#SeriPristana Instagram Photos & Videos

SeriPristana - 13.3k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
22.2
average likes

Latest #SeriPristana Posts

  • .
Minyak KHELIN MYRHA
.
Kombinasi minyak-minyak tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik ekslusif dari Benua Arab dan Asia.
.
💠Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
.
💠Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
.
💠Minyak khelin myrha ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi-sendi yang sukar digerakkan atau sakit.
.
💠Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah. Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
.
💠Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan.
.
💠Antara lain, ia bermanfaat untuk diurut kepada:
.
1. Anak autism
2. Wanita yang sering sawan
3. Wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
4. Slip Disk
5. Bengkak kemalangan
6. Terseliuh
7. Patang Tulang
8. Sakit Pinggang
.
promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 2-8 OGOS 2020
PALING MURAH DLM SEJARAH
.
👉🏿Minyak KHELIN MYRHA👈🏿
Normal RM110.00
promosi RM70.00
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    Minyak KHELIN MYRHA
    .
    Kombinasi minyak-minyak tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik ekslusif dari Benua Arab dan Asia.
    .
    💠Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
    .
    💠Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
    .
    💠Minyak khelin myrha ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi-sendi yang sukar digerakkan atau sakit.
    .
    💠Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah. Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
    .
    💠Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan.
    .
    💠Antara lain, ia bermanfaat untuk diurut kepada:
    .
    1. Anak autism
    2. Wanita yang sering sawan
    3. Wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
    4. Slip Disk
    5. Bengkak kemalangan
    6. Terseliuh
    7. Patang Tulang
    8. Sakit Pinggang
    .
    promosi harga runtuhhh utk semua minyak2 di @rumah.terapi.alam bermula 2-8 OGOS 2020
    PALING MURAH DLM SEJARAH
    .
    👉🏿Minyak KHELIN MYRHA👈🏿
    Normal RM110.00
    promosi RM70.00
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  7  0  7 hours ago
  • Terima kasih Puan Leni datang pagi ni untuk antenatal check-up😊 Semoga dipermudahkan urusan selepas ini.
U.n.i Klinik Seri Pristana ada menyediakan perkhidmatan buka buku pink/antenatal check-up (scroll ke kiri untuk tengok senarai perkhidmatan) 
Scan pun ada promo sempena bulan kemerdekaan. Jgn lambat2 grab further marked down price ni tau!

Semua pemeriksaan & scan akan dilakukan oleh DOKTOR WANITA ♀ (available setiap hari kecuali Sabtu, 8.30 pagi hingga 7 malam) 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami di 03-6038 4700

#doktorwanita #uniklinik #uniklinikseripristana #seripristana #hillpark #saujanautama #ecograndeur #puncakalam #puncakperdana #alambudiman #sungaibuloh
  • Terima kasih Puan Leni datang pagi ni untuk antenatal check-up😊 Semoga dipermudahkan urusan selepas ini.
    U.n.i Klinik Seri Pristana ada menyediakan perkhidmatan buka buku pink/antenatal check-up (scroll ke kiri untuk tengok senarai perkhidmatan)
    Scan pun ada promo sempena bulan kemerdekaan. Jgn lambat2 grab further marked down price ni tau!

    Semua pemeriksaan & scan akan dilakukan oleh DOKTOR WANITA ♀ (available setiap hari kecuali Sabtu, 8.30 pagi hingga 7 malam)

    Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami di 03-6038 4700

    #doktorwanita #uniklinik #uniklinikseripristana #seripristana #hillpark #saujanautama #ecograndeur #puncakalam #puncakperdana #alambudiman #sungaibuloh

  •  13  0  8 hours ago
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental 
.
buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu
.

Mustanir RM120
.
Ready stock !
.
Belian & info produk, Klik link dibawah⤵️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

📦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kurmadhuha #mustanir
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental
    .
    buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu
    .

    Mustanir RM120
    .
    Ready stock !
    .
    Belian & info produk, Klik link dibawah⤵️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    📦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kurmadhuha #mustanir

  •  4  0  21 hours ago
  • 🔊🔊🔊Ya..Special ESOK Jumaat Ada Delivery area KL..siapa2 nak Oder boleh Drop Oder Malam ni ya..Stok pun dah tak banyak..

Sabtu & Ahad Kakak Nik Cuti Delivery.. harap maklum 😊😊😊

 Kak Nik 
0192503221
www.wasap.my/60192503221

Drop oder anda di 
Link Bio ➖➖➖@murtabak_raja hari ini.. Kak Nik takut ada terlepas lagi.. 😅😅 Jgn❌ DM di IG..takut bertindih Oder

Oder cepat sebelum Stok Hbis.
 😃😊😊😊 😍 
@murtabak_raja 
#murtabakrajakelantan #murtabakrajakaknik #murtabakrajafozen #damansara #tebal #banyakinti  #murtabakdaging #glenmarieshahalam #murtabakayam #murtabakraja #murtabakrajashahalam #puncakalam #sgbuloh #bandarpinggiransubang #bukitsubang #denaialam #bukitjelutong #puncakperdana #alambudiman  #shahalamfooddelivery #kotadamansara  #saujanautama #hillparkpuncakalam #alamperdana #ecograndeur #elminagreen #alamsuria #murtabakbukitjelutong #elminavalley #seripristana
  • 🔊🔊🔊Ya..Special ESOK Jumaat Ada Delivery area KL..siapa2 nak Oder boleh Drop Oder Malam ni ya..Stok pun dah tak banyak..

    Sabtu & Ahad Kakak Nik Cuti Delivery.. harap maklum 😊😊😊

    Kak Nik
    0192503221
    www.wasap.my/60192503221

    Drop oder anda di
    Link Bio ➖➖➖@murtabak_raja hari ini.. Kak Nik takut ada terlepas lagi.. 😅😅 Jgn❌ DM di IG..takut bertindih Oder

    Oder cepat sebelum Stok Hbis.
    😃😊😊😊 😍
    @murtabak_raja
    #murtabakrajakelantan #murtabakrajakaknik #murtabakrajafozen #damansara #tebal #banyakinti #murtabakdaging #glenmarieshahalam #murtabakayam #murtabakraja #murtabakrajashahalam #puncakalam #sgbuloh #bandarpinggiransubang #bukitsubang #denaialam #bukitjelutong #puncakperdana #alambudiman #shahalamfooddelivery #kotadamansara #saujanautama #hillparkpuncakalam #alamperdana #ecograndeur #elminagreen #alamsuria #murtabakbukitjelutong #elminavalley #seripristana

  •  3  0  6 August, 2020
  • .
🍃minyak Floral Aromatheraphy🌱
.
Keberkesanan Pati Herba Dan Bunga-Bungaan Minyak Floral Aromaterapi Antaranya:
.
1. Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
2. Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
3. Memberikan rasa tenang dan relaks.
4. Mengurangkan rasa berdebar-debar.
5. Mambantu memperbaiki mood.
6. Mengurangkan stress dan masalah emosi.
7. Kulit halus dan buang sel kulit mati.
8. Membantu mengurangkan masalah insomnia.
9. Menghilangkan senak perut.
10. Masalah angin dalam badan.
11. Melancarkan darah haid.
12. Mengelakkan trombosis.
13. Menggalakkan Hormon.
14. Melembutkan urat-urat tegang.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh.
16. Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
17. Melancarkan peredaran darah.
18. Memperbaiki sistem pernafasan.
19. Menguatkan paru-paru.
20. Masalah alergi
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    🍃minyak Floral Aromatheraphy🌱
    .
    Keberkesanan Pati Herba Dan Bunga-Bungaan Minyak Floral Aromaterapi Antaranya:
    .
    1. Membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
    2. Meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
    3. Memberikan rasa tenang dan relaks.
    4. Mengurangkan rasa berdebar-debar.
    5. Mambantu memperbaiki mood.
    6. Mengurangkan stress dan masalah emosi.
    7. Kulit halus dan buang sel kulit mati.
    8. Membantu mengurangkan masalah insomnia.
    9. Menghilangkan senak perut.
    10. Masalah angin dalam badan.
    11. Melancarkan darah haid.
    12. Mengelakkan trombosis.
    13. Menggalakkan Hormon.
    14. Melembutkan urat-urat tegang.
    15. Meningkatkan sistem imun tubuh.
    16. Masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
    17. Melancarkan peredaran darah.
    18. Memperbaiki sistem pernafasan.
    19. Menguatkan paru-paru.
    20. Masalah alergi
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  5  0  6 August, 2020
  • .
Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat #tumor Alhamdulillah sembuh dn #kecut dalam masa 2 bulan..Doctor pun heran macam mana boleh hilang macam tu je..Dia masih muda lagi dn xkan nk buang rahim..tu organ penting wanita..Dia buat sekadar ikhtiar dn kesannya Masya Allah
.
Sy melihat dr pengunaan kawan sy tu sy buat 3 minyak #herba dr asia ni dgn campuran minyak2 arab.. Ada kesan setngah #fibroid dan #cycst juga Allah izinkan sembuh. Mudah dn selamat sbb dia hanya sapu luar dn tungku dgn batu je
.
Sy buat ni dr Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora
Cara guna luaran je dgn terapi haba gunakan batu sungai di panaskan ..
.
#MinyakJatroPhora
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama
  • .
    Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat #tumor Alhamdulillah sembuh dn #kecut dalam masa 2 bulan..Doctor pun heran macam mana boleh hilang macam tu je..Dia masih muda lagi dn xkan nk buang rahim..tu organ penting wanita..Dia buat sekadar ikhtiar dn kesannya Masya Allah
    .
    Sy melihat dr pengunaan kawan sy tu sy buat 3 minyak #herba dr asia ni dgn campuran minyak2 arab.. Ada kesan setngah #fibroid dan #cycst juga Allah izinkan sembuh. Mudah dn selamat sbb dia hanya sapu luar dn tungku dgn batu je
    .
    Sy buat ni dr Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora
    Cara guna luaran je dgn terapi haba gunakan batu sungai di panaskan ..
    .
    #MinyakJatroPhora
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama

  •  5  0  5 August, 2020

Top #SeriPristana Posts

  • Penat lelah Bonda cipta formulasi Kurma Dhuha yang sangat hebat khasiatnya untuk memperbaiki masalah kesihatan baik lelaki mahupun perempuan. Special pembuatan produk yang satu ini, dibuat pada waktu Dhuha. MasyaAllah😍
.
Ya Allah. Engkau rahmati lah kehidupan pengasas kami Bonda Rozita Ibrahim..
.
Jom tonton video CARA PEMBUATAN KURMA DHUHA ni sama sama sampai habis...
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Penat lelah Bonda cipta formulasi Kurma Dhuha yang sangat hebat khasiatnya untuk memperbaiki masalah kesihatan baik lelaki mahupun perempuan. Special pembuatan produk yang satu ini, dibuat pada waktu Dhuha. MasyaAllah😍
    .
    Ya Allah. Engkau rahmati lah kehidupan pengasas kami Bonda Rozita Ibrahim..
    .
    Jom tonton video CARA PEMBUATAN KURMA DHUHA ni sama sama sampai habis...
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #chocolatefiberlifejrm #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  249  25  20 June, 2019
  • .
.
#COLONIS D'MESTICA🎀 (300 gm)
Harga Asal RM 70.00 (Tidak termasuk postage)

Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi serat membantu menyingkirkan toksin, pembakaran lemak dengan cepat semasa melakukan detoksifikasi. 
Istimewanya Colonis Dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu merangsang hormon leptin untuk memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan untuk memiliki bentuk badan yang langsing dan menawan. .
TANDA-TANDA BADAN BERTOKSIN
•	Cirit Birit
•	Masalah sembelit
•	Keletihan dan kelesuan
•	Sakit kepala
•	Gangguan pernafasan
•	Masalah penglihatan mata
•	Penyakit kulit
•	Kulit kusam
•	Badan berjerawat dan berbintik
•	Sakit otot dan sendi
•	Masalah saraf
•	Nafas dan badan berbau
•	Stres dan kemurungan
•	Tahap kolesterol tinggi
•	Peningkatan gula dalam darah
•	Hipertensi
•	Obesiti
•	Hilang ghairah seks •	Kurang kesuburan
•	Mudah lupa
.
Kelebihan Colonis Dmestica •	Mengatasi masalah sembelit.
•	Membantu masalah buasir dan kesakitan akibat buasir.
•	Menurunkan kolesterol jahat (LDL)
•	Menurunkan paras gula dalam darah.
•	Membersihkan kolon.
•	Meningkatkan metabolisma badan.
•	Menurunkan berat badan.
•	Kenyang sepanjang hari dan mengurangkan keinginan untuk makan berlebihan.
•	Mengelakkan pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri.
•	Meningkatkan sistem imun badan.
•	Mengandungi karotin yang membantu memelihara kesihatan mata, rambut dan kulit.
•	Menurunkan kadar leptin untuk orang yang menghidapi obesiti.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#colonisdmestica
#gegarvaganza2018 #ctdk #syintagila #ajimaura #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil
  • .
    .
    #COLONIS D'MESTICA🎀 (300 gm)
    Harga Asal RM 70.00 (Tidak termasuk postage)

    Badan sihat, kolon bersih, cantik, sihat luar & dalam!! Kombinasi tumbuhan organik, tinggi serat membantu menyingkirkan toksin, pembakaran lemak dengan cepat semasa melakukan detoksifikasi.
    Istimewanya Colonis Dmestica ialah fungsi setiap herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu merangsang hormon leptin untuk memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan untuk memiliki bentuk badan yang langsing dan menawan. .
    TANDA-TANDA BADAN BERTOKSIN
    • Cirit Birit
    • Masalah sembelit
    • Keletihan dan kelesuan
    • Sakit kepala
    • Gangguan pernafasan
    • Masalah penglihatan mata
    • Penyakit kulit
    • Kulit kusam
    • Badan berjerawat dan berbintik
    • Sakit otot dan sendi
    • Masalah saraf
    • Nafas dan badan berbau
    • Stres dan kemurungan
    • Tahap kolesterol tinggi
    • Peningkatan gula dalam darah
    • Hipertensi
    • Obesiti
    • Hilang ghairah seks • Kurang kesuburan
    • Mudah lupa
    .
    Kelebihan Colonis Dmestica • Mengatasi masalah sembelit.
    • Membantu masalah buasir dan kesakitan akibat buasir.
    • Menurunkan kolesterol jahat (LDL)
    • Menurunkan paras gula dalam darah.
    • Membersihkan kolon.
    • Meningkatkan metabolisma badan.
    • Menurunkan berat badan.
    • Kenyang sepanjang hari dan mengurangkan keinginan untuk makan berlebihan.
    • Mengelakkan pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri.
    • Meningkatkan sistem imun badan.
    • Mengandungi karotin yang membantu memelihara kesihatan mata, rambut dan kulit.
    • Menurunkan kadar leptin untuk orang yang menghidapi obesiti.
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #colonisdmestica
    #gegarvaganza2018 #ctdk #syintagila #ajimaura #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil

  •  166  8  27 October, 2018