#ShahidaDherbs Instagram Photos & Videos

ShahidaDherbs - 100.4k posts

Hashtag Popularity

3.2
average comments
119.7
average likes

Latest #ShahidaDherbs Posts

  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00

Klik dibio link atau wasap 0192683886 💟

#shahidadherbs #ohabangkosmetik #Aliffsyukriterlajaklaris #lipmatte #aslegacy #periuk #viral #bazarpaknil
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00

    Klik dibio link atau wasap 0192683886 💟

    #shahidadherbs #ohabangkosmetik #Aliffsyukriterlajaklaris #lipmatte #aslegacy #periuk #viral #bazarpaknil

  •  0  0  4 hours ago
  • Alhamdulillah sempena bulan kemerdekaan ni .jom nikmati promosi musim perayaan kemerdekaan ini. 

Boleh berkunjung ke butik dherbs holdings melawati mall untuk sama-sama menikmati pembelian hebat ini.

•  2 x beaurose hanya rm122.00

•Post natal + minyak kelapa dara hanya rm226.00

•Pewarna rambut inai + super lebat krim + shampoo hanya rm80.90

• 3 x jus Perawan Gold  percuma beg hanya rm119.70

• 2 x gamolex hanya rm150

• 2 x primadona gold percuma 2 facemask  hanya 66.90

• 2 x alievera sanitizer percuma 2 facemask hanya 45.90
•

Selamat datang ke butik dherbs melawati mall.

Pm@0182528425

#butikdherbsmelawatimall 
#shahidadherbs 
#AliffSyukriTerlajakLaris
  • Alhamdulillah sempena bulan kemerdekaan ni .jom nikmati promosi musim perayaan kemerdekaan ini.

    Boleh berkunjung ke butik dherbs holdings melawati mall untuk sama-sama menikmati pembelian hebat ini.

    • 2 x beaurose hanya rm122.00

    •Post natal + minyak kelapa dara hanya rm226.00

    •Pewarna rambut inai + super lebat krim + shampoo hanya rm80.90

    • 3 x jus Perawan Gold percuma beg hanya rm119.70

    • 2 x gamolex hanya rm150

    • 2 x primadona gold percuma 2 facemask hanya 66.90

    • 2 x alievera sanitizer percuma 2 facemask hanya 45.90


    Selamat datang ke butik dherbs melawati mall.

    Pm@0182528425

    #butikdherbsmelawatimall
    #shahidadherbs
    #AliffSyukriTerlajakLaris

  •  3  0  4 hours ago
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga PROMOSI mampu milik :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00

Untuk pre-order
Pm @018252845

#butikdherbsmelawatimall
#shahidadherbs
#aliffsyukriterlajaklaris
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga PROMOSI mampu milik :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00

    Untuk pre-order
    Pm @018252845

    #butikdherbsmelawatimall
    #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  2  0  5 hours ago
  • Bila dah cuti raya ni mula lah menternak lemak, perut pun semakin buncit😩 Jom kurus & sihatkan badan dengan Look Fiit!

Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam

Dalam masa beberapa minggu comfirm dapat rasa badan semakin ringan!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Bila dah cuti raya ni mula lah menternak lemak, perut pun semakin buncit😩 Jom kurus & sihatkan badan dengan Look Fiit!

    Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam

    Dalam masa beberapa minggu comfirm dapat rasa badan semakin ringan!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  6 hours ago
  • Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
.
Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
.
Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
    .
    Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
    .
    Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  6 hours ago
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB ❤️ Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
🌿BADAN BERDAKI
🌿BERJERAWAT
🌿PANAU
🌿KUSAM
🌿KETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
🌿KULIT KERING
🌿RUAM .

Bahan : 
Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

Harga : RM25
POS : RM6 / RM12ss

Berminat? Jom grab di www.wasap.my  01121589441
#aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #jamshir_teamdna #jamshirbodyscrub #sabunskrub #badanpanau #kakikudis #hilangkanjerawatbadan #jerawat
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB ❤️ Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

    Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

    Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

    Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

    Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
    🌿BADAN BERDAKI
    🌿BERJERAWAT
    🌿PANAU
    🌿KUSAM
    🌿KETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
    🌿KULIT KERING
    🌿RUAM .

    Bahan :
    Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

    Harga : RM25
    POS : RM6 / RM12ss

    Berminat? Jom grab di www.wasap.my 01121589441
    #aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #jamshir_teamdna #jamshirbodyscrub #sabunskrub #badanpanau #kakikudis #hilangkanjerawatbadan #jerawat

  •  5  0  7 hours ago
  • Bila dah cuti raya ni mula lah menternak lemak, perut pun semakin buncit😩 Jom kurus & sihatkan badan dengan Look Fiit!

Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam 

Dalam masa beberapa minggu comfirm dapat rasa badan semakin ringan!

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss
  • Bila dah cuti raya ni mula lah menternak lemak, perut pun semakin buncit😩 Jom kurus & sihatkan badan dengan Look Fiit!

    Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam

    Dalam masa beberapa minggu comfirm dapat rasa badan semakin ringan!

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselangor #lookfit #bizziboddy #bizziflush #bizzibodycream #harumnita #bidara #gelmandianbidara #melaleuca #sabunjamshir #femininewash #harumnita #femininewash #balmbidara #melaleucacream #gentelharumnita #fashasandhaxbizziboddy #dherbs #terlajaklaris #pucukharumnita #bizzibreakfast #puffysmoochlipstick #puffysmoochbyaslegacy #tudungaslegacy #flyandkiss

  •  1  0  7 hours ago
  • 𝙏𝙍𝙄𝙋 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀  𝙃𝗔𝗥𝗜𝗡𝗜 
𝙔𝘼𝙉𝙂 𝘿𝘼𝙃 𝙋𝘼𝙔𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝙋𝙐𝙆𝙐𝙇 3𝙋𝙈 𝙆𝙄𝙏𝘼 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙎 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝗞𝗘 𝗘𝗦𝗢𝗞𝗔𝗡 𝗛𝗔𝗥𝗜 ❤️ ❤️
𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎
www.wasap.my/+60136654272/
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs 
#as.legacymalaysia
#a.s.legacymalaysia 
#as.hijabofficial
#AwesomeTeam
#aslegacybahaun9
  • 𝙏𝙍𝙄𝙋 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝙃𝗔𝗥𝗜𝗡𝗜
    𝙔𝘼𝙉𝙂 𝘿𝘼𝙃 𝙋𝘼𝙔𝙈𝙀𝙉𝙏 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝙋𝙐𝙆𝙐𝙇 3𝙋𝙈 𝙆𝙄𝙏𝘼 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙎 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 𝗞𝗘 𝗘𝗦𝗢𝗞𝗔𝗡 𝗛𝗔𝗥𝗜 ❤️ ❤️
    𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎
    www.wasap.my/+60136654272/
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #as.legacymalaysia
    #a.s.legacymalaysia
    #as.hijabofficial
    #AwesomeTeam
    #aslegacybahaun9

  •  1  0  7 hours ago
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
    http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
    http://Www.wasap.my/60143303434/lookfiit
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  0  0  8 hours ago
  • “Rahsia wanita kekal mengancam” .
Ramai yang dah berjaya memikat suami dengan jus perawan .. ada juga yang kini berjaya menimang cahaya mata 🤰🏻
.
Kini tiada lagi masalah dalaman wanita bila anda menganalkan jus perawan .. kekal awet muda , cergas , dan paling penting hari hari boleh memikat suami 😉
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • “Rahsia wanita kekal mengancam” .
    Ramai yang dah berjaya memikat suami dengan jus perawan .. ada juga yang kini berjaya menimang cahaya mata 🤰🏻
    .
    Kini tiada lagi masalah dalaman wanita bila anda menganalkan jus perawan .. kekal awet muda , cergas , dan paling penting hari hari boleh memikat suami 😉
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
    http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
    http://Www.wasap.my/60143303434/jusperawan
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  0  0  8 hours ago
  • BEAUTY 4 IN 1 FACIAL MASSAGER
Kebaikan:
1) Terbukti berkesan membersihkan pori-pori
2) Mengecilkan pori-pori
3)
Didatangkan dengan 4 kepala berlainan fungsi, boleh berputar 360 darjah
4) sesuai utk kegunaan harian
5) Sesuai utk semua jenis kulit
6) Melicinkan kulit
7) Menanggalkan sel kulit mati serta parut
.
.
5 kepala berlainan fungsi.
- Soft Sponge Cleansing Head?
: Digunakan di kawasan mata & muka. Menyegarkan serta membuang sel kulit mati
- Ball Massage Head: Mengurut wajah yg letih/lesu, membantu pengaliran darah agar wajah tak berkedut & awet muda
- Sandpaper Massage Head: Digunakan pada tangan/kaki untuk melicinkan kulit yg kasar
- Soft Makeup Cleansing Head: Digunakan bersama makeup remover utk menanggalkan sisa solekan/foundation/eyeliner
- Brush Cleansing Head: Membersihkan wajah, mencuci jauh ke dalam pori
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#magicface #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • BEAUTY 4 IN 1 FACIAL MASSAGER
    Kebaikan:
    1) Terbukti berkesan membersihkan pori-pori
    2) Mengecilkan pori-pori
    3)
    Didatangkan dengan 4 kepala berlainan fungsi, boleh berputar 360 darjah
    4) sesuai utk kegunaan harian
    5) Sesuai utk semua jenis kulit
    6) Melicinkan kulit
    7) Menanggalkan sel kulit mati serta parut
    .
    .
    5 kepala berlainan fungsi.
    - Soft Sponge Cleansing Head?
    : Digunakan di kawasan mata & muka. Menyegarkan serta membuang sel kulit mati
    - Ball Massage Head: Mengurut wajah yg letih/lesu, membantu pengaliran darah agar wajah tak berkedut & awet muda
    - Sandpaper Massage Head: Digunakan pada tangan/kaki untuk melicinkan kulit yg kasar
    - Soft Makeup Cleansing Head: Digunakan bersama makeup remover utk menanggalkan sisa solekan/foundation/eyeliner
    - Brush Cleansing Head: Membersihkan wajah, mencuci jauh ke dalam pori
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
    http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
    http://Www.wasap.my/60143303434/facialmassager
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #magicface #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  0  0  8 hours ago
  • Kami sediakan 5 code lip matte terbaru yg tersedia dari warna-warna yg nude.. Antara Kelebihan lipmatte ni adalah:-
1. Cepat kering
2. Tak melekit
3. Kissproof
4. Long lasting
5. Ringan di bibir

Haaaaa best kan?
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipmatte #makeupbase #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #meru #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #kapar#sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Kami sediakan 5 code lip matte terbaru yg tersedia dari warna-warna yg nude.. Antara Kelebihan lipmatte ni adalah:-
    1. Cepat kering
    2. Tak melekit
    3. Kissproof
    4. Long lasting
    5. Ringan di bibir

    Haaaaa best kan?
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #lipmatte #makeupbase #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #meru #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #kapar#sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  8 hours ago
  • TIPS PENGUNAAN SATIN FINISHING FOUNDATION 🥰
.
Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
.
1) tekstur yang sangat ringan dan lembut 
2)  Mesra solat , mudah dibersihkan 
3) Dapat menutupi garis-garis halus 
4) Non-comedigenic tidak membuatkan  liang pori tersumbat 
5) Membantu melindungi & merawat kulit
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#foundation #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup
  • TIPS PENGUNAAN SATIN FINISHING FOUNDATION 🥰
    .
    Kelebihan Satin Finishing Foundation dari ASL Cosmetic & Mempunyai 3 code . .
    .
    1) tekstur yang sangat ringan dan lembut
    2) Mesra solat , mudah dibersihkan
    3) Dapat menutupi garis-garis halus
    4) Non-comedigenic tidak membuatkan liang pori tersumbat
    5) Membantu melindungi & merawat kulit
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #foundation #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup

  •  1  0  8 hours ago
  • Wear Boosting Setting Spray
.
Untuk make up tahan lebih lama, mengurangkan minyak di muka dan melindungi permukaan kulit muka.
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #settingspray #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Wear Boosting Setting Spray
    .
    Untuk make up tahan lebih lama, mengurangkan minyak di muka dan melindungi permukaan kulit muka.
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    http://Www.wasap.my/60143303434/settingspray
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #settingspray #aliffsyukri #shahidadherbs  #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  5  0  9 hours ago
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil  didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
    http://Www.wasap.my/60143303434/eyebrow
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  9 hours ago
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  9 hours ago
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak? 
Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Haaa ni mak isteri ibu mesti excited kalau dapat bekas makanan dari AS LEGACY MAGIC BOX... Nak tau apa istimewanya Magic Box ni? Ok kalau korang yang selalu bawa bekal ke office ke, travel ke, atau mana2 je confirm risau makanan cepat sejuk? Betul tak?
    Tapi dengan Magic Box ni, korang tinggal tuang air panas je kat bawah bekas keluli tahan karat tu dan tutup, tak sampai beberapa minit makanan korang akan panas semula. Jujur admin cakap Magic Box ni sangat2 best.
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs
    #bekaskedapudara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  9 hours ago
  • Reflexology Magic Slipper

✅Sesuai untuk :

orang yang sakit belakang
pekerja pejabat
suri rumah
kaki kejang
​✔memperbaiki kualiti tidur

✔memperbaiki pecernaan

✔digunakan untuk perkumuhan bahan toksik

✔menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit

✔meningkatkan tahap tenaga

✔mengalakkan peredaran darah

✔memperbaiki tumpuan

📌Reflekselogi batu sebenar

.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#slipperreflexology #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Reflexology Magic Slipper

    ✅Sesuai untuk :

    orang yang sakit belakang
    pekerja pejabat
    suri rumah
    kaki kejang
    ​✔memperbaiki kualiti tidur

    ✔memperbaiki pecernaan

    ✔digunakan untuk perkumuhan bahan toksik

    ✔menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit

    ✔meningkatkan tahap tenaga

    ✔mengalakkan peredaran darah

    ✔memperbaiki tumpuan

    📌Reflekselogi batu sebenar

    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #slipperreflexology #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  9 hours ago
  • ・・・
BAHARU ‼️ Perawan Herba wash ☘️
.
.
Yeay ! terbaru perawan herba wash kini di pasaran.. khas buat anda yang ternanti-nanti produk pencuci wanita untuk mudah dibawa kemana shaja...
.
Yang penting mengandungi herba-herba semula jadi dan tidak merbahaya ... juga mengandungi PH yang rendah iaitu PH 3.5 dimana tidak mengeringkan miss V anda 😉

Pm@0182528425

#butikdherbsmelawatimall 
#shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris
  • ・・・
    BAHARU ‼️ Perawan Herba wash ☘️
    .
    .
    Yeay ! terbaru perawan herba wash kini di pasaran.. khas buat anda yang ternanti-nanti produk pencuci wanita untuk mudah dibawa kemana shaja...
    .
    Yang penting mengandungi herba-herba semula jadi dan tidak merbahaya ... juga mengandungi PH yang rendah iaitu PH 3.5 dimana tidak mengeringkan miss V anda 😉

    Pm@0182528425

    #butikdherbsmelawatimall
    #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris

  •  2  0  9 hours ago
  • HARUMNITA FEMININIE WASH adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan harba terpilih

Khasiat & Kegunaan :-
🍃Menghilangkan bau
🍃Memberi kesegaran
🍃Menghilangkan kegatalan
🍃Membasmi pembiakan bakteria
🍃Mengerat & merapatkan hubungan suami isteri
.
Jom dapatkan sekarang HARUMNITA FEMININE WASH by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
💰Harga : RM25.00
📮COD : USJ  Putra Heights  Puchong  Putrajaya  Bangi  Kajang  Semenyih  Beranang
📬Postage seluruh M'sia & S'pura
.
#datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted
  • HARUMNITA FEMININIE WASH adalah cecair pencuci untuk bahagian intim wanita dengan ramuan harba terpilih

    Khasiat & Kegunaan :-
    🍃Menghilangkan bau
    🍃Memberi kesegaran
    🍃Menghilangkan kegatalan
    🍃Membasmi pembiakan bakteria
    🍃Mengerat & merapatkan hubungan suami isteri
    .
    Jom dapatkan sekarang HARUMNITA FEMININE WASH by AS Legacy untuk kecantikan dalaman & luaran 🥰
    💰Harga : RM25.00
    📮COD : USJ Putra Heights Puchong Putrajaya Bangi Kajang Semenyih Beranang
    📬Postage seluruh M'sia & S'pura
    .
    #datoaliffsyukri #shahidadherbs #abangterlajaklaris #ohabangkosmetik #aslegacy #aslcosmetics #aslegacysubangjaya #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyberanang #bizzybody #harumnita #dropshipwanted #agentwanted

  •  4  0  10 hours ago
  • 🔥 SET COMBO PINKLADY PALING LAKU KERAS 🔥
.
PINKLADY BODY PERFECTION💃🏻
PINKLADY HAPPY CREAM 🍑
.
Sihat Dalaman Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pinklady Body Perfection dan Pinklady Happy Cream.
.
Pinklady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pinklady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda.
.
Orang perempuan Sangat sangat PENTING jaga tubuh badan, rupa dan kesihatan . Untuk diri sendiri dan untuk mata pandangan Si suami.
.
Suami isteri umur dah 60an 🤣.. biar suami nampak tua. Tapi isteri awek muda macam umur 30an.. Faham tak nie.. 🤗🤗 .
.
💢Kebaikan pink Lady💢 .
✔Yang longgar  kembali ketat padat
✔Yang lembik dan kendur kembali tegang dan Anjal
✔Yang hitam kembali cerah berseri
✔Kurus kembali berat badan ideal .
✔GEMUK kembali slim melim .
.
💢Happy Cream Pinklady💢 .
✔ Membesarkan Menganjalkan dan Menegangkan Payudara dan Punggung Wanita serta Menghilangkan #strechmark selulit atau rekahan..boleh di gunakan di wajah & seluruh badan.. .
.
Mantap, Anjal, Montok, Sihat Bertenaga dengan SET COMBO PINKLADY .
.
Miliki set combo ini sekarang ladies 💃.

.
WhatsApp 0199547466
Atau tekan link ni ⤵
https://linktr.ee/pinklady.nurul kat bio ig kak nurul ye😘
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladypromosi #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #emas916 #resepisedap #resepimudah #coachkurusonline #pinkladypromosi
  • 🔥 SET COMBO PINKLADY PALING LAKU KERAS 🔥
    .
    PINKLADY BODY PERFECTION💃🏻
    PINKLADY HAPPY CREAM 🍑
    .
    Sihat Dalaman Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pinklady Body Perfection dan Pinklady Happy Cream.
    .
    Pinklady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pinklady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda.
    .
    Orang perempuan Sangat sangat PENTING jaga tubuh badan, rupa dan kesihatan . Untuk diri sendiri dan untuk mata pandangan Si suami.
    .
    Suami isteri umur dah 60an 🤣.. biar suami nampak tua. Tapi isteri awek muda macam umur 30an.. Faham tak nie.. 🤗🤗 .
    .
    💢Kebaikan pink Lady💢 .
    ✔Yang longgar  kembali ketat padat
    ✔Yang lembik dan kendur kembali tegang dan Anjal
    ✔Yang hitam kembali cerah berseri
    ✔Kurus kembali berat badan ideal .
    ✔GEMUK kembali slim melim .
    .
    💢Happy Cream Pinklady💢 .
    ✔ Membesarkan Menganjalkan dan Menegangkan Payudara dan Punggung Wanita serta Menghilangkan #strechmark selulit atau rekahan..boleh di gunakan di wajah & seluruh badan.. .
    .
    Mantap, Anjal, Montok, Sihat Bertenaga dengan SET COMBO PINKLADY .
    .
    Miliki set combo ini sekarang ladies 💃.

    .
    WhatsApp 0199547466
    Atau tekan link ni ⤵
    https://linktr.ee/pinklady.nurul kat bio ig kak nurul ye😘
    .
    #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladypromosi #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #emas916 #resepisedap #resepimudah #coachkurusonline #pinkladypromosi

  •  1  0  10 hours ago
  • Kenapa perlu ada Krim Panas Berherba?

Krim Panas Berherba Makbul Munajat keluaran Dherbs. Kenapa anda perlu ada! Sebab apa perlu ada?

Biasalah kita buat kerja rumah mesti ada rasa penat atau nak urutkan kaki mak atau ayah. Elok sangat kalau ada krim panas pelbagai guna, sesuai untuk seisi keluarga. Yang kebas² tangan boleh sapu Krim Panas Berherba ni.
Minyak Kelapa Dara

RM 39.00
Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah, namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum. Tidak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.
.
Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah. Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kelahiran lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 36 minggu dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran..
*𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎* 
www.wasap.my/+60136654272/dherb 
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs 
#as.legacymalaysia
#a.s.legacymalaysia 
#as.hijabofficial
#AwesomeTeam
#aslegacybahaun9
  • Kenapa perlu ada Krim Panas Berherba?

    Krim Panas Berherba Makbul Munajat keluaran Dherbs. Kenapa anda perlu ada! Sebab apa perlu ada?

    Biasalah kita buat kerja rumah mesti ada rasa penat atau nak urutkan kaki mak atau ayah. Elok sangat kalau ada krim panas pelbagai guna, sesuai untuk seisi keluarga. Yang kebas² tangan boleh sapu Krim Panas Berherba ni.
    Minyak Kelapa Dara

    RM 39.00
    Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah, namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum. Tidak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.
    .
    Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah. Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kelahiran lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 36 minggu dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran..
    *𝙍𝙀𝘼𝘿𝙔 𝙎𝙏𝙊𝘾𝙆&𝙁𝙍𝙀𝙀𝙋𝙊𝙎*
    www.wasap.my/+60136654272/dherb
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #as.legacymalaysia
    #a.s.legacymalaysia
    #as.hijabofficial
    #AwesomeTeam
    #aslegacybahaun9

  •  1  0  10 hours ago
  • Hah mesti ramai yang nak cantik , cerah dan gebu.. Tak kira la sama ada perempuan atau lelaki.. Korang boleh amalkan LetMe C..
.
Kelebihan yang terdapat dalam Vitamin LetMe C adalah
.
🍓 Dapat membaiki parut pada kulit
🍓 Dapat menjadikan kulit lebih cerah
🍓 Dapat menghilangkan jerawat dan pigmentasi
🍓 Dapat mencantikkan dan menghaluskan kulit
🍓 Dapat melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit
🍓 Dapat menjaga kesihatan tubuh badan dengan meningkatkan imunisasi tubuh
.
.
1 BOTOL (60 biji) 🍓
Rasa Strawberi 🍓
.
Korang yang lambat selit order nanti jangan melopong 🤣
.
WHATSAPP: 0199547466
Nak mudah, boleh terus KLIK LINK WARNA BIRU KAT BIO IG @pinklady.nurul UNTUK DIRECT WHATSAPP KAK NURUL💖
.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladypromosi #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah #howichange
  • Hah mesti ramai yang nak cantik , cerah dan gebu.. Tak kira la sama ada perempuan atau lelaki.. Korang boleh amalkan LetMe C..
    .
    Kelebihan yang terdapat dalam Vitamin LetMe C adalah
    .
    🍓 Dapat membaiki parut pada kulit
    🍓 Dapat menjadikan kulit lebih cerah
    🍓 Dapat menghilangkan jerawat dan pigmentasi
    🍓 Dapat mencantikkan dan menghaluskan kulit
    🍓 Dapat melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit
    🍓 Dapat menjaga kesihatan tubuh badan dengan meningkatkan imunisasi tubuh
    .
    .
    1 BOTOL (60 biji) 🍓
    Rasa Strawberi 🍓
    .
    Korang yang lambat selit order nanti jangan melopong 🤣
    .
    WHATSAPP: 0199547466
    Nak mudah, boleh terus KLIK LINK WARNA BIRU KAT BIO IG @pinklady.nurul UNTUK DIRECT WHATSAPP KAK NURUL💖
    .
    .
    .
    #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladypromosi #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah #howichange

  •  0  0  11 hours ago
  • Punca-punca keputihan yg bermasalah .
Formulasi baru #PerawanHerbalWash mampu mengatasi masalah Miss V anda! Perawan Herbal Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam & ditambah formula sireh.
.
Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan, serta bau harum kekal sepanjang hari.
.
Kami serious ingin bantu semua wanita yang mengalami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam, masalah kegatalan yang merenyam & yang paling parah mengalami masalah miss V berbau!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #kotakinabalu # kotabelud #tuaran #sembulan #dherbs #regrann #reviews #shahidadherbs #datinshahida #ctdk #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris  #onlineshop  #onlineshopping #bazarpaknil #bazaronline #staysafe #covid19 #pencuciwanita #dudukrumah #kitajagakita #perawanherbalwash
  • Punca-punca keputihan yg bermasalah .
    Formulasi baru #PerawanHerbalWash mampu mengatasi masalah Miss V anda! Perawan Herbal Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam & ditambah formula sireh.
    .
    Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan, serta bau harum kekal sepanjang hari.
    .
    Kami serious ingin bantu semua wanita yang mengalami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam, masalah kegatalan yang merenyam & yang paling parah mengalami masalah miss V berbau!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #kotakinabalu # kotabelud #tuaran #sembulan #dherbs #regrann #reviews #shahidadherbs #datinshahida #ctdk #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris #onlineshop #onlineshopping #bazarpaknil #bazaronline #staysafe #covid19 #pencuciwanita #dudukrumah #kitajagakita #perawanherbalwash

  •  5  0  11 hours ago
  • Punca-punca keputihan yg bermasalah .
Formulasi baru #PerawanHerbalWash mampu mengatasi masalah Miss V anda! Perawan Herbal Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam & ditambah formula sireh.
.
Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan, serta bau harum kekal sepanjang hari.
.
Kami serious ingin bantu semua wanita yang mengalami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam, masalah kegatalan yang merenyam & yang paling parah mengalami masalah miss V berbau!
.
.
#aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #dherbs #regrann #reviews #shahidadherbs #datinshahida  #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris  #ootdraya #onlineshop  #onlineshopping #kotakinabalu #kotabelud #tuaran #sembulan #bazaronline #staysafe #covid19 #pencuciwanita #dudukrumah #kitajagakita #perawanherbalwash
  • Punca-punca keputihan yg bermasalah .
    Formulasi baru #PerawanHerbalWash mampu mengatasi masalah Miss V anda! Perawan Herbal Wash telah diupgrade formula texture dari cecair ke foam & ditambah formula sireh.
    .
    Sensasi foam yang berbuih dan menyejukkan, serta bau harum kekal sepanjang hari.
    .
    Kami serious ingin bantu semua wanita yang mengalami masalah derita keputihan yang terpaksa pakai panty liner 24 jam, masalah kegatalan yang merenyam & yang paling parah mengalami masalah miss V berbau!
    .
    .
    #aslegacymalaysia #aslcosmetics #terlajaklaris #terapiinstagram #dherbs #regrann #reviews #shahidadherbs #datinshahida #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris #ootdraya #onlineshop #onlineshopping #kotakinabalu #kotabelud #tuaran #sembulan #bazaronline #staysafe #covid19 #pencuciwanita #dudukrumah #kitajagakita #perawanherbalwash

  •  2  0  11 hours ago

Top #ShahidaDherbs Posts

  • Nantikan hasilnya...#lookfiit
.
Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
.
More info jom wasap sis
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit
  • Nantikan hasilnya... #lookfiit
    .
    Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
    .
    More info jom wasap sis
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit

  •  523  10  5 November, 2019
  • Bizzi boddy @ bb boddy memang mempunyai peminat tersendiri.sekali minum comfom repeat lagi..kalau xberkesan xkan oranv nak repeatkan??
.
Rasapon sedap result pon kebaboom.turun 1-2 kg dlm masa 1-2 minggu tak nak ke??? Penah turun byk tu sblm ne dlm masa 2 minggu??? Kalau xde jom try..mnyesal tau tak cuba..
.
.
Bizzi boddy .
✔️ membantu menyingkirkan toksin dalam badan .
✔️ memberi tenaga
. ✔️ mengawal selera makan .
✔️ mencantikkan kulit
. ✔️ menurunkan kadar kolestrol .
✔️ mengurangkan masalah obesiti .
✔️ mengenyangkan
.
#sabunjamshir #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita  #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan
#produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop
#terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara
#produkviral #terlajaklaris #jamuluarandandalamanwanita
#atasimasalahsembelit #petuanakkurus #sayajualmurah #fashasandra #aliffsyukri #shahidadherbs #gopaknil
#nakkurusnakcantik 
#aslegacyselangor
. .
  • Bizzi boddy @ bb boddy memang mempunyai peminat tersendiri.sekali minum comfom repeat lagi..kalau xberkesan xkan oranv nak repeatkan??
    .
    Rasapon sedap result pon kebaboom.turun 1-2 kg dlm masa 1-2 minggu tak nak ke??? Penah turun byk tu sblm ne dlm masa 2 minggu??? Kalau xde jom try..mnyesal tau tak cuba..
    .
    .
    Bizzi boddy .
    ✔️ membantu menyingkirkan toksin dalam badan .
    ✔️ memberi tenaga
    . ✔️ mengawal selera makan .
    ✔️ mencantikkan kulit
    . ✔️ menurunkan kadar kolestrol .
    ✔️ mengurangkan masalah obesiti .
    ✔️ mengenyangkan
    .
    #sabunjamshir #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan
    #produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop
    #terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara
    #produkviral #terlajaklaris #jamuluarandandalamanwanita
    #atasimasalahsembelit #petuanakkurus #sayajualmurah #fashasandra #aliffsyukri #shahidadherbs #gopaknil
    #nakkurusnakcantik
    #aslegacyselangor
    . .

  •  179  14  20 March, 2019
  • ✨KUALI @ ALUMINIUM NON STICK FRYING PAN by As Legacy✨

Ada 3 size:
1️⃣ 24 cm @ RM  99.00
2️⃣ 26 cm @ RM150.00
3️⃣ 28 cm @ RM180.00 ▶️ Frying Pan Set @RM399.00 (lebih Jimat beli 1 set ❤️) Info Produk:
🔘 Penebat & Penahan haba yg tinggi
🔘 Tidak mudah bercalar
🔘 Senang untuk dicuci
🔘 Tidak melekat
🔘 Menjaga kualiti makanan

Kelebihan Frying Pan:
✅ Permukaan bawah Aluminium Non-Stick
✅ Mengekalkan kepanasan yang tinggi
✅ Tahan lama utk proses memasak yg baik

Wahai ibu-ibu, jom dapatkan skrg. Mmg berbaloi baloi 👍🏻👍🏻. Nak order, jom wasap kak Nik, Agent sah As Legacy (ID: MOP06413). 📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakkualiperiuk @ 🖱️🖱️ klik bio @nik_as.legacyselangor 
@nik_asl.cosmetics 
utk memudahkan tanpa perlu save nombor. 🎁🎁🎁 ada hadiah misteri menanti.
🛵🚗 COD LEMBAH KLANG
📦📦 POSTAGE SELURUH NEGERI
**DAPATKAN PRODUK AS LEGACY DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯SAHAJA** AGENT DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.
Jom sertai team kami... #TEAMLETOPSS.💰💰
#aslegacyhq #aslegacymalaysia 
#aslegacy #aslegacyselangor 
#sayasukamasak  #teamafviral08927 #sayajual
#aslcosmeticshq #aslcosmetics #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
  • ✨KUALI @ ALUMINIUM NON STICK FRYING PAN by As Legacy✨

    Ada 3 size:
    1️⃣ 24 cm @ RM 99.00
    2️⃣ 26 cm @ RM150.00
    3️⃣ 28 cm @ RM180.00 ▶️ Frying Pan Set @RM399.00 (lebih Jimat beli 1 set ❤️) Info Produk:
    🔘 Penebat & Penahan haba yg tinggi
    🔘 Tidak mudah bercalar
    🔘 Senang untuk dicuci
    🔘 Tidak melekat
    🔘 Menjaga kualiti makanan

    Kelebihan Frying Pan:
    ✅ Permukaan bawah Aluminium Non-Stick
    ✅ Mengekalkan kepanasan yang tinggi
    ✅ Tahan lama utk proses memasak yg baik

    Wahai ibu-ibu, jom dapatkan skrg. Mmg berbaloi baloi 👍🏻👍🏻. Nak order, jom wasap kak Nik, Agent sah As Legacy (ID: MOP06413). 📱📲 www.wasap.my/60173709263/sayanakkualiperiuk @ 🖱️🖱️ klik bio @nik_as.legacyselangor
    @nik_asl.cosmetics
    utk memudahkan tanpa perlu save nombor. 🎁🎁🎁 ada hadiah misteri menanti.
    🛵🚗 COD LEMBAH KLANG
    📦📦 POSTAGE SELURUH NEGERI
    **DAPATKAN PRODUK AS LEGACY DARIPADA AGENT YANG SAH 💯💯SAHAJA** AGENT DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.
    Jom sertai team kami... #TEAMLETOPSS.💰💰
    #aslegacyhq #aslegacymalaysia
    #aslegacy #aslegacyselangor
    #sayasukamasak #teamafviral08927 #sayajual
    #aslcosmeticshq #aslcosmetics #alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs

  •  131  55  25 August, 2019