#UbatKurus Instagram Photos & Videos

UbatKurus - 1.2m posts

Hashtag Popularity

13.9
average comments
303.1
average likes

Latest #UbatKurus Posts

  • Reposted @withregram • @berryshapejohor :  Just honest sharing for on behalf ain yang dah lama konsisten dengan berry shapes ni since 2017 lagi!🔥
.
.
Nak kurus tapi tak nak berat naik lepas dah stop consume? Boleh! Amalkan berryshape. Ain jadikan berry shapes ni as a daily routine setiap hari, tak sah kalau tak consume. Sebab apa? Ain jenis kuat makan, so ain perlukan supplement yang boleh kawal selera makan ain. Tak sah tak ada berry shapes woa!🙈
.
.
Kalau nak kurus, ain tak nak kurus sorang-sorang tau. Produk best & highly demand setiap hari mesti ada je yang conferm repeat!🔥
.
.
Jum dapatkan combo deals dengan team berryshape now!.
.
.

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapekulai #berryshapejohor #raszbeautyexpert
  • Reposted @withregram@berryshapejohor : Just honest sharing for on behalf ain yang dah lama konsisten dengan berry shapes ni since 2017 lagi!🔥
    .
    .
    Nak kurus tapi tak nak berat naik lepas dah stop consume? Boleh! Amalkan berryshape. Ain jadikan berry shapes ni as a daily routine setiap hari, tak sah kalau tak consume. Sebab apa? Ain jenis kuat makan, so ain perlukan supplement yang boleh kawal selera makan ain. Tak sah tak ada berry shapes woa!🙈
    .
    .
    Kalau nak kurus, ain tak nak kurus sorang-sorang tau. Produk best & highly demand setiap hari mesti ada je yang conferm repeat!🔥
    .
    .
    Jum dapatkan combo deals dengan team berryshape now!.
    .
    .

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapekulai #berryshapejohor #raszbeautyexpert

  •  3  0  1 minute ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  0  0  1 minute ago
  • LOSS 13kg! Teruja sungguh tengok sis ni share gambar terkini, berjaya turunkan berat badan sebanyak 13kg...woww!! Sis ni memang konsisten minum Mila Coklat dan dalam masa yang sama mengamalkan diet kalori suku suku separuh. Beliau mengambil masa hampir setahun untuk berjaya turunkan berat sehingga 13kg. Biar lambat sikit asal selamat dan sihat, betul tak?😍❤️
.
Berminat untuk order #milacoklatslym boleh whatsapp laju2 ye

Www.wasap.my/60193098956/nakmila
.
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat 
#kuruspantas #ubatkurus #misikurus 
#ajimaura #kalorimakanan 
#jomkurus #misikurus #healthydiet 
#milacoklatkurus #kalorimakanan 
#kurustanpaubat #dietplan 
#sayanakkurus #diet #kuruscantik 
#kurussebelumkahwin #biteallteam
#eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
#sayanakkurus #overnightoatmalaysia
#milacoklatslymshahalam #kurusbajet  #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym
  • LOSS 13kg! Teruja sungguh tengok sis ni share gambar terkini, berjaya turunkan berat badan sebanyak 13kg...woww!! Sis ni memang konsisten minum Mila Coklat dan dalam masa yang sama mengamalkan diet kalori suku suku separuh. Beliau mengambil masa hampir setahun untuk berjaya turunkan berat sehingga 13kg. Biar lambat sikit asal selamat dan sihat, betul tak?😍❤️
    .
    Berminat untuk order #milacoklatslym boleh whatsapp laju2 ye

    Www.wasap.my/60193098956/nakmila
    .
    .
    #kurus #kuruscepat #kurussihat
    #kuruspantas #ubatkurus #misikurus
    #ajimaura #kalorimakanan
    #jomkurus #misikurus #healthydiet
    #milacoklatkurus #kalorimakanan
    #kurustanpaubat #dietplan
    #sayanakkurus #diet #kuruscantik
    #kurussebelumkahwin #biteallteam
    #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
    #sayanakkurus #overnightoatmalaysia
    #milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym

  •  0  0  1 minute ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #DemicaSuppliment. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni.

  •  0  0  1 minute ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  1  0  2 minutes ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teamyanapowerr
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    Korang nak perisa #DemicaCoklat atau #Demicixberry?
    Cepat komen kt bawah flavor favorite korang yg mana.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #teamyanapowerr

  •  0  0  3 minutes ago
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
“DM” kat bawah utk Mimi bantu korang ❤️ .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamyanapowerr
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

    Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

    Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
    “DM” kat bawah utk Mimi bantu korang ❤️ .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamyanapowerr

  •  0  0  4 minutes ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  0  0  4 minutes ago
  • PRODUK KURUS, SELAMAT, BERKESAN DAN DIJAMIN HALAL & ORIGINAL ‼️
JAMU SURUT AYU - 

💗Tak perlu berlapar dan anda sentiasa rasa kenyang
💗Tak perlu bersenam teruk 
💗Tak perlu risau badan gemuk lepas berhenti
💗Turun 8KG dalam masa 15 harii

Apa yang best 1 botol dah boleh lose 8KG!! Jaminan pulangan balik duit jika barang bkn original! Gerenti anda akan repeat order. Produk trusted!!

COD - KL sahaja (STOCK XBNYAK) 

#feedbackjsaada #surutayu #jamusurutayu #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #surutayumurah #bazaaronline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlinebusiness #onlineshopping #slim7d #slim7dmurah #slimmingcream #produkpelangsing #perlaking#nakkurus#kurus#nakkurusmudah#kasutkualiti#kurussihat#kurusbadan#pkp#kuruslangsing#ubatkurus#ubatkurusmurah#produkpelangsing#produkkecantikan#nakkuruspeha
  • PRODUK KURUS, SELAMAT, BERKESAN DAN DIJAMIN HALAL & ORIGINAL ‼️
    JAMU SURUT AYU -

    💗Tak perlu berlapar dan anda sentiasa rasa kenyang
    💗Tak perlu bersenam teruk
    💗Tak perlu risau badan gemuk lepas berhenti
    💗Turun 8KG dalam masa 15 harii

    Apa yang best 1 botol dah boleh lose 8KG!! Jaminan pulangan balik duit jika barang bkn original! Gerenti anda akan repeat order. Produk trusted!!

    COD - KL sahaja (STOCK XBNYAK)

    #feedbackjsaada #surutayu #jamusurutayu #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #surutayumurah #bazaaronline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlinebusiness #onlineshopping #slim7d #slim7dmurah #slimmingcream #produkpelangsing #perlaking#nakkurus#kurus#nakkurusmudah#kasutkualiti#kurussihat#kurusbadan#pkp#kuruslangsing#ubatkurus#ubatkurusmurah#produkpelangsing#produkkecantikan#nakkuruspeha

  •  0  0  5 minutes ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  0  0  5 minutes ago
  • PRODUK KURUS, SELAMAT, BERKESAN DAN DIJAMIN HALAL & ORIGINAL ‼️
JAMU SURUT AYU - 

💗Tak perlu berlapar dan anda sentiasa rasa kenyang
💗Tak perlu bersenam teruk 
💗Tak perlu risau badan gemuk lepas berhenti
💗Turun 8KG dalam masa 15 harii

Apa yang best 1 botol dah boleh lose 8KG!! Jaminan pulangan balik duit jika barang bkn original! Gerenti anda akan repeat order. Produk trusted!!

COD - KL sahaja (STOCK XBNYAK) 

#feedbackjsaada #surutayu #jamusurutayu #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #surutayumurah #bazaaronline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlinebusiness #onlineshopping #slim7d #slim7dmurah #slimmingcream #produkpelangsing #perlaking#nakkurus#kurus#nakkurusmudah#kasutkualiti#kurussihat#kurusbadan#pkp#kuruslangsing#ubatkurus#ubatkurusmurah#produkpelangsing#produkkecantikan#nakkuruspeha
  • PRODUK KURUS, SELAMAT, BERKESAN DAN DIJAMIN HALAL & ORIGINAL ‼️
    JAMU SURUT AYU -

    💗Tak perlu berlapar dan anda sentiasa rasa kenyang
    💗Tak perlu bersenam teruk
    💗Tak perlu risau badan gemuk lepas berhenti
    💗Turun 8KG dalam masa 15 harii

    Apa yang best 1 botol dah boleh lose 8KG!! Jaminan pulangan balik duit jika barang bkn original! Gerenti anda akan repeat order. Produk trusted!!

    COD - KL sahaja (STOCK XBNYAK)

    #feedbackjsaada #surutayu #jamusurutayu #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #surutayumurah #bazaaronline #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #onlinebusiness #onlineshopping #slim7d #slim7dmurah #slimmingcream #produkpelangsing #perlaking#nakkurus#kurus#nakkurusmudah#kasutkualiti#kurussihat#kurusbadan#pkp#kuruslangsing#ubatkurus#ubatkurusmurah#produkpelangsing#produkkecantikan#nakkuruspeha

  •  0  0  6 minutes ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  0  0  6 minutes ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  0  0  7 minutes ago
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
DM no fon korang SEKARANG😘https://www.wasap.my/601164037671

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#demicasgbuloh#teamnurul
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

    Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

    Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
    DM no fon korang SEKARANG😘https://www.wasap.my/601164037671

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#demicasgbuloh#teamnurul

  •  1  0  8 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?https://www.wasap.my/601164037671

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan#demicasgbuloh#teamnurul
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?https://www.wasap.my/601164037671

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan#demicasgbuloh#teamnurul

  •  0  0  8 minutes ago
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan!  Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki! 

Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat  dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya. 

Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko! 

Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070 
.
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat 
#sihat #senaman #jalanjalan 
#hadiah #hadiahunik #sibuk
#surirumah #minuman
#rumah #rumahidaman 
#bajukurung #bajukekinian 
#bajukebaya #bajuimport 
#bajukenduri #bajuanak 
#obesiti #pejabat #pengurus 
#setiausaha #ubatkurus 
#kerjasambilan #bisnisonline 
#pegawaibank #pegawai 
#kosmetik #sarapan
  • boleh KURUS! Mudah, senang, sedap boleh jadi agen boleh jadi KAYA, tidak perlu sijil, pengalaman, modal besar! Yang penting ada MINAT ! Anda nampak potensi pasaran masa depan! Ia boleh dijalankan secara penuh masa atau sambilan, pelbagaikan jenis pendapatan adalah satu pelajaran yang sangat penting kita belajar dalam peristiwa Covid 19.

    Selamat datang dan selamat mendaftar jadi ahli keluarga Tukar Satu Hidangan. Tukar satu hidangan boleh tukar masa hadapan anda. Tukar satu hidangan bermaksud tukar 1 daripada 3 hidangan harian dengan Bodykey Meal Replacement! Ringkas, senang, mudah, sihat dan membawa rezeki!

    Melalui budaya Tukar Satu Hidangan dengan Bodykey Meal Replacement, kita boleh mengurangkan jumlah lemak, kolestrol, karbohidrat dan kalori yang makan tiap tiap hari, jauhkan diri dari obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan sebagainya.

    Semua transaksi Tukar Satu Hidangan boleh selesai 100% diatas talian(App), kurang persentuhan kurang risiko!

    Untuk infomasi selanjut sila hubungi Cikgu Wong dengan email : iamfca70@gmail.com atau talipon 60127708070
    .
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat
    #sihat #senaman #jalanjalan
    #hadiah #hadiahunik #sibuk
    #surirumah #minuman
    #rumah #rumahidaman
    #bajukurung #bajukekinian
    #bajukebaya #bajuimport
    #bajukenduri #bajuanak
    #obesiti #pejabat #pengurus
    #setiausaha #ubatkurus
    #kerjasambilan #bisnisonline
    #pegawaibank #pegawai
    #kosmetik #sarapan

  •  1  0  9 minutes ago
  • KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?

Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.

Sape nak join utk kurus dgn #DemicaSuppliment boleh la COD dgn #DemicaSquad di bawah👇 .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#teamnurul#demicasgbuloh
  • KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?

    Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.

    Sape nak join utk kurus dgn #DemicaSuppliment boleh la COD dgn #DemicaSquad di bawah👇 .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#teamnurul#demicasgbuloh

  •  0  0  10 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan#demicasgbuloh #demicaselangor#teamnurul
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan#demicasgbuloh #demicaselangor#teamnurul

  •  2  0  10 minutes ago
  • KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?

Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.

Sape nak join utk kurus dgn #DemicaSuppliment boleh la COD dgn #DemicaSquad atau Klik link kat bawah👇 .

https://www.wasap.my/60102796176/nakdemica

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?

    Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.

    Sape nak join utk kurus dgn #DemicaSuppliment boleh la COD dgn #DemicaSquad atau Klik link kat bawah👇 .

    https://www.wasap.my/60102796176/nakdemica

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  10 minutes ago
  • Tak sangka kan kebanyakkan customers berry shapes ni semua cantik-cantik?🙈 Korang imagine lah, sebelum consume pun dah cantik apatahlagi lepas amalkan bs!💕
__
BS bukan fokus untuk turunkan berat badan korang je tau, tapi sangat efektik untuk merawat skin. Macam mana nak dapat skin cantik tanpa invest ratusan ringgit? Berry Shapes lah jawapannya!🔥
__
Ain nak belanja korang free shipping + harga PROMO from RM 8-RM16 for set combo deals. Nak kurus tak? Tekan link dekat bio for fast response 💯
__
#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapekulai #berryshapejohor #raszbeautyexpert
  • Tak sangka kan kebanyakkan customers berry shapes ni semua cantik-cantik?🙈 Korang imagine lah, sebelum consume pun dah cantik apatahlagi lepas amalkan bs!💕
    __
    BS bukan fokus untuk turunkan berat badan korang je tau, tapi sangat efektik untuk merawat skin. Macam mana nak dapat skin cantik tanpa invest ratusan ringgit? Berry Shapes lah jawapannya!🔥
    __
    Ain nak belanja korang free shipping + harga PROMO from RM 8-RM16 for set combo deals. Nak kurus tak? Tekan link dekat bio for fast response 💯
    __
    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapekulai #berryshapejohor #raszbeautyexpert

  •  1  0  13 minutes ago
  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
.
.
Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan. 
.
Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu. 
.
Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
.
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Zuzana
📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.
  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
    .
    .
    Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan.
    .
    Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu.
    .
    Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    .
    •Meal plan makan 5 kali sehari
    •Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    •Group Coaching & One-On-One Coaching
    •Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    •COACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Zuzana
    📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.

  •  0  1  14 minutes ago
  • Padu oi😳😯😱
.
❇️Saya tidak cari orang yang gemuk🤭 tapi saya cari orang yang serius mahu turun berat badan & orang yang betul2 mahu jaga kesihatan satu keluarga😍
.
❇️ Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER 2020 Kini Dibuka!
.
❇️ SENANGNYA KURUS DENGAN ILMU & PANDUAN DARI COACH🤭
.
😋 Nutrition Sarapan & Dinner
🍽 Meal Plan Makan 5x Sehari
🍱 Resepi Masakan Sihat 1 Bulan
📜 Meal Plan Guide beserta topik kesihatan yang menarik
📲 24Jam Group Coaching
👥 Personal Coach
🍳 Groceries List
🎁 HADIAH MENARIK untuk BIGGEST LOSER🙀
.
❇️Klik Link di bio
@coach.shahrian 
@coach.shahrian 
@coach.shahrian 
.
😎 Coach Shahrian 019 969 539
😎 Coach Cabaran Kurus Online
.

#tips #kurus #cepat #malaysia #kuruscepat #murah #photography #jomkurus #customade #kualalumpur #kurussihat #cenderahati #southeastasia #nakkurus #bandarunirversiti #asian #ubatkurus #tshirt #asia #sayanakkurus #sitiawan #influencer #produkkurus #printing #editing #tipskurus #ipoh #community #kurusdenganselamat #pelansingbadan
  • Padu oi😳😯😱
    .
    ❇️Saya tidak cari orang yang gemuk🤭 tapi saya cari orang yang serius mahu turun berat badan & orang yang betul2 mahu jaga kesihatan satu keluarga😍
    .
    ❇️ Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER 2020 Kini Dibuka!
    .
    ❇️ SENANGNYA KURUS DENGAN ILMU & PANDUAN DARI COACH🤭
    .
    😋 Nutrition Sarapan & Dinner
    🍽 Meal Plan Makan 5x Sehari
    🍱 Resepi Masakan Sihat 1 Bulan
    📜 Meal Plan Guide beserta topik kesihatan yang menarik
    📲 24Jam Group Coaching
    👥 Personal Coach
    🍳 Groceries List
    🎁 HADIAH MENARIK untuk BIGGEST LOSER🙀
    .
    ❇️Klik Link di bio
    @coach.shahrian
    @coach.shahrian
    @coach.shahrian
    .
    😎 Coach Shahrian 019 969 539
    😎 Coach Cabaran Kurus Online
    .

    #tips #kurus #cepat #malaysia #kuruscepat #murah #photography #jomkurus #customade #kualalumpur #kurussihat #cenderahati #southeastasia #nakkurus #bandarunirversiti #asian #ubatkurus #tshirt #asia #sayanakkurus #sitiawan #influencer #produkkurus #printing #editing #tipskurus #ipoh #community #kurusdenganselamat #pelansingbadan

  •  2  0  18 minutes ago
  • WAKTU SESUAI CONSUME DEMICA

Cadangan terbaik utk minum Demica adalah 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam. Utk berat 50KG-80KG better consume 2x sehari utk kesan pembakaran lemak dgn lebih pantas.

Nak turunkan berat dgn pakej jimat #DemicaMetabolismBooster ?

Komen “NAKKK” .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
#bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
#DemicaWhiteningLotion
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
 #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden 
#DemiCantik #DemicaIceCream  #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion  #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#lathichallenge #pkpp #kemaman
#DemicaSerum #demicamixberry
#DemicaCoklat #serum
  • WAKTU SESUAI CONSUME DEMICA

    Cadangan terbaik utk minum Demica adalah 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam. Utk berat 50KG-80KG better consume 2x sehari utk kesan pembakaran lemak dgn lebih pantas.

    Nak turunkan berat dgn pakej jimat #DemicaMetabolismBooster ?

    Komen “NAKKK” .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
    #bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
    #DemicaWhiteningLotion
    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden
    #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #lathichallenge #pkpp #kemaman
    #DemicaSerum #demicamixberry
    #DemicaCoklat #serum

  •  4  0  19 minutes ago
  • CARA CONSUME DEMICA METABOLISM BOOSTER

Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara :

1️⃣Bancuh dgn 150ml air kosong (suam/sejuk/air mineral) .
Atau
2️⃣Kemam je macam gula² (tp cara ni kena minum air kosong minimum 2liter sehari) .

Yang penting kena consume 1 sachet, 5-15 minit selepas breakfast/ lunch atau sebelum bersenam.

Nak dapatkan FREE COACHING dgn Demica?
Komen “NAK” 👇 .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
#bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
#DemicaWhiteningLotion
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
 #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden 
#DemiCantik #DemicaIceCream  #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion  #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#lathichallenge #pkpp #kemaman
#DemicaSerum #demicamixberry
#DemicaCoklat #serum
  • CARA CONSUME DEMICA METABOLISM BOOSTER

    Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara :

    1️⃣Bancuh dgn 150ml air kosong (suam/sejuk/air mineral) .
    Atau
    2️⃣Kemam je macam gula² (tp cara ni kena minum air kosong minimum 2liter sehari) .

    Yang penting kena consume 1 sachet, 5-15 minit selepas breakfast/ lunch atau sebelum bersenam.

    Nak dapatkan FREE COACHING dgn Demica?
    Komen “NAK” 👇 .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
    #bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
    #DemicaWhiteningLotion
    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden
    #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #lathichallenge #pkpp #kemaman
    #DemicaSerum #demicamixberry
    #DemicaCoklat #serum

  •  5  0  20 minutes ago
  • *BAKAR LEMAK 200%, LEBIH PANTAS, SEAWAL 30 HARI*

Rekod pengguna kami, lost 5-10KG sepantas 30 hari. Syok habis, baq hangg. PERHH !! Kesan ajaib, selepas MENGOPI dengan #KlubnaLaleh : 💋Bakar lemak 200% lebih pantas
💋Berkesan hapus PERUT BUNCIT
💋Bantu kawal SELERA MAKAN 💋TAMBAH TENAGA aktiviti harian

Klubna Leleh ini, dikuasakan khas untuk membantu anda membunuh lemak dengan diet yang MINIMUM.

1 SET (2BOX). Tahan utk sebulan. 
Super saved sangat ekonomi.

Buatan Malaysia. Halal dan LULUS KKM. 
Tak percaya ? Saya send kan list testi terkini buat awak tak nyenyak tidur malam. 😋

Serious sangat recommended.

Dah ready nak slim kerengga ? Meh ketuk pintu wasap iolls. 😘
.
. .

1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehagentbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #kopikurusmurahmalaysia #kopihijaudiet #greencoffeemurah #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #kopihijaukurus #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia
  • *BAKAR LEMAK 200%, LEBIH PANTAS, SEAWAL 30 HARI*

    Rekod pengguna kami, lost 5-10KG sepantas 30 hari. Syok habis, baq hangg. PERHH !! Kesan ajaib, selepas MENGOPI dengan #KlubnaLaleh : 💋Bakar lemak 200% lebih pantas
    💋Berkesan hapus PERUT BUNCIT
    💋Bantu kawal SELERA MAKAN 💋TAMBAH TENAGA aktiviti harian

    Klubna Leleh ini, dikuasakan khas untuk membantu anda membunuh lemak dengan diet yang MINIMUM.

    1 SET (2BOX). Tahan utk sebulan.
    Super saved sangat ekonomi.

    Buatan Malaysia. Halal dan LULUS KKM.
    Tak percaya ? Saya send kan list testi terkini buat awak tak nyenyak tidur malam. 😋

    Serious sangat recommended.

    Dah ready nak slim kerengga ? Meh ketuk pintu wasap iolls. 😘
    .
    . .

    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehagentbangi #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #kopikurusmurahmalaysia #kopihijaudiet #greencoffeemurah #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #kopihijaukurus #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia

  •  7  4  23 minutes ago
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado 🥑 & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Don’t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
#bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
#DemicaWhiteningLotion
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
 #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden 
#DemiCantik #DemicaIceCream  #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion  #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#lathichallenge #pkpp #kemaman
#DemicaSerum #demicamixberry
#DemicaCoklat #serum
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

    Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado 🥑 & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Don’t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
    #bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
    #DemicaWhiteningLotion
    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden
    #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #lathichallenge #pkpp #kemaman
    #DemicaSerum #demicamixberry
    #DemicaCoklat #serum

  •  3  0  28 minutes ago
  • ARGAN OIL BAGUS KE UTK BIBIR?

Argan oil sangat banyak kelebihannya terutamanya utk pulihkan bibir yg kering & merekah. Texture minyak yg halus takkan bg bibir rasa berat pun masa apply lipmatte sbb terus meresap!

Nasib baik argan oil ni ada dlm #DemicaLipmatte , takperlu nk pening dah pilih lipmatte lain 😉👍 .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
#bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
#DemicaWhiteningLotion
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
 #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden 
#DemiCantik #DemicaIceCream  #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion  #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#lathichallenge #pkpp #kemaman
#DemicaSerum #demicamixberry
#DemicaCoklat #serum
  • ARGAN OIL BAGUS KE UTK BIBIR?

    Argan oil sangat banyak kelebihannya terutamanya utk pulihkan bibir yg kering & merekah. Texture minyak yg halus takkan bg bibir rasa berat pun masa apply lipmatte sbb terus meresap!

    Nasib baik argan oil ni ada dlm #DemicaLipmatte , takperlu nk pening dah pilih lipmatte lain 😉👍 .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
    #bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
    #DemicaWhiteningLotion
    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden
    #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #lathichallenge #pkpp #kemaman
    #DemicaSerum #demicamixberry
    #DemicaCoklat #serum

  •  4  0  28 minutes ago
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado 🥑 & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Don’t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
#bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
#DemicaWhiteningLotion
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
 #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
#Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden 
#DemiCantik #DemicaIceCream  #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion  #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#demicakemaman#demicawhiteninglotion
#codkemaman #produkkecantikan
#lathichallenge #pkpp #kemaman
#DemicaSerum #demicamixberry
#DemicaCoklat #serum
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

    Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado 🥑 & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Don’t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib
    #bengkung #demicabengkung #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
    #DemicaWhiteningLotion
    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus
    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah
    #Demica #Demicantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden
    #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#DemicaWhiteningLotion #kemaman #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #demicakemaman#demicawhiteninglotion
    #codkemaman #produkkecantikan
    #lathichallenge #pkpp #kemaman
    #DemicaSerum #demicamixberry
    #DemicaCoklat #serum

  •  3  0  31 minutes ago

Top #UbatKurus Posts

  • BUKAN TESTIMONI PROPA ATAU CURI GAMBAR GOGGLE🤭.

Sexy betul lah body founder kita @raszfarahnuraina . Sedangkan yang berat over to 100kg pun boleh transform gila gila macam ni.

Tak kan korang nak merungut je tengok berat korang makin naik kan? Founder kita konsistent ambil berryshape  more than a year nak transform penampilan dia tau. Do it now or never! 😄

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik
  • BUKAN TESTIMONI PROPA ATAU CURI GAMBAR GOGGLE🤭.

    Sexy betul lah body founder kita @raszfarahnuraina . Sedangkan yang berat over to 100kg pun boleh transform gila gila macam ni.

    Tak kan korang nak merungut je tengok berat korang makin naik kan? Founder kita konsistent ambil berryshape more than a year nak transform penampilan dia tau. Do it now or never! 😄

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik

  •  373  1  8 August, 2020
  • Orang perempuan kalau part jaga badan tak boleh fail. Sebab bentuk badan ialah first impression kalau bergelar wanita.

Kalau nak body ala ala kylie jendal malaysia, kena lah rajin amalkan berryshape. Slimming juice berperisa acai berry. Lost 4-5 kg per bottles dengan syarat kena konsistent ye!😉

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik
  • Orang perempuan kalau part jaga badan tak boleh fail. Sebab bentuk badan ialah first impression kalau bergelar wanita.

    Kalau nak body ala ala kylie jendal malaysia, kena lah rajin amalkan berryshape. Slimming juice berperisa acai berry. Lost 4-5 kg per bottles dengan syarat kena konsistent ye!😉

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik

  •  349  0  10 August, 2020
  • KURUS BUAT KITA NAMPAK MAKIN MUDA. FAKTA.
.
.
Bezakan sendiri perubahan sebelum dan selepas customer amalkan 4 botol berryshape. Masa berisi nampak tua dari usia, bila berat makin turun, nampak muda sesuai dengan umur sis ni!.

Kenapa BerryShape sangat berkesan? Sebab newbiess akan diberi PERCUMA E BOOK complete guideline masa nak consume bs ni ok!.
.
.

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik .
  • KURUS BUAT KITA NAMPAK MAKIN MUDA. FAKTA.
    .
    .
    Bezakan sendiri perubahan sebelum dan selepas customer amalkan 4 botol berryshape. Masa berisi nampak tua dari usia, bila berat makin turun, nampak muda sesuai dengan umur sis ni!.

    Kenapa BerryShape sangat berkesan? Sebab newbiess akan diberi PERCUMA E BOOK complete guideline masa nak consume bs ni ok!.
    .
    .

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik .

  •  539  5  27 July, 2020
  • RUPANYA PENTING JAGA BADAN BILA DAH BERGELAR ISTERI.

Jangan mudah tertipu dengan kata kata suami. Mulut kata tak kisah isteri chubby pun abang tetap sayang katanya. Tapi jauh di sudut hati suami teringin nak tengok isteri lawa dan sedap mata memandang.
.
.
Kalau ada yang kata suami tak bagi duit nafkah lebih lebih nak melawa. BIG NOO. That not the issue, nowdays kita jangan tunggu duit husband nak melawa. Kita sendiri kena works for ur fianance so that bila kita nak melawa nak jaga body and all tak akan ada halangan. Woman must be strong enough in every part.
.
.
Salah satu kelebihan memiliki bentuk badan yang cantik dan ideal ialah keyakinan diri. Its give you 1001% confident level to urself. Bila kita yakin dengan penampilan kita, automatically husband kita pun takmauuu pandang yg lain yer!😃 Cc to ur founder : @raszfarahnuraina
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik #rayahaji2020
  • RUPANYA PENTING JAGA BADAN BILA DAH BERGELAR ISTERI.

    Jangan mudah tertipu dengan kata kata suami. Mulut kata tak kisah isteri chubby pun abang tetap sayang katanya. Tapi jauh di sudut hati suami teringin nak tengok isteri lawa dan sedap mata memandang.
    .
    .
    Kalau ada yang kata suami tak bagi duit nafkah lebih lebih nak melawa. BIG NOO. That not the issue, nowdays kita jangan tunggu duit husband nak melawa. Kita sendiri kena works for ur fianance so that bila kita nak melawa nak jaga body and all tak akan ada halangan. Woman must be strong enough in every part.
    .
    .
    Salah satu kelebihan memiliki bentuk badan yang cantik dan ideal ialah keyakinan diri. Its give you 1001% confident level to urself. Bila kita yakin dengan penampilan kita, automatically husband kita pun takmauuu pandang yg lain yer!😃 Cc to ur founder : @raszfarahnuraina
    .
    .
    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik #rayahaji2020

  •  459  4  1 August, 2020
  • “ MAK ZAMAN MODERN NOWDAYS MAMPU KALAHKAN ANAK DARA”.
.
.
kami tak nak overclaim produk kami lebih lebih. tapi proven testimonial non stop kita terima setiap hari!.
.
.
We proud to be a part of this mom with 2 kids transformation dari hampir 60 kg kepada 45 kg. Tiada yang mustahil kalau kita betul- betul nak. BerryShapes make your dream come into the real life!🥰
.
.

#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik .
  • “ MAK ZAMAN MODERN NOWDAYS MAMPU KALAHKAN ANAK DARA”.
    .
    .
    kami tak nak overclaim produk kami lebih lebih. tapi proven testimonial non stop kita terima setiap hari!.
    .
    .
    We proud to be a part of this mom with 2 kids transformation dari hampir 60 kg kepada 45 kg. Tiada yang mustahil kalau kita betul- betul nak. BerryShapes make your dream come into the real life!🥰
    .
    .

    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik .

  •  394  4  27 July, 2020
  • OPEN STOKIS DAN AGENT SELURUH MALAYSIA TERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA !!! 
MODAL SERENDAH RM290 ❤️❤️
.

"MAMPU BELI EMAS, SAVING KEPUK-KEPUK, WALAUPUN BERMULA DENGAN AGENT JER"

Jangan pandang rendah dengan title AGENT yer sahabat-sahabat, kalau rajin cari peluang, FOLLOW leader/mentor memang lebatt cash dapat. 

Sebab berniaga nie, unlimited UNTUNG, lagi rajin lagi lumayan dapattt.

#klubnalaleh yang kami pasarkan, ramai cari, ramai guna, dah terkenal satu Malaysia. Tak perlu risau bab pelanggan, konsistent jer sharing produk.

Tak dapat gelangg coco, dapat cincin coco pun, okay sangat kannn.

Savingg zero, bertukar wajah, 3 zero belakangg, paduuu dahh. Bolehh tersenyumm lebarrr!

Jom joinn kami harini, kita roket gear 5 kasi ganas harimau mengaummm.
.
.

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #kopikurusmalaysia #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #ubatkurus #ubatkurusmurah  #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa
  • OPEN STOKIS DAN AGENT SELURUH MALAYSIA TERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA !!!
    MODAL SERENDAH RM290 ❤️❤️
    .

    "MAMPU BELI EMAS, SAVING KEPUK-KEPUK, WALAUPUN BERMULA DENGAN AGENT JER"

    Jangan pandang rendah dengan title AGENT yer sahabat-sahabat, kalau rajin cari peluang, FOLLOW leader/mentor memang lebatt cash dapat.

    Sebab berniaga nie, unlimited UNTUNG, lagi rajin lagi lumayan dapattt.

    #klubnalaleh yang kami pasarkan, ramai cari, ramai guna, dah terkenal satu Malaysia. Tak perlu risau bab pelanggan, konsistent jer sharing produk.

    Tak dapat gelangg coco, dapat cincin coco pun, okay sangat kannn.

    Savingg zero, bertukar wajah, 3 zero belakangg, paduuu dahh. Bolehh tersenyumm lebarrr!

    Jom joinn kami harini, kita roket gear 5 kasi ganas harimau mengaummm.
    .
    .

    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan sarah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #kopikurusmalaysia #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehputrajaya #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehkajang #klubnalalehpuchong #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #ubatkurus #ubatkurusmurah #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #neelofa #plussizemalaysia #susupisangnilofa

  •  170  39  12 August, 2020