#Sayajualonline Instagram Photos & Videos

Sayajualonline - 5.3m posts

Hashtag Popularity

9.8
average comments
184.6
average likes

Latest #Sayajualonline Posts

  • ๐ŸŒนMAWADDAH๐ŸŒน.

โ™ฆ๏ธBlouse + Palazo + Khimar
โ™ฆ๏ธMaterial moss crepe
โ™ฆ๏ธTak perlu gosok
โ™ฆ๏ธJimat masa
โ™ฆ๏ธCutting loose & labuh
โ™ฆ๏ธHandcuff
โ™ฆ๏ธSejuk & selesa
โ™ฆ๏ธMesra wudhuk & aurat terjaga
โ™ฆ๏ธSize XS -> 5XL.

โŒN/P : RM 199/PCS
๐Ÿ”ฅPromo : RM99/PCS
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSuper Combo : RM 89/PCS (pembelian 2 pasang keatas)
โžก๏ธJIMAT RM110 ๐Ÿ˜ฑ.

๐Ÿ“ŒADD RM5 UNTUK SAIZ 4XL/5XL
๐Ÿ“Œ POS OUT 15 HARI BEKERJA 
๐Ÿ“ŒADD POSTAGE MENGIKUT RATE TERKINI 
๐Ÿ“Œ FULL PAYMENT ONLY.

(tidak termasuk postage)

===============================

whatsapp 0175402298.

#bajumurah#jubahmurah #jubahmuslimah #tuniklabuh #tunikmuslimah #bajumuslimah #sayajualonline #bajukurung #batik #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahplain #raya2020 #rayapkp #clearancesale #sale 
#penghabisan stok #jubah #kurungpahang #jubahAcut #bajukurung #bajukurungplain #jubahprincess  #bajukurungmurah
  • ๐ŸŒนMAWADDAH๐ŸŒน.

    โ™ฆ๏ธBlouse + Palazo + Khimar
    โ™ฆ๏ธMaterial moss crepe
    โ™ฆ๏ธTak perlu gosok
    โ™ฆ๏ธJimat masa
    โ™ฆ๏ธCutting loose & labuh
    โ™ฆ๏ธHandcuff
    โ™ฆ๏ธSejuk & selesa
    โ™ฆ๏ธMesra wudhuk & aurat terjaga
    โ™ฆ๏ธSize XS -> 5XL.

    โŒN/P : RM 199/PCS
    ๐Ÿ”ฅPromo : RM99/PCS
    ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSuper Combo : RM 89/PCS (pembelian 2 pasang keatas)
    โžก๏ธJIMAT RM110 ๐Ÿ˜ฑ.

    ๐Ÿ“ŒADD RM5 UNTUK SAIZ 4XL/5XL
    ๐Ÿ“Œ POS OUT 15 HARI BEKERJA
    ๐Ÿ“ŒADD POSTAGE MENGIKUT RATE TERKINI
    ๐Ÿ“Œ FULL PAYMENT ONLY.

    (tidak termasuk postage)

    ===============================

    whatsapp 0175402298.

    #bajumurah #jubahmurah #jubahmuslimah #tuniklabuh #tunikmuslimah #bajumuslimah #sayajualonline #bajukurung #batik #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahplain #raya2020 #rayapkp #clearancesale #sale
    #penghabisan stok #jubah #kurungpahang #jubahAcut #bajukurung #bajukurungplain #jubahprincess #bajukurungmurah

  •  0  0  57 seconds ago
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat semua! 

Kalau cikSiti suka semua laa..tak reti nk pilih sbb semua sedappp..haa kalau korang pulak suka yg mana? ๐Ÿคญ

#chocojerrviral

ada 3 jenis:
๐Ÿซ Bubble Rice
๐Ÿซ Baby Crunch
๐Ÿซ Qkiss chip

Sedap takboleh bawak bincang gais..kena cuba dulu pasti nak lagi ๐Ÿ˜

Haa tengok jer kee๐Ÿ™ˆ Nak tahu lebih lanjut? Click kt bio tu okayy..ws jer kita lelaju๐Ÿคญ

#chocojerrviral
#chocojerr
#codwangsamaju #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #chocojerrsedap #sayajualmurah #sayajual #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarkl #chocojerrkl #codkl #bubblericemurah #bubblericechocolate #qkisschip #qkisschocojerr #babycrunchyjar #babycrunch #originalchocojerr #sayajualonline
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat semua!

    Kalau cikSiti suka semua laa..tak reti nk pilih sbb semua sedappp..haa kalau korang pulak suka yg mana? ๐Ÿคญ

    #chocojerrviral

    ada 3 jenis:
    ๐Ÿซ Bubble Rice
    ๐Ÿซ Baby Crunch
    ๐Ÿซ Qkiss chip

    Sedap takboleh bawak bincang gais..kena cuba dulu pasti nak lagi ๐Ÿ˜

    Haa tengok jer kee๐Ÿ™ˆ Nak tahu lebih lanjut? Click kt bio tu okayy..ws jer kita lelaju๐Ÿคญ

    #chocojerrviral
    #chocojerr
    #codwangsamaju #codampang #codkeramat #codsetiawangsa #chocojerrsedap #sayajualmurah #sayajual #chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarkl #chocojerrkl #codkl #bubblericemurah #bubblericechocolate #qkisschip #qkisschocojerr #babycrunchyjar #babycrunch #originalchocojerr #sayajualonline

  •  1  0  8 minutes ago
  • JERSI AWAY PASUKAN CHELSEA SEASON 2020/2021
.
MODEL TERBARU
.
HOT SELLING
.
GRED COPY ORI DAN PLAYER ISSUE NIKE
.
SIZE : XS - XXL
.
HARGA :
PLAYER ISSUE NIKE - RM75
COPY ORI - RM50
.
HARGA DAH SIAP POSTAGE
.
BERMINAT BOLEH CALL/MESEJ/WHATSAPP 0175395203
.
FOLLOW IG KAMI : sports_empire5
.
#igshop #igshopmurah #kasutbola #kasutbolamurah #kasutbolanike #kasutbolamalaysia #kasutbolaadidas #sayajualkasutmurah #sayajualkasutbolamurah #sayajualkasutbola #sayajualkasutfutsal #sayajualkasutfutsal #sayajualkasutbolaonline #sayajualonline #sayajualmurah #kasutbolamurahmalaysia #instagood #instadaily #instalike #jersimurah #jersionline #jersibolamurah #jersibolaonline #jersibolamurahonline #jersimurahmalaysia #sayajualjersi #sayajualjersimurah #sayajualjersionline
  • JERSI AWAY PASUKAN CHELSEA SEASON 2020/2021
    .
    MODEL TERBARU
    .
    HOT SELLING
    .
    GRED COPY ORI DAN PLAYER ISSUE NIKE
    .
    SIZE : XS - XXL
    .
    HARGA :
    PLAYER ISSUE NIKE - RM75
    COPY ORI - RM50
    .
    HARGA DAH SIAP POSTAGE
    .
    BERMINAT BOLEH CALL/MESEJ/WHATSAPP 0175395203
    .
    FOLLOW IG KAMI : sports_empire5
    .
    #igshop #igshopmurah #kasutbola #kasutbolamurah #kasutbolanike #kasutbolamalaysia #kasutbolaadidas #sayajualkasutmurah #sayajualkasutbolamurah #sayajualkasutbola #sayajualkasutfutsal #sayajualkasutfutsal #sayajualkasutbolaonline #sayajualonline #sayajualmurah #kasutbolamurahmalaysia #instagood #instadaily #instalike #jersimurah #jersionline #jersibolamurah #jersibolaonline #jersibolamurahonline #jersimurahmalaysia #sayajualjersi #sayajualjersimurah #sayajualjersionline

  •  2  0  15 minutes ago
  • BADAN DAN MUKA BERJERAWAT?
.
.
Consume supplement qallista je, mampu :
.
๐Ÿ’• Membantu menghalang pertumbuhan jerawat muka & badan
๐Ÿ’• Memulihkan kesan sunburn
๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada UV
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit muka bahkan satu badan
๐Ÿ’• Sesuai utk lelaki & perempuan
.
QALLISTA SIGNATURE hebat sangat kerana
.
=> Menggunakan BAHAN SEMULAJADI 100%
=> Mengaktifkan Colagen dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Menggunakan bahan aktif gluta original 100%
.
Pada yg berminat nak jadi agent/dropship pun kita alu alukan nyaโค๏ธ
.
Untuk order, just t klik link wassap kt bio ๐Ÿ˜˜
.
.
#qallistasignature #flawlessscrub #qallistachocomask #shaqallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igers #vcom #businessonline  #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #international #combojimat #agent #dropship
  • BADAN DAN MUKA BERJERAWAT?
    .
    .
    Consume supplement qallista je, mampu :
    .
    ๐Ÿ’• Membantu menghalang pertumbuhan jerawat muka & badan
    ๐Ÿ’• Memulihkan kesan sunburn
    ๐Ÿ’• Melindungi kulit daripada UV
    ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit muka bahkan satu badan
    ๐Ÿ’• Sesuai utk lelaki & perempuan
    .
    QALLISTA SIGNATURE hebat sangat kerana
    .
    => Menggunakan BAHAN SEMULAJADI 100%
    => Mengaktifkan Colagen dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
    => Menggunakan bahan aktif gluta original 100%
    .
    Pada yg berminat nak jadi agent/dropship pun kita alu alukan nyaโค๏ธ
    .
    Untuk order, just t klik link wassap kt bio ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    #qallistasignature #flawlessscrub #qallistachocomask #shaqallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igers #vcom #businessonline #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #international #combojimat #agent #dropship

  •  0  0  19 minutes ago
  • .
HAI MORNING!! Dah grab Qallista ke belum?? โ˜บ๏ธ Ramai yang dah dapat amazing results dengan Qallista signature ni, korang yang belum tu memang rugi besar lah.Tapi korang yang tak order sekarang lagi rugi ๐Ÿ˜†

Jangan risau halal jakim dan ada kelulusan KKM, Alhamdulillah dah 5 tahun di pasaran ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Jom grab sekarang guysโค๏ธ
.
click link dibio utk order okay ๐Ÿ˜˜
.
@qallistasignature_hq
@qallistasignature_hq
@qallistasignature_hq
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igshop #glowing #cerah #putih #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent #staysafe #stayhome #seremban #cod #promosi
  • .
    HAI MORNING!! Dah grab Qallista ke belum?? โ˜บ๏ธ Ramai yang dah dapat amazing results dengan Qallista signature ni, korang yang belum tu memang rugi besar lah.Tapi korang yang tak order sekarang lagi rugi ๐Ÿ˜†

    Jangan risau halal jakim dan ada kelulusan KKM, Alhamdulillah dah 5 tahun di pasaran ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Jom grab sekarang guysโค๏ธ
    .
    click link dibio utk order okay ๐Ÿ˜˜
    .
    @qallistasignature_hq
    @qallistasignature_hq
    @qallistasignature_hq
    .
    #qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igshop #glowing #cerah #putih #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent #staysafe #stayhome #seremban #cod #promosi

  •  0  0  20 minutes ago
  • Salam Jumaat yang mulia โœจ
.
Setiap lelaki Muslim diawajibkan untuk menunaikan solat jumaat. Walau sesibuk mana sekalipun dalam urusan kerja, berhentilah seketika untuk menunaikannya. Insha Allah ada keberkatan dalam setiap pengorbanan โค๏ธ
.
.
Follow @cookiesviraljb untuk rasai kerangupan cookies yang tiada tandingan ๐Ÿ˜‹ โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ DELICIOUS AND CRISPY IN TOWN๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#cookiesmurah #sedap #malaysia #jb #johor #viral #trending #tiktok #offer #sayajual #bazaarpaknil #stayhome #malaysianfood #like4likes #sayajualonline #stayathome #bhfyp #love #food #ootd #foodporn #meletop #makan #biskut #malaysian #singapore #kitajagakita #covid19 #coronavirus #pkpp
  • Salam Jumaat yang mulia โœจ
    .
    Setiap lelaki Muslim diawajibkan untuk menunaikan solat jumaat. Walau sesibuk mana sekalipun dalam urusan kerja, berhentilah seketika untuk menunaikannya. Insha Allah ada keberkatan dalam setiap pengorbanan โค๏ธ
    .
    .
    Follow @cookiesviraljb untuk rasai kerangupan cookies yang tiada tandingan ๐Ÿ˜‹ โ€ผ๏ธ
    .
    ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ DELICIOUS AND CRISPY IN TOWN๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    .
    #cookiesmurah #sedap #malaysia #jb #johor #viral #trending #tiktok #offer #sayajual #bazaarpaknil #stayhome #malaysianfood #like4likes #sayajualonline #stayathome #bhfyp #love #food #ootd #foodporn #meletop #makan #biskut #malaysian #singapore #kitajagakita #covid19 #coronavirus #pkpp

  •  2  0  21 minutes ago
  • Have a good friday everyone! May Allah ease everthing for us. Ameen

If some of you have grab our new collections which is FIT ME Pleated Basic Plain, you should know how comfortable it is rite? This video that iโ€™ve made also as a proof that she was happy to get our collection eventhough this is her first trial.

So, for those whose not get our collections yet, you may DM me to purchase your favourite one.

The price is still RM79 exc postage, but you may get FREE POSTAGE if you buy 2 or moreโ—๏ธ 

Hit DM button/ click on whatsapp link on my bio up there๐Ÿ˜‰

#maladycouture #maladysweethearts #fitmebasic #fitmeshawl #fitmepleated #longshawlchiffon #longshawlmosscrepe #twixtriangle #sayajualonline
  • Have a good friday everyone! May Allah ease everthing for us. Ameen

    If some of you have grab our new collections which is FIT ME Pleated Basic Plain, you should know how comfortable it is rite? This video that iโ€™ve made also as a proof that she was happy to get our collection eventhough this is her first trial.

    So, for those whose not get our collections yet, you may DM me to purchase your favourite one.

    The price is still RM79 exc postage, but you may get FREE POSTAGE if you buy 2 or moreโ—๏ธ

    Hit DM button/ click on whatsapp link on my bio up there๐Ÿ˜‰

    #maladycouture #maladysweethearts #fitmebasic #fitmeshawl #fitmepleated #longshawlchiffon #longshawlmosscrepe #twixtriangle #sayajualonline

  •  0  0  24 minutes ago
  • Bagaimana nak jadi yang terbaik? Inilah prinsip dan tips yang saya amalkan bila saya memulakan sesuatu.. iaitu dengan buat yang TERBAIK dan KONSISTEN SAMPAI HABIS! Prinsip ini adalah tunjang utama untuk kerjaya dan kehidupan saya sebagai seorang penyanyi, usahawan mahupun seorang isteri dan ibu. Kerana itu saya gembira untuk berkongsi, salah satu jenama saya @beausitiofficial 

Dan mari kita raikan 50 Wanita BeauSiti dalam waktu terdekat ini dalam satu majlis โค๏ธ Heart to Heart Hi Tea.. Saya akan berkongsi secara eksklusif bicara wanita dari saya agar kita dapat bersama-sama berkongsi aspirasi! 

๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

#BeauSitiโฃ
#22BeauSitiโฃ
#ForeverBeauSiti
#TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti
  • Bagaimana nak jadi yang terbaik? Inilah prinsip dan tips yang saya amalkan bila saya memulakan sesuatu.. iaitu dengan buat yang TERBAIK dan KONSISTEN SAMPAI HABIS! Prinsip ini adalah tunjang utama untuk kerjaya dan kehidupan saya sebagai seorang penyanyi, usahawan mahupun seorang isteri dan ibu. Kerana itu saya gembira untuk berkongsi, salah satu jenama saya @beausitiofficial

    Dan mari kita raikan 50 Wanita BeauSiti dalam waktu terdekat ini dalam satu majlis โค๏ธ Heart to Heart Hi Tea.. Saya akan berkongsi secara eksklusif bicara wanita dari saya agar kita dapat bersama-sama berkongsi aspirasi!

    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

    #BeauSitiโฃ
    #22BeauSitiโฃ
    #ForeverBeauSiti
    #TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti

  •  0  0  28 minutes ago
  • Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. โฃโฃโฃ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โฃโฃโฃโฃโฃโฃ
Ingin mengalami kesan positif BeauSiti? Klik link di bio untuk mendapatkan konsultansi kecantikan PERCUMA daripada stokis kami โฃโฃ
โฃ
๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

#BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI#SIMPLYSITI
#minumankecantikan #teamsecrets
#TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti
  • Inginkan suplemen kecantikan & kesihatan yang telah diuji, selamat, dan terbukti efektif? BeauSiti berbeza daripada yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock. โฃโฃโฃ
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โฃโฃโฃโฃโฃโฃ
    Ingin mengalami kesan positif BeauSiti? Klik link di bio untuk mendapatkan konsultansi kecantikan PERCUMA daripada stokis kami โฃโฃ
    โฃ
    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

    #BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #SIMPLYSITI
    #minumankecantikan #teamsecrets
    #TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti

  •  1  0  31 minutes ago
  • Jom panaskan badan pagi-pagi nie 
.
๐™†๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™Ž๐™–๐™ฎ๐™– ๐™‰๐™–๐™ 
.

๐˜ฟ๐™–๐™ฅ๐™–๐™ฉ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™„๐™‡๐™ˆ๐™ ๐™”๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐˜ฝ๐™€๐™๐™๐™‡ ๐™˜๐™–๐™ง๐™– ๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™ช๐™ฃ ๐™—๐™š๐™ง๐™–๐™ฉ ๐™—๐™–๐™™๐™–๐™ฃ ๐™ˆ๐™๐˜ฟ๐˜ผ๐™ƒ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™Ž๐™„๐™ƒ๐˜ผ๐™.
.
๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ ๐™‹๐™€๐™๐™๐™€๐™‰๐™‚๐˜ผ๐™ƒ๐˜ผ๐™‰ ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž ๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™  ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ข๐™ช๐™ก๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ช๐™—๐™–๐™๐™–๐™ฃ ๐™—๐™š๐™จ๐™–๐™ง ๐™™๐™–๐™ก๐™–๐™ข ๐™™๐™ž๐™ง๐™ž ๐™–๐™ฃ๐™™๐™–, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™จ๐™ž๐™ฏ๐™š ๐™—๐™–๐™Ÿ๐™ช, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™—๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™  ๐™—๐™–๐™™๐™–๐™ฃ, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™ก๐™š๐™—๐™ž๐™ ๐™ข๐™ช๐™™๐™– ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™–.
.
๐™๐™š๐™œ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™Ž๐™‡๐™Š๐™ ๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ (๐™‹) ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž dengan klik link whatsap di bio @coachjczila.wasap.my 
.
๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ (๐™‹) ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž (๐™Ž๐™€๐™Ž๐™„ ๐˜ฝ๐™€๐™๐˜ฝ๐˜ผ๐™”๐˜ผ๐™)
1๏ธโƒฃFokus longgar baju untuk 1 sesi
2๏ธโƒฃFokus tukar size baju untuk 2 sesi
3๏ธโƒฃBasic - Turun 2-4kg dalam 1 sesi
4๏ธโƒฃUltimate - Turun 4-8kg dalam 2 sesi
5๏ธโƒฃ80% Pemakanan & 20% Senaman
6๏ธโƒฃPelan makanan selera Malaysia
7๏ธโƒฃPERSONAL Coaching
8๏ธโƒฃGroup support highest energy
9๏ธโƒฃBerpeluang menangi hadiah
.
Follow ig @zilajohar_ 
.
#tipskuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpalapar #sukakurus #kakimakan #fitonlineforum  #dietkirakalori #dietmalaysia #dietseimbang #dietsihat #dietsimple #rempah #jomkurus #eatcleanmalaysia #eatcleankl #intermittentfastingmalaysia  #menusihat #menudiet #menudietsihat #sayajual #sayajualonline #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakputih #sayanaksihat #sayanakkuruscepat
  • Jom panaskan badan pagi-pagi nie
    .
    ๐™†๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™Ž๐™–๐™ฎ๐™– ๐™‰๐™–๐™ 
    .

    ๐˜ฟ๐™–๐™ฅ๐™–๐™ฉ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™„๐™‡๐™ˆ๐™ ๐™”๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐˜ฝ๐™€๐™๐™๐™‡ ๐™˜๐™–๐™ง๐™– ๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™ช๐™ฃ ๐™—๐™š๐™ง๐™–๐™ฉ ๐™—๐™–๐™™๐™–๐™ฃ ๐™ˆ๐™๐˜ฟ๐˜ผ๐™ƒ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™Ž๐™„๐™ƒ๐˜ผ๐™.
    .
    ๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ ๐™‹๐™€๐™๐™๐™€๐™‰๐™‚๐˜ผ๐™ƒ๐˜ผ๐™‰ ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž ๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™  ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ข๐™ช๐™ก๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ช๐™—๐™–๐™๐™–๐™ฃ ๐™—๐™š๐™จ๐™–๐™ง ๐™™๐™–๐™ก๐™–๐™ข ๐™™๐™ž๐™ง๐™ž ๐™–๐™ฃ๐™™๐™–, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™จ๐™ž๐™ฏ๐™š ๐™—๐™–๐™Ÿ๐™ช, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™—๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™  ๐™—๐™–๐™™๐™–๐™ฃ, ๐™—๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ช๐™ ๐™–๐™ง ๐™ก๐™š๐™—๐™ž๐™ ๐™ข๐™ช๐™™๐™– ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™–.
    .
    ๐™๐™š๐™œ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™Ž๐™‡๐™Š๐™ ๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ (๐™‹) ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž dengan klik link whatsap di bio @coachjczila.wasap.my
    .
    ๐™€๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐™„ (๐™‹) ๐™Š๐™‚๐™Š๐™Ž (๐™Ž๐™€๐™Ž๐™„ ๐˜ฝ๐™€๐™๐˜ฝ๐˜ผ๐™”๐˜ผ๐™)
    1๏ธโƒฃFokus longgar baju untuk 1 sesi
    2๏ธโƒฃFokus tukar size baju untuk 2 sesi
    3๏ธโƒฃBasic - Turun 2-4kg dalam 1 sesi
    4๏ธโƒฃUltimate - Turun 4-8kg dalam 2 sesi
    5๏ธโƒฃ80% Pemakanan & 20% Senaman
    6๏ธโƒฃPelan makanan selera Malaysia
    7๏ธโƒฃPERSONAL Coaching
    8๏ธโƒฃGroup support highest energy
    9๏ธโƒฃBerpeluang menangi hadiah
    .
    Follow ig @zilajohar_
    .
    #tipskuruscepat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpalapar #sukakurus #kakimakan #fitonlineforum #dietkirakalori #dietmalaysia #dietseimbang #dietsihat #dietsimple #rempah #jomkurus #eatcleanmalaysia #eatcleankl #intermittentfastingmalaysia #menusihat #menudiet #menudietsihat #sayajual #sayajualonline #sayanakcantik #sayanakkurus #sayanakputih #sayanaksihat #sayanakkuruscepat

  •  6  0  33 minutes ago
  • Beauteฬ€ssence memberikan perlindungan 365 hari keremajaan sel-sel kulit dan tubuh badan kerana mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi โ€” 2X lebih tinggi jika dibandingkan dengan jus delima asli, dan dua jenama lain di pasaran. Kandungan antioksidan yang tinggi membantu memberikan anda manfaat kebaikan:โฃโฃ
โฃโฃโฃโฃ
๐Ÿ’– Membantu Kecantikan kulit wajahโฃ
๐Ÿ’– Membantu Kesihatan rambut
๐Ÿ’– Membantu Kโฃecantikan tubuh badanโฃ
๐Ÿ’– Membantu Keintiman wanita โฃโฃ
๐Ÿ’– Membantu Kesihatan menyeluruh โฃโฃ
โฃโฃ
Ingin mengalami kesan positif BeauSiti? Klik link di bio untuk mendapatkan konsultansi kecantikan PERCUMA daripada stokis kami โฃโฃ
โฃ
๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

#BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI
#minumankecantikan #teamsecrets
#TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti
  • Beauteฬ€ssence memberikan perlindungan 365 hari keremajaan sel-sel kulit dan tubuh badan kerana mengandungi kandungan antioksidan yang tinggi โ€” 2X lebih tinggi jika dibandingkan dengan jus delima asli, dan dua jenama lain di pasaran. Kandungan antioksidan yang tinggi membantu memberikan anda manfaat kebaikan:โฃโฃ
    โฃโฃโฃโฃ
    ๐Ÿ’– Membantu Kecantikan kulit wajahโฃ
    ๐Ÿ’– Membantu Kesihatan rambut
    ๐Ÿ’– Membantu Kโฃecantikan tubuh badanโฃ
    ๐Ÿ’– Membantu Keintiman wanita โฃโฃ
    ๐Ÿ’– Membantu Kesihatan menyeluruh โฃโฃ
    โฃโฃ
    Ingin mengalami kesan positif BeauSiti? Klik link di bio untuk mendapatkan konsultansi kecantikan PERCUMA daripada stokis kami โฃโฃ
    โฃ
    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722
    ๐Ÿ“ฒ AGENT BEAUSITI : 018 9816722

    #BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI
    #minumankecantikan #teamsecrets
    #TeamSecretsBeausiti #BeausitiMasterStokismelaka #BeausitiMalaysia #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #BeauSitiTestimoni #TrustedSellerMalaysia #freepostagemalaysia #SayaJualOnline #KedaiOnline #Minumankecantikan #MinumanKolagen #kulitkeringkusam #kulitputihgebu #nakcantiknaksihat #nakcerah #tipskulitcantik #minumancollagen #nakgebu #nakglowing #produkviralmalaysia #cantiksebelumraya #ILoveBeausiti

  •  0  0  36 minutes ago

Top #Sayajualonline Posts

  • #Throwback Thursday

 Batu caves Malaysia 

Whenever you visit Malaysia dont forget to visit this beautiful destination-Batu caves

This cave is one of the most popularย Hinduย shrines outsideย India, and is dedicated to Lordย Murugan. It is the focal point of the Hindu festival ofย Thaipusamย in Malaysia.

The limestone forming Batu Caves is said to be around 400 million years old.

Rising almost 100 m above the ground, the Batu Caves temple complex consists of three main caves and a few smaller ones. The biggest, referred to as Cathedral Cave or Temple Cave, has a very high ceiling and features ornate Hindu shrines. 

To reach it, visitors must climb a steep flight of 272 steps.

#malaysian#sayajual #kualalumpur #likeforlikes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia#agst13KSJ
  • #Throwback Thursday

    Batu caves Malaysia

    Whenever you visit Malaysia dont forget to visit this beautiful destination-Batu caves

    This cave is one of the most popularย Hinduย shrines outsideย India, and is dedicated to Lordย Murugan. It is the focal point of the Hindu festival ofย Thaipusamย in Malaysia.

    The limestone forming Batu Caves is said to be around 400 million years old.

    Rising almost 100 m above the ground, the Batu Caves temple complex consists of three main caves and a few smaller ones. The biggest, referred to as Cathedral Cave or Temple Cave, has a very high ceiling and features ornate Hindu shrines.

    To reach it, visitors must climb a steep flight of 272 steps.

    #malaysian #sayajual #kualalumpur #likeforlikes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia#agst13KSJ

  •  494  109  13 hours ago
  • THANK YOU FOR THE SUPPORT โค๏ธ๏ธ
-
Code  CB 16
Choc Chip Biscuits (6-7 pcs)
Size Jar  D =4.5 x H: 7 CM
Price  RM 2.10
500 pcs & above  RM 2.00
Min Order  100 pcs
Self Pick Up  Pelangi Damansara (Near The Curve)
Order & Inquiry : 0183142619 (W'App) OR Click Bio Link Profile
-
โš ๏ธ ALL product images belong to us. Stealing or reposting our product images for selling purpose or own banefit are WRONG!
-
#sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #raikancinta #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #kahwin #engagement #doorgiftselangor #majlisaqiqah #botolmurah #weddingideas #majlisnikah #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #doorgifttunang #doorgiftwedding #doorgiftexclusive #doorgiftjohor #biscuits
  • THANK YOU FOR THE SUPPORT โค๏ธ๏ธ
    -
    Code CB 16
    Choc Chip Biscuits (6-7 pcs)
    Size Jar D =4.5 x H: 7 CM
    Price RM 2.10
    500 pcs & above RM 2.00
    Min Order 100 pcs
    Self Pick Up Pelangi Damansara (Near The Curve)
    Order & Inquiry : 0183142619 (W'App) OR Click Bio Link Profile
    -
    โš ๏ธ ALL product images belong to us. Stealing or reposting our product images for selling purpose or own banefit are WRONG!
    -
    #sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #raikancinta #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #kahwin #engagement #doorgiftselangor #majlisaqiqah #botolmurah #weddingideas #majlisnikah #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #doorgifttunang #doorgiftwedding #doorgiftexclusive #doorgiftjohor #biscuits

  •  108  0  21 hours ago
  • ๐Ÿ‘•
NIKE โ€œIN GRIND WE TRUSTโ€ TEE
SIZE M
CONDITION 9/10
PRICE SOLDโ—๏ธ
๐Ÿ’ฏORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
  • ๐Ÿ‘•
    NIKE โ€œIN GRIND WE TRUSTโ€ TEE
    SIZE M
    CONDITION 9/10
    PRICE SOLDโ—๏ธ
    ๐Ÿ’ฏORIGINAL
    DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR

  •  117  2  15 hours ago
  • { ูˆุงุชู‘ู‚ููˆุง ูŠูŽูˆู…ุงู‹ ุชุฑุฌูŽุนูˆู† ููŠู‡ ุฅู„ู‰ ุงู„ู„ู‡ }โคโค
ุงู„ู„ู‡ู… ุฅู†ู‘ุง ู†ุณุฃู„ูƒ ุญูุณู† ุงู„ุฎุงุชู…ุฉ ูˆุงู„ุฌู†ู‡๐Ÿ’™๐Ÿ’›
Man sagt immer"Hamdolilah"๐Ÿ˜โ˜บ๐Ÿ’Ÿ

#malaysian #malaysia #like #sayajual #kualalumpur #likeforlikes #likes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #viral #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia #pendakimalaysia #bhfyp
  • { ูˆุงุชู‘ู‚ููˆุง ูŠูŽูˆู…ุงู‹ ุชุฑุฌูŽุนูˆู† ููŠู‡ ุฅู„ู‰ ุงู„ู„ู‡ }โคโค
    ุงู„ู„ู‡ู… ุฅู†ู‘ุง ู†ุณุฃู„ูƒ ุญูุณู† ุงู„ุฎุงุชู…ุฉ ูˆุงู„ุฌู†ู‡๐Ÿ’™๐Ÿ’›
    Man sagt immer"Hamdolilah"๐Ÿ˜โ˜บ๐Ÿ’Ÿ

    #malaysian #malaysia #like #sayajual #kualalumpur #likeforlikes #likes #sabahan #bazaarpaknil #malaysiaboleh #sayajualmurah #sarawakian #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysianfood #viral #singapore #covid #bajuraya #kakipancing #sayajualonline #indonesia #travel #stayhome #selangor #hikingmalaysia #stayathome #hikersmalaysia #pendakimalaysia #bhfyp

  •  407  7  7 August, 2020
  • Woww.. Berani ini anak petik negara sebelah..๐Ÿ˜ˆ
.
Pemain sayap Vietnam, Phan Van Duc sempat memperlekehkan kemampuan skuad kendalian Tan Cheng Hoe dan menyifatkan kualiti Malaysia sama seperti Indonesia yang tidak mampu mengalahkan pasukannya.
.
Dia nak merendahkan Malaysia takpe, kita sporting.. tapi dia merendahkan Indonesia sekali memang silap besar ini anak.. tunggu tentera alam maya dari seberang memenuhi ig dia๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ธ - @vocketfc 
.
.
.
________________________________________ 
Follow our 2nd acc @malayanfootball.my2  ________________________________________ 
#malayanfootball #malaysiaboleh #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #teammalaysia #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia
  • Woww.. Berani ini anak petik negara sebelah..๐Ÿ˜ˆ
    .
    Pemain sayap Vietnam, Phan Van Duc sempat memperlekehkan kemampuan skuad kendalian Tan Cheng Hoe dan menyifatkan kualiti Malaysia sama seperti Indonesia yang tidak mampu mengalahkan pasukannya.
    .
    Dia nak merendahkan Malaysia takpe, kita sporting.. tapi dia merendahkan Indonesia sekali memang silap besar ini anak.. tunggu tentera alam maya dari seberang memenuhi ig dia๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ“ธ - @vocketfc
    .
    .
    .
    ________________________________________
    Follow our 2nd acc @malayanfootball.my2 ________________________________________
    #malayanfootball #malaysiaboleh #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #teammalaysia #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia

  •  3,367  187  11 August, 2020