#Teknik_Kompjuteri Instagram Photos & Videos

Teknik_Kompjuteri - 339 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
74.1
average likes

Latest #Teknik_Kompjuteri Posts

 • N’GUSHT PËR PUSHIME, N’SHTATOR PËR STUDIME!

deri në 7⃣2⃣0⃣ EURO #ULJE për regjistrimet deri më #8️⃣GUSHT⏳

🥗#SHEF_KUZHINE🎂#PASTIÇER 🥘#KUZHINIER
💼#MENAXHER_BIZNESI,🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
🚘#AUTOSERVIS #ELEKTRICIST
💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.

#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.

Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555 🏃‍♂
 • N’GUSHT PËR PUSHIME, N’SHTATOR PËR STUDIME!

  deri në 7⃣2⃣0⃣ EURO #ULJE për regjistrimet deri më #8️⃣GUSHT⏳

  🥗 #SHEF_KUZHINE🎂 #PASTIÇER 🥘 #KUZHINIER
  💼 #MENAXHER_BIZNESI,🌐 #WEB_DIZAJNER 📐 #STILIST
  🚘 #AUTOSERVIS #ELEKTRICIST
  💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
  🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
  🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

  3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

  🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
  ✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.

  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.

  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555 🏃‍♂

 •  32  0  3 August, 2020
 • #NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE_TË_KORRIKUT!
2⃣8⃣0⃣➖7⃣3⃣0⃣ EURO #ULJE për regjistrimet e hershme deri më #30KORRIK⏳
🥗#SHEF_KUZHINE🎂#PASTIÇER 🥘#KUZHINIER
💼#MENAXHER_BIZNESI,🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
🚘#AUTOSERVIS #ELEKTRICIST
💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.

Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555
 • #NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE_TË_KORRIKUT!
  2⃣8⃣0⃣➖7⃣3⃣0⃣ EURO #ULJE për regjistrimet e hershme deri më #30KORRIK
  🥗 #SHEF_KUZHINE🎂 #PASTIÇER 🥘 #KUZHINIER
  💼 #MENAXHER_BIZNESI,🌐 #WEB_DIZAJNER 📐 #STILIST
  🚘 #AUTOSERVIS #ELEKTRICIST
  💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
  🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
  🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

  3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

  🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
  ✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.

  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555

 •  61  0  24 July, 2020
 • 💥#NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE!

📣 Zgjidh që sot një nga profilet më të kërkuara në tregun e punës, dhe përfito nga oferta e regjistrimit deri me #23korrik :
💎 #WEB_DIZAJNER ➡️ 300 euro ulje
💎 #GRAFIK_DIZAJNER ➡️ 400 euro ulje
💎 #TEKNIK_KOMPJUTERI ➡️ 400 euro ulje

 #DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

 📣 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!

Instituti Profesional ATC

...profesioni është pasaportë e përhershme...
 • 💥 #NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE!

  📣 Zgjidh që sot një nga profilet më të kërkuara në tregun e punës, dhe përfito nga oferta e regjistrimit deri me #23korrik :
  💎 #WEB_DIZAJNER ➡️ 300 euro ulje
  💎 #GRAFIK_DIZAJNER ➡️ 400 euro ulje
  💎 #TEKNIK_KOMPJUTERI ➡️ 400 euro ulje

  #DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!

  📣 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!

  Instituti Profesional ATC

  ...profesioni është pasaportë e përhershme...

 •  71  0  17 July, 2020
 • 🎤#NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE!
🎯Kurse 3⃣0⃣0⃣➖7⃣1⃣0⃣ EURO për regjistrimet e hershme deri më #23KORRIK!
🥗#SHEF_KUZHINE🎂#PASTIÇER 🥘#KUZHINIER
💼#MENAXHER_BIZNESI,🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
🚘#AUTOSERVIS #ELEKTRICIST 
💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST 
🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH
3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!
#Tag tre miq/mikesha në koment😃
🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
 Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555
 • 🎤 #NDIQ_RITMIN_E_NDRYSHIMEVE!
  🎯Kurse 3⃣0⃣0⃣➖7⃣1⃣0⃣ EURO për regjistrimet e hershme deri më #23KORRIK!
  🥗 #SHEF_KUZHINE🎂 #PASTIÇER 🥘 #KUZHINIER
  💼 #MENAXHER_BIZNESI,🌐 #WEB_DIZAJNER 📐 #STILIST
  🚘 #AUTOSERVIS #ELEKTRICIST
  💻#TEKNIK_KOMPJUTERI, 🎆#GRAFIK_DIZAJNER
  🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST
  🎛#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH
  3⃣#DHURATA, një mjet pune, kurs gjuhë të huaj, siguracion jete njëvjeçar nga SIGAL!
  #Tag tre miq/mikesha në koment😃
  🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
  ✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555

 •  81  0  17 July, 2020
 • 🎁Zbulo dhuratat e dedikuara për çdo profesion për 10 të regjistruarit e parë, ndërsa oferta deri në 32% ulje deri më #15KORRIK! 
💼#MENAXHER_BIZNESI,🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST 
🚘#AUTOSERVIS #ELEKTRICIST 💻#TEKNIK_KOMPJUTERI , 🎂#PASTIÇER 🥘#KUZHINIER 🥗#SHEF_KUZHINE 🎆#GRAFIK_DIZAJNER #teknik_elektroshtëpiakesh 

#Tag tre miq/mikesha në koment😃
🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
 Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555
 • 🎁Zbulo dhuratat e dedikuara për çdo profesion për 10 të regjistruarit e parë, ndërsa oferta deri në 32% ulje deri më #15KORRIK!
  💼 #MENAXHER_BIZNESI,🌐 #WEB_DIZAJNER 📐 #STILIST
  🚘 #AUTOSERVIS #ELEKTRICIST 💻 #TEKNIK_KOMPJUTERI , 🎂 #PASTIÇER 🥘 #KUZHINIER 🥗 #SHEF_KUZHINE 🎆#GRAFIK_DIZAJNER #teknik_elektroshtëpiakesh

  #Tag tre miq/mikesha në koment😃
  🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
  ✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555

 •  59  2  11 July, 2020
 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës* 
Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri
 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës*
  Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri

 •  94  0  9 May, 2020
 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës * 
Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri
 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës *
  Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri

 •  6  0  9 May, 2020
 • 👉 Këtë javë në #ATC nisi mësimdhënia online edhe në profilin #Teknik_Kompjuteri & iT. Studentët ishin të fokusuar gjatë trajtimit të temës : “Konceptet e sistemeve operative. Edicione të windows”
 • 👉 Këtë javë në #ATC nisi mësimdhënia online edhe në profilin #Teknik_Kompjuteri & iT. Studentët ishin të fokusuar gjatë trajtimit të temës : “Konceptet e sistemeve operative. Edicione të windows”

 •  54  0  1 May, 2020

Top #Teknik_Kompjuteri Posts

 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës * 
Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri
 • ** Falë profesionistëve #IT ** E gjithë bota është në krizë prej #coronavirus por njerëzit e IT po punojnë nga shtëpia .. - Falë profesionistëve IT, të gjitha sistemet bankare vazhdojnë të funksionojnë .. - Falë profesionistëve IT, ka 24x7 orë monitorim për të mbajtur në funksion të gjithë faqet e internetit .. - Falë profesionistëve IT, shërbimet telefonike po funksionojnë për shkak të softverëve që menaxhojnë njerëzit e IT .. - Falë profesionistëve IT, ka miliona aplikacione celularë që përdorni çdo ditë .. - Falë profesionistëve IT, janë funksionale #Facebook, #instagram, etj. Media sociale funksionon në mënyrë efikase sot për shkak të tyre. - Falë profesionistëve IT, ju apo fëmijet tuaj po bëni mësim #online. * Për të gjithë profesionistët IT që punojnë prapa skenës *
  Një përshëndetje e madhe për ta .... Heronj të panjohur ... #atc #covid19 #workfromhome #elearning #24x7 #software #teknik_kompjuteri

 •  6  0  9 May, 2020
 • Le të jetë ky viti i investimeve në formimin personal!
Bëji produktive fundjavat e vitit 2020 duke ndjekur një kurs profesional!

#STILIST #ELEKTRIÇIST
#AUTOSERVIS #GRAFIK_DIZAJNER
#PASTIÇER #KUZHINIER
#SHEF_KUZHINE #TEKNIK_KOMPJUTERI & iT
#MENAXHER_BIZNESI #WEB_DIZAJNER
#TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

Oferta e parë e vitit deri më 4 JANAR! 🔔Sill për regjistrim edhe një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.

#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit. Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
☎ Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720
 • Le të jetë ky viti i investimeve në formimin personal!
  Bëji produktive fundjavat e vitit 2020 duke ndjekur një kurs profesional!

  #STILIST #ELEKTRIÇIST
  #AUTOSERVIS #GRAFIK_DIZAJNER
  #PASTIÇER #KUZHINIER
  #SHEF_KUZHINE #TEKNIK_KOMPJUTERI & iT
  #MENAXHER_BIZNESI #WEB_DIZAJNER
  #TEKNIK_ELEKTROSHTËPIAKESH

  Oferta e parë e vitit deri më 4 JANAR! 🔔Sill për regjistrim edhe një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.

  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit. Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  ☎ Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720

 •  195  4  1 January, 2020
 • ⌚#KAPE_KOHËN_E_HUMBUR!🏃
🆕Filluan regjistrimet për kurset profesionale 1 vjecare në fundjavë!🔔
🍲#SHEF_KUZHINE nga 2̶0̶0̶0̶ në 1440 Euro!
🍝#KUZHINIER nga 1̶0̶0̶0̶ në 940 Euro!
🎂#PASTIÇER nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
💻#TEKNIK_KOMPJUTERI & iT nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
💡#ELEKTRIÇIST nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
🚙#AUTOSERVIS (motorist, xhenerik, elektroauto) nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
💼#MENAXHER_BIZNESI nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
✂#STILIST (rrobaqepësi) nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro! 📢Nxito të regjistrohesh me ofertat dhe dhuratat aktuale deri në plotesimin e kuotave!🔔 🎁#2DHURATAT
☼Siguracion jete 1 vjeçar nga SIGAL UNIQA
☼Bluzë me shqiponjë 🇦🇱 ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore.
✔Eja bashkë me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!🔔 📝Licensuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë si dhe akreditim nderkombetar nga EIPASS Certificazione Informatica.
👍#Mundësojmë punësimin e kursantëve tanë brenda dhe jashte vendit të cilët certifikohen me rezultate të mesme e të larta.

#OFROJMË:
🌟Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
🌟Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
🌟Laborator modern praktike për secilin kurs. 🌟Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.

Instituti Profesional ATC
...merre profesionin nga profesionistët...
__________________________________________________
🏣Adresa:Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi) Tiranë-Shqipëri.
☎Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📨sms +355 68 20 30 707
web: www.atc-edu.al www.facebook.com/IPATC.AL 
e-mail: info@atc-edu.al institutiatc@gmail.com
 • #KAPE_KOHËN_E_HUMBUR!🏃
  🆕Filluan regjistrimet për kurset profesionale 1 vjecare në fundjavë!🔔
  🍲 #SHEF_KUZHINE nga 2̶0̶0̶0̶ në 1440 Euro!
  🍝 #KUZHINIER nga 1̶0̶0̶0̶ në 940 Euro!
  🎂 #PASTIÇER nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
  💻 #TEKNIK_KOMPJUTERI & iT nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
  💡 #ELEKTRIÇIST nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
  🚙 #AUTOSERVIS (motorist, xhenerik, elektroauto) nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
  💼 #MENAXHER_BIZNESI nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro!
  #STILIST (rrobaqepësi) nga 1̶0̶0̶0̶ në 840 Euro! 📢Nxito të regjistrohesh me ofertat dhe dhuratat aktuale deri në plotesimin e kuotave!🔔 🎁 #2DHURATAT
  ☼Siguracion jete 1 vjeçar nga SIGAL UNIQA
  ☼Bluzë me shqiponjë 🇦🇱 ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore.
  ✔Eja bashkë me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!🔔 📝Licensuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë si dhe akreditim nderkombetar nga EIPASS Certificazione Informatica.
  👍#Mundësojmë punësimin e kursantëve tanë brenda dhe jashte vendit të cilët certifikohen me rezultate të mesme e të larta.

  #OFROJMË:
  🌟Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  🌟Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  🌟Laborator modern praktike për secilin kurs. 🌟Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.

  Instituti Profesional ATC
  ...merre profesionin nga profesionistët...
  __________________________________________________
  🏣Adresa:Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi) Tiranë-Shqipëri.
  ☎Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📨sms +355 68 20 30 707
  web: www.atc-edu.al www.facebook.com/IPATC.AL
  e-mail: info@atc-edu.al institutiatc@gmail.com

 •  187  7  18 November, 2016
 • 🎁Zbulo dhuratat e dedikuara për çdo profesion për 10 të regjistruarit e parë, ndërsa oferta deri në 32% ulje deri më #15KORRIK! 
💼#MENAXHER_BIZNESI,🌐#WEB_DIZAJNER 📐#STILIST 
🚘#AUTOSERVIS #ELEKTRICIST 💻#TEKNIK_KOMPJUTERI , 🎂#PASTIÇER 🥘#KUZHINIER 🥗#SHEF_KUZHINE 🎆#GRAFIK_DIZAJNER #teknik_elektroshtëpiakesh 

#Tag tre miq/mikesha në koment😃
🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
#OFROJMË:
💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
 Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
______________________________________________
🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555
 • 🎁Zbulo dhuratat e dedikuara për çdo profesion për 10 të regjistruarit e parë, ndërsa oferta deri në 32% ulje deri më #15KORRIK!
  💼 #MENAXHER_BIZNESI,🌐 #WEB_DIZAJNER 📐 #STILIST
  🚘 #AUTOSERVIS #ELEKTRICIST 💻 #TEKNIK_KOMPJUTERI , 🎂 #PASTIÇER 🥘 #KUZHINIER 🥗 #SHEF_KUZHINE 🎆#GRAFIK_DIZAJNER #teknik_elektroshtëpiakesh

  #Tag tre miq/mikesha në koment😃
  🔔 Regjistrohu edhe me një shok/shoqe dhe përfito ekstra 5% ulje!
  ✔Pagesa e kursit mund të bëhet edhe me këste mujore, gjithashtu mundësojmë kredi studentore në bashkëpunim me bankat e nivelit te dytë.
  ✔Për kursantët nga rrethet ofrojmë mundësi akomodimi në konvikt me çmime sociale.
  #OFROJMË:
  💎Ambiente bashkëkohore të pajisura me të gjitha mjetet mësimore.
  💎Staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune.
  💎Laborator modern praktike për secilin kurs.
  💎Praktikë profesionale pranë kompanive partnere.
  ATC Work Office mundëson punësimin tuaj brenda dhe jashtë vendit.
  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...
  ______________________________________________
  🏣Adresa: Qendra e Biznesit "Karl Topia" kati i dytë, Tiranë.
  Tel:+355 42262026, 📱Cel:+355 6972 27 720 📱Cel:+355 684011555

 •  59  2  11 July, 2020
 • "Besoni tek vetja. Ju mund të arrini më shumë sesa mendoni." 👉 4 Kuota të lira në kursin #Teknik_Kompjuteri & iT deri më datë 9 #Nëntor! ☎ Informohu më tepër në numrin: 069 72 27 720📱

Instituti Profesional ATC
...profesioni është pasaportë e përhershme...
 • "Besoni tek vetja. Ju mund të arrini më shumë sesa mendoni." 👉 4 Kuota të lira në kursin #Teknik_Kompjuteri & iT deri më datë 9 #Nëntor! ☎ Informohu më tepër në numrin: 069 72 27 720📱

  Instituti Profesional ATC
  ...profesioni është pasaportë e përhershme...

 •  100  0  7 November, 2018
 • 👉Grupi i dytë i kursantëve #Teknik_Kompjuteri&IT👩‍💻 me profesor Eros pasi u njohën me pjesën teorike,me temë: 📖 "Data flow në pajisje shpërndarëse" u përkushtuan maksimalisht gjatë praktikës së saj.👨‍💻😃
@instituti_profesional_atc
 • 👉Grupi i dytë i kursantëve #Teknik_Kompjuteri&IT👩‍💻 me profesor Eros pasi u njohën me pjesën teorike,me temë: 📖 "Data flow në pajisje shpërndarëse" u përkushtuan maksimalisht gjatë praktikës së saj.👨‍💻😃
  @instituti_profesional_atc

 •  128  1  5 December, 2018
 • ...të pasionuar për profesionin e zgjedhur, përkushtimi i tyre shtohet çdo ditë e më shumë...😄
🕣Gjatë orës mësimore të ditës së sotme kursantët tanë #Teknik_Kompjuteri & #IT 👨‍💻u njohën me temën:
“Montimi dhe konfigurimi i Hard-disqeve”
Instituti Profesional ATC
 • ...të pasionuar për profesionin e zgjedhur, përkushtimi i tyre shtohet çdo ditë e më shumë...😄
  🕣Gjatë orës mësimore të ditës së sotme kursantët tanë #Teknik_Kompjuteri & #IT 👨‍💻u njohën me temën:
  “Montimi dhe konfigurimi i Hard-disqeve”
  Instituti Profesional ATC

 •  133  0  22 October, 2019