#agentsabrinabakery Instagram Photos & Videos

agentsabrinabakery - 116.5k posts

Hashtag Popularity

3.9
average comments
39.1
average likes

Latest #agentsabrinabakery Posts

  • Availability Cake as at 10/7/2020:
.
Outlet PJ:
1. Brownies Extra Drizzle  RM40
2. Congo Bar  RM35
3. DFCC Standard  RM40
4. Nutella Oat Bar  RM40
5. Anniversary Set A  RM65
.
Outlet KL:
1. Congo Bar  RM35 
2. Congo Bar Extra Drizzle  RM40 
3. Red Velvet Full Nutella  RM50
4. Red Velvet Standard  RM40
5. Anniversary Set B  RM115
.
*The above items is available until stock last. 
.
Delivery: 
- by Saturday, 11/7/2020  Close order: Friday, 10/7/2020 before 12noon with payment. Tq 😊
.
♥️Be love 
& people feel love 
& spread the love♥️
.
📲Whatsapp KMC: +601128443811
.
#fooddelivery 
#kuihraya
#cookiesraya
#makanmakan 
#jamuan 
#openhouse 
#cakedeliverykl 
#agentsabrinabakery 
#agentmamasab 
#mamasabwarrior 
#sabrinabakery #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery 
#fooddeliverymalaysia 
#tempahankek 
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasab
#mamasabbakery 
#mamasabcombo
#keksedapselangor 
#kekmurahselangor
#kekmurahkl
#keksedapkl
#teamekin
#mamaforlofa 
#mamaforpresident
  • Availability Cake as at 10/7/2020:
    .
    Outlet PJ:
    1. Brownies Extra Drizzle RM40
    2. Congo Bar RM35
    3. DFCC Standard RM40
    4. Nutella Oat Bar RM40
    5. Anniversary Set A RM65
    .
    Outlet KL:
    1. Congo Bar RM35
    2. Congo Bar Extra Drizzle RM40
    3. Red Velvet Full Nutella RM50
    4. Red Velvet Standard RM40
    5. Anniversary Set B RM115
    .
    *The above items is available until stock last.
    .
    Delivery:
    - by Saturday, 11/7/2020 Close order: Friday, 10/7/2020 before 12noon with payment. Tq 😊
    .
    ♥️Be love
    & people feel love
    & spread the love♥️
    .
    📲Whatsapp KMC: +601128443811
    .
    #fooddelivery
    #kuihraya
    #cookiesraya
    #makanmakan
    #jamuan
    #openhouse
    #cakedeliverykl
    #agentsabrinabakery
    #agentmamasab
    #mamasabwarrior
    #sabrinabakery #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
    #fooddeliverymalaysia
    #tempahankek
    #sedaplainmaciammm
    #supplementofhappines
    #offlinekitakuasaionlinekitatembusi
    #bakeryviralmalaysia
    #bakeryNo1Malaysia
    #bestgrowingFnBbisnesaward2018
    #mamasab
    #mamasabbakery
    #mamasabcombo
    #keksedapselangor
    #kekmurahselangor
    #kekmurahkl
    #keksedapkl
    #teamekin
    #mamaforlofa
    #mamaforpresident

  •  1  0  7 hours ago
  • Taste lelain? No problem uols
.
COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
.
4 item dalam 1 harga:
- Red Velvet Standard
- DFCC No Cheese
- Pandan Gula Melaka
- Pecan Butterscotch
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹Johor Bahru
🔹Penang
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
SHIKIN ISMAIL
AGENT ID: MW000355
TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
.
.
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobarmamasab
  • Taste lelain? No problem uols
    .
    COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
    .
    4 item dalam 1 harga:
    - Red Velvet Standard
    - DFCC No Cheese
    - Pandan Gula Melaka
    - Pecan Butterscotch
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹Johor Bahru
    🔹Penang
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    SHIKIN ISMAIL
    AGENT ID: MW000355
    TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobarmamasab

  •  3  0  13 hours ago
  • Red velvet standard 🌹💖
.
RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
.
Kebiasaannya yang tak suka RED VELVET pun bila makan kek ni terus jadi peminat kek RED VELVET .🥰🥰
.
Apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
.
Keknya yang moist, topping cream cheese tebal & gebu, masuk peti sejuk pun still lembut. 😋😋
.
Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese tambah Nutella, nak tambah berries ke.😋😋 Saiz 7" standard RM40 je 
Dah dapat makan Red velvet mewah...
.
.
.

#mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp
  • Red velvet standard 🌹💖
    .
    RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
    .
    Kebiasaannya yang tak suka RED VELVET pun bila makan kek ni terus jadi peminat kek RED VELVET .🥰🥰
    .
    Apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
    .
    Keknya yang moist, topping cream cheese tebal & gebu, masuk peti sejuk pun still lembut. 😋😋
    .
    Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese tambah Nutella, nak tambah berries ke.😋😋 Saiz 7" standard RM40 je
    Dah dapat makan Red velvet mewah...
    .
    .
    .

    #mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp

  •  2  0  19 hours ago
  • RED VELVET MAMASAB 
.
Ada yang tak pernah tahu rasa red velvet macam mana?
 .
Meh kita cerita sikit macam mana rasa dia
Kek ni ada sikitttt rasa coklat, lembab dan lembut ,
Sebab ada sikittt serbuk Koko
.
Kurang 70% coklat daripada kek biasa
.
Ditambah pula dengan topping, dilapisi dengan cheese, makan sejuk² baru keluar peti ais.... combination semua Tu buat kek ni jadi ummphhh....🤤
.
Ehem ....terliur ke tu hehehe🤣, meh try rasa kek ni....
.
.
.
#mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp
  • RED VELVET MAMASAB
    .
    Ada yang tak pernah tahu rasa red velvet macam mana?
    .
    Meh kita cerita sikit macam mana rasa dia
    Kek ni ada sikitttt rasa coklat, lembab dan lembut ,
    Sebab ada sikittt serbuk Koko
    .
    Kurang 70% coklat daripada kek biasa
    .
    Ditambah pula dengan topping, dilapisi dengan cheese, makan sejuk² baru keluar peti ais.... combination semua Tu buat kek ni jadi ummphhh....🤤
    .
    Ehem ....terliur ke tu hehehe🤣, meh try rasa kek ni....
    .
    .
    .
    #mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp

  •  3  0  19 hours ago
  • Red velvet standard 🌹💖
.
RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
.
Kebiasaannya yang tak suka RED VELVET pun bila makan kek ni terus jadi peminat kek RED VELVET .🥰🥰
.
Apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
.
Keknya yang moist, topping cream cheese tebal & gebu, masuk peti sejuk pun still lembut. 😋😋
.
Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese tambah Nutella, nak tambah berries ke.😋😋 Saiz 7" standard RM40 je 
Dah dapat makan Red velvet mewah...
.
.
.

#mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp
  • Red velvet standard 🌹💖
    .
    RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
    .
    Kebiasaannya yang tak suka RED VELVET pun bila makan kek ni terus jadi peminat kek RED VELVET .🥰🥰
    .
    Apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
    .
    Keknya yang moist, topping cream cheese tebal & gebu, masuk peti sejuk pun still lembut. 😋😋
    .
    Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese tambah Nutella, nak tambah berries ke.😋😋 Saiz 7" standard RM40 je
    Dah dapat makan Red velvet mewah...
    .
    .
    .

    #mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp

  •  4  0  19 hours ago
  • ID:MW005892
.
COMBO LAGI DASYAT 🌹💖 Citarasa berlainan bukan lagi satu masalah 😍😍 4 ITEM DALAM 1 HARGA 😍 Red Velvet
😍 DFCC No Cheese
😍 Pandan Gula Melaka
😍 Pecan Butterscotch

Combo Dasyat pun dah laku keras. Kalau Combo Lagi Dasyat mesti lagi laku keras kan?? Rm40
Rm40
Rm40
.
Agent ID:MW005892
.
Odr? Click di link bio
WhatsApp 0126884159
.
http://www.wasap.my/+60126884259/cld
http://www.wasap.my/+60126884159/cld
http://www.wasap.my/+60126884159/cld
.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #murah #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover  #chocolatecake #tempahankek
  • ID:MW005892
    .
    COMBO LAGI DASYAT 🌹💖 Citarasa berlainan bukan lagi satu masalah 😍😍 4 ITEM DALAM 1 HARGA 😍 Red Velvet
    😍 DFCC No Cheese
    😍 Pandan Gula Melaka
    😍 Pecan Butterscotch

    Combo Dasyat pun dah laku keras. Kalau Combo Lagi Dasyat mesti lagi laku keras kan?? Rm40
    Rm40
    Rm40
    .
    Agent ID:MW005892
    .
    Odr? Click di link bio
    WhatsApp 0126884159
    .
    http://www.wasap.my/+60126884259/cld
    http://www.wasap.my/+60126884159/cld
    http://www.wasap.my/+60126884159/cld
    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #murah #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek

  •  3  0  19 hours ago
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
.
Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

Jom rebut sekarang. 

Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍. 

Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
    .
    Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

    Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

    Jom rebut sekarang.

    Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍.

    Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi

  •  1  0  20 hours ago
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
.
Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

Jom rebut sekarang. 

Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍. 

Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
    .
    Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

    Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

    Jom rebut sekarang.

    Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍.

    Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi

  •  1  0  20 hours ago
  • Taste lelain? No problem uols
.
COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
.
4 item dalam 1 harga:
- Red Velvet Standard
- DFCC No Cheese
- Pandan Gula Melaka
- Pecan Butterscotch
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹Johor Bahru
🔹Penang
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
SHIKIN ISMAIL
AGENT ID: MW000355
TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
.
.
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobar
  • Taste lelain? No problem uols
    .
    COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
    .
    4 item dalam 1 harga:
    - Red Velvet Standard
    - DFCC No Cheese
    - Pandan Gula Melaka
    - Pecan Butterscotch
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹Johor Bahru
    🔹Penang
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    SHIKIN ISMAIL
    AGENT ID: MW000355
    TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobar

  •  1  0  21 hours ago
  • Dfcc no cheese mamasab 🌹🌹 ini sesuai gile buat yang tak makan cheese 🤗
.
Ini rupanya dekat2 DFCC no cheese tau! memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau 😋
.
Saiz 7" RM40
.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover  #chocolatecake #tempahankek #mamasabrina_bakery
#dessert #brownies #dfcc #teamizielegacy #chemanissucres
  • Dfcc no cheese mamasab 🌹🌹 ini sesuai gile buat yang tak makan cheese 🤗
    .
    Ini rupanya dekat2 DFCC no cheese tau! memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau 😋
    .
    Saiz 7" RM40
    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek #mamasabrina_bakery
    #dessert #brownies #dfcc #teamizielegacy #chemanissucres

  •  4  0  22 hours ago
  • Combo Dasyat Gilerrr😅😅😅
Antara fav combo di Sabrina Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈
4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓Pandan Gula Melaka
💓Red Velvet
💓Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake
Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
40 hengget sahaja .
.
Nadiah Hanim Mohd Tahir
MW001490
01110064595
.
💐💐Nak try ?? peeeyeemmm sis je 😉😉

#agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekdamansara #tamanehsan #selayang #bandarsridamansara #kekkepong #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #keksedap #sedaplainmaciammm
  • Combo Dasyat Gilerrr😅😅😅
    Antara fav combo di Sabrina Bakery.
    Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈
    4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
    💓Pandan Gula Melaka
    💓Red Velvet
    💓Pecan Butterscotch
    💓Devil Food Chocolate Cake
    Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
    Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
    .
    Saiz 7"
    40 hengget sahaja .
    .
    Nadiah Hanim Mohd Tahir
    MW001490
    01110064595
    .
    💐💐Nak try ?? peeeyeemmm sis je 😉😉

    #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekdamansara #tamanehsan #selayang #bandarsridamansara #kekkepong #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #keksedap #sedaplainmaciammm

  •  2  0  23 hours ago
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
.
Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
.
Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹KLIA
🔹Negeri Sembilan
🔹Johor Bahru
🔹Pasir Gudang
🔹Kuantan
🔹Perak
🔹Penang
🔹Kedah
🔹Perlis
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
http://www.wasap.my/+601126980336 (click link in bio 👆)

ZAIREEN
MW029366

#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #healthycake #keksihat #mamasabjohor #mamasabjb #mamasabkl #nutellagunungberapi #nutellaoatbarmamasab #nutellaoatbar
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
    .
    Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
    .
    Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹KLIA
    🔹Negeri Sembilan
    🔹Johor Bahru
    🔹Pasir Gudang
    🔹Kuantan
    🔹Perak
    🔹Penang
    🔹Kedah
    🔹Perlis
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    http://www.wasap.my/+601126980336 (click link in bio 👆)

    ZAIREEN
    MW029366

    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #healthycake #keksihat #mamasabjohor #mamasabjb #mamasabkl #nutellagunungberapi #nutellaoatbarmamasab #nutellaoatbar

  •  7  0  8 July, 2020
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
.
Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
.
Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹Johor Bahru
🔹Penang
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
http://www.wasap.my/+601126980336 (click link in bio 👆)

.
. 
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #nutellaoatbarmamasab #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbar #healthydesserts
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
    .
    Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
    .
    Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹Johor Bahru
    🔹Penang
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    http://www.wasap.my/+601126980336 (click link in bio 👆)

    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #nutellaoatbarmamasab #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbar #healthydesserts

  •  12  0  8 July, 2020
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
.
Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
.
Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹KLIA
🔹Negeri Sembilan
🔹Johor Bahru
🔹Pasir Gudang
🔹Kuantan
🔹Perak
🔹Penang
🔹Kedah
🔹Perlis
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
.
.
. 
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
    .
    Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
    .
    Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹KLIA
    🔹Negeri Sembilan
    🔹Johor Bahru
    🔹Pasir Gudang
    🔹Kuantan
    🔹Perak
    🔹Penang
    🔹Kedah
    🔹Perlis
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
    .
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab

  •  1  0  8 July, 2020
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
.
Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
.
Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹KLIA
🔹Negeri Sembilan
🔹Johor Bahru
🔹Pasir Gudang
🔹Kuantan
🔹Perak
🔹Penang
🔹Kedah
🔹Perlis
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
.
.
. 
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
    .
    Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
    .
    Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹KLIA
    🔹Negeri Sembilan
    🔹Johor Bahru
    🔹Pasir Gudang
    🔹Kuantan
    🔹Perak
    🔹Penang
    🔹Kedah
    🔹Perlis
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
    .
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab

  •  1  0  8 July, 2020
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
.
Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
.
Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹KLIA
🔹Negeri Sembilan
🔹Johor Bahru
🔹Pasir Gudang
🔹Kuantan
🔹Perak
🔹Penang
🔹Kedah
🔹Perlis
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
.
.
. 
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab
  • Dessert special untuk ols yang allergic/pantang telur. Uols yang on diet pun sesuai tau - Nutella Oat Bar
    .
    Nama manja dia kat Mamasab/Sabrina Bakery - Nutella Gunung Berapi
    .
    Nak tengok gunung berapi meletus uols kena reheat dengan microwave. Baru dapat effect leleh2 dark chocolate tu tau
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹KLIA
    🔹Negeri Sembilan
    🔹Johor Bahru
    🔹Pasir Gudang
    🔹Kuantan
    🔹Perak
    🔹Penang
    🔹Kedah
    🔹Perlis
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    http://www.wasap.my/+60183204829/nutellaoatbar (click link in bio 👆)
    .
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #mamasabpontian #fooddeliverykl #cakedeliveryselangor #mamasabjohor #mamasabjb #nutellaoatbar #nutellagunungberapi #nutellagunungberapimamasab #nutellaoatbarmamasab

  •  0  0  8 July, 2020
  • DFCC STANDARD🥧🥧🥧

Mane nak cari lagi kek yang kaya dengan 4 topping yg sedappp 🤤

🍁 Choc ganache
🍁 Pure cheese
🍁 Nutella
🍁 Caramel

1 kek yg mangandungi 4 topping premium atas tu🤤

RM40 ‼️
RM40 ‼️
RM40 ‼️

Nak tanya² dulu bolehhhh

Meh DM  sekarang !!!!
.
.
.
#mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp
  • DFCC STANDARD🥧🥧🥧

    Mane nak cari lagi kek yang kaya dengan 4 topping yg sedappp 🤤

    🍁 Choc ganache
    🍁 Pure cheese
    🍁 Nutella
    🍁 Caramel

    1 kek yg mangandungi 4 topping premium atas tu🤤

    RM40 ‼️
    RM40 ‼️
    RM40 ‼️

    Nak tanya² dulu bolehhhh

    Meh DM sekarang !!!!
    .
    .
    .
    #mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp

  •  6  0  8 July, 2020
  • .
Whatsapp 0122671716 tuk pre order yea... 😘😘
.
💖Nutella cheese cake by Mamasab Bakery 🌹🥰
Whole Rm100
.
First layer: oreo crumble
Second layer: cheese + chocolate
Third layer : cheese 
Top layer : nutella

Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
.
jgn risau..sis delivery terus depan rumah ting tong bunyi loceng boleh terus makan!🥰🥰
.
👉 Whatsapp 012-2671716(kak sas)
👉 Deposit perlu untuk secure order
👉 Harga sama dengan Mamasab Bakery
👉 Tambah delivery charges sahaja
👉 Tiada minimum order
#mamasablovers #kekmamasab #mamasabwarrior #sas78mamasab #kaksas0122671716  #agentsabrinabakery
  • .
    Whatsapp 0122671716 tuk pre order yea... 😘😘
    .
    💖Nutella cheese cake by Mamasab Bakery 🌹🥰
    Whole Rm100
    .
    First layer: oreo crumble
    Second layer: cheese + chocolate
    Third layer : cheese
    Top layer : nutella

    Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
    .
    jgn risau..sis delivery terus depan rumah ting tong bunyi loceng boleh terus makan!🥰🥰
    .
    👉 Whatsapp 012-2671716(kak sas)
    👉 Deposit perlu untuk secure order
    👉 Harga sama dengan Mamasab Bakery
    👉 Tambah delivery charges sahaja
    👉 Tiada minimum order
    #mamasablovers #kekmamasab #mamasabwarrior #sas78mamasab #kaksas0122671716 #agentsabrinabakery

  •  1  0  8 July, 2020
  • DFCC Standard Mamasab🥧🥧🥧

Aduhhh...
Meleleh air liur tengok mamasab makan DFCC STANDARD MAMASAB ni
🤤🤤🤤🤤

Devil Food Chocolate Cake nama panjangnya😇

Penuh dengan segala rasa, coklat, cheese,ganache,drizzle nutella dan salted karamel.
Memang padu!

RM40 shj!

Segala pertanyaan boleh dm ya...😁😁😁
.
.
.
.
#mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp
  • DFCC Standard Mamasab🥧🥧🥧

    Aduhhh...
    Meleleh air liur tengok mamasab makan DFCC STANDARD MAMASAB ni
    🤤🤤🤤🤤

    Devil Food Chocolate Cake nama panjangnya😇

    Penuh dengan segala rasa, coklat, cheese,ganache,drizzle nutella dan salted karamel.
    Memang padu!

    RM40 shj!

    Segala pertanyaan boleh dm ya...😁😁😁
    .
    .
    .
    .
    #mamasab #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #neelofa #sabrinabakery #youngandglow #neelofaxmamasab #birthdaycake #kekmamasab #mamasabkl #kambingperap #keksedap #mamasabjb #mamasabshahalam #malaysia #brownies #mamasabkuantan #kekcoklat #dfcc #kekbirthday #mamasabxneelofa #mamasabagent #pandangulamelaka #kekkahwin #mamasabrinabakery #agentsabrinabakery #desserts #kekviral #bhfyp

  •  4  0  8 July, 2020
  • ID:MW000567
.
COMBO LAGI DASYAT 🌹💖 Citarasa berlainan bukan lagi satu masalah 😍😍 4 ITEM DALAM 1 HARGA 😍 Red Velvet
😍 DFCC No Cheese
😍 Pandan Gula Melaka
😍 Pecan Butterscotch

Combo Dasyat pun dah laku keras. Kalau Combo Lagi Dasyat mesti lagi laku keras kan?? Rm40
Rm40
Rm40
.
Agent ID:MW000567
.
Odr? Click di link bio
WhatsApp 0195988010
.
http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #murah #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover  #chocolatecake #tempahankek
  • ID:MW000567
    .
    COMBO LAGI DASYAT 🌹💖 Citarasa berlainan bukan lagi satu masalah 😍😍 4 ITEM DALAM 1 HARGA 😍 Red Velvet
    😍 DFCC No Cheese
    😍 Pandan Gula Melaka
    😍 Pecan Butterscotch

    Combo Dasyat pun dah laku keras. Kalau Combo Lagi Dasyat mesti lagi laku keras kan?? Rm40
    Rm40
    Rm40
    .
    Agent ID:MW000567
    .
    Odr? Click di link bio
    WhatsApp 0195988010
    .
    http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
    http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
    http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #murah #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek

  •  7  0  8 July, 2020
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
.
Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

Jom rebut sekarang. 

Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍. 

Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

ID:MW000567
.
www.wasap.my/60195988010/promoanniversary
.
http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
.
#sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi
  • PROMO IS BACK‼️‼️‼️
    .
    Sempena 3rd Anniversary Mamasab pada July 2020, kami dengan besar hati menghargai para pelanggan kami dengan combo jimat untuk anda semua Mamasablovers ❣️

    Kalau korang tengok gambar ni, meleleh tak ailio korang 🤤

    Jom rebut sekarang.

    Sesuai untuk majlis hari jadi, potluck, anniversary, dan emmm ha apa kata surprise untuk yang tersayang 😍.

    Fikir apa lagi tu kak? Meh order sekarang.

    ID:MW000567
    .
    www.wasap.my/60195988010/promoanniversary
    .
    http://www.wasap.my/+60195988010/nakorder
    .
    #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #sedaplainmaciamm #pavlova #romahterlajaklaris #cake #secretrecepi #murah #cakelove #cakesmash #birthdaycake#cakelover#discount#kl#petalingjaya#chocolatecake#teamsyerahamzah#dkempire#tempahankek#promo#setjimat#berbaloi

  •  2  0  8 July, 2020
  • .
ABSOLUTE-LIPS YOURS

1 box 3 pcs
Rm120

😍 Mudah ditanggal
😍 Tak melekit
😍 Ringan
😍 Tak berbau
😍 Selesa
.
Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
📲 019-353 5413 - Kak Eza
.
Atau boleh juga terus klik link di bio.
.
Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
.
Authorize seller : 
MW000148
019-3535413
Semakan di agent.mamasab.com
.
#MamaSab
#MamaSabBakery
#MamaSabWarrior
#SabrinaBakery
#AgentSabrinaBakery
#AgentMamaSab
#DeliveryService 
#SomethingNew 
#AbsoluteLipsYours 
#Neelofa 
#YoungAndGlowXMamaSab 
#Lipgloss 
#LipglossBusiness 
#LipglossLover 
#LipglossMalaysia
  • .
    ABSOLUTE-LIPS YOURS

    1 box 3 pcs
    Rm120

    😍 Mudah ditanggal
    😍 Tak melekit
    😍 Ringan
    😍 Tak berbau
    😍 Selesa
    .
    Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
    .
    Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
    📲 019-353 5413 - Kak Eza
    .
    Atau boleh juga terus klik link di bio.
    .
    Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
    🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

    Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
    .
    Authorize seller :
    MW000148
    019-3535413
    Semakan di agent.mamasab.com
    .
    #MamaSab
    #MamaSabBakery
    #MamaSabWarrior
    #SabrinaBakery
    #AgentSabrinaBakery
    #AgentMamaSab
    #DeliveryService
    #SomethingNew
    #AbsoluteLipsYours
    #Neelofa
    #YoungAndGlowXMamaSab
    #Lipgloss
    #LipglossBusiness
    #LipglossLover
    #LipglossMalaysia

  •  1  0  8 July, 2020
  • .
ABSOLUTE-LIPS YOURS

1 box 3 pcs
Rm120

😍 Mudah ditanggal
😍 Tak melekit
😍 Ringan
😍 Tak berbau
😍 Selesa
.
Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
📲 019-353 5413 - Kak Eza
.
Atau boleh juga terus klik link di bio.
.
Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
.
Authorize seller : 
MW000148
019-3535413
Semakan di agent.mamasab.com
.
#MamaSab
#MamaSabBakery
#MamaSabWarrior
#SabrinaBakery
#AgentSabrinaBakery
#AgentMamaSab
#DeliveryService 
#SomethingNew 
#AbsoluteLipsYours 
#Neelofa 
#YoungAndGlowXMamaSab 
#Lipgloss 
#LipglossBusiness 
#LipglossLover 
#LipglossMalaysia
  • .
    ABSOLUTE-LIPS YOURS

    1 box 3 pcs
    Rm120

    😍 Mudah ditanggal
    😍 Tak melekit
    😍 Ringan
    😍 Tak berbau
    😍 Selesa
    .
    Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
    .
    Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
    📲 019-353 5413 - Kak Eza
    .
    Atau boleh juga terus klik link di bio.
    .
    Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
    🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

    Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
    .
    Authorize seller :
    MW000148
    019-3535413
    Semakan di agent.mamasab.com
    .
    #MamaSab
    #MamaSabBakery
    #MamaSabWarrior
    #SabrinaBakery
    #AgentSabrinaBakery
    #AgentMamaSab
    #DeliveryService
    #SomethingNew
    #AbsoluteLipsYours
    #Neelofa
    #YoungAndGlowXMamaSab
    #Lipgloss
    #LipglossBusiness
    #LipglossLover
    #LipglossMalaysia

  •  1  0  8 July, 2020
  • .
ABSOLUTE-LIPS YOURS

1 box 3 pcs
Rm120

😍 Mudah ditanggal
😍 Tak melekit
😍 Ringan
😍 Tak berbau
😍 Selesa
.
Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
📲 019-353 5413 - Kak Eza
.
Atau boleh juga terus klik link di bio.
.
Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
.
Authorize seller : 
MW000148
019-3535413
Semakan di agent.mamasab.com
.
#MamaSab
#MamaSabBakery
#MamaSabWarrior
#SabrinaBakery
#AgentSabrinaBakery
#AgentMamaSab
#DeliveryService 
#SomethingNew 
#AbsoluteLipsYours 
#Neelofa 
#YoungAndGlowXMamaSab 
#Lipgloss 
#LipglossBusiness 
#LipglossLover 
#LipglossMalaysia
  • .
    ABSOLUTE-LIPS YOURS

    1 box 3 pcs
    Rm120

    😍 Mudah ditanggal
    😍 Tak melekit
    😍 Ringan
    😍 Tak berbau
    😍 Selesa
    .
    Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @tynafaeza.
    .
    Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :-
    📲 019-353 5413 - Kak Eza
    .
    Atau boleh juga terus klik link di bio.
    .
    Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
    🚗 Petaling Jaya 🚗 Kelana Jaya 🚗 Shah Alam 🚗 Jalan Klang Lama 🚗 Pantai Dalam 🚗  Serta kawasan berhampiran.

    Penghantaran juga di sediakan untuk seluruh Semenanjung Malaysia.
    .
    Authorize seller :
    MW000148
    019-3535413
    Semakan di agent.mamasab.com
    .
    #MamaSab
    #MamaSabBakery
    #MamaSabWarrior
    #SabrinaBakery
    #AgentSabrinaBakery
    #AgentMamaSab
    #DeliveryService
    #SomethingNew
    #AbsoluteLipsYours
    #Neelofa
    #YoungAndGlowXMamaSab
    #Lipgloss
    #LipglossBusiness
    #LipglossLover
    #LipglossMalaysia

  •  0  0  8 July, 2020
  • LIP GLOSS BLUE 

🔥Lipgloss terbaru keluaran  Young & Glow x Mamasab 🔥

📌 Tidak Melekit
📌 Mudah Ditanggalkan
📌 Ringan
📌 Tidak Berbau
📌 Selesa

Mengandungi 5 bahan terbaik untuk merawat bibir antaranya 👇👇

⭕ Shea Butter
⭕ Hyaluronic Acid
⭕ Vitamin E
⭕ Argan Oil
⭕ Grape Seed Oil

Harga asal RM 144 tapi disebabkan ulang tahun kelahiran Founder Young & Glow dan Ulangtahun Mamasab harga jatuh menjadi RM 120 😱 Jimat RM 24 ‼️

ALYA SABRINA
MW008214
0196564788

#instagood #deliveryavailable #sayajualkek #agentsabrinabakery #kekonline #onlineordering #cookiesofinstagram #deliveries #chocolate #kekbudget #fooddelivery #food #birthday cake #house #neelofaxfashionvalet #makeupset #cakelove #cakelover #deliver #chocolatelover #congobar #kekmurah #brownies #bakeryno1malaysia #sweet #foodtruck #lubukkekno1malaysia
  • LIP GLOSS BLUE

    🔥Lipgloss terbaru keluaran Young & Glow x Mamasab 🔥

    📌 Tidak Melekit
    📌 Mudah Ditanggalkan
    📌 Ringan
    📌 Tidak Berbau
    📌 Selesa

    Mengandungi 5 bahan terbaik untuk merawat bibir antaranya 👇👇

    ⭕ Shea Butter
    ⭕ Hyaluronic Acid
    ⭕ Vitamin E
    ⭕ Argan Oil
    ⭕ Grape Seed Oil

    Harga asal RM 144 tapi disebabkan ulang tahun kelahiran Founder Young & Glow dan Ulangtahun Mamasab harga jatuh menjadi RM 120 😱 Jimat RM 24 ‼️

    ALYA SABRINA
    MW008214
    0196564788

    #instagood #deliveryavailable #sayajualkek #agentsabrinabakery #kekonline #onlineordering #cookiesofinstagram #deliveries #chocolate #kekbudget #fooddelivery #food #birthday cake #house #neelofaxfashionvalet #makeupset #cakelove #cakelover #deliver #chocolatelover #congobar #kekmurah #brownies #bakeryno1malaysia #sweet #foodtruck #lubukkekno1malaysia

  •  6  0  8 July, 2020
  • LIP GLOSS PINK 

🔥Lipgloss terbaru keluaran  Young & Glow x Mamasab 🔥

📌 Tidak Melekit
📌 Mudah Ditanggalkan
📌 Ringan
📌 Tidak Berbau
📌 Selesa

Mengandungi 5 bahan terbaik untuk merawat bibir antaranya 👇👇

⭕ Shea Butter
⭕ Hyaluronic Acid
⭕ Vitamin E
⭕ Argan Oil
⭕ Grape Seed Oil

Harga asal RM 144 tapi disebabkan ulang tahun kelahiran Founder Young & Glow dan Ulangtahun Mamasab harga jatuh menjadi RM 120 😱 Jimat RM 24 ‼️

Apa tunggu lagi, jom wazzup Alya cepatt 📲📲

#MamasabBakery #mamasabyoungandglow #mamasabneelofa #lipglossneelofa

ALYA SABRINA
MW008214
0196564788

#agentmamasab #DeliveryService #thatglow #mua #neelofaxfashionvalet #neelofa #highlight #skin #pelembabbibir #lipmatte #beauty #agentsabrinabakery #foundationmakeup #yng #youngandglow #onlineordering #fashion #magneticlipstick #lipcolour #foodtruck #sellers #neelofaxmamasab #mamasabxneelofa #glowbaby #neelofafans #lipcolor
  • LIP GLOSS PINK

    🔥Lipgloss terbaru keluaran Young & Glow x Mamasab 🔥

    📌 Tidak Melekit
    📌 Mudah Ditanggalkan
    📌 Ringan
    📌 Tidak Berbau
    📌 Selesa

    Mengandungi 5 bahan terbaik untuk merawat bibir antaranya 👇👇

    ⭕ Shea Butter
    ⭕ Hyaluronic Acid
    ⭕ Vitamin E
    ⭕ Argan Oil
    ⭕ Grape Seed Oil

    Harga asal RM 144 tapi disebabkan ulang tahun kelahiran Founder Young & Glow dan Ulangtahun Mamasab harga jatuh menjadi RM 120 😱 Jimat RM 24 ‼️

    Apa tunggu lagi, jom wazzup Alya cepatt 📲📲

    #MamasabBakery #mamasabyoungandglow #mamasabneelofa #lipglossneelofa

    ALYA SABRINA
    MW008214
    0196564788

    #agentmamasab #DeliveryService #thatglow #mua #neelofaxfashionvalet #neelofa #highlight #skin #pelembabbibir #lipmatte #beauty #agentsabrinabakery #foundationmakeup #yng #youngandglow #onlineordering #fashion #magneticlipstick #lipcolour #foodtruck #sellers #neelofaxmamasab #mamasabxneelofa #glowbaby #neelofafans #lipcolor

  •  7  0  8 July, 2020
  • Taste lelain? No problem uols
.
COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
.
4 item dalam 1 harga:
- Red Velvet Standard
- DFCC No Cheese
- Pandan Gula Melaka
- Pecan Butterscotch
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹Johor Bahru
🔹Penang
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
SHIKIN ISMAIL
AGENT ID: MW000355
TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
.
.
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobarmamasab
  • Taste lelain? No problem uols
    .
    COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
    .
    4 item dalam 1 harga:
    - Red Velvet Standard
    - DFCC No Cheese
    - Pandan Gula Melaka
    - Pecan Butterscotch
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹Johor Bahru
    🔹Penang
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    SHIKIN ISMAIL
    AGENT ID: MW000355
    TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobarmamasab

  •  4  0  8 July, 2020
  • Taste lelain? No problem uols
.
COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
.
4 item dalam 1 harga:
- Red Velvet Standard
- DFCC No Cheese
- Pandan Gula Melaka
- Pecan Butterscotch
.
Harga: RM40
Size: 7 inch
.
.
🏍 Delivery area:
*charges depends on location
.
🔹Seluruh KL/Selangor
🔹Johor Bahru
🔹Penang
.
🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
.
SHIKIN ISMAIL
AGENT ID: MW000355
TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
.
.
#agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobar
  • Taste lelain? No problem uols
    .
    COMBO LAGI DASYAT boleh bantu selesaikan 😍
    .
    4 item dalam 1 harga:
    - Red Velvet Standard
    - DFCC No Cheese
    - Pandan Gula Melaka
    - Pecan Butterscotch
    .
    Harga: RM40
    Size: 7 inch
    .
    .
    🏍 Delivery area:
    *charges depends on location
    .
    🔹Seluruh KL/Selangor
    🔹Johor Bahru
    🔹Penang
    .
    🔹Special delivery ke Utara/Selatan/Pantai Timur/Road Tour ke seluruh Malaysia
    .
    SHIKIN ISMAIL
    AGENT ID: MW000355
    TEL: http://www.wasap.my/+60172191084
    .
    .
    #agentletups #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakedelivery #anniversarycake #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #cookies #combocakes #pandangulamelakakl #kambingperapmamasab #kambingperap #kambingperapkl #browniesmamasab #brownieskl #congobarmamasab #congobar

  •  2  0  8 July, 2020

Top #agentsabrinabakery Posts

  • Kek buah kukus. Dikukus berjam lama nya untuk memastikan kek tahan lama. 
Kek kukus ni kek orang lama..
Teringat kat tok nenek kita kan.. Kalau mak2 kita bawak balik kek buah ni masa raya.. bukan main seronok lagi depa..
Bukan zaman dulu je.. sekarang pun femess lagi tau.. yang pasti resepi orang lama.. cenggini 👍🏻👍🏻👍🏻 Puas hati sangat kan..
.
.
Whatsapp 0133099486 for order. .
.
#sabrinabakery #agentsabrinabakery  #kotakemuning #shahalam #petalingjaya #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #kelanajaya #subangjaya #bangsar #ppum #uia #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #cakedeliveryshahalam #cakedeliverygombak #cakedeliverypj #cakedeliverypuchong #kekbuahkukus #cakebuah #kekkukusbuah #kekkukus #kekbuah #kekbuahkukuspremium #malaywedding #pengantinmusimsalju
  • Kek buah kukus. Dikukus berjam lama nya untuk memastikan kek tahan lama.
    Kek kukus ni kek orang lama..
    Teringat kat tok nenek kita kan.. Kalau mak2 kita bawak balik kek buah ni masa raya.. bukan main seronok lagi depa..
    Bukan zaman dulu je.. sekarang pun femess lagi tau.. yang pasti resepi orang lama.. cenggini 👍🏻👍🏻👍🏻 Puas hati sangat kan..
    .
    .
    Whatsapp 0133099486 for order. .
    .
    #sabrinabakery #agentsabrinabakery #kotakemuning #shahalam #petalingjaya #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #kelanajaya #subangjaya #bangsar #ppum #uia #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #cakedeliveryshahalam #cakedeliverygombak #cakedeliverypj #cakedeliverypuchong #kekbuahkukus #cakebuah #kekkukusbuah #kekkukus #kekbuah #kekbuahkukuspremium #malaywedding #pengantinmusimsalju

  •  111  3  29 May, 2018
  • PROMO PROMO PROMO!
Ni nak habaq ada promo jimat berbaloiii..
.
Beli mana2 3 untuk RM100.
.
.
Boleh campur dengan kek buah kukus atau brownies PROMO.😉
.
.
Boleh bawak balik kampung mengundi nanti.. mesti mak abah semua gembira dapat kek/cookies sedap dari bakery terkenal No 1 di Malaysia ni.😘
.
Whatsapp 0133099486 for order. .
Order sehari awal
.
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl  #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral
  • PROMO PROMO PROMO!
    Ni nak habaq ada promo jimat berbaloiii..
    .
    Beli mana2 3 untuk RM100.
    .
    .
    Boleh campur dengan kek buah kukus atau brownies PROMO.😉
    .
    .
    Boleh bawak balik kampung mengundi nanti.. mesti mak abah semua gembira dapat kek/cookies sedap dari bakery terkenal No 1 di Malaysia ni.😘
    .
    Whatsapp 0133099486 for order. .
    Order sehari awal
    .
    #agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #petalingjaya #subangjaya #ppum #uia #gombak #setapak #danaukota #sentul #selayang #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #birthdaycake #brownieslegend #browniessedap #browniesshahalam #browniesgombak #browniesviral

  •  114  0  1 May, 2018
  • Eh comelnya awak ni. Geramm tengok. 😍 Kek ni dah jadi rebutan para Jejaka untuk dihadiahkan khas buat yg tersayang tau. Jejaka2 ni tau2 je apa favorite kesayangan kan. Jom siapa nk buat kesayangan senyum sampai telinga. Boleh cepat2 whatsapp.. .
.
Whatsapp 0133099486 for order. .
.
#agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #danaukota #petalingjaya #kelanajaya #subangjaya #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakedeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #kekdeliverypj  #surprisedelivery #birthdaycake #unicorncake #unicorncakekl #unicorncakeshahalam #unicorntheme #kekunicorn
  • Eh comelnya awak ni. Geramm tengok. 😍 Kek ni dah jadi rebutan para Jejaka untuk dihadiahkan khas buat yg tersayang tau. Jejaka2 ni tau2 je apa favorite kesayangan kan. Jom siapa nk buat kesayangan senyum sampai telinga. Boleh cepat2 whatsapp.. .
    .
    Whatsapp 0133099486 for order. .
    .
    #agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #danaukota #petalingjaya #kelanajaya #subangjaya #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakedeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #kekdeliverypj #surprisedelivery #birthdaycake #unicorncake #unicorncakekl #unicorncakeshahalam #unicorntheme #kekunicorn

  •  124  2  23 May, 2018
  • Giant pavlovas are impressive for a dinner party, but once cut and served it all gets a bit messy and ruined! So.. why not make mini individual pavlovas instead!🍓
°
°
Tip✨ When making the meringue nests make a little well in the middle or pipe the base and pipe walls round the side. This allows you to fill it up with cream and berries once cooked!
°
°
#pavlova #cake #dessert #foodporn #sundaylunch #cakes #cakedecorating #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #sweet #cakelover #meringue #sabrinabakery #birthday #cheese #cakepops #cakeboss #mamasab #gulacakery #romahterlajaklaris #pavlovacake #cakecakecake #cakeshop #food #chocolatecake #cakelove #eastersunday #yummy #pastry
  • Giant pavlovas are impressive for a dinner party, but once cut and served it all gets a bit messy and ruined! So.. why not make mini individual pavlovas instead!🍓
    °
    °
    Tip✨ When making the meringue nests make a little well in the middle or pipe the base and pipe walls round the side. This allows you to fill it up with cream and berries once cooked!
    °
    °
    #pavlova #cake #dessert #foodporn #sundaylunch #cakes #cakedecorating #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #sweet #cakelover #meringue #sabrinabakery #birthday #cheese #cakepops #cakeboss #mamasab #gulacakery #romahterlajaklaris #pavlovacake #cakecakecake #cakeshop #food #chocolatecake #cakelove #eastersunday #yummy #pastry

  •  120  2  30 April, 2019
  • Sakit jiwa tgk kek ni kan.. geram sgt.. mcm nak telan hp je rasa.. Hahaha sabar ya diknon. Agak2 terasa macam nak order wassap je kak sue laju2.
.
.Penghantaran setiap hari ke kawasan berikut: 🚗Shah Alam
🚗Petaling Jaya
🚗Glenmarie
🚗Setia Alam
🚗Kelana Jaya
🚗Subang Jaya
🚗Bandar Saujana Putra
🚗Putra Heights
🚗Puchong
🚗Kuala Lumpur
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
.
.
👉 Whatsapp Kak Sue http://kaksuesayanakorderkek.wasap.my/
👉 Deposit perlu untuk secure order
👉 Harga sama dengan Sabrina Bakery
👉 Tambah delivery charges sahaja
👉 Tiada minimum order .
.

#kelanajaya #birthdaycake #keksedap #sabrinabakery #mamasab 
#agentsabrinabakery #clasolicious_sabrinabakery #hantukek #kekviral #cakedeliveryshahalam #kekmurah #cakedeliverykl #pru14 #suprisedeliverymurah #biskutraya2018 #sabrinabakery #keksedap #suprisedeliveryshahalam #cakedelivery #hantudessert #kekraya2018 #raya2018 #fooddeliveryselangor #malaysiamemilih #comelpipimerah #biskutrayamurah #kekdeliverykl #kekbirthday #kekdeliveryselangor #desserthunter #suprisedelivery
  • Sakit jiwa tgk kek ni kan.. geram sgt.. mcm nak telan hp je rasa.. Hahaha sabar ya diknon. Agak2 terasa macam nak order wassap je kak sue laju2.
    .
    .Penghantaran setiap hari ke kawasan berikut: 🚗Shah Alam
    🚗Petaling Jaya
    🚗Glenmarie
    🚗Setia Alam
    🚗Kelana Jaya
    🚗Subang Jaya
    🚗Bandar Saujana Putra
    🚗Putra Heights
    🚗Puchong
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    .
    .
    👉 Whatsapp Kak Sue http://kaksuesayanakorderkek.wasap.my/
    👉 Deposit perlu untuk secure order
    👉 Harga sama dengan Sabrina Bakery
    👉 Tambah delivery charges sahaja
    👉 Tiada minimum order .
    .

    #kelanajaya #birthdaycake #keksedap #sabrinabakery #mamasab
    #agentsabrinabakery #clasolicious_sabrinabakery #hantukek #kekviral #cakedeliveryshahalam #kekmurah #cakedeliverykl #pru14 #suprisedeliverymurah #biskutraya2018 #sabrinabakery #keksedap #suprisedeliveryshahalam #cakedelivery #hantudessert #kekraya2018 #raya2018 #fooddeliveryselangor #malaysiamemilih #comelpipimerah #biskutrayamurah #kekdeliverykl #kekbirthday #kekdeliveryselangor #desserthunter #suprisedelivery

  •  133  9  7 November, 2018
  • Syahdunya tengok oreo cheesetart ni
.
Terbayang-bayang cheese yang dingin mengalir lalu di tekak, crust tart yang rapuh lemak berkrim, ditambah dengan kerangupan oreo dan rasa manis yg light dari nutella yg di drizzle... sangat menggamit rasa...
.
Ada saiz 6"
7"
9"
Bermula dgn harga RM35 untuk saiz 6"
.
Jom whatsapp Kas untuk pertanyaan dan delivery
.
019 6381448 - Kas
019 6381448 - Kas
019 6381448 - Kas
.
#kekdelivery #deliverykek #deliveryteruskehati #keksedap #sedaplainmachiamm #agentsabrinabakery #comelpipimerah #babyctdk #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #neelofa #justbaby #mothercaremalaysia #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #momlife #husna #fika #nekpah
  • Syahdunya tengok oreo cheesetart ni
    .
    Terbayang-bayang cheese yang dingin mengalir lalu di tekak, crust tart yang rapuh lemak berkrim, ditambah dengan kerangupan oreo dan rasa manis yg light dari nutella yg di drizzle... sangat menggamit rasa...
    .
    Ada saiz 6"
    7"
    9"
    Bermula dgn harga RM35 untuk saiz 6"
    .
    Jom whatsapp Kas untuk pertanyaan dan delivery
    .
    019 6381448 - Kas
    019 6381448 - Kas
    019 6381448 - Kas
    .
    #kekdelivery #deliverykek #deliveryteruskehati #keksedap #sedaplainmachiamm #agentsabrinabakery #comelpipimerah #babyctdk #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #neelofa #justbaby #mothercaremalaysia #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #momlife #husna #fika #nekpah

  •  121  6  6 September, 2018