#SetFlyAndKiss Instagram Photos & Videos

SetFlyAndKiss - 21 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
20.4
average likes

Latest #SetFlyAndKiss Posts

  • FLY AND KISS MAKEUP SET ๐Ÿ’‹ .
Set makeup ada 5 items:
.
๐ŸŒนSpray Collagen Rose Mist
๐ŸŒนFoundation yang mengandungi serum, spf dan whitening (merawat pigmentasi)
๐ŸŒนEyeliner
๐ŸŒนBedak Compact natural ikut warna kulit jadi orang melayu, cina dan india semua boleh pakai, tak perlu risau.
๐ŸŒน1 lipstick 2 warna
๐ŸŒนFree Pouch makeup bag
.
Ready stock !
. ๐Ÿ“ฒWHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/flynkiss .
#asbeauty 
#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • FLY AND KISS MAKEUP SET ๐Ÿ’‹ .
    Set makeup ada 5 items:
    .
    ๐ŸŒนSpray Collagen Rose Mist
    ๐ŸŒนFoundation yang mengandungi serum, spf dan whitening (merawat pigmentasi)
    ๐ŸŒนEyeliner
    ๐ŸŒนBedak Compact natural ikut warna kulit jadi orang melayu, cina dan india semua boleh pakai, tak perlu risau.
    ๐ŸŒน1 lipstick 2 warna
    ๐ŸŒนFree Pouch makeup bag
    .
    Ready stock !
    . ๐Ÿ“ฒWHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/flynkiss .
    #asbeauty
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  7  0  7 January, 2020
  • Meh kita bagi boost confident level korang dengan Fly & Kiss Make Up set. Serious korang yg tak try sangat rugi ๐Ÿ˜œ
.
Sebab apa tau, set Make Up ni sangat istimewa. Kelebihannya set Make Up ni boleh ikut warna darah pada kulit, kalau korang pakai dia akan ikut tona warna kulit korang. So dia nampak natural gituuu.
.
Set Make Up dari AS LEGACY ni juga waterproof tau, kalau korang yg jenis banyak aktiviti outdoor serta cepat berpeluh, memang bertahan lama.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/flynkiss .
#asbeauty 
#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • Meh kita bagi boost confident level korang dengan Fly & Kiss Make Up set. Serious korang yg tak try sangat rugi ๐Ÿ˜œ
    .
    Sebab apa tau, set Make Up ni sangat istimewa. Kelebihannya set Make Up ni boleh ikut warna darah pada kulit, kalau korang pakai dia akan ikut tona warna kulit korang. So dia nampak natural gituuu.
    .
    Set Make Up dari AS LEGACY ni juga waterproof tau, kalau korang yg jenis banyak aktiviti outdoor serta cepat berpeluh, memang bertahan lama.
    .
    ๐Ÿ“ฒWHATSAPP http://www.wasap.my/60182123643/flynkiss .
    #asbeauty
    #aslegacy
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  8  0  7 January, 2020
  • Kalau dah jadi agen pada produk dato @aliffsyukriterlajaklaris .
.
Tak sangka terpengaruh Dan buat benda benda pelik. .
.
Ink liner ni dalam set fly and kiss @as.legacymalaysia . Tasha Tak reti pakai liner you. Yes. I Tak pandai make up, melainkan you nak make over I. Simple and nampak suci je. ๐Ÿ˜Š Boleh. .
.
Jadi, tadi, tengah pegang dan telitikan ink liner ni. Tengok mata sendiri, tiba-tiba nak try main lukis. Sampai anak yang bising bila nampak umminya, terus diam dan pandang je. Ahahaha. Semua terdiam. .
.
Rasa macam best Pula. Kena suggest dekat dato, buatlah pertandingan melukis guna ink liner. Baru nampak lain dari lain. Ewah. .
.
Untuk muslimah, gayakan depan suami ya sayang. Suami Akan teringat ingat walaupun make up macam Mata panda. ๐Ÿ˜†
.
.
Berminat, WhatsApp I.
  • Kalau dah jadi agen pada produk dato @aliffsyukriterlajaklaris .
    .
    Tak sangka terpengaruh Dan buat benda benda pelik. .
    .
    Ink liner ni dalam set fly and kiss @as.legacymalaysia . Tasha Tak reti pakai liner you. Yes. I Tak pandai make up, melainkan you nak make over I. Simple and nampak suci je. ๐Ÿ˜Š Boleh. .
    .
    Jadi, tadi, tengah pegang dan telitikan ink liner ni. Tengok mata sendiri, tiba-tiba nak try main lukis. Sampai anak yang bising bila nampak umminya, terus diam dan pandang je. Ahahaha. Semua terdiam. .
    .
    Rasa macam best Pula. Kena suggest dekat dato, buatlah pertandingan melukis guna ink liner. Baru nampak lain dari lain. Ewah. .
    .
    Untuk muslimah, gayakan depan suami ya sayang. Suami Akan teringat ingat walaupun make up macam Mata panda. ๐Ÿ˜†
    .
    .
    Berminat, WhatsApp I.

  •  3  2  9 July, 2019
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
Produk Viral Tau!

Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY . 
Dptkan segera!!! *RM159.90*
pos RM8SM RM12SS
#aslegacy 
#asbeauty 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
    Produk Viral Tau!

    Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
    5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
    ๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
    ๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY .
    Dptkan segera!!! *RM159.90*
    pos RM8SM RM12SS
    #aslegacy
    #asbeauty
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  1  0  9 July, 2019
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
Produk Viral Tau!

Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY . 
Dptkan segera!!! *RM159.90*
pos RM8SM RM12SS
#aslegacy 
#asbeauty 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
    Produk Viral Tau!

    Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
    5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
    ๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
    ๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY .
    Dptkan segera!!! *RM159.90*
    pos RM8SM RM12SS
    #aslegacy
    #asbeauty
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  0  0  9 July, 2019
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
Produk Viral Tau!

Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY . 
Dptkan segera!!! *RM159.90*
pos RM8SM RM12SS
#aslegacy 
#asbeauty 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
    Produk Viral Tau!

    Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
    5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
    ๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
    ๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY .
    Dptkan segera!!! *RM159.90*
    pos RM8SM RM12SS
    #aslegacy
    #asbeauty
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  0  0  9 July, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast  #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #KejayaanTanpaBatasan

  •  12  0  1 June, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan

  •  5  0  22 May, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted

  •  12  0  15 May, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan

  •  11  0  9 May, 2019
  • Nak kembalikan aura yang hilang? Cuba set mandian Bidara ni ...(Gel mandian & losyen Bidara).
.
Set mandian Bidara RM64.90.
*****************
Boleh beli berasingan
Gel bidara  RM25
Losyen Jamshir Bidara. RM39.90
(excl. Postage)
.
Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner  shj.

Nak cuba boleh wasep bonda @ klik link di bio orite๐Ÿค—
0189885738
.
#aslegacyskuadha
#aslegacyhq
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #agentwanted #bisneskaya #bonda_aslegacy #KejayaanTanpaBatasan - #regrann
  • Nak kembalikan aura yang hilang? Cuba set mandian Bidara ni ...(Gel mandian & losyen Bidara).
    .
    Set mandian Bidara RM64.90.
    *****************
    Boleh beli berasingan
    Gel bidara RM25
    Losyen Jamshir Bidara. RM39.90
    (excl. Postage)
    .
    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Share partner shj.

    Nak cuba boleh wasep bonda @ klik link di bio orite๐Ÿค—
    0189885738
    .
    #aslegacyskuadha
    #aslegacyhq
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #agentwanted #bisneskaya #bonda_aslegacy #KejayaanTanpaBatasan - #regrann

  •  11  0  29 April, 2019

Top #SetFlyAndKiss Posts

  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted

  •  12  0  15 May, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast  #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #KejayaanTanpaBatasan

  •  12  0  1 June, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan

  •  5  0  22 May, 2019
  • .
BIZZY BREAKFAST
.
๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
.
sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
.
๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
.
๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
.
๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
.
โค *Cara Penggunaan*
.
๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
.
โค *Harga Berpatutan*
RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
Kandungan 10sachet
.
#aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon  #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan
  • .
    BIZZY BREAKFAST
    .
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mengawal Berat Badan
    ๐Ÿ‘‰ Meningkatkan metabolisme
    ๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga
    .
    sesuai utk seisi keluarga dari kanak2 sehingga dewasa. mengandungi
    .
    ๐Ÿ’Ž*WHEY PROTEIN* yang bagus sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan
    .
    ๐Ÿ’Ž*BEET ROOT* yang terdapat di dalam *BIZZI BREAKFAST* ini juga sesuai utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi
    .
    ๐Ÿ’Ž* WHEAT GERM* ni mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols. Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.
    .
    โค *Cara Penggunaan*
    .
    ๐ŸŒธ Bancuh dengan air suam (210ml)
    ๐ŸŒธ Minum sebagai ganti sarapan pagi
    .
    โค *Harga Berpatutan*
    RM49.90 EXCLUDE POSTAGE .
    Kandungan 10sachet
    .
    #aslegacyMalaysia #ohabangkosmetik #asbeautyMalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #gentelharumnita #pucukharumnita #harumnita #harumnitafemininewash #bizziboddy #bizziflush #bbcontourcreme #bidaragelmandian #jamshir #losyenJamshirBidara #BalmBidara #Aura7herba #eczemacreme #puffysmooch #SetFlyandKiss #telekungsulam #BizziLemon #bizzibreakfast #agentwanted #AgentModalSerendahRM500 #DropshipRM50 #KejayaanTanpaBatasan

  •  11  0  9 May, 2019
  • Kalau dah jadi agen pada produk dato @aliffsyukriterlajaklaris .
.
Tak sangka terpengaruh Dan buat benda benda pelik. .
.
Ink liner ni dalam set fly and kiss @as.legacymalaysia . Tasha Tak reti pakai liner you. Yes. I Tak pandai make up, melainkan you nak make over I. Simple and nampak suci je. ๐Ÿ˜Š Boleh. .
.
Jadi, tadi, tengah pegang dan telitikan ink liner ni. Tengok mata sendiri, tiba-tiba nak try main lukis. Sampai anak yang bising bila nampak umminya, terus diam dan pandang je. Ahahaha. Semua terdiam. .
.
Rasa macam best Pula. Kena suggest dekat dato, buatlah pertandingan melukis guna ink liner. Baru nampak lain dari lain. Ewah. .
.
Untuk muslimah, gayakan depan suami ya sayang. Suami Akan teringat ingat walaupun make up macam Mata panda. ๐Ÿ˜†
.
.
Berminat, WhatsApp I.
  • Kalau dah jadi agen pada produk dato @aliffsyukriterlajaklaris .
    .
    Tak sangka terpengaruh Dan buat benda benda pelik. .
    .
    Ink liner ni dalam set fly and kiss @as.legacymalaysia . Tasha Tak reti pakai liner you. Yes. I Tak pandai make up, melainkan you nak make over I. Simple and nampak suci je. ๐Ÿ˜Š Boleh. .
    .
    Jadi, tadi, tengah pegang dan telitikan ink liner ni. Tengok mata sendiri, tiba-tiba nak try main lukis. Sampai anak yang bising bila nampak umminya, terus diam dan pandang je. Ahahaha. Semua terdiam. .
    .
    Rasa macam best Pula. Kena suggest dekat dato, buatlah pertandingan melukis guna ink liner. Baru nampak lain dari lain. Ewah. .
    .
    Untuk muslimah, gayakan depan suami ya sayang. Suami Akan teringat ingat walaupun make up macam Mata panda. ๐Ÿ˜†
    .
    .
    Berminat, WhatsApp I.

  •  3  2  9 July, 2019
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
Produk Viral Tau!

Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY . 
Dptkan segera!!! *RM159.90*
pos RM8SM RM12SS
#aslegacy 
#asbeauty 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#setflyandkiss 
#pongpangpongpangmerecik
  • Set Kecantikkan - Set Fly & Kiss
    Produk Viral Tau!

    Tak tipu, kena dptkan set make up viral ni dgn segera. Sbb stok sgt limited. Lepas ni takde dh set bersama bag cantik mcm ni. .
    5 in 1 set, yg sgt berbaloi. Tak rugi korang beli! ๐Ÿ’žCOMPACT POWDER
    ๐Ÿ’žLIPSTICK 4 in 1 ๐Ÿ’žEYELINER
    ๐Ÿ’žFOUNDATION ๐Ÿ’žINSTANT GLOWING SPRAY .
    Dptkan segera!!! *RM159.90*
    pos RM8SM RM12SS
    #aslegacy
    #asbeauty
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #setflyandkiss
    #pongpangpongpangmerecik

  •  0  0  9 July, 2019