#TestimoniBalm Instagram Photos & Videos

TestimoniBalm - 203 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
3.7
average likes

Latest #TestimoniBalm Posts

  • Masalah gigitan nyamuk sering kali berlaku tak kira usia, terutama pada bayi & anak-anak kecil.. Bahkan ada juga yang alahan pada gigitan nyamuk sehingga boleh mengakibatkan bengkak yang teruk, sakit & juga luka pada kulit...
.
Untuk mengatasi masalah seperti berikut, parents boleh cuba sapu #garlicbidaralemonbalm @ #lotesecretbalm kerana bahan yang terkandung dalam balm tersebut menpunyai campuran (minyak serai) adalah Antikulat, Insecticide (halau serangga), Antiseptik & Antibakteria..Ia kerana serai memiliki kandungan zat anti-mikroba & anti-bakteria.

#testimonibalm
#feedbackcustomer
  • Masalah gigitan nyamuk sering kali berlaku tak kira usia, terutama pada bayi & anak-anak kecil.. Bahkan ada juga yang alahan pada gigitan nyamuk sehingga boleh mengakibatkan bengkak yang teruk, sakit & juga luka pada kulit...
    .
    Untuk mengatasi masalah seperti berikut, parents boleh cuba sapu #garlicbidaralemonbalm @ #lotesecretbalm kerana bahan yang terkandung dalam balm tersebut menpunyai campuran (minyak serai) adalah Antikulat, Insecticide (halau serangga), Antiseptik & Antibakteria..Ia kerana serai memiliki kandungan zat anti-mikroba & anti-bakteria.

    #testimonibalm
    #feedbackcustomer

  •  0  0  8 August, 2020
  • Honey Olive Baby Balm Set πŸ’›
.
.
1.Diaper Cream
2.Cough and Cold Balm
3.Bug Repellant Balm
4.Tummy Balm
5.Bed Time Balm
.
.
Special Formulated By Doctor Maryam.
.
.
Grab  Your Promo Year End Sale!
.
.
#honeyolivebabyseries #naturalbalm #halalbalm #bestbalm #familybalm #giftbalm #bagbalm #specialset #specialbag #yellowpackaging
#petuarawatbatuk #ylangylang #bawangputih #kunyit #olive #petuarawatselsema #campingn #balmwangi #testimonibalm #alahankulit #anakbatukreda #anaktidolena 
#bedtimebalm #coughcoldbalm
#yearendsale #travelbalm #maryjardinbalm #lovebalm #maryjardinbaganserai #madebydoctor
  • Honey Olive Baby Balm Set πŸ’›
    .
    .
    1.Diaper Cream
    2.Cough and Cold Balm
    3.Bug Repellant Balm
    4.Tummy Balm
    5.Bed Time Balm
    .
    .
    Special Formulated By Doctor Maryam.
    .
    .
    Grab Your Promo Year End Sale!
    .
    .
    #honeyolivebabyseries #naturalbalm #halalbalm #bestbalm #familybalm #giftbalm #bagbalm #specialset #specialbag #yellowpackaging
    #petuarawatbatuk #ylangylang #bawangputih #kunyit #olive #petuarawatselsema #campingn #balmwangi #testimonibalm #alahankulit #anakbatukreda #anaktidolena
    #bedtimebalm #coughcoldbalm
    #yearendsale #travelbalm #maryjardinbalm #lovebalm #maryjardinbaganserai #madebydoctor

  •  4  0  27 December, 2019

Top #TestimoniBalm Posts

  • KEPUASAN SEBAGAI PENGGUNA
BALM BIDARA BAROQAH

BALM TELAH DIRUQYAHKAN

Insyaallah...dah habis nnt saya mesti beli dgn akk lagi...satu keluarga pakai .Sbb diaorg cakap suka dgn bau dia dan yg penting masa bangun pagi tu..rasa ringan je badan...πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0126842052

#TestimoniBalm
#sakiturat
#BalmBidaraHilangkanLenguh 
#balmbidara 
#codkualalumpur
  • KEPUASAN SEBAGAI PENGGUNA
    BALM BIDARA BAROQAH

    BALM TELAH DIRUQYAHKAN

    Insyaallah...dah habis nnt saya mesti beli dgn akk lagi...satu keluarga pakai .Sbb diaorg cakap suka dgn bau dia dan yg penting masa bangun pagi tu..rasa ringan je badan...πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0126842052

    #TestimoniBalm
    #sakiturat
    #BalmBidaraHilangkanLenguh
    #balmbidara
    #codkualalumpur

  •  6  1  7 November, 2018
  • Honey Olive Balm Baby Series πŸ’›
.
.
.

Pillihan utama sekeluargaa dari anak kecil hingga ke dewasa boleh gunakannnya.
.
Bahan premium terbaik,halal dan selamat digunakan.
.
Ada limaa jenis #HoneyOliveBalm
.
πŸ’›Bed Time
πŸ’›Bug Reppelent Balm
πŸ’›Diaper Cream
πŸ’›Cough and Cold Balm
πŸ’›Tummy Balm
.
Jom dapatkannyaa satu set bulan niee sekali hadiah istimewa #headtotoebublebath
.
#naturalbalm
#bestbalm
#familybalm
#simplebalm
#travelbalm
#freegift
#bublebath
#purchasesetbalm
#bedtimebalm 
#coughcoldbalm 
#diapercream 
#tummybalm
#bugrepellantbalm 
#tumeric
#garlic
#besswax
#honey
#oliveoil
#lavenderoil
#smilealways
#happy
#testimonibalm
#anaktidolena
#batukreda
#selsemaberkurang
#topchoicebalm
  • Honey Olive Balm Baby Series πŸ’›
    .
    .
    .

    Pillihan utama sekeluargaa dari anak kecil hingga ke dewasa boleh gunakannnya.
    .
    Bahan premium terbaik,halal dan selamat digunakan.
    .
    Ada limaa jenis #HoneyOliveBalm
    .
    πŸ’›Bed Time
    πŸ’›Bug Reppelent Balm
    πŸ’›Diaper Cream
    πŸ’›Cough and Cold Balm
    πŸ’›Tummy Balm
    .
    Jom dapatkannyaa satu set bulan niee sekali hadiah istimewa #headtotoebublebath
    .
    #naturalbalm
    #bestbalm
    #familybalm
    #simplebalm
    #travelbalm
    #freegift
    #bublebath
    #purchasesetbalm
    #bedtimebalm
    #coughcoldbalm
    #diapercream
    #tummybalm
    #bugrepellantbalm
    #tumeric
    #garlic
    #besswax
    #honey
    #oliveoil
    #lavenderoil
    #smilealways
    #happy
    #testimonibalm
    #anaktidolena
    #batukreda
    #selsemaberkurang
    #topchoicebalm

  •  21  3  15 December, 2018
  • Wahhh syiokknyaaa tekan tekan Bubble Bath nie. 😍
.
Terujaa terus nak Cuba jugak bilaa semuaa Testimoni kataa best dan wangi uolsss.
.
Jom bacaa Testimoni Terkini nie ape katanyaa ‡
.
"Best bubble bath ni,masa titikkan kat tapak tangan xde bau tapi bila gosokkan ke badan wangi sangat ".
.
"Serius cakap best sangat baunya.second day try buat syampu,best gak.wangi je rambut.rasa moist je rambut ".
.
Wahh wahhh menarik tertarikk teruss hatikuu ini tembuss terus cintaa πŸ’œ
.
#bubblebath #exclusivebalm
#naturalbalm #specialgift
#maryjardinbalm #showergel
#maryjardibubblebath #oliveoil
#halalbalm #travelkit #bestgift
#naturalbalm #familychoice
#testimonibubblebath 
#testimonibalm #bestbalm
#balmwangi #softskin
#greatmoisturizer #oatseed
#aloveraextract #coconutoil
#fragrance #maryjardinpromo
#glycerin #honey #headtotoe
#maryjardinbaganserai #maryjardinperak
#ellavendempire
  • Wahhh syiokknyaaa tekan tekan Bubble Bath nie. 😍
    .
    Terujaa terus nak Cuba jugak bilaa semuaa Testimoni kataa best dan wangi uolsss.
    .
    Jom bacaa Testimoni Terkini nie ape katanyaa ‡
    .
    "Best bubble bath ni,masa titikkan kat tapak tangan xde bau tapi bila gosokkan ke badan wangi sangat ".
    .
    "Serius cakap best sangat baunya.second day try buat syampu,best gak.wangi je rambut.rasa moist je rambut ".
    .
    Wahh wahhh menarik tertarikk teruss hatikuu ini tembuss terus cintaa πŸ’œ
    .
    #bubblebath #exclusivebalm
    #naturalbalm #specialgift
    #maryjardinbalm #showergel
    #maryjardibubblebath #oliveoil
    #halalbalm #travelkit #bestgift
    #naturalbalm #familychoice
    #testimonibubblebath
    #testimonibalm #bestbalm
    #balmwangi #softskin
    #greatmoisturizer #oatseed
    #aloveraextract #coconutoil
    #fragrance #maryjardinpromo
    #glycerin #honey #headtotoe
    #maryjardinbaganserai #maryjardinperak
    #ellavendempire

  •  11  2  18 January, 2019
  • Mary Jardin Honey Olive Balm πŸ’›
.
. "Bed Time Balm & Cough Cold Balm tu memang terbaik"
.
Adik saya pakaikan untuk anak dia memang senang tido.
.
Sepupu pulak guna Cough & Cold Balm tu untuk baby dia yang selsema cepat elok.
.
Alhamdulillah pilihan tepat 😁
.
#honeyolivebabybalmset
#testimonibalm #familychoice
#naturalbalm #maryjardinbalm
#halalbalm #batukreda
#bestbalm #selsemareda
#bawangputih #tumeric #ylangylang
#oliveoil #serai #travelbalm
#balmmalaysia #madebydoctor
#hadiahcomel #pregnantmomies
#bedtimebalm #tidolena
#bugrepellantbalm #nyamukgigit
#tummybalm #diapercream
#ruamkulit #tipsrawatruam
#eczema #terbaikbalm
#maryjardinbaganserai
  • Mary Jardin Honey Olive Balm πŸ’›
    .
    . "Bed Time Balm & Cough Cold Balm tu memang terbaik"
    .
    Adik saya pakaikan untuk anak dia memang senang tido.
    .
    Sepupu pulak guna Cough & Cold Balm tu untuk baby dia yang selsema cepat elok.
    .
    Alhamdulillah pilihan tepat 😁
    .
    #honeyolivebabybalmset
    #testimonibalm #familychoice
    #naturalbalm #maryjardinbalm
    #halalbalm #batukreda
    #bestbalm #selsemareda
    #bawangputih #tumeric #ylangylang
    #oliveoil #serai #travelbalm
    #balmmalaysia #madebydoctor
    #hadiahcomel #pregnantmomies
    #bedtimebalm #tidolena
    #bugrepellantbalm #nyamukgigit
    #tummybalm #diapercream
    #ruamkulit #tipsrawatruam
    #eczema #terbaikbalm
    #maryjardinbaganserai

  •  9  0  26 January, 2019