#Salepyjamas_satin Instagram Photos & Videos

Salepyjamas_satin - 163 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
21.2
average likes

Latest #Salepyjamas_satin Posts

  • Cantikkan design ni.🥰🥰
.
Sekarang ada offer. Rm69 uolss..Kualiti konfem la tiptop. 

.
♥️RM79exc postage
❤️ Size M-4XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
    .
    Sekarang ada offer. Rm69 uolss..Kualiti konfem la tiptop.

    .
    ♥️RM79exc postage
    ❤️ Size M-4XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  8  0  29 July, 2020
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
.
Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop. 

.
Set 3in1 
♥️RM65 exc postage
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
    .
    Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop.

    .
    Set 3in1
    ♥️RM65 exc postage
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  8  0  28 July, 2020
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
.
Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop. 

.
Set 3in1 
♥️RM65 exc postage
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
    .
    Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop.

    .
    Set 3in1
    ♥️RM65 exc postage
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  10  0  28 July, 2020
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
.
Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop. 

.
Set 3in1 
♥️RM65 exc postage
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
    .
    Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop.

    .
    Set 3in1
    ♥️RM65 exc postage
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  8  2  28 July, 2020
  • "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  13  0  18 November, 2019
  • Swipe left>>
Uolsss cantik tau design pyjamas ni😍😍 ni haà sis belanjer closed up....
.
Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • Swipe left>>
    Uolsss cantik tau design pyjamas ni😍😍 ni haà sis belanjer closed up....
    .
    Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  18  0  14 November, 2019
  • Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  15  0  12 November, 2019
  • Uolss should try buy pyjamas velvet nihh!!!! Kalau boleh beli murah kenapa perlu bayar lebih??
TQ sis. KAIN VELVET best tau..Setiap mlm pakai🤪 Harga pon berbaloi.. Beli yang beratus tak setanding kualiti pyjamas sis🥰. Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau.
. .
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #alhaalfa
  • Uolss should try buy pyjamas velvet nihh!!!! Kalau boleh beli murah kenapa perlu bayar lebih??
    TQ sis. KAIN VELVET best tau..Setiap mlm pakai🤪 Harga pon berbaloi.. Beli yang beratus tak setanding kualiti pyjamas sis🥰. Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau.
    . .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #alhaalfa

  •  6  0  12 November, 2019
  • Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!LAST DAY!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!LAST DAY!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  3  0  11 November, 2019
  • TQ sis.Dah banyak kali repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • TQ sis.Dah banyak kali repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  43  2  9 November, 2019
  • TQ sis. Baju cantikk! Terus repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!! Lg 3 hari closed!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • TQ sis. Baju cantikk! Terus repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!! Lg 3 hari closed!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  7  0  8 November, 2019
  • TQ sis.Baju comel.Puas hati dengan kualiti kain😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • TQ sis.Baju comel.Puas hati dengan kualiti kain😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  5  0  30 October, 2019
  • #jomcantikmasatido
Sekarang banyak kes bab* sondol..huhu.kalau nak pikat laki,kena la cantik kat rumah jugak. Jangan masa keluar je cantik uolss..
.
COmbo Jimat 3 pcs rm110. Sis belanja uols postage pulak tu..
Np: RM45 EXCLUDE POSTAGE
.

Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #drama #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • #jomcantikmasatido
    Sekarang banyak kes bab* sondol..huhu.kalau nak pikat laki,kena la cantik kat rumah jugak. Jangan masa keluar je cantik uolss..
    .
    COmbo Jimat 3 pcs rm110. Sis belanja uols postage pulak tu..
    Np: RM45 EXCLUDE POSTAGE
    .

    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #drama #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  41  0  19 October, 2019
  • Uolssss!!!!!serius rugi uols tak grab combo ni....Baju cantik ada banyak design boleh pilih² mix pon bolehh. Baju tak nipis..
.
COmbo Jimat 3 pcs rm100. Sis belanja uols postage pulak tu..
Np: RM39 EXCLUDE POSTAGE
.

Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Uolssss!!!!!serius rugi uols tak grab combo ni....Baju cantik ada banyak design boleh pilih² mix pon bolehh. Baju tak nipis..
    .
    COmbo Jimat 3 pcs rm100. Sis belanja uols postage pulak tu..
    Np: RM39 EXCLUDE POSTAGE
    .

    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  32  0  18 October, 2019
  • Feedback pyjamas_cotton
TQ sis.Puas hati kualiti kain😘
Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau.Sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!! .
"Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya#seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #uqashasenrose #zahirahmcwilson #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #ajariplayboyitu #nelydiasenrose #muabellaz
  • Feedback pyjamas_cotton
    TQ sis.Puas hati kualiti kain😘
    Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau.Sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!! .
    "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya#seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #makeuptutorial #makeup #makeupartist #uqashasenrose #zahirahmcwilson #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #ajariplayboyitu #nelydiasenrose #muabellaz

  •  6  2  16 October, 2019
  • >swipe left> TQ sis. KAIN VELVET best tau.bukan boleh buat tdo je. Nak kuar rumah malam² pon tak segan kalau pakai baju tido..😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #alhaalfa
  • >swipe left> TQ sis. KAIN VELVET best tau.bukan boleh buat tdo je. Nak kuar rumah malam² pon tak segan kalau pakai baju tido..😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #alhaalfa

  •  9  0  15 October, 2019
  • TQ sis.Puas hati kualiti kain😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • TQ sis.Puas hati kualiti kain😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  29  2  12 October, 2019
  • Cantikkan.??🥰🥰🥰 Nak pikat hati suami kena la selalu pakai cantik²..Konfem suami sayang tauu.
.
.

Combo Jimat Sexy Pyjamas  Sepasang rm39 exclude postage  2 pasang rm70 Free Postage
.
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #drama #dramaqueen #samarindatv3  #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #muabellaz #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong #fashasandha #uqashasenrose #zizanrazak #alhaalfa #nelydiasenrose #bondarozitaibrahim
  • Cantikkan.??🥰🥰🥰 Nak pikat hati suami kena la selalu pakai cantik²..Konfem suami sayang tauu.
    .
    .

    Combo Jimat Sexy Pyjamas Sepasang rm39 exclude postage 2 pasang rm70 Free Postage
    .
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #drama #dramaqueen #samarindatv3 #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #muabellaz #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong #fashasandha #uqashasenrose #zizanrazak #alhaalfa #nelydiasenrose #bondarozitaibrahim

  •  9  0  11 October, 2019

Top #Salepyjamas_satin Posts

  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat dress ni..rugi xgrab uolss..
.
Dress2in1
❤️ Harga offer rm35 (Np: Rm45)
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat dress ni..rugi xgrab uolss..
    .
    Dress2in1
    ❤️ Harga offer rm35 (Np: Rm45)
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  104  2  27 September, 2019
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
. ❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm55)
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
    . ❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm55)
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  63  3  27 September, 2019
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
. ❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm55)
❤️ Size M-2XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
    . ❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm55)
    ❤️ Size M-2XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  29  1  27 September, 2019
  • TQ sis.Dah banyak kali repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
  • TQ sis.Dah banyak kali repeat order.😘Uolls tunggu apa lagi. Dah beratus feedback tau..sekarang ada combo jimat murah..cepat grab!!!
    .
    . "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .
    #feedbackcustpyjamas_satin
    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

  •  43  2  9 November, 2019
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
.
❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm52)
❤️ Size M-5XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Malaysia Day Sale maseh onz tau🥰 love sangat pyjamas ni..rugi xgrab uolss..
    .
    ❤️ Harga offer rm45 (Np: Rm52)
    ❤️ Size M-5XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  27  1  27 September, 2019
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
Kalau pakai ni boleh la berangan jadi nelydia senrose uqasha senrose🤪
.
Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop. Ada banyak kaler lg tau.Best seller ni.
.
Malaysia Day Sale 🇲🇾 ( 16/9-26/9 )
.
Set 3in1 ❤️ Harga offer rm55 (Np: Rm65)
❤️ Size M-XL
❤️ Preorder eta 1-2w
❤️ Deposit 50%
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.

#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong
  • Cantikkan design ni.🥰🥰
    Kalau pakai ni boleh la berangan jadi nelydia senrose uqasha senrose🤪
    .
    Sekarang ada offer. Rm55 uolss.murah gler.Kualiti konfem la tiptop. Ada banyak kaler lg tau.Best seller ni.
    .
    Malaysia Day Sale 🇲🇾 ( 16/9-26/9 )
    .
    Set 3in1 ❤️ Harga offer rm55 (Np: Rm65)
    ❤️ Size M-XL
    ❤️ Preorder eta 1-2w
    ❤️ Deposit 50%
    .
    Berminat wassap 📱0177063183
    Atau tekan link di bio..Tq😊
    .

    #Salepyjamas_satin
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #dramatv #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #makeupartist #emmamaembong

  •  24  1  17 September, 2019