#TeamQis Instagram Photos & Videos

TeamQis - 2.6k posts

Hashtag Popularity

5.7
average comments
49.5
average likes

Latest #TeamQis Posts

  • Good morning!!! ✨
-
Tak sabarnyaaaa nak tunggu product bougas terbaru keluar 🀩🀩🀩
  • Good morning!!! ✨
    -
    Tak sabarnyaaaa nak tunggu product bougas terbaru keluar 🀩🀩🀩

  •  1  1  4 August, 2020
  • Gembira yer dapat TUDUNG FREEπŸ˜‚πŸ˜‚..... My TOP AGENT bulan ni❀❀.... Insya Allah moga murah rezeki kita.....kita kongsi rezeki sama2 dengan orang laen....#TeamRoshila #TeamQis #chocoliciousroshila
  • Gembira yer dapat TUDUNG FREEπŸ˜‚πŸ˜‚..... My TOP AGENT bulan ni❀❀.... Insya Allah moga murah rezeki kita.....kita kongsi rezeki sama2 dengan orang laen.... #TeamRoshila #TeamQis #chocoliciousroshila

  •  5  0  29 July, 2020
  • Kalau nak kulit yang flawless & sihat, jangan lupa tips ni tau!!!! Lagi best kalau pakai Bougas Beauty punya product hehehe ✨✨😍
  • Kalau nak kulit yang flawless & sihat, jangan lupa tips ni tau!!!! Lagi best kalau pakai Bougas Beauty punya product hehehe ✨✨😍

  •  1  1  28 July, 2020
  • Haaa are u guys ready?!?!!!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
  • Haaa are u guys ready?!?!!!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  •  1  1  27 July, 2020
  • Siapa sangka, 
seorang yang berlatar belakangkan Perakaunan 
tertulis untuk menjadi seorang Usahawan? 
.
Dua dunia yang berbeza tetapi saling berkait rapat. 
Bukan mudah tetapi tidaklah susah.
Doakan yer. 
.
Niatnya  nak bantu dan mudahkan saudara seagama memilih dan memiliki produk yang pastinya suci lagi halal untuk pemakanan dan kegunaan seharian.  In Shaa Allah. 
.
Baru berjinak-jinak dalam bidang usahawan. Mohon tunjuk ajar semua. 
Mohon tag kawan2 korang yang juga tgh berjuang sebagai Usahawan! :D
.
Salam perkenalan, Qistina Zukri. 
#TeamQis
#QMartLittleCafe
#MuslimProductOneStopCentre
#YakiniHalalBarulahBeli
  • Siapa sangka,
    seorang yang berlatar belakangkan Perakaunan
    tertulis untuk menjadi seorang Usahawan?
    .
    Dua dunia yang berbeza tetapi saling berkait rapat.
    Bukan mudah tetapi tidaklah susah.
    Doakan yer.
    .
    Niatnya nak bantu dan mudahkan saudara seagama memilih dan memiliki produk yang pastinya suci lagi halal untuk pemakanan dan kegunaan seharian. In Shaa Allah.
    .
    Baru berjinak-jinak dalam bidang usahawan. Mohon tunjuk ajar semua.
    Mohon tag kawan2 korang yang juga tgh berjuang sebagai Usahawan! :D
    .
    Salam perkenalan, Qistina Zukri.
    #TeamQis
    #QMartLittleCafe
    #MuslimProductOneStopCentre
    #YakiniHalalBarulahBeli

  •  110  30  26 July, 2020
  • COMING SOON❓❓ 
-
Haa!! Bukan korang je tak sabar, sis pun tak sabar nak tahu apa niiii 🀩🀩 stay tuned ok!!! ❀️
  • COMING SOON❓❓
    -
    Haa!! Bukan korang je tak sabar, sis pun tak sabar nak tahu apa niiii 🀩🀩 stay tuned ok!!! ❀️

  •  3  1  24 July, 2020
  • Not totally in love with acne scars!? 😱😨 We get it! And we can help πŸ€—
-
Here is the things you can start doing for your skin right now : 
-
1. Pop on #advancedserum in the morning & night. It can help you to reduce your acne scars and give brighten to your skin.
  • Not totally in love with acne scars!? 😱😨 We get it! And we can help πŸ€—
    -
    Here is the things you can start doing for your skin right now :
    -
    1. Pop on #advancedserum in the morning & night. It can help you to reduce your acne scars and give brighten to your skin.

  •  0  1  24 July, 2020
  • Sebenarnyaa masih ramai kan yang pakai make up sebab nak tutup flaws like jerawat/scars yang ada kat muka πŸ˜” 

-

Actually tak salah, tapi bukan ke lebih OKAY kalau kita rawat duluuu skin kita betul betul then pakai make up untuk nampak lebih CONFIDENT? 😍

-

Korang buntu nak buat apa lagi dengan skin korang? Beratus kadang beribu dah habisss untuk skincare and makeups kannn 😭 no worries guys, let me HELP YOUUU‼️ InsyaAllah kita sama sama usaha untuk dapatkan skin ideal korang okay? πŸ₯°πŸ˜˜

-

Korang boleh DM Or click link kat bio tauuu! ❀️

-

#bougasbeauty
  • Sebenarnyaa masih ramai kan yang pakai make up sebab nak tutup flaws like jerawat/scars yang ada kat muka πŸ˜”

    -

    Actually tak salah, tapi bukan ke lebih OKAY kalau kita rawat duluuu skin kita betul betul then pakai make up untuk nampak lebih CONFIDENT? 😍

    -

    Korang buntu nak buat apa lagi dengan skin korang? Beratus kadang beribu dah habisss untuk skincare and makeups kannn 😭 no worries guys, let me HELP YOUUU‼️ InsyaAllah kita sama sama usaha untuk dapatkan skin ideal korang okay? πŸ₯°πŸ˜˜

    -

    Korang boleh DM Or click link kat bio tauuu! ❀️

    -

    #bougasbeauty

  •  6  1  22 July, 2020
  • Happy Friday! Bangun pagi td tetiba ada seketul jerawat pula. No worries #advanceserum kan ada 😌 Sapu je #advanceserum dekat jerawat korang, confirm esok dia kecut! #bougasbeauty
  • Happy Friday! Bangun pagi td tetiba ada seketul jerawat pula. No worries #advanceserum kan ada 😌 Sapu je #advanceserum dekat jerawat korang, confirm esok dia kecut! #bougasbeauty

  •  2  1  17 July, 2020
  • Good afternoon korang!!!! Jom lunch 😻😻 heheheh
  • Good afternoon korang!!!! Jom lunch 😻😻 heheheh

  •  2  1  17 July, 2020
  • Good morning guys! 🀩🀩 jangan lupa masukkan serum dalam skincare routine korang okay!! Siapa yang nak cuba atau yang nak top up serum tu boleh DM or whatsapp sis okay!! ❀️ click link at bioooo ✨
  • Good morning guys! 🀩🀩 jangan lupa masukkan serum dalam skincare routine korang okay!! Siapa yang nak cuba atau yang nak top up serum tu boleh DM or whatsapp sis okay!! ❀️ click link at bioooo ✨

  •  2  1  16 July, 2020
  • Siapa tengok latest story kita???? Nampak kan beza scrub bougas dengan scrub brand lain???? 
.
Bougas Face Scrub ni tak kasar sangat and takkan rosak kan kulit muka kita tauu 😍😍😍❀️
  • Siapa tengok latest story kita???? Nampak kan beza scrub bougas dengan scrub brand lain????
    .
    Bougas Face Scrub ni tak kasar sangat and takkan rosak kan kulit muka kita tauu 😍😍😍❀️

  •  2  1  14 July, 2020
  • SKIN KORANG JENIS TANG MANA ?
β€’
Berdesssuppp darah kalau ada orang tegur kite tak reti jaga muka hangpa taktahu dah beribu kita habis beli itu ini tepek dekat muka 🀨.
β€’
Siapa kat sini masih terpinga-pinga kenapa muka dia masih ada batu batu seperti di kaki bukit ? Kalau makeup mesti nampak ketul ketul tak smooth tak cantik macam makeup Neelofa ??
β€’
Bougas Beauty boleh membantu korang! 😍😍😍❀️
  • SKIN KORANG JENIS TANG MANA ?
    β€’
    Berdesssuppp darah kalau ada orang tegur kite tak reti jaga muka hangpa taktahu dah beribu kita habis beli itu ini tepek dekat muka 🀨.
    β€’
    Siapa kat sini masih terpinga-pinga kenapa muka dia masih ada batu batu seperti di kaki bukit ? Kalau makeup mesti nampak ketul ketul tak smooth tak cantik macam makeup Neelofa ??
    β€’
    Bougas Beauty boleh membantu korang! 😍😍😍❀️

  •  2  1  14 July, 2020
  • ‼️ Touching your zits is a no-no ‼️
.
.
Tapi i faham mesti everytime ada jerawat tangan tu gatallll je nak picit kan???? πŸ’’ It’s bad for our skin sebab kita tak tahu tangan kita tu bersih or kotor tau!!! 😰😰😰
.
.
Lepas ni jangan pegang pegang lagi tau!!!! Heheheh ❀️❀️
  • ‼️ Touching your zits is a no-no ‼️
    .
    .
    Tapi i faham mesti everytime ada jerawat tangan tu gatallll je nak picit kan???? πŸ’’ It’s bad for our skin sebab kita tak tahu tangan kita tu bersih or kotor tau!!! 😰😰😰
    .
    .
    Lepas ni jangan pegang pegang lagi tau!!!! Heheheh ❀️❀️

  •  2  1  12 July, 2020
  • 5 BASIC SKINCARE WAJIB KALAU NOK COMEY MACAM NEELOFA‼️
.
Hangpa tahu dak ramai yang habiskan duit untuk skincare sebab nak cantik. Tapi tak reti nak jaga muka sendiri apatah pakai basic skincare yang kukuh. Cemana nak kulit sihat tapi basic skincare pun takdak! Sabor je lah 🀨🀨 
.
.
Senang je nak jadi awet muda like artis korea gituw bila korang follow this step! OILY/COMBINATION/DRY skin sama je cara dia iaitu: 
.
.
5 BASIC SKINCARE
. 
Cleanser ➑️Toner ➑️ Serum ➑️ Moisturiser ➑️ Sunscreen
. 
If you guys follow this step mesti jodoh korang akan berkekalan sampai ke syurga apatah lagi kalau pakai bougas Serum πŸ€ͺπŸ€ͺ so masih nak salahkan produk? Takmau. 😰 So follow this step okay? Semoga ilmu ni bermanfaat untuk semua! πŸ˜πŸ™πŸ»
.
.
  • 5 BASIC SKINCARE WAJIB KALAU NOK COMEY MACAM NEELOFA‼️
    .
    Hangpa tahu dak ramai yang habiskan duit untuk skincare sebab nak cantik. Tapi tak reti nak jaga muka sendiri apatah pakai basic skincare yang kukuh. Cemana nak kulit sihat tapi basic skincare pun takdak! Sabor je lah 🀨🀨
    .
    .
    Senang je nak jadi awet muda like artis korea gituw bila korang follow this step! OILY/COMBINATION/DRY skin sama je cara dia iaitu:
    .
    .
    5 BASIC SKINCARE
    .
    Cleanser ➑️Toner ➑️ Serum ➑️ Moisturiser ➑️ Sunscreen
    .
    If you guys follow this step mesti jodoh korang akan berkekalan sampai ke syurga apatah lagi kalau pakai bougas Serum πŸ€ͺπŸ€ͺ so masih nak salahkan produk? Takmau. 😰 So follow this step okay? Semoga ilmu ni bermanfaat untuk semua! πŸ˜πŸ™πŸ»
    .
    .

  •  3  1  12 July, 2020
  • Selalu tak perasan Orang asyik cakap " NAK CANTIK KENA RAJIN , KENA KONSISTEN " πŸ€”

Tipulah tak pernah dengar atau perasan 😝 Kadang kadang abaikan je erk ? Ehh jangan begitu tau , nak tunggu CikSomi lari dulu ke baru nak sedar ? 😏

Sis nak share 1 tips ni cuma minum #Thejamu ada 10 kebaikan dalam 1 botol βœ… Mana mau dapat ? 

Risik dengan maskawin DUA PULUH LIMA HENGGET jurrr πŸ’‹ Murah tak murah ? Tak sampeiii beratus pon πŸ˜‚

Contact Sis terus πŸ“²www.wassap.my/60197344354/NakTHEJAMU

C O D : Kl - selangor
P O S T : SELURUH MALAYSIA 

#thejamuviral #thejamukhselangor #teamqis #teamkia
  • Selalu tak perasan Orang asyik cakap " NAK CANTIK KENA RAJIN , KENA KONSISTEN " πŸ€”

    Tipulah tak pernah dengar atau perasan 😝 Kadang kadang abaikan je erk ? Ehh jangan begitu tau , nak tunggu CikSomi lari dulu ke baru nak sedar ? 😏

    Sis nak share 1 tips ni cuma minum #Thejamu ada 10 kebaikan dalam 1 botol βœ… Mana mau dapat ?

    Risik dengan maskawin DUA PULUH LIMA HENGGET jurrr πŸ’‹ Murah tak murah ? Tak sampeiii beratus pon πŸ˜‚

    Contact Sis terus πŸ“²www.wassap.my/60197344354/NakTHEJAMU

    C O D : Kl - selangor
    P O S T : SELURUH MALAYSIA

    #thejamuviral #thejamukhselangor #teamqis #teamkia

  •  14  0  11 July, 2020
  • Salam jumaat semua! Hari yang penuh barakah bagi semua umat islam ❀️
.
May Allah bless everything today and be happy and extra glowing with bougas beauty serum/scrub! Eh sempat pula selit kan πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ”₯πŸ€ͺ
.
.
  • Salam jumaat semua! Hari yang penuh barakah bagi semua umat islam ❀️
    .
    May Allah bless everything today and be happy and extra glowing with bougas beauty serum/scrub! Eh sempat pula selit kan πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ”₯πŸ€ͺ
    .
    .

  •  2  1  10 July, 2020
  • Good morning peeps! Don’t forget your skincare routine today!! 😍😍
  • Good morning peeps! Don’t forget your skincare routine today!! 😍😍

  •  1  1  9 July, 2020
  • We received a loooot of feedbacks on this serum & they’re all satisfied with the serum! 😍😍😍 

Tahu tak serum ni πŸ’― % waterbased & tak berminyak??????

So what are u waiting for, DM or WS to order ❀️
  • We received a loooot of feedbacks on this serum & they’re all satisfied with the serum! 😍😍😍

    Tahu tak serum ni πŸ’― % waterbased & tak berminyak??????

    So what are u waiting for, DM or WS to order ❀️

  •  1  1  7 July, 2020
  • Look at the texture of our All Day Moisturizer! 😍😍😍😍

Dah la banyak benefits pulak tu! Rugi tauuu tak beli πŸ€—

DM or WS me to order! Click the link in bio 😘
  • Look at the texture of our All Day Moisturizer! 😍😍😍😍

    Dah la banyak benefits pulak tu! Rugi tauuu tak beli πŸ€—

    DM or WS me to order! Click the link in bio 😘

  •  3  1  6 July, 2020
  • True!!!! Salam jumaat ❀️❀️❀️
  • True!!!! Salam jumaat ❀️❀️❀️

  •  2  1  3 July, 2020
  • A perfect addition to you skincare routine, Bougas Beauty Advanced Serum! 😍😍😍😍 Kalau nak tahu lebih lanjut boleh dm i!! ❀️
  • A perfect addition to you skincare routine, Bougas Beauty Advanced Serum! 😍😍😍😍 Kalau nak tahu lebih lanjut boleh dm i!! ❀️

  •  3  1  3 July, 2020
  • This is the way to test whether the product suits your skin or otherwise! 😍😍 kalau gatal or ada reaction lain jangan terus gunakan okay! ❀️❀️❀️
  • This is the way to test whether the product suits your skin or otherwise! 😍😍 kalau gatal or ada reaction lain jangan terus gunakan okay! ❀️❀️❀️

  •  3  1  2 July, 2020
  • Banyakkk benefits face scrub Bougas ni kan???? What are u guys having for dinner??? 🀩🀩🀩🀩
  • Banyakkk benefits face scrub Bougas ni kan???? What are u guys having for dinner??? 🀩🀩🀩🀩

  •  3  1  30 June, 2020
  • DM or WS to order 🀩🀩🀩🀩
  • DM or WS to order 🀩🀩🀩🀩

  •  3  1  30 June, 2020
  • Siapa nak try Bougas Advanced Serum ni boleh dm okay! 😍😍😍😍 there are so many benefits of using the serum so you are surely miss out if u tak guna serum ni ❗️❗️❗️
  • Siapa nak try Bougas Advanced Serum ni boleh dm okay! 😍😍😍😍 there are so many benefits of using the serum so you are surely miss out if u tak guna serum ni ❗️❗️❗️

  •  3  1  28 June, 2020
  • Make sure to avoid these things for clear & healthier skin! 😍😍😍
  • Make sure to avoid these things for clear & healthier skin! 😍😍😍

  •  2  1  28 June, 2020
  • Good morning!!!! ✨ ha see, based on this video, bougas products ada ingredients yang boleh hilangkan jerawat tau!!! So tunggu apa lagi?? DM or Whatsapp to order!!!!!
  • Good morning!!!! ✨ ha see, based on this video, bougas products ada ingredients yang boleh hilangkan jerawat tau!!! So tunggu apa lagi?? DM or Whatsapp to order!!!!!

  •  4  1  27 June, 2020
  • The absolute truth, dont ever let anyone dull your sparkle ✨
  • The absolute truth, dont ever let anyone dull your sparkle ✨

  •  1  1  26 June, 2020

Top #TeamQis Posts

  • Nak kulit sihat dan cerah cantik bukan sekali telan dah putih, tapi KONSISTEN tu yang akan bagi efek cantik berseri2 gitewww .
.
JOM DAPATKAN MIXBERRY DENGAN PUTERI HARGA MURAH DARI BIASA 😱😱😱
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplementmalaysia
  • Nak kulit sihat dan cerah cantik bukan sekali telan dah putih, tapi KONSISTEN tu yang akan bagi efek cantik berseri2 gitewww .
    .
    JOM DAPATKAN MIXBERRY DENGAN PUTERI HARGA MURAH DARI BIASA 😱😱😱
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplementmalaysia

  •  78  21  16 March, 2020
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
#teamAFCV200213
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
    .
    Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
    .
    Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
    #teamAFCV200213

  •  43  19  16 April, 2020
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
    .
    Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
    .
    Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

  •  46  16  29 April, 2020
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
  • From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia πŸ’–πŸ’― Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah πŸ‘ Qis happy tengok my customer happy tau πŸ’‹πŸ₯°
    .
    Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantikπŸ’―πŸ’’
    .
    Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

  •  25  11  19 May, 2020
  • .
Consume Mixberry selama 2 tahun 😍 skin bebas semua masalah kulit πŸ˜­πŸ’• Alhamdulillah
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
  • .
    Consume Mixberry selama 2 tahun 😍 skin bebas semua masalah kulit πŸ˜­πŸ’• Alhamdulillah
    .
    Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

  •  16  10  12 April, 2020
  • .
Consume Mixberry selama 2 tahun 😍 skin bebas semua masalah kulit πŸ˜­πŸ’• Alhamdulillah
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
  • .
    Consume Mixberry selama 2 tahun 😍 skin bebas semua masalah kulit πŸ˜­πŸ’• Alhamdulillah
    .
    Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! πŸ›’ whatsapp puteri 0129008699 πŸ‘ Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau πŸ’―
    .
    #mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

  •  30  12  10 May, 2020
  • Gaissss .

Harga masih promo harga yang terlajak murah !!
Dapat kan the jamu and herbooster . 
http://www.wassap.my/60104004724

Untuk pertanyaan boleh whtspp qis
Agent / stokis / WANTED

#thejamuqis
#teamqis
  • Gaissss .

    Harga masih promo harga yang terlajak murah !!
    Dapat kan the jamu and herbooster .
    http://www.wassap.my/60104004724

    Untuk pertanyaan boleh whtspp qis
    Agent / stokis / WANTED

    #thejamuqis
    #teamqis

  •  2  1  12 April, 2020