#TheJunniLovers Instagram Photos & Videos

TheJunniLovers - 45.3k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
58
average likes

Latest #TheJunniLovers Posts

  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
⁣⁣⁣
Selamat petang Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣
⁣
✨ Merawat masalah jerawat⁣
✨ Menghilangkan blackhead⁣
✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
✨ Menjadikan kulit glowing⁣
✨ Melembapkan kulit⁣
⁣⁣
Tak percaya? Cuba pergi ke account @JunniBeautyTestimoni untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
    ⁣⁣⁣
    Selamat petang Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣

    ✨ Merawat masalah jerawat⁣
    ✨ Menghilangkan blackhead⁣
    ✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
    ✨ Menjadikan kulit glowing⁣
    ✨ Melembapkan kulit⁣
    ⁣⁣
    Tak percaya? Cuba pergi ke account @JunniBeautyTestimoni untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  5  1  15 hours ago
  • YUMMY YUMMY!⁣
⁣
Hai Junni Angels! You all ada tak add on supplement? Still tak tahu nak cuba produk apa? Haaa apa kata cuba Putih Korea🤩⁣
⁣
Tengok tekstur ni, serbuk kemam tau. Supplement ni sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

⁣⁣

⁣
⁣⁣

⁣⁣

⁣
⁣⁣

⁣

⁣

⁣⁣

⁣⁣
⁣
⁣ ⁣⁣⁣
⁣
⁣
-

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . 
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 01157901895
🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
.
#thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIH KOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat  #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri  #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean
  • YUMMY YUMMY!⁣

    Hai Junni Angels! You all ada tak add on supplement? Still tak tahu nak cuba produk apa? Haaa apa kata cuba Putih Korea🤩⁣

    Tengok tekstur ni, serbuk kemam tau. Supplement ni sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

    ⁣⁣


    ⁣⁣

    ⁣⁣


    ⁣⁣





    ⁣⁣

    ⁣⁣

    ⁣ ⁣⁣⁣


    -

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 .
    .
    To Order:-
    📲 Whatsapp: 01157901895
    🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
    .
    #thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIH KOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean

  •  3  0  16 hours ago
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  0  0  19 hours ago
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  4  0  19 hours ago
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  4  0  19 hours ago
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣

  •  2  1  22 hours ago
  • Tengok kulit customer ni sekarang.. Nampak sangat kan perbezaan nya.. Ni lah kesannya kalau kita konsisten tau.. Barulah hasilnya the boom.. 
.

Sekarang putih pinkish dah kulit sis ni.. Uolls nk tak skin uolls jadi camni.. Kalau nak.. Guna lah #pwiscrub .. Mmng best.. Bnyk lagi tau kebaikan dia.. Nak tahu.. Meh pm zira.. Zira terangkan kat awk😉👌
.
.

Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • Tengok kulit customer ni sekarang.. Nampak sangat kan perbezaan nya.. Ni lah kesannya kalau kita konsisten tau.. Barulah hasilnya the boom..
    .

    Sekarang putih pinkish dah kulit sis ni.. Uolls nk tak skin uolls jadi camni.. Kalau nak.. Guna lah #pwiscrub .. Mmng best.. Bnyk lagi tau kebaikan dia.. Nak tahu.. Meh pm zira.. Zira terangkan kat awk😉👌
    .
    .

    Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
    ⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  1  0  4 August, 2020
  • Miss J dekat dahi dan pipi hilang licin
dek kerana #NormalSetPinkishWhite 😱

Wowww sangat ni!
Kalau uolsss nak tahu, Normal Set Pinkish White ni antara yang paling laku keras lah. Macam pisang goreng panas gitu.
Baru duduk kejap je tuptup dah kena rembat dengan #TheJunniLovers 😂

Jangan duduk diam saja kalau Miss J dah start muncul.
Korang kena bertindak awal dengan menggunakan Normal Set ni.

NAK ORDER?
WhatsApp zacky 😍
📲 klik link in bio 

#TeamEmmaSquad #TeamAienFighters #TeamOneOhsem #TeamQueenFatiah #JunniBeauty⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣ #junnilicenserum
#junnipinkishwhiteset #junnipwisscrub
#junniputihkorea #glowing #skincareremaja
#skincareviral
#parut #glassskin #kkmapproved
#labtestquality #babyskin
#breakoutskin #waterbased
#codkotabeludsabah 
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Miss J dekat dahi dan pipi hilang licin
    dek kerana #NormalSetPinkishWhite 😱

    Wowww sangat ni!
    Kalau uolsss nak tahu, Normal Set Pinkish White ni antara yang paling laku keras lah. Macam pisang goreng panas gitu.
    Baru duduk kejap je tuptup dah kena rembat dengan #TheJunniLovers 😂

    Jangan duduk diam saja kalau Miss J dah start muncul.
    Korang kena bertindak awal dengan menggunakan Normal Set ni.

    NAK ORDER?
    WhatsApp zacky 😍
    📲 klik link in bio

    #TeamEmmaSquad #TeamAienFighters #TeamOneOhsem #TeamQueenFatiah #JunniBeauty⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣ #junnilicenserum
    #junnipinkishwhiteset #junnipwisscrub
    #junniputihkorea #glowing #skincareremaja
    #skincareviral
    #parut #glassskin #kkmapproved
    #labtestquality #babyskin
    #breakoutskin #waterbased
    #codkotabeludsabah
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  4 August, 2020
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣
⁣
Nak tahu berapa harga? <Swipe Left> sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣

    Nak tahu berapa harga? sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  2  0  4 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  2  0  4 August, 2020
  • Testimoni #PinkishWhiteAdvanceSet
#LicenSerum 
#pwiscrub 
.

Alhamdulillah customer puas hati dengan produk Junni Beauty.. Rasa kulit bertambah sihat sekarang.. Kulit pun rasa dah tak berminyak dan lembut jee.. Wahhh.. Best ke best gilerrr?❤
.
.

Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • Testimoni #PinkishWhiteAdvanceSet
    #LicenSerum
    #pwiscrub
    .

    Alhamdulillah customer puas hati dengan produk Junni Beauty.. Rasa kulit bertambah sihat sekarang.. Kulit pun rasa dah tak berminyak dan lembut jee.. Wahhh.. Best ke best gilerrr?❤
    .
    .

    Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
    ⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  2  0  4 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  1  0  3 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  7  0  3 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  9  0  3 August, 2020
  • ICE CREAM STRAWBERRY?? EH BUKANN....⁣
⁣⁣⁣
Yes, #PinkishWhiteInstantScrub ni bau dia adalah strawberry, tapi bukan ice cream tau😜 PWIS boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣⁣⁣
⁣⁣
PWIScrub ni boleh bantu kulit you all⁣⁣⁣
✅ atasi masalah kulit sunburn⁣⁣⁣
✅ melembutkan kulit⁣⁣⁣
✅ mencerahkan kulit⁣⁣⁣
✅ membuang blackhead dan whitehead⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa nak hilangkan kulit sunburn?? Komen kat bawah👇🏻👇🏻⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
  • ICE CREAM STRAWBERRY?? EH BUKANN....⁣
    ⁣⁣⁣
    Yes, #PinkishWhiteInstantScrub ni bau dia adalah strawberry, tapi bukan ice cream tau😜 PWIS boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    PWIScrub ni boleh bantu kulit you all⁣⁣⁣
    ✅ atasi masalah kulit sunburn⁣⁣⁣
    ✅ melembutkan kulit⁣⁣⁣
    ✅ mencerahkan kulit⁣⁣⁣
    ✅ membuang blackhead dan whitehead⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa nak hilangkan kulit sunburn?? Komen kat bawah👇🏻👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣

  •  0  1  3 August, 2020
  • ⁣⁣Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣
⁣
Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
✨ ejen pencerahan kulit⁣
✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣
⁣
Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan😉
⁣
Siapa suka rasa masam Putih Korea, cuba komen kat bawah 👇🏻😘

⁣⁣

⁣
⁣⁣

⁣⁣

⁣
⁣⁣

⁣

⁣

⁣⁣

⁣⁣
⁣
⁣ ⁣⁣⁣
⁣
⁣
-

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . 
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 01157901895
🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
.
#thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIH KOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat  #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri  #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean
  • ⁣⁣Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣

    Hai Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣

    Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
    ✨ ejen pencerahan kulit⁣
    ✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
    ✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣

    Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan😉

    Siapa suka rasa masam Putih Korea, cuba komen kat bawah 👇🏻😘

    ⁣⁣


    ⁣⁣

    ⁣⁣


    ⁣⁣





    ⁣⁣

    ⁣⁣

    ⁣ ⁣⁣⁣


    -

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 .
    .
    To Order:-
    📲 Whatsapp: 01157901895
    🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
    .
    #thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIH KOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean

  •  3  0  3 August, 2020
  • ICE CREAM STRAWBERRY?? EH BUKANN....⁣
⁣⁣⁣
Yes, #PinkishWhiteInstantScrub ni bau dia adalah strawberry, tapi bukan ice cream tau😜 PWIS boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣⁣⁣
⁣⁣
PWIScrub ni boleh bantu kulit you all⁣⁣⁣
✅ atasi masalah kulit sunburn⁣⁣⁣
✅ melembutkan kulit⁣⁣⁣
✅ mencerahkan kulit⁣⁣⁣
✅ membuang blackhead dan whitehead⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa nak hilangkan kulit sunburn?? Komen kat bawah👇🏻👇🏻⁣⁣
⁣⁣
NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • ICE CREAM STRAWBERRY?? EH BUKANN....⁣
    ⁣⁣⁣
    Yes, #PinkishWhiteInstantScrub ni bau dia adalah strawberry, tapi bukan ice cream tau😜 PWIS boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    PWIScrub ni boleh bantu kulit you all⁣⁣⁣
    ✅ atasi masalah kulit sunburn⁣⁣⁣
    ✅ melembutkan kulit⁣⁣⁣
    ✅ mencerahkan kulit⁣⁣⁣
    ✅ membuang blackhead dan whitehead⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa nak hilangkan kulit sunburn?? Komen kat bawah👇🏻👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣
    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  6  0  3 August, 2020
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
⁣⁣⁣
Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
⁣⁣⁣
Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
✅ Cepat meresap⁣⁣
✅ Memudarkan parut⁣⁣
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣
⁣
Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
    ✅ Cepat meresap⁣⁣
    ✅ Memudarkan parut⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣

    Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  4  0  3 August, 2020
  • STEPS NAK PAKAI SERUM TOMATO NI...👇🏻🤩⁣
⁣
#LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣⁣
⁣⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣⁣
⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • STEPS NAK PAKAI SERUM TOMATO NI...👇🏻🤩⁣

    #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣⁣
    ⁣⁣
    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣⁣

    1. Guna 1-2 pam⁣⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  6  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  1  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  11  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  16  0  3 August, 2020
  • Tengok lah #TheJunniLovers sorang ni dah repeat pakai Normal Set. Mana taknya kalau dah nampak result positif mesti lah kita teruskan pakai kan? 😍

Normal Set Pinkish White sesuai untuk yang ada masalah kulit kering dan sensitif. Seawal umur 12 tahun dah boleh pakai ye #NormalSetPinkishWhite ni 🌹
-

Normal set ni hanya RM62 sahaja!
Tahan lebih sebulan ikut penggunaan 🌸

NAK ORDER?
WhatsApp ain
📲 01160776020
atau terus klik link di bio
  • Tengok lah #TheJunniLovers sorang ni dah repeat pakai Normal Set. Mana taknya kalau dah nampak result positif mesti lah kita teruskan pakai kan? 😍

    Normal Set Pinkish White sesuai untuk yang ada masalah kulit kering dan sensitif. Seawal umur 12 tahun dah boleh pakai ye #NormalSetPinkishWhite ni 🌹
    -

    Normal set ni hanya RM62 sahaja!
    Tahan lebih sebulan ikut penggunaan 🌸

    NAK ORDER?
    WhatsApp ain
    📲 01160776020
    atau terus klik link di bio

  •  0  0  2 August, 2020
  • Tengok lah #TheJunniLovers sorang ni dah repeat pakai Normal Set. Mana taknya kalau dah nampak result positif mesti lah kita teruskan pakai kan? 😍

Normal Set Pinkish White sesuai untuk yang ada masalah kulit kering dan sensitif. Seawal umur 12 tahun dah boleh pakai ye #NormalSetPinkishWhite ni 🌹
-

Normal set ni hanya RM62 sahaja!
Tahan lebih sebulan ikut penggunaan 🌸

NAK ORDER?
WhatsApp ain
📲 601160776020
atau terus klik link di bio
  • Tengok lah #TheJunniLovers sorang ni dah repeat pakai Normal Set. Mana taknya kalau dah nampak result positif mesti lah kita teruskan pakai kan? 😍

    Normal Set Pinkish White sesuai untuk yang ada masalah kulit kering dan sensitif. Seawal umur 12 tahun dah boleh pakai ye #NormalSetPinkishWhite ni 🌹
    -

    Normal set ni hanya RM62 sahaja!
    Tahan lebih sebulan ikut penggunaan 🌸

    NAK ORDER?
    WhatsApp ain
    📲 601160776020
    atau terus klik link di bio

  •  0  0  2 August, 2020
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣
⁣
Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner??
⁣
Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
✅ Menyegarkan kulit⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Antioksidan⁣
✅ pH balance⁣
⁣
You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣

    Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣

    Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner??

    Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣
    ✅ Menyegarkan kulit⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Antioksidan⁣
    ✅ pH balance⁣

    You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita

  •  4  0  1 August, 2020
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣
⁣
Nak tahu berapa harga? <Swipe Left> sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣

    Nak tahu berapa harga? sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  8  1  1 August, 2020

Top #TheJunniLovers Posts

  • Nak cantik bukannya mudah, ianya makan masa. Lagi lagi produk organik macam The Junni. Tiada istilah pakai sekali dua terus flawless. Semuanya kena konsisten tau! Tapi yang bestnya, produk organik ni selamat, itu lah yang paling penting 😙
-

Bak kata orang, biar lambat asalkan selamat. Ye dok? Lagi pula The Junni Skincare ni ada kelulusan KKM. Memang dah di sahkan tiada bahan terlarang. Walaupun lambat, kesan nya tetap kekal 😍
-

#thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkish #thejunnipinkishwhite #thejunniselangor #thejunnimurah #thejunnimayla #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance #thejunnimalaysia #thejunniteam #thejunnihq #thejunnilovers #uitmpuncakperdana #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #codpuncakperdana #codpuncakalam #codshahalam #shahalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka
  • Nak cantik bukannya mudah, ianya makan masa. Lagi lagi produk organik macam The Junni. Tiada istilah pakai sekali dua terus flawless. Semuanya kena konsisten tau! Tapi yang bestnya, produk organik ni selamat, itu lah yang paling penting 😙
    -

    Bak kata orang, biar lambat asalkan selamat. Ye dok? Lagi pula The Junni Skincare ni ada kelulusan KKM. Memang dah di sahkan tiada bahan terlarang. Walaupun lambat, kesan nya tetap kekal 😍
    -

    #thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkish #thejunnipinkishwhite #thejunniselangor #thejunnimurah #thejunnimayla #thejunnimaylaskincare #thejunnimaylaadvance #thejunnimalaysia #thejunniteam #thejunnihq #thejunnilovers #uitmpuncakperdana #tjcodpuncakperdana #tjcoduitmpuncakperdana #tjcodpuncakalam #tjcoduitmpuncakalam #codpuncakperdana #codpuncakalam #codshahalam #shahalam #uitmstudent #usahawanuitm #teameyka

  •  141  0  19 April, 2017
  • NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. 
Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis.
Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.
Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period.

Order or Questions :

Whatsapp 0172430494
Whatsapp 0172430494
Whatsapp 0172430494

#thejunnilovers #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar
  • NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish.
    Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis.
    Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.
    Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period.

    Order or Questions :

    Whatsapp 0172430494
    Whatsapp 0172430494
    Whatsapp 0172430494

    #thejunnilovers #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar

  •  127  2  17 March, 2017
  • THE JUNNI MAYLA berasaskan Aqua (waterbased) & buat delima.
Efektif untuk kulit berminyak / berminyak + berjerawat / kulit kombinasi / normal ( yang mempunyai masalah jerawat hormon / period ) / bintik2 hitam2 & bintik2 putih / kulit breakout / jerawat heavy / jerawat pasir serta mencerahkan kulit 5x ganda. -

Sesuai untuk kulit dewasa (20an keatas) kerana mempunyai collagen 
Bagi kulit remaja sesuai seawal umur 15 tahun.
*tidak disarankan utk kulit terlalu kering / terlalu sensitif/ kulit nipis* -
.
.
💖MAYLA SKINCARE RM70
💙MAYLA ADVANCE RM100.
.
.
Order or Question :

Whatsapp 0172430494
Whatsapp 0172430494
Whatsapp 0172430494

#​maylaskincare #thejunnilovers #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar
  • THE JUNNI MAYLA berasaskan Aqua (waterbased) & buat delima.
    Efektif untuk kulit berminyak / berminyak + berjerawat / kulit kombinasi / normal ( yang mempunyai masalah jerawat hormon / period ) / bintik2 hitam2 & bintik2 putih / kulit breakout / jerawat heavy / jerawat pasir serta mencerahkan kulit 5x ganda. -

    Sesuai untuk kulit dewasa (20an keatas) kerana mempunyai collagen
    Bagi kulit remaja sesuai seawal umur 15 tahun.
    *tidak disarankan utk kulit terlalu kering / terlalu sensitif/ kulit nipis* -
    .
    .
    💖MAYLA SKINCARE RM70
    💙MAYLA ADVANCE RM100.
    .
    .
    Order or Question :

    Whatsapp 0172430494
    Whatsapp 0172430494
    Whatsapp 0172430494

    #​maylaskincare #thejunnilovers #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar

  •  142  5  6 March, 2017
  • KELEBIHAN NORMAL SET .
.
✔️ tak mengelupas kan kulit
✔️ sangat lembut pada kulit
✔️ daripada ekstrak buah buahan
✔️ melembutkan tekstur kulit
✔️ membantu merawat kulit wajah
✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead
✔️ mencerahkan kulit dari dalam ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari
.
.
Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !!
.
.
📱 0178890533
📱 0178890533
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy  #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul
  • KELEBIHAN NORMAL SET .
    .
    ✔️ tak mengelupas kan kulit
    ✔️ sangat lembut pada kulit
    ✔️ daripada ekstrak buah buahan
    ✔️ melembutkan tekstur kulit
    ✔️ membantu merawat kulit wajah
    ✔️ mengurangkan whitehead dan blackhead
    ✔️ mencerahkan kulit dari dalam ✔️ melindungi kulit dari sinar matahari
    .
    .
    Jangan lepaskan peluang utk dapatkan segera set normal pinkish white. Hanya rm64 sahaja !!
    .
    .
    📱 0178890533
    📱 0178890533
    #thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodmelati #tjcodsetiawangsa #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcodsentul

  •  148  4  6 December, 2017