#SungaiChoh Instagram Photos & Videos

SungaiChoh - 8.8k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
40.5
average likes

Latest #SungaiChoh Posts

  • Live Bersama Bonda Rozita Ibrahim..
. 
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Live Bersama Bonda Rozita Ibrahim..
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  8 hours ago
  • Promosi minggu ni.. 😍😍
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Promosi minggu ni.. 😍😍
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  2  0  10 hours ago
  • Selain skincare rutin kite mesti nk makeup pulak kan 🀭 tadaa ni ade Foudation Ainaa pulak best pasal foundation ni dia sesuai untuk semua jenis warna kulit dri yg putih sampai yg gelap and dia tak jadikna skin korang kelabu pun kalau pakai foundation ni 😍 ade lagi yang best dia dapat jadikan skin korang nmpk glowing gitu huhuhuhu foundation ni sesuai kalau korang yg nk natural skin pam kn sikit je dh sekata tau 🀩

Berminat nk oder boleh pm Jannah terus beli foudation dapat freegive beauty blend lagi tau haa  bukan basye basye okay πŸ’žπŸ˜

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • Selain skincare rutin kite mesti nk makeup pulak kan 🀭 tadaa ni ade Foudation Ainaa pulak best pasal foundation ni dia sesuai untuk semua jenis warna kulit dri yg putih sampai yg gelap and dia tak jadikna skin korang kelabu pun kalau pakai foundation ni 😍 ade lagi yang best dia dapat jadikan skin korang nmpk glowing gitu huhuhuhu foundation ni sesuai kalau korang yg nk natural skin pam kn sikit je dh sekata tau 🀩

    Berminat nk oder boleh pm Jannah terus beli foudation dapat freegive beauty blend lagi tau haa bukan basye basye okay πŸ’žπŸ˜

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  3  0  11 hours ago
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

Gatal- gatal kulit lenyap.

Badan terasa bersih dan wangi

RASA FRESHHHHH 😍😍😍😍

follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
Like FB : Sabun Rawang
.
Hendak info : ⬇️⬇️
#0143116767
#0139150657
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
.
#marineessence
#sabunketiak
#sabun
#pencuci
#eczema
#gatalgatal
#cucibaju
#eziclean
#bandarbarusungaibuaya
#countryhome
#tamanpelangi
#johor
#kedah
#melaka
#seremban
#bandarsungaibuaya
#rawang
#pahang
#kkb
#batangkali
#serendah
#sungaichoh
#putrajaya
#subangjaya
#alamanda
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

    Gatal- gatal kulit lenyap.

    Badan terasa bersih dan wangi

    RASA FRESHHHHH 😍😍😍😍

    follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
    Like FB : Sabun Rawang
    .
    Hendak info : ⬇️⬇️
    #0143116767
    #0139150657
    ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
    .
    #marineessence
    #sabunketiak
    #sabun
    #pencuci
    #eczema
    #gatalgatal
    #cucibaju
    #eziclean
    #bandarbarusungaibuaya
    #countryhome
    #tamanpelangi
    #johor
    #kedah
    #melaka
    #seremban
    #bandarsungaibuaya
    #rawang
    #pahang
    #kkb
    #batangkali
    #serendah
    #sungaichoh
    #putrajaya
    #subangjaya
    #alamanda

  •  0  0  13 August, 2020
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

Dapatkan dari Agen yang diyakini dan pastikan ori.

follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
Like FB : Sabun Rawang
.
Hendak info : ⬇️⬇️
#0143116767
#0139150657
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
.
#marineessence
#sabunketiak
#sabun
#pencuci
#eczema
#gatalgatal
#cucibaju
#eziclean
#bandarbarusungaibuaya
#countryhome
#tamanpelangi
#johor
#kedah
#melaka
#seremban
#bandarsungaibuaya
#rawang
#pahang
#kkb
#batangkali
#serendah
#sungaichoh
#putrajaya
#subangjaya
#alamanda
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

    Dapatkan dari Agen yang diyakini dan pastikan ori.

    follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
    Like FB : Sabun Rawang
    .
    Hendak info : ⬇️⬇️
    #0143116767
    #0139150657
    ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
    .
    #marineessence
    #sabunketiak
    #sabun
    #pencuci
    #eczema
    #gatalgatal
    #cucibaju
    #eziclean
    #bandarbarusungaibuaya
    #countryhome
    #tamanpelangi
    #johor
    #kedah
    #melaka
    #seremban
    #bandarsungaibuaya
    #rawang
    #pahang
    #kkb
    #batangkali
    #serendah
    #sungaichoh
    #putrajaya
    #subangjaya
    #alamanda

  •  1  0  13 August, 2020
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

Gatal- gatal kulit lenyap. 

Alahan kemerah-merahan jadi kering dan sembuh.

Badan terasa bersih dan wangi

follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
Like FB : Sabun Rawang
.
Hendak info : ⬇️⬇️
#0143116767
#0139150657
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
.
#marineessence
#sabunketiak
#sabun
#pencuci
#eczema
#gatalgatal
#cucibaju
#eziclean
#bandarbarusungaibuaya
#countryhome
#tamanpelangi
#johor
#kedah
#melaka
#seremban
#bandarsungaibuaya
#rawang
#pahang
#kkb
#batangkali
#serendah
#sungaichoh
#putrajaya
#subangjaya
#alamanda
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

    Gatal- gatal kulit lenyap.

    Alahan kemerah-merahan jadi kering dan sembuh.

    Badan terasa bersih dan wangi

    follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
    Like FB : Sabun Rawang
    .
    Hendak info : ⬇️⬇️
    #0143116767
    #0139150657
    ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
    .
    #marineessence
    #sabunketiak
    #sabun
    #pencuci
    #eczema
    #gatalgatal
    #cucibaju
    #eziclean
    #bandarbarusungaibuaya
    #countryhome
    #tamanpelangi
    #johor
    #kedah
    #melaka
    #seremban
    #bandarsungaibuaya
    #rawang
    #pahang
    #kkb
    #batangkali
    #serendah
    #sungaichoh
    #putrajaya
    #subangjaya
    #alamanda

  •  2  0  13 August, 2020
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

Gatal- gatal kulit lenyap.

Badan terasa bersih dan wangi

follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
Like FB : Sabun Rawang
.
Hendak info : ⬇️⬇️
#0143116767
#0139150657
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
.
#marineessence
#sabunketiak
#sabun
#pencuci
#eczema
#gatalgatal
#cucibaju
#eziclean
#bandarbarusungaibuaya
#countryhome
#tamanpelangi
#johor
#kedah
#melaka
#seremban
#bandarsungaibuaya
#rawang
#pahang
#kkb
#batangkali
#serendah
#sungaichoh
#putrajaya
#subangjaya
#alamanda
  • Marine Essence mengandungi Garam Buluh

    Gatal- gatal kulit lenyap.

    Badan terasa bersih dan wangi

    follow ig: sabun.me.ezclean_sgbuaya
    Like FB : Sabun Rawang
    .
    Hendak info : ⬇️⬇️
    #0143116767
    #0139150657
    ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ (Klik utk lihat produk)
    .
    #marineessence
    #sabunketiak
    #sabun
    #pencuci
    #eczema
    #gatalgatal
    #cucibaju
    #eziclean
    #bandarbarusungaibuaya
    #countryhome
    #tamanpelangi
    #johor
    #kedah
    #melaka
    #seremban
    #bandarsungaibuaya
    #rawang
    #pahang
    #kkb
    #batangkali
    #serendah
    #sungaichoh
    #putrajaya
    #subangjaya
    #alamanda

  •  1  0  13 August, 2020
  • Semua orang nk skin gebu dan bersih kn so kne lh usaha sayang kalau dibiarkan pun tak jadi apo kakak, abang, πŸ‘Œ 

So product Ainaa Beauty lh product yg terbaik sesuai untuk semua jenis kulit slowly but surely πŸ‘Œ menggunakan bahan yg alami lagi 🀩 korang boleh jugak kalau nk add on product but makesure product tu bukan dari bahan merkuri okay πŸ‘

Boleh terus tekan link kalau u guys nk tahu detail product ainaa A-Z jannah bagiπŸ‘Œ korang beli Jannah guide πŸ’ž

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • Semua orang nk skin gebu dan bersih kn so kne lh usaha sayang kalau dibiarkan pun tak jadi apo kakak, abang, πŸ‘Œ

    So product Ainaa Beauty lh product yg terbaik sesuai untuk semua jenis kulit slowly but surely πŸ‘Œ menggunakan bahan yg alami lagi 🀩 korang boleh jugak kalau nk add on product but makesure product tu bukan dari bahan merkuri okay πŸ‘

    Boleh terus tekan link kalau u guys nk tahu detail product ainaa A-Z jannah bagiπŸ‘Œ korang beli Jannah guide πŸ’ž

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  11  0  13 August, 2020
  • Korang yg beli dengan Jannah jangan buang tau card ni kumpulkan 9 sticker kut rezeki dapat freegive kan πŸ€—.

So nk freegive best2 kne lh beli skincare Ainaa ni 🀩 beli satu product pun dpt freegive kalau kumpul 9 sticker ni freegive ape dapat erk? haa nak tahu kne grab skincare Ainaa ni 🀩.

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • Korang yg beli dengan Jannah jangan buang tau card ni kumpulkan 9 sticker kut rezeki dapat freegive kan πŸ€—.

    So nk freegive best2 kne lh beli skincare Ainaa ni 🀩 beli satu product pun dpt freegive kalau kumpul 9 sticker ni freegive ape dapat erk? haa nak tahu kne grab skincare Ainaa ni 🀩.

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  9  0  13 August, 2020
  • How to choose the best serum ?

I suggest Ainaa Serum because haaaa ok awak tak pandai BI berangan nk speaking kau 🀣

Okay kenapa ainaa serum ni best ok first Jannah nk korang tahu bahan asas ainaa serum ni dari aloe vera haa korang pun tahu kan aloe vera dapat lembapkan skin kite so tu best part kt serum Ainaa ni πŸ€—

Kelebihan dia pulak 😍
🌼 kecutkan jerawat
🌼 pudarkan parut jeragat
🌼 sekatakn tona kulit
🌼 melembapkan skin

That all for ainaa serum haaa okay so korang berminat nk grab serum boleh trus pm Jannah ❀️
 
πŸ”₯ BELI 1 DAPAT FREEGIVE πŸ”₯

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • How to choose the best serum ?

    I suggest Ainaa Serum because haaaa ok awak tak pandai BI berangan nk speaking kau 🀣

    Okay kenapa ainaa serum ni best ok first Jannah nk korang tahu bahan asas ainaa serum ni dari aloe vera haa korang pun tahu kan aloe vera dapat lembapkan skin kite so tu best part kt serum Ainaa ni πŸ€—

    Kelebihan dia pulak 😍
    🌼 kecutkan jerawat
    🌼 pudarkan parut jeragat
    🌼 sekatakn tona kulit
    🌼 melembapkan skin

    That all for ainaa serum haaa okay so korang berminat nk grab serum boleh trus pm Jannah ❀️

    πŸ”₯ BELI 1 DAPAT FREEGIVE πŸ”₯

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  9  0  12 August, 2020
  • Nahh korang boleh tengok feedback ni sbb Jannah sendiri oily skin bile dah konsisten dengan set Ainaa Beauty my result skin rase lembap je tau so korang mne blm grab cepat grab dengan Jannah sekarang okay😍

Jangan buat syok kalau kulit hang glowing bile kene sun🌀️ tu bkn glowing tu berminyak tandanya kalau jenis yang suke sport lagi lh banyak minyak kje dlm gudang pun akan menyebabkan skin berminyak ok πŸ‘Œ

Jadi renungkan lah Jannah tegur dulu sblm orang lain tegur okay 😘

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • Nahh korang boleh tengok feedback ni sbb Jannah sendiri oily skin bile dah konsisten dengan set Ainaa Beauty my result skin rase lembap je tau so korang mne blm grab cepat grab dengan Jannah sekarang okay😍

    Jangan buat syok kalau kulit hang glowing bile kene sun🌀️ tu bkn glowing tu berminyak tandanya kalau jenis yang suke sport lagi lh banyak minyak kje dlm gudang pun akan menyebabkan skin berminyak ok πŸ‘Œ

    Jadi renungkan lah Jannah tegur dulu sblm orang lain tegur okay 😘

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  5  0  12 August, 2020
  • Ape yg orang nak dalam skincare orang akan cari jenis tekstur ringan so korang boleh tengok ni dri cleanser smpi sunscreen tekstur dia ringan sangat haaaa best kan walaupun tekstur dia ringan effect yg kite dpt pun best 😍 seronok bukan so korang mne nk grab set skincare ainaa boleh pm Jannah okay 😘😘

Takkan nk tengok kawan je cantik kne lh usaha supaya kite selesa bile dapat berkawan dengan orang cantik 😘 baru boleh jadi BFF πŸ’ž

#nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping
  • Ape yg orang nak dalam skincare orang akan cari jenis tekstur ringan so korang boleh tengok ni dri cleanser smpi sunscreen tekstur dia ringan sangat haaaa best kan walaupun tekstur dia ringan effect yg kite dpt pun best 😍 seronok bukan so korang mne nk grab set skincare ainaa boleh pm Jannah okay 😘😘

    Takkan nk tengok kawan je cantik kne lh usaha supaya kite selesa bile dapat berkawan dengan orang cantik 😘 baru boleh jadi BFF πŸ’ž

    #nsabeautymirza #nsabeautyofficial #ainaasunscreen #ainaascrub #ainacleanser #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaserum #ainaaserum #cod #selfpickup #stayhome #sungaichoh #sungaibuaya #staysafe #bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #rasa #batangkali #kualakububharu #kulitsihat #ikbnpertak #pkp #promosi #produklaris #trusttedsellermalaysia #onlineshopping

  •  19  0  12 August, 2020

Top #SungaiChoh Posts

  • Hari ni kita makeup mama sendiri pula. Selalu makeup orang je😊 mama request makeup yang natural untuk pergi kenduri. Tapi base makeup nak full & tahan lama πŸ˜ŒπŸ‘ŒπŸ» Baiklah mama....
Any makeup  inquiries, do whatsapp me
0172699660 (shira)
#makeupbyshirashakir
#eskaycollection #notrimmedeyebrow 
#makeuptunang #makeupkahwin #makeupnikah #makeupdinner #makeupmurah #makeuptahanlama #makeupoutdoor  #makeupmalaysia #solemnization #butikpengantin #weddingMY #makeupselangor #makeupkualakububharu #makeuphuluselangor #makeupevent #makeupkonvo #makeupmalaysia #makeupsimple #kerjakahwin 
#solemnization #sungaichoh #kualakububharu #pelamin #pengantin #butikpengantin #pakejperkahwinan #kerjakahwinmurah  #kerjakahwin
  • Hari ni kita makeup mama sendiri pula. Selalu makeup orang je😊 mama request makeup yang natural untuk pergi kenduri. Tapi base makeup nak full & tahan lama πŸ˜ŒπŸ‘ŒπŸ» Baiklah mama....
    Any makeup inquiries, do whatsapp me
    0172699660 (shira)
    #makeupbyshirashakir
    #eskaycollection #notrimmedeyebrow
    #makeuptunang #makeupkahwin #makeupnikah #makeupdinner #makeupmurah #makeuptahanlama #makeupoutdoor #makeupmalaysia #solemnization #butikpengantin #weddingMY #makeupselangor #makeupkualakububharu #makeuphuluselangor #makeupevent #makeupkonvo #makeupmalaysia #makeupsimple #kerjakahwin
    #solemnization #sungaichoh #kualakububharu #pelamin #pengantin #butikpengantin #pakejperkahwinan #kerjakahwinmurah #kerjakahwin

  •  143  5  2 September, 2019