#TestimoniKlubnaLaleh Instagram Photos & Videos

TestimoniKlubnaLaleh - 32.5k posts

Hashtag Popularity

12.3
average comments
1.9k
average likes

Latest #TestimoniKlubnaLaleh Posts

  • 1 SET #KLUBNALALEH LOST 10KG 🔥
.
Real feedback dari customer sis jeera uolls! Dia amalkan detox 15 hari je bersamaan 1 set dh lost 10kg. Berat drpd 98kg skrg 88kg. Tahniah dear 👏👏👏
.
Tak diet tak exercise customer sis hanya consistent detox & aktif bekerja saja tau2 dh lost berkilo2. Bestkan sgt mudah & pantas nk kurus yg penting cara sihat dgn detox bkn pill2 kurus berbahaya tu tau. Produk sis dijamin selamat halal & lulus KKM so tak perlu was2 nk mencuba okay 😉
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 SET #KLUBNALALEH LOST 10KG 🔥
    .
    Real feedback dari customer sis jeera uolls! Dia amalkan detox 15 hari je bersamaan 1 set dh lost 10kg. Berat drpd 98kg skrg 88kg. Tahniah dear 👏👏👏
    .
    Tak diet tak exercise customer sis hanya consistent detox & aktif bekerja saja tau2 dh lost berkilo2. Bestkan sgt mudah & pantas nk kurus yg penting cara sihat dgn detox bkn pill2 kurus berbahaya tu tau. Produk sis dijamin selamat halal & lulus KKM so tak perlu was2 nk mencuba okay 😉
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  0  1  28 minutes ago
  • LOST 15.5KG DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
.
Customer setia sis jeera uolls! Tak pernah giveup mmg hari2 detox alhamdulillah skrg dh berjaya lost 15.5kg. Tahniah dear 👏👏👏
.
Berat drpd 79.8kg skrg 64.3kg je. Slim sgt dh tu. Even time puasa detox mmg berat lg turun laju katanya. Hihi sis kata dh siapa try detox hari tu mmg confirm bertukar size raya ni. Yg blm cuba meh la try 1 set. Join misi kurus lps raya pulak jgn lps kan peluang nnt rugi dik oiii 😜
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LOST 15.5KG DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
    .
    Customer setia sis jeera uolls! Tak pernah giveup mmg hari2 detox alhamdulillah skrg dh berjaya lost 15.5kg. Tahniah dear 👏👏👏
    .
    Berat drpd 79.8kg skrg 64.3kg je. Slim sgt dh tu. Even time puasa detox mmg berat lg turun laju katanya. Hihi sis kata dh siapa try detox hari tu mmg confirm bertukar size raya ni. Yg blm cuba meh la try 1 set. Join misi kurus lps raya pulak jgn lps kan peluang nnt rugi dik oiii 😜
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  1  1  28 minutes ago
  • 1 SET #KLUBNALALEH LOST 2.6KG 🔥
.
Real testimoni dari customer sis jeera sendiri. Sis ni detox time puasa dlm 2 minggu je lost hampir 3kg dh. No diet okay dia detox saja. Berat mmg laju je turun katanya 😍
.
Alhamdulillah yg dh cuba detox mesti puas hati dgn results kopi kurus ni. Sbb tanpa senaman berat pun blh turun berat berkilo2 tau. Nk kesan daboom jaga portion mkn & byk kan minum air msk sehari. Confirm 1 set blh lost 2-5kg. Byk tu kalau x start detox skrg rugi sgt aihhh 🤭
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 1 SET #KLUBNALALEH LOST 2.6KG 🔥
    .
    Real testimoni dari customer sis jeera sendiri. Sis ni detox time puasa dlm 2 minggu je lost hampir 3kg dh. No diet okay dia detox saja. Berat mmg laju je turun katanya 😍
    .
    Alhamdulillah yg dh cuba detox mesti puas hati dgn results kopi kurus ni. Sbb tanpa senaman berat pun blh turun berat berkilo2 tau. Nk kesan daboom jaga portion mkn & byk kan minum air msk sehari. Confirm 1 set blh lost 2-5kg. Byk tu kalau x start detox skrg rugi sgt aihhh 🤭
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  0  1  29 minutes ago
  • Jom jana pendapatan sama-sama. .
✅Leader diperlukan - HARGA SPECIAL
✅stokis diperlukan - HARGA SPECIAL.
✅Agent diperlukan - HARGA SPECIAL. . . .
🌸 FREEgift terbaik setiap set pembelian
BOLEH WHATSAPP 0196929724 ATAU TEKAN LINK 👇🏻👇🏻

https://klubnalalehkopivirall.wasap.my/
.

#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan #teamhusni
  • Jom jana pendapatan sama-sama. .
    ✅Leader diperlukan - HARGA SPECIAL
    ✅stokis diperlukan - HARGA SPECIAL.
    ✅Agent diperlukan - HARGA SPECIAL. . . .
    🌸 FREEgift terbaik setiap set pembelian
    BOLEH WHATSAPP 0196929724 ATAU TEKAN LINK 👇🏻👇🏻

    https://klubnalalehkopivirall.wasap.my/
    .

    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan #teamhusni

  •  4  0  1 hour ago
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
.
Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
.
Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
.
hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
.
Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
    .
    Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
    .
    Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
    .
    hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
    .
    Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang

  •  0  0  1 hour ago
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
.
Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
.
Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
.
hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
.
Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
    .
    Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
    .
    Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
    .
    hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
    .
    Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang

  •  0  0  1 hour ago
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
.
Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
.
Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
.
hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
.
Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang
  • Risau perut makin buncit?sampai down dibuatnya gara-gara malu dengan orang sekeliling?
    .
    Belum lagi bab nak beli seluar baju..payahnya nak cari size gara2 perut buncit je?
    .
    Dont worry sayang..formulasi terkini menggunakan beras perang dan extrak lemon dlm kopi klubna laleh dapat membantu kurangkan lemak kat perut.menjadikan perut kempis
    .
    hanya 1 peket setiap pg dan malam perut makin kempis setiap hari.
    .
    Dapatkan sekarang! Hadiah PERCUMA menanti anda.
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehjitra #klubnalalehalorstar #klubnalalehgunungkeriang

  •  0  0  1 hour ago
  • 📣📣PERHATIAN WARGA NEGERI SEMBILAN
.
C.O.D available setiap hari untuk area Seremban, Senawang, Sikamat, Ampangan dan kawasan yang berdekatan. Selain dari tu fatin akan pos kan okay.😊
.
Yang mana berminat nak grab Klubna Laleh dan nak join C.O.D/Postage tu boleh jer wasap fatin terus.
.
.
COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
.
.
.
#kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak
  • 📣📣PERHATIAN WARGA NEGERI SEMBILAN
    .
    C.O.D available setiap hari untuk area Seremban, Senawang, Sikamat, Ampangan dan kawasan yang berdekatan. Selain dari tu fatin akan pos kan okay.😊
    .
    Yang mana berminat nak grab Klubna Laleh dan nak join C.O.D/Postage tu boleh jer wasap fatin terus.
    .
    .
    COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
    WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
    .
    .
    .
    #kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak

  •  2  0  2 hours ago
  • Sejak dah 'TERKURUS' ni ramai yang tanya macam mana boleh kurus?? Senang jer jawapan dye. Minum KLUBNA LALEH jur sis.😉
.
.
COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
.
.
.
#kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak
  • Sejak dah 'TERKURUS' ni ramai yang tanya macam mana boleh kurus?? Senang jer jawapan dye. Minum KLUBNA LALEH jur sis.😉
    .
    .
    COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
    WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
    .
    .
    .
    #kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak

  •  0  0  2 hours ago
  • Dengan Klubna Laleh semua orang boleh cantik. Badan rasa ringan, perut dah makin mengempisss. Yang paling best Kopi ni KURANGKAN SELERA MAKAN.
.
.
COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
.
.
.
#kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak
  • Dengan Klubna Laleh semua orang boleh cantik. Badan rasa ringan, perut dah makin mengempisss. Yang paling best Kopi ni KURANGKAN SELERA MAKAN.
    .
    .
    COD : Area SENAWANG, SEREMBAN, SIKAMAT, AMPANGAN
    WHATSAPP : www.wasap.my/601119923088
    .
    .
    .
    #kurus #kuruscantik #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #klubnalalehsenawang #klubnalalehseremban #klubnalalehnegerisembilan #pembakarlemak

  •  1  0  2 hours ago
  • @rozitachewan1 Sejuk2 ni mmg sedap layan kopi ..
KOPI KLUBNA ni bukan saja bagi kami tenaga , tahan lapaq tp jgk maintain kan berat badan ..
.

Ramuan semulajadi untuk kuruskan badan berkesan dan pantas, 1 set KlubnaLaleh dan bahan tambahan.. dapat Melangsing kan badan kita ☺️☺️ Jom Dapatkan sekarang 👇🏻
.
🔸 0165662347 
🔸Klik link di bio 
.
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan
  • @rozitachewan1 Sejuk2 ni mmg sedap layan kopi ..
    KOPI KLUBNA ni bukan saja bagi kami tenaga , tahan lapaq tp jgk maintain kan berat badan ..
    .

    Ramuan semulajadi untuk kuruskan badan berkesan dan pantas, 1 set KlubnaLaleh dan bahan tambahan.. dapat Melangsing kan badan kita ☺️☺️ Jom Dapatkan sekarang 👇🏻
    .
    🔸 0165662347
    🔸Klik link di bio
    .
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

  •  10  0  2 hours ago
  • 🍃KHASIAT KAKICANTIQ TEA ADVANCE 🍃 ✔MELANGSINGKAN BADAN
✔KOLESTROL TINGGI
✔ANGIN DALAM BADAN
✔MELAWASKAN KENCING ✔GOUT/URIC ASID TINGGI
✔MENJADIKAN KULIT BERSIH
✔MENGECILKAN PEHA DAN LENGAN
✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
✔MEMBUANG AIR LEBIHAN DALAM BADAN
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔100% DRY HERBS BEBAS BAHAN KIMIA BAHAYA
✔DI RUMUS KHAS UNTUK KULIT BERSERI DAN BERSIH
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN
.
.
#kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire  #produkviral #testimoniklubnalaleh #teamkaktila #kctadvanceperak
#kakicantiqtea #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #muzikmuzik #anugerahjuaralagu
  • 🍃KHASIAT KAKICANTIQ TEA ADVANCE 🍃 ✔MELANGSINGKAN BADAN
    ✔KOLESTROL TINGGI
    ✔ANGIN DALAM BADAN
    ✔MELAWASKAN KENCING ✔GOUT/URIC ASID TINGGI
    ✔MENJADIKAN KULIT BERSIH
    ✔MENGECILKAN PEHA DAN LENGAN
    ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
    ✔MEMBUANG AIR LEBIHAN DALAM BADAN
    ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
    ✔100% DRY HERBS BEBAS BAHAN KIMIA BAHAYA
    ✔DI RUMUS KHAS UNTUK KULIT BERSERI DAN BERSIH
    ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN
    .
    .
    #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produkviral #testimoniklubnalaleh #teamkaktila #kctadvanceperak
    #kakicantiqtea #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #muzikmuzik #anugerahjuaralagu

  •  27  16  4 hours ago
  • AGENT #KLUBNALALEH BERJAYA LOST 14KG TANPA DIET EXTREME 🔥
.
Tudiaa dari size L bertukar ke XS. Berat dulu 62kg skrg 48kg. Tak nmpk dh org yg chubby dulu tu sbb skrg dh curvy bak model 😍
.
Agent kami ni sambil jual sambil minum. Kami rasa sendiri keberkesanan kopi kurus ni tau baru kami confident nk bantu & explain more info dgn awk. No propa tau. 1000++ testimoni yg dh berjaya kurus dgn kopi kami semuanya real tau. So xperlu was2 nk mencuba sbb mmg produk kami dijamin berkesan dgn pengambilan secara consistent 👍👍👍
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • AGENT #KLUBNALALEH BERJAYA LOST 14KG TANPA DIET EXTREME 🔥
    .
    Tudiaa dari size L bertukar ke XS. Berat dulu 62kg skrg 48kg. Tak nmpk dh org yg chubby dulu tu sbb skrg dh curvy bak model 😍
    .
    Agent kami ni sambil jual sambil minum. Kami rasa sendiri keberkesanan kopi kurus ni tau baru kami confident nk bantu & explain more info dgn awk. No propa tau. 1000++ testimoni yg dh berjaya kurus dgn kopi kami semuanya real tau. So xperlu was2 nk mencuba sbb mmg produk kami dijamin berkesan dgn pengambilan secara consistent 👍👍👍
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  6  1  4 hours ago
  • LOST 11KG DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
.
Dulu chubby perut buncit skrg body slim melim pinggang ramping bak anak dara uolls❗Sekali pandang org tak sangka pun ini ibu anak 4 🤭
.
#kopikurusviral la rahsia ibu2 bekerjaya surirumah utk kekal cantik langsing & sihat tanpa kesan sampingan. Plg penting produk kami berkualiti tinggi & berpatutan. Harga student je kita bg utk semua tp kesan premium A+! Meh try 1 set skrg 1000++ testimoni dh berjaya kurus dgn kopi kami. Kalau x cuba dari skrg menyesal la uolls 😜
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LOST 11KG DGN SET #KLUBNALALEH 🔥
    .
    Dulu chubby perut buncit skrg body slim melim pinggang ramping bak anak dara uolls❗Sekali pandang org tak sangka pun ini ibu anak 4 🤭
    .
    #kopikurusviral la rahsia ibu2 bekerjaya surirumah utk kekal cantik langsing & sihat tanpa kesan sampingan. Plg penting produk kami berkualiti tinggi & berpatutan. Harga student je kita bg utk semua tp kesan premium A+! Meh try 1 set skrg 1000++ testimoni dh berjaya kurus dgn kopi kami. Kalau x cuba dari skrg menyesal la uolls 😜
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  0  1  4 hours ago
  • BF MOM INCHLOSS KAW2 DARI SIZE XL KE S DGN #KOPIKLUBNALALEH 🔥
.
Tudiaa cuba detox saja tak sampai 2 bulan bf mom kita ni dpt body zaman anak dara blk. Tu nmpk kan pinggang ramping, peha lengan pinggul mengecil, muka runcing cantik sgt aihhhh 😍
.
Haa ibu2 yg menyusukan baby 6 bulan keatas atau ibu2 yg ada mslh berat bdn naik mendadak slps bersalin meh pakat try #kopikurusviral kami. Kesan seawal 2 minggu tau blh lost 2-5kg. Bukti ada depan mata tak cuba putih mata lerrr uolls tgk customer2 sis bertukar size S hujung bulan 😜
.
🎁 FREE MINI  KLUBNA + PINK SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • BF MOM INCHLOSS KAW2 DARI SIZE XL KE S DGN #KOPIKLUBNALALEH 🔥
    .
    Tudiaa cuba detox saja tak sampai 2 bulan bf mom kita ni dpt body zaman anak dara blk. Tu nmpk kan pinggang ramping, peha lengan pinggul mengecil, muka runcing cantik sgt aihhhh 😍
    .
    Haa ibu2 yg menyusukan baby 6 bulan keatas atau ibu2 yg ada mslh berat bdn naik mendadak slps bersalin meh pakat try #kopikurusviral kami. Kesan seawal 2 minggu tau blh lost 2-5kg. Bukti ada depan mata tak cuba putih mata lerrr uolls tgk customer2 sis bertukar size S hujung bulan 😜
    .
    🎁 FREE MINI KLUBNA + PINK SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  4  1  4 hours ago
  • Ehhh kena pukau? Jap!! Ni teh PUKAU boleh KURUS tau. 💯 dryherbs
.
.
KCT ADVANCE TEA 🍵 

Terbuat dari bahan herba tinggi 100% herbal 
iaitu dari 
✔️ DAUN SENNA
✔️ DAUN TEH HITAM
✔️ DAUN PUDINA 

Manfaat KCT ADVANCE  TEA 
🔥Masalah sembelit hilang
🔥Pembuangan lancar
🔥Membantu penurunan berat badan
🔥Turunkankolesterol
🔥Anti penuaan
🔥Melunturkan lemak
🔥Membantu proses pembuangan kotoran dalam tubuh.
🔥Menyegarkan badan

Yang pasti ia tidak memulas seperti produk detox lain 

📲wasap.my/60136063031/SayaNakKurus 
.
.

#kurus #kuruscantik #gemuk #teamnoorahoney #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh
  • Ehhh kena pukau? Jap!! Ni teh PUKAU boleh KURUS tau. 💯 dryherbs
    .
    .
    KCT ADVANCE TEA 🍵

    Terbuat dari bahan herba tinggi 100% herbal
    iaitu dari
    ✔️ DAUN SENNA
    ✔️ DAUN TEH HITAM
    ✔️ DAUN PUDINA

    Manfaat KCT ADVANCE TEA
    🔥Masalah sembelit hilang
    🔥Pembuangan lancar
    🔥Membantu penurunan berat badan
    🔥Turunkankolesterol
    🔥Anti penuaan
    🔥Melunturkan lemak
    🔥Membantu proses pembuangan kotoran dalam tubuh.
    🔥Menyegarkan badan

    Yang pasti ia tidak memulas seperti produk detox lain

    📲wasap.my/60136063031/SayaNakKurus
    .
    .

    #kurus #kuruscantik #gemuk #teamnoorahoney #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh

  •  1  0  5 hours ago
  • *FIRST BOX, HILANG 3KG*..
*LAGI BERBALOI DARI PERGI SLIMMING CENTRE*. Satu box pertama, hilang 3KG. Ofcoz happy gilerss. 
Then teruskan consume box kedua, turun lagi 1KG. Perubahan paling 'ketara' adalah pengurangan inci ditempat pengumpulan lemak.

Antaranya :
🔥Perut
🔥Peha
🔥Lengan
.
Rasa berbaloi sangat spend RM78 je, untuk turunkan berat. Kalau untuk slimming centre bayar mahal, badan tak jugak slim. .
BAGUSNYA kopi power nie, tak berlapar, tak perlu pantang makan. 
Kesimpulannya, #KlubnaLALEH boleh makan walaupun on diet, tak perlu bersenam, enjoy life sebab boleh makan macam biasa, tapi boleh TURUNKAN berat badan. 
_
All dears, yang teragak-agak tu, cubalah 1 box dulu. Mesti nampak perubahan. Lost KG, lost INCI.
.
Whatsapp 0165662347 atau tekan link http://beautyslim.wasap.my
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan
  • *FIRST BOX, HILANG 3KG*..
    *LAGI BERBALOI DARI PERGI SLIMMING CENTRE*. Satu box pertama, hilang 3KG. Ofcoz happy gilerss.
    Then teruskan consume box kedua, turun lagi 1KG. Perubahan paling 'ketara' adalah pengurangan inci ditempat pengumpulan lemak.

    Antaranya :
    🔥Perut
    🔥Peha
    🔥Lengan
    .
    Rasa berbaloi sangat spend RM78 je, untuk turunkan berat. Kalau untuk slimming centre bayar mahal, badan tak jugak slim. .
    BAGUSNYA kopi power nie, tak berlapar, tak perlu pantang makan.
    Kesimpulannya, #KlubnaLALEH boleh makan walaupun on diet, tak perlu bersenam, enjoy life sebab boleh makan macam biasa, tapi boleh TURUNKAN berat badan.
    _
    All dears, yang teragak-agak tu, cubalah 1 box dulu. Mesti nampak perubahan. Lost KG, lost INCI.
    .
    Whatsapp 0165662347 atau tekan link http://beautyslim.wasap.my
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

  •  0  0  6 hours ago
  • *FIRST BOX, HILANG 3KG*..
*LAGI BERBALOI DARI PERGI SLIMMING CENTRE*. Satu box pertama, hilang 3KG. Ofcoz happy gilerss. 
Then teruskan consume box kedua, turun lagi 1KG. Perubahan paling 'ketara' adalah pengurangan inci ditempat pengumpulan lemak.

Antaranya :
🔥Perut
🔥Peha
🔥Lengan
.
Rasa berbaloi sangat spend RM78 je, untuk turunkan berat. Kalau untuk slimming centre bayar mahal, badan tak jugak slim. .
BAGUSNYA kopi power nie, tak berlapar, tak perlu pantang makan. 
Kesimpulannya, #KlubnaLALEH boleh makan walaupun on diet, tak perlu bersenam, enjoy life sebab boleh makan macam biasa, tapi boleh TURUNKAN berat badan. 
_
All dears, yang teragak-agak tu, cubalah 1 box dulu. Mesti nampak perubahan. Lost KG, lost INCI.
.
Whatsapp 0165662347 atau tekan link http://beautyslim.wasap.my
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan
  • *FIRST BOX, HILANG 3KG*..
    *LAGI BERBALOI DARI PERGI SLIMMING CENTRE*. Satu box pertama, hilang 3KG. Ofcoz happy gilerss.
    Then teruskan consume box kedua, turun lagi 1KG. Perubahan paling 'ketara' adalah pengurangan inci ditempat pengumpulan lemak.

    Antaranya :
    🔥Perut
    🔥Peha
    🔥Lengan
    .
    Rasa berbaloi sangat spend RM78 je, untuk turunkan berat. Kalau untuk slimming centre bayar mahal, badan tak jugak slim. .
    BAGUSNYA kopi power nie, tak berlapar, tak perlu pantang makan.
    Kesimpulannya, #KlubnaLALEH boleh makan walaupun on diet, tak perlu bersenam, enjoy life sebab boleh makan macam biasa, tapi boleh TURUNKAN berat badan.
    _
    All dears, yang teragak-agak tu, cubalah 1 box dulu. Mesti nampak perubahan. Lost KG, lost INCI.
    .
    Whatsapp 0165662347 atau tekan link http://beautyslim.wasap.my
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

  •  1  0  6 hours ago
  • SESENANG ABC NAK KURUS DGN KOPI & JUS VIRAL NI❗
.
15 sachets setiap box saja tapi boleh bantu lost sehingga 2-10KG sebulan 😱
.
Tak payah nak susah-susah diet extreme berlapar tahan makan & buat senaman berat. Minum sehari 1 sachets pagi & 1 sachets malam je dah boleh slim melim kekakak oiiii 👍👍👍
.
BERMINAT? JOM DPTKAN PROMOSI HEBAT DGN FREEGIFTS MENARIK SKRG 🎁
.
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 sm / RM15 ss
*PERCUMA MINI KLUBNA + SHAKER*
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • SESENANG ABC NAK KURUS DGN KOPI & JUS VIRAL NI❗
    .
    15 sachets setiap box saja tapi boleh bantu lost sehingga 2-10KG sebulan 😱
    .
    Tak payah nak susah-susah diet extreme berlapar tahan makan & buat senaman berat. Minum sehari 1 sachets pagi & 1 sachets malam je dah boleh slim melim kekakak oiiii 👍👍👍
    .
    BERMINAT? JOM DPTKAN PROMOSI HEBAT DGN FREEGIFTS MENARIK SKRG 🎁
    .
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 sm / RM15 ss
    *PERCUMA MINI KLUBNA + SHAKER*
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  4  1  6 hours ago

Top #TestimoniKlubnaLaleh Posts

  • sblm tdoo jgn lupa dehh mnum Jus Laleh dlu bg yg ada masalah sembelit&blh jgk  turun kn berat badan👍🏻 dengan setiap pembelian @klubnalalehhq anda akn dpt freegift👍🏻order cpt smntara stok masih ada‼️ nk order blh wtsp 0172393112‼️‼️ dan yg nk tmbh pendptan blh wtsp sb dorang tgh cr Agen di seluruh Malaysia👌

#kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
#kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
#makanan #malaysia #medinadesire
  • sblm tdoo jgn lupa dehh mnum Jus Laleh dlu bg yg ada masalah sembelit&blh jgk turun kn berat badan👍🏻 dengan setiap pembelian @klubnalalehhq anda akn dpt freegift👍🏻order cpt smntara stok masih ada‼️ nk order blh wtsp 0172393112‼️‼️ dan yg nk tmbh pendptan blh wtsp sb dorang tgh cr Agen di seluruh Malaysia👌

    #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
    #kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
    #makanan #malaysia #medinadesire

  •  9,391  47  27 February, 2020
  • Selamat pagi🌞🌞 mnum kopi klubna untk kenye sepanjang hari&yg penting dpt turunkan berat badan🔥🔥 #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
#kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
#makanan #malaysia #medinadesire
  • Selamat pagi🌞🌞 mnum kopi klubna untk kenye sepanjang hari&yg penting dpt turunkan berat badan🔥🔥 #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
    #kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
    #makanan #malaysia #medinadesire

  •  6,328  27  23 February, 2020
  • selamat tengahari🌞

hari ni mnum dh ko blko ter @klubnalalehhq ..?? klubna laleh ni bukan jh blh kurus tp dia jgk blh atasi masalah sembelit😁

Hk nk tmbh pendapatan pn blh dgn @klubnalalehhq ni..Agen diperlukan di seluruh Malaysia... #0172393112

#kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
#kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
#makanan #malaysia #medinadesire
  • selamat tengahari🌞

    hari ni mnum dh ko blko ter @klubnalalehhq ..?? klubna laleh ni bukan jh blh kurus tp dia jgk blh atasi masalah sembelit😁

    Hk nk tmbh pendapatan pn blh dgn @klubnalalehhq ni..Agen diperlukan di seluruh Malaysia... #0172393112

    #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
    #kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
    #makanan #malaysia #medinadesire

  •  5,110  28  26 February, 2020
  • Raya dh nk dekat ni...xse kurus ko sep mung wehh..👍🏻 meh pakat amal @klubnalalehhq untk turun kn berat tanpa perlu bersenam...✅ yg nk jana pendapatan dgn @klubnalalehhq  pn blh,Agen diperlukan diseluruh Malaysia👌

kurus dpt,untung pn dpt‼️ https://sihatviral.wasap.my/

#0172393112

#kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
#kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
#makanan #malaysia #medinadesire
  • Raya dh nk dekat ni...xse kurus ko sep mung wehh..👍🏻 meh pakat amal @klubnalalehhq untk turun kn berat tanpa perlu bersenam...✅ yg nk jana pendapatan dgn @klubnalalehhq pn blh,Agen diperlukan diseluruh Malaysia👌

    kurus dpt,untung pn dpt‼️ https://sihatviral.wasap.my/

    #0172393112

    #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
    #kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
    #makanan #malaysia #medinadesire

  •  6,674  36  25 February, 2020