#agentklubnalalehsepang Instagram Photos & Videos

agentklubnalalehsepang - 6.8k posts

Hashtag Popularity

20.7
average comments
85.4
average likes

Latest #agentklubnalalehsepang Posts

  • NO diet!
NO pantang!
NO senaman!
NO extra money!

Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
.
.

CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

Antara MAGIC yang tersenarai : 
7hari turun 5KG
14hari turun 7KG
3bulan turun 15KG

Saya tiada RAHSIA jadi slim, 
selain  #BERKlubnaLaleh

Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang. 
BETUL TAK ?😬
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE TOTE BAG
FREE SHAKER
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NO diet!
    NO pantang!
    NO senaman!
    NO extra money!

    Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

    Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
    .
    .

    CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

    Antara MAGIC yang tersenarai :
    7hari turun 5KG
    14hari turun 7KG
    3bulan turun 15KG

    Saya tiada RAHSIA jadi slim,
    selain #BERKlubnaLaleh

    Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang.
    BETUL TAK ?😬
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE TOTE BAG
    FREE SHAKER
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  4  1  7 hours ago
  • Amazing nature ☘️
  • Amazing nature ☘️

  •  136  38  9 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
014-5257148
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    014-5257148
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
011-25770842
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    011-25770842
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
.
.

Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ? 
Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni. 
Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear . 
Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
👏👏👏
.
 #klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
    .
    .

    Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ?
    Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

    Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
    Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
    korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

    Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni.
    Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear .
    Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

    Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
    👏👏👏
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  148  40  18 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  6  0  19 hours ago
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  23 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  3  0  6 August, 2020
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  3  0  6 August, 2020
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
.

Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg! 
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

Antara kelebihan Klubna & Laleh

Klubna
~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

Laleh
~ Membantu membuang toksin di dalam badan 
~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
.
🎁 FREE SHAKER
🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

=====
🎁Klik link profile untuk oder. 

0102861976

=========

.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
    .

    Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

    Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

    KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

    Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg!
    Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

    LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

    Antara kelebihan Klubna & Laleh

    Klubna
    ~ Membantu menyekat selera makan
    ~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
    ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

    Laleh
    ~ Membantu membuang toksin di dalam badan
    ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
    ~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

    1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
    .
    🎁 FREE SHAKER
    🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

    =====
    🎁Klik link profile untuk oder.

    0102861976

    =========

    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  6 August, 2020
  • Dulu nak amek gmbar pun segan.Puas snap banyak kali sbb nak nak cari angel yang  nampakkn diri ni kurus taw.
.
Pose yang nampak kurus mestilah yang duk silang kaki je kan.  Now bila dah jumpe KLUBNA LALEH tak yah nak  pose sangat pun da nampak  kurus.Belum sedia orang  dah snap gambar  pun xde hal dah  Realy love KLUBNA LALEH
.

harga satu set rm78 .
kita bagi
.
1 kotak klubna coffee
1 kotak laleh fiber
1 botol shaker
1 box mini klubna
.
dan ebook diet sihat *ada tips diet, meal plan dan panduan untuk mulakan diet sihat*
.

Berbaloi2 sangat ni..
Nak tau lebih lanjut meh wssp kakyan di 0102861976🌸 .

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • Dulu nak amek gmbar pun segan.Puas snap banyak kali sbb nak nak cari angel yang nampakkn diri ni kurus taw.
    .
    Pose yang nampak kurus mestilah yang duk silang kaki je kan. Now bila dah jumpe KLUBNA LALEH tak yah nak pose sangat pun da nampak kurus.Belum sedia orang dah snap gambar pun xde hal dah Realy love KLUBNA LALEH
    .

    harga satu set rm78 .
    kita bagi
    .
    1 kotak klubna coffee
    1 kotak laleh fiber
    1 botol shaker
    1 box mini klubna
    .
    dan ebook diet sihat *ada tips diet, meal plan dan panduan untuk mulakan diet sihat*
    .

    Berbaloi2 sangat ni..
    Nak tau lebih lanjut meh wssp kakyan di 0102861976🌸 .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  4  1  6 August, 2020
  • NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
👉👉 Klubna vs Laleh
.
*PRODUK LULUS KKM*
.
🌷Klubna (Green coffee)
✅Fungsi 👇👇
✔Kawal selera makan
✔Rasa kenyang lebih lama
✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
✔Membakar lemak tepu
✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
.
🌷Laleh (Fibre)
✅Fungsi👇👇
✔Merampingkan perut
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Membuang lemak berlebihan di bahagian perut
✔Mengurangkan kolestrol
✔Mencuci usus dari toksin
✔Memberi tenaga kepada badan
.
RM78 perset (Klubna + Laleh)
⛔Exclude postage
.
Untuk tahu lebih details dan placed order.. just klik link whatsapp di bio profile 😁🤗
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
    .
    👉👉 Klubna vs Laleh
    .
    *PRODUK LULUS KKM*
    .
    🌷Klubna (Green coffee)
    ✅Fungsi 👇👇
    ✔Kawal selera makan
    ✔Rasa kenyang lebih lama
    ✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
    ✔Membakar lemak tepu
    ✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
    .
    .
    🌷Laleh (Fibre)
    ✅Fungsi👇👇
    ✔Merampingkan perut
    ✔Mengatasi masalah sembelit
    ✔Membuang lemak berlebihan di bahagian perut
    ✔Mengurangkan kolestrol
    ✔Mencuci usus dari toksin
    ✔Memberi tenaga kepada badan
    .
    RM78 perset (Klubna + Laleh)
    ⛔Exclude postage
    .
    Untuk tahu lebih details dan placed order.. just klik link whatsapp di bio profile 😁🤗
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  4  0  5 August, 2020
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
.

Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg! 
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

Antara kelebihan Klubna & Laleh

Klubna
~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

Laleh
~ Membantu membuang toksin di dalam badan 
~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
.
🎁 FREE SHAKER
🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

=====
🎁Klik link profile untuk oder. 

0102861976

=========

.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
    .

    Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

    Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

    KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

    Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg!
    Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

    LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

    Antara kelebihan Klubna & Laleh

    Klubna
    ~ Membantu menyekat selera makan
    ~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
    ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

    Laleh
    ~ Membantu membuang toksin di dalam badan
    ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
    ~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

    1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
    .
    🎁 FREE SHAKER
    🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

    =====
    🎁Klik link profile untuk oder.

    0102861976

    =========

    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  6  0  5 August, 2020

Top #agentklubnalalehsepang Posts

  • Selama ni ramai yang datang mengadu sebab kurang masa dan tak sempat exercise serta tak sempat nak sediakan makanan sihat buat mereka jadi lebih susah nak turunkan berat badan

So sekarang masa yang paling sesuai tau untuk korang cuba homeworkout dan sediakan makanan yang sihat

Do selfcare, or maybe berpuasa bagi yang beragama islam

Im sure dalam masa 14 hari boleh turunkan berat badan dengan jaya 🥰

BTW pada yang membuat pembelian klubnalaleh dari fafa akan dapat ebook diet sihat yang merangkumi panduan pemakanan,meal plan dan exercise serta tips untuk turunkan berat badan 🥳

Postage berjalan seperti biasa
Abang posmen pickup tetap berjalan 🥰

Untuk info lanjut boleh terus hubungi fafa di talian wassap 014-5257148 atau terus klik link di bio profile 🌸 .
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • Selama ni ramai yang datang mengadu sebab kurang masa dan tak sempat exercise serta tak sempat nak sediakan makanan sihat buat mereka jadi lebih susah nak turunkan berat badan

    So sekarang masa yang paling sesuai tau untuk korang cuba homeworkout dan sediakan makanan yang sihat

    Do selfcare, or maybe berpuasa bagi yang beragama islam

    Im sure dalam masa 14 hari boleh turunkan berat badan dengan jaya 🥰

    BTW pada yang membuat pembelian klubnalaleh dari fafa akan dapat ebook diet sihat yang merangkumi panduan pemakanan,meal plan dan exercise serta tips untuk turunkan berat badan 🥳

    Postage berjalan seperti biasa
    Abang posmen pickup tetap berjalan 🥰

    Untuk info lanjut boleh terus hubungi fafa di talian wassap 014-5257148 atau terus klik link di bio profile 🌸 .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  164  50  19 March, 2020
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI. 
Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

#teamAFCV200212
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

    Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

    Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

    Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

    Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

    Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI.
    Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

    BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

    Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

    #teamAFCV200212
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  142  36  14 February, 2020
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  156  46  31 March, 2020
  • Dalam kelam2 hujan lebat kami redah demi dapatkan stok klubnalaleh dari HQ putrajaya
.
Tak fikir apa dah, janji anak2 #teamfafa boleh buat sale sepanjang bulan RAMADHAN dan PKP ni
. Lebih 1000 box dah restock bulan APRIL ni mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
.
Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
.

Permintaan pula sangat tinggi..
Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
.
Ramai yang teruja lepas join kami..
Nak tau secret method sale membukit?

Boleh join #teamfafa
Pengambilan dropship sahaja dibuka
Dropship tanpa modal pulak tu..
Kami cuma nak bantu..
Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
Korang semua di alu-alu kan
Zero cost marketing di sajikan untuk korang
.

Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

FARHAN FAFA
LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

#memberitanpsayarat
#zerocostmarketing
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#teamfafa
  • Dalam kelam2 hujan lebat kami redah demi dapatkan stok klubnalaleh dari HQ putrajaya
    .
    Tak fikir apa dah, janji anak2 #teamfafa boleh buat sale sepanjang bulan RAMADHAN dan PKP ni
    . Lebih 1000 box dah restock bulan APRIL ni mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
    .
    Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
    .

    Permintaan pula sangat tinggi..
    Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
    .
    Ramai yang teruja lepas join kami..
    Nak tau secret method sale membukit?

    Boleh join #teamfafa
    Pengambilan dropship sahaja dibuka
    Dropship tanpa modal pulak tu..
    Kami cuma nak bantu..
    Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
    Korang semua di alu-alu kan
    Zero cost marketing di sajikan untuk korang
    .

    Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

    FARHAN FAFA
    LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

    #memberitanpsayarat
    #zerocostmarketing
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #teamfafa

  •  142  58  25 April, 2020
  • "NAK KURUS INGAT KLUBNA LALEH"
.
.

#KLUBNA KAWAL SELERA MAKAN
#LALEH DETOKS TOKSIN DALAM BADAN

HASILNYA 👉 #KURUS #SIHAT #CANTIK ! 👈

PAKEJ LENGKAP TAK PERLU CARI LAIN LAGI. 
HARGA RM78 SAHAJA KORANG
.
🆓🆓🆓
🎁🎁🎁
.
☑ Shaker
☑ 5 SACHET KLUBNA ☑ E-book diet plan
.

Halal dan diiktiraf KKM & SIRIM
(Swipe tepi 👉)
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "NAK KURUS INGAT KLUBNA LALEH"
    .
    .

    #KLUBNA KAWAL SELERA MAKAN
    #LALEH DETOKS TOKSIN DALAM BADAN

    HASILNYA 👉 #KURUS #SIHAT #CANTIK ! 👈

    PAKEJ LENGKAP TAK PERLU CARI LAIN LAGI.
    HARGA RM78 SAHAJA KORANG
    .
    🆓🆓🆓
    🎁🎁🎁
    .
    ☑ Shaker
    ☑ 5 SACHET KLUBNA ☑ E-book diet plan
    .

    Halal dan diiktiraf KKM & SIRIM
    (Swipe tepi 👉)
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  143  69  18 April, 2020