#agencocosbodydream Instagram Photos & Videos

agencocosbodydream - 33 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
5.9
average likes

Latest #agencocosbodydream Posts

  • Salam Jumaat hari kena kerja😊
Hari ni kedai bukak macam biasa nah hampa..kedai runcit pun bukak kedai online wahida pun bukak mcm biasa x dak cutiπŸ˜…nk victoria's secret ka BNE ka Coco S ka XSPD ka..boleh terus wasap wahida jaa..🀞πŸ₯°
#agencocosbodydream
#agenkopiXSPD
#agenVictoria'ssecret
#agenBNEBYPNA
#trustedseller
  • Salam Jumaat hari kena kerja😊
    Hari ni kedai bukak macam biasa nah hampa..kedai runcit pun bukak kedai online wahida pun bukak mcm biasa x dak cutiπŸ˜…nk victoria's secret ka BNE ka Coco S ka XSPD ka..boleh terus wasap wahida jaa..🀞πŸ₯°
    #agencocosbodydream
    #agenkopiXSPD
    #agenVictoria'ssecret
    #agenBNEBYPNA
    #trustedseller

  •  10  0  17 January, 2020
  • Ada ni haa baru sampai kedai😴baloq nk bgn pagi ni sbb mendung sejuk semuaa adaπŸ˜…apa pun ttp kena kerjaπŸ€—..muka dok rasa selambak pasai apa ni😫x pa yg penting bdn maintain 65kg✌️..nk risik apa2 bleh pm nah..😊
#agenCocosbodydream
#masteragentBNEBYPNA
#agenVSchangloon
#trustedseller
  • Ada ni haa baru sampai kedai😴baloq nk bgn pagi ni sbb mendung sejuk semuaa adaπŸ˜…apa pun ttp kena kerjaπŸ€—..muka dok rasa selambak pasai apa ni😫x pa yg penting bdn maintain 65kg✌️..nk risik apa2 bleh pm nah..😊
    #agenCocosbodydream
    #masteragentBNEBYPNA
    #agenVSchangloon
    #trustedseller

  •  5  0  25 November, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  1  0  7 August, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  4  0  7 August, 2019
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
KINI SUDAH MERUNCING😍😍
πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
.
Assalamualaikum selamat pagi semua.
Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
.
Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
.
Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
#agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah
  • DULU MUKA KU BAGAI DISENGAT TEBUAN!!
    KINI SUDAH MERUNCING😍😍
    πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›
    .
    Assalamualaikum selamat pagi semua.
    Pagi2 hakak dah tayang muke. Xmo kecam hakak tau!! Sebab hakak nk share testimoni diri sendiri selepas beberapa bulan consume BODYDREAM COCO S, BELLA SQUEEZ & BELLA SHAKE.
    .
    Dulu mmg x perasan yg muke hakak ni sembab dan membengkak cam di sengat tebuan!! Perasan dah cun sgt dah tu.. Hahaha.. Padahal pipi sebelah dah berat sekilo gaknya kan πŸ˜†πŸ˜†.
    .
    Lepas amalkan produk yg sedap ni, bile selpie selpot...barulah nmpak hakak nye muke.. Dah runcing sikit!!! I like it!!😍😍😝😝 .
    So, korang yg nak rasa keajaiban 3 hot πŸ”₯ item tu.. Nak tampil lebih cantik, muda sikit dari skrg, lebih kurus dr sekarang πŸ’ƒ.. Meh follow hakak ye.. Klik je link πŸ”— kt bawah ni tau..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    Hakak akak guide korang.. #JomKurus sama2 hokey
    #agentcocos #agencocosbodydream #agentsahmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #SETCOMBO #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #bellashakeoriginal #testimonicocos #testimonibellashake #testimonibellasqueez #jomkuruscocos #nakkurus #kuruscocos #cocossedap #cocoslimming #codcocos #CODmuar #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia #positivevibes #legacysaraashley #teameyzah

  •  0  1  7 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  3  1  5 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  5  1  5 August, 2019
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
.
Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
.
Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
.
Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
.
Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus
  • Hamboiii... Makin meletops gittew.. Kalah anak dara kan!!
    .
    Lepas bersalin kemain lebar pinggan. Tapi lepas consume BODYDREAM COCO S 🍫selim melim, pinggan tinggal secekak je.. Solid cantik..
    .
    Awak, awak dan awak tu... Xnak ke jadik cam customer sorang ni??!!! X payah lah susah2 nak tahan makan bagai.. Kemain senam berpeluh..tp x jadi hape pon kalau x mampu nk tahan nafsu makan..
    .
    Dengan set combo COCO S & detox perisa ribena, awak mampu tahan nafsu makan dengan sendiri. Awak hanya akan selera dengan air masak je.. Lepas consume produk ni, air masaklah akan jadi teman sehati sejiwa. .
    X percaya, awak try lah 1 box dulu... Dah ramai yg berjaya kurus melidi lepas amik coco s ni..
    .
    Jom wassap hakak kat nombor 0107765032. Kak miza ye..
    Atau klik je link ni http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #trustedsellercocos #agentcocos #agentmuar #agencocosbodydream #AGENTSAHCOCOS #COCOSORIGINAL #cocoshq #cocosjohor #bellashake #bellasqueeezdetoxoriginal #legacysaraashley #teameyzah #testimonicocos #testimoni #testimonibellashake #testimonibellasqueez #nakkurus #jomkuruscocos #jomkurus

  •  4  1  5 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  2 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  2  0  2 August, 2019
  • RESTOCK 30 BOXES!!
πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
.
Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
.
Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
.
Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. . 
korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
.
#agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia
  • RESTOCK 30 BOXES!!
    πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡πŸ«πŸ‡
    .
    Macam ni lah kalau sesuatu produk tu bagus dan berkesan. Permintaan yang sangat tinggi, buat hakak x menang tangan.
    .
    Harini stok 30 kotak dah mendarat kat hakak. I is excited. Mula la hakak susun2, amik gambar, sebab nak amik aura positif. .
    Nanti stok dah keluar ikut tuan baru, x dpt nk ber photoshoot πŸŽ₯πŸŽ₯kan.. Ni pon dah ade yg booked tau. Customer mmg xkn lepaskan peluang time2 PROMO mcm ni. JIMAT GILER!!
    .
    Tq eyzah a.k.a leader hakak yg sentiasa bg moral support tanpa jemu. Tq jgk pd hubby hakak yg byk membantu. Ni dah kali ke 2 amikkan stok di JB. .
    korang yg nak kecikkan lengan ke perut ke.. Peha ke... Boleh klick je link ni tau
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls.
    .
    #agencocosbodydream #AgentMuar #agentcocosmuar #COCOSORIGINAL #cocoshq #bellasqueeezdetoxoriginal #bellasqueezoriginal #bellashake #bellashakeHQ #legacysaraashley #teameyzah #nakkurus #jomkurus #testimonicocos #testimonibellasqueez #testimonibellashake #CODmuar #codcocos #poslajucocos #poskeseluruhmalaysia

  •  1  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    πŸ“²http://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  1  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong πŸ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang πŸ‘Ά tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  4  1  2 August, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  6  0  27 July, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  3  1  27 July, 2019
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
.
.
Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
.
.
Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
.
#trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk
  • Perati betul2.. Mane hilangnye pipi tu?? Lepas tu, perasan tak bentuk muka pon dah berubah? Siap ade shape lagi kan!!
    .
    .
    Tu lah reality nye kalau dah start minum minum BODY DREAM COCO S 🍫 & BELLA SHAKE πŸ‡. Wajah berubah, saiz badan berubah, cara pemakanan pon berubah automatik tau.
    .
    .
    Yang paling syokkkk..baju korang akan longgar..boleh masuk lagi sorang tau dlm baju tu. Haha..πŸ˜†πŸ˜†
    .
    .
    Sape suke kurus jom pm hakak. Klik je link ni hokey.. Kite boleh sembang2..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    .
    #trustedsellercocos #agentmuar #agencocosbodydream #testimonicocos #bellasqueeezdetoxoriginal #COCOSORIGINAL #cocostangkak #cocoshq #cocosofficial #legacysaraashley #teameyzah #mizacocos #cocosjohor #CODmuar #codcocos #poskeseluruhmalaysia #poslaju #testimonibellasqueez #jomkurus #taknakgemuk

  •  4  1  27 July, 2019

Top #agencocosbodydream Posts

  • Muka ada happy semalam dok saja2 p ukuq pinggang tu dia terkejut x sngga patut la pkai seluaq rasa longgaq semua..hilang 5 inchπŸ€©πŸ˜‚
Dlu tdk saiz 38 la ni 33 dah bleh pkai..πŸ˜¬πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ’ƒ
Patut pkai seluaq rasa gelebeh lain mcm jaa..dgn labuh merendam..πŸ˜‰πŸ˜¬πŸ˜‡
Huii raya haji ni bleh melaram sakan laa wey..😚☺️
Ni semua sebab CocoSBodyDream laa..tu pon la ni berat dah lost bnyk minum selang2 still trun lgi..mkn mcm2 berat still trun jugak..πŸ˜‡πŸ˜˜πŸ€­ dah la coco sedap pulak tu..😌semua longgaq aih..pkaian,brg mas semua hbh longgaqπŸ€©πŸ’ƒ
Cepat ws wey stock x bnyk dahπŸ€—
Ws ke 01126572588πŸ“²πŸ“±πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘πŸ»
#agenCocoSBodyDream#
#chglunjitraaraukangaqblehcod#
#teamnoyy#
#teamkedah#
  • Muka ada happy semalam dok saja2 p ukuq pinggang tu dia terkejut x sngga patut la pkai seluaq rasa longgaq semua..hilang 5 inchπŸ€©πŸ˜‚
    Dlu tdk saiz 38 la ni 33 dah bleh pkai..πŸ˜¬πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ’ƒ
    Patut pkai seluaq rasa gelebeh lain mcm jaa..dgn labuh merendam..πŸ˜‰πŸ˜¬πŸ˜‡
    Huii raya haji ni bleh melaram sakan laa wey..😚☺️
    Ni semua sebab CocoSBodyDream laa..tu pon la ni berat dah lost bnyk minum selang2 still trun lgi..mkn mcm2 berat still trun jugak..πŸ˜‡πŸ˜˜πŸ€­ dah la coco sedap pulak tu..😌semua longgaq aih..pkaian,brg mas semua hbh longgaqπŸ€©πŸ’ƒ
    Cepat ws wey stock x bnyk dahπŸ€—
    Ws ke 01126572588πŸ“²πŸ“±πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘πŸ»
    #agenCocoSBodyDream#
    #chglunjitraaraukangaqblehcod#
    #teamnoyy#
    #teamkedah#

  •  7  0  30 July, 2018
  • Member satu sekolah beli Coco S semalam..cod smpai arau nu..πŸ˜‡ stelah sekian lama bpa taun x jumpa..🀭☺️😚dia kta putih dia x tau kita pakai selekah jaa semalam..🀧πŸ˜ͺ dgn demam laaπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ
#agenCocoSBodyDream#
  • Member satu sekolah beli Coco S semalam..cod smpai arau nu..πŸ˜‡ stelah sekian lama bpa taun x jumpa..🀭☺️😚dia kta putih dia x tau kita pakai selekah jaa semalam..🀧πŸ˜ͺ dgn demam laaπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ
    #agenCocoSBodyDream#

  •  10  0  28 July, 2018
  • Ada ni haa pagi ni x p jogging sbb mengantuk sgtπŸ˜΄πŸ˜’pagi kwn2 mulakan dgn senyuman..πŸ€—β˜ΊοΈesok dh masuk taun baru maka bermulalah azam baru kita..πŸ˜‡to my haters plezz go die from my life..πŸ’ͺnk kurus cantik boleh pm sis yaa..
#agencocosbodydream#
#agencocosoriginal #
#kuruscantikdgnCocoS#
#lost20kg #
  • Ada ni haa pagi ni x p jogging sbb mengantuk sgtπŸ˜΄πŸ˜’pagi kwn2 mulakan dgn senyuman..πŸ€—β˜ΊοΈesok dh masuk taun baru maka bermulalah azam baru kita..πŸ˜‡to my haters plezz go die from my life..πŸ’ͺnk kurus cantik boleh pm sis yaa..
    #agencocosbodydream#
    #agencocosoriginal #
    #kuruscantikdgnCocoS#
    #lost20kg #

  •  16  0  31 December, 2018
  • Tahniah kak dah berjaya lost 5kg x smpai satu kotak kan..πŸ‘πŸ»πŸ’ƒπŸ˜‰πŸ˜‡ mlm ni dia mai amik kt kedai lgi sekotak..repeat lagi sekotak pulak dah..mesti kurus punya sebelum raya ni..☺️😚😎🀩 tahniah kak..tu testimoni saya sendiri dgn sorang customer saya yg dh berjaya..πŸ˜±πŸ˜πŸ˜ƒ
#agenCocoSBodyDream#
#teamchanglunteamkedah#
#roadto60kg#
  • Tahniah kak dah berjaya lost 5kg x smpai satu kotak kan..πŸ‘πŸ»πŸ’ƒπŸ˜‰πŸ˜‡ mlm ni dia mai amik kt kedai lgi sekotak..repeat lagi sekotak pulak dah..mesti kurus punya sebelum raya ni..☺️😚😎🀩 tahniah kak..tu testimoni saya sendiri dgn sorang customer saya yg dh berjaya..πŸ˜±πŸ˜πŸ˜ƒ
    #agenCocoSBodyDream#
    #teamchanglunteamkedah#
    #roadto60kg#

  •  12  1  10 August, 2018