#agentsahaslegacy Instagram Photos & Videos

agentsahaslegacy - 1.2k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
4.7
average likes

Latest #agentsahaslegacy Posts

  • New Product ! ✨Gel Perapat Pucuk Basah✨

Ketat + Rapat + Padu + Bergetah 
Cara Penggunaan :
👉 Sapukan pucuk basah di bahagian alat sulit wanita sebelum bersama. Boleh digunakan ketika bersama pada bila² masa. 👉 Sila tutup penutup dengan rapat dan simpan pada suhu bilik. Jauhi dari kanak²

Kebaikan :
✅ Mengetatkan bahagian intim
✅ Memberi kepuasan maksimum
✅ Mencegah bau di bahagian sulit
✅ Mencegah pengeringan
✅ Membunuh bakteria & fungus
✅ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan melampau

Berat Bersih : 
30 ml

Harga : 
RM 39.90 semenanjung
RM 44.90 sabah/sarawak

#aslegacy
#pucukbasah 
#datoaliffsyukri
#datinshahidahdherbs 
#mopklang
#agentsahaslegacy 
#agentsahdherbs
  • New Product ! ✨Gel Perapat Pucuk Basah✨

    Ketat + Rapat + Padu + Bergetah
    Cara Penggunaan :
    👉 Sapukan pucuk basah di bahagian alat sulit wanita sebelum bersama. Boleh digunakan ketika bersama pada bila² masa. 👉 Sila tutup penutup dengan rapat dan simpan pada suhu bilik. Jauhi dari kanak²

    Kebaikan :
    ✅ Mengetatkan bahagian intim
    ✅ Memberi kepuasan maksimum
    ✅ Mencegah bau di bahagian sulit
    ✅ Mencegah pengeringan
    ✅ Membunuh bakteria & fungus
    ✅ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan melampau

    Berat Bersih :
    30 ml

    Harga :
    RM 39.90 semenanjung
    RM 44.90 sabah/sarawak

    #aslegacy
    #pucukbasah
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidahdherbs
    #mopklang
    #agentsahaslegacy
    #agentsahdherbs

  •  1  0  5 June, 2020
  • @as.legacykuching
• • • • • •
@as.legacykuching
• • • • • •
❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera 
#aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    @as.legacykuching
    • • • • • •
    ❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera
    #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  0  0  17 March, 2020
  • Reposted from @as.legacymalaysia 
Pucuk Harumnita berwajah baru guys !! .
.
Semakin menghairahkan melihat kotaknyaa , seperti mana anda tahu keberkesanan pucuk harumnita ini . .
.
Jom dapatkan produk ini dengan Saya
http://www.wasap.my/60129957990/PucukHarumnita

#aslegacymalaysia 
#AgentSahAslegacy
#CodSekitarjb
  • Reposted from @as.legacymalaysia
    Pucuk Harumnita berwajah baru guys !! .
    .
    Semakin menghairahkan melihat kotaknyaa , seperti mana anda tahu keberkesanan pucuk harumnita ini . .
    .
    Jom dapatkan produk ini dengan Saya
    http://www.wasap.my/60129957990/PucukHarumnita

    #aslegacymalaysia
    #AgentSahAslegacy
    #CodSekitarjb

  •  1  0  8 February, 2020
  • @as.legacykuching
• • • • • •
@as.legacykuching
• • • • • •
❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera 
#aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    @as.legacykuching
    • • • • • •
    ❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera
    #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  1  0  17 January, 2020
  • @as.legacykuching
• • • • • •
5 kebaikan Sarapan pagi yang ramai tidak tahu😍
.
.
 1) sarapan pagi boleh membantu menurunkan berat badan.
 2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak.
 3) Membantu menunjukkan teladan yg baik.
4)Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan.
5)Tingkatkan metabolisme badan. .
Kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst.😍🤗 #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    5 kebaikan Sarapan pagi yang ramai tidak tahu😍
    .
    .
    1) sarapan pagi boleh membantu menurunkan berat badan.
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak.
    3) Membantu menunjukkan teladan yg baik.
    4)Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan.
    5)Tingkatkan metabolisme badan. .
    Kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst.😍🤗 #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  2  0  9 January, 2020
  • 🌈💐 DHERBS BEAUROSE COLLAGEN 🌈💐 >> Memperlahankan proses penghasilan melanin yang secara tidak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu😇😇😇
. 👉 KELEBIHAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
.
. - Mencerahkan kulit badan dan kulit muka
- Memudarkan kesan jeragat / jerawat
- Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar
- Melambatkan proses penuaan
- Merawat tumit merekah
- Menyihatkan rambut dan kuku
. 👉 KANDUNGAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
.
. - Strawberry Juice Powder
- Roselle Powder
- Fructose
- Vitamin C
- Tremella
- Collagen
- Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)
.
Berminat nak grab? terus klik link di bawah 👇🏻
.
www.wasap.my/60129776339 
100% original .
#palovabeautycentre #bazaaronline #bazaarpaknil #originalproduct #trustedseller #agentsahaslegacy #jamshirbodyscrub #beaurose
#beaurosebeauty #beaurosedherbs #beausoresuppliment #beauroseterbaik #dherbsterlajaklaris #beaurosedherbsoriginal
  • 🌈💐 DHERBS BEAUROSE COLLAGEN 🌈💐 >> Memperlahankan proses penghasilan melanin yang secara tidak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu😇😇😇
    . 👉 KELEBIHAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
    .
    . - Mencerahkan kulit badan dan kulit muka
    - Memudarkan kesan jeragat / jerawat
    - Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar
    - Melambatkan proses penuaan
    - Merawat tumit merekah
    - Menyihatkan rambut dan kuku
    . 👉 KANDUNGAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
    .
    . - Strawberry Juice Powder
    - Roselle Powder
    - Fructose
    - Vitamin C
    - Tremella
    - Collagen
    - Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)
    .
    Berminat nak grab? terus klik link di bawah 👇🏻
    .
    www.wasap.my/60129776339
    100% original .
    #palovabeautycentre #bazaaronline #bazaarpaknil #originalproduct #trustedseller #agentsahaslegacy #jamshirbodyscrub #beaurose
    #beaurosebeauty #beaurosedherbs #beausoresuppliment #beauroseterbaik #dherbsterlajaklaris #beaurosedherbsoriginal

  •  4  0  6 January, 2020
  • @as.legacykuching
• • • • • •
Hai semua...Alhamdulilah Sabun Jamshir yang banyak tempahan dari costumer kami dan sangat baik berkesan untuk yang mempunyai masalah yang berkaitan Jerawat dimuka dan jerawat di badan boleh guna sabun ni..ia sangat membantu..bukan setakat itu saja kebaikan dia..dia dapat merawat pelbagai masalah seperti panau,kulit yang kusam,berjerawat dan ia selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan...Jangan takut kepada kami..kami agent sah dari As legacy😍🤗🤗🤗 #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    Hai semua...Alhamdulilah Sabun Jamshir yang banyak tempahan dari costumer kami dan sangat baik berkesan untuk yang mempunyai masalah yang berkaitan Jerawat dimuka dan jerawat di badan boleh guna sabun ni..ia sangat membantu..bukan setakat itu saja kebaikan dia..dia dapat merawat pelbagai masalah seperti panau,kulit yang kusam,berjerawat dan ia selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan...Jangan takut kepada kami..kami agent sah dari As legacy😍🤗🤗🤗 #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  0  0  17 December, 2019
  • @as.legacykuching
• • • • • •
Hai semua...Alhamdulilah Sabun Jamshir yang banyak tempahan dari costumer kami dan sangat baik berkesan untuk yang mempunyai masalah yang berkaitan Jerawat dimuka dan jerawat di badan boleh guna sabun ni..ia sangat membantu..bukan setakat itu saja kebaikan dia..dia dapat merawat pelbagai masalah seperti panau,kulit yang kusam,berjerawat dan ia selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan...Jangan takut kepada kami..kami agent sah dari As legacy😍🤗🤗🤗 #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    Hai semua...Alhamdulilah Sabun Jamshir yang banyak tempahan dari costumer kami dan sangat baik berkesan untuk yang mempunyai masalah yang berkaitan Jerawat dimuka dan jerawat di badan boleh guna sabun ni..ia sangat membantu..bukan setakat itu saja kebaikan dia..dia dapat merawat pelbagai masalah seperti panau,kulit yang kusam,berjerawat dan ia selamat digunakan oleh lelaki dan perempuan...Jangan takut kepada kami..kami agent sah dari As legacy😍🤗🤗🤗 #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  1  0  4 December, 2019
  • @as.legacykuching
• • • • • •
5 kebaikan Sarapan pagi yang ramai tidak tahu😍
.
.
 1) sarapan pagi boleh membantu menurunkan berat badan.
 2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak.
 3) Membantu menunjukkan teladan yg baik.
4)Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan.
5)Tingkatkan metabolisme badan. .
Kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst.😍🤗 #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    5 kebaikan Sarapan pagi yang ramai tidak tahu😍
    .
    .
    1) sarapan pagi boleh membantu menurunkan berat badan.
    2) Sarapan mampu tingkatkan kemampuan otak.
    3) Membantu menunjukkan teladan yg baik.
    4)Landasan yang betul untuk menurunkan berat badan.
    5)Tingkatkan metabolisme badan. .
    Kami kongsikan anda semua khasiat bahan-bahan didalam BizziBreakFirst.😍🤗 #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  0  0  3 December, 2019
  • @as.legacykuching
• • • • • •
❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera 
#aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • @as.legacykuching
    • • • • • •
    ❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera
    #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  1  0  25 November, 2019
  • .
MUKA JE FLAWLESS TAPI LEHER HITAM🤭
.
Dapat bayangkan tak🤢
Haa, meh sini we alls nak bagitahu.
Sabun scrub Jamshir ni kan adaaa.
.
So, you alls kenalah rajin jaga kecantikan luaran dan dalaman. Takkan pandai make up je, tapi ketiak hitam🤣
.
Hish‼️
Siapa yg pandai2 cakap mahal tu?
Jamshir we alls ni murah sangat tau.
RM25 je you alls. Ye lah, daripada you alls berhabis duit ratusan ringgit pergi spa 😆
😱Kalau murah macam ni, kena grab 10 terus, sebab stok terhad. Kalau tak preorder, melepas. So, cepatlah WhatsApp je we alls.
.

www.wasap.my/60172510720/sabunjamshir
.

#AwesomeTeam
#ASLegacyMalaysia
#AliffSyukriTerlajakLaris
#kamihebat
#AgentSahASLegacy
  • .
    MUKA JE FLAWLESS TAPI LEHER HITAM🤭
    .
    Dapat bayangkan tak🤢
    Haa, meh sini we alls nak bagitahu.
    Sabun scrub Jamshir ni kan adaaa.
    .
    So, you alls kenalah rajin jaga kecantikan luaran dan dalaman. Takkan pandai make up je, tapi ketiak hitam🤣
    .
    Hish‼️
    Siapa yg pandai2 cakap mahal tu?
    Jamshir we alls ni murah sangat tau.
    RM25 je you alls. Ye lah, daripada you alls berhabis duit ratusan ringgit pergi spa 😆
    😱Kalau murah macam ni, kena grab 10 terus, sebab stok terhad. Kalau tak preorder, melepas. So, cepatlah WhatsApp je we alls.
    .

    www.wasap.my/60172510720/sabunjamshir
    .

    #AwesomeTeam
    #ASLegacyMalaysia
    #AliffSyukriTerlajakLaris
    #kamihebat
    #AgentSahASLegacy

  •  1  0  20 November, 2019
  • THANKYOU ORDER JAMSHIR BODY SCRUB😍
.
RM25 SAHAJA 🤩🤩
.
Badan berdaki ⁉️⁉️
.
Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
.
Leher hitam dan lebam ❓‼️
.
Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
.
Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
.
Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
.
Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
.
Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
.
WASAP.MY/60142951178/JAMSHIRBODUSCRUB
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #JAMSHIR #FEEDBACKJAMSHIR #codkualaterengganu #jamshirterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • THANKYOU ORDER JAMSHIR BODY SCRUB😍
    .
    RM25 SAHAJA 🤩🤩
    .
    Badan berdaki ⁉️⁉️
    .
    Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
    .
    Leher hitam dan lebam ❓‼️
    .
    Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
    .
    Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
    .
    Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
    .
    Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
    .
    Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
    .
    WASAP.MY/60142951178/JAMSHIRBODUSCRUB
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #JAMSHIR #FEEDBACKJAMSHIR #codkualaterengganu #jamshirterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  1  0  18 November, 2019
  • DROSHIP @ AGEN WANTED!!! Nak yg betul2 serius nak cari side income..rajin promoted dan betul2 buat kerja..boleh join group saya sekiranya berminat..capai sales Target hadiah misteri akan jadi milik anda !!! KLIK link WhatsApp saya di👇

MODAL SERENDAH RM500 SAHAJA

#aslegacydatoaliffsyukri
#teamsisbee
#Agentsahaslegacy

www.wasap.my/60189116154
  • DROSHIP @ AGEN WANTED!!! Nak yg betul2 serius nak cari side income..rajin promoted dan betul2 buat kerja..boleh join group saya sekiranya berminat..capai sales Target hadiah misteri akan jadi milik anda !!! KLIK link WhatsApp saya di👇

    MODAL SERENDAH RM500 SAHAJA

    #aslegacydatoaliffsyukri
    #teamsisbee
    #Agentsahaslegacy

    www.wasap.my/60189116154

  •  1  0  8 November, 2019
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 
BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil 📲012-4974465
#ShaAsLegacyKulim
#AgentSahAsLegacy
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.
    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil 📲012-4974465
    #ShaAsLegacyKulim
    #AgentSahAsLegacy

  •  0  0  27 October, 2019
  • 💘 BIDARA SHOWER GEL💘

GEL SHOWER BIDARA  dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal-gatal kulit badan , tidur tidak lena , dan sebagainya.. Bidara shower gel ini memang laku keras di malaysia ... Di mana nak dapatkan Gel shower Bidara ni boleh datang ke majma mall kuching sarawak .. #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • 💘 BIDARA SHOWER GEL💘

    GEL SHOWER BIDARA dapat merungkai masalah disihir atau gangguan makhluk halus , gatal-gatal kulit badan , tidur tidak lena , dan sebagainya.. Bidara shower gel ini memang laku keras di malaysia ... Di mana nak dapatkan Gel shower Bidara ni boleh datang ke majma mall kuching sarawak .. #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  2  0  25 October, 2019
  • 👍 Bizzi Boddy 👍🏻 Selulit degil pada paha ,perut dan pungong! 
Kenapa ya ada timbul kesan - kesan  selulit pada kulit nie ,lagi -lagi bahagian peha dan belakang lutut...Nak kata gemuk tak juga sebab BMI masih normal.. Adakah cara menghilangkan selulit ni ? 
JANGAN RISAU 👍👍 Bizzi boddy boleh mengatasinya... jangan anggap tubuh langsir kita tidak terkena selulit..wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.. selulit bukan terjadi kerana berat badan ,tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubungan yang ada permukaan kulit. 
JOM DAPATKAN BIZZI BODDY DARI KAMI..KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA...DAPATKAN SEKARANG DI #👇🏻 #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • 👍 Bizzi Boddy 👍🏻 Selulit degil pada paha ,perut dan pungong!
    Kenapa ya ada timbul kesan - kesan selulit pada kulit nie ,lagi -lagi bahagian peha dan belakang lutut...Nak kata gemuk tak juga sebab BMI masih normal.. Adakah cara menghilangkan selulit ni ?
    JANGAN RISAU 👍👍 Bizzi boddy boleh mengatasinya... jangan anggap tubuh langsir kita tidak terkena selulit..wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.. selulit bukan terjadi kerana berat badan ,tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubungan yang ada permukaan kulit.
    JOM DAPATKAN BIZZI BODDY DARI KAMI..KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA...DAPATKAN SEKARANG DI #👇🏻 #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  1  0  25 October, 2019
  • ⚡ Jamsyir Daun Bidara⚡

Siapa yang ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi ,tengkuk , ketiak dan etc tu... tak payah risau lagi sebab losyen badan Jamsyir Daun Bidara nie dapat memputihkan serta merta... TAK PERLU DAH HABISKAN DUIT UNTUK PUTIH ..JOM DAPATKAN JAMSYIR DAUN BIDARA DARI SAYA.. #aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • ⚡ Jamsyir Daun Bidara⚡

    Siapa yang ada masalah daki dicelah-celah yang tersembunyi ,tengkuk , ketiak dan etc tu... tak payah risau lagi sebab losyen badan Jamsyir Daun Bidara nie dapat memputihkan serta merta... TAK PERLU DAH HABISKAN DUIT UNTUK PUTIH ..JOM DAPATKAN JAMSYIR DAUN BIDARA DARI SAYA.. #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  2  0  25 October, 2019
  • ❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera 
#aslegacykuching
#majmamallkuchingsarawak
#agentsahaslegacy
#Aslegacysarawak
  • ❤ Balm Bidara ❤ -Membantu masalah gangguan makhluk halus.. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah... ANTARA simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh ,kerap mengantuk ,kembung perut terutama bayi ,sakit pinggang ,lesu dan loya tekak..balm bidara dapat mengatasi masalah diatas... #Jom dapatkan segera
    #aslegacykuching
    #majmamallkuchingsarawak
    #agentsahaslegacy
    #Aslegacysarawak

  •  3  0  25 October, 2019
  • .
▪BB Contour Cream▪
▪READY STOCK✔▪
▪RM45.00▪
WHATSAPP 📲+60133550277 
FREE COD AREA BANDAR #TAWAU✔
.
• • • • •
Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapat mengatasi masalah korang tau!
.
#BbContourCream
#DatoAliffSyukri @aliffsyukriterlajaklaris 
#DatinShahida @shahidadherbs 
#AgentSAHASLegacy 
#TawauSabah 
#TawauTown
#TeamASLUnity
  • .
    ▪BB Contour Cream▪
    ▪READY STOCK✔▪
    ▪RM45.00▪
    WHATSAPP 📲+60133550277
    FREE COD AREA BANDAR #TAWAU
    .
    • • • • •
    Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapat mengatasi masalah korang tau!
    .
    #BbContourCream
    #DatoAliffSyukri @aliffsyukriterlajaklaris
    #DatinShahida @shahidadherbs
    #AgentSAHASLegacy
    #TawauSabah
    #TawauTown
    #TeamASLUnity

  •  1  0  21 October, 2019

Top #agentsahaslegacy Posts

  • SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN 🕌🕌
.
Dah lama hadap Selulit DEGIL pada PERUT, PEHA dan PUNGGUNG ⁉️😱
.
Pelik lah, kenapa ada kesan-kesan selulit ni ‼️
.
Lagi-lagi pada bahagian peha dan belakang lutut kan 😔
.
Nak kata gemuk tak jugak sbb BMI bila cek normal je .
.
Ada ke eh cara nk hilangkan selulit yg berleluasa ni ⁉️
.
Jangan sesekali anggap tubuh yg langsing tidak ada selulit ya ❗️
.
Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak yg terkumpul di bawah kulit sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yg ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi 😱
.
TETAPI, KERISAUAN ANDA ADA PENYELESAIANNYA ‼️❗️
Usah bertangguh lagi dan lagi ❗️
.
Dapatkan Bizzi Boddy Contour Cream utk membantu anda menghilangkan SELULIT NAKAL yg berleluasa tu tauu 😘
.
READY STOCK READY STOCK 🤗🤗
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN 🕌🕌
    .
    Dah lama hadap Selulit DEGIL pada PERUT, PEHA dan PUNGGUNG ⁉️😱
    .
    Pelik lah, kenapa ada kesan-kesan selulit ni ‼️
    .
    Lagi-lagi pada bahagian peha dan belakang lutut kan 😔
    .
    Nak kata gemuk tak jugak sbb BMI bila cek normal je .
    .
    Ada ke eh cara nk hilangkan selulit yg berleluasa ni ⁉️
    .
    Jangan sesekali anggap tubuh yg langsing tidak ada selulit ya ❗️
    .
    Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak yg terkumpul di bawah kulit sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yg ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi 😱
    .
    TETAPI, KERISAUAN ANDA ADA PENYELESAIANNYA ‼️❗️
    Usah bertangguh lagi dan lagi ❗️
    .
    Dapatkan Bizzi Boddy Contour Cream utk membantu anda menghilangkan SELULIT NAKAL yg berleluasa tu tauu 😘
    .
    READY STOCK READY STOCK 🤗🤗
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  10  3  9 June, 2019
  • Wah, Fenomena Bizzi Boddy....
.
READY STOCK SUDAH MARI 🔥🔥
.
Sebelum ni hadirnya Bizzi Boddy, Bizzi Boddy Contour Cream dan sekarang Bizzi Flush pulak😱🍓
.
Jom tgk bahan2 dlm Bizzi Flush .
Mengandungi :
🍏 Apple Fibre
🌵Aloe vera
🥒 Timun
🌿 Teh Hijau
.

15 sachet
Liquid Rasa Berry🍓 Rasa Berry🍓
.
Untuk dapatkan FREE GIFT dan FREE CONSULTATION boleh klik link di bio 📲
.

#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • Wah, Fenomena Bizzi Boddy....
    .
    READY STOCK SUDAH MARI 🔥🔥
    .
    Sebelum ni hadirnya Bizzi Boddy, Bizzi Boddy Contour Cream dan sekarang Bizzi Flush pulak😱🍓
    .
    Jom tgk bahan2 dlm Bizzi Flush .
    Mengandungi :
    🍏 Apple Fibre
    🌵Aloe vera
    🥒 Timun
    🌿 Teh Hijau
    .

    15 sachet
    Liquid Rasa Berry🍓 Rasa Berry🍓
    .
    Untuk dapatkan FREE GIFT dan FREE CONSULTATION boleh klik link di bio 📲
    .

    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  13  3  8 March, 2019
  • RM25 SAHAJA 🤩🤩
.
Badan berdaki ⁉️⁉️
.
Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
.
Leher hitam dan lebam ❓‼️
.
Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
.
Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
.
Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
.
Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
.
Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • RM25 SAHAJA 🤩🤩
    .
    Badan berdaki ⁉️⁉️
    .
    Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
    .
    Leher hitam dan lebam ❓‼️
    .
    Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
    .
    Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
    .
    Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
    .
    Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
    .
    Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  6  1  2 August, 2019
  • Selulit DEGIL pada PERUT, PEHA dan PUNGGUNG ⁉️😱
.
Pelik lah, kenapa ada kesan-kesan selulit ni ‼️
.
Lagi-lagi pada bahagian peha dan belakang lutut kan 😔
.
Nak kata gemuk tak jugak sbb BMI bila cek normal je .
.
Ada ke eh cara nk hilangkan selulit yg berleluasa ni ⁉️
.
Jangan sesekali anggap tubuh yg langsing tidak ada selulit ya ❗️
.
Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak yg terkumpul di bawah kulit sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yg ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi 😱
.
TETAPI, KERISAUAN ANDA ADA PENYELESAIANNYA ‼️❗️
Usah bertangguh lagi dan lagi ❗️
.
Dapatkan Bizzi Boddy Contour Cream utk membantu anda menghilangkan SELULIT NAKAL yg berleluasa tu tauu 😘
.
READY STOCK READY STOCK 🤗🤗
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • Selulit DEGIL pada PERUT, PEHA dan PUNGGUNG ⁉️😱
    .
    Pelik lah, kenapa ada kesan-kesan selulit ni ‼️
    .
    Lagi-lagi pada bahagian peha dan belakang lutut kan 😔
    .
    Nak kata gemuk tak jugak sbb BMI bila cek normal je .
    .
    Ada ke eh cara nk hilangkan selulit yg berleluasa ni ⁉️
    .
    Jangan sesekali anggap tubuh yg langsing tidak ada selulit ya ❗️
    .
    Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak yg terkumpul di bawah kulit sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yg ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi 😱
    .
    TETAPI, KERISAUAN ANDA ADA PENYELESAIANNYA ‼️❗️
    Usah bertangguh lagi dan lagi ❗️
    .
    Dapatkan Bizzi Boddy Contour Cream utk membantu anda menghilangkan SELULIT NAKAL yg berleluasa tu tauu 😘
    .
    READY STOCK READY STOCK 🤗🤗
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  39  2  8 April, 2019
  • Assalamualaikum dan selamat pagi ☺️☺️
.
RM25 SAHAJA 🤩🤩
.
Badan berdaki ⁉️⁉️
.
Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
.
Leher hitam dan lebam ❓‼️
.
Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
.
Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
.
Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
.
Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
.
Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • Assalamualaikum dan selamat pagi ☺️☺️
    .
    RM25 SAHAJA 🤩🤩
    .
    Badan berdaki ⁉️⁉️
    .
    Celah kangkang berkerak dan byk parut hitam ⁉️‼️
    .
    Leher hitam dan lebam ❓‼️
    .
    Ada bekas stretchmark kesan dari bersalin ⁉️‼️‼️
    .
    Jerawat badan yg susah nk hilang ❓❓
    .
    Sabun Jamshir ada penyelesaiannya 😍💯💯
    .
    Bukan sorang, bukan dua org tp ribuan testimoni dah berjaya hilangkan daki2 bdn dan semestinya kesan yg sgt cepat hnya dlm beberapa hari ✨✨
    .
    Jom sagat segala kotoran degil di badan 😘😘
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  2  0  17 September, 2019
  • GEL MANDIAN BIDARA:

Daun Bidara merupakan tumbuhan yang berasal dari syurga dan di dalam al-quran ada menyebutkan tentang keistimewaan dan khasiat pokok ini. 
Tumbuhan ini juga merupakan salah satu cara rawatan yang diamalkan oleh Rasulullah S.A.W. 
Selain itu, mengikut rawatan holistic secara herbal, ianya dapat membantu masalah kesihatan dan kecantikan antaranya: ➡️ Membuang toksin/daki pada kulit
➡️ Merawat lemah semangat
➡️ Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
➡️ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat  Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

Gel Mandian Bidara 
RM25 (SM) / RM28 (SS)

#AsLegacy
#AsLegacyMelaka
#AgentMelaka
#AgentSahAsLegacy
#AgentSahAsLegacyMelaka
  • GEL MANDIAN BIDARA:

    Daun Bidara merupakan tumbuhan yang berasal dari syurga dan di dalam al-quran ada menyebutkan tentang keistimewaan dan khasiat pokok ini.
    Tumbuhan ini juga merupakan salah satu cara rawatan yang diamalkan oleh Rasulullah S.A.W.
    Selain itu, mengikut rawatan holistic secara herbal, ianya dapat membantu masalah kesihatan dan kecantikan antaranya: ➡️ Membuang toksin/daki pada kulit
    ➡️ Merawat lemah semangat
    ➡️ Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
    ➡️ Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat  Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib

    Gel Mandian Bidara
    RM25 (SM) / RM28 (SS)

    #AsLegacy
    #AsLegacyMelaka
    #AgentMelaka
    #AgentSahAsLegacy
    #AgentSahAsLegacyMelaka

  •  9  1  16 April, 2019
  • Dapatkan produk terbaru daripada @as.legacymalaysia - *Losyen Badan Jamshir Daun Bidara* *
.
💓KEBAIKAN💓*
.
✅Mengatasi bau badan
✅Melembut dan menghaluskan kulit
✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
✅Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
✅Mengandungi vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
✅Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik,  susab tidur, makhluk halus dan sihir
✅Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
✅Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
💓 *CARA PENGGUNAAN*💓
.
🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang kurangnya 2kali sehari
🌸Sapu seluruh badan
🌸Baca selawat 3kali semasa penyapuan
.
💓 *HARGA BERPATUTAN*💓
.
WM RM39.90
EM RM42.90
*Kandungan 100ml*
.
#bizziboddycontourcream#feedbackbizziboddy#bajubesar #turunlemak#aslegacyfreecod#kurus#tipskurus#jomkurus #kuruscaracepat#nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy
  • Dapatkan produk terbaru daripada @as.legacymalaysia - *Losyen Badan Jamshir Daun Bidara* *
    .
    💓KEBAIKAN💓*
    .
    ✅Mengatasi bau badan
    ✅Melembut dan menghaluskan kulit
    ✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ✅Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ✅Mengandungi vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ✅Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susab tidur, makhluk halus dan sihir
    ✅Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ✅Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
    .
    💓 *CARA PENGGUNAAN*💓
    .
    🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang kurangnya 2kali sehari
    🌸Sapu seluruh badan
    🌸Baca selawat 3kali semasa penyapuan
    .
    💓 *HARGA BERPATUTAN*💓
    .
    WM RM39.90
    EM RM42.90
    *Kandungan 100ml*
    .
    #bizziboddycontourcream #feedbackbizziboddy #bajubesar #turunlemak #aslegacyfreecod #kurus #tipskurus #jomkurus #kuruscaracepat #nakkurus#tipsdiet#aslegacyterengganu #tipskesihatan#kuruscaraselamat#testimonikurus#kurussebelumkahwin#teamlyndaaslegacy#pilkurus#bizziflush#bizziboddyflush#aslegacyperak#aslegacyipoh#agentsahaslegacy

  •  24  3  15 April, 2019