#SebijiSehari Instagram Photos & Videos

SebijiSehari - 3.3k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
8.7
average likes

Latest #SebijiSehari Posts

  • 🌿Jamu x mengenal usia... Kesan sama hebat macam anak dara😘😘😘 ☺payudara montok
☺faraj exxx-traa sempit
☺menghilangkan#keputihan/kentut faraj/senggugut
☺merawat #peranakkan/tombong jatuh
☺melangsingkan badan ✅kebaikkan jamu rapat menawan dlm #SEBIJISEHARI saja‼

pm/wassap utk lebih info
➡ www.wasap.my/601131991051/JRM
  • 🌿Jamu x mengenal usia... Kesan sama hebat macam anak dara😘😘😘 ☺payudara montok
    ☺faraj exxx-traa sempit
    ☺menghilangkan #keputihan/kentut faraj/senggugut
    ☺merawat #peranakkan/tombong jatuh
    ☺melangsingkan badan ✅kebaikkan jamu rapat menawan dlm #SEBIJISEHARI saja‼

    pm/wassap utk lebih info
    ➡ www.wasap.my/601131991051/JRM

  •  1  0  20 June, 2020
  • Nak tak bodi merecik mcm ni👇👇👇 tak susah pun uollss mkn #sebijisehari #kapsulviral sebelum #sarapan.. tup tup size S dah... Nak ke NAK?

Sekarang #hargapromosi 😍rugiiii sgt la klu x grab😋

Whatapps  saya ke👇🏻 http://mx.wasap.my/
http://mx.wasap.my/
http://mx.wasap.my/

Sy akan bantu anda yg nak kurus sampai berjaya 😍😍
  • Nak tak bodi merecik mcm ni👇👇👇 tak susah pun uollss mkn #sebijisehari #kapsulviral sebelum #sarapan.. tup tup size S dah... Nak ke NAK?

    Sekarang #hargapromosi 😍rugiiii sgt la klu x grab😋

    Whatapps saya ke👇🏻 http://mx.wasap.my/
    http://mx.wasap.my/
    http://mx.wasap.my/

    Sy akan bantu anda yg nak kurus sampai berjaya 😍😍

  •  0  0  11 June, 2020
  • SELEPAS AMALKAN #SEBIJISEHARI KAPSUL NI BADAN MAKIN DAH MAKIN #SELIMM

Dulu nak selfie dpn cermin pun maluuu sangatttt...... sebab #Boody dah takde cutting. Tapi lepas mkn #maxxslim hasilnya mmg perghh 👍👍... masih ada baki lagi 7 biji tapi berat dah turun 16kg!!! serius #ohsem betul tau!!! #wasap_me0185785434
  • SELEPAS AMALKAN #SEBIJISEHARI KAPSUL NI BADAN MAKIN DAH MAKIN #SELIMM

    Dulu nak selfie dpn cermin pun maluuu sangatttt...... sebab #Boody dah takde cutting. Tapi lepas mkn #maxxslim hasilnya mmg perghh 👍👍... masih ada baki lagi 7 biji tapi berat dah turun 16kg!!! serius #ohsem betul tau!!! #wasap_me0185785434

  •  1  0  15 May, 2020
  • SAYA MENCARI MEREKA YANG SERIUS NAK KURUS & KEMPISKAN PERUT!!! Yang mengalami masalah perut buncit, peha dan lengan besar, dagu berlapis dan susah  nak kawal selera makan. 
Terus KLIK #wasap_me0185785434
#maxxslim
#sihat #SEBIJISEHARI #KurusPantas Sangat MUDAH❗ ❌perlu bersenam, ❌perlu kemam,
❌perlu rendam,
❌perlu berlapar.

Cuma amalkan #sebijisehari sebelum sarapan... dan..... utk details lanjut boleh terus whatapp ye 😍
  • SAYA MENCARI MEREKA YANG SERIUS NAK KURUS & KEMPISKAN PERUT!!! Yang mengalami masalah perut buncit, peha dan lengan besar, dagu berlapis dan susah nak kawal selera makan.
    Terus KLIK #wasap_me0185785434
    #maxxslim
    #sihat #SEBIJISEHARI #KurusPantas Sangat MUDAH❗ ❌perlu bersenam, ❌perlu kemam,
    ❌perlu rendam,
    ❌perlu berlapar.

    Cuma amalkan #sebijisehari sebelum sarapan... dan..... utk details lanjut boleh terus whatapp ye 😍

  •  0  0  11 May, 2020

Top #SebijiSehari Posts

  • CARA KURUS DENGAN PANTAS !! Nak tukar size baju XXL ke size XS?.. Terbukti berkesan!!! 1 hari loss 1kg
1 minggu loss 8kg
1 bulan loss 25kg.! Hanya mkn #sebijisehari
Jgn terkejut 3hari perut strt kempis..bahagian yg berlemak semakin susut!.. Berminat boleh klik link wsp d bio
#Maxxslim_by_RoserichEmpires
  • CARA KURUS DENGAN PANTAS !! Nak tukar size baju XXL ke size XS?.. Terbukti berkesan!!! 1 hari loss 1kg
    1 minggu loss 8kg
    1 bulan loss 25kg.! Hanya mkn #sebijisehari
    Jgn terkejut 3hari perut strt kempis..bahagian yg berlemak semakin susut!.. Berminat boleh klik link wsp d bio
    #Maxxslim_by_RoserichEmpires

  •  3  2  16 February, 2020
  • Jangan biarkan lemak tepu bersarang dlm badan!!! Bakar lemaxx tepu dgn #sebijisehari #suretrim & gosok² dgn #XScurve lotion... Gerenti padu!! SURETRIM UBAT KURUS SELAMAT DIMAKAN & LULUS KKM MAL 19986598T .

Untuk info lanjut #whatsapp 📱_01125295370
#HQSTTSARA #kurus #suretrim 
#kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #kurussihat #cocoslim #kurusramping #ubatkurusberkesan  #bizzibody #klubnalaleh #fstrim  #nakkuruskanbadan #nakkurus  #dietsihat #terlajaklaris #kuruscantik #ramping #demica #Dary #teamsingawarrior #diet #kapsulkurus #roketfiber #fatburnermega
  • Jangan biarkan lemak tepu bersarang dlm badan!!! Bakar lemaxx tepu dgn #sebijisehari #suretrim & gosok² dgn #XScurve lotion... Gerenti padu!! SURETRIM UBAT KURUS SELAMAT DIMAKAN & LULUS KKM MAL 19986598T .

    Untuk info lanjut #whatsapp 📱_01125295370
    #HQSTTSARA #kurus #suretrim
    #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #kurussihat #cocoslim #kurusramping #ubatkurusberkesan #bizzibody #klubnalaleh #fstrim #nakkuruskanbadan #nakkurus #dietsihat #terlajaklaris #kuruscantik #ramping #demica #Dary #teamsingawarrior #diet #kapsulkurus #roketfiber #fatburnermega

  •  1  2  1 September, 2019
  •  1  1  12 February, 2020
  •  1  1  12 February, 2020
  • Vitamin C PALING HOT DEMAND

Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Bersifat sustained release pulak tu 👍 .
.
KEUNIKAN VITAMIN C
------------------------------------
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasekan dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? 
Dah la badan kita perlukan Vitamin C all the time kan?
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ❤Cerahkan kulit
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN

Anda bijak bila memilih yang terbaik.. Jom dapatkan Vitamin C dari kakina
📲017-2785151

#ShakleeBatucaves #ShakleeSelayang
#ShakleeMalaysia #VitCShaklee #Sebotol6bulan #SebijiSehari #Jerawat #Jeragat #SetKulitCantik
  • Vitamin C PALING HOT DEMAND

    Vitamin C Shaklee ni ada
    🌸180 biji
    🌸Tahan 6 bulan
    🌸Bersifat sustained release pulak tu 👍 .
    .
    KEUNIKAN VITAMIN C
    ------------------------------------
    Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
    Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasekan dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
    .
    Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak?
    Dah la badan kita perlukan Vitamin C all the time kan?
    .
    .
    KELEBIHAN VITAMIN C
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ❤Cerahkan kulit
    ❤Jerawat degil
    ❤Jerawat pasir
    ❤Sunburn
    ❤Kulit sensitif
    ❤Ekzema
    ❤Resdung
    ❤Kurangkan simptom demam.
    ❤Kulit lebih GEBU
    ❤Kulit lebih LEMBUT
    ❤Melembapkan kulit
    ❤Kurangkan garis kedutan wajah.
    ❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
    ❤Hasilkan kolagen dalam badan.
    ❤Gantikan tisu rosak
    ❤Sembuhkan luka
    ❤LEBATKAN rambut
    ❤Kawal KELEMUMUR
    ❤Kawal RAMBUT GUGUR
    ❤Elak UBAN

    Anda bijak bila memilih yang terbaik.. Jom dapatkan Vitamin C dari kakina
    📲017-2785151

    #ShakleeBatucaves #ShakleeSelayang
    #ShakleeMalaysia #VitCShaklee #Sebotol6bulan #SebijiSehari #Jerawat #Jeragat #SetKulitCantik

  •  1  0  4 February, 2020
  • Hi korang
.
@ZaraZya sedang cari agent untuk pasarkan produk #trimzshot ni
.
Yuran murah je, RM80 memang sangat affordable. Lepas tu ada pelanggan setia dan ada budget boleh upgrade agent. Nak upgrade stockist pun boleh
.
Haaa, cepat tau sebab 29h ni akan dibuat majlis pelancaran, kami jangkakan akan ramai permintaan so tolonglah sertai kami melayan banyaknya orang nak turun berat ni
.
Contact 01113031030 okey
.
#Stockistwanted #trimzshotangels #ifwithzarazya #zarazya #agenwanted #posseluruhmalaysia #kurustanpalapar #agentdiperlukan #sebijisehari #produkkesihatan #naksihat #agentwanted #postagesetiaphari #fashasandha  #surirumah #shuibsepahtu #terapiinstagram #ctdk #aurainsta #nakcantik #nelydiasenrose #mirafilzah #nur2 #bazaarpaknil #jodohjodohannisa #alifsyukriterlajaklaris #neelofa
  • Hi korang
    .
    @ZaraZya sedang cari agent untuk pasarkan produk #trimzshot ni
    .
    Yuran murah je, RM80 memang sangat affordable. Lepas tu ada pelanggan setia dan ada budget boleh upgrade agent. Nak upgrade stockist pun boleh
    .
    Haaa, cepat tau sebab 29h ni akan dibuat majlis pelancaran, kami jangkakan akan ramai permintaan so tolonglah sertai kami melayan banyaknya orang nak turun berat ni
    .
    Contact 01113031030 okey
    .
    #Stockistwanted #trimzshotangels #ifwithzarazya #zarazya #agenwanted #posseluruhmalaysia #kurustanpalapar #agentdiperlukan #sebijisehari #produkkesihatan #naksihat #agentwanted #postagesetiaphari #fashasandha #surirumah #shuibsepahtu #terapiinstagram #ctdk #aurainsta #nakcantik #nelydiasenrose #mirafilzah #nur2 #bazaarpaknil #jodohjodohannisa #alifsyukriterlajaklaris #neelofa

  •  168  2  23 June, 2019
  • 🌿Jamu x mengenal usia... Kesan sama hebat macam anak dara😘😘😘 ☺payudara montok
☺faraj exxx-traa sempit
☺menghilangkan#keputihan/kentut faraj/senggugut
☺merawat #peranakkan/tombong jatuh
☺melangsingkan badan ✅kebaikkan jamu rapat menawan dlm #SEBIJISEHARI saja‼

pm/wassap utk lebih info
➡ www.wasap.my/601131991051/JRM
  • 🌿Jamu x mengenal usia... Kesan sama hebat macam anak dara😘😘😘 ☺payudara montok
    ☺faraj exxx-traa sempit
    ☺menghilangkan #keputihan/kentut faraj/senggugut
    ☺merawat #peranakkan/tombong jatuh
    ☺melangsingkan badan ✅kebaikkan jamu rapat menawan dlm #SEBIJISEHARI saja‼

    pm/wassap utk lebih info
    ➡ www.wasap.my/601131991051/JRM

  •  1  0  20 June, 2020
  • Promosi Oktober Ostematrix
.
Perbezaan Pil Kalsium Shaklee
.
👉 Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
👉 Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
👉 Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, mangan & boron.
👉 Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
👉 Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.
.
Nak ke nak?
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
  • Promosi Oktober Ostematrix
    .
    Perbezaan Pil Kalsium Shaklee
    .
    👉 Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
    👉 Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
    👉 Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, mangan & boron.
    👉 Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
    👉 Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.
    .
    Nak ke nak?
    Whatsapp Umi Nazrah
    019-4320059

  •  136  1  1 October, 2019