#agenselangor Instagram Photos & Videos

agenselangor - 2.4k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
8
average likes

Latest #agenselangor Posts

  • Alhamdulillah asbab susu rizqi, kulit baby kembali pulih.

“Kak ambil Susu Rizqi ni setiap hari dan baby MENYUSU. Alhamdulillah kulit baby cepat sembuh” 

Dalam masa 2 BULAN je, akhirnya kulit baby ni bersih😘

Berminat sila klik👇👇
https://rizqimamadil.wasap.my/

#susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097
  • Alhamdulillah asbab susu rizqi, kulit baby kembali pulih.

    “Kak ambil Susu Rizqi ni setiap hari dan baby MENYUSU. Alhamdulillah kulit baby cepat sembuh”

    Dalam masa 2 BULAN je, akhirnya kulit baby ni bersih😘

    Berminat sila klik👇👇
    https://rizqimamadil.wasap.my/

    #susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097

  •  0  0  5 July, 2020
  • Patin masak tempoyak is done mudahkan, beli buat stok letak dlm frezer umah korg tu.. nk msk nyahbekukan ikan cuci skit masuk dlm periuk masuk bahan2 yg dah disediakan dlm tu tambah air tambah garam@ gula, xckup msm tambah asam keping lagi 2-3 kpg xnak bubuh pun xpe dah sbb dlm pek tu dah ada asam keping dah... Mudahnya elok la utk sis yang sentiasa sibuk ni... Xsibuk pun boleh la lagi mudoh kerja korang kan... Meh nak dptkan dlm bentuk frozen ni boleh wasap kita okeh , bagi penggemar2 ikan patin boleh cuba yg ni simpan kt peti ais korang banyak2 tau, mana yg baru nk cuba mkn & nk jadi agen amat dialu-alukan okeh...

#patinpoyokoriginal #patintemerloh #patintempoyak #penggemarikanpatin #frozenfoodmalaysia #frozenfoodbrunei #frozenfoodsingapore #frozenfoodindonesia #singaporefood #bruneifoodies #indonesianfood #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilonline #jalanjalancarimakan #tv3 #viralpost #fooddeliveryservice #foodhunter #sungaipahang #agenbrunei #agensingapore  #agenindonesia #agenkl #agenselangor #agenputrajaya #agentbangi #agentseluruhmalaysiadiperlukan #musimpkp #produkmuslimhalal 

0129406059
  • Patin masak tempoyak is done mudahkan, beli buat stok letak dlm frezer umah korg tu.. nk msk nyahbekukan ikan cuci skit masuk dlm periuk masuk bahan2 yg dah disediakan dlm tu tambah air tambah [email protected] gula, xckup msm tambah asam keping lagi 2-3 kpg xnak bubuh pun xpe dah sbb dlm pek tu dah ada asam keping dah... Mudahnya elok la utk sis yang sentiasa sibuk ni... Xsibuk pun boleh la lagi mudoh kerja korang kan... Meh nak dptkan dlm bentuk frozen ni boleh wasap kita okeh , bagi penggemar2 ikan patin boleh cuba yg ni simpan kt peti ais korang banyak2 tau, mana yg baru nk cuba mkn & nk jadi agen amat dialu-alukan okeh...

    #patinpoyokoriginal #patintemerloh #patintempoyak #penggemarikanpatin #frozenfoodmalaysia #frozenfoodbrunei #frozenfoodsingapore #frozenfoodindonesia #singaporefood #bruneifoodies #indonesianfood #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilonline #jalanjalancarimakan #tv3 #viralpost #fooddeliveryservice #foodhunter #sungaipahang #agenbrunei #agensingapore #agenindonesia #agenkl #agenselangor #agenputrajaya #agentbangi #agentseluruhmalaysiadiperlukan #musimpkp #produkmuslimhalal

    0129406059

  •  8  0  5 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  0  0  4 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  1  0  4 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  0  0  4 July, 2020
  • NAK MATA KELIHATAN CANTIK MENAWAN ❓
.
Ape yang ada dalam set ni?
💕 Mascara
💕 Eyeshadow
💕 Eyebrow definer
.
.
Berapa harga set ni? 
Hanya RM 109 sahaja
+ FREE GIFT
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • NAK MATA KELIHATAN CANTIK MENAWAN ❓
    .
    Ape yang ada dalam set ni?
    💕 Mascara
    💕 Eyeshadow
    💕 Eyebrow definer
    .
    .
    Berapa harga set ni?
    Hanya RM 109 sahaja
    + FREE GIFT
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  3  0  3 July, 2020
  • SET COMBO BAWAH RM 100.
.
Ramai jugak Customer yang pilih set combo ni. 
Dalam set ni, ade treatment cushion foundation + blusher cream.
.
.
Hanya RM 99 sahaja (exclude postage)
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • SET COMBO BAWAH RM 100.
    .
    Ramai jugak Customer yang pilih set combo ni.
    Dalam set ni, ade treatment cushion foundation + blusher cream.
    .
    .
    Hanya RM 99 sahaja (exclude postage)
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  5  0  3 July, 2020
  • NAK SET COMBO BAWAH RM 100❓
.
Bagi Customer yang nak beli dengan bujet bawah RM 100, boleh Cuba 2 item ni.
Treatment Cushion Foundation + Lipmatte.
Ramai yang dah grab set ni, tau..
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • NAK SET COMBO BAWAH RM 100❓
    .
    Bagi Customer yang nak beli dengan bujet bawah RM 100, boleh Cuba 2 item ni.
    Treatment Cushion Foundation + Lipmatte.
    Ramai yang dah grab set ni, tau..
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  3  0  3 July, 2020
  • Bye..bye..selamat bertemu tuan baru ye...
.
.
Lipmatte Best Edition code Dodol telah dipinang orang..
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • Bye..bye..selamat bertemu tuan baru ye...
    .
    .
    Lipmatte Best Edition code Dodol telah dipinang orang..
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  4  0  2 July, 2020
  • SKINCARE BANYAK2 TU SEMUA DAH BUANG
.
SET BERUBAT NI DAH VIRAL!

Banyak jgak produk mahal2 dah cuba tapi jrawat makin hari makin naik, Parut hitam bertompok bertambah byk.

Satu hari sy try produk ni sbb tengok testimoni semua berjaya. Alhamdulillah sapu 2 kali je jerawat terus kecut. Parut makin hilang. Terbaik betul lah😍

✔️Dijamin selamat dan bebas mercury
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • SKINCARE BANYAK2 TU SEMUA DAH BUANG
    .
    SET BERUBAT NI DAH VIRAL!

    Banyak jgak produk mahal2 dah cuba tapi jrawat makin hari makin naik, Parut hitam bertompok bertambah byk.

    Satu hari sy try produk ni sbb tengok testimoni semua berjaya. Alhamdulillah sapu 2 kali je jerawat terus kecut. Parut makin hilang. Terbaik betul lah😍

    ✔️Dijamin selamat dan bebas mercury
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  2  0  2 July, 2020
  • BEAUTY IS PAIN?

Sekarang tak payah dah nak pain² bagai. Guna je NB Cream + NB Serum. bukan takat boleh merawat.. Kesan² parut, jerawat, jeragat dll smua boleh hilang dengan hanya menggunakan "SET NB" (Nurfella Beauty)
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • BEAUTY IS PAIN?

    Sekarang tak payah dah nak pain² bagai. Guna je NB Cream + NB Serum. bukan takat boleh merawat.. Kesan² parut, jerawat, jeragat dll smua boleh hilang dengan hanya menggunakan "SET NB" (Nurfella Beauty)
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  1  0  2 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  1  0  1 July, 2020
  • •DULU NAK SELFIE PON MALU, TAPI SEKARANG PANTANG ORANG AJAK SELFIE🤪• Sengan jugak nak tunjuk muka kita masa breakout dulu-dulu. Tapi sokay la kan. 
Ain cuma pakai produk nb tau untuk bagi skin elok balik. Alhamdulillah dengan izin Allah skin ain lagi better dari dulu😍 Habis hilang jerawat & parut. 
Haa sebelum ain lupa, yang kat bawah ni gambar packaging baru, lawaa kan. InsyaAllah next week st0ck sampai kat ain & ain akan update semula 😍

Yang dah tak sabar nak cuba tu, boleh je kalau nak pre0rder dulu. Sampai je terus ain c0d or p0stage dekat korang. 
Selamat merawat skin masing2 guys❤️
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan
  • •DULU NAK SELFIE PON MALU, TAPI SEKARANG PANTANG ORANG AJAK SELFIE🤪• Sengan jugak nak tunjuk muka kita masa breakout dulu-dulu. Tapi sokay la kan.
    Ain cuma pakai produk nb tau untuk bagi skin elok balik. Alhamdulillah dengan izin Allah skin ain lagi better dari dulu😍 Habis hilang jerawat & parut.
    Haa sebelum ain lupa, yang kat bawah ni gambar packaging baru, lawaa kan. InsyaAllah next week st0ck sampai kat ain & ain akan update semula 😍

    Yang dah tak sabar nak cuba tu, boleh je kalau nak pre0rder dulu. Sampai je terus ain c0d or p0stage dekat korang.
    Selamat merawat skin masing2 guys❤️
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan

  •  2  0  1 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  2  0  1 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  4  0  1 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  1  0  1 July, 2020
  • Nb New Edition 2020 🔥
Ready Stock !!

✅ Bebuih Love Soap - RM28
✅ Serum - RM30
✅ Cream - RM27

Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

Www.wasap.my/60179661242/NakNB
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut
  • Nb New Edition 2020 🔥
    Ready Stock !!

    ✅ Bebuih Love Soap - RM28
    ✅ Serum - RM30
    ✅ Cream - RM27

    Berminat dengan produk NB boleh tekan link dibawah terus 👇🏻

    Www.wasap.my/60179661242/NakNB
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #nbcreamnewlook #KrimPuaka #krimjeragat #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #agenselangor #nakbuatbisnes #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan #ubatjerawat #ubatjeragat #nakcantik #ubatparut

  •  2  0  1 July, 2020
  • CANTIK MELETOP DENGAN OBSESS JE..
.
.
Boleh je nak make-up macam-macam gaya dengan set Obsess Cosmetics ni tau..
.
Produk tempatan setanding antarabangsa.
.
.
Wajib ada satu set ni.
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • CANTIK MELETOP DENGAN OBSESS JE..
    .
    .
    Boleh je nak make-up macam-macam gaya dengan set Obsess Cosmetics ni tau..
    .
    Produk tempatan setanding antarabangsa.
    .
    .
    Wajib ada satu set ni.
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  3  0  30 June, 2020
  • SENYUM LEBAR SAMPAI KE TELINGA.
.
Haa..siapa tak seronok kalau dapat set beauty box ni..hati berbunga-bunga gembira..senyuman manis yg lebar...
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup
  • SENYUM LEBAR SAMPAI KE TELINGA.
    .
    Haa..siapa tak seronok kalau dapat set beauty box ni..hati berbunga-bunga gembira..senyuman manis yg lebar...
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup

  •  6  1  30 June, 2020
  • MAKE UP TUTORIAL ..
.
.
Dilla belanja video Cara make up dengan set Obsess Cosmetics..
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 
Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH 
  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT 
......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • MAKE UP TUTORIAL ..
    .
    .
    Dilla belanja video Cara make up dengan set Obsess Cosmetics..
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋
    Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH
    MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT
    ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  3  0  30 June, 2020
  • MASIH TERCARI-CARI FOUNDATION YANG SESUAI UNTUK KULIT ANDA❓
.
.
Anda patut Cuba treatment cushion foundation Obsess Cosmetics ni.
Bukan sebarang foundation tau.
Sambil membuatkan kulit wajah kelihatan flawless, treatment cushion foundation ni juga membantu merawat kulit wajah yang bermasalah.
.
.
Hanya RM 59 sahaja..anda pasti berpuashati..💕💕💕
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • MASIH TERCARI-CARI FOUNDATION YANG SESUAI UNTUK KULIT ANDA❓
    .
    .
    Anda patut Cuba treatment cushion foundation Obsess Cosmetics ni.
    Bukan sebarang foundation tau.
    Sambil membuatkan kulit wajah kelihatan flawless, treatment cushion foundation ni juga membantu merawat kulit wajah yang bermasalah.
    .
    .
    Hanya RM 59 sahaja..anda pasti berpuashati..💕💕💕
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  3  0  28 June, 2020
  • 3 SHADES YANG SESUAI UNTUK TONA KULIT WANITA ASIA.
.
.
Setiap wanita patut memiliki treatment cushion foundation Obsess Cosmetics.
. .
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • 3 SHADES YANG SESUAI UNTUK TONA KULIT WANITA ASIA.
    .
    .
    Setiap wanita patut memiliki treatment cushion foundation Obsess Cosmetics.
    . .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  4  0  27 June, 2020
  • MUDAH SGT DGN OBSESS NI.
.
Dapp..dapp..je, da hilang jerawat, parut, jeragat .
..
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️ Mini Agent wanted ❗
☑️ Modal bermula RM300❗
☑️ Material disediakan❗
☑️ Support yang kuat dari team❗
☑️ Iklan produk di TV3 ❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • MUDAH SGT DGN OBSESS NI.
    .
    Dapp..dapp..je, da hilang jerawat, parut, jeragat .
    ..
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️ Mini Agent wanted ❗
    ☑️ Modal bermula RM300❗
    ☑️ Material disediakan❗
    ☑️ Support yang kuat dari team❗
    ☑️ Iklan produk di TV3 ❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  4  0  26 June, 2020
  • KENAPA MADU BORNEO WARNANYA GELAP DAN RASANYA SEPERTI GULA MELAKA??
.

Jom saya nak share 😊
.

Madu Borneo diambil dari nektar ekstro florial bersama pollen bunga-bunga accasia dari hutan Borneo yang terbentang seluas 3,000 hektar. .
Inilah antara ciri-ciri madu accasia yang yang berwarna gelap ketika dituai. .

Rasa madu bergantung kepada jenis pokoknya. Madu dari bunga manuka sudah tentu lebih cerah warnanya dan kemanisannya juga berbeza dari madu accasia.
.

Begitu juga madu tualang yang mana nectar yang diambil oleh lebah dari pelbagai bunga-bunga hutan dan ia mempunyai tekstur,rasa dan warna yang berlainan daripada Madu Borneo. .
.
Dr.(H) Suraya Ariffin  Pengasas Zarraz Medicare
.

Madu borneo bukan sekadar madu, ada tambahan royal jelly dan juga bee pollen untuk khasiat berganda..
.
❤️INGAT MADU INGAT YOUNG BEES❤️
.
#maduborneoyoungbees #maduasliborneo #agenshahalam #agenselangor #jomdapatkanmaduhariini
  • KENAPA MADU BORNEO WARNANYA GELAP DAN RASANYA SEPERTI GULA MELAKA??
    .

    Jom saya nak share 😊
    .

    Madu Borneo diambil dari nektar ekstro florial bersama pollen bunga-bunga accasia dari hutan Borneo yang terbentang seluas 3,000 hektar. .
    Inilah antara ciri-ciri madu accasia yang yang berwarna gelap ketika dituai. .

    Rasa madu bergantung kepada jenis pokoknya. Madu dari bunga manuka sudah tentu lebih cerah warnanya dan kemanisannya juga berbeza dari madu accasia.
    .

    Begitu juga madu tualang yang mana nectar yang diambil oleh lebah dari pelbagai bunga-bunga hutan dan ia mempunyai tekstur,rasa dan warna yang berlainan daripada Madu Borneo. .
    .
    Dr.(H) Suraya Ariffin Pengasas Zarraz Medicare
    .

    Madu borneo bukan sekadar madu, ada tambahan royal jelly dan juga bee pollen untuk khasiat berganda..
    .
    ❤️INGAT MADU INGAT YOUNG BEES❤️
    .
    #maduborneoyoungbees #maduasliborneo #agenshahalam #agenselangor #jomdapatkanmaduhariini

  •  0  0  25 June, 2020
  • •DULU NAK SELFIE PON MALU, TAPI SEKARANG PANTANG ORANG AJAK SELFIE🤪• Sengan jugak nak tunjuk muka kita masa breakout dulu-dulu. Tapi sokay la kan. 
Ain cuma pakai produk nb tau untuk bagi skin elok balik. Alhamdulillah dengan izin Allah skin ain lagi better dari dulu😍 Habis hilang jerawat & parut. 
Haa sebelum ain lupa, yang kat bawah ni gambar packaging baru, lawaa kan. InsyaAllah next week st0ck sampai kat ain & ain akan update semula 😍

Yang dah tak sabar nak cuba tu, boleh je kalau nak pre0rder dulu. Sampai je terus ain c0d or p0stage dekat korang. 
Selamat merawat skin masing2 guys❤️
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan
  • •DULU NAK SELFIE PON MALU, TAPI SEKARANG PANTANG ORANG AJAK SELFIE🤪• Sengan jugak nak tunjuk muka kita masa breakout dulu-dulu. Tapi sokay la kan.
    Ain cuma pakai produk nb tau untuk bagi skin elok balik. Alhamdulillah dengan izin Allah skin ain lagi better dari dulu😍 Habis hilang jerawat & parut.
    Haa sebelum ain lupa, yang kat bawah ni gambar packaging baru, lawaa kan. InsyaAllah next week st0ck sampai kat ain & ain akan update semula 😍

    Yang dah tak sabar nak cuba tu, boleh je kalau nak pre0rder dulu. Sampai je terus ain c0d or p0stage dekat korang.
    Selamat merawat skin masing2 guys❤️
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan

  •  10  0  24 June, 2020
  • Selamat tengah hari lunch apa tu uols☺️ Ramai yang tanya,.
"Sis, Women Love ni dibuat dari apa? 
Sebab tengok testimoni banyak yang best-best pasal produk ni". Okey lah, untuk sis di luar sana yang tak tahu, ada 5 bahan utama Women Love ni. 
Semuanya tentang dalaman wanita. Jamu moden hebat masa kini.

#jamumoden #womenlove #productantiaging #TFM #agensah #mamadil #agenselangor
  • Selamat tengah hari lunch apa tu uols☺️ Ramai yang tanya,.
    "Sis, Women Love ni dibuat dari apa?
    Sebab tengok testimoni banyak yang best-best pasal produk ni". Okey lah, untuk sis di luar sana yang tak tahu, ada 5 bahan utama Women Love ni.
    Semuanya tentang dalaman wanita. Jamu moden hebat masa kini.

    #jamumoden #womenlove #productantiaging #TFM #agensah #mamadil #agenselangor

  •  2  0  24 June, 2020
  • CERITA PAGI TADI
.
Biasanya Dilla akan cod sekitar Semenyih,Beranang,Kajang Dan Bangi pada awal, sebelum Dilla masuk kerja.
.
Nak cod free? Boleh dm dilla ye.
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️Mini Agent wanted ❗
☑️Modal bermula RM300❗
☑️Material disediakan❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • CERITA PAGI TADI
    .
    Biasanya Dilla akan cod sekitar Semenyih,Beranang,Kajang Dan Bangi pada awal, sebelum Dilla masuk kerja.
    .
    Nak cod free? Boleh dm dilla ye.
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️Mini Agent wanted ❗
    ☑️Modal bermula RM300❗
    ☑️Material disediakan❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  10  0  24 June, 2020
  • New edition, new look. InsyaAllah stock sampai pada ain minggu depan 💕 .
.
Tak sabar nak peluk cium stock nb baru 😍
.
.
#NBscarAcneTherapyCream 
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan
  • New edition, new look. InsyaAllah stock sampai pada ain minggu depan 💕 .
    .
    Tak sabar nak peluk cium stock nb baru 😍
    .
    .
    #NBscarAcneTherapyCream
    #krimsaka #krimjerawat #krimNB #krimberubat #krimparut #krimjerawat #KrimPuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #NBscarAcneTherapyCream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #uitm #agenselangor #nakbuatbisnes #msu #unisel #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #agendiperlukan #agendiperlukansegera #nakbuatduit #businesonlinemalaysia #janapenadapatan

  •  4  0  24 June, 2020
  • BEAUTY BOX OBSESS COSMETICS
.
.
Banyak yang menarik tentang Obsess Cosmetics.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️Mini Agent wanted ❗
☑️Modal bermula RM300❗
☑️Material disediakan❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • BEAUTY BOX OBSESS COSMETICS
    .
    .
    Banyak yang menarik tentang Obsess Cosmetics.
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️Mini Agent wanted ❗
    ☑️Modal bermula RM300❗
    ☑️Material disediakan❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  5  0  22 June, 2020

Top #agenselangor Posts

  • DONE COD PAGI NI
.
Customer Dilla kali ni, beli 2 ketul TCF (foundation) dan Loose Powder.
.
Sebab Obsess sangat dengan Obsess Cosmetics, beli sampai 2 ketul untuk buat stok.
.
.
NAK FREE COD?
NAK FREE GIFT?
.
Meh dm Dilla sekarang..
.
.
Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
.......................................................................
🚘COD : 
BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
......................................................................
📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH  MALAYSIA
.
🎁 FREE GIFT ......................................................................
INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
JOM SERTAI TEAM DILLA❗
.
Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
.
☑️Mini Agent wanted ❗
☑️Modal bermula RM300❗
☑️Material disediakan❗
.
#Obsesscosmetic #squadsyiera
#Elyamor #ladylla #stayathome  #makeuptutorial #sayajualmakeup 
#makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang  #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty  #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan
  • DONE COD PAGI NI
    .
    Customer Dilla kali ni, beli 2 ketul TCF (foundation) dan Loose Powder.
    .
    Sebab Obsess sangat dengan Obsess Cosmetics, beli sampai 2 ketul untuk buat stok.
    .
    .
    NAK FREE COD?
    NAK FREE GIFT?
    .
    Meh dm Dilla sekarang..
    .
    .
    Hii....sy Dilla..id:OC001055.🙋 Nak tahu lebih lanjut tentang produk Obsess Cosmetics? Jangan segan untuk Dm @ladyllabeauty untuk order atau klik link bio di profile
    .......................................................................
    🚘COD :
    BANGI/ UKM/ SUNGAI MERAB/ PUTRAJAYA/ CYBERJAYA/ KAJANG/ TAMAN SRI JELOK/ JALAN REKO/SEMENYIH/TAMAN PELANGI/ ECO HILL/ TASIK KESUMA/ BERANANG/ SEREMBAN 3/ UITM SEREMBAN 3/ RASAH
    ......................................................................
    📦 POSTAGE : SETIAP HARI, SELURUH MALAYSIA
    .
    🎁 FREE GIFT ......................................................................
    INGIN MENJANA PENDAPATAN ANDA❓
    JOM SERTAI TEAM DILLA❗
    .
    Dilla nak beri peluang ini kepada sesiapa sahaja yang nak membina kewangan yang baik, meningkatkan taraf hidup melalui bisnes dengan Obsess Cosmetics.
    .
    ☑️Mini Agent wanted ❗
    ☑️Modal bermula RM300❗
    ☑️Material disediakan❗
    .
    #Obsesscosmetic #squadsyiera
    #Elyamor #ladylla #stayathome #makeuptutorial  #sayajualmakeup
    #makeup #flawless #vivyyusof #agenselangor #iamfounderobsess #ddcushionobsess #fullcoverage #obsessbangi #bandarbarubangi #obsessputrajaya #obsesskajang #semenyih #seremban3uitm #beranang #foundationobsess #tutorial #lipmatteobsess #loosepowder #ddcushion #beauty #makeupmurah #setmakeup #agentnegerisembilan

  •  11  3  12 June, 2020
  • LOOSE POWDER OBSESS 😍
.
apa tujuan loose powder ni ramai sangat pm sis  and tanya tona kulit mana yang sesuai pakai?
.
loose powder ni bertujuan untuk lock dd cushion obsess supaya makeup korang lagi tahan lama. Selalunya loose powder ni akan jadi matte finishing tapi brand obsess ada sikit glow yang nampak makeup korang glow and nampak berseri-seri je uolls.
.
semua jenis warna kulit boleh pakai loose powder ni walaupun colour dia warna putih,kenapa sis  cakap sesuai? Sebab dia akan ikut tone kulit korang and yang paling best bila ambil gambar malam or ada flash tak akan ada white cast.
.
Nak glowing? Nak flawless? 
Nak cun? Nak comel? Nak cantik? 
Kekal lebih 8 jam 😍
.
#obsessselangor #agenselangor #obsesscosmetics #obsesscosmeticsselangor
#obsesscosmeticsshahalam
#obsesscosmeticsklang
#obsesscosmeticsportklang
  • LOOSE POWDER OBSESS 😍
    .
    apa tujuan loose powder ni ramai sangat pm sis and tanya tona kulit mana yang sesuai pakai?
    .
    loose powder ni bertujuan untuk lock dd cushion obsess supaya makeup korang lagi tahan lama. Selalunya loose powder ni akan jadi matte finishing tapi brand obsess ada sikit glow yang nampak makeup korang glow and nampak berseri-seri je uolls.
    .
    semua jenis warna kulit boleh pakai loose powder ni walaupun colour dia warna putih,kenapa sis cakap sesuai? Sebab dia akan ikut tone kulit korang and yang paling best bila ambil gambar malam or ada flash tak akan ada white cast.
    .
    Nak glowing? Nak flawless?
    Nak cun? Nak comel? Nak cantik?
    Kekal lebih 8 jam 😍
    .
    #obsessselangor #agenselangor #obsesscosmetics #obsesscosmeticsselangor
    #obsesscosmeticsshahalam
    #obsesscosmeticsklang
    #obsesscosmeticsportklang

  •  11  2  30 January, 2020
  • Assalamualaikum & selamat malam sahabat

Alhamdulillah, Ini adalah pengalaman 'FOUNDER MINAZ' yang dah lama Consume Susu Rizqi👇
"Jadi ibu-ibu dan kakak-kakak, kaksis dah amalkan Susu Rizqi ni dekat 4 tahun. Alhamdulillah baik masa pregnant mahupun menyusu baby memang elok." "Susu banyak. Baby keluar pun sihat. Jadi berani lah kaksis nak recommend kat anda semua kut ada yg tgh mencari susu yg sedap tak loya." Untuk info lanjut klik link
https://mamadilselangor.wasap.my/

#pijaminazshare #susurizqi #mamadil #TFM #teamferrarimamajie #agenselangor
  • Assalamualaikum & selamat malam sahabat

    Alhamdulillah, Ini adalah pengalaman 'FOUNDER MINAZ' yang dah lama Consume Susu Rizqi👇
    "Jadi ibu-ibu dan kakak-kakak, kaksis dah amalkan Susu Rizqi ni dekat 4 tahun. Alhamdulillah baik masa pregnant mahupun menyusu baby memang elok." "Susu banyak. Baby keluar pun sihat. Jadi berani lah kaksis nak recommend kat anda semua kut ada yg tgh mencari susu yg sedap tak loya." Untuk info lanjut klik link
    https://mamadilselangor.wasap.my/

    #pijaminazshare #susurizqi #mamadil #TFM #teamferrarimamajie #agenselangor

  •  4  0  6 June, 2020
  • Assalamualaikum & selamat malam sahabat.

Alhamdulillah rezeki anak2, postage dan cod harini🤲🏻 Pengambilan susu rizqi pada waktu sahur sangat baik ini kerana susu rizqi memberikan rasa kenyang dan kekal bertenaga walau seharian berpuasa.

Berminat tekan link👇
https://mamadilselangor.wasap.my/

#TFM #susurizqi #mamadil #teamferrarimamajie #agenmamadil #agenselangor #M101097
  • Assalamualaikum & selamat malam sahabat.

    Alhamdulillah rezeki anak2, postage dan cod harini🤲🏻 Pengambilan susu rizqi pada waktu sahur sangat baik ini kerana susu rizqi memberikan rasa kenyang dan kekal bertenaga walau seharian berpuasa.

    Berminat tekan link👇
    https://mamadilselangor.wasap.my/

    #TFM #susurizqi #mamadil #teamferrarimamajie #agenmamadil #agenselangor #M101097

  •  6  0  8 May, 2020
  • Salah Faham Tentang Virus Covid-19

Covid-19 adalah Virus bukan Bakteria. Jadi Hand Sanitizer atau Tisu Basah antibakteria tidak akan membunuh Virus Covid-19.

Virus Covid-19 boleh dibasmi dengan alkohol berkepekatan tinggi (70%) ke atas. Jadi, sila check dulu sebelum beli Hand Sanitizer ya.🥰 Musim-musim macam ni anda dinasihatkan untuk ambil makanan dan minuman yang mengandungi antibodi yang tinggi.

Susu boleh meningkatkan ANTIBODI dan IMUNISASI. Mempertahankan tubuh badan dari serangan penyakit dan menguatkan sistem ketahanan badan. 
Berminat sila klik👇👇
https://rizqimamadil.wasap.my/

#susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097
  • Salah Faham Tentang Virus Covid-19

    Covid-19 adalah Virus bukan Bakteria. Jadi Hand Sanitizer atau Tisu Basah antibakteria tidak akan membunuh Virus Covid-19.

    Virus Covid-19 boleh dibasmi dengan alkohol berkepekatan tinggi (70%) ke atas. Jadi, sila check dulu sebelum beli Hand Sanitizer ya.🥰 Musim-musim macam ni anda dinasihatkan untuk ambil makanan dan minuman yang mengandungi antibodi yang tinggi.

    Susu boleh meningkatkan ANTIBODI dan IMUNISASI. Mempertahankan tubuh badan dari serangan penyakit dan menguatkan sistem ketahanan badan.
    Berminat sila klik👇👇
    https://rizqimamadil.wasap.my/

    #susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097

  •  7  0  16 March, 2020
  • Credit this awesome photo to our authorized agent @abellabeauty.re @abellabeauty.re @abellabeauty.re 👏🏻❤️ Repost from @abellabeauty.re @TopRankRepost #TopRankRepost LIHAT & TELITI KEBAIKAN BWS ADVANCED COLLAGEN NI ‼️
.
.
Artis @leezrosli_officialmy bukan sekadar duta untuk produk BWS Advanced Collagen, malah beliau juga pengamal Bws Collagen ini selama lebih 2 tahun😍 Sesiapa yang selalu follow up updates beliau, mesti nampak perubahan kulitnya. 😊
.
.
APA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM COLLAGEN NI⁉️
.
.
BACA DULU YE...
.
🌸Vitamin C
🌸Kolagen, astaxanthin, sarang burung
🌸kurma
🌸ekstrak epal
🌸ekstrak tomato
🌸ekstrak aprikot
🌸lotus
🌸coenzyme Q10
.
.
HALAL KE ⁉️
.
Jawapan : HALAL😊 BWS COLLAGEN ADALAH DIBAWAH KILANG GMP YANG BERTARAF MUSLIM.
.
.
Lelaki & Perempuan boleh consume taw 😍
.
.
So, jangan tunggu lama-lama. Jom terus pm/dm saya untuk order. .
🚚🚚COD AVAILABLE : SHAH ALAM ONLY‼️
.
.
WhatsApp📲 : 010 378 9494 . WhatsApp📲 : 010 378 9494
.
.
#agensyasyaempire #ayraskincare #bwstestimoni #bwscollagen #bws #collagenmurah #agenselangor #agenshahalam #murah #naturalbeauty #lotus #vitaminc #sale #putihberseri #flawless #leezrosli #cantik #coffeescrub #freechemical #chemicalfreeskincare #chemicalfree #halal #seksyen7shahalam #seksyen7 
#icity #seksyen2 #jakelshahalam
  • Credit this awesome photo to our authorized agent @abellabeauty.re @abellabeauty.re @abellabeauty.re 👏🏻❤️ Repost from @abellabeauty.re @TopRankRepost #TopRankRepost LIHAT & TELITI KEBAIKAN BWS ADVANCED COLLAGEN NI ‼️
    .
    .
    Artis @leezrosli_officialmy bukan sekadar duta untuk produk BWS Advanced Collagen, malah beliau juga pengamal Bws Collagen ini selama lebih 2 tahun😍 Sesiapa yang selalu follow up updates beliau, mesti nampak perubahan kulitnya. 😊
    .
    .
    APA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM COLLAGEN NI⁉️
    .
    .
    BACA DULU YE...
    .
    🌸Vitamin C
    🌸Kolagen, astaxanthin, sarang burung
    🌸kurma
    🌸ekstrak epal
    🌸ekstrak tomato
    🌸ekstrak aprikot
    🌸lotus
    🌸coenzyme Q10
    .
    .
    HALAL KE ⁉️
    .
    Jawapan : HALAL😊 BWS COLLAGEN ADALAH DIBAWAH KILANG GMP YANG BERTARAF MUSLIM.
    .
    .
    Lelaki & Perempuan boleh consume taw 😍
    .
    .
    So, jangan tunggu lama-lama. Jom terus pm/dm saya untuk order. .
    🚚🚚COD AVAILABLE : SHAH ALAM ONLY‼️
    .
    .
    WhatsApp📲 : 010 378 9494 . WhatsApp📲 : 010 378 9494
    .
    .
    #agensyasyaempire #ayraskincare #bwstestimoni #bwscollagen #bws #collagenmurah #agenselangor #agenshahalam #murah #naturalbeauty #lotus #vitaminc #sale #putihberseri #flawless #leezrosli #cantik #coffeescrub #freechemical #chemicalfreeskincare #chemicalfree #halal #seksyen7shahalam #seksyen7
    #icity #seksyen2 #jakelshahalam

  •  122  42  3 December, 2017
  • Selamat petang gais, sis nak nasihatkan anda semua jaga kesihatan diri ya. Sila pergi ke klinik jika anda ada Simptom Covid-19 seperti Sakit tekak, Batuk, Selsema, Demam, Sesak nafas dan Sakit Badan.

Ada yang rindu Susu Rizqi Coklat tak?🥰 Berminat sila klik👇👇
https://rizqimamadil.wasap.my/

#susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097
  • Selamat petang gais, sis nak nasihatkan anda semua jaga kesihatan diri ya. Sila pergi ke klinik jika anda ada Simptom Covid-19 seperti Sakit tekak, Batuk, Selsema, Demam, Sesak nafas dan Sakit Badan.

    Ada yang rindu Susu Rizqi Coklat tak?🥰 Berminat sila klik👇👇
    https://rizqimamadil.wasap.my/

    #susu #susurizqi #susurizqimamadil #mamadil #susuvanilla #susucoklat #susustrawberry #susukambing #susukambingterbaik #susuuntukkulitcantik #eczema #susuibuhamil #masalahkulit #kulitbayibermasalah #milkbooster #bestforskin #agenmamadil #agenselangor #agenpuchong #mamadil_selangor #TFM #teamferrarimamajie #TheNewBeautiful #YourOwnBeauty #Mamadil2020 #M101097

  •  3  1  18 March, 2020