#SerumBleaching Instagram Photos & Videos

SerumBleaching - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
26.6
average likes

Latest #SerumBleaching Posts

  • SERUM BLEACH NINA 
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
.
Normal price : RM 15
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig 👇🏻
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
10ML
.
Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare 💋
.
1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2️⃣ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉 .
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina
  • SERUM BLEACH NINA
    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
    .
    Normal price : RM 15
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig 👇🏻
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    10ML
    .
    Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare 💋
    .
    1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2️⃣ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉 .
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina

  •  2  0  8 hours ago
  • .
𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝑷𝑬𝑹𝑭𝑬𝑪𝑻 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝑩𝑳𝑬𝑨𝑪𝑯𝑰𝑵𝑮 𝑺𝑲𝑰𝑵 𝑵𝑰𝑵𝑨 🥰🥰
-
Ye dak?
Buat 10minit nampak hasil.
Sape takmo kan 💁🏻‍♀️
-
Nak order terus tekan link dibio @ wsp
📲 016-793 4782
.
#bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    𝑳𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝑷𝑬𝑹𝑭𝑬𝑪𝑻 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝑩𝑳𝑬𝑨𝑪𝑯𝑰𝑵𝑮 𝑺𝑲𝑰𝑵 𝑵𝑰𝑵𝑨 🥰🥰
    -
    Ye dak?
    Buat 10minit nampak hasil.
    Sape takmo kan 💁🏻‍♀️
    -
    Nak order terus tekan link dibio @ wsp
    📲 016-793 4782
    .
    #bleachingskinNina #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan #bleachingmuka #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  26  0  2 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming 🥰
Time to relax your body, mind & soul ğŸ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming 🥰
    Time to relax your body, mind & soul ğŸ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming 🥰
Time to relax your body, mind & soul ğŸ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming 🥰
    Time to relax your body, mind & soul ğŸ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  2 August, 2020
  • IBU PUTIH NINA yang juga digelar sebagai "The Queen of Cream" 🔥🔥 boleh

✔️Memutihkan kulit secara kekal
✔️Menghilangkan parut pada wajah
✔️Membuat tona kulit yg lebih sekata
.
.
Boleh dipakai pada wajah dan badan/ mix dgn laser serum utk kesan yg lebih bagusss💕💕
.
Untuk order, sila whatsapp  #0109462018 
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
#Ninaskincareofficial #StokisNina
#StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni 
#FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
#SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • IBU PUTIH NINA yang juga digelar sebagai "The Queen of Cream" 🔥🔥 boleh

    ✔️Memutihkan kulit secara kekal
    ✔️Menghilangkan parut pada wajah
    ✔️Membuat tona kulit yg lebih sekata
    .
    .
    Boleh dipakai pada wajah dan badan/ mix dgn laser serum utk kesan yg lebih bagusss💕💕
    .
    Untuk order, sila whatsapp  #0109462018
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare
    #Ninaskincareofficial #StokisNina
    #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni
    #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina
    #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  0  29 July, 2020
  • VITA C PLOLES🍋🍊🍊🍇🍓🍒 JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❤️
.
◾ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
◾Tidak berbahaya
◾Tiada campuran bahan kimia
◾Diiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
.
♥️ KHASIAT ❤️
◾Mengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
◾Melembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
◾Merawat resdung dan alergi
◾Stabilkan hormon
◾Mencegah buasir
◾Meningkatkan imuniti badan
◾Mempercepatkan proses penyembuhan luka
◾Mengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
◾Mengurangkan risiko kencing manis
◾Mengawal tekanan darah
◾Mencegah penyakit asthma
◾Mengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal
 
💚 SESUAI DIAMALKAN OLEH 💚
✔ Lelaki & Wanita
✔ Kanak Kanak

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • VITA C PLOLES🍋🍊🍊🍇🍓🍒 JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

    kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

    Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

    Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❤️
    .
    ◾ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
    ◾Tidak berbahaya
    ◾Tiada campuran bahan kimia
    ◾Diiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
    .
    ♥️ KHASIAT ❤️
    ◾Mengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
    ◾Melembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
    ◾Merawat resdung dan alergi
    ◾Stabilkan hormon
    ◾Mencegah buasir
    ◾Meningkatkan imuniti badan
    ◾Mempercepatkan proses penyembuhan luka
    ◾Mengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
    ◾Mengurangkan risiko kencing manis
    ◾Mengawal tekanan darah
    ◾Mencegah penyakit asthma
    ◾Mengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal

    💚 SESUAI DIAMALKAN OLEH 💚
    ✔ Lelaki & Wanita
    ✔ Kanak Kanak

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT? #STAYATHOME 🤗
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan #VitaCPlolesNinaÂ ğŸ˜Ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?  #STAYATHOME 🤗
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume  #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan  #VitaCPlolesNinaÂ ğŸ˜Ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT? #STAYATHOME 🤗
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan #VitaCPlolesNinaÂ ğŸ˜Ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?  #STAYATHOME 🤗
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume  #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan  #VitaCPlolesNinaÂ ğŸ˜Ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • VITA C PLOLES🍋🍊🍊🍇🍓🍒 JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❤️
.
◾ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
◾Tidak berbahaya
◾Tiada campuran bahan kimia
◾Diiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
.
♥️ KHASIAT ❤️
◾Mengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
◾Melembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
◾Merawat resdung dan alergi
◾Stabilkan hormon
◾Mencegah buasir
◾Meningkatkan imuniti badan
◾Mempercepatkan proses penyembuhan luka
◾Mengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
◾Mengurangkan risiko kencing manis
◾Mengawal tekanan darah
◾Mencegah penyakit asthma
◾Mengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal
 
💚 SESUAI DIAMALKAN OLEH 💚
✔ Lelaki & Wanita
✔ Kanak Kanak

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • VITA C PLOLES🍋🍊🍊🍇🍓🍒 JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

    kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

    Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

    Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❤️
    .
    ◾ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
    ◾Tidak berbahaya
    ◾Tiada campuran bahan kimia
    ◾Diiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
    .
    ♥️ KHASIAT ❤️
    ◾Mengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
    ◾Melembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
    ◾Merawat resdung dan alergi
    ◾Stabilkan hormon
    ◾Mencegah buasir
    ◾Meningkatkan imuniti badan
    ◾Mempercepatkan proses penyembuhan luka
    ◾Mengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
    ◾Mengurangkan risiko kencing manis
    ◾Mengawal tekanan darah
    ◾Mencegah penyakit asthma
    ◾Mengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal

    💚 SESUAI DIAMALKAN OLEH 💚
    ✔ Lelaki & Wanita
    ✔ Kanak Kanak

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020

Top #SerumBleaching Posts

  • SERUM BLEACH NINA RM 15 saja exclude postage 😘

Kelebihan :-
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat & kusam
-Menambahkan glow
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

Pakai ptg & mlm SEBELUM pakai apa² moisturizer 😊

Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare 💋

1️⃣ Cuci muka & lap kering
2️⃣ Titis 2 titik Serum Bleaching 
3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana² bahagian badan yg bermasalah
4️⃣ Urut² sikit
5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Utk ptg bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (utk ptg)

Ps: Utk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Utk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dulu dlm kulit. Hehe...klu tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉 
Whatsapp 0187734316 utk order / klik terus link kt bio 😘

#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina  #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina
  • SERUM BLEACH NINA RM 15 saja exclude postage 😘

    Kelebihan :-
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat & kusam
    -Menambahkan glow
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    Pakai ptg & mlm SEBELUM pakai apa² moisturizer 😊

    Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare 💋

    1️⃣ Cuci muka & lap kering
    2️⃣ Titis 2 titik Serum Bleaching
    3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana² bahagian badan yg bermasalah
    4️⃣ Urut² sikit
    5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Utk ptg bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (utk ptg)

    Ps: Utk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Utk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dulu dlm kulit. Hehe...klu tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉
    Whatsapp 0187734316 utk order / klik terus link kt bio 😘

    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina

  •  5  1  26 June, 2020
  • [ IBU JELITA SKINCARE ]
.
🌸 Sabun Muka Cherry + Delima + Collagen
- Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka
.
🌸 Toner Pencerah
- Membuang kulit mati
- Menutup pori2
- Membuang blackhead
- Membuang parut hitam
- Menambahkan seri wajah
- Pinkish kan kulit secara semulajadi
.
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
- Menghilangkan jerawat
- Menghapus jeragat
- Mencerahkan kulit
.
🌸 Krim Siang Ibuputih
- Melindungi dari sinaran uv
- Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang .
❤
💋JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCARE💋
.
🚗 POSTAGE EVERYDAY
💸 BEST PRICE
ğŸŽ FREE GIFT
🛍️ READY STOCK
.
Whatsapp SEKARANG! ☎️ 0174342624
Klik link Whatsapp kat bio 😘
.
#NinaEmpireTeam
#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang
  • [ IBU JELITA SKINCARE ]
    .
    🌸 Sabun Muka Cherry + Delima + Collagen
    - Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka
    .
    🌸 Toner Pencerah
    - Membuang kulit mati
    - Menutup pori2
    - Membuang blackhead
    - Membuang parut hitam
    - Menambahkan seri wajah
    - Pinkish kan kulit secara semulajadi
    .
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    - Menghilangkan jerawat
    - Menghapus jeragat
    - Mencerahkan kulit
    .
    🌸 Krim Siang Ibuputih
    - Melindungi dari sinaran uv
    - Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang .
    ❤
    💋JOM CANTIK JELITA DENGAN NINA SKINCARE💋
    .
    🚗 POSTAGE EVERYDAY
    💸 BEST PRICE
    ğŸŽ FREE GIFT
    🛍️ READY STOCK
    .
    Whatsapp SEKARANG! ☎️ 0174342624
    Klik link Whatsapp kat bio 😘
    .
    #NinaEmpireTeam
    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang

  •  2  0  17 April, 2020
  • .
Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
- -
Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
- .
.
Sapa lambat dia legam! 😂
Klik link kat bio or wsp cepat
📲 016-793 4782
.
#LaserSerum #bleachingkulit
#bleachingbadan #bleachingmurah
#LaserSerumNinaSkincare
#IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
#adelleasofea #mirafilzah #buymuslimfirst
#cindai #maaftakindah
  • .
    Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
    - -
    Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
    Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
    - .
    .
    Sapa lambat dia legam! 😂
    Klik link kat bio or wsp cepat
    📲 016-793 4782
    .
    #LaserSerum #bleachingkulit
    #bleachingbadan #bleachingmurah
    #LaserSerumNinaSkincare
    #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
    #adelleasofea #mirafilzah #buymuslimfirst
    #cindai #maaftakindah

  •  18  1  13 March, 2020
  • IBU PUTIH 💕 LASER SERUM

Our all time best seller sejak 2013 !!
Yes we have been in market that long.
Why?
Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
Sekali dah pakai confirm tak cari lain.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • IBU PUTIH 💕 LASER SERUM

    Our all time best seller sejak 2013 !!
    Yes we have been in market that long.
    Why?
    Sebab berkesan tanpa kesan sampingan la uols 🥰
    Sekali dah pakai confirm tak cari lain.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    ğ™’ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™‹ğ™‹ ğ™„ğ™Šğ™‡ğ™Ž 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  4  0  23 June, 2020
  • ni adalah one of cara mirah jaga skin👇🏻
Sbulan skali mirah akan polish muka nk kasi glow n cerah.. polish lepas kita pakai memang kulit jdi mkin cerah n glow taw, kesan bleh nmpk on the spot..
just calit sikit je kt muka.. Lepas cuci muka, sapu polish ni then tunggu 5-10minit bru bilas..
serius jdi bersih skin..
Seeloknya pakai 2minggu skali😘

Nak order bleh dm mirah taw❤️ #ibuputihmurah#polishface#bleachingskinmurah#bleachingskinnina#ibuputihnina#losyenputihmurah#kopilontoormurah#mandianbleachingbidara#ninaskincare#scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina#kopilontoornina#ibuputihborong#ibuputihmurah#laserserum#bleachingskinmurah#bleachingskinkelantan#bleachingskintamanmedan#bleachingskinpetalingjaya#ibuputihkelantan#ibuputihpetalingjaya
  • ni adalah one of cara mirah jaga skin👇🏻
    Sbulan skali mirah akan polish muka nk kasi glow n cerah.. polish lepas kita pakai memang kulit jdi mkin cerah n glow taw, kesan bleh nmpk on the spot..
    just calit sikit je kt muka.. Lepas cuci muka, sapu polish ni then tunggu 5-10minit bru bilas..
    serius jdi bersih skin..
    Seeloknya pakai 2minggu skali😘

    Nak order bleh dm mirah taw❤️ #ibuputihmurah #polishface #bleachingskinmurah #bleachingskinnina #ibuputihnina #losyenputihmurah #kopilontoormurah #mandianbleachingbidara #ninaskincare #scrubmuka#jerawat#ubatparut#ubatjerawat#krimjeragata#sunblock#laserserum#putihkulittanpainject#putihkulit#ibuputih#losyenputihbleaching#serumbleaching#bleachingskinnina#kopilontoornina#ibuputihborong#ibuputihmurah#laserserum#bleachingskinmurah#bleachingskinkelantan#bleachingskintamanmedan#bleachingskinpetalingjaya#ibuputihkelantan#ibuputihpetalingjaya

  •  150  3  16 January, 2020