#ZeroKosMarketing Instagram Photos & Videos

ZeroKosMarketing - 6.5k posts

Hashtag Popularity

20.3
average comments
275.6
average likes

Latest #ZeroKosMarketing Posts

  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  2  0  8 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  0  0  8 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  1  0  8 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  0  0  8 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  1  0  10 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  2  0  10 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  1  0  10 hours ago
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

01128008864 whatsapp sekarang!!!
.
#gelombangjiwa #petuakurus  #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare  #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang
  • Korang tak akan rugi pun kalau beli KLUBNA LALEH ni. Malah korang lagi untung. Sebab apa? Sebab banyak kelebihan dari set ni tau😍😍

    Jom dapatkan sekarang sebab dapat freegift yang menarik iaitu Mini Klubna πŸ‘πŸ» β€œLebih sachet lebih Kurus” πŸ’ͺ🏻

    01128008864 whatsapp sekarang!!!
    .
    #gelombangjiwa #petuakurus #teamamri #bisnesonline #kurus #sehat #tipsdietsehat #bisnesonlinemalaysia #bajuraya2020 #bantukeluarga #projek2020 #kopiviral #klubna #laleh #teammed #zerokosmarketing #cantikskincare #klubnalalehhq #kurussebelumkahwin #kopiberasperang

  •  1  0  10 hours ago
  • Eksaited CikSue jumpa DDM Nurain Yahya petang ni! Segala yg kusut, dah pun terurai. Segala yg gelap, dah pun terang benderang!

KakAin tunjuk sekali cara paling mudah nak pergi CLUBMED Cherating bersama sama team! 

Siapa tak teruja bila dengar percutian percuma kan? Lepas berhempas pulas bekerja, inilah masanya nak manjakan diri sendiri.

Tahun ni wajib pergi sebab tahun lepas CikSue dah lepaskan peluang. Bila dah wajib, kenalah tahu cara.

Belajar. 
Buat betul betul dengan ilmu dan strategi yg betul!

Terima kasih KakAin utk harini. ❀
Jom team, kita gi bercuti sama sama!!!
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

#magicofpartime #projekSTG #modalrm47 #bisnesdarirumah #bisnesparttime #zerokosmarketing #agentwanted
#agentwantedmalaysia #agentdiperlukan #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #tanpayuran #modalrendah #mulaberniaga #drazizanosman
  • Eksaited CikSue jumpa DDM Nurain Yahya petang ni! Segala yg kusut, dah pun terurai. Segala yg gelap, dah pun terang benderang!

    KakAin tunjuk sekali cara paling mudah nak pergi CLUBMED Cherating bersama sama team!

    Siapa tak teruja bila dengar percutian percuma kan? Lepas berhempas pulas bekerja, inilah masanya nak manjakan diri sendiri.

    Tahun ni wajib pergi sebab tahun lepas CikSue dah lepaskan peluang. Bila dah wajib, kenalah tahu cara.

    Belajar.
    Buat betul betul dengan ilmu dan strategi yg betul!

    Terima kasih KakAin utk harini. ❀
    Jom team, kita gi bercuti sama sama!!!
    πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    #magicofpartime #projekSTG #modalrm47 #bisnesdarirumah #bisnesparttime #zerokosmarketing #agentwanted
    #agentwantedmalaysia #agentdiperlukan #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #tanpayuran #modalrendah #mulaberniaga #drazizanosman

  •  12  0  11 hours ago
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
============================
Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
❌ TIADA MODAL
❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
❌ NO MINIMUM ORDER
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
Semua negeri boleh join πŸ”₯ 
Yang perlu join 😘
βœ… Suri rumah yg nak buat side income
βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
βœ… Rajin & Komited
βœ… Lelaki @ Perempuan
Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
Yang berminat boleh join group di bawah.

#dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    ============================
    Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
    Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
    ❌ TIADA MODAL
    ❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
    ❌ NO MINIMUM ORDER
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    Semua negeri boleh join πŸ”₯
    Yang perlu join 😘
    βœ… Suri rumah yg nak buat side income
    βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
    βœ… Rajin & Komited
    βœ… Lelaki @ Perempuan
    Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
    Yang berminat boleh join group di bawah.

    #dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing

  •  3  1  6 August, 2020
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
============================
Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
❌ TIADA MODAL
❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
❌ NO MINIMUM ORDER
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
Semua negeri boleh join πŸ”₯ 
Yang perlu join 😘
βœ… Suri rumah yg nak buat side income
βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
βœ… Rajin & Komited
βœ… Lelaki @ Perempuan
Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
Yang berminat boleh join group di bawah.

#dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    ============================
    Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
    Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
    ❌ TIADA MODAL
    ❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
    ❌ NO MINIMUM ORDER
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    Semua negeri boleh join πŸ”₯
    Yang perlu join 😘
    βœ… Suri rumah yg nak buat side income
    βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
    βœ… Rajin & Komited
    βœ… Lelaki @ Perempuan
    Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
    Yang berminat boleh join group di bawah.

    #dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing

  •  2  1  6 August, 2020
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
============================
Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
❌ TIADA MODAL
❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
❌ NO MINIMUM ORDER
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
FREE JEEE β€Ό
Semua negeri boleh join πŸ”₯ 
Yang perlu join 😘
βœ… Suri rumah yg nak buat side income
βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
βœ… Rajin & Komited
βœ… Lelaki @ Perempuan
Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
Yang berminat boleh join group di bawah.

#dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing
  • PENGAMBILAN DROPSHIP MAMASAB BAKERY BATCH OGOS 2020 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    ============================
    Alhamdulilah semua cerita dalam Mamasab Bakery aka Sabrina Bakery adalah kisah benar2 belaka.
    Dari zero pasal bisness , alhamdulilh sekarang ramai dah berjaya lahirkn leader2 yg hebat ..
    ❌ TIADA MODAL
    ❌ TAK PERLU PEGANG STOCK
    ❌ NO MINIMUM ORDER
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    FREE JEEE β€Ό
    Semua negeri boleh join πŸ”₯
    Yang perlu join 😘
    βœ… Suri rumah yg nak buat side income
    βœ… Sesiapa shj yg bekerja tapi nak buat duit lebih
    βœ… Rajin & Komited
    βœ… Lelaki @ Perempuan
    Jadi sis nak buka pengambilan dropship utk bulan februari ni, utk sis bantu sesiapa sahaja yg nk berjaya mcm kawan2 yg lain...
    Yang berminat boleh join group di bawah.

    #dropshipping #agent #kekviral #influencer #produkviral2019 #produk #project #PROMOSI #zerokosmarketing

  •  2  0  6 August, 2020

Top #ZeroKosMarketing Posts

  • Alhamdulilah ada 1000 kawan baru 😁😁😁😁. Objektif utama aku adalah untuk build a community and bantu seberapa banyak orang dalam memahami dunia instagram.⁣
⁣
IG bermula sebagai tempat hanya untuk post gambar sahaja. Tapi sekarang IG dah jadi macam β€œmini blogging”.⁣
⁣
So for the future post, korang nak aku share pasal apa pulak?  Drop your answer below in the comment box 😁⁣
⁣
#danialaimanshah #iamdigital #Instatips #networkmarketingprofessional #instagramgrowthhacking #thefutureentrepreneur #entrepenuership #tipsbranding #marketingmaster #zerokosmarketing #internetbusiness #business101 #entreprenuerlife #igtips #marketingoninstagram #entrepreneurinthemaking #growthhacking #digitalmarketer #instagramtips #biz #businesssolution #attractionmarketing #businessmeeting #lovemybiz #brandingmobilsemarang #millennialentrepreneurs #smallbusinessmarketingtips
  • Alhamdulilah ada 1000 kawan baru 😁😁😁😁. Objektif utama aku adalah untuk build a community and bantu seberapa banyak orang dalam memahami dunia instagram.⁣
    ⁣
    IG bermula sebagai tempat hanya untuk post gambar sahaja. Tapi sekarang IG dah jadi macam β€œmini blogging”.⁣
    ⁣
    So for the future post, korang nak aku share pasal apa pulak? Drop your answer below in the comment box 😁⁣
    ⁣
    #danialaimanshah #iamdigital #Instatips #networkmarketingprofessional #instagramgrowthhacking #thefutureentrepreneur #entrepenuership #tipsbranding #marketingmaster #zerokosmarketing #internetbusiness #business101 #entreprenuerlife #igtips #marketingoninstagram #entrepreneurinthemaking #growthhacking #digitalmarketer #instagramtips #biz #businesssolution #attractionmarketing #businessmeeting #lovemybiz #brandingmobilsemarang #millennialentrepreneurs #smallbusinessmarketingtips

  •  104  13  29 May, 2020
  • Syukur Alhamdulillah dgn hasil saya dapat selama 7 bulan saya ceburi business #ROADTO5ANGKA bersama team TCKNETWORK iaitu sebanyak RM 43, 353.36 🀲🏼❀️ 

Business yg sgt mudah mengamalkan networking business. Networking business is the best! Selain dapat kenal dgn kawan-kawan baru. Semuanya positive & berfikiran jauh ke depan ✊🏼 Alhamdulillah tergolong dgn org-org yg berjaya πŸ‘πŸΌ

Yg paling saya nak make sure this is not MLM punya business. Join, lepastu mengkayakan org atas. Ini tak, kalau nak berjaya & nak results yg cemerlang. Kena ada usaha, kena buat. Tak boleh goyang kaki tunggu duit masuk. Org dah lama join ke baru join ke, sama je. Org atas pun takkan makan untung sampai orang bawah. Kata mudahnya, kita tak pukul keliling. 

Sedia maklum. Career saya sebelum kejap bergaji kejap tu tak. Tapi saya tak pernah salahkan. Sebab career sebelum adalah sebahagian dari hidup saya. Memang sgt susah & sampai nak membeli pun berfikir dua tiga kali. Dan Alhamdulillah, saya keluar dari comfort zone saya, saya cuba benda baru, now I’m here bersama results yg baik & sekarang ni saya nak jadikan hidup saya lebih lebih lebih baik πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽

Doakan saya lebih berjaya dalam dunia business ye kawan-kawan semua & doakan saya menjadi jutawan dunia & akhirat. More to learn & more to come! Bismillah 🀲🏼 #zerokosmarketing #ROADTOPASSIVEINCOME #ROADTOTITAN #takutjanganikut #ALHAMDULILLAH
  • Syukur Alhamdulillah dgn hasil saya dapat selama 7 bulan saya ceburi business #ROADTO5ANGKA bersama team TCKNETWORK iaitu sebanyak RM 43, 353.36 🀲🏼❀️

    Business yg sgt mudah mengamalkan networking business. Networking business is the best! Selain dapat kenal dgn kawan-kawan baru. Semuanya positive & berfikiran jauh ke depan ✊🏼 Alhamdulillah tergolong dgn org-org yg berjaya πŸ‘πŸΌ

    Yg paling saya nak make sure this is not MLM punya business. Join, lepastu mengkayakan org atas. Ini tak, kalau nak berjaya & nak results yg cemerlang. Kena ada usaha, kena buat. Tak boleh goyang kaki tunggu duit masuk. Org dah lama join ke baru join ke, sama je. Org atas pun takkan makan untung sampai orang bawah. Kata mudahnya, kita tak pukul keliling.

    Sedia maklum. Career saya sebelum kejap bergaji kejap tu tak. Tapi saya tak pernah salahkan. Sebab career sebelum adalah sebahagian dari hidup saya. Memang sgt susah & sampai nak membeli pun berfikir dua tiga kali. Dan Alhamdulillah, saya keluar dari comfort zone saya, saya cuba benda baru, now I’m here bersama results yg baik & sekarang ni saya nak jadikan hidup saya lebih lebih lebih baik πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽

    Doakan saya lebih berjaya dalam dunia business ye kawan-kawan semua & doakan saya menjadi jutawan dunia & akhirat. More to learn & more to come! Bismillah 🀲🏼 #zerokosmarketing #ROADTOPASSIVEINCOME #ROADTOTITAN #takutjanganikut #ALHAMDULILLAH

  •  212  21  12 July, 2020
  • Abang bersyukur Alhamdulillah Allah swt berikan abang kekuatan untuk berkongsi ilmu dengan 1,800 para usahawan, jutawan dan bakal jutawan di #mmmmac2018 selama 4-hari berakhir semalam. Hari pertama habis like 11.47 malam, hari kedua jam 1:40 pagi. Start jam 8.30pagi.... abang pun tak tahu apa yang β€œmerasuk” diri abang macam tak nak buat β€œkursus” macam kat luar yang mula jam 9am habis jam 5pm berhenti minum 16 kali dan dalam kelas hanya membawang...... Abang rasa mungkin sebab abang tahu dan rasa betapa tingginya harapan anak didik abang ini nak ubah hidup, tahap kewangan dan tingkatkan bisnes untuk gembirakan keluarga.... abang juga pernah lalui satu zaman yang buat bisnes dan sentuh apa sahaja bisnes dulu gagal dan lingkup sehingga tak tahu nak buat macamana serta tidak ada orang yang kaya berjaya masa tu nak spend masa ajar kau dari pagi hingga malam terangkan satu satu langkah...... Bila tengok ada yang dah capai RM500,000 sebulan, ada yang RM350,000 sebulan, ada yang capai RM3juta ke RM5 juta sebulan tapi mereka bermula dari kosong dan mungkin RM2,000 jer 6-7 bulan sebelum hadir kelas.... Abang tahu satu perkara- Allah swt berikan abang satu amanah berat iaitu bantu orang lain yang nak dibantu especially anak bangsa abang sendiri, yang tak nak- Tuhan pun sebut- Tuhan tidak ubah nasib sesiapa melainkan dia sendiri yang nak ubah.... Itu Tuhan yang sebut beb! Kalau kau sendiri tak nak ubah- sukahati kaulah. Sebab tu abang komited bila mereka ini hadir kelas terakhir Millionaire Marketing Mastery 2018 ini. Abang pun tahu kelas ini tak ada lagi tahun ini. So abang tahu juga Insha Allah abang dah berikan lebih dari apa yang abang patut berikan dengan 99% formula & strategi Zero Kos Marketing abang yang terbaru! Kau apa tahu.... kau hanya tahu komplen pasal hidup kau dan hutang kau serta masalah kau tapi kau tak nak buat apa2 pun about it.... abang bukan cakap kau tu kau- abang cakap dengan β€œkau” yang terasa macam abang tengah cakap pasal kau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ p/s Tunggu buku terbaru abang #ZeroKosMarketing #AzizanOsman di lancarkan Insha Allah... tunggu bubar parlimen dululah...
  • Abang bersyukur Alhamdulillah Allah swt berikan abang kekuatan untuk berkongsi ilmu dengan 1,800 para usahawan, jutawan dan bakal jutawan di #mmmmac2018 selama 4-hari berakhir semalam. Hari pertama habis like 11.47 malam, hari kedua jam 1:40 pagi. Start jam 8.30pagi.... abang pun tak tahu apa yang β€œmerasuk” diri abang macam tak nak buat β€œkursus” macam kat luar yang mula jam 9am habis jam 5pm berhenti minum 16 kali dan dalam kelas hanya membawang...... Abang rasa mungkin sebab abang tahu dan rasa betapa tingginya harapan anak didik abang ini nak ubah hidup, tahap kewangan dan tingkatkan bisnes untuk gembirakan keluarga.... abang juga pernah lalui satu zaman yang buat bisnes dan sentuh apa sahaja bisnes dulu gagal dan lingkup sehingga tak tahu nak buat macamana serta tidak ada orang yang kaya berjaya masa tu nak spend masa ajar kau dari pagi hingga malam terangkan satu satu langkah...... Bila tengok ada yang dah capai RM500,000 sebulan, ada yang RM350,000 sebulan, ada yang capai RM3juta ke RM5 juta sebulan tapi mereka bermula dari kosong dan mungkin RM2,000 jer 6-7 bulan sebelum hadir kelas.... Abang tahu satu perkara- Allah swt berikan abang satu amanah berat iaitu bantu orang lain yang nak dibantu especially anak bangsa abang sendiri, yang tak nak- Tuhan pun sebut- Tuhan tidak ubah nasib sesiapa melainkan dia sendiri yang nak ubah.... Itu Tuhan yang sebut beb! Kalau kau sendiri tak nak ubah- sukahati kaulah. Sebab tu abang komited bila mereka ini hadir kelas terakhir Millionaire Marketing Mastery 2018 ini. Abang pun tahu kelas ini tak ada lagi tahun ini. So abang tahu juga Insha Allah abang dah berikan lebih dari apa yang abang patut berikan dengan 99% formula & strategi Zero Kos Marketing abang yang terbaru! Kau apa tahu.... kau hanya tahu komplen pasal hidup kau dan hutang kau serta masalah kau tapi kau tak nak buat apa2 pun about it.... abang bukan cakap kau tu kau- abang cakap dengan β€œkau” yang terasa macam abang tengah cakap pasal kau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ p/s Tunggu buku terbaru abang #ZeroKosMarketing #AzizanOsman di lancarkan Insha Allah... tunggu bubar parlimen dululah...

  •  1,187  46  3 April, 2018
  • Semua produk, perkhidmatan baru sekejap sahaja akan jadi β€œlama” di mata orang. Sebab itu kita sentiasa perlu inovasi mencari kelainan dan membuat kelainan. Seth Godin salah seorang β€œbapa” pemasaran cakap- Dia mula2 ke Switzerland, dia & family excited mula2 tengok lembu sepanjang jalan tetapi lama2 lembu tu kelihatan sama dan bosan. Tiba-tiba mereka jadi excited semula bila terjumpa β€œLembu berwarna jingga” sehingga mereka berhenti untuk ambil gambar. Tetapi bila mereka ke hadapan sedikit mereka dapati ada banyak lembu yang dicat jingga sehingga ia menjadi bosan dan biasa semula.... Sehingga mereka jumpa lembu naik basikal.... Mereka excited seketika.... Faham tak maksudnya? Sebagai usahawan, semua orang jual benda yang hampir sama sehingga anda menbina atau melakukan sesuatu yang berbeza yang akan β€œmenarik” perhatian seketika.... Ini kunci penting dalam formula #ZeroKosMarketing yang akan anda pelajari dalam Seminar Zero Kos Marketing pada hari Sabtu 28 April 2018 nanti. Apa yang membezakan anda, produk anda dibandingkan dengan pesaing anda atau orang lain? Richworks? Result- Kepantasan & ramainya anak didik kami capai dari kosong menjadi jutawan Insha Allah sebab formula & teknologi terkini yang kami research dalam melahirkan usahawan & jutawan. Kau? Kau nak tahu kenapa bisnes kau susah nak naik? Sebab ilmu kau tidak ada peningkatan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ Kau faham ke abang cakap ni? Ke? www.KuasaiZeroKosMarketing.com
  • Semua produk, perkhidmatan baru sekejap sahaja akan jadi β€œlama” di mata orang. Sebab itu kita sentiasa perlu inovasi mencari kelainan dan membuat kelainan. Seth Godin salah seorang β€œbapa” pemasaran cakap- Dia mula2 ke Switzerland, dia & family excited mula2 tengok lembu sepanjang jalan tetapi lama2 lembu tu kelihatan sama dan bosan. Tiba-tiba mereka jadi excited semula bila terjumpa β€œLembu berwarna jingga” sehingga mereka berhenti untuk ambil gambar. Tetapi bila mereka ke hadapan sedikit mereka dapati ada banyak lembu yang dicat jingga sehingga ia menjadi bosan dan biasa semula.... Sehingga mereka jumpa lembu naik basikal.... Mereka excited seketika.... Faham tak maksudnya? Sebagai usahawan, semua orang jual benda yang hampir sama sehingga anda menbina atau melakukan sesuatu yang berbeza yang akan β€œmenarik” perhatian seketika.... Ini kunci penting dalam formula #ZeroKosMarketing yang akan anda pelajari dalam Seminar Zero Kos Marketing pada hari Sabtu 28 April 2018 nanti. Apa yang membezakan anda, produk anda dibandingkan dengan pesaing anda atau orang lain? Richworks? Result- Kepantasan & ramainya anak didik kami capai dari kosong menjadi jutawan Insha Allah sebab formula & teknologi terkini yang kami research dalam melahirkan usahawan & jutawan. Kau? Kau nak tahu kenapa bisnes kau susah nak naik? Sebab ilmu kau tidak ada peningkatan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ Kau faham ke abang cakap ni? Ke? www.KuasaiZeroKosMarketing.com

  •  618  31  20 April, 2018
  • Abang penat gila hari ini melayan β€œpenamaan calon” hampir 2,500 anak didik abang yang β€œmencalonkan” diri mereka menjadi usahawan dan bakal jutawan dengan hadir ke Seminar Zero Kos Marketing...... korang masuk calon kawasan mana? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #zkm2018 #zerokosmarketing
  • Abang penat gila hari ini melayan β€œpenamaan calon” hampir 2,500 anak didik abang yang β€œmencalonkan” diri mereka menjadi usahawan dan bakal jutawan dengan hadir ke Seminar Zero Kos Marketing...... korang masuk calon kawasan mana? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #zkm2018 #zerokosmarketing

  •  1,805  49  28 April, 2018
  • Komen salah seorang usahawan yang baru kami terima. Sampai tak cukup-cukup stok nak penuhkan order! Dulu nak habiskan stok 2-3 bulan baru habis, Alhamdulillah sekarang tak sampai seminggu! Amacam? 
Dah cakap guna Formula terkini #ZeroKosMarketing lebih pantas dan luar biasa! Dah terbukti membantu ramai naikkan sales tanpa belanja banyak2 berlawan siapa nak bayar iklan FBAds lebih. Bodoh ada cara Zero Kos tapi tak digunakan.... Betulkan? 
Siapa nak formula dan buku terbaru Zero Kos Marketing - Era Digital 4.0? DM atau komen #NakZKM

#TeamRichworks
#BlackMagicMarketingMentorship
  • Komen salah seorang usahawan yang baru kami terima. Sampai tak cukup-cukup stok nak penuhkan order! Dulu nak habiskan stok 2-3 bulan baru habis, Alhamdulillah sekarang tak sampai seminggu! Amacam?
    Dah cakap guna Formula terkini #ZeroKosMarketing lebih pantas dan luar biasa! Dah terbukti membantu ramai naikkan sales tanpa belanja banyak2 berlawan siapa nak bayar iklan FBAds lebih. Bodoh ada cara Zero Kos tapi tak digunakan.... Betulkan?
    Siapa nak formula dan buku terbaru Zero Kos Marketing - Era Digital 4.0? DM atau komen #NakZKM

    #TeamRichworks
    #BlackMagicMarketingMentorship

  •  1,707  445  29 April, 2018