#ScrubUratHijau Instagram Photos & Videos

ScrubUratHijau - 4.1k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
5.2
average likes

Latest #ScrubUratHijau Posts

  • ・・・
POLISH FACE NINA **ready stock** .
.
.
RM 35 SM/RM 40 SS

Wasap 📲+60135969771
==================== .
Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.

Semakin polish semakin glowing.. makeup makin shining..
dah lah murah .. testi byk membukit
**************** .
Polish Face Nina
kandungan terbaik 
sugar
sweet almond
cocoa butter
vit e 
strawberry seed
micro collagen
******************************
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
******** .
polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun..
cuci muka
jgn lap
sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
3 kali 1 minggu shj
1 bekas 20gram boleh guna
dlm 10 kali

#silkysnowproduct #ibuputihnina #laserserum #ninaempire #ninaskincare  #instareviewbyem #ndigreviews #villagepeople #emigreview #beautysecret #nnpearlcapsule #patiibuputihjannalawwa #kcollypinkishskin #kcollywhitebooster #polishglowingskincare #vitamincrosehip #ibuputihlaserserumnina #koreanskincare #koreanbeauty #scruburathijau #polishnina #PolishFaceNina #polishfacebynina
  • ・・・
    POLISH FACE NINA **ready stock** .
    .
    .
    RM 35 SM/RM 40 SS

    Wasap 📲+60135969771
    ==================== .
    Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan bole nampak seawal 1 minggu.

    Semakin polish semakin glowing.. makeup makin shining..
    dah lah murah .. testi byk membukit
    **************** .
    Polish Face Nina
    kandungan terbaik
    sugar
    sweet almond
    cocoa butter
    vit e
    strawberry seed
    micro collagen
    ******************************
    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit
    ******** .
    polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun..
    cuci muka
    jgn lap
    sapu polish
    gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
    3 kali 1 minggu shj
    1 bekas 20gram boleh guna
    dlm 10 kali

    #silkysnowproduct #ibuputihnina #laserserum #ninaempire #ninaskincare #instareviewbyem #ndigreviews #villagepeople #emigreview #beautysecret #nnpearlcapsule #patiibuputihjannalawwa #kcollypinkishskin #kcollywhitebooster #polishglowingskincare #vitamincrosehip #ibuputihlaserserumnina #koreanskincare #koreanbeauty #scruburathijau #polishnina #PolishFaceNina #polishfacebynina

  •  3  0  24 August, 2019
  • .
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
(✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
WHATSAPP UTK ORDER 
016-793 4782

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
#utusancintabuatadam
  • .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
    (✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    WHATSAPP UTK ORDER
    016-793 4782

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
    #utusancintabuatadam

  •  10  0  5 July, 2019
  • ♥ KEISTIMEWAAN & FUNGSI KOPI IBUPUTIH NINA ♥
.
♨Mencerahkan kulit seawal 7 hari
♨Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
♨Membaiki tekstur kulit agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
♨Memulihkan kulit berparut, berjerawat serta kering
♨Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
♨Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus ♨Mengecilkan liang pori kulit
♨Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
♨Menghilangkan rasa mengantuk
.
Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
#ibuputihnina #ninaskincareagent #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow #cocoaboosterwhite #myslimmingherbal #polishglowingskincare #scruburathijau #jamugentelsedeppmummy #gelpolishpower #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincare
  • ♥ KEISTIMEWAAN & FUNGSI KOPI IBUPUTIH NINA ♥
    .
    ♨Mencerahkan kulit seawal 7 hari
    ♨Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
    ♨Membaiki tekstur kulit agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
    ♨Memulihkan kulit berparut, berjerawat serta kering
    ♨Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
    ♨Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus ♨Mengecilkan liang pori kulit
    ♨Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
    ♨Menghilangkan rasa mengantuk
    .
    Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
    #ibuputihnina #ninaskincareagent #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow #cocoaboosterwhite #myslimmingherbal #polishglowingskincare #scruburathijau #jamugentelsedeppmummy #gelpolishpower #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincare

  •  1  0  18 June, 2019
  • SCRUB URAT HIJAU NINA
(clearance stock)

RM15 + POS RM7 SM/RM11 SS

Fungsi hebat:
❤Mengecutkan jerawat
❤Kulit lembut & gebu
❤Kurang tanda penuaan
❤Kulit tampil lebih cerah & putih jelas kelihatan urat hijau
❤Penggunaan konsisten mampu memperbaiki struktur kulit hari demi hari
❤Menanggalkan sel kulit mati wajah & badan
❤Sumber anti oksida yang terbaik
❤Bau wangi seperti kek!
❤Hanya perlu gosok dengan sedikit air pada wajah & badan
❤Terus keluar buih2 berfungsi mencuci kotoran

#scruburathijau #scruburathijaunina #scruburathijaumurah #scruburathijaubynina #skruburathijau #skruburathijaunina #skruburathijaumurah
  • SCRUB URAT HIJAU NINA
    (clearance stock)

    RM15 + POS RM7 SM/RM11 SS

    Fungsi hebat:
    ❤Mengecutkan jerawat
    ❤Kulit lembut & gebu
    ❤Kurang tanda penuaan
    ❤Kulit tampil lebih cerah & putih jelas kelihatan urat hijau
    ❤Penggunaan konsisten mampu memperbaiki struktur kulit hari demi hari
    ❤Menanggalkan sel kulit mati wajah & badan
    ❤Sumber anti oksida yang terbaik
    ❤Bau wangi seperti kek!
    ❤Hanya perlu gosok dengan sedikit air pada wajah & badan
    ❤Terus keluar buih2 berfungsi mencuci kotoran

    #scruburathijau #scruburathijaunina #scruburathijaumurah #scruburathijaubynina #skruburathijau #skruburathijaunina #skruburathijaumurah

  •  1  0  19 April, 2019
  • SCRUB URAT HIJAU NINA
(clearance stock)

RM15 + POS RM7 SM/RM11 SS

Scrub urat hijau menbantu;
↳ Mengecutkan jerawat
↳ Kulit lembut & gebu
↳ Kurang tanda penuaan
↳ Kulit tampil lebih cerah & putih jelas kelihatan urat hijau
↳ Penggunaan konsisten mampu memperbaiki struktur kulit hari demi hari
↳ Menanggalkan sel kulit mati wajah & badan
↳ Sumber anti oksida yang terbaik

#scruburathijau #scruburathijaunina #scruburathijaumurah
  • SCRUB URAT HIJAU NINA
    (clearance stock)

    RM15 + POS RM7 SM/RM11 SS

    Scrub urat hijau menbantu;
    ↳ Mengecutkan jerawat
    ↳ Kulit lembut & gebu
    ↳ Kurang tanda penuaan
    ↳ Kulit tampil lebih cerah & putih jelas kelihatan urat hijau
    ↳ Penggunaan konsisten mampu memperbaiki struktur kulit hari demi hari
    ↳ Menanggalkan sel kulit mati wajah & badan
    ↳ Sumber anti oksida yang terbaik

    #scruburathijau #scruburathijaunina #scruburathijaumurah

  •  2  2  24 March, 2019
  • Sayang2ku, jangan risau ye kalau mula2 pakai TONER JELITA kulit jadi peeling macamni.
.
Normal peeling halus tu sebab nak buang kulit mati yang dah lama bertapa bawah kulit uols. Toner Jelita ni akan buang semua kulit mati yang ada sampailah kulit jadi LICIN GEBU!
.
Tips permulaan pakai toner ialah, pakai pada wajah yang lembab untuk mengurangkan kering di kulit.
.
Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
.
#ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow  #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina
  • Sayang2ku, jangan risau ye kalau mula2 pakai TONER JELITA kulit jadi peeling macamni.
    .
    Normal peeling halus tu sebab nak buang kulit mati yang dah lama bertapa bawah kulit uols. Toner Jelita ni akan buang semua kulit mati yang ada sampailah kulit jadi LICIN GEBU!
    .
    Tips permulaan pakai toner ialah, pakai pada wajah yang lembab untuk mengurangkan kering di kulit.
    .
    Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
    .
    #ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina

  •  2  0  18 March, 2019
  • KRIM KUNYIT JELITA NINA✨
Kandungan serat yang tinggi
💖 Vitamin b6
💖 Vitamin c dan magnesium
💖 Pati kunyit dan pati carrot
💖 Potasium
💖 Kandungan antiseptik
.
KEBAIKKAN
🍀 Merawat radang kulit yg merah2
🍀 Mempercepatkan penyembuhan luka jerawat
🍀 Menegangkan Kulit
🍀 Mencerahkan Kulit
🍀 Memudarkan Bintik Hitam diMuka
🍀 Memudarkan Parut / Jeragat
🍀 Mengecutkan Jerawat
🍀 Mengecilkan Pori-Pori
🍀 Kulit Nampak Lebih Awet Muda
🍀 Mematikan kuman
.
Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
.
#ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow  #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina
  • KRIM KUNYIT JELITA NINA✨
    Kandungan serat yang tinggi
    💖 Vitamin b6
    💖 Vitamin c dan magnesium
    💖 Pati kunyit dan pati carrot
    💖 Potasium
    💖 Kandungan antiseptik
    .
    KEBAIKKAN
    🍀 Merawat radang kulit yg merah2
    🍀 Mempercepatkan penyembuhan luka jerawat
    🍀 Menegangkan Kulit
    🍀 Mencerahkan Kulit
    🍀 Memudarkan Bintik Hitam diMuka
    🍀 Memudarkan Parut / Jeragat
    🍀 Mengecutkan Jerawat
    🍀 Mengecilkan Pori-Pori
    🍀 Kulit Nampak Lebih Awet Muda
    🍀 Mematikan kuman
    .
    Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
    .
    #ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina

  •  10  4  10 March, 2019
  • Seronokknya kan bila muka dah mula bebas jerawat??
.
Rasa konfiden je nak buat apa2. Sebenarnya apa yang penting dalam skincare ni ialah TONER.
.
Banyak kebaikan toner ni. Boleh matikan jerawat dari dalam akar umbi, bagi kulit berseri dan tidak kusam, membuang kulit mati dan banyak lagi!
.
Boleh dapatkan skincare yang meletop ni dari sis. Whatsapp sekarangggg! 😘
.
Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
.
#ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow  #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina
  • Seronokknya kan bila muka dah mula bebas jerawat??
    .
    Rasa konfiden je nak buat apa2. Sebenarnya apa yang penting dalam skincare ni ialah TONER.
    .
    Banyak kebaikan toner ni. Boleh matikan jerawat dari dalam akar umbi, bagi kulit berseri dan tidak kusam, membuang kulit mati dan banyak lagi!
    .
    Boleh dapatkan skincare yang meletop ni dari sis. Whatsapp sekarangggg! 😘
    .
    Untuk order, sila Whatsapp atau mesej di 013-791 2977 📱
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋
    .
    #ibuputihnina #ninaskincarekl #ibuputihlaserserum #ninaskincarewangsamaju #ibuputihninawangsamaju #whiteningbooster #polishfacenina #krimpemudamiajelita #awekspinkfoundation #serumpekatputihglow #myslimmingherbal #scruburathijau #triplegebumutiara #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #glowgoldmask #koreanproteinserumnina #dollynaskincare #dollynalip #toxslimninaskincare #mandianpelunturdakinina #ibuputihskincarebynina

  •  4  0  12 February, 2019

Top #ScrubUratHijau Posts

  • SCRUB URAT HIJAU ❤

Fuhhh.. urat nampak hijau clear ni.. bestt kott! Maksudnya ape? Of course la MAKIN PUTIH! MAKIN GEBU 😘😘😘
.
Time mandi gosok2 ler.. Sama macam scrub lain jugak... Cuma #ScrubUratHijau ni sangat pekat! Jimat!!
.
SESUAI UNTUK KEGUNAAN MUKA DAN BADAN..
Melicinkan serta mengebuskan kulit yang sedia ade!

KANDUNGAN SCRUB URAT HIJAU :
🌱 Green Tea
🍁 Spirulina
🌱 Vit C
🍁 Almond Oil
🌱 Salicylic Acid

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#ScrubUratHijauNina
#ScrubUratHijau
#NinaSkincare
#AgentNinaSkincare
#NinaEmpire
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#ScrubGebu
#ScrubGebuNina
#WhiteningScrub
#BodyScrub
#FaceScrub
#Spirulina
#PutihGebu
#GebuGebas
#JomPutih
#BodyShop
  • SCRUB URAT HIJAU ❤

    Fuhhh.. urat nampak hijau clear ni.. bestt kott! Maksudnya ape? Of course la MAKIN PUTIH! MAKIN GEBU 😘😘😘
    .
    Time mandi gosok2 ler.. Sama macam scrub lain jugak... Cuma #ScrubUratHijau ni sangat pekat! Jimat!!
    .
    SESUAI UNTUK KEGUNAAN MUKA DAN BADAN..
    Melicinkan serta mengebuskan kulit yang sedia ade!

    KANDUNGAN SCRUB URAT HIJAU :
    🌱 Green Tea
    🍁 Spirulina
    🌱 Vit C
    🍁 Almond Oil
    🌱 Salicylic Acid

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #ScrubUratHijauNina
    #ScrubUratHijau
    #NinaSkincare
    #AgentNinaSkincare
    #NinaEmpire
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #ScrubGebu
    #ScrubGebuNina
    #WhiteningScrub
    #BodyScrub
    #FaceScrub
    #Spirulina
    #PutihGebu
    #GebuGebas
    #JomPutih
    #BodyShop

  •  1  1  28 April, 2018
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

    Uols ada masalah kulit badan gelap?
    Berdaki? Kulit badan kusam?
    Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
    Nak putih tapi takut injection?
    Haaaa set Nina kan ada uols !

    Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

    Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

    Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

    BERMINAT NAK ORDER ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #IbuPutih
    #LaserSerum
    #IbuPutihNina
    #PolishFaceNina
    #LaserSerumNina
    #NinaSkincare
    #NinaSkincareAgent
    #TonerBuangDaki
    #SayaJual
    #NinaSkincareOriginal
    #ScrubUratHijau
    #BodyScrub
    #TakOriTakJual
    #GlowingSkin
    #ShinningSkin
    #WhiteningSkin
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #JomCantik
    #PolishFace
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  6  0  25 May, 2018
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

    Uols ada masalah kulit badan gelap?
    Berdaki? Kulit badan kusam?
    Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
    Nak putih tapi takut injection?
    Haaaa set Nina kan ada uols !

    Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

    Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

    Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

    BERMINAT NAK ORDER ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #IbuPutih
    #LaserSerum
    #IbuPutihNina
    #PolishFaceNina
    #LaserSerumNina
    #NinaSkincare
    #NinaSkincareAgent
    #TonerBuangDaki
    #SayaJual
    #NinaSkincareOriginal
    #ScrubUratHijau
    #BodyScrub
    #TakOriTakJual
    #GlowingSkin
    #ShinningSkin
    #WhiteningSkin
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #JomCantik
    #PolishFace
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  6  1  21 May, 2018
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

    Uols ada masalah kulit badan gelap?
    Berdaki? Kulit badan kusam?
    Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
    Nak putih tapi takut injection?
    Haaaa set Nina kan ada uols !

    Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

    Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

    Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

    BERMINAT NAK ORDER ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #IbuPutih
    #LaserSerum
    #IbuPutihNina
    #PolishFaceNina
    #LaserSerumNina
    #NinaSkincare
    #NinaSkincareAgent
    #TonerBuangDaki
    #SayaJual
    #NinaSkincareOriginal
    #ScrubUratHijau
    #BodyScrub
    #TakOriTakJual
    #GlowingSkin
    #ShinningSkin
    #WhiteningSkin
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #JomCantik
    #PolishFace
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  2  0  31 May, 2018
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

    Uols ada masalah kulit badan gelap?
    Berdaki? Kulit badan kusam?
    Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
    Nak putih tapi takut injection?
    Haaaa set Nina kan ada uols !

    Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

    Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

    Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

    BERMINAT NAK ORDER ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #IbuPutih
    #LaserSerum
    #IbuPutihNina
    #PolishFaceNina
    #LaserSerumNina
    #NinaSkincare
    #NinaSkincareAgent
    #TonerBuangDaki
    #SayaJual
    #NinaSkincareOriginal
    #ScrubUratHijau
    #BodyScrub
    #TakOriTakJual
    #GlowingSkin
    #ShinningSkin
    #WhiteningSkin
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #JomCantik
    #PolishFace
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  13  0  1 June, 2018
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

Uols ada masalah kulit badan gelap?
Berdaki? Kulit badan kusam?
Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
Nak putih tapi takut injection?
Haaaa set Nina kan ada uols !

Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

BERMINAT NAK ORDER ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#IbuPutih
#LaserSerum
#IbuPutihNina
#PolishFaceNina
#LaserSerumNina
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#TonerBuangDaki
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ScrubUratHijau
#BodyScrub
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • SET PUTIH GEBUSS SELURUH BADAN 😻

    Uols ada masalah kulit badan gelap?
    Berdaki? Kulit badan kusam?
    Tak tahu macam mana nak jaga kulit badan biar nampak putih dan berseri?
    Nak putih tapi takut injection?
    Haaaa set Nina kan ada uols !

    Setiap kali mandi, scrub kan badan dengan #ScrubUratHijau. Boleh cerahkan badan, singkirkan kulit mati dan buat kulit nampak bersih dan licinnnsss

    Part2 badan yg berdaki berkerak tu, uols amik kapas, spray #BuangDakiToner dan sental2 dekat kawasan tu. Tak kisahlaa celah ketiak ke, celah mana pun yg uols rasa berdaki. Nanti keluar daki hitam2 tu rasa puas hati sangat uolssss

    Dannnn tiap2 malam, sebelum tido mix kan #IbuPutihLaserSerumNina dan sapu seluruh badan. Boleh mix dengan lotion badan jugak kalau nak jimat. Yg mana bahagian nak cerahkan tu sapu sapu sapu. Makin hari uols akan nampak perubahan makin putih gebuuuu. Tak percaya? Mai try test duluuu 😚

    BERMINAT NAK ORDER ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #IbuPutih
    #LaserSerum
    #IbuPutihNina
    #PolishFaceNina
    #LaserSerumNina
    #NinaSkincare
    #NinaSkincareAgent
    #TonerBuangDaki
    #SayaJual
    #NinaSkincareOriginal
    #ScrubUratHijau
    #BodyScrub
    #TakOriTakJual
    #GlowingSkin
    #ShinningSkin
    #WhiteningSkin
    #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty
    #JomCantik
    #PolishFace
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  12  0  4 June, 2018