#TripleGebu Instagram Photos & Videos

TripleGebu - 2.9k posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
103.5
average likes

Latest #TripleGebu Posts

  • Nampak ke tak?
Eh nampak kan uols nampak kan?
Yang belakang Kak Nina ni HOT SELLER NINASKINCARE 💘💘
.
.
Apa tu?
Set Jelita & IbuputihLaserSerum laaaa 🤗
.
.
Korang ada 2 set ni kira dah complete la hidup gitewwww.
Set Jelita as complete daily skincare routine.
IbuputihLaserSerum as whitening booster. .
.
Ah confirm jelitawan gebu gebasss uols ‼️
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Nampak ke tak?
    Eh nampak kan uols nampak kan?
    Yang belakang Kak Nina ni HOT SELLER NINASKINCARE 💘💘
    .
    .
    Apa tu?
    Set Jelita & IbuputihLaserSerum laaaa 🤗
    .
    .
    Korang ada 2 set ni kira dah complete la hidup gitewwww.
    Set Jelita as complete daily skincare routine.
    IbuputihLaserSerum as whitening booster. .
    .
    Ah confirm jelitawan gebu gebasss uols ‼️
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  68  0  9 April, 2019
  • KNP DAN SIAPA YG MESTI ADA IBUPUTIHNINA & LASERSERUMNINA ❓❓
.
.
PERTAMA ADALAH..
SAYA NAK BADAN SAYA PUTIH!!
INJECT VIT C PUN TAK BERKESAN..
JADI BERTUKARLAH PADA IBU DAN LASER NINASKINCARE .
.
KANDUNGAN
🍓ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
🍓SERBUK GLUTATHIONE
🍓SERBUK PEARL ASLI
🍓PATI ANGGUR DAN LEMON
🍓PATI TOMATO
🍓VIT C & VIT E - ascorbic acid
🍓ARBUTIN
🍓ACID KOJIC
.
.

KEBAIKAN
🍎Mencerahkan kulit MUKA DAN BDN sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
🍎merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
🍎Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🍎Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
🍎Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
🍎Anti kedutan & anti penuaan
🍎Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
🍎Membantu mengurangkan 
bintik² hitam & tompok gelap pada kulit wajah
🍎nyata.. 1kali pakai dan nampak effect ..
slmt mencuba 😉
.
.
🍏CARA GUNA IBU & LASER 
mixkn keduanye  ibuputih + laser masa nk guna (sebelum masuk tidur)
.... sapu pd bdn setiap MALAM ...
🍏JIKA ANDA ADA KRIM MLM ANDA.
sapu kan krim mlm anda terlebih dahulu..kemudian oleskan sedikit ibu krim dilapisan atasnye

KULIT AKAN NAMPAK PERUBAHAN KETARA PUTIH GEBU..TGN GEBUU SELFI PUN CANTIK..
SELEPAS 2 3 KALI GUNA.
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • KNP DAN SIAPA YG MESTI ADA IBUPUTIHNINA & LASERSERUMNINA ❓❓
    .
    .
    PERTAMA ADALAH..
    SAYA NAK BADAN SAYA PUTIH!!
    INJECT VIT C PUN TAK BERKESAN..
    JADI BERTUKARLAH PADA IBU DAN LASER NINASKINCARE .
    .
    KANDUNGAN
    🍓ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
    🍓SERBUK GLUTATHIONE
    🍓SERBUK PEARL ASLI
    🍓PATI ANGGUR DAN LEMON
    🍓PATI TOMATO
    🍓VIT C & VIT E - ascorbic acid
    🍓ARBUTIN
    🍓ACID KOJIC
    .
    .

    KEBAIKAN
    🍎Mencerahkan kulit MUKA DAN BDN sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    🍎merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    🍎Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🍎Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    🍎Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    🍎Anti kedutan & anti penuaan
    🍎Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    🍎Membantu mengurangkan
    bintik² hitam & tompok gelap pada kulit wajah
    🍎nyata.. 1kali pakai dan nampak effect ..
    slmt mencuba 😉
    .
    .
    🍏CARA GUNA IBU & LASER
    mixkn keduanye ibuputih + laser masa nk guna (sebelum masuk tidur)
    .... sapu pd bdn setiap MALAM ...
    🍏JIKA ANDA ADA KRIM MLM ANDA.
    sapu kan krim mlm anda terlebih dahulu..kemudian oleskan sedikit ibu krim dilapisan atasnye

    KULIT AKAN NAMPAK PERUBAHAN KETARA PUTIH GEBU..TGN GEBUU SELFI PUN CANTIK..
    SELEPAS 2 3 KALI GUNA.
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  60  0  9 April, 2019
  • Krim Kunyit .
.
Kebaikan-kebaikan yang korang akan suka sangat dengan krim kunyit ni: 🍒Mengecutkan jerawat.
🍒Mematikan kuman jerawat.
🍒Mengurangkan pigmentasi/jeragat dengan berkesan.
🍒Membersihkan kulit wajah.
🍒Awet muda.
🍒Mencerahkan kulit wajah dengan bahan semulajadi.
🍒Menghilangkan tompok-tompok hitam diwajah.
.
.
Berapa harga ni korang? CUMA RM25 JER!!
.
.
Whatsapp to order 01124111427 atau boleh tekan link di bio for fast response. .
.
 #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KrimKunyit #KrimKunyitJelita -
  • Krim Kunyit .
    .
    Kebaikan-kebaikan yang korang akan suka sangat dengan krim kunyit ni: 🍒Mengecutkan jerawat.
    🍒Mematikan kuman jerawat.
    🍒Mengurangkan pigmentasi/jeragat dengan berkesan.
    🍒Membersihkan kulit wajah.
    🍒Awet muda.
    🍒Mencerahkan kulit wajah dengan bahan semulajadi.
    🍒Menghilangkan tompok-tompok hitam diwajah.
    .
    .
    Berapa harga ni korang? CUMA RM25 JER!!
    .
    .
    Whatsapp to order 01124111427 atau boleh tekan link di bio for fast response. .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KrimKunyit #KrimKunyitJelita -

  •  24  7  4 April, 2019
  • Everyday without fail ‼️
Wajib masyukk order IbuputihLaserSerum ni.
Wajib apply kat badan & muka IbuputihLaserSerum ni.
.
.
KANDUNGAN🎈
♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
♡ SERBUK GLUTATHIONE
♡ SERBUK PEARL ASLI
♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
♡ PATI TOMATO
♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
♡ ARBUTIN
♡ ACID KOJIC

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 0193984828
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Everyday without fail ‼️
    Wajib masyukk order IbuputihLaserSerum ni.
    Wajib apply kat badan & muka IbuputihLaserSerum ni.
    .
    .
    KANDUNGAN🎈
    ♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    ♡ SERBUK GLUTATHIONE
    ♡ SERBUK PEARL ASLI
    ♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡ PATI TOMATO
    ♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
    ♡ ARBUTIN
    ♡ ACID KOJIC

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 0193984828
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  48  4  2 April, 2019
  • Ninaskincare and RED is bestie tau uols ❣️❣️
Berpisah tiada kita dengan MERAH ❤️❤️
.
.
Stok timbun2 semua merah menyala bagai cintaku padamu... cewahhhh hahaha...
Bermadah gitewww..
Jiwang karat plak tetiba nampak semua merah ni. 
Geram ke uols ⁉️
Meh la grab satu-dua-tiga keeee...
.

Borak2 jom korang nak cantik mcm mana lagi. Kak Diana bantu, janji beli dgn Kak Diana la ye 🤗😬😋
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Ninaskincare and RED is bestie tau uols ❣️❣️
    Berpisah tiada kita dengan MERAH ❤️❤️
    .
    .
    Stok timbun2 semua merah menyala bagai cintaku padamu... cewahhhh hahaha...
    Bermadah gitewww..
    Jiwang karat plak tetiba nampak semua merah ni.
    Geram ke uols ⁉️
    Meh la grab satu-dua-tiga keeee...
    .

    Borak2 jom korang nak cantik mcm mana lagi. Kak Diana bantu, janji beli dgn Kak Diana la ye 🤗😬😋
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  44  1  2 April, 2019
  • Takleh tinggal weyh dua barang ni ‼️😂
Hahaha... kalau kehabisan stok kat HQ, mau bergaduh tau uols!! Hehehehe...
Customers pun takmo kalah confirm akan rebut stok lelaju 😁
.
.
Wajib la ada kan IbuputihLaserSerum ni.
Nak kasi cerah gebuss kulit.
Nak bagi pudar parut.
Nak bagi pudar jeragat.
Nak kasi kulit flawless!!
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Takleh tinggal weyh dua barang ni ‼️😂
    Hahaha... kalau kehabisan stok kat HQ, mau bergaduh tau uols!! Hehehehe...
    Customers pun takmo kalah confirm akan rebut stok lelaju 😁
    .
    .
    Wajib la ada kan IbuputihLaserSerum ni.
    Nak kasi cerah gebuss kulit.
    Nak bagi pudar parut.
    Nak bagi pudar jeragat.
    Nak kasi kulit flawless!!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  45  1  2 April, 2019
  • Krim Kunyit .
.
Kebaikan-kebaikan yang korang akan suka sangat dengan krim kunyit ni: 🍒Mengecutkan jerawat.
🍒Mematikan kuman jerawat.
🍒Mengurangkan pigmentasi/jeragat dengan berkesan.
🍒Membersihkan kulit wajah.
🍒Awet muda.
🍒Mencerahkan kulit wajah dengan bahan semulajadi.
🍒Menghilangkan tompok-tompok hitam diwajah.
.
.
Berapa harga ni korang? CUMA RM25 JER!!
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KrimKunyit #KrimKunyitJelita
  • Krim Kunyit .
    .
    Kebaikan-kebaikan yang korang akan suka sangat dengan krim kunyit ni: 🍒Mengecutkan jerawat.
    🍒Mematikan kuman jerawat.
    🍒Mengurangkan pigmentasi/jeragat dengan berkesan.
    🍒Membersihkan kulit wajah.
    🍒Awet muda.
    🍒Mencerahkan kulit wajah dengan bahan semulajadi.
    🍒Menghilangkan tompok-tompok hitam diwajah.
    .
    .
    Berapa harga ni korang? CUMA RM25 JER!!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KrimKunyit #KrimKunyitJelita

  •  67  0  29 March, 2019
  • ❣️SERUM JELITA❣️
.

kebaikan :
-mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-mengekalkan kelembapan kulit
-merawat kulit yg tidak sihat
dan kusam
-menambahkan glowing
-makeup lebih tahan lama

pakai mlm before nite krim
dan siang before awek pink foundation / day cream

kandungan terbaik utk kulit :-
🌱peptide
🌱pitera
🌱vit c
🌱hyluronic acid
🌱flower extract
🌱lactic acid
🌱glycerin
🌱arbutin
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #SerumJelita #SerumJelitaNina
  • ❣️SERUM JELITA❣️
    .

    kebaikan :
    -mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -mengekalkan kelembapan kulit
    -merawat kulit yg tidak sihat
    dan kusam
    -menambahkan glowing
    -makeup lebih tahan lama

    pakai mlm before nite krim
    dan siang before awek pink foundation / day cream

    kandungan terbaik utk kulit :-
    🌱peptide
    🌱pitera
    🌱vit c
    🌱hyluronic acid
    🌱flower extract
    🌱lactic acid
    🌱glycerin
    🌱arbutin
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #SerumJelita #SerumJelitaNina

  •  52  0  29 March, 2019
  • Korang ada alami masalah macam ni?👇👇
. 😢KULIT KERING
😢KULIT BERMINYAK
😢KULIT SENSITIF
😢KULIT KUSAM
😢SUNBURN
😢TONA KULIT TAK SEKATA
😢MEKAP BERCAPUK
😢JERAWAT PASIR
😢PARUT JERAWAT
😢JERAGAT
😢EYEBAG
😢RUAM GATAL²/ECZEMA
😢LUKA
.
.
Jom CEPAT² try betulkan masalah kulit korang dengan NINASKINCARE 👍
.
.
100% BEBAS BAHAN TERLARANG . SELAMAT untuk semua jenis kulit😘
.
.
Sesuai utk SEMUA GOLONGAN 👨👩👴👵
.
.
Nak order??? Cepat² wasap 0193984828 atau tekan saja link kat bio
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Korang ada alami masalah macam ni?👇👇
    . 😢KULIT KERING
    😢KULIT BERMINYAK
    😢KULIT SENSITIF
    😢KULIT KUSAM
    😢SUNBURN
    😢TONA KULIT TAK SEKATA
    😢MEKAP BERCAPUK
    😢JERAWAT PASIR
    😢PARUT JERAWAT
    😢JERAGAT
    😢EYEBAG
    😢RUAM GATAL²/ECZEMA
    😢LUKA
    .
    .
    Jom CEPAT² try betulkan masalah kulit korang dengan NINASKINCARE 👍
    .
    .
    100% BEBAS BAHAN TERLARANG . SELAMAT untuk semua jenis kulit😘
    .
    .
    Sesuai utk SEMUA GOLONGAN 👨👩👴👵
    .
    .
    Nak order??? Cepat² wasap 0193984828 atau tekan saja link kat bio
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  62  0  27 March, 2019
  • Korean Protein Serum by Ninaskincare •
.
Serum yang penuh dengan kebaikan untuk merawat masalah kulit secara dramatik. .
Penggunaan yang konsisten akan mempercepatkan proses baikpulih kulit.
.
Digunakan sebelum pelembap (siang & malam). Bahan2 Micro encapsulated menembus jauh ke dalam liang2 kulit, membantu mengurangkan garis2 halus & hyperpigmentasi sambil meningkatkan kolagen secara semulajadi. .
💎BAHAN-BAHAN💎
* Hyaluronic Acid
* Witch Hazel Extract
* Aloe Vera Extract
* Licorice Extract
* Cucumber Extract
* Paullinia Cupana Seed Extract (Stronger than caffeine) FDA APPROVED
* Ahnfeltia Concinna Extract (Red Marine Algae)
* Geranium Oil
* Cananga Flower Oil
* Allantoin
* Vitamin A, C & E
.
🦄KEBAIKAN & KEHEBATAN🦄
* Melembapkan kulit
* Menegangkan kulit
* Pencerahan berganda tanpa pengelupasan
* Anti penuaan
* Anti oksidan
* Anti bakteria & Anti Septik
* Memudarkan bintik2 hitam
* Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit
* Merawat hyper pigmentasi
* Mengecutkan jerawat baru & lama
* Merawat sunburn
* Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan
* Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit
* Merawat parut jerawat
* Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat)
* Mengecilkan liang pori
* Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Korean Protein Serum by Ninaskincare •
    .
    Serum yang penuh dengan kebaikan untuk merawat masalah kulit secara dramatik. .
    Penggunaan yang konsisten akan mempercepatkan proses baikpulih kulit.
    .
    Digunakan sebelum pelembap (siang & malam). Bahan2 Micro encapsulated menembus jauh ke dalam liang2 kulit, membantu mengurangkan garis2 halus & hyperpigmentasi sambil meningkatkan kolagen secara semulajadi. .
    💎BAHAN-BAHAN💎
    * Hyaluronic Acid
    * Witch Hazel Extract
    * Aloe Vera Extract
    * Licorice Extract
    * Cucumber Extract
    * Paullinia Cupana Seed Extract (Stronger than caffeine) FDA APPROVED
    * Ahnfeltia Concinna Extract (Red Marine Algae)
    * Geranium Oil
    * Cananga Flower Oil
    * Allantoin
    * Vitamin A, C & E
    .
    🦄KEBAIKAN & KEHEBATAN🦄
    * Melembapkan kulit
    * Menegangkan kulit
    * Pencerahan berganda tanpa pengelupasan
    * Anti penuaan
    * Anti oksidan
    * Anti bakteria & Anti Septik
    * Memudarkan bintik2 hitam
    * Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit
    * Merawat hyper pigmentasi
    * Mengecutkan jerawat baru & lama
    * Merawat sunburn
    * Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan
    * Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit
    * Merawat parut jerawat
    * Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat)
    * Mengecilkan liang pori
    * Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  36  0  26 March, 2019
  • [KOREAN PROTEIN SERUM]
.

Kenapa makeup KekNa selalu glow glowing!!! Tahan lama!
.
.
SEBAB RAHSIA NYE KEKNA MESTI PAKAI SERUM KOREA DULU SEBELUM FOUNDATION.
.

Kulit lembap, make up tak crack & tak oily.. sukeee i tauu kat korean serum ni.. Dia dpt hilang parut2 hitamm lagi.
.
.
1 tube magic ni 10ml tahan sebulan
RM70 ajurrr

Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
#serumproteinkoreanina
  • [KOREAN PROTEIN SERUM]
    .

    Kenapa makeup KekNa selalu glow glowing!!! Tahan lama!
    .
    .
    SEBAB RAHSIA NYE KEKNA MESTI PAKAI SERUM KOREA DULU SEBELUM FOUNDATION.
    .

    Kulit lembap, make up tak crack & tak oily.. sukeee i tauu kat korean serum ni.. Dia dpt hilang parut2 hitamm lagi.
    .
    .
    1 tube magic ni 10ml tahan sebulan
    RM70 ajurrr

    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    #serumproteinkoreanina

  •  27  0  25 March, 2019
  • Jom pinkish kan muka dengan #koreanproteinserumnina 💞
.

Bukan setakat itu sahaja tau. Banyak lagi kebaikan yg kulit uols dapat dengan #koreanproteinserumnina ni tau.
.

Antaranya ialah:
* Melembapkan kulit
* Menegangkan kulit
* Pencerahan berganda tanpa pengelupasan
* Anti penuaan
* Anti oksidan
* Anti bakteria & Anti Septik
* Memudarkan bintik2 hitam
* Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit
* Merawat hyper pigmentasi
* Mengecutkan jerawat baru & lama
* Merawat sunburn
* Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan
* Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit
* Merawat parut jerawat
* Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat)
* Mengecilkan liang pori
* Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Jom pinkish kan muka dengan #koreanproteinserumnina 💞
    .

    Bukan setakat itu sahaja tau. Banyak lagi kebaikan yg kulit uols dapat dengan #koreanproteinserumnina ni tau.
    .

    Antaranya ialah:
    * Melembapkan kulit
    * Menegangkan kulit
    * Pencerahan berganda tanpa pengelupasan
    * Anti penuaan
    * Anti oksidan
    * Anti bakteria & Anti Septik
    * Memudarkan bintik2 hitam
    * Mengurangkan kedutan & garis2 halus di kulit
    * Merawat hyper pigmentasi
    * Mengecutkan jerawat baru & lama
    * Merawat sunburn
    * Mengurangkan sebum kulit yg berlebihan
    * Mempercepatkan proses reproduksi sel2 kulit
    * Merawat parut jerawat
    * Mengurangkan inflamasi pada kulit (bengkak2 akibat jerawat)
    * Mengecilkan liang pori
    * Kulit nampak lebih gebu, sihat, berseri
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  33  0  23 March, 2019
  • Jeles ke dak uollss 🙀‼️
Konsisten pakai Set Jelita jerawat mati, parut pudar, pori2 cantik tertutup, kulit cerah gebu chantek jelitawan.
.
.
Palinh best Toner Pencerah tu la kasi peel sikit2 buang kulit mati. Dah takde kulit mati, tadaaaaaaa peloles ehhhh kulit uolsss.

Tambah plak pakai Serum Jelita bagi glowing, Krim Kunyit utk lagi cepat matikan kuman2 kat muka tu.

Adesss takmo citer banyak ah!
Roger Kak Diana meh

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Jeles ke dak uollss 🙀‼️
    Konsisten pakai Set Jelita jerawat mati, parut pudar, pori2 cantik tertutup, kulit cerah gebu chantek jelitawan.
    .
    .
    Palinh best Toner Pencerah tu la kasi peel sikit2 buang kulit mati. Dah takde kulit mati, tadaaaaaaa peloles ehhhh kulit uolsss.

    Tambah plak pakai Serum Jelita bagi glowing, Krim Kunyit utk lagi cepat matikan kuman2 kat muka tu.

    Adesss takmo citer banyak ah!
    Roger Kak Diana meh

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  29  0  23 March, 2019
  • No filter okay❗️
.

Gebu sekata macamni lah yang kita nak. Jangan muka je putih dengan mekap. Tapi leher tangan macam mana pulak? Takkan nak mekap satu badan KAN?
.

Jadi, inilah penyelesaiannya..
IBU PUTIH LASER SERUM by NINASKINCARE💞
.

Krim pencerahan no 1 yang dipercayai sejak 2014 lagi okayy. Ini bukan krim beshe beshe punya.
.

Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • No filter okay❗️
    .

    Gebu sekata macamni lah yang kita nak. Jangan muka je putih dengan mekap. Tapi leher tangan macam mana pulak? Takkan nak mekap satu badan KAN?
    .

    Jadi, inilah penyelesaiannya..
    IBU PUTIH LASER SERUM by NINASKINCARE💞
    .

    Krim pencerahan no 1 yang dipercayai sejak 2014 lagi okayy. Ini bukan krim beshe beshe punya.
    .

    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  25  0  22 March, 2019
  • ❣️SET LENGKAP JELITA 6in1❣️
.
.
Apa uols dapat?

Sabun Cherry Delima
Toner Pencerah
Serum Jelita
Day Cream Foundation
Night Treatment Cream
Krim Kunyit
.
.
Haaaa memang lengkap sungguh dah!
Confirm sihat cantik gebu gebasss kulit uols bile konsisten guna hokay 💁🏻‍♀️
.
.
Harga pun mampu milik
RM110 utk whole set ni (tak termasuk postage)
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • ❣️SET LENGKAP JELITA 6in1❣️
    .
    .
    Apa uols dapat?

    Sabun Cherry Delima
    Toner Pencerah
    Serum Jelita
    Day Cream Foundation
    Night Treatment Cream
    Krim Kunyit
    .
    .
    Haaaa memang lengkap sungguh dah!
    Confirm sihat cantik gebu gebasss kulit uols bile konsisten guna hokay 💁🏻‍♀️
    .
    .
    Harga pun mampu milik
    RM110 utk whole set ni (tak termasuk postage)
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  111  1  19 March, 2019
  • - Toner jelita pembunuh jerawat. Best sangat rasa berangin.. sebab tu jerawat terus pupus,, jgn lupe nite krim plk ye. Dia yang banyak buat kerja time kita tengah sedap di buai mimpi indah.
. 💞Toner Pencerah💞
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
. 💞Krim Malam (Treatment Cream)💞
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #TonerPencerahNina - #regrann
  • - Toner jelita pembunuh jerawat. Best sangat rasa berangin.. sebab tu jerawat terus pupus,, jgn lupe nite krim plk ye. Dia yang banyak buat kerja time kita tengah sedap di buai mimpi indah.
    . 💞Toner Pencerah💞
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi
    .
    . 💞Krim Malam (Treatment Cream)💞
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #TonerPencerahNina - #regrann

  •  27  3  18 March, 2019
  • Glowing tu bukan sebab makeup jer.. Tapi sbb dari kulit yg takde banyak masalah.

Jadi kena rajin scrub.. Polish muka pakai serum.. Nite krim, krim kunyit semua baru lah elok... Ni Kak Nina makeup pakai korean protein serum & foundation je.. Dah ok..
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Glowing tu bukan sebab makeup jer.. Tapi sbb dari kulit yg takde banyak masalah.

    Jadi kena rajin scrub.. Polish muka pakai serum.. Nite krim, krim kunyit semua baru lah elok... Ni Kak Nina makeup pakai korean protein serum & foundation je.. Dah ok..
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  133  0  18 March, 2019

Top #TripleGebu Posts

  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😵
-
Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
-
 Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? 😍💕
-
Antara kebaikkan nina skincare 😋
✔mencerahkan kulit ✔melambatkan proses penuaan
✔mengecutkan jerawat
✔menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
✔menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
✔ wajah kelihatan muda dari usia.
-
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya 📲 www.wasap.my/0126498099
-
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
-
#ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare  #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni  #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😵
    -
    Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
    -
    Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? 😍💕
    -
    Antara kebaikkan nina skincare 😋
    ✔mencerahkan kulit ✔melambatkan proses penuaan
    ✔mengecutkan jerawat
    ✔menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
    ✔menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
    ✔ wajah kelihatan muda dari usia.
    -
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
    Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya 📲 www.wasap.my/0126498099
    -
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    -
    #ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina

  •  1,269  37  18 January, 2019
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ⤵️⤵️⤵️
.

KULIT CANTIK HABISSS
.

#DollynaSkincare by #Ninaskincare
Harga 1set RM60 tak masuk post
Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
.

Takut tak sempat dapat by post?
Bole COD yunk dgn Kak Diana ➡️➡️➡️
. 🆙️ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
. 👌Minimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
🆓️SELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
🕗COD selepas 8pm sahaja
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ⤵️⤵️⤵️
    .

    KULIT CANTIK HABISSS
    .

    #DollynaSkincare by #Ninaskincare
    Harga 1set RM60 tak masuk post
    Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
    .

    Takut tak sempat dapat by post?
    Bole COD yunk dgn Kak Diana ➡️➡️➡️
    . 🆙️ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
    . 👌Minimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
    ✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
    🆓️SELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
    🕗COD selepas 8pm sahaja
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna

  •  103  0  6 June, 2018
  • 3 barang ni memang menjadi kegilaan ramai ‼️
Toner Pencerah mmg confirm buat pori2 kulit tertutup. Cerahkan kulit lagi.
Day Cream dia mmg sebijik sama mcm foundation/bb cream. Siap dengan UVA/UVB protection & SPF50 lagi. Memang confirm flawless pakai.
Night Treatment cream wajib la ada utk matikan jerawat, pudarkan jeragat, pudarkan parut. .
.
Haaaa lengkap kan?

Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • 3 barang ni memang menjadi kegilaan ramai ‼️
    Toner Pencerah mmg confirm buat pori2 kulit tertutup. Cerahkan kulit lagi.
    Day Cream dia mmg sebijik sama mcm foundation/bb cream. Siap dengan UVA/UVB protection & SPF50 lagi. Memang confirm flawless pakai.
    Night Treatment cream wajib la ada utk matikan jerawat, pudarkan jeragat, pudarkan parut. .
    .
    Haaaa lengkap kan?

    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  244  4  10 February, 2019
  • 𝐁𝐋𝐄𝐀𝐂𝐇𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐊𝐈𝐍 𝐛𝐲 𝐍𝐢𝐧𝐚𝐬𝐤𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞
.
.

DI WUJUDKAN PD YG INGIN PUTIH CEPAT!!!! Brg dah readyyy stok!!! Sape cepat dia dpt eh.

Hanya RM35 exc postage

𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 masa raya ni 💋

Jom klik link kat bio
📲 #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin
  • 𝐁𝐋𝐄𝐀𝐂𝐇𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐊𝐈𝐍 𝐛𝐲 𝐍𝐢𝐧𝐚𝐬𝐤𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞
    .
    .

    DI WUJUDKAN PD YG INGIN PUTIH CEPAT!!!! Brg dah readyyy stok!!! Sape cepat dia dpt eh.

    Hanya RM35 exc postage

    𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 masa raya ni 💋

    Jom klik link kat bio
    📲 #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin

  •  231  0  22 June, 2019
  • TIDAK CUKUP BG SAYA KLAU HANYA MKN SUPPLEMENT PUTIH.. KRN SUPPLEMENT SGT LAMBAT EFFECT!! JD APE YG BANTU SAYA??? IBUPUTIH & LASER SERUM! DI IKTIRAF KEBERKESANAN DIA SEJAK THN 1920 LAGI! 😛😛-
.

Skrg ada #PROMORAYA #PromoJelitaRayaNinaskincare 
Rugi la kalau uols tak grab buat stok! .

Scroll bawah sket utk tgk list harga.
Tak pun, wasap je la Kak Diana terus. 
Kak Diana bagi kat sana 💁🏻‍♀️-
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna
  • TIDAK CUKUP BG SAYA KLAU HANYA MKN SUPPLEMENT PUTIH.. KRN SUPPLEMENT SGT LAMBAT EFFECT!! JD APE YG BANTU SAYA??? IBUPUTIH & LASER SERUM! DI IKTIRAF KEBERKESANAN DIA SEJAK THN 1920 LAGI! 😛😛-
    .

    Skrg ada #PROMORAYA #PromoJelitaRayaNinaskincare
    Rugi la kalau uols tak grab buat stok! .

    Scroll bawah sket utk tgk list harga.
    Tak pun, wasap je la Kak Diana terus.
    Kak Diana bagi kat sana 💁🏻‍♀️-
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna

  •  126  1  21 May, 2018
  • Apa yg Kak Diana nak bagitahu...
Yes, Set Jelita Ninaskincare ni sangat bagus utk👇🏻👇🏻
.
.
❤ merawat kulit kusam
❤ menghapus jerawat jeragat kulit kusam
❤ kulit jadi lebih cerah dan fresh
❤ parut parut boleh hilang
❤ seminggu dah nampak kesan
❤ kulit makin hari makin berseri2
❤️Nak Make-up pun senang dah
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Apa yg Kak Diana nak bagitahu...
    Yes, Set Jelita Ninaskincare ni sangat bagus utk👇🏻👇🏻
    .
    .
    ❤ merawat kulit kusam
    ❤ menghapus jerawat jeragat kulit kusam
    ❤ kulit jadi lebih cerah dan fresh
    ❤ parut parut boleh hilang
    ❤ seminggu dah nampak kesan
    ❤ kulit makin hari makin berseri2
    ❤️Nak Make-up pun senang dah
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  182  1  29 December, 2018
  • 2 barang ni memang tak bole tinggal tau kalau nak kulit putih gebu gebass ‼️
.
.
Yg ada masalah kulit bercapuk bertompok tak sekata tak seragam WAJIB guna IbuputihLaserSerum hokay 😎😎
.
Jangan dinafikan hak kulit yg hakiki... gitewww...
Kulit nak sihat kulit nak cantik kulit nak cerah. Tapi pemalas kedekut memang tak kemana deknon oiii 😬
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • 2 barang ni memang tak bole tinggal tau kalau nak kulit putih gebu gebass ‼️
    .
    .
    Yg ada masalah kulit bercapuk bertompok tak sekata tak seragam WAJIB guna IbuputihLaserSerum hokay 😎😎
    .
    Jangan dinafikan hak kulit yg hakiki... gitewww...
    Kulit nak sihat kulit nak cantik kulit nak cerah. Tapi pemalas kedekut memang tak kemana deknon oiii 😬
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  236  5  12 February, 2019