#ZeroCostMarketing Instagram Photos & Videos

ZeroCostMarketing - 37.4k posts

Hashtag Popularity

11.8
average comments
38.3
average likes

Latest #ZeroCostMarketing Posts

  • TESTIMONI 📣📣
.
Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
.
Teh kurus detox viral
.
KAKI CANTIQ TEA (RM35)
- Mengecilkan peha, lengan & punggung
- Menyekat selera makan
- Cepat Kenyang
- Membakar lemak & kalori
-Meningkatkan Metabolisme
- Mengawal tahap gula dalam darah
- Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

- Kempiskan perut buncit/boroi 
- Masalah sembelit
- Melancarkan usus kecil & besar
- Melancarkan haid
- Merawat kencing manis & darah tinggi
- Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

.
Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • TESTIMONI 📣📣
    .
    Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
    .
    Teh kurus detox viral
    .
    KAKI CANTIQ TEA (RM35)
    - Mengecilkan peha, lengan & punggung
    - Menyekat selera makan
    - Cepat Kenyang
    - Membakar lemak & kalori
    -Meningkatkan Metabolisme
    - Mengawal tahap gula dalam darah
    - Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

    - Kempiskan perut buncit/boroi
    - Masalah sembelit
    - Melancarkan usus kecil & besar
    - Melancarkan haid
    - Merawat kencing manis & darah tinggi
    - Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

    .
    Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  0  0  3 hours ago
  • TESTIMONI 📣📣
.
Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
.
Teh kurus detox viral
.
KAKI CANTIQ TEA (RM35)
- Mengecilkan peha, lengan & punggung
- Menyekat selera makan
- Cepat Kenyang
- Membakar lemak & kalori
-Meningkatkan Metabolisme
- Mengawal tahap gula dalam darah
- Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

- Kempiskan perut buncit/boroi 
- Masalah sembelit
- Melancarkan usus kecil & besar
- Melancarkan haid
- Merawat kencing manis & darah tinggi
- Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

.
Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • TESTIMONI 📣📣
    .
    Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
    .
    Teh kurus detox viral
    .
    KAKI CANTIQ TEA (RM35)
    - Mengecilkan peha, lengan & punggung
    - Menyekat selera makan
    - Cepat Kenyang
    - Membakar lemak & kalori
    -Meningkatkan Metabolisme
    - Mengawal tahap gula dalam darah
    - Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

    - Kempiskan perut buncit/boroi
    - Masalah sembelit
    - Melancarkan usus kecil & besar
    - Melancarkan haid
    - Merawat kencing manis & darah tinggi
    - Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

    .
    Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  1  0  3 hours ago
  • TESTIMONI 📣📣
.
Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
.
Teh kurus detox viral
.
KAKI CANTIQ TEA (RM35)
- Mengecilkan peha, lengan & punggung
- Menyekat selera makan
- Cepat Kenyang
- Membakar lemak & kalori
-Meningkatkan Metabolisme
- Mengawal tahap gula dalam darah
- Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

- Kempiskan perut buncit/boroi 
- Masalah sembelit
- Melancarkan usus kecil & besar
- Melancarkan haid
- Merawat kencing manis & darah tinggi
- Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

.
Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • TESTIMONI 📣📣
    .
    Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
    .
    Teh kurus detox viral
    .
    KAKI CANTIQ TEA (RM35)
    - Mengecilkan peha, lengan & punggung
    - Menyekat selera makan
    - Cepat Kenyang
    - Membakar lemak & kalori
    -Meningkatkan Metabolisme
    - Mengawal tahap gula dalam darah
    - Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

    - Kempiskan perut buncit/boroi
    - Masalah sembelit
    - Melancarkan usus kecil & besar
    - Melancarkan haid
    - Merawat kencing manis & darah tinggi
    - Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

    .
    Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  0  0  3 hours ago
  • TESTIMONI 📣📣
.
Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
.
Teh kurus detox viral
.
KAKI CANTIQ TEA (RM35)
- Mengecilkan peha, lengan & punggung
- Menyekat selera makan
- Cepat Kenyang
- Membakar lemak & kalori
-Meningkatkan Metabolisme
- Mengawal tahap gula dalam darah
- Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

- Kempiskan perut buncit/boroi 
- Masalah sembelit
- Melancarkan usus kecil & besar
- Melancarkan haid
- Merawat kencing manis & darah tinggi
- Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

.
Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • TESTIMONI 📣📣
    .
    Kebanyakkan yg kita terima testimoni mmg semua hebat2.. turun 3-5kg seminggu.. ada yg badan jadi kecik sbb loss inci banyak.. teh ni mempunyai kelulusan dari KKM.. so jangan risau.. ianya selamat, murah dan berkesan.. meh cuba 1 KOTAK dulu..
    .
    Teh kurus detox viral
    .
    KAKI CANTIQ TEA (RM35)
    - Mengecilkan peha, lengan & punggung
    - Menyekat selera makan
    - Cepat Kenyang
    - Membakar lemak & kalori
    -Meningkatkan Metabolisme
    - Mengawal tahap gula dalam darah
    - Mengatasi penyimpanan lemak berlebihan

    - Kempiskan perut buncit/boroi
    - Masalah sembelit
    - Melancarkan usus kecil & besar
    - Melancarkan haid
    - Merawat kencing manis & darah tinggi
    - Membuang toksid & angin berlebihan dlm badan

    .
    Nak info lebih lanjut? Tekan link di bio ig sis untuk tahu lebih details atau whatsapp 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  1  0  3 hours ago
  • 💥BUKAN TERNAK LEMAK💥 . .

PKP DUDUK RUMAH BUKAN TERNAK LEMAK YER ANAK-ANAK . .

JOM MAINTAIN BERAT DENGAN HANYA
👉🏼SHAKE
👉🏼MINUM
👉🏼KURUS .

WHATSAPP SEKARANG 0129434743
ATAU
https://klubnalalehhofficial.wasap.my/

#medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusdenganselamat #mauselamat #kurusselamat #kuruslangsing #jeratjiwa #kopisedap #kurus #kopikurussihat #kopikurus #kopisihat #gayahidupsehat #usahaonline #bisnisanakmuda #kopiviral#teaviral #jomsihat #jomkurus#kurussihat #kuruscantik #wanitahariini #produkviral2020
  • 💥BUKAN TERNAK LEMAK💥 . .

    PKP DUDUK RUMAH BUKAN TERNAK LEMAK YER ANAK-ANAK . .

    JOM MAINTAIN BERAT DENGAN HANYA
    👉🏼SHAKE
    👉🏼MINUM
    👉🏼KURUS .

    WHATSAPP SEKARANG 0129434743
    ATAU
    https://klubnalalehhofficial.wasap.my/

    #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusdenganselamat #mauselamat #kurusselamat #kuruslangsing #jeratjiwa #kopisedap #kurus #kopikurussihat #kopikurus #kopisihat #gayahidupsehat #usahaonline #bisnisanakmuda #kopiviral#teaviral #jomsihat #jomkurus#kurussihat #kuruscantik #wanitahariini #produkviral2020

  •  1  0  4 hours ago
  • Jom jana pendapatan sama-sama. .
✅Leader diperlukan - HARGA SPECIAL
✅stokis diperlukan - HARGA SPECIAL.
✅Agent diperlukan - HARGA SPECIAL. . . .
🌸 2 FREEgift terbaik setiap set pembelian

WhatsApp 0129434743 atau https://klubnalalehhofficial.wasap.my/

#medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusonline #kopiviral #kurusdarirumah #sukakopi #jomkurus1malaysia #kurustanpaberlapar #kurusselamat #nakkurus #jomkurus #kurusmudah #kurusdalam2minggu #produkviral #kuruskanbadan #kurusselepasbersalin #kuruscarasihat #juskurus #kurustanpalapar
  • Jom jana pendapatan sama-sama. .
    ✅Leader diperlukan - HARGA SPECIAL
    ✅stokis diperlukan - HARGA SPECIAL.
    ✅Agent diperlukan - HARGA SPECIAL. . . .
    🌸 2 FREEgift terbaik setiap set pembelian

    WhatsApp 0129434743 atau https://klubnalalehhofficial.wasap.my/

    #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurusberkesan #kurusonline #kopiviral #kurusdarirumah #sukakopi #jomkurus1malaysia #kurustanpaberlapar #kurusselamat #nakkurus #jomkurus #kurusmudah #kurusdalam2minggu #produkviral #kuruskanbadan #kurusselepasbersalin #kuruscarasihat #juskurus #kurustanpalapar

  •  2  0  4 hours ago
  • Masih beraya? Dah dapat stok daging korban berapa banyak ni? 😁
.
Makan kena beringat-ingat. Daging tinggi kalori tapi pastikan makan dalam keadaan terkawal, 
.

Perut masih sebu makan macam macam di hari raya? Pastikan sumber fiber cukup, InsyaAllah perut lawas jerr
.
Nak dapatkan promosi kopi klubna & fiber laleh.. Boleh tekan je link di bio

Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
#medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #kurusbadan #kurussihat #sayanakkurus #produkkurus #juskurus #nakkuruscepat #kuruscantik #kurusdalan2minggu #supplmentkurus #EATKT0408
  • Masih beraya? Dah dapat stok daging korban berapa banyak ni? 😁
    .
    Makan kena beringat-ingat. Daging tinggi kalori tapi pastikan makan dalam keadaan terkawal,
    .

    Perut masih sebu makan macam macam di hari raya? Pastikan sumber fiber cukup, InsyaAllah perut lawas jerr
    .
    Nak dapatkan promosi kopi klubna & fiber laleh.. Boleh tekan je link di bio

    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
    #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #kurusbadan #kurussihat #sayanakkurus #produkkurus #juskurus #nakkuruscepat #kuruscantik #kurusdalan2minggu #supplmentkurus #EATKT0408

  •  9  6  7 hours ago
  • “Teha dan cermin tuh berpisah tiada”. Senyum je bila orang komen like that,sebab tak ada apa pun niat Teha utk impress orang lain. Tapi I know apa yg I buat. Untuk orang part time business macam Teha, tak mudah ya untuk sustain sales every month. Sebab seller lain kat luar sana yg full time, terlalu lajuuuu, pulak tu mereka ada budget utk guna Ads bagaiii. Macam Teha totally zerocost marketing. Mcm mana nak bersaing dgn mereka? Stress makk nakkk 🥴🥴🥴
.
Thats why penting kena ada ilmu, Teha buat bukan sesaja. Tp utk MARKETING, orang nampak Teha. Then untuk BRANDING, orang ingat Teha dan of course Teha jual apa pun orang rasa selesa nak beli, utk CLOSING SALE!!!
.
#salestips #salestraining #brandinginspiration #brandingstrategy #marketingstrategy #zerocostmarketing #speedzcm #showhookssalesexpert
  • “Teha dan cermin tuh berpisah tiada”. Senyum je bila orang komen like that,sebab tak ada apa pun niat Teha utk impress orang lain. Tapi I know apa yg I buat. Untuk orang part time business macam Teha, tak mudah ya untuk sustain sales every month. Sebab seller lain kat luar sana yg full time, terlalu lajuuuu, pulak tu mereka ada budget utk guna Ads bagaiii. Macam Teha totally zerocost marketing. Mcm mana nak bersaing dgn mereka? Stress makk nakkk 🥴🥴🥴
    .
    Thats why penting kena ada ilmu, Teha buat bukan sesaja. Tp utk MARKETING, orang nampak Teha. Then untuk BRANDING, orang ingat Teha dan of course Teha jual apa pun orang rasa selesa nak beli, utk CLOSING SALE!!!
    .
    #salestips #salestraining #brandinginspiration #brandingstrategy #marketingstrategy #zerocostmarketing #speedzcm #showhookssalesexpert

  •  55  3  8 hours ago
  • INFO AQIQAH YANG PERLU ANDA TAHU 👆🥰
.
.
Aqiqah Kini Hanya RM490 shj. Perlaksanaan Di Tanah Haram Mekah. 
.
.

Diuruskan Oleh: TOK SHEIKH ALHARAMAIN RESOURCES 
.
.
Berpengalaman Selama 6 Tahun menguruskan Aqiqah & Qurban Di Mekah. 
.
.
Keutamaan Ibadah Aqiqah:
Salman bin Amir al-Dhabbi RA katanya: Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda:
.
.
‎مَعَ الْغُلاَمِ عَقِيقَتُهُ فَأَهْرِيقُوا عَنْهُ دَمًا وَأَمِيطُوا عَنْهُ الأَذَى
Maksudnya: “Bersama-sama kelahiran bayi ada akikahnya. Oleh itu, tumpahkanlah darah akikah bagi pihaknya dan buangkanlah kekotoran dan najis daripadanya”.
Riwayat al-Bukhari (2839)
.
.
Apa Yang Anda dapat?
📌Sijil pengesahan, Gambar dan video penyembelihan di berikan 😁
.
.
1 EKOR KAMBING BERSAMAAN 1 BAHAGIAN LEMBU atau UNTA.
.
.
Bilakah Sembelihan Aqiqah Di jalankan?
📌Sembelihan aqiqah di jalankan Setiap hari sepanjang tahun. 
.
.
Berapakah Kadar Sembelihan Aqiqah Untuk Anak Lelaki & Perempuan?
.
.
📌Aqiqah Anak Lelaki: 
2 ekor Kambing🐐🐑 
.
.
📌Aqiqah Anak perempuan:
1 ekor Kambing🐑
.
.
Jika berminat dan berhajat, hubungi no di bawah :
Whats app : 0192565226 @ klik link di bio ig @umrahkembara_sh
.
.
Disamping itu kami juga membuka ruang pendaftaran kepada sesiapa yang BERNAZAR / INFAQ DAN SEDEKAH SEEKOR KAMBING di Mekah.
.
.
Mohon sebar2 kan mesej ini kepada ahli keluarga / kenalan yang berhajat. Semoga kalian juga mendapat pahala kerana membantu memudahkan urusan beliau. Ameen 🤲
.
.
 #aqiqah #akikah  #aqiqahkambing2020 #majlisaqiqah #majlisaqiqah2020 #majliscukurjambul #doorgiftaqiqah #namabayilelakidalamislam #namabayiperempuandalamislam #akikahkambing #akikahkambing2020 #ibadahkorbandanakikah #amanpalestin #masjidwilayah #masjidnabawi #masjidilharam #akikahmekah #akikahdimekah #zerocostmarketing #zerokosmarketing2020 #azizanosman #azam2020 #najibasadok #sifujamalfbads #pendidik2u #penjawatawam #penjana #infoakikah #infoibuhamil
  • INFO AQIQAH YANG PERLU ANDA TAHU 👆🥰
    .
    .
    Aqiqah Kini Hanya RM490 shj. Perlaksanaan Di Tanah Haram Mekah.
    .
    .

    Diuruskan Oleh: TOK SHEIKH ALHARAMAIN RESOURCES
    .
    .
    Berpengalaman Selama 6 Tahun menguruskan Aqiqah & Qurban Di Mekah.
    .
    .
    Keutamaan Ibadah Aqiqah:
    Salman bin Amir al-Dhabbi RA katanya: Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda:
    .
    .
    ‎مَعَ الْغُلاَمِ عَقِيقَتُهُ فَأَهْرِيقُوا عَنْهُ دَمًا وَأَمِيطُوا عَنْهُ الأَذَى
    Maksudnya: “Bersama-sama kelahiran bayi ada akikahnya. Oleh itu, tumpahkanlah darah akikah bagi pihaknya dan buangkanlah kekotoran dan najis daripadanya”.
    Riwayat al-Bukhari (2839)
    .
    .
    Apa Yang Anda dapat?
    📌Sijil pengesahan, Gambar dan video penyembelihan di berikan 😁
    .
    .
    1 EKOR KAMBING BERSAMAAN 1 BAHAGIAN LEMBU atau UNTA.
    .
    .
    Bilakah Sembelihan Aqiqah Di jalankan?
    📌Sembelihan aqiqah di jalankan Setiap hari sepanjang tahun.
    .
    .
    Berapakah Kadar Sembelihan Aqiqah Untuk Anak Lelaki & Perempuan?
    .
    .
    📌Aqiqah Anak Lelaki:
    2 ekor Kambing🐐🐑
    .
    .
    📌Aqiqah Anak perempuan:
    1 ekor Kambing🐑
    .
    .
    Jika berminat dan berhajat, hubungi no di bawah :
    Whats app : 0192565226 @ klik link di bio ig @umrahkembara_sh
    .
    .
    Disamping itu kami juga membuka ruang pendaftaran kepada sesiapa yang BERNAZAR / INFAQ DAN SEDEKAH SEEKOR KAMBING di Mekah.
    .
    .
    Mohon sebar2 kan mesej ini kepada ahli keluarga / kenalan yang berhajat. Semoga kalian juga mendapat pahala kerana membantu memudahkan urusan beliau. Ameen 🤲
    .
    .
    #aqiqah #akikah #aqiqahkambing2020 #majlisaqiqah #majlisaqiqah2020 #majliscukurjambul #doorgiftaqiqah #namabayilelakidalamislam #namabayiperempuandalamislam #akikahkambing #akikahkambing2020 #ibadahkorbandanakikah #amanpalestin #masjidwilayah #masjidnabawi #masjidilharam #akikahmekah #akikahdimekah #zerocostmarketing #zerokosmarketing2020 #azizanosman #azam2020 #najibasadok #sifujamalfbads #pendidik2u #penjawatawam #penjana #infoakikah #infoibuhamil

  •  8  0  9 hours ago
  • Kurus ni bukan untuk cantik je awak .. tapi banyak manfaat bila kita dah loss KG .
.
Antaranya ⤵️
✅ Mudah nak solat 
✅ Lutut tak sakit lagi 
✅ badan makin cergas 
✅ stamina lebih padu . Dah tak semput macam dulu 😇
.
.
Dari segi kesihatan banyak manfaat bila kita dah kurus kan 🥰
.
.
Lagi syok bulan ni hq ada buat promosi PERCUMA EXCLUSIVE SHAKER + FREE GUIDE DIET pada setiap pembelian minima 2 box kct advance
.
.
Wasap  kct 📲 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • Kurus ni bukan untuk cantik je awak .. tapi banyak manfaat bila kita dah loss KG .
    .
    Antaranya ⤵️
    ✅ Mudah nak solat
    ✅ Lutut tak sakit lagi
    ✅ badan makin cergas
    ✅ stamina lebih padu . Dah tak semput macam dulu 😇
    .
    .
    Dari segi kesihatan banyak manfaat bila kita dah kurus kan 🥰
    .
    .
    Lagi syok bulan ni hq ada buat promosi PERCUMA EXCLUSIVE SHAKER + FREE GUIDE DIET pada setiap pembelian minima 2 box kct advance
    .
    .
    Wasap kct 📲 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  3  0  11 hours ago
  • Kurus ni bukan untuk cantik je awak .. tapi banyak manfaat bila kita dah loss KG .
.
Antaranya ⤵️
✅ Mudah nak solat 
✅ Lutut tak sakit lagi 
✅ badan makin cergas 
✅ stamina lebih padu . Dah tak semput macam dulu 😇
.
.
Dari segi kesihatan banyak manfaat bila kita dah kurus kan 🥰
.
.
Lagi syok bulan ni hq ada buat promosi PERCUMA EXCLUSIVE SHAKER + FREE GUIDE DIET pada setiap pembelian minima 2 box kct advance
.
.
Wasap  kct 📲 0147019192
.
#medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
 #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis  #medinadesirehq 
#ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus 
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah
  • Kurus ni bukan untuk cantik je awak .. tapi banyak manfaat bila kita dah loss KG .
    .
    Antaranya ⤵️
    ✅ Mudah nak solat
    ✅ Lutut tak sakit lagi
    ✅ badan makin cergas
    ✅ stamina lebih padu . Dah tak semput macam dulu 😇
    .
    .
    Dari segi kesihatan banyak manfaat bila kita dah kurus kan 🥰
    .
    .
    Lagi syok bulan ni hq ada buat promosi PERCUMA EXCLUSIVE SHAKER + FREE GUIDE DIET pada setiap pembelian minima 2 box kct advance
    .
    .
    Wasap kct 📲 0147019192
    .
    #medinadesire #kakicantiqtea #teamsueiman #zerocostmarketing #teamhq #testimonikakicantiqtea #tehkurus #tehbakarlemak #kakicantiqteahq #kurus
    #tipskurus #kurussihat #kuruskerengga #perutkempis #medinadesirehq
    #ubatkurus #kuruscepat #kurusbadan #kurussebelumraya #nakkurus
    #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusmurah #tehkurusmurah

  •  2  0  11 hours ago
  • Lima Cara ubah mindset ketika turunkan berat badan

1. Ingatkan diri diet itu untuk sihat bukan untuk kurus semata - mata

2. Faham bahawa turun berat adalah satu proses dan buka boleh dicapai dalam masa singkat

3. Jangan jadi kan diet sebagai beban. Jadi kan diet sebagai gaya hidup

4. Jangan terlalu strict ketika berdiet. Dibenarkan untuk cheat day sekali sekala asalkan kita tahu jumlah kalori

5. Amalkan calorie counting. Jika kita tahu jumlah kalori yang kita makan, lebih mudah untuk kita kawal Cara makan
  • Lima Cara ubah mindset ketika turunkan berat badan

    1. Ingatkan diri diet itu untuk sihat bukan untuk kurus semata - mata

    2. Faham bahawa turun berat adalah satu proses dan buka boleh dicapai dalam masa singkat

    3. Jangan jadi kan diet sebagai beban. Jadi kan diet sebagai gaya hidup

    4. Jangan terlalu strict ketika berdiet. Dibenarkan untuk cheat day sekali sekala asalkan kita tahu jumlah kalori

    5. Amalkan calorie counting. Jika kita tahu jumlah kalori yang kita makan, lebih mudah untuk kita kawal Cara makan

  •  20  21  14 hours ago
  • Produk laku keras❗️paling efektif ❗️

Khas buat korang yang kurat makan tuu, macam - macam korang makan kan. klubna laleh memang Khas untuk korang
.
Klubna laleh bagus untuk buang segala toksin dalam badan dengan membantu sistem penghadaman. Baru laa senang nak turun berat 🤩

@maryamyunrrr dah, anda bila lagi?

WHATSAPP SEKARANG 
Link Di profile

#medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #kurusbadan #kurussihat #sayanakkurus #produkkurus #juskurus #nakkuruscepat #kuruscantik #kurusdalan2minggu #supplmentkurus #EATKT2020
  • Produk laku keras❗️paling efektif ❗️

    Khas buat korang yang kurat makan tuu, macam - macam korang makan kan. klubna laleh memang Khas untuk korang
    .
    Klubna laleh bagus untuk buang segala toksin dalam badan dengan membantu sistem penghadaman. Baru laa senang nak turun berat 🤩

    @maryamyunrrr dah, anda bila lagi?

    WHATSAPP SEKARANG
    Link Di profile

    #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussihatcantik #testimoni #zerocostmarketing #testimoniklubnalaleh #teamhq #teamnaz #kurus #obatkurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #kurusbadan #kurussihat #sayanakkurus #produkkurus #juskurus #nakkuruscepat #kuruscantik #kurusdalan2minggu #supplmentkurus #EATKT2020

  •  21  19  14 hours ago

Top #ZeroCostMarketing Posts

  • Restock lagi sampai penuh kereta hari ni..
mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
.
Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
.

Permintaan produk klubnalaleh sentiasa tinggi..
Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
.
Ramai yang teruja lepas join kami..
Nak tau secret method sale membukit?

Boleh join #teamfafa
Pengambilan dropship sahaja dibuka
Dropship tanpa modal pulak tu..
Kami cuma nak bantu..
Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
Korang semua di alu-alu kan
Zero cost marketing di sajikan untuk korang
.

Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

FARHAN FAFA
LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

#memberitanpsayarat
#zerocostmarketing
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#teamfafa
  • Restock lagi sampai penuh kereta hari ni..
    mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
    .
    Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
    .

    Permintaan produk klubnalaleh sentiasa tinggi..
    Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
    .
    Ramai yang teruja lepas join kami..
    Nak tau secret method sale membukit?

    Boleh join #teamfafa
    Pengambilan dropship sahaja dibuka
    Dropship tanpa modal pulak tu..
    Kami cuma nak bantu..
    Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
    Korang semua di alu-alu kan
    Zero cost marketing di sajikan untuk korang
    .

    Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

    FARHAN FAFA
    LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

    #memberitanpsayarat
    #zerocostmarketing
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #teamfafa

  •  109  33  12 June, 2020
  • Bukan saja untk kurus slim tapi nak ketat sendat padat montok anjal xspdrink pilihan terbaik korang ..xpayah jamu2 dh ..
.
jimat duit korang !! .
Bhan dia ada manjakani dan serapat khas untk dalaman wanita.. .
Jgn risau lelaki pun blh minum .. .
Nak oder klik link dibio 
#xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte #Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #xsdrink #xskopikurus  #xsperfectdrinkmelaka #xsperfectdrinkcodmelaka #harqisempiremelaka  #xsperfectdrinkagentmelaka #mochalattemelaka #stokisxsdrinkmelaka #detoxmocha #kopikurusmocha #kopikuruslatte  #xsdrinkoriginalmelaka #xsdrinkmelaka
#XSMOCHA #Zerocostmarketing #xspdmelaka #harqisempirehq #xsperfectdrinkhq #kopikurus #slim #kurus #dancemonkey
  • Bukan saja untk kurus slim tapi nak ketat sendat padat montok anjal xspdrink pilihan terbaik korang ..xpayah jamu2 dh ..
    .
    jimat duit korang !! .
    Bhan dia ada manjakani dan serapat khas untk dalaman wanita.. .
    Jgn risau lelaki pun blh minum .. .
    Nak oder klik link dibio
    #xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte #Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #xsdrink #xskopikurus #xsperfectdrinkmelaka #xsperfectdrinkcodmelaka #harqisempiremelaka #xsperfectdrinkagentmelaka #mochalattemelaka #stokisxsdrinkmelaka #detoxmocha #kopikurusmocha #kopikuruslatte #xsdrinkoriginalmelaka #xsdrinkmelaka
    #XSMOCHA #Zerocostmarketing #xspdmelaka #harqisempirehq #xsperfectdrinkhq #kopikurus #slim #kurus #dancemonkey

  •  126  51  2 June, 2020
  • "BAYANGKAN SIS SELIM LEPAS SEMINGGU MINUM PREMIUM CHOCOLATE "
.
"PREMIUM CHOCOLATE rasa sangat sedap tanpa gula hanya Fructosa. Peha makin kecik, pipi dah tak tembamm lagi.
.
Yang penting Jaminan Produk Berkualiti & Selamat
🔵 LULUS KKM
🔵 HALAL JAKIM
.
Detox + Selim sekaligus dalam 1 produk
.
☑️ Bertenaga
☑️ Buang Tokxin
☑️ Hakiss Lelemaks Degill
☑️ Hilangkn Perutt Bunciit
☑️ Turunkn Beratt Badanz
☑️ Kecikkn Pehaa & Lengann ☑️ Rasa Kenyang ☑️ Kurgkn Slera Makan

www.wasap.my/601162237969/buanglemaksdenganaircoklat

#teamAFCV200216
#teamEjarichempire 
#xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte 
#xspremiumchocholate
#Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #HarqisEmpireAcademy #Zerocostmarketing 
#dropshipagentstokiswanted
#subhanaAllah 
#alhamdulilah 
#walaillahaillAllah 
#Allahuakbar
  • "BAYANGKAN SIS SELIM LEPAS SEMINGGU MINUM PREMIUM CHOCOLATE "
    .
    "PREMIUM CHOCOLATE rasa sangat sedap tanpa gula hanya Fructosa. Peha makin kecik, pipi dah tak tembamm lagi.
    .
    Yang penting Jaminan Produk Berkualiti & Selamat
    🔵 LULUS KKM
    🔵 HALAL JAKIM
    .
    Detox + Selim sekaligus dalam 1 produk
    .
    ☑️ Bertenaga
    ☑️ Buang Tokxin
    ☑️ Hakiss Lelemaks Degill
    ☑️ Hilangkn Perutt Bunciit
    ☑️ Turunkn Beratt Badanz
    ☑️ Kecikkn Pehaa & Lengann ☑️ Rasa Kenyang ☑️ Kurgkn Slera Makan

    www.wasap.my/601162237969/buanglemaksdenganaircoklat

    #teamAFCV200216
    #teamEjarichempire
    #xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte
    #xspremiumchocholate
    #Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #HarqisEmpireAcademy #Zerocostmarketing
    #dropshipagentstokiswanted
    #subhanaAllah
    #alhamdulilah
    #walaillahaillAllah
    #Allahuakbar

  •  170  47  17 February, 2020
  • Slim dan mantap macam anak dara,bersama XS PERFECT DRINK❣️ kelebihan xsperfect drink
.
.
🔮menurunkan berat badan.
🔮melangsingkan tubuh badan.
🔮mengawal selera makan.
🔮detox dan buang toksin.
🔮mengenyangkan dan memberi tenaga.
🔮membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit.
🔮membantu merapatkan miss v.
🔮membantu menegangkan payudara yang kendur. .
.
📦harga promosi 
harga 1 kotak rm49
beli set combo(2 kotak)
diskaun rm20
.

whatsapp 0126320091 atau klik link di bio.

#xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte #Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #kuruspantas #Zerocostmarketing #Alhamdulillah #Subhanallah #allahuakbar❤️#kurus
  • Slim dan mantap macam anak dara,bersama XS PERFECT DRINK❣️ kelebihan xsperfect drink
    .
    .
    🔮menurunkan berat badan.
    🔮melangsingkan tubuh badan.
    🔮mengawal selera makan.
    🔮detox dan buang toksin.
    🔮mengenyangkan dan memberi tenaga.
    🔮membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit.
    🔮membantu merapatkan miss v.
    🔮membantu menegangkan payudara yang kendur. .
    .
    📦harga promosi
    harga 1 kotak rm49
    beli set combo(2 kotak)
    diskaun rm20
    .

    whatsapp 0126320091 atau klik link di bio.

    #xsperfectdrink #xsmocha #Xslatte #Harqisempirefighters #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #HarqisEmpire #kuruspantas #Zerocostmarketing #Alhamdulillah #Subhanallah #allahuakbar❤️#kurus

  •  147  36  13 March, 2020
  • #SAPUSAPUKURUS!
.
JIMAT RM40
JIMAT RM40
JIMAT RM40
.
Jom jadi yang terawal dapatkan Xs perfect Lotion pada Harga Promosi. .
✅ Bau yang Wangi dan menyenangkan. ✅ Tak melekit dan Mudah menyerap kedalam kulit ✅Tak terlampau panas. Berangin *KELEBIHAN XS PERFECT LOTION* 🍁Membantu membakar lemak diseluruh badan secara luaran
🍁Membantu mengempiskan perut yang buncit
🍁Membantu mengecilkan peha
🍁Membantu mengecilkan lengan
🍁Membantu Melegakan senggugut
🍁Membantu membuang angin dalam badan
🍁Membantu proses pembentukan badan (reshape)
🍁Membantu menghilangkan selulit dan stretchmark

To order : klik link d bio

#Sapusapukurus
#Xsperfectlotion
#HarqisEmpire
#HarqisEmpireAcademy
#Zerocostmarketing
#teamafcv200203
  • #SAPUSAPUKURUS!
    .
    JIMAT RM40
    JIMAT RM40
    JIMAT RM40
    .
    Jom jadi yang terawal dapatkan Xs perfect Lotion pada Harga Promosi. .
    ✅ Bau yang Wangi dan menyenangkan. ✅ Tak melekit dan Mudah menyerap kedalam kulit ✅Tak terlampau panas. Berangin *KELEBIHAN XS PERFECT LOTION* 🍁Membantu membakar lemak diseluruh badan secara luaran
    🍁Membantu mengempiskan perut yang buncit
    🍁Membantu mengecilkan peha
    🍁Membantu mengecilkan lengan
    🍁Membantu Melegakan senggugut
    🍁Membantu membuang angin dalam badan
    🍁Membantu proses pembentukan badan (reshape)
    🍁Membantu menghilangkan selulit dan stretchmark

    To order : klik link d bio

    #Sapusapukurus
    #Xsperfectlotion
    #HarqisEmpire
    #HarqisEmpireAcademy
    #Zerocostmarketing
    #teamafcv200203

  •  190  42  12 February, 2020