#TudungBawal Instagram Photos & Videos

TudungBawal - 2.6m posts

Hashtag Popularity

65
average comments
1.7k
average likes

Latest #TudungBawal Posts

  • Bawal Cotton Basic Bidang 45
.
▫️ Material Cotton Voile
▫️ Bidang 45
▫️ Boleh pilih warna
▫️ Tiada tag atau lable
▫️ Kain soft (tak panas bila pakai)
▫️ Mudah bentuk
(walau dibasuh berkali2 sekali pun)
.
📌 PRICE
▪️1helai RM10
Borong 10 helai RM90 / 1pcs RM9
*Exclude postage
.
Add RM5 untuk gift box
.
📝TO ORDER
Hit the link in my bio okiess✨ Dijamin FAST RESPON🔥
.
.
.
#bawallovers #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalbidang45 #bawalbidang50 #tudungviral #tudungonline #tudung#bawalviral #bawalsenangbentuk  #bawal #tudungmurah #borong #bawalborong #bawalcotton #bawalcottonbidang45 #bawalcottonbidang50 #cotton #bidang45 #bidang50 #borongmurah #jimat #bawalmanik #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalmaniktabur #bawalmurahgila #cottonvoile #teambyema#bawallovers #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalbidang45 #bawalbidang50 #tudungviral #tudungonline #tudung#bawalviral #bawalsenangbentuk  #bawal #tudungmurah #borong #bawalborong #bawalcotton #bawalcottonbidang45 #bawalcottonbidang50 #cotton #bidang45 #bidang50 #borongmurah #jimat #bawalmanik #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalmaniktabur #bawalmurahgila #cottonvoile #teambyema
  • Bawal Cotton Basic Bidang 45
    .
    ▫️ Material Cotton Voile
    ▫️ Bidang 45
    ▫️ Boleh pilih warna
    ▫️ Tiada tag atau lable
    ▫️ Kain soft (tak panas bila pakai)
    ▫️ Mudah bentuk
    (walau dibasuh berkali2 sekali pun)
    .
    📌 PRICE
    ▪️1helai RM10
    Borong 10 helai RM90 / 1pcs RM9
    *Exclude postage
    .
    Add RM5 untuk gift box
    .
    📝TO ORDER
    Hit the link in my bio okiess✨ Dijamin FAST RESPON🔥
    .
    .
    .
    #bawallovers #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalbidang45 #bawalbidang50 #tudungviral #tudungonline #tudung #bawalviral #bawalsenangbentuk #bawal #tudungmurah #borong #bawalborong #bawalcotton #bawalcottonbidang45 #bawalcottonbidang50 #cotton #bidang45 #bidang50 #borongmurah #jimat #bawalmanik #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalmaniktabur #bawalmurahgila #cottonvoile #teambyema#bawallovers #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawallabuh #bawalbidang45 #bawalbidang50 #tudungviral #tudungonline #tudung#bawalviral #bawalsenangbentuk #bawal #tudungmurah #borong #bawalborong #bawalcotton #bawalcottonbidang45 #bawalcottonbidang50 #cotton #bidang45 #bidang50 #borongmurah #jimat #bawalmanik #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalmaniktabur #bawalmurahgila #cottonvoile #teambyema

  •  1  0  17 minutes ago
  • ‼️OFFER 2HELAI RM50😍😍Jangan risau inshaallah senang nak bentuk.

Jangan risau tak perlu pakai inner inshaallah tak jarang.

Jangan risau kita ada bidang 45 & 50😉

Jangan risau senang nak iron.

NAK TAK cik su bagi harga special combo? promo akan tamat bila masa sahaja

SPECIAL PROMO🎉
📌COMBO 2pcs RM 50 -B45
Bidang 50 Add RM10

exc pos.
.
#zhzarasarung
#zarithaharith
.

.
NP
BIDANG 45 RM 30 exc pos
BIDANG 50 RM 35 exc pos

.

🌹material heavy chiffon
🌹bidang 45&50
🌹more than 20 colors
🌹easily shaped
🌹selesa&tak panas
🌹flowy
🌹minimal ironing
.
.
#tudungsarung
#tudungbawalsarung
#tudungbawal
#tudungbawalcantik
#tudungbawalbidang50 
#shawl
#blousemuslimah
#blouselabuh
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#bajukurung
#tudungbawalchiffon
#tudungbawalinstantlabuh
  • ‼️OFFER 2HELAI RM50😍😍Jangan risau inshaallah senang nak bentuk.

    Jangan risau tak perlu pakai inner inshaallah tak jarang.

    Jangan risau kita ada bidang 45 & 50😉

    Jangan risau senang nak iron.

    NAK TAK cik su bagi harga special combo? promo akan tamat bila masa sahaja

    SPECIAL PROMO🎉
    📌COMBO 2pcs RM 50 -B45
    Bidang 50 Add RM10

    exc pos.
    .
    #zhzarasarung
    #zarithaharith
    .

    .
    NP
    BIDANG 45 RM 30 exc pos
    BIDANG 50 RM 35 exc pos

    .

    🌹material heavy chiffon
    🌹bidang 45&50
    🌹more than 20 colors
    🌹easily shaped
    🌹selesa&tak panas
    🌹flowy
    🌹minimal ironing
    .
    .
    #tudungsarung
    #tudungbawalsarung
    #tudungbawal
    #tudungbawalcantik
    #tudungbawalbidang50
    #shawl
    #blousemuslimah
    #blouselabuh
    #bajukurungmoden
    #bajukurungcantik
    #bajukurung
    #tudungbawalchiffon
    #tudungbawalinstantlabuh

  •  0  0  1 hour ago
  • I have something new in stock to show you girls soon 😍 So malam ni i belanja sikit close up Ombra Premium Shawl. Then esok kita update new colours yang available ya ❤️ Stay tuned!

Good night sweetie 💞

Your first hijab and scents store 💖

#bawal #shawl #bawalcotton #cottonvoile #chiffonvoile #shawlcotton #bawallovers #bubbleshawlmurah #bawalchiffon #mattesatinshawl #tudung #scarf #scarves #ombrashawl #mattesatineyelash #mattesatinmurah #shawlmalas #shawlpleatedchiffon #satineyelash #tudungbawal #shawlmattesatin #eyelashshawl #shawlpleated #tudungmurah #bubbleshawl #shawlmalasmurah
  • I have something new in stock to show you girls soon 😍 So malam ni i belanja sikit close up Ombra Premium Shawl. Then esok kita update new colours yang available ya ❤️ Stay tuned!

    Good night sweetie 💞

    Your first hijab and scents store 💖

    #bawal #shawl #bawalcotton #cottonvoile #chiffonvoile #shawlcotton #bawallovers #bubbleshawlmurah #bawalchiffon #mattesatinshawl #tudung #scarf #scarves #ombrashawl #mattesatineyelash #mattesatinmurah #shawlmalas #shawlpleatedchiffon #satineyelash #tudungbawal #shawlmattesatin #eyelashshawl #shawlpleated #tudungmurah #bubbleshawl #shawlmalasmurah

  •  1  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum. Sis!! 🤗
Bawal Anti Kedut!! Penghabisan stock!!
Tinggal 4 corak ni je!! Siapa cepat dia dapat!!
RM25 je sis!!
•
•
Ready stock
Bidang 45 • Jahitan kelim
Material Chiffon Korean custome made
Ironless • Awning on point
Easy to wear • Ready to wear
Label FAREHA diprinted sekali pada tudung
•
•
Postage • 1-3 helai
RM9 [SM] • RM14 [SS]
•
•
Pick up • COD area berdekatan
•
•
Cepat tekan link dibawah!!
https://wa.me/60179740447
•
•
#love
#bawal
#murah
#onpoint
#available
#readystock
#murahmurah
#tudungbawal
#specialedition
#awningonponit
#bawalantikedut
#bawalantikedutfareha
#bawalantikedutbyfareha
  • Assalamualaikum. Sis!! 🤗
    Bawal Anti Kedut!! Penghabisan stock!!
    Tinggal 4 corak ni je!! Siapa cepat dia dapat!!
    RM25 je sis!!


    Ready stock
    Bidang 45 • Jahitan kelim
    Material Chiffon Korean custome made
    Ironless • Awning on point
    Easy to wear • Ready to wear
    Label FAREHA diprinted sekali pada tudung


    Postage • 1-3 helai
    RM9 [SM] • RM14 [SS]


    Pick up • COD area berdekatan


    Cepat tekan link dibawah!!
    https://wa.me/60179740447


    #love
    #bawal
    #murah
    #onpoint
    #available
    #readystock
    #murahmurah
    #tudungbawal
    #specialedition
    #awningonponit
    #bawalantikedut
    #bawalantikedutfareha
    #bawalantikedutbyfareha

  •  1  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum. Sis!! 🤗
Bawal Anti Kedut Special Edition!! Penghabisan stock!!
Tinggal 5 corak ni je!! Siapa cepat dia dapat!!
RM27 je sis!!
•
•
Ready stock
Bidang 45 • Jahitan kelim
Material Chiffon Korean custome made
Ironless • Awning on point
Easy to wear • Ready to wear
Label FAREHA diprinted sekali pada tudung
•
•
Postage • 1-3 helai
RM9 [SM] • RM14 [SS]
•
•
Pick up • COD area berdekatan
•
•
Cepat tekan link dibawah!!
https://wa.me/60179740447
•
•
#love
#bawal
#murah
#onpoint
#available
#readystock
#murahmurah
#tudungbawal
#specialedition
#awningonponit
#bawalantikedut
#bawalantikedutfareha
#bawalantikedutbyfareha
  • Assalamualaikum. Sis!! 🤗
    Bawal Anti Kedut Special Edition!! Penghabisan stock!!
    Tinggal 5 corak ni je!! Siapa cepat dia dapat!!
    RM27 je sis!!


    Ready stock
    Bidang 45 • Jahitan kelim
    Material Chiffon Korean custome made
    Ironless • Awning on point
    Easy to wear • Ready to wear
    Label FAREHA diprinted sekali pada tudung


    Postage • 1-3 helai
    RM9 [SM] • RM14 [SS]


    Pick up • COD area berdekatan


    Cepat tekan link dibawah!!
    https://wa.me/60179740447


    #love
    #bawal
    #murah
    #onpoint
    #available
    #readystock
    #murahmurah
    #tudungbawal
    #specialedition
    #awningonponit
    #bawalantikedut
    #bawalantikedutfareha
    #bawalantikedutbyfareha

  •  1  0  1 hour ago
  • Being a hijabi doesn't mean that you have to give up on fashion trends, as you can easily combine modesty with trendy outfits.

Your first hijab and scents store 💖

#bawal #shawl #bawalcotton #cottonvoile #chiffonvoile #shawlcotton #pleatedprinted #bawallovers #bubblesatin #bubbleshawlmurah #bawalchiffon #mattesatinshawl #tudung #bawallace #munashawl #scarves #ombrashawl #mattesatineyelash #shawllovers #mattesatinmurah #shawlmalas #shawlpleatedchiffon #satineyelash #tudungbawal #shawlmattesatin #eyelashshawl #shawlpleated #tudungmurah #bubbleshawl #shawlmalasmurah
  • Being a hijabi doesn't mean that you have to give up on fashion trends, as you can easily combine modesty with trendy outfits.

    Your first hijab and scents store 💖

    #bawal #shawl #bawalcotton #cottonvoile #chiffonvoile #shawlcotton #pleatedprinted #bawallovers #bubblesatin #bubbleshawlmurah #bawalchiffon #mattesatinshawl #tudung #bawallace #munashawl #scarves #ombrashawl #mattesatineyelash #shawllovers #mattesatinmurah #shawlmalas #shawlpleatedchiffon #satineyelash #tudungbawal #shawlmattesatin #eyelashshawl #shawlpleated #tudungmurah #bubbleshawl #shawlmalasmurah

  •  2  0  1 hour ago

Top #TudungBawal Posts

  • BAWAL LILIT : Cantik, Simple & Mudah.

Mimpi menjadi kenyataan bila tudung bawal boleh dipakai seperti shawl. Hanya menggunakan satu pin dan satu jarum boleh menghasilkan gaya tudung yang sangat kemas. Mudah kan? Siapa yang dah dapatkan LILIT say yesss? 🙋🏼‍♀️

Dapatkannya melalui 
1) www.tudungruffle.com
2) #trstokis @trstokis
3) Isetan, KLCC
4) Whatsapp 0193902093

#tudungruffle #rufflelilit #lilit #lilitbawal #lilitshawl #bawalshawl #bawal #shawl #hijabfashion #wedding #tudungbawal #pastel #pink #primrose #hijabfashion #hijab #scarf #fashionista
  • BAWAL LILIT : Cantik, Simple & Mudah.

    Mimpi menjadi kenyataan bila tudung bawal boleh dipakai seperti shawl. Hanya menggunakan satu pin dan satu jarum boleh menghasilkan gaya tudung yang sangat kemas. Mudah kan? Siapa yang dah dapatkan LILIT say yesss? 🙋🏼‍♀️

    Dapatkannya melalui
    1) www.tudungruffle.com
    2) #trstokis @trstokis
    3) Isetan, KLCC
    4) Whatsapp 0193902093

    #tudungruffle #rufflelilit #lilit #lilitbawal #lilitshawl #bawalshawl #bawal #shawl #hijabfashion #wedding #tudungbawal #pastel #pink #primrose #hijabfashion #hijab #scarf #fashionista

  •  5,040  198  14 July, 2020
  • Harini happy sikit datang office, tak macam hari-hari lain. Bukan sebab awning tudung on point je, tapi look kita nampak lagi presentable. Meh Aisyah share ilmu psikologi sikit eh
_
Apa yang membuatkan mood kita happy? Perasan tak kadang tu kita rasa mcm tak semangat nak keluar. Kita boleh boost mood happy dgn pakai PAKAIAN YANG CANTIK. Ni bukan nak suruh tabarruj tau, tapi bila kita pakai tudung, baju, seluar yg cantik & kita prepare lebih awal, itu akan membuatkan kita lebih positive & happy utk keluar. Berbanding drpd kita tak prepare apa-apa & just ambil mana-mana yg ada. Kadang tu baju semalam pun kita pakai je sbb malas nak cari baju lain. Mcm Aisyah pun, kadang tu malas nak iron tudung, tu yg pakai tudung sarung je. Tapi hari tu rasa penat, malas nak keluar
_
Tak percaya, cubalah try. Malam ni prepare terus apa yg kita nk pakai utk esok hari & gosok lawa-lawa, pakai kemas & cantik. Mesti kita akan perasan yg mood kita lain sgt & lebih bersemangat utk keluar
_
Anyway, awning tudung pun boleh jadi issue besar kalau susah nK bentuk. Korang kena pandai pilih material yg baik supaya awning on point & hari rasa tak ada masalah. Aisyah pakai Zehra Cotton @hijanahhaul . Sebab kain ni memang kita guarantee senang nak bentuk awning tu walaupun pakai spek mata. Senang nak iron, senang nak bentuk, tak lekap pada badan walaupun dia jenis cotton. Korang kena grab sekarang juga Zehra Cotton tau! Kita baru je restock ni! Korang nak free inner tudung ke nak promo 4 tudung RM100??? Share kat bawah eh!!
_
#hijanahhaul #zehracotton #gerentibentuk #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh
  • Harini happy sikit datang office, tak macam hari-hari lain. Bukan sebab awning tudung on point je, tapi look kita nampak lagi presentable. Meh Aisyah share ilmu psikologi sikit eh
    _
    Apa yang membuatkan mood kita happy? Perasan tak kadang tu kita rasa mcm tak semangat nak keluar. Kita boleh boost mood happy dgn pakai PAKAIAN YANG CANTIK. Ni bukan nak suruh tabarruj tau, tapi bila kita pakai tudung, baju, seluar yg cantik & kita prepare lebih awal, itu akan membuatkan kita lebih positive & happy utk keluar. Berbanding drpd kita tak prepare apa-apa & just ambil mana-mana yg ada. Kadang tu baju semalam pun kita pakai je sbb malas nak cari baju lain. Mcm Aisyah pun, kadang tu malas nak iron tudung, tu yg pakai tudung sarung je. Tapi hari tu rasa penat, malas nak keluar
    _
    Tak percaya, cubalah try. Malam ni prepare terus apa yg kita nk pakai utk esok hari & gosok lawa-lawa, pakai kemas & cantik. Mesti kita akan perasan yg mood kita lain sgt & lebih bersemangat utk keluar
    _
    Anyway, awning tudung pun boleh jadi issue besar kalau susah nK bentuk. Korang kena pandai pilih material yg baik supaya awning on point & hari rasa tak ada masalah. Aisyah pakai Zehra Cotton @hijanahhaul . Sebab kain ni memang kita guarantee senang nak bentuk awning tu walaupun pakai spek mata. Senang nak iron, senang nak bentuk, tak lekap pada badan walaupun dia jenis cotton. Korang kena grab sekarang juga Zehra Cotton tau! Kita baru je restock ni! Korang nak free inner tudung ke nak promo 4 tudung RM100??? Share kat bawah eh!!
    _
    #hijanahhaul #zehracotton #gerentibentuk #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh

  •  32,079  64  29 July, 2020
  • Hi dear!
.
Dapatkan segera Chicvoile Shoreline ni di platform shopee kami. (Link di bio)
.
Cik Soul suggest beli cepat sebelum habis. Chicvoile kami mudah  digayakan dengan pelbagai attire dan sesuai dipakai seharian sebab material memang supercomfy.
.
Rm29 sahaja untuk bidang 45.
.

#hijabsoul 
#tudungbawal 
#bawalprinted
  • Hi dear!
    .
    Dapatkan segera Chicvoile Shoreline ni di platform shopee kami. (Link di bio)
    .
    Cik Soul suggest beli cepat sebelum habis. Chicvoile kami mudah digayakan dengan pelbagai attire dan sesuai dipakai seharian sebab material memang supercomfy.
    .
    Rm29 sahaja untuk bidang 45.
    .

    #hijabsoul
    #tudungbawal
    #bawalprinted

  •  330  56  27 June, 2020
  • Happy Monday.
.
Apa nama sesuai untuk chicvoile ni? 
.
Dua tone warna yg calm dan lebih simple.  Kepada sis yang tak suka warna menonjol, boleh dapatkan nanti design chicvoile ni.  Ada bidang 45 dan 50.
.
Jangan lupa tunggu cik Soul update nanti.
.
.
#hijabsoul
#tudungbawal 
#bawalprinted
  • Happy Monday.
    .
    Apa nama sesuai untuk chicvoile ni?
    .
    Dua tone warna yg calm dan lebih simple. Kepada sis yang tak suka warna menonjol, boleh dapatkan nanti design chicvoile ni. Ada bidang 45 dan 50.
    .
    Jangan lupa tunggu cik Soul update nanti.
    .
    .
    #hijabsoul
    #tudungbawal
    #bawalprinted

  •  437  67  6 July, 2020
  • Hai Semua.
.
Cik Soul akan release bidang 45 dan bidang 50 KHAMIS ni.
.
Awk nak kami release Siang ke Malam?.
.
Love
.
#hijabsoul 
#tudungbawal
#bawalprinted
  • Hai Semua.
    .
    Cik Soul akan release bidang 45 dan bidang 50 KHAMIS ni.
    .
    Awk nak kami release Siang ke Malam?.
    .
    Love
    .
    #hijabsoul
    #tudungbawal
    #bawalprinted

  •  419  94  14 July, 2020