#SendayuTinggi Instagram Photos & Videos

SendayuTinggi - 340.8k posts

Hashtag Popularity

28.9
average comments
816.1
average likes

Latest #SendayuTinggi Posts

  • Scar Toner ni memang sesuai untuk merawat masalah parut, jerawat, kulit berminyak dan pori besar. Salah satu bahan utama yang ada dalam Scar Toner ni ialah Ascorbic Acid atau lebih dikenali sebagai Vitamin C. Vitamin C ni akan bantu untuk mencerahkan kulit dan bantu pudarkan parut serta kesan gelap akibat jerawat. Selain tu, Vitamin C ni juga akan bantu untuk kembalikan keanjalan tekstur kulit tau especially untuk smooth kan kulit yang ber’lekuk’ akibat kesan jerawat.
.
Scar Toner ni boleh digunakan setiap hari selepas mencuci wajah. Sapukan pada seluruh wajah menggunakan cotton pad ataupun tepuk lembut pada wajah menggunakan tapak tangan.
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
.
Beli melalui whatsapp di 0182953064
.
#sendayutinggi #scartoner #sendayutinggisetapak #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggigombak #sendayutinggidanaukota #sendayutinggiselayang #sendayutinggibatucaves
  • Scar Toner ni memang sesuai untuk merawat masalah parut, jerawat, kulit berminyak dan pori besar. Salah satu bahan utama yang ada dalam Scar Toner ni ialah Ascorbic Acid atau lebih dikenali sebagai Vitamin C. Vitamin C ni akan bantu untuk mencerahkan kulit dan bantu pudarkan parut serta kesan gelap akibat jerawat. Selain tu, Vitamin C ni juga akan bantu untuk kembalikan keanjalan tekstur kulit tau especially untuk smooth kan kulit yang ber’lekuk’ akibat kesan jerawat.
    .
    Scar Toner ni boleh digunakan setiap hari selepas mencuci wajah. Sapukan pada seluruh wajah menggunakan cotton pad ataupun tepuk lembut pada wajah menggunakan tapak tangan.
    .
    Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
    .
    Beli melalui whatsapp di 0182953064
    .
    #sendayutinggi #scartoner #sendayutinggisetapak #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggigombak #sendayutinggidanaukota #sendayutinggiselayang #sendayutinggibatucaves

  •  0  0  12 hours ago
  • ST Clear Tablet ni dah hadir dengan wajah baru tau! Yang nak dapatkan Clear Tablet dengan wajah baru boleh buat belian di website ataupun di outlet Sendayu Tinggi. Apa fungsi Clear Tablet ni?
.
ST Clear Tablet ni tinggi kandungan anti-oksida yang membantu meneutralkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan pada kulit serta membantu mengekalkan kelembapan pada kulit. Ia juga membantu mengurangkan bengkak, keradangan dan kemerahan pada kulit akibat jerawat dan juga bantu untuk mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah.
.
Diperkaya dengan pelbagai ekstrak botani dan buah-buahan, ST Clear Tablet ni berperisa strawberi dan boleh diambil pada setiap hari.
.
ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)

#sendayutinggi #stcleartablet
  • ST Clear Tablet ni dah hadir dengan wajah baru tau! Yang nak dapatkan Clear Tablet dengan wajah baru boleh buat belian di website ataupun di outlet Sendayu Tinggi. Apa fungsi Clear Tablet ni?
    .
    ST Clear Tablet ni tinggi kandungan anti-oksida yang membantu meneutralkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan pada kulit serta membantu mengekalkan kelembapan pada kulit. Ia juga membantu mengurangkan bengkak, keradangan dan kemerahan pada kulit akibat jerawat dan juga bantu untuk mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah.
    .
    Diperkaya dengan pelbagai ekstrak botani dan buah-buahan, ST Clear Tablet ni berperisa strawberi dan boleh diambil pada setiap hari.
    .
    ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)

    #sendayutinggi #stcleartablet

  •  0  0  12 hours ago
  • Kadang-kadang stress sebab perut asyik sebu je, pastu kentut tak kira masa. Kadang boleh jadi sebab lewat makan so perut masuk angin. Makan makanan berangin pun satu punca juga perut kembung. So macam mana nak atasi?
.
Boleh try Garlic Plus yang kat dalam gambar atas ni. Ambil 2 kapsul 2x sehari sebelum makan berat. Korang yang nak kurus tapi tak berjaya tu boleh juga amik ni mana tau lepas dah berjaya buang angin dalam badan tu slim sikit ke haa..yang penting jaga makan & work out. 80% tu dari pemakanan kita je, kalau tak jaga memang lambat lah nk slim.
.
Garlic Plus RM
.
Produk SENDAYU TINGGI.....
(Sabah & KotaKinabalu)

~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi.
~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp
~whatsapp 0198101570
~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST
*WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja
~Cas Cod Area KK.
~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak
#sendayutinggi #garlicplus
  • Kadang-kadang stress sebab perut asyik sebu je, pastu kentut tak kira masa. Kadang boleh jadi sebab lewat makan so perut masuk angin. Makan makanan berangin pun satu punca juga perut kembung. So macam mana nak atasi?
    .
    Boleh try Garlic Plus yang kat dalam gambar atas ni. Ambil 2 kapsul 2x sehari sebelum makan berat. Korang yang nak kurus tapi tak berjaya tu boleh juga amik ni mana tau lepas dah berjaya buang angin dalam badan tu slim sikit ke haa..yang penting jaga makan & work out. 80% tu dari pemakanan kita je, kalau tak jaga memang lambat lah nk slim.
    .
    Garlic Plus RM
    .
    Produk SENDAYU TINGGI.....
    (Sabah & KotaKinabalu)

    ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi.
    ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp
    ~whatsapp 0198101570
    ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST
    *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja
    ~Cas Cod Area KK.
    ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak
    #sendayutinggi #garlicplus

  •  0  0  13 hours ago
  • Golden Herb’s Cleansing Gel ni adalah pencuci wajah khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat.
.
Golden Herb’s Cleansing Gel ni juga sesuai digunakan oleh mereka yang ada masalah kulit jenis sensitif tetapi berminyak. Ia akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum pada wajah disamping bantu untuk lembutkan kulit, lembapkan kulit, singkirkan kotoran dan juga matikan kuman punca jerawat.
.
Antara bahan utama dalam Golden Herb’s Cleansing Gel ni ialah Madu. Madu ni banyak tau khasiat dia pada kulit. Siapa kat sini yang pakai Golden Herb’s Cleansing Gel ni sebagai cleanser harian?
.
🌱GOLDEN HERBS CLEANSING GEL 120ml RM39.00 ( ahli RM35.10)
.
KOTA KINABALU, SABAH - Dapatkan produk ini dan semua produk Sendayu Tinggi dari kami ;

📍STOKIS SENDAYU TINGGI SABAH , 
LOT B21, TINGKAT 2,
CENTRE POINT SHOPPING MALL
.
ATAU whatsaap Admin 0137900023
.

; atau dari dealer2 berdaftar.

📍TERBUKA UNTUK DEALER, AHLI SENDAYU TINGGI DAN WALK IN CUSTOMER
.
FB : STOKIS SENDAYU TINGGI
IG : @sendayutinggimy
#sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei #skincare #goldenherbs #oilyskin #combinationskin #acneskin - #regrann
  • Golden Herb’s Cleansing Gel ni adalah pencuci wajah khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak, kombinasi dan berjerawat.
    .
    Golden Herb’s Cleansing Gel ni juga sesuai digunakan oleh mereka yang ada masalah kulit jenis sensitif tetapi berminyak. Ia akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum pada wajah disamping bantu untuk lembutkan kulit, lembapkan kulit, singkirkan kotoran dan juga matikan kuman punca jerawat.
    .
    Antara bahan utama dalam Golden Herb’s Cleansing Gel ni ialah Madu. Madu ni banyak tau khasiat dia pada kulit. Siapa kat sini yang pakai Golden Herb’s Cleansing Gel ni sebagai cleanser harian?
    .
    🌱GOLDEN HERBS CLEANSING GEL 120ml RM39.00 ( ahli RM35.10)
    .
    KOTA KINABALU, SABAH - Dapatkan produk ini dan semua produk Sendayu Tinggi dari kami ;

    📍STOKIS SENDAYU TINGGI SABAH ,
    LOT B21, TINGKAT 2,
    CENTRE POINT SHOPPING MALL
    .
    ATAU whatsaap Admin 0137900023
    .

    ; atau dari dealer2 berdaftar.

    📍TERBUKA UNTUK DEALER, AHLI SENDAYU TINGGI DAN WALK IN CUSTOMER
    .
    FB : STOKIS SENDAYU TINGGI
    IG : @sendayutinggimy
    #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei #skincare #goldenherbs #oilyskin #combinationskin #acneskin - #regrann

  •  6  0  13 hours ago
  • Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk. 
.
Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
.
Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
.
#sendayutinggi #acnebalm  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggireadystock  #sendayutinggionline #stonline #stkotabharu  #stkosmetik  #stkelantan  #dealrst #dealersendayutinggi
  • Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk.
    .
    Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
    .
    Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
    .
    Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
    Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
    X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
    Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
    .
    #sendayutinggi #acnebalm #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikotabharu #sendayutinggireadystock #sendayutinggionline #stonline #stkotabharu #stkosmetik #stkelantan #dealrst #dealersendayutinggi

  •  0  0  13 hours ago
  • Menstorm ni boleh diambil semasa bukan waktu haid dan boleh teruskan pengambilan semasa waktu haid. Siapa yang sesuai ambil menstorm ni?
.
Yang ada masalah senggugut teruk semasa haid memang sesuai ambil Menstorm ni. Selain tu, yang ada masalah haid tak teratur tu pun boleh ambil Menstorm ni untuk bantu regulate semula kitaran haid kita.
.
Menstorm RM30.00 (ahli RM27.00)
.
Dealer online berdaftar 011-15199889 
.
#sendayutinggi #menstorm #merawatsenggugut #periodpain #melancarkanperedarandarah
  • Menstorm ni boleh diambil semasa bukan waktu haid dan boleh teruskan pengambilan semasa waktu haid. Siapa yang sesuai ambil menstorm ni?
    .
    Yang ada masalah senggugut teruk semasa haid memang sesuai ambil Menstorm ni. Selain tu, yang ada masalah haid tak teratur tu pun boleh ambil Menstorm ni untuk bantu regulate semula kitaran haid kita.
    .
    Menstorm RM30.00 (ahli RM27.00)
    .
    Dealer online berdaftar 011-15199889
    .
    #sendayutinggi #menstorm #merawatsenggugut #periodpain #melancarkanperedarandarah

  •  1  0  13 hours ago
  • Korang yang nak diet tu apa kata try overnight oat dengan Slimmax Drink ni. Rasanya sangat sedap & yang penting bagus untuk usus !! Haa jangan tak tahu Slimmax ni bagus untuk mereka yang ada masalah smebelit juga. sebab dalam ni ada oat dan serat bijirin yang bagus untuk melawaskan pembuangan. 
.
Cara nak buat overnight oat ni mudah je, tuang sepaket Slimmax Drink dalam botol atau cawan yang ada penutup. Tuang susu segar sampai tenggelam Slimmax. Kalau suka manis tuang madu sikit. Topping dengan buah-buahan pilihan korang seperti pisang, strawberry dan sebagainya. Lepas tu tutup rapat dan simpan dalam peti. Esok pagi bangun terus makan.
.

#sendayutinggi #slimmax
  • Korang yang nak diet tu apa kata try overnight oat dengan Slimmax Drink ni. Rasanya sangat sedap & yang penting bagus untuk usus !! Haa jangan tak tahu Slimmax ni bagus untuk mereka yang ada masalah smebelit juga. sebab dalam ni ada oat dan serat bijirin yang bagus untuk melawaskan pembuangan.
    .
    Cara nak buat overnight oat ni mudah je, tuang sepaket Slimmax Drink dalam botol atau cawan yang ada penutup. Tuang susu segar sampai tenggelam Slimmax. Kalau suka manis tuang madu sikit. Topping dengan buah-buahan pilihan korang seperti pisang, strawberry dan sebagainya. Lepas tu tutup rapat dan simpan dalam peti. Esok pagi bangun terus makan.
    .

    #sendayutinggi #slimmax

  •  0  0  13 hours ago
  • Siapa cakap produk ST tak ada untuk lelaki ?

Male + Coffee ni minuman suplemen kopi untuk kaum lelaki. Khas untuk beri tenaga, elakkan lesu serta mengantuk. Selain tu, bagi lelaki yang sedang bekerja, pengambilan Male+ ni akan bantu mengekalkan tahap konsentrasi, dan elakkan tubuh jadi lesu atau senang mengantuk. Rasa Male+ ni tak terlalu pahit dan ianya bebas kandungan gula tau. Jadi, yang ada masalah kencing manis tu, boleh ambil Male+ ni.

#sendayutinggi #malecoffee
  • Siapa cakap produk ST tak ada untuk lelaki ?

    Male + Coffee ni minuman suplemen kopi untuk kaum lelaki. Khas untuk beri tenaga, elakkan lesu serta mengantuk. Selain tu, bagi lelaki yang sedang bekerja, pengambilan Male+ ni akan bantu mengekalkan tahap konsentrasi, dan elakkan tubuh jadi lesu atau senang mengantuk. Rasa Male+ ni tak terlalu pahit dan ianya bebas kandungan gula tau. Jadi, yang ada masalah kencing manis tu, boleh ambil Male+ ni.

    #sendayutinggi #malecoffee

  •  2  0  13 hours ago
  • Sedu Arrow & D’folia ni boleh diambil sekaligus dan diambil 2 biji 2 kali sehari. Untuk wanita bujang, kurangkan dos pengambilan iaitu 1 biji 2 kali sehari. Bagi yang pernah menghidap apa-apa ketumbuhan, pengambilan Sedu Arrow adalah tidak digalakkan ya.
.
Antara kelebihan pengambilan Sedu Arrow:
• Menggalakkan penghasilan hormon estrogen secara semulajadi dalam badan
• Atasi masalah kitaran haid tak menentu
• Mengatasi masalah sakit belakang, sengal sendi dan mudah penat kerana simptom menopaus bagi wanita berusia 40-an ke atas
• Melewatkan simptom menopaus dan penuaan secara menyeluruh
• Menyihatkan rahim selepas bersalin dan atasi ketidaksuburan untuk yang sukar hamil.
.
Kehebatan D’folia kepada wanita pula:
• Berkesan mengatasi masalah keputihan serius dan bau busuk pada wanita
• Menguatkan rahim lemah
• Merangsang hormon seks wanita
• Menaikkan seri wajah dan atasi sembap bawah mata
.
Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35)
.
Dealer online berdaftar 011-15199889 .
#sendayutinggi #dfolia #seduarrow #sendayutinggijalanduta
  • Sedu Arrow & D’folia ni boleh diambil sekaligus dan diambil 2 biji 2 kali sehari. Untuk wanita bujang, kurangkan dos pengambilan iaitu 1 biji 2 kali sehari. Bagi yang pernah menghidap apa-apa ketumbuhan, pengambilan Sedu Arrow adalah tidak digalakkan ya.
    .
    Antara kelebihan pengambilan Sedu Arrow:
    • Menggalakkan penghasilan hormon estrogen secara semulajadi dalam badan
    • Atasi masalah kitaran haid tak menentu
    • Mengatasi masalah sakit belakang, sengal sendi dan mudah penat kerana simptom menopaus bagi wanita berusia 40-an ke atas
    • Melewatkan simptom menopaus dan penuaan secara menyeluruh
    • Menyihatkan rahim selepas bersalin dan atasi ketidaksuburan untuk yang sukar hamil.
    .
    Kehebatan D’folia kepada wanita pula:
    • Berkesan mengatasi masalah keputihan serius dan bau busuk pada wanita
    • Menguatkan rahim lemah
    • Merangsang hormon seks wanita
    • Menaikkan seri wajah dan atasi sembap bawah mata
    .
    Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
    D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35)
    .
    Dealer online berdaftar 011-15199889 .
    #sendayutinggi #dfolia #seduarrow #sendayutinggijalanduta

  •  2  0  13 hours ago
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
.
Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
.
Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
.
Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami 

http://stshooperss.wasap.my/
.
#sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi#hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping
#sendayutinggimeru
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
    .
    Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
    .
    Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
    .
    Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami

    http://stshooperss.wasap.my/
    .
    #sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi #hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping
    #sendayutinggimeru

  •  0  0  13 hours ago
  • Yeayyy Glow Sleeping Mask dah RESTOCK! Mana yang stok dah tinggal hujung-hujung botol tu dah boleh grab sekarang sebelum sold out lagi.
.
Ada yang tanya admin, Glass Skin Series ni tak ada pencuci wajah so nak pakai dengan pencuci yang mana? Actually boleh je nak pakai dengan pencuci mana-mana pun asalkan pencuci wajah. Tapi admin sarankan pakai dengan Whitening Cleansing Gel sebab fungsi utama Whitening Cleansing Gel ni untuk mencerahkan kulit kusam, tona tak sekata, pigmentasi teruk dan berparut. Jadi bila digabungkan dengan set Glass Skin Series macam lagi ngam la kombinasi tu untuk bantu cepatkan lagi efek pada kulit. Cuci muka macam biasa dengan Whitening Cleanser, then pakai Glow Sleeping Mask bawak tidur sampai esok. Selamat Mencuba!
.
Siapa yang dah grab kedua-dua produk best seller ni komen sikit kat bawah !
.
Whitening Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
Glow Sleeping Mask RM48.00 (ahli RM45.60
.
📱Klik link whatsapp di bawah untuk pembelian 

http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN
.

http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN

http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN

#sendayutinggi #whiteningcleansinggel #glassskinseries
  • Yeayyy Glow Sleeping Mask dah RESTOCK! Mana yang stok dah tinggal hujung-hujung botol tu dah boleh grab sekarang sebelum sold out lagi.
    .
    Ada yang tanya admin, Glass Skin Series ni tak ada pencuci wajah so nak pakai dengan pencuci yang mana? Actually boleh je nak pakai dengan pencuci mana-mana pun asalkan pencuci wajah. Tapi admin sarankan pakai dengan Whitening Cleansing Gel sebab fungsi utama Whitening Cleansing Gel ni untuk mencerahkan kulit kusam, tona tak sekata, pigmentasi teruk dan berparut. Jadi bila digabungkan dengan set Glass Skin Series macam lagi ngam la kombinasi tu untuk bantu cepatkan lagi efek pada kulit. Cuci muka macam biasa dengan Whitening Cleanser, then pakai Glow Sleeping Mask bawak tidur sampai esok. Selamat Mencuba!
    .
    Siapa yang dah grab kedua-dua produk best seller ni komen sikit kat bawah !
    .
    Whitening Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
    Glow Sleeping Mask RM48.00 (ahli RM45.60
    .
    📱Klik link whatsapp di bawah untuk pembelian

    http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN
    .

    http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN

    http://www.wassap.my/01132725024/STJASIN

    #sendayutinggi #whiteningcleansinggel #glassskinseries

  •  2  0  13 hours ago
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
.
Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
.
Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
.
.
#sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer
#instashopmalaysia 
#sayajual 
#sayajualonline 
#seremban 
#tudungbawal 
#bazaarmalaysia 
#nakkurus 
#tipskecantikan 
#kulitcantik 
#kopiherba 
#kopiuntukdalamanwanita 
#sendayutinggi 
#sendayutinggibahau 
#dealerbahau 
#dealerjempol 
#sendayutinggijempol 
#collagen 
#sabunbadan 
#sabunlulurwangi 
#sabunhilangdaki 
#bahau 
#kualapilah 
#jempol
#jamu 
#jamukeputihan
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
    .
    Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
    .
    Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
    .
    .
    #sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer
    #instashopmalaysia
    #sayajual
    #sayajualonline
    #seremban
    #tudungbawal
    #bazaarmalaysia
    #nakkurus
    #tipskecantikan
    #kulitcantik
    #kopiherba
    #kopiuntukdalamanwanita
    #sendayutinggi
    #sendayutinggibahau
    #dealerbahau
    #dealerjempol
    #sendayutinggijempol
    #collagen
    #sabunbadan
    #sabunlulurwangi
    #sabunhilangdaki
    #bahau
    #kualapilah
    #jempol
    #jamu
    #jamukeputihan

  •  0  0  13 hours ago
  • hanya tinggal 5 slot kekosongan je lagi .. cepat2 wassap lily utk book okey .. cukup 10 lily tutup dah ye .. lily utamakan pada yg buat appointment sahaja .. 

whatssap sahaja okey 👌🏻🌹 

Sebarang info lanjut / book appointment boleh whatssap :
📱013 234 5326 ( Lily )

https://www.wasap.my/60132345326

Detail lokasi :
FAIRY LILY HOUSE ( SPA & BEAUTY CENTER )

BANGUNAN WISMA D’RUBY , 
No 1 GF - C , Jalan 6 Selayang Pandang 68100 Batu Caves ( Belakang Caltex )

TERIMA KASIH KERANA SENTIASA SUPPORT FAIRY LILY HOUSE 🌹🥰😘 

#spamuslimah #spamurah #spawanita #spakecantikan #spaselayangmurah #spaselayangpandang #spabridal #mandibunga #mandiauraseri #mandianbidara #mandianherba #bodyscrub #bodyscrubmurah #produksendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #saunaherba #sauna #saunatime #saunaselfie #saunasuit #batucaves #selangor #selayang #selayangmall #selayangbaru #selayangjaya #selayangpandang #spakecantikan #spakecantikanselayang #spagombak
  • hanya tinggal 5 slot kekosongan je lagi .. cepat2 wassap lily utk book okey .. cukup 10 lily tutup dah ye .. lily utamakan pada yg buat appointment sahaja ..

    whatssap sahaja okey 👌🏻🌹

    Sebarang info lanjut / book appointment boleh whatssap :
    📱013 234 5326 ( Lily )

    https://www.wasap.my/60132345326

    Detail lokasi :
    FAIRY LILY HOUSE ( SPA & BEAUTY CENTER )

    BANGUNAN WISMA D’RUBY ,
    No 1 GF - C , Jalan 6 Selayang Pandang 68100 Batu Caves ( Belakang Caltex )

    TERIMA KASIH KERANA SENTIASA SUPPORT FAIRY LILY HOUSE 🌹🥰😘

    #spamuslimah #spamurah #spawanita #spakecantikan #spaselayangmurah #spaselayangpandang #spabridal #mandibunga #mandiauraseri #mandianbidara #mandianherba #bodyscrub #bodyscrubmurah #produksendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #saunaherba #sauna #saunatime #saunaselfie #saunasuit #batucaves #selangor #selayang #selayangmall #selayangbaru #selayangjaya #selayangpandang #spakecantikan #spakecantikanselayang #spagombak

  •  0  0  14 hours ago
  • Ada yang tanya min, Glass Skin Series ni tak ada pencuci wajah so nak pakai dengan pencuci yang mana? Actually boleh je nak pakai dengan pencuci mana-mana pun asalkan pencuci wajah. Tapi admin sarankan pakai dengan Whitening Cleansing Gel sebab fungsi utama Whitening Cleansing Gel ni untuk mencerahkan kulit kusam, tona tak sekata, pigmentasi teruk dan berparut. Jadi bila digabungkan dengan set Glass Skin Series macam lagi ngam la kombinasi tu untuk bantu cepatkan lagi efek pada kulit. Cuci muka macam biasa dengan Whitening Cleanser, then pakai Glow Sleeping Mask bawak tidur sampai esok. Selamat Mencuba!

Whitening Cleansing Gel RM35.00 
Glow Sleeping Mask RM48.00 

Beli di kedai Elena Collection Langkawi Kedah bersebelahan kedai 2510 Temonyong tau PM admin untuk COD atau PICKUP. T.kasih

#sendayutinggi #whiteningcleansinggel #glassskinseries #sendayutinggilangkawi
  • Ada yang tanya min, Glass Skin Series ni tak ada pencuci wajah so nak pakai dengan pencuci yang mana? Actually boleh je nak pakai dengan pencuci mana-mana pun asalkan pencuci wajah. Tapi admin sarankan pakai dengan Whitening Cleansing Gel sebab fungsi utama Whitening Cleansing Gel ni untuk mencerahkan kulit kusam, tona tak sekata, pigmentasi teruk dan berparut. Jadi bila digabungkan dengan set Glass Skin Series macam lagi ngam la kombinasi tu untuk bantu cepatkan lagi efek pada kulit. Cuci muka macam biasa dengan Whitening Cleanser, then pakai Glow Sleeping Mask bawak tidur sampai esok. Selamat Mencuba!

    Whitening Cleansing Gel RM35.00
    Glow Sleeping Mask RM48.00

    Beli di kedai Elena Collection Langkawi Kedah bersebelahan kedai 2510 Temonyong tau PM admin untuk COD atau PICKUP. T.kasih

    #sendayutinggi #whiteningcleansinggel #glassskinseries #sendayutinggilangkawi

  •  1  0  14 hours ago
  • Sape kat sini yg ada masalah ‘sukar membuang’ & kerap ‘melepas gas’ tanpa henti? Haa..post ni utk korang.. Kalau nak tahu, apa yang korang makan tu kalau tak dibuang itulah penyebab toksin terkumpul dalam badan pastu menyebabkan terjadinya gas2 dalam usus. Gas tu yang kalau terlepas memang boleh pengsan orang sebelah. Selain tu, kalau korang ada masalah kulit berjerawat nanah, kerap lesu & letih, mudah migrain dan pening kepala…haa itu pun tanda2 badan banyak toksin.
.
So memang kena ambil Dtox. Produk ni sudah hampir 10 tahun di pasaran. Ramai yang dah cuba memang berpuas hati sebab dapat turunkan berat badan dan mudah ‘membuang’. Apa kelebihan produk ni? Jom tengok!
.
✓ Oats : tinggi kandungan fibre dan membantu mengurangkan kolesterol
✓ Aloe vera : membersihkan kolon dan usus dengan berkesan
✓ Alfalfa : membantu menyihatkan sistem penghadaman dan pundi kencing
✓ Licorice root : berkesan menurunkan lemak dalam badan
.
Dtox Natural RM76.00
.
Wajib cuba sis!
.
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
=============================
.
#sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggi #dtox
  • Sape kat sini yg ada masalah ‘sukar membuang’ & kerap ‘melepas gas’ tanpa henti? Haa..post ni utk korang.. Kalau nak tahu, apa yang korang makan tu kalau tak dibuang itulah penyebab toksin terkumpul dalam badan pastu menyebabkan terjadinya gas2 dalam usus. Gas tu yang kalau terlepas memang boleh pengsan orang sebelah. Selain tu, kalau korang ada masalah kulit berjerawat nanah, kerap lesu & letih, mudah migrain dan pening kepala…haa itu pun tanda2 badan banyak toksin.
    .
    So memang kena ambil Dtox. Produk ni sudah hampir 10 tahun di pasaran. Ramai yang dah cuba memang berpuas hati sebab dapat turunkan berat badan dan mudah ‘membuang’. Apa kelebihan produk ni? Jom tengok!
    .
    ✓ Oats : tinggi kandungan fibre dan membantu mengurangkan kolesterol
    ✓ Aloe vera : membersihkan kolon dan usus dengan berkesan
    ✓ Alfalfa : membantu menyihatkan sistem penghadaman dan pundi kencing
    ✓ Licorice root : berkesan menurunkan lemak dalam badan
    .
    Dtox Natural RM76.00
    .
    Wajib cuba sis!
    .
    NAK LEBIH DISKAUN?
    📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
    =============================
    .
    #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia
    #sendayutinggi #dtox

  •  1  0  14 hours ago
  • Kalau korang nak tahu, Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni mempunyai formulasi yang sedikit berbeza dengan Pearl & Yogurt Bar Soap. Tapi, tak bermakna Pearl & Yogurt Bar Soap tu tak sebagus Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni.
.
Perbezaan ketara yang admin boleh simpulkan ialah, Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni lebih fokus untuk menganjalkan dan mencerahkan kulit tapi Pearl & Yogurt Bar Soap pula lebih fokus untuk menghalus dan mencerahkan kulit.
.
Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00
.
Wajib cuba sis!
.
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
=============================
.
#sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggi #pearlandyogurtcleansinggel
  • Kalau korang nak tahu, Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni mempunyai formulasi yang sedikit berbeza dengan Pearl & Yogurt Bar Soap. Tapi, tak bermakna Pearl & Yogurt Bar Soap tu tak sebagus Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni.
    .
    Perbezaan ketara yang admin boleh simpulkan ialah, Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni lebih fokus untuk menganjalkan dan mencerahkan kulit tapi Pearl & Yogurt Bar Soap pula lebih fokus untuk menghalus dan mencerahkan kulit.
    .
    Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00
    .
    Wajib cuba sis!
    .
    NAK LEBIH DISKAUN?
    📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
    =============================
    .
    #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia
    #sendayutinggi #pearlandyogurtcleansinggel

  •  8  0  14 hours ago
  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk. 
.
Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
.
Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
.

DM atau WhatsApp sis utk dapatkan 🛍
 (klik link whatsApp di bio utk terus ke apps tanpa perlu save no💕)
📲011-21902656📲
.

.
#sendayutinggi #acnebalm
  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk.
    .
    Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
    .
    Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
    .
    Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
    Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
    X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
    Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
    .

    DM atau WhatsApp sis utk dapatkan 🛍
    (klik link whatsApp di bio utk terus ke apps tanpa perlu save no💕)
    📲011-21902656📲
    .

    .
    #sendayutinggi #acnebalm

  •  4  0  14 hours ago
  • Glass Skin Series ni bila digabungkan dengan Whitening Cleansing Gel & BRS Moisturiser ni memang da bomb lah result pada kulit tu.
.
Untuk mereka yang nak dapatkan kulit nampak cerah dan glowing yang natural boleh cuba rutin penjagaan wajah ini tau. Semua jenis kulit pun sesuai cuba rutin ini tapi, bagi yang ada masalah kulit terlalu berminyak atau berjerawat tu, kami suggest gantikan BRS Moisturiser dengan 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel.
.
Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
Whitening Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
Hydraboost Toner RM40.00 (ahli RM38.00)
Glow Drops Serum RM42.00 (ahli RM39.90)
Glow Sleeping Mask RM48.00 (ahli RM45.60)
.
📮Postage RM8 SM / RM12 SS
🌐Order di proses direct from HQ Sendayu Tinggi
⛔️NO COD/NO SELF PICKUP (BY POS SAHAJA)
.
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 011-23345530 📲📩
TERIMA KASIH 😘
.
#sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #sendayutinggiforever #onlineshop #skincareviral #makeuplover #glassskin #moisturising #liftingskin #healthy #glowingskin #flawless #glassskinseries #glassskincare #hydraboosttoner #glowsleepingmask #glowdropsserum #beautiful #skintreatment #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup
  • Glass Skin Series ni bila digabungkan dengan Whitening Cleansing Gel & BRS Moisturiser ni memang da bomb lah result pada kulit tu.
    .
    Untuk mereka yang nak dapatkan kulit nampak cerah dan glowing yang natural boleh cuba rutin penjagaan wajah ini tau. Semua jenis kulit pun sesuai cuba rutin ini tapi, bagi yang ada masalah kulit terlalu berminyak atau berjerawat tu, kami suggest gantikan BRS Moisturiser dengan 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel.
    .
    Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
    Whitening Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
    Hydraboost Toner RM40.00 (ahli RM38.00)
    Glow Drops Serum RM42.00 (ahli RM39.90)
    Glow Sleeping Mask RM48.00 (ahli RM45.60)
    .
    📮Postage RM8 SM / RM12 SS
    🌐Order di proses direct from HQ Sendayu Tinggi
    ⛔️NO COD/NO SELF PICKUP (BY POS SAHAJA)
    .
    Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 011-23345530 📲📩
    TERIMA KASIH 😘
    .
    #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #sendayutinggiforever #onlineshop #skincareviral #makeuplover #glassskin #moisturising #liftingskin #healthy #glowingskin #flawless #glassskinseries #glassskincare #hydraboosttoner #glowsleepingmask #glowdropsserum #beautiful #skintreatment #penjagaanwajah #nakcantik #bestseller #musthave #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup

  •  1  0  14 hours ago
  • Ada yang menganggap penggunaan Eye Gel ni tak perlu. Tapi bagi anda yang betul-betul inginkan wajah yang sentiasa nampak fresh & young, pasti akan menyesal jika tak amalkannya.
.
Fungsi utama Eye Gel ini utk mencerahkan, mengurangkan lingkaran hitam & memberikan kesan lifting pada mata sekaligus menampakkan wajah lebih tegang & muda. Ia juga mengurangkan kedutan halus sekitar mata dan memberikan bukaan mata yg lebih luas. Ini kerana, seiring dgn peningkatan usia, kulit mata juga cenderung berlipat dan kendur. Pemakaian eye gel haruslah konsisten demi mendapatkan hasil terbaik.
.
Eye Gel RM36.00
.
Wajib cuba sis!
.
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
=============================
.
#sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia #sendayutinggi #eyegelst
  • Ada yang menganggap penggunaan Eye Gel ni tak perlu. Tapi bagi anda yang betul-betul inginkan wajah yang sentiasa nampak fresh & young, pasti akan menyesal jika tak amalkannya.
    .
    Fungsi utama Eye Gel ini utk mencerahkan, mengurangkan lingkaran hitam & memberikan kesan lifting pada mata sekaligus menampakkan wajah lebih tegang & muda. Ia juga mengurangkan kedutan halus sekitar mata dan memberikan bukaan mata yg lebih luas. Ini kerana, seiring dgn peningkatan usia, kulit mata juga cenderung berlipat dan kendur. Pemakaian eye gel haruslah konsisten demi mendapatkan hasil terbaik.
    .
    Eye Gel RM36.00
    .
    Wajib cuba sis!
    .
    NAK LEBIH DISKAUN?
    📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
    =============================
    .
    #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia #sendayutinggi #eyegelst

  •  0  0  14 hours ago
  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk. 
.
Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.

.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)

.
#sendayutinggi #acnebalm
#goldenherbssoap #scartoner #xnespray
#sendayutinggiterengganu #codgongbadak
  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk.
    .
    Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.

    .
    Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
    Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
    X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
    Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)

    .
    #sendayutinggi #acnebalm
    #goldenherbssoap #scartoner #xnespray
    #sendayutinggiterengganu #codgongbadak

  •  1  0  14 hours ago
  • Siapa dah pakai 3 item dari Pearl Series ni? Pearl Series ni khas untuk bantu korang atasi masalah kulit kusam, tona tak sekata, jeragat, berparut dan kulit kendur/berkedut.
.
Semua jenis kulit boleh pakai Pearl Series ni tau, tapi bagi kulit jenis sensitif, boleh refer bahan dalam setiap produk ni untuk make sure yang kulit kita ni tak akan breakout bila pakai produk ni.
.
Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00
Pearl Essence RM55.00 
Whitening Pearl Cream RM34.00
.
Wajib cuba sis!
.
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
=============================
.
#sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggi #pearlyogurtcleansinggel #pearlessence #pearlcream
  • Siapa dah pakai 3 item dari Pearl Series ni? Pearl Series ni khas untuk bantu korang atasi masalah kulit kusam, tona tak sekata, jeragat, berparut dan kulit kendur/berkedut.
    .
    Semua jenis kulit boleh pakai Pearl Series ni tau, tapi bagi kulit jenis sensitif, boleh refer bahan dalam setiap produk ni untuk make sure yang kulit kita ni tak akan breakout bila pakai produk ni.
    .
    Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00
    Pearl Essence RM55.00
    Whitening Pearl Cream RM34.00
    .
    Wajib cuba sis!
    .
    NAK LEBIH DISKAUN?
    📞Whatsapp 0138332398 atau click je link www.wasap.my/60138332398
    =============================
    .
    #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #agentsendayu #skincaretips #befaz #pearlcream #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #kurmadhuha #liptintkorea #sendayutinggimurah #sendayutinggikl #liptintmurah #makeuptutorial #tv3 #lipmatte #sendayutinggimalaysia
    #sendayutinggi #pearlyogurtcleansinggel #pearlessence #pearlcream

  •  4  0  14 hours ago
  • Close up tekstur dan swatches Camouflage Foundation with Concealer. Total ada 4 kod semuanya yang boleh campur untuk foundation, highlight, concealer ataupun contour. Tekstur lebih lembut dan licin dari foundation jenis cream & tak cair seperti liquid foundation. Coverage pula sangat cantik dan natural, seolah-olah macam second skin. Tak cakey, tak mudah crack & boleh hilangkan kesan jeragat, parut dan wrinkle dalam satu sapuan je.  Guna sikit je dan boleh tahan lebih dari 6-8 bulan.
.
Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
.
📲. WhatsApp #0162801267
.

#camouflagefoundationwithconcealer
#sendayutinggihq
#sendayutinggi #yatisendayutinggi #sendayutinggikelantan
#sendayutinggiterengganu
#sendayutinggipahang
#sendayutinggicameronhighland
#sendayutinggijohor
#sendayutinggimuar
#sendayutinggikluang
#sendayutinggibatupahat
#sendayutinggimelaka
#sendayutinggijasin
#sendayutingginegerisembilan
#sendayutinggiselangor
#sendayutinggikualalumpur
#sendayutinggiputrajaya
#sendayutinggiperak
#sendayutinggikedah
#sendayutinggipulaupinang
#sendayutinggiperlis
#sendayutinggisabah
#sendayutinggisarawak
#skincaretips
#st
  • Close up tekstur dan swatches Camouflage Foundation with Concealer. Total ada 4 kod semuanya yang boleh campur untuk foundation, highlight, concealer ataupun contour. Tekstur lebih lembut dan licin dari foundation jenis cream & tak cair seperti liquid foundation. Coverage pula sangat cantik dan natural, seolah-olah macam second skin. Tak cakey, tak mudah crack & boleh hilangkan kesan jeragat, parut dan wrinkle dalam satu sapuan je. Guna sikit je dan boleh tahan lebih dari 6-8 bulan.
    .
    Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
    .
    📲. WhatsApp #0162801267
    .

    #camouflagefoundationwithconcealer
    #sendayutinggihq
    #sendayutinggi #yatisendayutinggi #sendayutinggikelantan
    #sendayutinggiterengganu
    #sendayutinggipahang
    #sendayutinggicameronhighland
    #sendayutinggijohor
    #sendayutinggimuar
    #sendayutinggikluang
    #sendayutinggibatupahat
    #sendayutinggimelaka
    #sendayutinggijasin
    #sendayutingginegerisembilan
    #sendayutinggiselangor
    #sendayutinggikualalumpur
    #sendayutinggiputrajaya
    #sendayutinggiperak
    #sendayutinggikedah
    #sendayutinggipulaupinang
    #sendayutinggiperlis
    #sendayutinggisabah
    #sendayutinggisarawak
    #skincaretips
    #st

  •  3  0  14 hours ago
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
.
Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
.
Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
.
Reminder : Shopee/ Lazada is not recommended & guaranteed by ST HQ
Berminat? Untuk pembelian sila whatsapp 01121292298 atau nk lebih mudah cuma click link whatsapp Nadh di bio ya!! 
.
#sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer 
#concealer #foundation #makeup #makeuptutorial #muamalaysia #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggi_kualalumpur #onlineshopping #flawless #bazaarpaknil #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #terlajaklaris #like4likes #stkualalumpur
  • Tahu tak yang korang boleh achieve ‘no makeup look’ dengan Camouflage Foundation with Concealer ni? Haa.. macam mana?? Tips dia dab tipis Camouflage Foundation ni dengan span lembap seluruh muka. Yang penting tak perlu pakai tebal-tebal atau berlapis-lapis sebab Camouflage ni dah ada fungsi concealer sekali. Kalau korang ada parut jerawat yang sangat jelas kelihatan, sapu dulu Makeup Base Color Correct kod Yellow untuk hilangkan kemerahan tu. kalau kulit kusam pulak guna Makeup Base Color Correct kod Purple untuk cerahkan kompleksi wajah.
    .
    Next korang pakai eyeshadow warna tanah (brown atau nude) tipis je, sapu eyeliner pun halus je. Kening pulak korang lukis tipis pilih kod yang brown jugak. Dab powder sikit untuk setkan mekap, sapu highlighter dan blusher sikit. Lipstick pilih warna nude yang soft macam pink pastel atau peach. SIAP!
    .
    Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
    .
    Reminder : Shopee/ Lazada is not recommended & guaranteed by ST HQ
    Berminat? Untuk pembelian sila whatsapp 01121292298 atau nk lebih mudah cuma click link whatsapp Nadh di bio ya!!
    .
    #sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer
    #concealer #foundation #makeup #makeuptutorial #muamalaysia #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggi_kualalumpur #onlineshopping #flawless #bazaarpaknil #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #terlajaklaris #like4likes #stkualalumpur

  •  17  1  14 hours ago
  • Bagi yang sukakan solekan natural wajib grab Matte Translucent Powder ni. Sebabnya ia akan meminimakan kesan ‘berbedak’ pada wajah tapi pada masa yang sama masih mengekalkan solekan yang flawless. Cara nak pakai, dab lembut bedak pada wajah menggunakan puff yang disediakan ye.
.
Matte Translucent Powder ni ada dua jenis kod. Yang nak solekan kelihatan lebih cerah, gunakan Kod Natural. Untuk solekan nampak seakan warna kulit gunakan Kod Nude.
.
Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50)
.
FREE Consultation by Kak Elly...Berminat nak cuba Produk ST? www.wasap.my/60192685913/SAYANAKST
.
#sendayutinggi #mattetranslucentpowder
  • Bagi yang sukakan solekan natural wajib grab Matte Translucent Powder ni. Sebabnya ia akan meminimakan kesan ‘berbedak’ pada wajah tapi pada masa yang sama masih mengekalkan solekan yang flawless. Cara nak pakai, dab lembut bedak pada wajah menggunakan puff yang disediakan ye.
    .
    Matte Translucent Powder ni ada dua jenis kod. Yang nak solekan kelihatan lebih cerah, gunakan Kod Natural. Untuk solekan nampak seakan warna kulit gunakan Kod Nude.
    .
    Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50)
    .
    FREE Consultation by Kak Elly...Berminat nak cuba Produk ST? www.wasap.my/60192685913/SAYANAKST
    .
    #sendayutinggi #mattetranslucentpowder

  •  1  0  14 hours ago

Top #SendayuTinggi Posts

  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk. 
.
Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
.
Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, di 26 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
.
#sendayutinggi #acnebalm
  • Morning gaiss! Siapa ada masalah kulit berminyak teruk, berparut jerawat dan pori besar, skincare step ni untuk korang! Just follow cara penggunaan produk macam yang admin listkan dalam post. Selalunya admin sarankan penggunaan produk-produk ni ikut berapa kali korang mandi sehari dan masa nak cuci muka amik wudhuk.
    .
    Bagi yang pakai mekap, make sure buat double cleansing terlebih dahulu. Guna Cleansing Oil untuk ‘remove’ mekap, bilas. Then baru cuci guna Golden Herb’s Soap. Lepas tu baru pakai toner, spray, dan balm.
    .
    Siapa dah grab cuba komen sikit feedback korang kt bawah. Nanti admin share feedback korang!
    .
    Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
    Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
    X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )
    Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
    .
    Beli di www.sendayutinggi.com, di 26 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
    .
    #sendayutinggi #acnebalm

  •  523  113  9 July, 2020
  • Black atau Pink? Eh! Haa… Mana satu pilihan korang?
.
Tahu kan kedua-dua bedak asas ni adalah untuk jenis kulit yang berbeza, so make sure jangan tertukar masa beli. Tekstur kedua-dua pun sama, full coverage dan boleh tutup cela dengan jayanya.
.
Cuma Matte BB Cushion berkemasan matte kerana ia formulasi mengawal minyak. Manakala Doll Skin BB Cushion berkemasan dewy dan melembapkan kulit kerana ia diformulasi untuk kulit kering. Kedua-dua ada 4 jenis warna, kalau nak tengok boleh klik di link ini :
 .
MATTE BB CUSHION : https://www.sendayutinggi.com/product/108/MATTE-BB-CUSHION-OIL-CONTROL-SPF50-PA+++/
 .
DOLL SKIN BB CUSHION : https://www.sendayutinggi.com/product/124/DOLL-SKIN-BB-CUSHION/
.
Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90)
Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM52.00 (Ahli RM46.80)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, di 26 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
.
#sendayutinggi #dollskinbbcushion
  • Black atau Pink? Eh! Haa… Mana satu pilihan korang?
    .
    Tahu kan kedua-dua bedak asas ni adalah untuk jenis kulit yang berbeza, so make sure jangan tertukar masa beli. Tekstur kedua-dua pun sama, full coverage dan boleh tutup cela dengan jayanya.
    .
    Cuma Matte BB Cushion berkemasan matte kerana ia formulasi mengawal minyak. Manakala Doll Skin BB Cushion berkemasan dewy dan melembapkan kulit kerana ia diformulasi untuk kulit kering. Kedua-dua ada 4 jenis warna, kalau nak tengok boleh klik di link ini :
    .
    MATTE BB CUSHION : https://www.sendayutinggi.com/product/108/MATTE-BB-CUSHION-OIL-CONTROL-SPF50-PA+++/
    .
    DOLL SKIN BB CUSHION : https://www.sendayutinggi.com/product/124/DOLL-SKIN-BB-CUSHION/
    .
    Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90)
    Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ RM52.00 (Ahli RM46.80)
    .
    Beli di www.sendayutinggi.com, di 26 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar.
    .
    #sendayutinggi #dollskinbbcushion

  •  489  103  8 July, 2020
  • Sometimes org yg ada mslh imperfection sbb acne , scar atau unevenness skintone susah giler nak pakai makeup. Jadi kelabu, mekap “cair” dan comot

Color corrector ni recommended utk kurangkan kemerahan / sensitif dari acne. Apply slps Tea Tree Primer sblm uols pakai foundation. Ada 2 jenis yg bagus utk skin mcm ni, Satin Finish Foundation atau Matte BB Cushion. Lightweight, medium to full coverage & still nampak natural eventho kita layer kan beberapa kali

Produk @sendayu.tinggi_hq  www.sendayutinggi.com

#sendayutinggi #favourite
  • Sometimes org yg ada mslh imperfection sbb acne , scar atau unevenness skintone susah giler nak pakai makeup. Jadi kelabu, mekap “cair” dan comot

    Color corrector ni recommended utk kurangkan kemerahan / sensitif dari acne. Apply slps Tea Tree Primer sblm uols pakai foundation. Ada 2 jenis yg bagus utk skin mcm ni, Satin Finish Foundation atau Matte BB Cushion. Lightweight, medium to full coverage & still nampak natural eventho kita layer kan beberapa kali

    Produk @sendayu.tinggi_hq www.sendayutinggi.com

    #sendayutinggi #favourite

  •  1,173  49  8 July, 2020
  • TAK KENAL MAKA TAK CINTA .

Geramnyaaa tengok lipmatte #wawaloveedition ni! Dah la warna cun, sweet & nampak fresh je bila apply kat bibir 💃🏻 .  Kalau nak keluar, sumbat je lipmatte dlm handbag mmg tak rasa berat pn 👜 .

Sape nak grab #wawaloveedition lboleh komen ‘nak’, nanti admin akan dm satu2 .
#bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics
#babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #FLwarriors #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #nakcantik
  • TAK KENAL MAKA TAK CINTA .

    Geramnyaaa tengok lipmatte #wawaloveedition ni! Dah la warna cun, sweet & nampak fresh je bila apply kat bibir 💃🏻 . Kalau nak keluar, sumbat je lipmatte dlm handbag mmg tak rasa berat pn 👜 .

    Sape nak grab #wawaloveedition lboleh komen ‘nak’, nanti admin akan dm satu2 .
    #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muasemenyih #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawamakeupkit #makeup #caryacosmetics
    #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #FLwarriors #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #nakcantik

  •  284  9  29 May, 2020
  • Skin licin, halus & moist ialah “key” kepada solekan yg “wow” & tahan lama. Pearl Series ni ada 4 step mudah. Drop komen kalau uols nak tanya, insyallah Kak Yatie cuba balas okey ✌🏻

Produk @sendayu.tinggi_hq  shop at www.sendayutinggi.com
▪️Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) ( bar soap ni xde dlm video 🙏🏻 )
▪️Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
▪️Pearl Essence RM55.00 (ahli RM49.50)
▪️Pearl Powder RM39.00 (ahli RM35.10)
▪️Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)

.

#kakyatiereview #sendayutinggi #pearlseries
  • Skin licin, halus & moist ialah “key” kepada solekan yg “wow” & tahan lama. Pearl Series ni ada 4 step mudah. Drop komen kalau uols nak tanya, insyallah Kak Yatie cuba balas okey ✌🏻

    Produk @sendayu.tinggi_hq shop at www.sendayutinggi.com
    ▪️Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) ( bar soap ni xde dlm video 🙏🏻 )
    ▪️Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50)
    ▪️Pearl Essence RM55.00 (ahli RM49.50)
    ▪️Pearl Powder RM39.00 (ahli RM35.10)
    ▪️Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)

    .

    #kakyatiereview #sendayutinggi #pearlseries

  •  2,931  294  5 July, 2020
  • Pelembap ni penting tau. Dari sini lah akan nampak samada skin korang “mandi” bersih atau tak. Sebab mekap akan nampak clean, meresap seakan 2nd skin atau sebaliknya. Nak mekap dan skin yg healthy mmg kena rajin apply pelembap. Semua skin ada pelembap tertentu. Kak Yatie dpt explain sikit je ni. Anything nak tanya blh komen, insyallah Kak Yatie balas mana mampu ya ✌🏻

Products @sendayu.tinggi_hq  shop at www.sendayutinggi.com
◽️Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
◽️ 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50)
◽️ Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10)

.

#sendayutinggi #kakyatiereview
  • Pelembap ni penting tau. Dari sini lah akan nampak samada skin korang “mandi” bersih atau tak. Sebab mekap akan nampak clean, meresap seakan 2nd skin atau sebaliknya. Nak mekap dan skin yg healthy mmg kena rajin apply pelembap. Semua skin ada pelembap tertentu. Kak Yatie dpt explain sikit je ni. Anything nak tanya blh komen, insyallah Kak Yatie balas mana mampu ya ✌🏻

    Products @sendayu.tinggi_hq shop at www.sendayutinggi.com
    ◽️Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
    ◽️ 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50)
    ◽️ Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10)

    .

    #sendayutinggi #kakyatiereview

  •  5,239  254  2 July, 2020
  • Ni antara resepi yg Kak Yatie rajin buat sbb @ady_sendayu.tinggi suka naw selain salted egg. Senang je buatnya ni & nasib baik sblm PKP stok Slimmax ada lagi sikit ni. Tukar udang kepada sotong goreng tepung/ ayam pop corn then coating kan dgn salutan cereals ni pun sodap tau

Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) @sendayu.tinggi_hq | Belian online available di www.sendayutinggi.com

#slimmaxdrink #sendayutinggi
  • Ni antara resepi yg Kak Yatie rajin buat sbb @ady_sendayu.tinggi suka naw selain salted egg. Senang je buatnya ni & nasib baik sblm PKP stok Slimmax ada lagi sikit ni. Tukar udang kepada sotong goreng tepung/ ayam pop corn then coating kan dgn salutan cereals ni pun sodap tau

    Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05) @sendayu.tinggi_hq | Belian online available di www.sendayutinggi.com

    #slimmaxdrink #sendayutinggi

  •  14,043  162  13 April, 2020
  • Kali ni Kak Yatie buat solekan smokey natural dgn produk @sendayu.tinggi_hq & uols blh tgk sekali hasil dari Camouflage Foundation With Concealer yg latest tu

Produk dlm video ni :
▪️ Angled Eyebrow Pencil RM32.00 ( Ahli RM28.80)
▪️ Nude Edition Lipgloss RM33.00 ( ahli RM29.70)
▪️ Eyes On Me Palette RM60.00 (ahli RM54.00)
▪️ Matte Waterproof Pencil RM30.00 ( ahli RM27.00 )
▪️ Doll Ultimate Precision Eye Liner RM32.00 ( Ahli RM28.80) ▪️ Doll Eyelashes Mascara RM32.00 ( ahli RM28.80 )
▪️ Cushion RM55.00 (ahli RM 49.50)
▪️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 ( ahli RM29.70 )
▪️ Superglow Gorgeous Skin Highlight RM40.00 ( ahli RM36.00)
▪️ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20)
▪️ Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
▪️ Matte Translucent Powder RM45.00 ( Ahli RM40.50)
▪️ Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50)

Belian online di www.sendayutinggi.com | @sendayu.tinggi_hq 
Butterfly Edition @the_hijab.co | www.thehijab.co .

#sendayutinggi #makeuptutorial
  • Kali ni Kak Yatie buat solekan smokey natural dgn produk @sendayu.tinggi_hq & uols blh tgk sekali hasil dari Camouflage Foundation With Concealer yg latest tu

    Produk dlm video ni :
    ▪️ Angled Eyebrow Pencil RM32.00 ( Ahli RM28.80)
    ▪️ Nude Edition Lipgloss RM33.00 ( ahli RM29.70)
    ▪️ Eyes On Me Palette RM60.00 (ahli RM54.00)
    ▪️ Matte Waterproof Pencil RM30.00 ( ahli RM27.00 )
    ▪️ Doll Ultimate Precision Eye Liner RM32.00 ( Ahli RM28.80) ▪️ Doll Eyelashes Mascara RM32.00 ( ahli RM28.80 )
    ▪️ Cushion RM55.00 (ahli RM 49.50)
    ▪️ Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 ( ahli RM29.70 )
    ▪️ Superglow Gorgeous Skin Highlight RM40.00 ( ahli RM36.00)
    ▪️ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20)
    ▪️ Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00)
    ▪️ Matte Translucent Powder RM45.00 ( Ahli RM40.50)
    ▪️ Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50)

    Belian online di www.sendayutinggi.com | @sendayu.tinggi_hq
    Butterfly Edition @the_hijab.co | www.thehijab.co .

    #sendayutinggi #makeuptutorial

  •  6,823  136  22 March, 2020