#agentklubnalalehsalaktinggi Instagram Photos & Videos

agentklubnalalehsalaktinggi - 6.9k posts

Hashtag Popularity

24.7
average comments
169.4
average likes

Latest #agentklubnalalehsalaktinggi Posts

  • NO diet!
NO pantang!
NO senaman!
NO extra money!

Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
.
.

CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

Antara MAGIC yang tersenarai : 
7hari turun 5KG
14hari turun 7KG
3bulan turun 15KG

Saya tiada RAHSIA jadi slim, 
selain  #BERKlubnaLaleh

Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang. 
BETUL TAK ?😬
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE TOTE BAG
FREE SHAKER
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NO diet!
    NO pantang!
    NO senaman!
    NO extra money!

    Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

    Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
    .
    .

    CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

    Antara MAGIC yang tersenarai :
    7hari turun 5KG
    14hari turun 7KG
    3bulan turun 15KG

    Saya tiada RAHSIA jadi slim,
    selain #BERKlubnaLaleh

    Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang.
    BETUL TAK ?😬
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE TOTE BAG
    FREE SHAKER
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  2  1  7 hours ago
  • Amazing nature ☘️
  • Amazing nature ☘️

  •  132  37  9 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
014-5257148
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    014-5257148
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
011-25770842
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    011-25770842
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
.
.

Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ? 
Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni. 
Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear . 
Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
👏👏👏
.
 #klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
    .
    .

    Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ?
    Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

    Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
    Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
    korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

    Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni.
    Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear .
    Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

    Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
    👏👏👏
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  148  40  18 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  6  0  19 hours ago
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
.
Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
.
#klubnalalehputrajaya

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
    Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
    .
    Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
    .
    #klubnalalehputrajaya

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  5  0  23 hours ago
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  23 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  3  0  6 August, 2020
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  3  0  6 August, 2020
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
.

Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg! 
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

Antara kelebihan Klubna & Laleh

Klubna
~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

Laleh
~ Membantu membuang toksin di dalam badan 
~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
.
🎁 FREE SHAKER
🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

=====
🎁Klik link profile untuk oder. 

0102861976

=========

.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK
    .

    Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

    Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

    KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

    Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg!
    Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

    LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

    Antara kelebihan Klubna & Laleh

    Klubna
    ~ Membantu menyekat selera makan
    ~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
    ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

    Laleh
    ~ Membantu membuang toksin di dalam badan
    ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
    ~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

    1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
    .
    🎁 FREE SHAKER
    🎁 FREE EXTRA 5 sachet KLUBNA

    =====
    🎁Klik link profile untuk oder.

    0102861976

    =========

    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  6 August, 2020
  • Dulu nak amek gmbar pun segan.Puas snap banyak kali sbb nak nak cari angel yang  nampakkn diri ni kurus taw.
.
Pose yang nampak kurus mestilah yang duk silang kaki je kan.  Now bila dah jumpe KLUBNA LALEH tak yah nak  pose sangat pun da nampak  kurus.Belum sedia orang  dah snap gambar  pun xde hal dah  Realy love KLUBNA LALEH
.

harga satu set rm78 .
kita bagi
.
1 kotak klubna coffee
1 kotak laleh fiber
1 botol shaker
1 box mini klubna
.
dan ebook diet sihat *ada tips diet, meal plan dan panduan untuk mulakan diet sihat*
.

Berbaloi2 sangat ni..
Nak tau lebih lanjut meh wssp kakyan di 0102861976🌸 .

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • Dulu nak amek gmbar pun segan.Puas snap banyak kali sbb nak nak cari angel yang nampakkn diri ni kurus taw.
    .
    Pose yang nampak kurus mestilah yang duk silang kaki je kan. Now bila dah jumpe KLUBNA LALEH tak yah nak pose sangat pun da nampak kurus.Belum sedia orang dah snap gambar pun xde hal dah Realy love KLUBNA LALEH
    .

    harga satu set rm78 .
    kita bagi
    .
    1 kotak klubna coffee
    1 kotak laleh fiber
    1 botol shaker
    1 box mini klubna
    .
    dan ebook diet sihat *ada tips diet, meal plan dan panduan untuk mulakan diet sihat*
    .

    Berbaloi2 sangat ni..
    Nak tau lebih lanjut meh wssp kakyan di 0102861976🌸 .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  4  0  6 August, 2020

Top #agentklubnalalehsalaktinggi Posts

  • LALEH- kalau salah bancuh memang tak boleh minum.. Muak, likat! Wekkkk
.
Sebab tu kena dapat guide yang betul dari seller 😎
.
Buat yang tak tau, laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. Jadi bancuh kena dengan air suam, bukan air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker.

Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
.
Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat jus laleh ni
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • LALEH- kalau salah bancuh memang tak boleh minum.. Muak, likat! Wekkkk
    .
    Sebab tu kena dapat guide yang betul dari seller 😎
    .
    Buat yang tak tau, laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. Jadi bancuh kena dengan air suam, bukan air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker.

    Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
    .
    Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat jus laleh ni
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  114  46  14 June, 2020
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  156  46  31 March, 2020
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI. 
Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

#teamAFCV200212
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

    Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

    Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

    Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

    Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

    Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI.
    Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

    BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

    Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

    #teamAFCV200212
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  142  36  14 February, 2020
  • KUAT MAKAN TAPI BODY KALAH ANAK DARA‼️ Walaupun mulut ni jahat kerja nak mengunyah jer 24 JAM! 
Tapi mujur perut ni baik kerja nak mengenyangkan jer 24 JAM! 
Aik? Macam mana tuuu! 
Semestinya dengan 1 kali pagi 1 kali malam berKlubnaLaleh !

Nafsu dan selera makan terkawal, makan sikit cepat KENYANG !

Membuang pun lawas, waktu² PKP ni bodi maintain solid u ollss! 
#KlubnaLaleh pilihan NO 1 pencinta bentuk badan menawan! 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • KUAT MAKAN TAPI BODY KALAH ANAK DARA‼️ Walaupun mulut ni jahat kerja nak mengunyah jer 24 JAM!
    Tapi mujur perut ni baik kerja nak mengenyangkan jer 24 JAM!
    Aik? Macam mana tuuu!
    Semestinya dengan 1 kali pagi 1 kali malam berKlubnaLaleh !

    Nafsu dan selera makan terkawal, makan sikit cepat KENYANG !

    Membuang pun lawas, waktu² PKP ni bodi maintain solid u ollss!
    #KlubnaLaleh pilihan NO 1 pencinta bentuk badan menawan! 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  145  62  18 April, 2020
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  157  56  31 March, 2020