#SBCR Instagram Photos & Videos

SBCR - 15.4k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
36
average likes

Latest #SBCR Posts

  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
.
1️⃣ BMA
Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
Jimat : RM9.50
.
AHLI JRMakan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo
.
BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59
.
2️⃣ Promosi Mellia
Harga Promo : RM27 
Harga Normal: RM30
Jimat : RM3
.
Klik link dibawah⤵️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

📦#posseluruhmalaysia 
Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncak
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    .
    1️⃣ BMA
    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
    Jimat : RM9.50
    .
    AHLI JRMakan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo
    .
    BMA : RM55.80(SM) RM58.59
    .
    2️⃣ Promosi Mellia
    Harga Promo : RM27
    Harga Normal: RM30
    Jimat : RM3
    .
    Klik link dibawah⤵️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    📦#posseluruhmalaysia
    Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncak

  •  2  0  16 hours ago
  • PROMOSI Minggu ini⤵️

PROMOSI BMA  sangat berbaloi². Harga menjunam utk anda semua....🥰
.

BMA BIO BOTOX produk yang sudah lama dan bertahan sehingga sekarang sangat membantu dalam merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan kedutan serta penuaan...

1️⃣BIO MIRACLE ACTION (BMA)
✅Promosi : RM60
❎ Normal Price : RM69.50
💯 Save : RM9.50

AHLI JRM* akan dapat 
*Diskaun 7% dari harga promo*
BMA ✅RM55.80
.

2️⃣Promosi Mellia*
✅Promosi : RM27
❎ Normal Price : RM30.00
💯 Save : RM3
.
Jom dapatkan segera!
.
 Harga  JIMAT &  sementara stok masih ada..
.

Klik link dibawah⤵️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

📦#posseluruhmalaysia 
Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kurmadhuha
#mustanir #biomiracleaction #milleamicellarwater
  • PROMOSI Minggu ini⤵️

    PROMOSI BMA sangat berbaloi². Harga menjunam utk anda semua....🥰
    .

    BMA BIO BOTOX produk yang sudah lama dan bertahan sehingga sekarang sangat membantu dalam merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan kedutan serta penuaan...

    1️⃣BIO MIRACLE ACTION (BMA)
    ✅Promosi : RM60
    ❎ Normal Price : RM69.50
    💯 Save : RM9.50

    AHLI JRM* akan dapat
    *Diskaun 7% dari harga promo*
    BMA ✅RM55.80
    .

    2️⃣Promosi Mellia*
    ✅Promosi : RM27
    ❎ Normal Price : RM30.00
    💯 Save : RM3
    .
    Jom dapatkan segera!
    .
    Harga JIMAT & sementara stok masih ada..
    .

    Klik link dibawah⤵️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    📦#posseluruhmalaysia
    Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kurmadhuha
    #mustanir #biomiracleaction #milleamicellarwater

  •  3  0  3 July, 2020
  • Kalau setuju double click post 🥰
.
NASIHAT BONDA 🌷
.
nasihat tetap nasihat, itu lah saripati kasih sayang mak mendidik anak2.. Lain orang lain cara mdidik anaknya,,
.
Bagi bonda Anak2 kena "diberitahu" sebab mereka tak penah melalui nya.. memg mereka x nmpak jelas kenapa kita marah...?? yg mereka nampak ialah bosan, mak ni kejam, mak tak betul itu dan ini..!!
.
Bila mereka dah dewasa,, tidak mdengar lagi nasihat dan teguran kita elok lah sebagai ibu bapa berdiam diri  menadah tgn shj yg kita mampu, semoga Allah permudahkan urusan sy dan ibu bapa yg lain juga dalam hal mdidik anak2...
.
kita dah x ada kuasa lg nak brcakap.. memg x dipandang langsung.. Mereka dah boleh berkayuh sendiri, kita org tua hanya mampu melihat drpd jauh...
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Kalau setuju double click post 🥰
    .
    NASIHAT BONDA 🌷
    .
    nasihat tetap nasihat, itu lah saripati kasih sayang mak mendidik anak2.. Lain orang lain cara mdidik anaknya,,
    .
    Bagi bonda Anak2 kena "diberitahu" sebab mereka tak penah melalui nya.. memg mereka x nmpak jelas kenapa kita marah...?? yg mereka nampak ialah bosan, mak ni kejam, mak tak betul itu dan ini..!!
    .
    Bila mereka dah dewasa,, tidak mdengar lagi nasihat dan teguran kita elok lah sebagai ibu bapa berdiam diri menadah tgn shj yg kita mampu, semoga Allah permudahkan urusan sy dan ibu bapa yg lain juga dalam hal mdidik anak2...
    .
    kita dah x ada kuasa lg nak brcakap.. memg x dipandang langsung.. Mereka dah boleh berkayuh sendiri, kita org tua hanya mampu melihat drpd jauh...
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  6  0  3 July, 2020
  • .
Salam Jumaat semua😁😁
.
Promosi kembali..❤
.

DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Salam Jumaat semua😁😁
    .
    Promosi kembali..❤
    .

    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  4  0  3 July, 2020
  • .
Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • .
    Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  4  0  3 July, 2020
  • .
🎈Promosi BMA & Mellia 🎈

Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)

1️⃣ BMA

Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)

Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)

Jimat : RM9.50

🥰 AHLI JRM akan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo

BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59(SS)

2️⃣ Promosi Mellia*

Harga Normal : 
RM30 (SM) RM33 (SS)

Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
Jimat : RM3
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • .
    🎈Promosi BMA & Mellia 🎈

    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)

    1️⃣ BMA

    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)

    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)

    Jimat : RM9.50

    🥰 AHLI JRM akan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo

    BMA : RM55.80(SM) RM58.59(SS)

    2️⃣ Promosi Mellia*

    Harga Normal :
    RM30 (SM) RM33 (SS)

    Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
    Jimat : RM3
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  2  0  3 July, 2020
  • .
#Repost @jrm.official (with @report.for.insta)
...
Nak cantikkan kulit muka supaya lebih sihat, kita kena tahu apa yang kita pakai
.
Even make up removal atau pun pencuci muka yang kita gunakan belum tentu baik untuk kulit kita terutama orang yang  berkulit sensitif yang boleh menyebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menjadikan oil seed dan kulit jadi kasar
.
Kerana muka kita ni sering terdedah dengan asap kenderaan, habuk, radikal-radikal bebas yang dilepaskan daripada kilang-kilang, yang boleh menyebabkan kulit muka kita menjadi rosak! 😱
.
Sebab tu sangat penting untuk kita bersihkan muka dengan cara yang betul! .
Dengn menggunakan Mellia Micellar Water ia dapat  membersihkan sisa kotoran make up yang degil dan minyak pada muka, hingga ke liang pori yang paling dalam! Dan kulit muka kita pun akan kelihatan sangat segar dan lebih lembap
.
Di dalam Mellia Micellar Water ni bonda ada letakkan minyak jarak atau lebih dikenali dengan castor oil yang sangat tinggi dengan asid lemak yang boleh membantu dalam melembapkan kulit
.
Ia kaya dgn vitamin E, mineral, protein dan nutrisi lain yang sangat bagus untuk kulit dan rambut! Dan ia juga bagus untuk merangsang kolagen kulit dan bantu untuk melambatkan kesan penuaan.
.
Hanya titiskan beberapa titik diatas cotton pad dan sapukan rata ke seluruh muka.
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    #Repost @jrm.official (with @report.for.insta)
    ...
    Nak cantikkan kulit muka supaya lebih sihat, kita kena tahu apa yang kita pakai
    .
    Even make up removal atau pun pencuci muka yang kita gunakan belum tentu baik untuk kulit kita terutama orang yang berkulit sensitif yang boleh menyebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menjadikan oil seed dan kulit jadi kasar
    .
    Kerana muka kita ni sering terdedah dengan asap kenderaan, habuk, radikal-radikal bebas yang dilepaskan daripada kilang-kilang, yang boleh menyebabkan kulit muka kita menjadi rosak! 😱
    .
    Sebab tu sangat penting untuk kita bersihkan muka dengan cara yang betul! .
    Dengn menggunakan Mellia Micellar Water ia dapat membersihkan sisa kotoran make up yang degil dan minyak pada muka, hingga ke liang pori yang paling dalam! Dan kulit muka kita pun akan kelihatan sangat segar dan lebih lembap
    .
    Di dalam Mellia Micellar Water ni bonda ada letakkan minyak jarak atau lebih dikenali dengan castor oil yang sangat tinggi dengan asid lemak yang boleh membantu dalam melembapkan kulit
    .
    Ia kaya dgn vitamin E, mineral, protein dan nutrisi lain yang sangat bagus untuk kulit dan rambut! Dan ia juga bagus untuk merangsang kolagen kulit dan bantu untuk melambatkan kesan penuaan.
    .
    Hanya titiskan beberapa titik diatas cotton pad dan sapukan rata ke seluruh muka.
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  2  0  2 July, 2020
  • KEBAIKKAN BIO MIRACLE ACTION ·
.
. Menghilangkan kulit kusam dan sel kulit mati
· Mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
· Menyokong elastin dan penghidratan untuk awet muda
· Meningkatkan kolagen dan menegangkan kulit muka
· Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan parut
· Menghilangkan kesan jeragat
· Menegangkan muka yang kendur

Sebaik2nya guna sekali dengan pencuci muka Zinnia Magenta utk kesan terbaik.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • KEBAIKKAN BIO MIRACLE ACTION ·
    .
    . Menghilangkan kulit kusam dan sel kulit mati
    · Mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
    · Menyokong elastin dan penghidratan untuk awet muda
    · Meningkatkan kolagen dan menegangkan kulit muka
    · Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan parut
    · Menghilangkan kesan jeragat
    · Menegangkan muka yang kendur

    Sebaik2nya guna sekali dengan pencuci muka Zinnia Magenta utk kesan terbaik.
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  6  0  1 July, 2020
  • Bio Miracle Action
Vinnifera Cc Cover
.
 Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
.
Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
.
Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
.
Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “  kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
.
Asalkan x langgar syariat..!!
.
Bio Miracle Action dn Vinefera produk penyelmat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
.
Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Bio Miracle Action
    Vinnifera Cc Cover
    .
    Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
    .
    Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
    .
    Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
    .
    Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “ kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
    .
    Asalkan x langgar syariat..!!
    .
    Bio Miracle Action dn Vinefera produk penyelmat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
    .
    Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #biomiracleactionjrm #bma #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  1  0  1 July, 2020
  • Ramai pengguna yang rabun dapat melihat lebih baik tanpa cermin mata selepas mengamalkan Wuja Pinkish. Kemungkinan ia disebabkan oleh sumber kolagen yang menurun dan juga vitamin C yang tidak mencukupi di dalam badan. Dengan pengambilan yang konsisten Wuja Pinkish, memberikan impak sihat pada mata kulit dan menghilangkan kesan jeragat. .

Ia mengandungi vitamin C yang sangat tinggi dan kolagen daripada Ikan Sisik Merah dan beberapa herba lain untuk kesihatan hati seperti Pine Bark dan Cendawan Tremella. Cendawan ini digunakan oleh Maharani China untuk mengekalkan dirinya awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish.
.

Tisu dan kornea mata kita ada kolagen. Pengambilan Wuja Pinkish merangsang dan menguatkan kolagen pada tubuh secara tidak langsung tahap kerabunan semakin menurun. Sumber kolagen dala Wuja Pinkish ialah dari ikan sisik merah iaitu antara sumber kolagen yang terbaik !!
.
Nak kulit lembap, cantik, tegang, kurangkan jeragat, meratakan tona kulit yang sekata dan nampak muda sepanjang usia dapatkan cepat-cepat pakej Wuja Pinkish semasa promosi.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#colonisdmestica #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Ramai pengguna yang rabun dapat melihat lebih baik tanpa cermin mata selepas mengamalkan Wuja Pinkish. Kemungkinan ia disebabkan oleh sumber kolagen yang menurun dan juga vitamin C yang tidak mencukupi di dalam badan. Dengan pengambilan yang konsisten Wuja Pinkish, memberikan impak sihat pada mata kulit dan menghilangkan kesan jeragat. .

    Ia mengandungi vitamin C yang sangat tinggi dan kolagen daripada Ikan Sisik Merah dan beberapa herba lain untuk kesihatan hati seperti Pine Bark dan Cendawan Tremella. Cendawan ini digunakan oleh Maharani China untuk mengekalkan dirinya awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish.
    .

    Tisu dan kornea mata kita ada kolagen. Pengambilan Wuja Pinkish merangsang dan menguatkan kolagen pada tubuh secara tidak langsung tahap kerabunan semakin menurun. Sumber kolagen dala Wuja Pinkish ialah dari ikan sisik merah iaitu antara sumber kolagen yang terbaik !!
    .
    Nak kulit lembap, cantik, tegang, kurangkan jeragat, meratakan tona kulit yang sekata dan nampak muda sepanjang usia dapatkan cepat-cepat pakej Wuja Pinkish semasa promosi.
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #colonisdmestica #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  2  0  1 July, 2020
  • ・・・
Ada pengguna yang bertanya rambut kerap gugur dan rosak nak pakai produk apa? Guna syampu mahal-mahal pun tetap gugur.
.
Salah satu punca rambut gugur ialah kekurangan kolagen dalam badan. Kolagen ada pada keratin. Keratin ada pada rambut dan kuku. Kekurangan kolagen disebabkan oleh pemakanan yang tidak sihat, penggunaan syampu yang mempunyai bahan berbahaya dan tidak sesuai dengan jenis kulit, hormon tidak seimbang dan pengambilan ubat-ubatan.
.
Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit tetapi ia juga menjadikan rambut cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen, ekstrak beberapa herba seperti Cendawan Tremella, Markisa, Pine Bark dan Buah Zaitun yang kaya dengan sumber antioksidan, vitamin C, membekalkan kelembapan terhadap kulit.
.
Dengan pengambilan yang konsisten Wuja Pinkish, memberikan impak sihat pada mata kulit dan menghilangkan kesan jeragat. Ia mengandungi vitamin C yang sangat tinggi dan kolagen daripada Ikan Sisik Merah dan beberapa herba lain untuk kesihatan hati seperti Pine Bark dan Cendawan Tremella. Cendawan ini digunakan oleh Maharani China untuk mengekalkan dirinya awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish.
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
 #rumahhutan #muslimah #rumahhutanterapialam #rumahhutan #kurmadhuha #marjaneoil #viniferacccover #putiktelagadara #rosewaterjrm #chocofiberlife #melliamircellarwater #wujapinkish
  • ・・・
    Ada pengguna yang bertanya rambut kerap gugur dan rosak nak pakai produk apa? Guna syampu mahal-mahal pun tetap gugur.
    .
    Salah satu punca rambut gugur ialah kekurangan kolagen dalam badan. Kolagen ada pada keratin. Keratin ada pada rambut dan kuku. Kekurangan kolagen disebabkan oleh pemakanan yang tidak sihat, penggunaan syampu yang mempunyai bahan berbahaya dan tidak sesuai dengan jenis kulit, hormon tidak seimbang dan pengambilan ubat-ubatan.
    .
    Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit tetapi ia juga menjadikan rambut cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen, ekstrak beberapa herba seperti Cendawan Tremella, Markisa, Pine Bark dan Buah Zaitun yang kaya dengan sumber antioksidan, vitamin C, membekalkan kelembapan terhadap kulit.
    .
    Dengan pengambilan yang konsisten Wuja Pinkish, memberikan impak sihat pada mata kulit dan menghilangkan kesan jeragat. Ia mengandungi vitamin C yang sangat tinggi dan kolagen daripada Ikan Sisik Merah dan beberapa herba lain untuk kesihatan hati seperti Pine Bark dan Cendawan Tremella. Cendawan ini digunakan oleh Maharani China untuk mengekalkan dirinya awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish.
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #rumahhutan #muslimah #rumahhutanterapialam #rumahhutan #kurmadhuha #marjaneoil #viniferacccover #putiktelagadara #rosewaterjrm #chocofiberlife #melliamircellarwater #wujapinkish

  •  1  0  30 June, 2020
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
.
Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
.
Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
.
Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish RM50
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#colonisdmestica #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
    .
    Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
    .
    Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
    .
    Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish RM50
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #colonisdmestica #wujapinkish #ctdk #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  3  0  30 June, 2020
  • .
Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
.
SELF COLLECT / COD :
.
#saujanautama 
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #rumahhutan
  • .
    Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI. JOM BELI JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN BERSAMA KAK ECHAH (JB2170S)
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBAYARAN SEBELUM JAM 12:00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YANG SAMA.
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #rumahhutan

  •  5  0  30 June, 2020
  • .
Suka sangat oil of Javanica, pergi mana2 wajib bawa sbb kes kes emergency sangat2 diperlukan 🥰
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894 .
.
INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
.
#SeriPristana
.
COD 
#SaujanaUtama1
#SaujanaUtama2
#SaujanaUtama3
#SeriPristana
#Hillpark 
#SBCR
#BukitSaujana
#PuncakAlam
#AlamBudiman
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmshahalam
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya
#bondarozita
#rumahhutan
#royalv
#mustanir
#kopiratu
#kurmadhuha 
#colonisdmestica #hotoiljavanica #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM
  • .
    Suka sangat oil of Javanica, pergi mana2 wajib bawa sbb kes kes emergency sangat2 diperlukan 🥰
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894 .
    .
    INGINKAN JRM SENTIASA TERSEDIA? JOM BOOKING JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA KAK YANNI .
    SELF COLLECT ( MULAI JAM 3 PM HINGGA 10 PM)
    .
    #SeriPristana
    .
    COD
    #SaujanaUtama1
    #SaujanaUtama2
    #SaujanaUtama3
    #SeriPristana
    #Hillpark
    #SBCR
    #BukitSaujana
    #PuncakAlam
    #AlamBudiman
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya
    #bondarozita
    #rumahhutan
    #royalv
    #mustanir
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #colonisdmestica #hotoiljavanica #ctdk #fattahanas #sheilarusly #bazaarpaknil #YanniJRM

  •  2  0  30 June, 2020
  • Testimoni CRYO SPRAY...🌟🌟🌟
Magic Spray yg sangat berkesan... Melegakan dan mengurangkan sakit dengan pantas ! Buktinya....ramai yang puas hati...🥰
.
Herbal Cryo Spray  produk WAJIB anda miliki dan sediakan dirumah !!
.
Harus  Guna⤵️
✅Membantu surutkan bengkak
✅sakit sendi
✅gout
✅ sinus
✅kejang otot
✅lenguh-lenguh badan
✅sakit gigi 
✅stress
✅migrain

Nak cuba..!!
Jom roger kak Mimie
.
CRYO SPRAY RM39 

Ready stock !

.
Klik link dibawah⤵️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#merbausempak 
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
sgbuloh dan kawasan berdekatan 

📦#posseluruhmalaysia 
Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya 
#jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha  #royalv #mustanir #cryosprayjrm
  • Testimoni CRYO SPRAY...🌟🌟🌟
    Magic Spray yg sangat berkesan... Melegakan dan mengurangkan sakit dengan pantas ! Buktinya....ramai yang puas hati...🥰
    .
    Herbal Cryo Spray produk WAJIB anda miliki dan sediakan dirumah !!
    .
    Harus Guna⤵️
    ✅Membantu surutkan bengkak
    ✅sakit sendi
    ✅gout
    ✅ sinus
    ✅kejang otot
    ✅lenguh-lenguh badan
    ✅sakit gigi
    ✅stress
    ✅migrain

    Nak cuba..!!
    Jom roger kak Mimie
    .
    CRYO SPRAY RM39

    Ready stock !

    .
    Klik link dibawah⤵️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #merbausempak
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    sgbuloh dan kawasan berdekatan

    📦#posseluruhmalaysia
    Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #royalv #mustanir #cryosprayjrm

  •  3  0  30 June, 2020

Top #SBCR Posts

  • Fuck your bad vibes #sbcr
  • Fuck your bad vibes #sbcr

  •  146  6  14 January, 2017
  • #atlas Фестиваль организован ужасно, может в силу второго раза, а может из за лени оргов. Система оплаты браслетом конечно удобная, по итогу половина точек не подключена, там за нал, там в рот ебал,
 неразбириха.... Но это мелочь по сравнению с постоянно ломающимся лайнапом, перестановкой артистов, из за этого пропустил многих интересных мне исполнителей. Но сколько эмоций подарили мне те на кого получилось попасть! Спасибо огромное всем кто поделился своим творчеством, отдельный привет #SBCR из #bloodybeetroots !!! Самый яркий движ на всем фесте!
  • #atlas Фестиваль организован ужасно, может в силу второго раза, а может из за лени оргов. Система оплаты браслетом конечно удобная, по итогу половина точек не подключена, там за нал, там в рот ебал,
    неразбириха.... Но это мелочь по сравнению с постоянно ломающимся лайнапом, перестановкой артистов, из за этого пропустил многих интересных мне исполнителей. Но сколько эмоций подарили мне те на кого получилось попасть! Спасибо огромное всем кто поделился своим творчеством, отдельный привет #SBCR из #bloodybeetroots !!! Самый яркий движ на всем фесте!

  •  106  4  11 July, 2016
  • Немного ностальжи🤗 Это был мой 2012 год, когда я плотно подсела на The Bloody Beetroots. Сама музыка, электронщина, подача, вокал, стиль... это так меня заворожило😍 Вот, даже Боба Рифо попробовала нарисовать на футболке (достала из закромов 😱) Так к чему я клоню - вышел их новый альбом, и я снова окунулась в то время 😎 Во время моих больших щёк, любви к TBB, мечте побывать на их рейве 😊 А у вас такое бывало? 😚#spb #love #onelove#girl #beautiful#body#bodybuilding#beautiful #vsco #vscovdk#vscocam #hairstyles #predator#tatoo#tatoogirl #thebloodybeetroots #rifo #sbcr
  • Немного ностальжи🤗 Это был мой 2012 год, когда я плотно подсела на The Bloody Beetroots. Сама музыка, электронщина, подача, вокал, стиль... это так меня заворожило😍 Вот, даже Боба Рифо попробовала нарисовать на футболке (достала из закромов 😱) Так к чему я клоню - вышел их новый альбом, и я снова окунулась в то время 😎 Во время моих больших щёк, любви к TBB, мечте побывать на их рейве 😊 А у вас такое бывало? 😚 #spb #love #onelove #girl #beautiful #body #bodybuilding #beautiful #vsco #vscovdk#vscocam #hairstyles #predator#tatoo#tatoogirl #thebloodybeetroots #rifo #sbcr

  •  179  4  17 October, 2017
  • Naši lidé a jejich kola. 🚴🏻 Dadul a její Specialized Camber: "Camber prošel velkou proměnou co se geometrie týče, a když jsem měla možnost se na kole svézt, volba byla jasná. Kvůli své výšce jsem volila pánské kolo, a tak muselo projít "holčičím" tunningem, tedy polepením růžovou fólií."
#our #staff #people #favourite #bicycles #dadul #specialized #camber #mtb #bike #girlswhoride #holkynakole #welovecycling #weridebikes #sbcrcrew #ciclismo #biking #CyclingPhotos #Bicycle #instacycling #sbcr #cyclinglife #cyklistika #specializedbikes #iamspecialized_wmn
  • Naši lidé a jejich kola. 🚴🏻 Dadul a její Specialized Camber: "Camber prošel velkou proměnou co se geometrie týče, a když jsem měla možnost se na kole svézt, volba byla jasná. Kvůli své výšce jsem volila pánské kolo, a tak muselo projít "holčičím" tunningem, tedy polepením růžovou fólií."
    #our #staff #people #favourite #bicycles #dadul #specialized #camber #mtb #bike #girlswhoride #holkynakole #welovecycling #weridebikes #sbcrcrew #ciclismo #biking #CyclingPhotos #Bicycle #instacycling #sbcr #cyclinglife #cyklistika #specializedbikes #iamspecialized_wmn

  •  108  6  2 August, 2016