#acanerchocolicious Instagram Photos & Videos

acanerchocolicious - 9.9k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
15.2
average likes

Latest #acanerchocolicious Posts

  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  2  0  4 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  4  0  4 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  7  0  4 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  3  0  4 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  7  0  6 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  16  0  6 hours ago
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  12  0  6 hours ago
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
BETUL KE CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGGA??
.
Tak percaya~~???
tadaaaa ini antara feedback2 customers hasil penangan Chocolicious Mango😍😉
Bella dah kata, Chocolicious Mango memang terbaik!!
Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
.
Nak order?? Pape roger Bella sini yeah! 😊
www.wassap.my/601123019723/nakchocolicious
.
DROPSHIP NEEDED 😉 click link below :
www.wassap.my/601123019723/joindropship
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
    BETUL KE CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGGA??
    .
    Tak percaya~~???
    tadaaaa ini antara feedback2 customers hasil penangan Chocolicious Mango😍😉
    Bella dah kata, Chocolicious Mango memang terbaik!!
    Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
    .
    Nak order?? Pape roger Bella sini yeah! 😊
    www.wassap.my/601123019723/nakchocolicious
    .
    DROPSHIP NEEDED 😉 click link below :
    www.wassap.my/601123019723/joindropship
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  0  0  6 hours ago
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
BETUL KA CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGO??
.
Tak percaya..???
Haaa....ini antara feedback customer hasil penangan chocolicious mango😍😉 Dah kata pun,chocolicious mango memang terbaik!!

Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang! 
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #chocolicious #chocoliciouslovers #chocoliciousbrunei #chocolicioussedap #chocoliciousbn #chocoliciousteam #teamchocoliciousbrunei #teamchocoliciousiffahbn #chocolatelovers #brunei #foodbn #foodiebn #chocoliciousmurah #chocoliciousroshila #chocoliciousterbaik
#chocolatelovers
  • CHOCOLICIOUS MANGO??
    BETUL KA CHOCOLICIOUS MANGO RASA SEBIJIK MCM MANGO??
    .
    Tak percaya..???
    Haaa....ini antara feedback customer hasil penangan chocolicious mango😍😉 Dah kata pun,chocolicious mango memang terbaik!!

    Jangan ragu2 lagi, jom order sekarang!
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #chocolicious #chocoliciouslovers #chocoliciousbrunei #chocolicioussedap #chocoliciousbn #chocoliciousteam #teamchocoliciousbrunei #teamchocoliciousiffahbn #chocolatelovers #brunei #foodbn #foodiebn #chocoliciousmurah #chocoliciousroshila #chocoliciousterbaik
    #chocolatelovers

  •  4  0  6 hours ago

Top #acanerchocolicious Posts

  • 🍫Today’s recipe video at #dashoflimerecipes is “Homemade Dark Chocolate” which is sugar-free and a no-bake, no-cook recipe! 🍫 
.
.
Are you following @dashoflime_ yet? If not, please follow @dashoflime_ for amazing recipes and food photos! 📸🍫🍸
.
.
A few notes for the recipe:
1. Cocoa Butter Wafers/Chips are easily available on Amazon. I used @anthonysgoods !! If not, you can always use Virgin Coconut Oil. 
2. I have used Unsweetened cocoa powder, but feel free to use sweetened powder and then reduce the amount of honey in the recipe per your taste. 
3. You can completely skip the milk powder; it was optional.
4. Honey can be replaced with equal amount of powdered sugar or maple syrup. 
5. You can add vanilla/orange/almond extract etc for added flavor.
  • 🍫Today’s recipe video at #dashoflimerecipes is “Homemade Dark Chocolate” which is sugar-free and a no-bake, no-cook recipe! 🍫
    .
    .
    Are you following @dashoflime_ yet? If not, please follow @dashoflime_ for amazing recipes and food photos! 📸🍫🍸
    .
    .
    A few notes for the recipe:
    1. Cocoa Butter Wafers/Chips are easily available on Amazon. I used @anthonysgoods !! If not, you can always use Virgin Coconut Oil.
    2. I have used Unsweetened cocoa powder, but feel free to use sweetened powder and then reduce the amount of honey in the recipe per your taste.
    3. You can completely skip the milk powder; it was optional.
    4. Honey can be replaced with equal amount of powdered sugar or maple syrup.
    5. You can add vanilla/orange/almond extract etc for added flavor.

  •  294  57  1 July, 2020
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
.
Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
Satu gabungan yang mantap! 
.
Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
.
JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
www.wasap.my/601110813076
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food
  • TAK BOLEH TAHAN LAA..TEKAK TERASA NAK MAKAN AISKRIM BGI SEJUK TEKAK NII
    .
    Dah beli aiskrim, min try makan dgn chocolicious mango...YA ALLAH NIKMATNYA TAK TERKATA😍
    Satu gabungan yang mantap!
    .
    Coklat dia banyak melimpah...rice krispies rangup...letak aiskrim pulak dlm tu...rasa sedap dia tak dapat digambarkan😋
    Hmpa nak tau, hmpa kena cuba sendiri ok!
    .
    JOM DAPATKAN SEGERA!! boleh pm or wasap min okay😊
    www.wasap.my/601110813076
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food

  •  16  0  6 hours ago
  • .
MELELEH-LELEH AKU TENGOK
.
Hmm lapar coklat la petang² ni... Tapi dalam msa yg sama lapar roti.... Nak makan hat mana dulu xtau..
.
LAAA BUAT APA FIKIR NAK MAKAN YG MANA DULU KALAU HAMPA BOLEH MAKAN KEDUA2 SEKALI DALAM SATU MASA??? 
MAI EID BAGITAU 😉
.
Chocolicious sedap dimakan dengan roti jgk tauu 😍 sapu² makan, krup krap bunyinya 😋
.
Bukan saja roti, nak makan dengan buah pun boleh 😘
.
Saja Zass belanja bgi hampa terliuq tengahari ni 😋
CHOCOLICIOUS ORIGINAL MEMANG SEDAP GILA, EID XTAU NAK GAMBARKAN RASA SEDAP DIA TU, HAMPA KENA CUBA SENDIRI, BARU HAMPA TAU😍 

#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food #teamchocoliciousaida #teamroshila #teamjutawan #teamkedah #teampenang #teamutara #sembangstudent #chocojarviral #chocolicioussungaipetani #chocojarsedap #chocojarleleh #perempuansemuabetul #hijab #makeup #food #viral #makananviral
  • .
    MELELEH-LELEH AKU TENGOK
    .
    Hmm lapar coklat la petang² ni... Tapi dalam msa yg sama lapar roti.... Nak makan hat mana dulu xtau..
    .
    LAAA BUAT APA FIKIR NAK MAKAN YG MANA DULU KALAU HAMPA BOLEH MAKAN KEDUA2 SEKALI DALAM SATU MASA???
    MAI EID BAGITAU 😉
    .
    Chocolicious sedap dimakan dengan roti jgk tauu 😍 sapu² makan, krup krap bunyinya 😋
    .
    Bukan saja roti, nak makan dengan buah pun boleh 😘
    .
    Saja Zass belanja bgi hampa terliuq tengahari ni 😋
    CHOCOLICIOUS ORIGINAL MEMANG SEDAP GILA, EID XTAU NAK GAMBARKAN RASA SEDAP DIA TU, HAMPA KENA CUBA SENDIRI, BARU HAMPA TAU😍

    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food #teamchocoliciousaida #teamroshila #teamjutawan #teamkedah #teampenang #teamutara #sembangstudent #chocojarviral #chocolicioussungaipetani #chocojarsedap #chocojarleleh #perempuansemuabetul #hijab #makeup #food #viral #makananviral

  •  4  0  12 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  7  0  4 hours ago
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
.
Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
.
Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
.
Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#acanerchocolicious 
#chocoliciouspuncakalam
#staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields
  • Selalu beli chocojar kecewa jer...rasa hampeh sangat tau....pastu jenuh lenguh mulut dok kunyah liatnyaa bukan main....
    .
    Okay tgh hari nie Fatin nak rekemen dekat uols satu chocojar yang paling awesome skali...dan fatin pasti saper yang fristime cuba mesti cari fatin balik.....benda sedap memang fatin berani cakap....kali nie fatin akan pastikan awak takkan kecewa lagi.fatin nak tengok awak happy jer yer....
    .
    Jadi fatin nak rekemen dkt sini our new flavour from brand Roshila ...Rasanya sangat unik...setiap flavour bagi chocolicious adalah unik dan sangat sangat sedap....
    .
    Awak nak pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati.
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #acanerchocolicious
    #chocoliciouspuncakalam
    #staysafe #bukitcherakah #payajaras #kitajagakita #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfields

  •  2  0  4 hours ago