bukan itu jee malah orang akan ketawa kan kita bila tengok kita jatuh
    3. Cari lah pembangkit semangat kita
    ~ Which is family, friends & someone special untuk luahkan masalah yang kita hadapi
    ~ Jangan pendam masalah yang kita hadapi sebab apa? Kita tahu kita tengah down so kita perlu orang lain untuk tenangkan & beri semangat baru untuk kita
    4. Sentiasa lah berfikiran positif
    ~ Pemikiran kita mempengaruhi diri kita. Kalau kita negatif semuanya akan jadi negatif so mind set tu sangat2 penting
    -
    Hope perkongsian ini dapat beri sedikit sebanyak manfaat pada korang yang baca 🔥

  •  113  5  23 June, 2020
  • •

Item : Ainaa Pallete 💗
Set Masa : 6Mins only with basic natural makeup look


  • Item : Ainaa Pallete 💗
    Set Masa : 6Mins only with basic natural makeup look

  •  81  4  26 July, 2020