#StokisWanted Instagram Photos & Videos

StokisWanted - 133.4k posts

Hashtag Popularity

8.5
average comments
969.6
average likes

Latest #StokisWanted Posts

  • [ RAHDIA KEKAL CANTIK ]
-
Nak kekal cantik sentiasa ? Pakailah produk dari #wawacosmetics ! Bukan setakat anda jer cantik , pacakging pon dah love teruk gais ❤️
-
Tekstur lipmatte , pallet make up & perfume pon best ! Set super jimat dan lengkap , dapat 7 item dengan satu harga . Berbaloi sangat ! 
- 
Tekstur #wawalipmatte #wawaglamraya 👇🏻
✅ Lightweight
✅ Long lasting
✅ Say no to dry lips
✅ "makanproof"
✅ "minumproof"
✅ Waterproof
✅ Easy to remove
✅ Shades uptodate onpoint agitchuuueeee
- 
MORW FEEDBACk meh roger sis.. 📳📳📳
.
Pada sesiapa yang dah cuba #wawaglamraya tu komen BAGUS or SANGAT BAGUS,  so kita bole up ke HQ yang mana bole buat penambahbaikan.. 🙌❤️
-
Nak dapatkan ? Mudah sahaja , hanya klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❤️
-
#wawaglamraya #wawamuslimbukhari #wawacosmetcishq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawalimitedition #binamasjod #membelisambilberamal #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticskl #wawacosmeticssabah #wawacosmeticssarawak #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #postageeveryday #wawacosmeticspenang #wawacosmeticsselangor #wawaloveedition #wawamilkskin #wawazainal #aerilzafril #teammommyanje #wawawarriors #wawalovers #topmasterstokis #agentwanted #stokiswanted
  • [ RAHDIA KEKAL CANTIK ]
    -
    Nak kekal cantik sentiasa ? Pakailah produk dari #wawacosmetics ! Bukan setakat anda jer cantik , pacakging pon dah love teruk gais ❤️
    -
    Tekstur lipmatte , pallet make up & perfume pon best ! Set super jimat dan lengkap , dapat 7 item dengan satu harga . Berbaloi sangat !
    -
    Tekstur #wawalipmatte #wawaglamraya 👇🏻
    ✅ Lightweight
    ✅ Long lasting
    ✅ Say no to dry lips
    ✅ "makanproof"
    ✅ "minumproof"
    ✅ Waterproof
    ✅ Easy to remove
    ✅ Shades uptodate onpoint agitchuuueeee
    -
    MORW FEEDBACk meh roger sis.. 📳📳📳
    .
    Pada sesiapa yang dah cuba #wawaglamraya tu komen BAGUS or SANGAT BAGUS, so kita bole up ke HQ yang mana bole buat penambahbaikan.. 🙌❤️
    -
    Nak dapatkan ? Mudah sahaja , hanya klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❤️
    -
    #wawaglamraya #wawamuslimbukhari #wawacosmetcishq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawalimitedition #binamasjod #membelisambilberamal #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticskl #wawacosmeticssabah #wawacosmeticssarawak #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #postageeveryday #wawacosmeticspenang #wawacosmeticsselangor #wawaloveedition #wawamilkskin #wawazainal #aerilzafril #teammommyanje #wawawarriors #wawalovers #topmasterstokis #agentwanted #stokiswanted

  •  0  0  26 minutes ago
  • [ RAHDIA KEKAL CANTIK ]
-
Nak kekal cantik sentiasa ? Pakailah produk dari #wawacosmetics ! Bukan setakat anda jer cantik , pacakging pon dah love teruk gais ❤️
-
Tekstur lipmatte , pallet make up & perfume pon best ! Set super jimat dan lengkap , dapat 7 item dengan satu harga . Berbaloi sangat ! 
- 
Tekstur #wawalipmatte #wawaglamraya 👇🏻
✅ Lightweight
✅ Long lasting
✅ Say no to dry lips
✅ "makanproof"
✅ "minumproof"
✅ Waterproof
✅ Easy to remove
✅ Shades uptodate onpoint agitchuuueeee
- 
MORW FEEDBACk meh roger sis.. 📳📳📳
.
Pada sesiapa yang dah cuba #wawaglamraya tu komen BAGUS or SANGAT BAGUS,  so kita bole up ke HQ yang mana bole buat penambahbaikan.. 🙌❤️
-
Nak dapatkan ? Mudah sahaja , hanya klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❤️
-
#wawaglamraya #wawamuslimbukhari #wawacosmetcishq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawalimitedition #binamasjod #membelisambilberamal #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticskl #wawacosmeticssabah #wawacosmeticssarawak #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #postageeveryday #wawacosmeticspenang #wawacosmeticsselangor #wawaloveedition #wawamilkskin #wawazainal #aerilzafril #teammommyanje #wawawarriors #wawalovers #topmasterstokis #agentwanted #stokiswanted
  • [ RAHDIA KEKAL CANTIK ]
    -
    Nak kekal cantik sentiasa ? Pakailah produk dari #wawacosmetics ! Bukan setakat anda jer cantik , pacakging pon dah love teruk gais ❤️
    -
    Tekstur lipmatte , pallet make up & perfume pon best ! Set super jimat dan lengkap , dapat 7 item dengan satu harga . Berbaloi sangat !
    -
    Tekstur #wawalipmatte #wawaglamraya 👇🏻
    ✅ Lightweight
    ✅ Long lasting
    ✅ Say no to dry lips
    ✅ "makanproof"
    ✅ "minumproof"
    ✅ Waterproof
    ✅ Easy to remove
    ✅ Shades uptodate onpoint agitchuuueeee
    -
    MORW FEEDBACk meh roger sis.. 📳📳📳
    .
    Pada sesiapa yang dah cuba #wawaglamraya tu komen BAGUS or SANGAT BAGUS, so kita bole up ke HQ yang mana bole buat penambahbaikan.. 🙌❤️
    -
    Nak dapatkan ? Mudah sahaja , hanya klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❤️
    -
    #wawaglamraya #wawamuslimbukhari #wawacosmetcishq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawalimitedition #binamasjod #membelisambilberamal #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticskl #wawacosmeticssabah #wawacosmeticssarawak #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #postageeveryday #wawacosmeticspenang #wawacosmeticsselangor #wawaloveedition #wawamilkskin #wawazainal #aerilzafril #teammommyanje #wawawarriors #wawalovers #topmasterstokis #agentwanted #stokiswanted

  •  0  1  26 minutes ago
  • AMAL JAMU MASIH MUDA TAK BAGUS UNTUK RAHIM❗️❗️
.
.
Siapa kata tak bagus⁉️ Kalau tak bagus camana dapat testimoni customer banyak yang preggy..
.
.
Amalkan dulu baru lar tau bagus tak bagus.. Entah-entah tak nak lepas dah...

Jamu hot🔥🔥

#JamuDikNaa #langsinadikna #jamudiknaapahang #tongkatali
#teamwati #perapatvagina
#ubatkeputihan #hilangbau #testimonijamu #agenwanted #stokiswanted #cantikandalaman  #rapat #perapatvagina  #tipsbahagia  #jamuviral #keputihan #ketat #missvberbau #ketatmelekat #inaijari 
#bera #pahang #temerloh
#codetemerlohmentakabbera #7harimencintaiku2 #syukriyahya #mirafilzah  #emmamaembong #meletop
  • AMAL JAMU MASIH MUDA TAK BAGUS UNTUK RAHIM❗️❗️
    .
    .
    Siapa kata tak bagus⁉️ Kalau tak bagus camana dapat testimoni customer banyak yang preggy..
    .
    .
    Amalkan dulu baru lar tau bagus tak bagus.. Entah-entah tak nak lepas dah...

    Jamu hot🔥🔥

    #JamuDikNaa #langsinadikna #jamudiknaapahang #tongkatali
    #teamwati #perapatvagina
    #ubatkeputihan #hilangbau #testimonijamu #agenwanted #stokiswanted #cantikandalaman #rapat #perapatvagina #tipsbahagia #jamuviral #keputihan #ketat #missvberbau #ketatmelekat #inaijari
    #bera #pahang #temerloh
    #codetemerlohmentakabbera #7harimencintaiku2 #syukriyahya #mirafilzah #emmamaembong #meletop

  •  4  0  57 minutes ago
  • kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. 

FEVITS tanpa kalogen taw tapi membantu menghasilkan kalogen SEMULAJADI dalam badan kita dan iti lebih baik dari ambil kalogen lain..
 Kekurangan Vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kelihatan lebih tua daripada usia sebenar dan KUSAM

Amal jer serbuk BUAH ni kompem lawa raya nanti ❤️
.
.
#letskepok #fellicaempire #fevits #fevitskualalumpur #fevitsselangor #fevitsvitaminc #vitaminc #fevitssabah #fevitssarawak #fevitssingapore #fevitsbyfellicaempire #fevitsmontkiara #fevitsjohor #fevitsterengganu #fevitsteamsnana #fevitsindonesia #kemamkemamdahcantik #cantik #stokiswanted #agentwanted #fevitsmixberry #putihgebu #pinkysquads #buahbuahan #fevitskl #fevitsperak #fevitsshahalam #gebugebas #saynotojerawat #fevitsmalaysia
  • kita perlu mengambil vitamin C setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh.

    FEVITS tanpa kalogen taw tapi membantu menghasilkan kalogen SEMULAJADI dalam badan kita dan iti lebih baik dari ambil kalogen lain..
    Kekurangan Vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kelihatan lebih tua daripada usia sebenar dan KUSAM

    Amal jer serbuk BUAH ni kompem lawa raya nanti ❤️
    .
    .
    #letskepok #fellicaempire #fevits #fevitskualalumpur #fevitsselangor #fevitsvitaminc #vitaminc #fevitssabah #fevitssarawak #fevitssingapore #fevitsbyfellicaempire #fevitsmontkiara #fevitsjohor #fevitsterengganu #fevitsteamsnana #fevitsindonesia #kemamkemamdahcantik #cantik #stokiswanted #agentwanted #fevitsmixberry #putihgebu #pinkysquads #buahbuahan #fevitskl #fevitsperak #fevitsshahalam #gebugebas #saynotojerawat #fevitsmalaysia

  •  3  0  8 hours ago
  • Syukur Alhamdulillah.
.
Rezeki dengan Sugarbomb memang tak pernah putus... Malam ni ada yang wassap nak order Sugarbomb... Terima kasih Allah swt... 
. 
Sugarbomb memang cinta hati saya 💕... Dari awal konon tak mau join, tapi bila dah join terus jatuh cinta... Tak kenal maka tak cinta kan... 
.
Mula menapak dari bawah, melangkah, berjalan dan berlari sehingga kini dah mencapai rank Super Stokis Sugarbomb... Dari untung puluhan ringgit, kini dah merasa untung empat angka setiap bulan... Syukur Alhamdulillah... 
.
Sekarang ni fokus saya nak membantu insan insan lain di luar sana... Semoga dengan Sugarbomb ni semua pun boleh berjaya dengan izin Allah Swt... Doakan saya ya... 
.
📲 www.wasap.my/+60137660226/duitpoket4angka
.
#stokiswanted
#agentwanted
#dropshipwanted
#sugarbombcare
#sugarbomb_jb
  • Syukur Alhamdulillah.
    .
    Rezeki dengan Sugarbomb memang tak pernah putus... Malam ni ada yang wassap nak order Sugarbomb... Terima kasih Allah swt...
    .
    Sugarbomb memang cinta hati saya 💕... Dari awal konon tak mau join, tapi bila dah join terus jatuh cinta... Tak kenal maka tak cinta kan...
    .
    Mula menapak dari bawah, melangkah, berjalan dan berlari sehingga kini dah mencapai rank Super Stokis Sugarbomb... Dari untung puluhan ringgit, kini dah merasa untung empat angka setiap bulan... Syukur Alhamdulillah...
    .
    Sekarang ni fokus saya nak membantu insan insan lain di luar sana... Semoga dengan Sugarbomb ni semua pun boleh berjaya dengan izin Allah Swt... Doakan saya ya...
    .
    📲 www.wasap.my/+60137660226/duitpoket4angka
    .
    #stokiswanted
    #agentwanted
    #dropshipwanted
    #sugarbombcare
    #sugarbomb_jb

  •  6  0  8 hours ago
  • ‼AG Cera merupakan  satu-satu produk malaysia yang menggunakan teknologi HYTOLIVE  dari Spain dan mengandungi bahan yang paling terbaik di dunia iaitu CREAMOSIDE‼

⚡⚡Promo⚡⚡

✅1 Box Rm160

✅2 Box RM300

1 kotak ada 14 sechet .1sachet 1 hari

🎗Penawar pelbagai penyakit
🎗Lulus KKM dan Halal Jakim
🎗Selamat dan mudah digunakan

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Boleh pilih pakej jika mahu jadi Ahli

🏷Pakej Agent (basic)
👉🏻RM300 dapat 2 kotak AG CERA

🏷Pakej mini Stokis (Premium)
👉🏻RM1200 dapat 8 kotak

🏷Pakej Stokis (Elite)
👉🏻RM3600 dapat 24 kotak

Boleh whatsapp kami 0134276821 atau mudah tekan link di bio

#agceranutrition #agceramalaysia#agcerakl #agceraselangor#agcerakedah #agcerashahalam #agcera1001khasiat #agceraalorstar#agcerajitra #agentwanted#stokiswanted#janapendapatan
  • ‼AG Cera merupakan satu-satu produk malaysia yang menggunakan teknologi HYTOLIVE dari Spain dan mengandungi bahan yang paling terbaik di dunia iaitu CREAMOSIDE‼

    ⚡⚡Promo⚡⚡

    ✅1 Box Rm160

    ✅2 Box RM300

    1 kotak ada 14 sechet .1sachet 1 hari

    🎗Penawar pelbagai penyakit
    🎗Lulus KKM dan Halal Jakim
    🎗Selamat dan mudah digunakan

    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

    Boleh pilih pakej jika mahu jadi Ahli

    🏷Pakej Agent (basic)
    👉🏻RM300 dapat 2 kotak AG CERA

    🏷Pakej mini Stokis (Premium)
    👉🏻RM1200 dapat 8 kotak

    🏷Pakej Stokis (Elite)
    👉🏻RM3600 dapat 24 kotak

    Boleh whatsapp kami 0134276821 atau mudah tekan link di bio

    #agceranutrition #agceramalaysia #agcerakl #agceraselangor #agcerakedah #agcerashahalam #agcera1001khasiat #agceraalorstar #agcerajitra #agentwanted#stokiswanted#janapendapatan

  •  4  0  10 hours ago

Top #StokisWanted Posts

  • sblm tdoo jgn lupa dehh mnum Jus Laleh dlu bg yg ada masalah sembelit&blh jgk  turun kn berat badan👍🏻 dengan setiap pembelian @klubnalalehhq anda akn dpt freegift👍🏻order cpt smntara stok masih ada‼️ nk order blh wtsp 0172393112‼️‼️ dan yg nk tmbh pendptan blh wtsp sb dorang tgh cr Agen di seluruh Malaysia👌

#kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
#kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
#makanan #malaysia #medinadesire
  • sblm tdoo jgn lupa dehh mnum Jus Laleh dlu bg yg ada masalah sembelit&blh jgk turun kn berat badan👍🏻 dengan setiap pembelian @klubnalalehhq anda akn dpt freegift👍🏻order cpt smntara stok masih ada‼️ nk order blh wtsp 0172393112‼️‼️ dan yg nk tmbh pendptan blh wtsp sb dorang tgh cr Agen di seluruh Malaysia👌

    #kurus #kurussihat #kuruscantik #gemuk #sembelit #brunei #kopi #kopiviral #teamacap #agentwanted #stokiswanted #testimoni #testimoniklubnalaleh #cantik #uitm #medina #medinadesire #viral #kolestrol #ubatkurusmurah #ibu #produkviral
    #kencingmanis #cantik #teamacap # #klubnalaleh
    #makanan #malaysia #medinadesire

  •  9,389  48  27 February, 2020
  • Apaa ni tak posing lagi 😫😫.
.
Tak nak kawan la 😔
.
.

SELALU FIKIR NAK TAMBAH DUIT TAPI TAK TAHU CARA YANG BERKESAN
.
Kebanyakkan orang diluar sana tak tahu macam mana nak bina kewangan dengan baik dan mudah. Kadang-kadang terpaksa habiskan ribuan ringgit untuk join skim ataupun pelaburan yang sangat sangat mengecewakan pada pengakhirannya.
.
Apa kata kami cuba selesaikan untuk bina kewangan anda dengan mudah, ringkas dan tak pening kepala. Produk dijamin berkualiti tinggi dan amat disukai ramai tak kira usia.
.
Insyallah, anda akan dibimbing dengan baik bersama-sama team yang sangat positif dan komited untuk berjaya bersama-sama!
.
Sertai kami untuk pengambilan awal tahun dan bina perniagaan anda dari biasa-biasa kepada luar biasa!
.
Whatsapp sekarang atau tekan link dibio.

#nuucheese #noralunia #kerepek #kerepekcheese
#popiacheese #nuucheeselover  #kerepeksedap
#kerepeksedapgiler  #mommynaknuucheese
#produkviral #buymuslimfirst  #bazaarpaknil
#zerotomillion #nuh2020 #nakubahhidup
#stokiswanted #agentwanted #bmf
  • Apaa ni tak posing lagi 😫😫.
    .
    Tak nak kawan la 😔
    .
    .

    SELALU FIKIR NAK TAMBAH DUIT TAPI TAK TAHU CARA YANG BERKESAN
    .
    Kebanyakkan orang diluar sana tak tahu macam mana nak bina kewangan dengan baik dan mudah. Kadang-kadang terpaksa habiskan ribuan ringgit untuk join skim ataupun pelaburan yang sangat sangat mengecewakan pada pengakhirannya.
    .
    Apa kata kami cuba selesaikan untuk bina kewangan anda dengan mudah, ringkas dan tak pening kepala. Produk dijamin berkualiti tinggi dan amat disukai ramai tak kira usia.
    .
    Insyallah, anda akan dibimbing dengan baik bersama-sama team yang sangat positif dan komited untuk berjaya bersama-sama!
    .
    Sertai kami untuk pengambilan awal tahun dan bina perniagaan anda dari biasa-biasa kepada luar biasa!
    .
    Whatsapp sekarang atau tekan link dibio.

    #nuucheese #noralunia #kerepek #kerepekcheese
    #popiacheese #nuucheeselover #kerepeksedap
    #kerepeksedapgiler #mommynaknuucheese
    #produkviral #buymuslimfirst #bazaarpaknil
    #zerotomillion #nuh2020 #nakubahhidup
    #stokiswanted #agentwanted #bmf

  •  2,275  17  11 February, 2020