#TeamMamaBella Instagram Photos & Videos

TeamMamaBella - 953 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.5
average likes

Latest #TeamMamaBella Posts

  • Alhamdulillah anak dropship mama submit order untuk 1 Set Birdnest ni. Tahniah ya Ainee berjaya buat sales walaupun baru je join team birdnest mama πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 

Hebat anak team mama sebab mereka sungguh2 buat tanpa beri banyak alasan. Nak berjaya kena buat sampai jadi okay πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯

#TeamMamaBella 
#StokisBneJohorBahru
#BirdnestEssenceByPna
#BirdnestPropolisCollagenSoap
  • Alhamdulillah anak dropship mama submit order untuk 1 Set Birdnest ni. Tahniah ya Ainee berjaya buat sales walaupun baru je join team birdnest mama πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Hebat anak team mama sebab mereka sungguh2 buat tanpa beri banyak alasan. Nak berjaya kena buat sampai jadi okay πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯

    #TeamMamaBella
    #StokisBneJohorBahru
    #BirdnestEssenceByPna
    #BirdnestPropolisCollagenSoap

  •  1  0  6 hours ago
  • Alhamdulillah rezeki awal bulan β™₯️

Anak dropship mama done selfpickup 3 botol Birdnest Essence dan 5 ketul Sabun Birdnest (BPCS). Sebelum pass stock pada team, wajib scan dulu barcode kat botol Birdnest Essence ni ya. 

Nak dapatkan stock Birdnest Essence pastikan yang original beserta barcode sekali yang boleh di scan ya. Tak payah pening2 jom roger je mama. Semestinya original direct dari HQ πŸ€—

#TeamMamaBella
#StokisBNEJohorBahru
#BirdnestEssenceByPna
#BirdnestPropolisCollagenSoap #SetKulitCantikBerseri
  • Alhamdulillah rezeki awal bulan β™₯️

    Anak dropship mama done selfpickup 3 botol Birdnest Essence dan 5 ketul Sabun Birdnest (BPCS). Sebelum pass stock pada team, wajib scan dulu barcode kat botol Birdnest Essence ni ya.

    Nak dapatkan stock Birdnest Essence pastikan yang original beserta barcode sekali yang boleh di scan ya. Tak payah pening2 jom roger je mama. Semestinya original direct dari HQ πŸ€—

    #TeamMamaBella
    #StokisBNEJohorBahru
    #BirdnestEssenceByPna
    #BirdnestPropolisCollagenSoap #SetKulitCantikBerseri

  •  2  0  4 July, 2020
  • Alhamdulillah hari ni sold out 10 botol Birdnest Essence. 3 botol untuk anak dropship mama dan 7 botol lagi untuk regular customer mama. Terima kasih semua bagi yang berurusan dengan Mama Bella πŸ€—

Nak dapatkan kulit muka cantik, bersih dan glowing boleh cuba Birdnest Essence ni ya. Bukan setakat boleh guna untuk muka je tau tapi dari head to toe boleh guna πŸ‘

#TeamMamaBella #BirdnestEssence
#KulitMakinCantikLicin #KulitMakinBersih
  • Alhamdulillah hari ni sold out 10 botol Birdnest Essence. 3 botol untuk anak dropship mama dan 7 botol lagi untuk regular customer mama. Terima kasih semua bagi yang berurusan dengan Mama Bella πŸ€—

    Nak dapatkan kulit muka cantik, bersih dan glowing boleh cuba Birdnest Essence ni ya. Bukan setakat boleh guna untuk muka je tau tapi dari head to toe boleh guna πŸ‘

    #TeamMamaBella #BirdnestEssence
    #KulitMakinCantikLicin #KulitMakinBersih

  •  2  0  2 July, 2020
  • Alhamdulillah hari ni Sabun Birdnest pun sold out sebanyak 11 ketul sabun. Ada customer sampai repeat order sorang 3 ketul tau. Wahh wahh mesti syokk habis guna sabun ni kan πŸ™ˆ

Sabun ni lima hengget je seketul tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan πŸ₯°πŸ‘

#TeamMamaBella #BirdnestPropolisCollagenSoap
#KulitCantikBerseri
#KulitBebasJerawat
  • Alhamdulillah hari ni Sabun Birdnest pun sold out sebanyak 11 ketul sabun. Ada customer sampai repeat order sorang 3 ketul tau. Wahh wahh mesti syokk habis guna sabun ni kan πŸ™ˆ

    Sabun ni lima hengget je seketul tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan πŸ₯°πŸ‘

    #TeamMamaBella #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #KulitCantikBerseri
    #KulitBebasJerawat

  •  3  0  2 July, 2020
  • Sejak sapu BNE ni kan kulit jadi tegang semacam jer tau.

Dah lah bila calit tu cepat je meresap masuk dalam kulit sebab BNE ni bersifat waterbased.

Kulit makin lembab, tak melekit, bau pulak wangi jer.

Ishhh, kalau gini lah hari hari nak sapu. Yang paling penting skin tu dirawat dengan rapi!

Pori pori yang luas tu akan jadi kecil, tak ada lagi dah nampak lobang pori besar2 😍

Best ke best ?? πŸ™ˆ

#TeamMamaBella
#StokisBneJohorBahru
#BirdnestEssence
#KulitMakinCantikBerseri
  • Sejak sapu BNE ni kan kulit jadi tegang semacam jer tau.

    Dah lah bila calit tu cepat je meresap masuk dalam kulit sebab BNE ni bersifat waterbased.

    Kulit makin lembab, tak melekit, bau pulak wangi jer.

    Ishhh, kalau gini lah hari hari nak sapu. Yang paling penting skin tu dirawat dengan rapi!

    Pori pori yang luas tu akan jadi kecil, tak ada lagi dah nampak lobang pori besar2 😍

    Best ke best ?? πŸ™ˆ

    #TeamMamaBella
    #StokisBneJohorBahru
    #BirdnestEssence
    #KulitMakinCantikBerseri

  •  1  0  1 July, 2020
  • Woww. Bahan dalam BPCS semua terbaik untuk kulit πŸ™ˆ

πŸ‘‰Propolis Dan Madu :

Sangat bagus untuk kelembapan kulit dan mengandungi anti oksidan yang tinggi.

πŸ‘‰Ekstrak Sarang Burung :

Menjadikan kulit licin, anjal dan berkilat, dan mengurangkan kedutan. Juga sebagai agen anti penuaan.

πŸ‘‰Ekstrak Luffa : 

Menyeimbangkan dan memutihkan kulit. Sesuai penggunaan setiap hari.

 πŸ‘‰Collagen :

Sebagai anti penuaan, selain menganjalkan boleh melicinkan, memutihkan serta memperbaiki kulit. 

Terujakan dengan manfaat bahan dalam BPCS. Offkozzz selamat untuk semua jenis kulit 😍

#BirdnestPropolisCollagenSoap 
#MukaMakinCantikLicin 
#KulitBebasJerawat 
#KulitBebasMinyak 
#TeamMamaBella
  • Woww. Bahan dalam BPCS semua terbaik untuk kulit πŸ™ˆ

    πŸ‘‰Propolis Dan Madu :

    Sangat bagus untuk kelembapan kulit dan mengandungi anti oksidan yang tinggi.

    πŸ‘‰Ekstrak Sarang Burung :

    Menjadikan kulit licin, anjal dan berkilat, dan mengurangkan kedutan. Juga sebagai agen anti penuaan.

    πŸ‘‰Ekstrak Luffa :

    Menyeimbangkan dan memutihkan kulit. Sesuai penggunaan setiap hari.

    πŸ‘‰Collagen :

    Sebagai anti penuaan, selain menganjalkan boleh melicinkan, memutihkan serta memperbaiki kulit.

    Terujakan dengan manfaat bahan dalam BPCS. Offkozzz selamat untuk semua jenis kulit 😍

    #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #MukaMakinCantikLicin
    #KulitBebasJerawat
    #KulitBebasMinyak
    #TeamMamaBella

  •  1  0  1 July, 2020
  • Sabun yang rega lima hengget je seketul ni tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan. Syokk habis weyyh. Tambah pulak sabun ni bau wangi sangat rasa nak gigit je sabun ni hihi πŸ™ˆ

β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
β˜‘οΈ Memudarkan jeragat
β˜‘οΈ Anti penuaan
β˜‘οΈ Anti kedutan
β˜‘οΈ Meremajakan kulit
β˜‘οΈ Kulit kering menjadi lembab
β˜‘οΈ Kulit kusam menjadi berseri
β˜‘οΈ Kulit berminyak kembali halus gebu
β˜‘οΈ Menyamarkan sunburn
β˜‘οΈ Memudarkan parut
β˜‘οΈ Mencerahkan kulit

#TeamMamaBella
#BirdnestPropolisCollagenSoap
#KulitCantikBerseri
  • Sabun yang rega lima hengget je seketul ni tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan. Syokk habis weyyh. Tambah pulak sabun ni bau wangi sangat rasa nak gigit je sabun ni hihi πŸ™ˆ

    β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
    β˜‘οΈ Memudarkan jeragat
    β˜‘οΈ Anti penuaan
    β˜‘οΈ Anti kedutan
    β˜‘οΈ Meremajakan kulit
    β˜‘οΈ Kulit kering menjadi lembab
    β˜‘οΈ Kulit kusam menjadi berseri
    β˜‘οΈ Kulit berminyak kembali halus gebu
    β˜‘οΈ Menyamarkan sunburn
    β˜‘οΈ Memudarkan parut
    β˜‘οΈ Mencerahkan kulit

    #TeamMamaBella
    #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #KulitCantikBerseri

  •  2  0  1 July, 2020
  • OHH PATUTLAH BILA PAKAI BNE NI KULIT MUKA JADI LEMBUT JE 😍

Sebab dalam BNE ni ada PITERA.

Apa itu pitera?

πŸ’œPitera adalah pati yies beras atau nama lain ragi yang terdapat di dalam beras.
πŸ’œPitera merupakan satu bahan effektif yang memperlambatkan penuaan.
πŸ’œMemperbaiki kulit secara keseluruhan
πŸ’œMembantu mengekalkan awet muda.
πŸ’œMelembapkan kulit secara semulajadi.
πŸ’œMembaiki tekstur kulit sehingga lebih mulus bak kilauan kristal.

Sebab tu kulit muka kita jadi soft kalah kulit baby noh. Ishh syokknyaaa πŸ™ˆ

#BirdnestEssenceByPna
#TeamMamaBella 
#StokisJohorBahru 
#KulitMakinCantikBerseri
  • OHH PATUTLAH BILA PAKAI BNE NI KULIT MUKA JADI LEMBUT JE 😍

    Sebab dalam BNE ni ada PITERA.

    Apa itu pitera?

    πŸ’œPitera adalah pati yies beras atau nama lain ragi yang terdapat di dalam beras.
    πŸ’œPitera merupakan satu bahan effektif yang memperlambatkan penuaan.
    πŸ’œMemperbaiki kulit secara keseluruhan
    πŸ’œMembantu mengekalkan awet muda.
    πŸ’œMelembapkan kulit secara semulajadi.
    πŸ’œMembaiki tekstur kulit sehingga lebih mulus bak kilauan kristal.

    Sebab tu kulit muka kita jadi soft kalah kulit baby noh. Ishh syokknyaaa πŸ™ˆ

    #BirdnestEssenceByPna
    #TeamMamaBella
    #StokisJohorBahru
    #KulitMakinCantikBerseri

  •  3  0  30 June, 2020
  • BNE + BPCS

Ramai customer ingat BIRDNEST ESSENCE DAN SABUN PROPOLIS adik beradik πŸ˜€

RUPANYA bukan ..
Kedua2 ni dari keluaran founder yang berbeza .

JANGAN SALAH FAHAM YA❗

TAPI bila 2 produk nii bergabung maka dapatlah hasil yang KEBABOMMM .. COMBO LETOPS NI CUMA RM25 πŸ”₯

Pasti Puas Hati❗READY STOCK ya uollss πŸ€—

#BirdnestPropolisCollagenSoap
#BirdnestEssenceByPna
#SetKulitCantikBerseri 
#TeamMamaBella
  • BNE + BPCS

    Ramai customer ingat BIRDNEST ESSENCE DAN SABUN PROPOLIS adik beradik πŸ˜€

    RUPANYA bukan ..
    Kedua2 ni dari keluaran founder yang berbeza .

    JANGAN SALAH FAHAM YA❗

    TAPI bila 2 produk nii bergabung maka dapatlah hasil yang KEBABOMMM .. COMBO LETOPS NI CUMA RM25 πŸ”₯

    Pasti Puas Hati❗READY STOCK ya uollss πŸ€—

    #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #BirdnestEssenceByPna
    #SetKulitCantikBerseri
    #TeamMamaBella

  •  3  0  29 June, 2020
  • Ni la salah seorang agen mama berbangsa india yang mama nak share tadi kat uolls. Pada mulanya masa 17 Jun, agen mama ni sign up jadi dropship je tau. Baru je join dropship tak sampai seminggu, terus dia inform mama nak sign up terus ke level agen Gold Mini Bird untuk 10 botol punya.

Mama tanya agen mama ni tau dalam 10 botol tu ada orang dah book ke?? Katanya dah 8 botol orang order. Wahh wahh..Bukan main laju ya buat sales. Tahniah dear Sharmila Sarmi Kalai sebab konsisten buat sales dan berjaya naik level ke agen πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 

Sebab tu la kejayaan ni tak kenal bangsa, jantina atau umur. Siapa yang buat, dia yang dapat okay. Bagi area Johor Bahru yang nak cari stock Birdnest Essence ni boleh kejar agen mama ni laju2 okay πŸ‘

#TeamMamaBella #BirdnestEssence
#ProdukViralRM20 #AgenJohorBahru
  • Ni la salah seorang agen mama berbangsa india yang mama nak share tadi kat uolls. Pada mulanya masa 17 Jun, agen mama ni sign up jadi dropship je tau. Baru je join dropship tak sampai seminggu, terus dia inform mama nak sign up terus ke level agen Gold Mini Bird untuk 10 botol punya.

    Mama tanya agen mama ni tau dalam 10 botol tu ada orang dah book ke?? Katanya dah 8 botol orang order. Wahh wahh..Bukan main laju ya buat sales. Tahniah dear Sharmila Sarmi Kalai sebab konsisten buat sales dan berjaya naik level ke agen πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Sebab tu la kejayaan ni tak kenal bangsa, jantina atau umur. Siapa yang buat, dia yang dapat okay. Bagi area Johor Bahru yang nak cari stock Birdnest Essence ni boleh kejar agen mama ni laju2 okay πŸ‘

    #TeamMamaBella #BirdnestEssence
    #ProdukViralRM20 #AgenJohorBahru

  •  5  0  29 June, 2020
  • πŸ•ŠοΈBIRDNEST ESSENCEπŸ•ŠοΈ Kenapa BirdNest Essence sangat penting pada wajah ?

Antara fungsi utama #BirdnestEssence ialah: β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
β˜‘οΈ Merawat skin breakout / sensitif
β˜‘οΈ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
β˜‘οΈ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
β˜‘οΈ Mengembalikan keanjalan kulit
β˜‘οΈ Meratakan bekas/lubang jerawat
β˜‘οΈ Menegangkan kulit
β˜‘οΈ Merawat kulit kusam
β˜‘οΈ Melambatkan penuaan
β˜‘οΈ Menjadikan tona kulit sekata
β˜‘οΈ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

Berkenan ke di hati?? Jom la order sebotol πŸ€—

#TeamBirdNestHebat
#TeamMamaBella
#BirdNestEssenceByPna
#KulitMakinCantikLicin
#KulitBebasJerawat
#KulitBebasMinyak
  • πŸ•ŠοΈBIRDNEST ESSENCEπŸ•ŠοΈ Kenapa BirdNest Essence sangat penting pada wajah ?

    Antara fungsi utama #BirdnestEssence ialah: β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
    β˜‘οΈ Merawat skin breakout / sensitif
    β˜‘οΈ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
    β˜‘οΈ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
    β˜‘οΈ Mengembalikan keanjalan kulit
    β˜‘οΈ Meratakan bekas/lubang jerawat
    β˜‘οΈ Menegangkan kulit
    β˜‘οΈ Merawat kulit kusam
    β˜‘οΈ Melambatkan penuaan
    β˜‘οΈ Menjadikan tona kulit sekata
    β˜‘οΈ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

    Berkenan ke di hati?? Jom la order sebotol πŸ€—

    #TeamBirdNestHebat
    #TeamMamaBella
    #BirdNestEssenceByPna
    #KulitMakinCantikLicin
    #KulitBebasJerawat
    #KulitBebasMinyak

  •  2  0  28 June, 2020
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer hellokkk sesangat.

Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni uolls dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

Haa itu namanya skin uolls tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal hellok tanpa ada garis kedutan or halus.

Best ke best?
Itu lah BNE, power kan 😊

Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak uolls nampak awet muda gittuww.

www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

#TeamBirdNestHebat
#TeamMamaBella
#StokisJohorBahru
#BirdNestEssenceByPna
#RoadToHealthySkin
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer hellokkk sesangat.

    Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni uolls dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

    Haa itu namanya skin uolls tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal hellok tanpa ada garis kedutan or halus.

    Best ke best?
    Itu lah BNE, power kan 😊

    Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak uolls nampak awet muda gittuww.

    www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

    #TeamBirdNestHebat
    #TeamMamaBella
    #StokisJohorBahru
    #BirdNestEssenceByPna
    #RoadToHealthySkin

  •  3  0  27 June, 2020
  • 🌼 BIRDNEST ESSENCE by PNA 🌼

Essence pertama produk Malaysia berasaskan sarang burung layang-layang asli. ❀ Khasiat sarang burung sudah pasti boleh mencantikkan kulit dan anti penuaan. ❀ Fokus BNE bukan lah untuk putih. TETAPI kita nak kulit gebu, lembut, sihat, bersih dan tiada cela 😍

Sarang burung mahal ?
Jangan risau dengan BNE anda semua pasti mampu milik untuk memilikinya 😘 βœ”οΈ Jerawat
βœ”οΈJeragat
βœ”οΈKulit kusam
βœ”οΈTona tidak sekata
βœ”οΈLiang pori-pori terbuka

#BirdnestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat 
#TeamMamaBella 
#KulitCantikBerseri
  • 🌼 BIRDNEST ESSENCE by PNA 🌼

    Essence pertama produk Malaysia berasaskan sarang burung layang-layang asli. ❀ Khasiat sarang burung sudah pasti boleh mencantikkan kulit dan anti penuaan. ❀ Fokus BNE bukan lah untuk putih. TETAPI kita nak kulit gebu, lembut, sihat, bersih dan tiada cela 😍

    Sarang burung mahal ?
    Jangan risau dengan BNE anda semua pasti mampu milik untuk memilikinya 😘 βœ”οΈ Jerawat
    βœ”οΈJeragat
    βœ”οΈKulit kusam
    βœ”οΈTona tidak sekata
    βœ”οΈLiang pori-pori terbuka

    #BirdnestEssenceByPna
    #TeamBirdNestHebat
    #TeamMamaBella
    #KulitCantikBerseri

  •  2  0  25 June, 2020
  • Done cod πŸ’ž

Alhamdulillah anak agen restock sepasang Telekung Nur Shahida dan 4 box Flush 4 Fiit.
Telekung ni sangat cantik dan selesa dipakai ya. Direka dengan sulam tekat berkualiti siap ada sejadah mini sekali. 
Flush 4 Fiit pula membantu proses detoks dan menjaga metabolisma badan serta membantu atasi masalah perut buncit πŸ‘

#TeamMamaBella 
#Flush4Fiit
#LawasMembuang 
#PerutKempis
#TelekungNurShahida #CantikSelesaDipakai
  • Done cod πŸ’ž

    Alhamdulillah anak agen restock sepasang Telekung Nur Shahida dan 4 box Flush 4 Fiit.
    Telekung ni sangat cantik dan selesa dipakai ya. Direka dengan sulam tekat berkualiti siap ada sejadah mini sekali.
    Flush 4 Fiit pula membantu proses detoks dan menjaga metabolisma badan serta membantu atasi masalah perut buncit πŸ‘

    #TeamMamaBella
    #Flush4Fiit
    #LawasMembuang
    #PerutKempis
    #TelekungNurShahida #CantikSelesaDipakai

  •  3  0  25 June, 2020
  • Warna yang lebih menawan dengan sulaman tekat serta dilengkapi poket sorok dan sejadah mini. 
Koleksi terbaru telekung Nur Shahida, direka khas untuk semua bentuk muka, serta memenuhi pelbagai aspek bagi menjamin keselesaan pemakai ketika beribadah. 
Jadi korang tak perlu lagi risau tentang kain panas masa solat, kain jarang, bahagian dagu longgar atau ketat. Semuanya sudah terjamin! Suka ke suka? 😍

#TelekungNurShahida
#AsLegacyMalaysia 
#TeamMamaBella
  • Warna yang lebih menawan dengan sulaman tekat serta dilengkapi poket sorok dan sejadah mini.
    Koleksi terbaru telekung Nur Shahida, direka khas untuk semua bentuk muka, serta memenuhi pelbagai aspek bagi menjamin keselesaan pemakai ketika beribadah.
    Jadi korang tak perlu lagi risau tentang kain panas masa solat, kain jarang, bahagian dagu longgar atau ketat. Semuanya sudah terjamin! Suka ke suka? 😍

    #TelekungNurShahida
    #AsLegacyMalaysia
    #TeamMamaBella

  •  3  0  25 June, 2020
  • BIRDNEST ESSENCE BLACK GOLD BY PNA

Ada 1001 rahsia yang terkandung dalam produk hot ni tau πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Siapa lagi yang tak tahu apa kebaikan BNE ni? πŸ’ž Mencerah & melembutkan kulit
πŸ’ž Melambatkan penuaan (kulit lebih tegang)
πŸ’ž Mengecilkan liang pori terbuka
πŸ’ž Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
πŸ’ž Menghilangkan bintik hitam & parut jerawat
πŸ’ž Menjadikan tona kulit sekata
πŸ’ž Meratakan lubang bekas jerawat
πŸ’ž Merawat kulit kusam
πŸ’ž Kulit lebih glowing tanpa cela
πŸ’ž Mengatasi masalah jerawat

Best ke best ?? πŸ€—

#TeamBirdnestHebat
#TeamMamaBella
#BirdnestEssenceByPna
#KulitMakinCantikGlowing
  • BIRDNEST ESSENCE BLACK GOLD BY PNA

    Ada 1001 rahsia yang terkandung dalam produk hot ni tau πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Siapa lagi yang tak tahu apa kebaikan BNE ni? πŸ’ž Mencerah & melembutkan kulit
    πŸ’ž Melambatkan penuaan (kulit lebih tegang)
    πŸ’ž Mengecilkan liang pori terbuka
    πŸ’ž Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
    πŸ’ž Menghilangkan bintik hitam & parut jerawat
    πŸ’ž Menjadikan tona kulit sekata
    πŸ’ž Meratakan lubang bekas jerawat
    πŸ’ž Merawat kulit kusam
    πŸ’ž Kulit lebih glowing tanpa cela
    πŸ’ž Mengatasi masalah jerawat

    Best ke best ?? πŸ€—

    #TeamBirdnestHebat
    #TeamMamaBella
    #BirdnestEssenceByPna
    #KulitMakinCantikGlowing

  •  4  0  24 June, 2020

Top #TeamMamaBella Posts

  • Calitan dia buat orang jadi ketagih,
Sekali calit dua kali calit eh ehh last last sehari bantai sampai lima kali 😝

Bersaka betul kan hang ni BNE

Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan boleh je roger mama okay 😘

www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

#TeamBirdNestHebat
#TeamMamaBella
#BirdNestEssenceByPna
  • Calitan dia buat orang jadi ketagih,
    Sekali calit dua kali calit eh ehh last last sehari bantai sampai lima kali 😝

    Bersaka betul kan hang ni BNE

    Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan boleh je roger mama okay 😘

    www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

    #TeamBirdNestHebat
    #TeamMamaBella
    #BirdNestEssenceByPna

  •  4  0  16 June, 2020
  • Sejak sapu BNE ni kan kulit jadi tegang semacam jer tau.

Dah lah bila calit tu cepat je meresap masuk dalam kulit sebab BNE ni bersifat waterbased.

Kulit makin lembab, tak melekit, bau pulak wangi jer.

Ishhh, kalau gini lah hari hari nak sapu. Yang paling penting skin tu dirawat dengan rapi!

Pori pori yang luas tu akan jadi kecil, tak ada lagi dah nampak lobang pori besar2 😍

Best ke best ???? www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

#TeamBirdNestHebat
#TeamMamaBella
#BirdNestEssenceByPna
#KulitBertambahCantik
#KulitSihatGebu
  • Sejak sapu BNE ni kan kulit jadi tegang semacam jer tau.

    Dah lah bila calit tu cepat je meresap masuk dalam kulit sebab BNE ni bersifat waterbased.

    Kulit makin lembab, tak melekit, bau pulak wangi jer.

    Ishhh, kalau gini lah hari hari nak sapu. Yang paling penting skin tu dirawat dengan rapi!

    Pori pori yang luas tu akan jadi kecil, tak ada lagi dah nampak lobang pori besar2 😍

    Best ke best ???? www.wasap.my/+60105789525/BirdnestEssence

    #TeamBirdNestHebat
    #TeamMamaBella
    #BirdNestEssenceByPna
    #KulitBertambahCantik
    #KulitSihatGebu

  •  5  0  1 June, 2020
  • Gel mandian aura 7 bunga mampu mengembalikan aura yang positif. Segar dan harum sepanjang masa. 🌺🌼🌸 Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda. 😍

#MandianAura7Bunga 
#aurapositif 
#BadanSegar 
#Badanwangi
#kulitcantikberseri 
#ASLegacy 
#TeamMamaBella
  • Gel mandian aura 7 bunga mampu mengembalikan aura yang positif. Segar dan harum sepanjang masa. 🌺🌼🌸 Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda. 😍

    #MandianAura7Bunga
    #aurapositif
    #BadanSegar
    #Badanwangi
    #kulitcantikberseri
    #ASLegacy
    #TeamMamaBella

  •  3  3  28 March, 2020
  • Sabun yang berharga RM5 je seketul ni tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan. Syokk habis weyyh πŸ₯°πŸ‘ Grab sekali memang repeat berkali2. Bau dia ketagih terukss. Sabun ni bau wangi sangat tau sampai mama rasa nak gigit je sabun ni hihi πŸ™ˆ β™₯️ BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP β™₯️ BERKUALITI LULUS KKM β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
β˜‘οΈ Memudarkan jeragat
β˜‘οΈ Anti penuaan
β˜‘οΈ Anti kedutan
β˜‘οΈ Meremajakan kulit
β˜‘οΈ Kulit kering menjadi lembab
β˜‘οΈ Kulit kusam menjadi berseri
β˜‘οΈ Kulit berminyak kembali halus gebu
β˜‘οΈ Menyamarkan sunburn
β˜‘οΈ Memudarkan parut
β˜‘οΈ Mencerahkan kulit

All ready stock..Cod berdekatan dan pos seluruh Malaysia πŸššπŸ“¦ Nak order jom roger je mama πŸ€—
http://www.wasap.my/+60105789525/SabunBPCS

#TeamMamaBella
#BirdnestPropolisCollagenSoap 
#KulitBebasJerawat
#KulitCerahBerseri
  • Sabun yang berharga RM5 je seketul ni tapi mampu selesaikan pelbagai masalah muka dan seluruh tubuh badan. Syokk habis weyyh πŸ₯°πŸ‘ Grab sekali memang repeat berkali2. Bau dia ketagih terukss. Sabun ni bau wangi sangat tau sampai mama rasa nak gigit je sabun ni hihi πŸ™ˆ β™₯️ BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP β™₯️ BERKUALITI LULUS KKM β˜‘οΈ Mengecutkan jerawat
    β˜‘οΈ Memudarkan jeragat
    β˜‘οΈ Anti penuaan
    β˜‘οΈ Anti kedutan
    β˜‘οΈ Meremajakan kulit
    β˜‘οΈ Kulit kering menjadi lembab
    β˜‘οΈ Kulit kusam menjadi berseri
    β˜‘οΈ Kulit berminyak kembali halus gebu
    β˜‘οΈ Menyamarkan sunburn
    β˜‘οΈ Memudarkan parut
    β˜‘οΈ Mencerahkan kulit

    All ready stock..Cod berdekatan dan pos seluruh Malaysia πŸššπŸ“¦ Nak order jom roger je mama πŸ€—
    http://www.wasap.my/+60105789525/SabunBPCS

    #TeamMamaBella
    #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #KulitBebasJerawat
    #KulitCerahBerseri

  •  3  0  16 June, 2020
  • Okay malam ni mama nak share sikit testimoni muka mama sendiri lepas 2 bulan guna Set Birdnest..Muka mama ni jenis yang kusam dan mudah berminyak tau..Alhamdulillah mama memang puas hati sangat2 guna Set Birdnest ni sebab memang serasi dengan mama walaupun kulit mama jenis sensitif.

So far mama guna Set Birdnest ni start 22 Mac sampai lah sekarang..So kira ngam 2 set mama dah guna selama 2 bulan..Kandungan set ni pun terdiri dari bahan semulajadi tau uollss siap ada KELULUSAN KKM lagi.

So jangan ragu2 ya nak guna Set Birdnest ni..Produk bagus dan harga berbaloi sebab tu mama nak sangat share dengan uolls semua 😊😊😍😍 #TeamMamaBella
#BirdnestEssence
#BirdnestPropolisCollagenSoap
#KulitCantikGlowing
#KulitBebasJerawat BebasJerawat
#KulitBebasMinyak
  • Okay malam ni mama nak share sikit testimoni muka mama sendiri lepas 2 bulan guna Set Birdnest..Muka mama ni jenis yang kusam dan mudah berminyak tau..Alhamdulillah mama memang puas hati sangat2 guna Set Birdnest ni sebab memang serasi dengan mama walaupun kulit mama jenis sensitif.

    So far mama guna Set Birdnest ni start 22 Mac sampai lah sekarang..So kira ngam 2 set mama dah guna selama 2 bulan..Kandungan set ni pun terdiri dari bahan semulajadi tau uollss siap ada KELULUSAN KKM lagi.

    So jangan ragu2 ya nak guna Set Birdnest ni..Produk bagus dan harga berbaloi sebab tu mama nak sangat share dengan uolls semua 😊😊😍😍 #TeamMamaBella
    #BirdnestEssence
    #BirdnestPropolisCollagenSoap
    #KulitCantikGlowing
    #KulitBebasJerawat BebasJerawat
    #KulitBebasMinyak

  •  10  0  28 May, 2020
  • BNE ready stock uolls πŸ€—
Stock sentiasa keluar masuk tau sebab permintaan BNE ni bukan biashe-biashe okay.

RM20 jer ni tapi result dia mampu buat kulit uollss cantik licin ching ching β™₯️ BNE ni sesuai untuk siapa? 
Sesuai untuk semua orang dan semua jenis kulit. Jangan risau, BNE ada kelulusan KKM. Calit lah tanpa was was 😘😘 #BirdnestEssenceByPna
#TeamMamaBella
#KulitMakinCantikLicin
  • BNE ready stock uolls πŸ€—
    Stock sentiasa keluar masuk tau sebab permintaan BNE ni bukan biashe-biashe okay.

    RM20 jer ni tapi result dia mampu buat kulit uollss cantik licin ching ching β™₯️ BNE ni sesuai untuk siapa?
    Sesuai untuk semua orang dan semua jenis kulit. Jangan risau, BNE ada kelulusan KKM. Calit lah tanpa was was 😘😘 #BirdnestEssenceByPna
    #TeamMamaBella
    #KulitMakinCantikLicin

  •  2  0  19 June, 2020
  • 🌼 Done cod 🌼

Alhamdulillah terima kasih pada my leader Kak Nurul tolong codkan Flush 4 Fiit 3 box ke area Bandar Tun Razak. Terima kasih juga bagi yang berurusan dengan mama ya 😊 πŸ“πŸ“ FLUSH 4 FIITπŸ“πŸ“ β˜‘ Kebaikan : πŸ’₯Membantu proses detoks dan menjaga metabolisma badan.
πŸ’₯Membersihkan perut, membakar lemak dan memberi tenaga.
πŸ’₯Mengekalkan berat badan ideal.
πŸ’₯Membantu atasi masalah perut buncit.
πŸ’₯Mengurangkan jerawat dan mencantikkan kulit.

#TeamMamaBella 
#Flush4Fiit
#LawasMembuang 
#PerutKempis
  • 🌼 Done cod 🌼

    Alhamdulillah terima kasih pada my leader Kak Nurul tolong codkan Flush 4 Fiit 3 box ke area Bandar Tun Razak. Terima kasih juga bagi yang berurusan dengan mama ya 😊 πŸ“πŸ“ FLUSH 4 FIITπŸ“πŸ“ β˜‘ Kebaikan : πŸ’₯Membantu proses detoks dan menjaga metabolisma badan.
    πŸ’₯Membersihkan perut, membakar lemak dan memberi tenaga.
    πŸ’₯Mengekalkan berat badan ideal.
    πŸ’₯Membantu atasi masalah perut buncit.
    πŸ’₯Mengurangkan jerawat dan mencantikkan kulit.

    #TeamMamaBella
    #Flush4Fiit
    #LawasMembuang
    #PerutKempis

  •  2  0  22 May, 2020
  • Morning semua 🌹

Pagi tadi dah sarapan untuk perut kan? Jangan lupa sarapan sekali untuk skin muka kita ya.

Skin pun perlu di jaga dan di belai juga tau ❀️ Done calit. Uollss dah calit ke ? 😍

#TeamMamaBella
#BirdnestEssenceByPna
#KulitCantikGlowing
  • Morning semua 🌹

    Pagi tadi dah sarapan untuk perut kan? Jangan lupa sarapan sekali untuk skin muka kita ya.

    Skin pun perlu di jaga dan di belai juga tau ❀️ Done calit. Uollss dah calit ke ? 😍

    #TeamMamaBella
    #BirdnestEssenceByPna
    #KulitCantikGlowing

  •  2  0  4 June, 2020