#RozitaIbrahim Instagram Photos & Videos

RozitaIbrahim - 6.7k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
48.8
average likes

Latest #RozitaIbrahim Posts

  • Angelica Herbs mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang bukan sahaja membantu masalah period tak teratur dan masalah keputihan.
Produk ini mengandungi Adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuklah sesiapa yang mengalami epilepsy dan/atau sawan

Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meninggatkan fungsi limpa dan paru-paru serta mencegah berbagai jenis kanser

Selain itu, produk ini juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran seah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat senggugut teruk, merawat angin dan perut kembung
.
Beli masa promosi, harga lebih rendah!..
.
PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakJrm

PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR 
#agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
#kurmadhuha #mustanir #royalv
#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat#jeragat#masalahsendi
#sakiturat #sakittumit #kentutvagina
#stayhome #kitajagakita
  • Angelica Herbs mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang bukan sahaja membantu masalah period tak teratur dan masalah keputihan.
    Produk ini mengandungi Adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuklah sesiapa yang mengalami epilepsy dan/atau sawan

    Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meninggatkan fungsi limpa dan paru-paru serta mencegah berbagai jenis kanser

    Selain itu, produk ini juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran seah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat senggugut teruk, merawat angin dan perut kembung
    .
    Beli masa promosi, harga lebih rendah!..
    .
    PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakJrm

    PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR
    #agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
    #kurmadhuha #mustanir #royalv
    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat#jeragat#masalahsendi
    #sakiturat #sakittumit #kentutvagina
    #stayhome #kitajagakita

  •  0  0  2 hours ago
  • Super Moist Soap
Mengandungi susu kambing, minyak tea tree dan hyaluronate yang memberi kesan yang sangat bagus untuk kecantikan kulit.
Siapa yang perlu menggunakan Sabun Super Moist:
* Kulit bersisik kering
* Kulit kasar & kusam
* Untuk menjaga kecantikan kulit
* Ibu mengandung
* Dalam berpantang

Bagus dan berkesan bagi:
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Masalah atau alahan kulit.
* Memudarkan kesan parut
* Menjadikan kulit bersih dan berseri.

Gunakan Sabun Super Moist untuk setiap kali mandian. Buihnya yang kaya dengan bahan pelembap dan berkesan menyegarkan dan mencantikkan kulit kering, kasar, bersisik dan selepas mengalami kegatalan atau alahan kulit.

Kulit kering dan bersisik sudah tentu menghalangi kita untuk tampil menarik. Kesan daripada kulit kering adalah kulit akan kelihatan kerepot, kusam, dan tidak segar.

Kulit yang kering dan bersisik biasanya hanya memiliki kadar minyak (serum) yang sangat rendah dan cenderung kepada sangat sensitif. Kerana tidak dapat mempertahankan kelembapannya, kulit akan kelihatan kusam. Kulit yang terasa tegang atau terik setelah mencuci muka adalah salah satu ciri-ciri kulit kering. Ketika disapu dengan pelembap barulah rasa tegang itu hilang.
klik sahaja link di bio untuk respon pantas @jrm.kelantan
.
#jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu #terapiinstagram #colonisdmestica #jamuratumalaya #jrmkelantan #jrmkb #jrmbachok #jrmkubangkerian #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm
  • Super Moist Soap
    Mengandungi susu kambing, minyak tea tree dan hyaluronate yang memberi kesan yang sangat bagus untuk kecantikan kulit.
    Siapa yang perlu menggunakan Sabun Super Moist:
    * Kulit bersisik kering
    * Kulit kasar & kusam
    * Untuk menjaga kecantikan kulit
    * Ibu mengandung
    * Dalam berpantang

    Bagus dan berkesan bagi:
    * Mengekalkan kelembapan kulit
    * Masalah atau alahan kulit.
    * Memudarkan kesan parut
    * Menjadikan kulit bersih dan berseri.

    Gunakan Sabun Super Moist untuk setiap kali mandian. Buihnya yang kaya dengan bahan pelembap dan berkesan menyegarkan dan mencantikkan kulit kering, kasar, bersisik dan selepas mengalami kegatalan atau alahan kulit.

    Kulit kering dan bersisik sudah tentu menghalangi kita untuk tampil menarik. Kesan daripada kulit kering adalah kulit akan kelihatan kerepot, kusam, dan tidak segar.

    Kulit yang kering dan bersisik biasanya hanya memiliki kadar minyak (serum) yang sangat rendah dan cenderung kepada sangat sensitif. Kerana tidak dapat mempertahankan kelembapannya, kulit akan kelihatan kusam. Kulit yang terasa tegang atau terik setelah mencuci muka adalah salah satu ciri-ciri kulit kering. Ketika disapu dengan pelembap barulah rasa tegang itu hilang.
    klik sahaja link di bio untuk respon pantas @jrm.kelantan
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu #terapiinstagram #colonisdmestica #jamuratumalaya #jrmkelantan #jrmkb #jrmbachok #jrmkubangkerian #jamuratumalaya #jrmpromosi #rozitaibrahim #bondarozita #iceteapeachmengkudu #detox #kurus #royalv #royalvjrm #mustanir #mustanirjrm #jrmofficial #jrmonline #colonisdmestica #rduse #hotoilmelongjrm

  •  1  0  6 hours ago
  • PROMOSI BERMULA 10-13 JULAI 2020✅
.
Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan 
Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

Marjane Oil ni boleh pakai di anggota badan lain selain muka jugak 😉

Ramai juga testimoni kami sapukan Marjane Oil malah pada anak kecil juga untuk kecutkan parut dan bekas luka pada badan

Untuk bayi yang mempunyai kerak di kepala juga elok sapukan Marjane Oil, selagi bayi tersebut tiada G6PD atau eczema
.
PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR 
#agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
#kurmadhuha #mustanir #royalv
#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat#jeragat#masalahsendi
#sakiturat #sakittumit #kentutvagina
#stayhome #kitajagakita
  • PROMOSI BERMULA 10-13 JULAI 2020✅
    .
    Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan
    Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

    Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

    Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

    Marjane Oil ni boleh pakai di anggota badan lain selain muka jugak 😉

    Ramai juga testimoni kami sapukan Marjane Oil malah pada anak kecil juga untuk kecutkan parut dan bekas luka pada badan

    Untuk bayi yang mempunyai kerak di kepala juga elok sapukan Marjane Oil, selagi bayi tersebut tiada G6PD atau eczema
    .
    PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

    PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR
    #agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
    #kurmadhuha #mustanir #royalv
    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat#jeragat#masalahsendi
    #sakiturat #sakittumit #kentutvagina
    #stayhome #kitajagakita

  •  1  0  6 hours ago
  • Kata Odah, setitik shj dan menjimatkan😊

Dulu kulit muka Kak teruk juga... biji kolestrol selalu ada... muncul ja.. rasa geram tgok😊
Sejak amalkan sekincare jrm ni, alhamdulillah beransur baik,walau pun tak cantik, tapi kulit jadi lembab dan tak kering..😊
Elok sangat kita pakai, apa lg klu kita kerja dlm bilik berecond.... kuulit tak lah cepat kering..
Ada pr0m0si, elok cuba...,😁
.
PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat#jeragat#masalahsendi
#sakiturat #sakittumit #kentutvagina
#stayhome #kitajagakita
  • Kata Odah, setitik shj dan menjimatkan😊

    Dulu kulit muka Kak teruk juga... biji kolestrol selalu ada... muncul ja.. rasa geram tgok😊
    Sejak amalkan sekincare jrm ni, alhamdulillah beransur baik,walau pun tak cantik, tapi kulit jadi lembab dan tak kering..😊
    Elok sangat kita pakai, apa lg klu kita kerja dlm bilik berecond.... kuulit tak lah cepat kering..
    Ada pr0m0si, elok cuba...,😁
    .
    PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat#jeragat#masalahsendi
    #sakiturat #sakittumit #kentutvagina
    #stayhome #kitajagakita

  •  6  0  11 hours ago
  • SERING RASA KEBAS-KEBAS TANGAN
.
Rasa kebas pada tangan atau hand numbness berpunca disebabkan oleh kerosakan atau kegagalan salah satu saraf di lengan atau pergelangan tangan.
.
Selain dari masalah diabetes dan kekurangan 🍊vitamin, kerosakan saraf juga berpunca daripada pengerasan arteri yang menyebabkan darah tidak mengalir dengan lancar di bahagian tangan.
.
BADAN KITA NAK PAKAI LAMA. 💪 TAKKAN MUDA MUDA DAH KEBAS TANGAN KAN.
.
Nak tau tak, herba White Peony Root dalam Angelica Plus Herbs, sangat bagus 👍 untuk merawat masalah sakit saraf. Tambahan, herba White Peony Root 🔥 juga melancarkan peredaran darah di samping membantu menurunkan tahap kolesterol.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Angelica Plus Herbs sekarang!!✨
. .
Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
10hb-13hb Julai
.
Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • SERING RASA KEBAS-KEBAS TANGAN
    .
    Rasa kebas pada tangan atau hand numbness berpunca disebabkan oleh kerosakan atau kegagalan salah satu saraf di lengan atau pergelangan tangan.
    .
    Selain dari masalah diabetes dan kekurangan 🍊vitamin, kerosakan saraf juga berpunca daripada pengerasan arteri yang menyebabkan darah tidak mengalir dengan lancar di bahagian tangan.
    .
    BADAN KITA NAK PAKAI LAMA. 💪 TAKKAN MUDA MUDA DAH KEBAS TANGAN KAN.
    .
    Nak tau tak, herba White Peony Root dalam Angelica Plus Herbs, sangat bagus 👍 untuk merawat masalah sakit saraf. Tambahan, herba White Peony Root 🔥 juga melancarkan peredaran darah di samping membantu menurunkan tahap kolesterol.
    .
    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Angelica Plus Herbs sekarang!!✨
    . .
    Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
    10hb-13hb Julai
    .
    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  2  0  12 hours ago
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
.
PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
.
PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
.
JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
.
Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
.
Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
.

Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
10hb-13hb Julai
.
Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
    .
    PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
    .
    PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
    .
    JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
    .
    Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
    .
    Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
    .

    Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
    10hb-13hb Julai
    .
    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  3  0  14 hours ago
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  2  1  14 hours ago
  • MARJANE OIL

Di Eropah minyak muka kini menjadi satu trend sehingga menjadi produk super popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

KEBAIKAN MARJANE OIL
Marjane oil memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus iaitu tanda-tanda awal penuaan pada muka & leher. Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 9, dan 7, sumber vitamin C, E, & Arya Essentials. 

Ia membentuk satu halangan kulit dari menjadi tua, kusam dan kendur. Antara bahan-bahan Marjane Oil: 
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) dengan campuran Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil & Spilanthes Acmella Flower .

Khasiat di dalam Marjane Oil begitu menakjubkan serta dapat membantu merawat masalah kulit muka dan badan seperti :

✓Melembabkan kulit kering dan merawat muka kusam
✓Menghalang bintik-bintik hitam akibat peningkatan umur
✓Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan dan bersisik 
✓Menghaluskan & menyegarkan tekstur kulit
✓Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas
✓Mempercepatkan penyembuhan jerawat & menghalang kesan parut jerawat
✓Tiada kesan minyak kerana
.
.
#jamuratumalaya #jamuratumalayawangsamaju #jrmsetapak #JRM #JRMSriRampai #rozitaibrahim #jrmmelawati #jrmdanaukota #marjaneoil #bazarpaknil
  • MARJANE OIL

    Di Eropah minyak muka kini menjadi satu trend sehingga menjadi produk super popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

    MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

    KEBAIKAN MARJANE OIL
    Marjane oil memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus iaitu tanda-tanda awal penuaan pada muka & leher. Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 9, dan 7, sumber vitamin C, E, & Arya Essentials.

    Ia membentuk satu halangan kulit dari menjadi tua, kusam dan kendur. Antara bahan-bahan Marjane Oil:
    Butyrospermum Parkii (Shea Butter) dengan campuran Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil & Spilanthes Acmella Flower .

    Khasiat di dalam Marjane Oil begitu menakjubkan serta dapat membantu merawat masalah kulit muka dan badan seperti :

    ✓Melembabkan kulit kering dan merawat muka kusam
    ✓Menghalang bintik-bintik hitam akibat peningkatan umur
    ✓Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan dan bersisik
    ✓Menghaluskan & menyegarkan tekstur kulit
    ✓Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas
    ✓Mempercepatkan penyembuhan jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    ✓Tiada kesan minyak kerana
    .
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayawangsamaju #jrmsetapak #JRM #JRMSriRampai #rozitaibrahim #jrmmelawati #jrmdanaukota #marjaneoil #bazarpaknil

  •  10  0  15 hours ago
  • Full step untuk mereka yang nak rawat kulit berminyak, berjerawat, berparut & pori besar.
.
1. Wajib cuci wajah 2 kali sehari dengan Acne Bar Soap. Ia mempunyai formula pembersihan yang mendalam untuk membersihkan kotoran dan bakteria punca jerawat serta mengeluarkan sebum agar kulit menjadi bersih, lembut dan lembap.
.
2. Keringkan wajah dan sapu Scar Toner. Caranya, tuang pada kapas dan seret pada kulit. Jika kapas kotor, tukar kapas baru dan ulang hingga kapas bersih. Ia membantu mempercepatkan penyembuhan kulit, mencerahkan kekusaman kulit dan sebagai anti penuaan kepada kulit.
.
3. Sembur 2 kali X-Ne Facial Spray seluruh wajah & tepuk lembut agar meresap. Ia membantu merawat jerawat, mengurangkan kemunculan bintik hitam, putih, mengecilkan pori dan mengurangkan minyak di muka.
.
4. Sapu 72hrs Moistx Ultra Hydrating Gel seluruh wajah dan urut hingga meresap.ia dirumus khas untuk memberi kelembapan maksima kepada kulit jenis berminyak dan kombinasi. Mengandungi Vitamin C & Arbutin yang membantu menyekatakan tona kulit dan memudarkan bintik-bintik gelap untuk kulit lebih cerah.
.
5. Sapu Acne Balm pada kawasan yang berjerawat sahaja. Ia bertindak mengering & mengecutkan jerawat dengan cepat.
.
6. Sebelum keluar rumah waktu siang, sapu UV Defense Cream Matte Sunscreen SPF50 PA++ seluruh wajah untuk melindungi dari sinaran UV. Ia juga membantu mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
..
Acne Bar Soap RM18.00
X-Ne Facial Spray RM29.00 
Scar Toner RM33.00 
Acne Cream RM35.00 
72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 
.
wasap.my/+60176963970/st

#sendayutinggi #acnebarsoap #xnefacialspray #scartoner #acnecream #72hrmoistx #mattesunscreen
#sendayutinggisubangjaya
#sendayutinggishahalam
#sendayutinggipetalingjaya
#sendayutinggionline
#yatiesendayutinggi
#bondarozitaibrahim
#rozitaibrahim
#sayajual
#bazarpaknil
#ctdk
#bazar 
#kitajagakita
#kitamestimenang
  • Full step untuk mereka yang nak rawat kulit berminyak, berjerawat, berparut & pori besar.
    .
    1. Wajib cuci wajah 2 kali sehari dengan Acne Bar Soap. Ia mempunyai formula pembersihan yang mendalam untuk membersihkan kotoran dan bakteria punca jerawat serta mengeluarkan sebum agar kulit menjadi bersih, lembut dan lembap.
    .
    2. Keringkan wajah dan sapu Scar Toner. Caranya, tuang pada kapas dan seret pada kulit. Jika kapas kotor, tukar kapas baru dan ulang hingga kapas bersih. Ia membantu mempercepatkan penyembuhan kulit, mencerahkan kekusaman kulit dan sebagai anti penuaan kepada kulit.
    .
    3. Sembur 2 kali X-Ne Facial Spray seluruh wajah & tepuk lembut agar meresap. Ia membantu merawat jerawat, mengurangkan kemunculan bintik hitam, putih, mengecilkan pori dan mengurangkan minyak di muka.
    .
    4. Sapu 72hrs Moistx Ultra Hydrating Gel seluruh wajah dan urut hingga meresap.ia dirumus khas untuk memberi kelembapan maksima kepada kulit jenis berminyak dan kombinasi. Mengandungi Vitamin C & Arbutin yang membantu menyekatakan tona kulit dan memudarkan bintik-bintik gelap untuk kulit lebih cerah.
    .
    5. Sapu Acne Balm pada kawasan yang berjerawat sahaja. Ia bertindak mengering & mengecutkan jerawat dengan cepat.
    .
    6. Sebelum keluar rumah waktu siang, sapu UV Defense Cream Matte Sunscreen SPF50 PA++ seluruh wajah untuk melindungi dari sinaran UV. Ia juga membantu mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
    ..
    Acne Bar Soap RM18.00
    X-Ne Facial Spray RM29.00
    Scar Toner RM33.00
    Acne Cream RM35.00
    72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00
    UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00
    .
    wasap.my/+60176963970/st

    #sendayutinggi #acnebarsoap #xnefacialspray #scartoner #acnecream #72hrmoistx #mattesunscreen
    #sendayutinggisubangjaya
    #sendayutinggishahalam
    #sendayutinggipetalingjaya
    #sendayutinggionline
    #yatiesendayutinggi
    #bondarozitaibrahim
    #rozitaibrahim
    #sayajual
    #bazarpaknil
    #ctdk
    #bazar
    #kitajagakita
    #kitamestimenang

  •  3  0  15 hours ago
  • ANDA ADA MASALAH SENGGUGUT?
.
Senggugut atau menstrual cramps ialah kesakitan🤯 pada abdomen bawah yang berlaku 2 hari sebelum atau semasa datang bulan disebabkan oleh rahim mengecut untuk mengeluarkan darah haid🔴🔴
.
Senggugut merupakan salah satu simptom yang akan dihadapi oleh setiap wanita selain dari masalah sakit pinggang, nafsu makan meningkat, moody sepanjang masa dan jerawat 🥵🥵tumbuh mencanak.
.
SANGGUP KE KORANG NAK HADAP SEMUA SIMPTOM NI SETIAP BULAN?😠
.
Tau tak sebenarnya masalah senggugut boleh dielakkan dengan mengambil herba Angelica. Herba Angelica tinggi dengan hormon estrogen.
.
Hormon estrogen membantu untuk melancarkan kitaran haid sambil mengurangkan kesakitan semasa senggugut serta mengawal masalah menopause seperti hot flashes, emosi tidak stabil dan kekeringan pada miss v.
.
Jom amalkan 🤗 Angelica Plus Herbs untuk menyelesaikan masalah senggugut korang~
.
Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
10hb-13hb Julai
.
Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • ANDA ADA MASALAH SENGGUGUT?
    .
    Senggugut atau menstrual cramps ialah kesakitan🤯 pada abdomen bawah yang berlaku 2 hari sebelum atau semasa datang bulan disebabkan oleh rahim mengecut untuk mengeluarkan darah haid🔴🔴
    .
    Senggugut merupakan salah satu simptom yang akan dihadapi oleh setiap wanita selain dari masalah sakit pinggang, nafsu makan meningkat, moody sepanjang masa dan jerawat 🥵🥵tumbuh mencanak.
    .
    SANGGUP KE KORANG NAK HADAP SEMUA SIMPTOM NI SETIAP BULAN?😠
    .
    Tau tak sebenarnya masalah senggugut boleh dielakkan dengan mengambil herba Angelica. Herba Angelica tinggi dengan hormon estrogen.
    .
    Hormon estrogen membantu untuk melancarkan kitaran haid sambil mengurangkan kesakitan semasa senggugut serta mengawal masalah menopause seperti hot flashes, emosi tidak stabil dan kekeringan pada miss v.
    .
    Jom amalkan 🤗 Angelica Plus Herbs untuk menyelesaikan masalah senggugut korang~
    .
    Angelica Plus Herbs dengan harga promosi RM49(np RM55)
    10hb-13hb Julai
    .
    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  2  0  15 hours ago
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  3  0  17 hours ago
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  7  0  17 hours ago
  • Alhamdulillah.... ramai yang rasa seronok, tengok promosi kali nie..😁
.
Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan 
Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan.
.
Angelica Herbs mengandungi ekstrak ginseng dan herba seperti Angelica Sinensis atau Dong Quai, Maca, akar Astragalus, Moringa oleifera, Chinese herbs, white peony root dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah diguna sejak beribu tahun dahulu dalam perubatan tradisional cina.

Ekstrak-ekstrak herba ini membantu terutamanya wanita yang mengalami masalah keputihan, keletihan, masalah saraf, kitaran haid yang tidak teratur dan sakit sendi. Bukan wanita dan anak-anak remaja sahaja, lelaki juga boleh amalkan
.
Beli lah masa promosi, lebih jimat,lebih bagus..😊
.
PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakJrm

PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR 
#agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
#kurmadhuha #mustanir #royalv
#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat#jeragat#masalahsendi
#sakiturat #sakittumit #kentutvagina
#stayhome #kitajagakita
  • Alhamdulillah.... ramai yang rasa seronok, tengok promosi kali nie..😁
    .
    Marjane Oil campuran 100% bahan alami terunggul dari Eropah dan Afrika Selatan
    Ekstrak kacang Marula dan Shea Butter yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

    Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit

    Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan.
    .
    Angelica Herbs mengandungi ekstrak ginseng dan herba seperti Angelica Sinensis atau Dong Quai, Maca, akar Astragalus, Moringa oleifera, Chinese herbs, white peony root dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah diguna sejak beribu tahun dahulu dalam perubatan tradisional cina.

    Ekstrak-ekstrak herba ini membantu terutamanya wanita yang mengalami masalah keputihan, keletihan, masalah saraf, kitaran haid yang tidak teratur dan sakit sendi. Bukan wanita dan anak-anak remaja sahaja, lelaki juga boleh amalkan
    .
    Beli lah masa promosi, lebih jimat,lebih bagus..😊
    .
    PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakJrm

    PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR
    #agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
    #kurmadhuha #mustanir #royalv
    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat#jeragat#masalahsendi
    #sakiturat #sakittumit #kentutvagina
    #stayhome #kitajagakita

  •  3  0  9 July, 2020
  • SERING RASA KEBAS-KEBAS TANGAN
.
Rasa kebas pada tangan atau hand numbness berpunca disebabkan oleh kerosakan atau kegagalan salah satu saraf di lengan atau pergelangan tangan.
.
Selain dari masalah diabetes dan kekurangan 🍊vitamin, kerosakan saraf juga berpunca daripada pengerasan arteri yang menyebabkan darah tidak mengalir dengan lancar di bahagian tangan.
.
BADAN KITA NAK PAKAI LAMA. 💪 TAKKAN MUDA MUDA DAH KEBAS TANGAN KAN.
.
Nak tau tak, herba White Peony Root dalam Angelica Plus Herbs, sangat bagus 👍 untuk merawat masalah sakit saraf. Tambahan, herba White Peony Root 🔥 juga melancarkan peredaran darah di samping membantu menurunkan tahap kolesterol.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Angelica Plus Herbs sekarang!!✨
.

Angelica Plus Herbs dengan harga RM55
.
Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • SERING RASA KEBAS-KEBAS TANGAN
    .
    Rasa kebas pada tangan atau hand numbness berpunca disebabkan oleh kerosakan atau kegagalan salah satu saraf di lengan atau pergelangan tangan.
    .
    Selain dari masalah diabetes dan kekurangan 🍊vitamin, kerosakan saraf juga berpunca daripada pengerasan arteri yang menyebabkan darah tidak mengalir dengan lancar di bahagian tangan.
    .
    BADAN KITA NAK PAKAI LAMA. 💪 TAKKAN MUDA MUDA DAH KEBAS TANGAN KAN.
    .
    Nak tau tak, herba White Peony Root dalam Angelica Plus Herbs, sangat bagus 👍 untuk merawat masalah sakit saraf. Tambahan, herba White Peony Root 🔥 juga melancarkan peredaran darah di samping membantu menurunkan tahap kolesterol.
    .
    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Angelica Plus Herbs sekarang!!✨
    .

    Angelica Plus Herbs dengan harga RM55
    .
    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  6  0  9 July, 2020
  • Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium
.
Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
.
Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
.
Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
.
Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
.
Harga RM39 sahaja.. #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium
    .
    Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
    .
    Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
    .
    Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
    .
    Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
    .
    Harga RM39 sahaja.. #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  3  0  9 July, 2020
  • KALAU MIGRIN , MABUK MENGANDUNG , KEMBUNG PERUT SAPU KE MINYAK ANGIN NI SBB KEBAGUSANNYA MEMBANTU MELEGAKAN YANG ADA AROMATERAPI
.
💕bagi org yg ada penyakit kanser , darah tinggi , stroke.. kencing manis buah pinggang sbnarnya sgt elok mencium bau2an yg berunsur merangsang minda..
💕sekali gus ia akan merangsang hormon baik.
Dgn ini menguatkan sistem ketahanan badan.
💕Produk ni walaupun x diiklankan, tetapi permintaanya sentiasa berterusan sbb tu bila bonda membuat produk, bonda membuat sesuatu yg bagus untuk diyakini sepanjang generasi.
.
.
☎ Maryam 011-62610908
☎ Maryam 011-62610908
☎ Maryam 011-62610908
.
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jrm #jrmshahalam
#jamuratumalayashahalam #cenangaoiljrm #cenangaoil # #jrmoriginal #bondarozita #rozitaibrahim #rumahhutanbonda #KitaJagaKita #bestseller
  • KALAU MIGRIN , MABUK MENGANDUNG , KEMBUNG PERUT SAPU KE MINYAK ANGIN NI SBB KEBAGUSANNYA MEMBANTU MELEGAKAN YANG ADA AROMATERAPI
    .
    💕bagi org yg ada penyakit kanser , darah tinggi , stroke.. kencing manis buah pinggang sbnarnya sgt elok mencium bau2an yg berunsur merangsang minda..
    💕sekali gus ia akan merangsang hormon baik.
    Dgn ini menguatkan sistem ketahanan badan.
    💕Produk ni walaupun x diiklankan, tetapi permintaanya sentiasa berterusan sbb tu bila bonda membuat produk, bonda membuat sesuatu yg bagus untuk diyakini sepanjang generasi.
    .
    .
    ☎ Maryam 011-62610908
    ☎ Maryam 011-62610908
    ☎ Maryam 011-62610908
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jrm #jrmshahalam
    #jamuratumalayashahalam #cenangaoiljrm #cenangaoil # #jrmoriginal #bondarozita #rozitaibrahim #rumahhutanbonda #KitaJagaKita #bestseller

  •  13  0  9 July, 2020
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
.
PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
.
PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
.
JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
.
Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
.
Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
.
Angelica Plus Herbs

#jrmsendayutinggisg
#jamuratumalayasg 
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs - #regrann
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
    .
    PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
    .
    PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
    .
    JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
    .
    Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
    .
    Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
    .
    Angelica Plus Herbs

    #jrmsendayutinggisg
    #jamuratumalayasg
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs - #regrann

  •  0  0  9 July, 2020
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
.
PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
.
PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
.
JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
.
Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
.
Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
.
Angelica Plus Herbs harga RM55😚
.

Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • EMOSI WANITA TAK STABIL KETIKA HAID⚡️⚡️
    .
    PMS atau sindrom pra-haid berlaku 2 minggu sebelum haid, yang mengganggu fizikal dan emosi 🤯hampir semua wanita, disebabkan oleh penurunan hormon estrogen dan progesterone.
    .
    PMS boleh menyebabkan perubahan mood 👻bagi sesetengah wanita seperti 😢 menangis, cepat marah dan juga kemurungan. Tambahan, wanita juga boleh mengalami masalah sukar untuk tidur (insomnia) 😴dan nafsu makan yang tidak terkawal.🍔🍟
    .
    JANGAN BIAR MASALAH SEBEGINI BERLAKU PADA DIRI ANDA LAGI!!😶
    .
    Masalah emosi tidak stabil boleh dirawat dengan mengamalkan herba akar astragalus. Herba astragalus 👏tinggi dengan adaptogen yang mampu untuk mengawal hormon kortisol dan mengurangkan rasa stress serta merangsang hormon gembira.😁
    .
    Akar astragalus ialah salah satu herba terkandung di dalam Angelica Plus Herbs yang sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah emosi disebabkan PMS🤗
    .
    Angelica Plus Herbs harga RM55😚
    .

    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  5  0  9 July, 2020
  • 💥READY STOK PRODUK JRM
💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG
💥, POS BLEH, 
💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

 𝐊𝐨𝐩𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐠𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐰𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 ‼️🍓
.
Formulasi yang unik dan terbaik dengan gabungan kopi, herba-herba pilihan dan jus strawberry.
📌Khas untuk lelaki dan wanita
📌Menggunakan pemanis dari herba stevia
📌Mengandungi ekstrak herba: Habbatussauda  Daun Remungai (Moringa Leaf) ,Ashwagandha,  Stevia .

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙜𝙚𝙡𝙡𝙖 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚:
☑️Membantu Meningkatkan Stamina
☑️ Mengurangkan stress
☑️Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang
☑️Meningkatkan sistem imun badan
☑️Melancarkan peredaran darah
☑️Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan
☑️Membekalkan oksigen dan nutrient
☑️Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan
☑️Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian
.
#kopiromagellastrawberry #romagellacoffee #kopiromagella🍓 #kopi #kopikesihatan #JRM #JamuRatuMalaya #rozitaibrahim #bondarozitajamuratumalaya #bondarozitaibrahim
  • 💥READY STOK PRODUK JRM
    💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG
    💥, POS BLEH,
    💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

    𝐊𝐨𝐩𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐠𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐰𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 ‼️🍓
    .
    Formulasi yang unik dan terbaik dengan gabungan kopi, herba-herba pilihan dan jus strawberry.
    📌Khas untuk lelaki dan wanita
    📌Menggunakan pemanis dari herba stevia
    📌Mengandungi ekstrak herba: Habbatussauda  Daun Remungai (Moringa Leaf) ,Ashwagandha,  Stevia .

    𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙜𝙚𝙡𝙡𝙖 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚:
    ☑️Membantu Meningkatkan Stamina
    ☑️ Mengurangkan stress
    ☑️Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang
    ☑️Meningkatkan sistem imun badan
    ☑️Melancarkan peredaran darah
    ☑️Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan
    ☑️Membekalkan oksigen dan nutrient
    ☑️Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan
    ☑️Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian
    .
    #kopiromagellastrawberry #romagellacoffee #kopiromagella🍓 #kopi #kopikesihatan #JRM #JamuRatuMalaya #rozitaibrahim #bondarozitajamuratumalaya #bondarozitaibrahim

  •  2  0  9 July, 2020
  • ANDA ADA MASALAH SENGGUGUT?
.
Senggugut atau menstrual cramps ialah kesakitan🤯 pada abdomen bawah yang berlaku 2 hari sebelum atau semasa datang bulan disebabkan oleh rahim mengecut untuk mengeluarkan darah haid🔴🔴
.
Senggugut merupakan salah satu simptom yang akan dihadapi oleh setiap wanita selain dari masalah sakit pinggang, nafsu makan meningkat, moody sepanjang masa dan jerawat 🥵🥵tumbuh mencanak.
.
SANGGUP KE KORANG NAK HADAP SEMUA SIMPTOM NI SETIAP BULAN?😠
.
Tau tak sebenarnya masalah senggugut boleh dielakkan dengan mengambil herba Angelica. Herba Angelica tinggi dengan hormon estrogen.
.
Hormon estrogen membantu untuk melancarkan kitaran haid sambil mengurangkan kesakitan semasa senggugut serta mengawal masalah menopause seperti hot flashes, emosi tidak stabil dan kekeringan pada miss v.
.
Jom amalkan 🤗 Angelica Plus Herbs untuk menyelesaikan masalah senggugut korang~
.
Angelica Plus Herbs dengan harga RM55
.
Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
.
.
No 5, Jalan Padi Emas 3/1
Bandar Baru Uda
81200 Johor Bahru
Johor
.
.
whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
.
.
#jrmstokisjb
#rozitaibrahim
#bondarozitaibrahim
#angelicaplusherbs
  • ANDA ADA MASALAH SENGGUGUT?
    .
    Senggugut atau menstrual cramps ialah kesakitan🤯 pada abdomen bawah yang berlaku 2 hari sebelum atau semasa datang bulan disebabkan oleh rahim mengecut untuk mengeluarkan darah haid🔴🔴
    .
    Senggugut merupakan salah satu simptom yang akan dihadapi oleh setiap wanita selain dari masalah sakit pinggang, nafsu makan meningkat, moody sepanjang masa dan jerawat 🥵🥵tumbuh mencanak.
    .
    SANGGUP KE KORANG NAK HADAP SEMUA SIMPTOM NI SETIAP BULAN?😠
    .
    Tau tak sebenarnya masalah senggugut boleh dielakkan dengan mengambil herba Angelica. Herba Angelica tinggi dengan hormon estrogen.
    .
    Hormon estrogen membantu untuk melancarkan kitaran haid sambil mengurangkan kesakitan semasa senggugut serta mengawal masalah menopause seperti hot flashes, emosi tidak stabil dan kekeringan pada miss v.
    .
    Jom amalkan 🤗 Angelica Plus Herbs untuk menyelesaikan masalah senggugut korang~
    .
    Angelica Plus Herbs dengan harga RM55
    .
    Jemput semua datang ke Substokis Johor Bahru yang bertempat di
    .
    .
    No 5, Jalan Padi Emas 3/1
    Bandar Baru Uda
    81200 Johor Bahru
    Johor
    .
    .
    whatapps kami di +6011 1101 0164 atau +6011 1142 5242 untuk dapatkan pengedar di kawasan JOHOR & SINGAPORE. Paling senang tekan je link dekat bio 😘😘
    .
    .
    #jrmstokisjb
    #rozitaibrahim
    #bondarozitaibrahim
    #angelicaplusherbs

  •  7  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake 
#jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik 
#mustanir #wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake
    #jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik
    #mustanir #wujapinkish

  •  11  0  9 July, 2020
  • Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
▫️
Info lanjut hubungi
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
▫️
▫️
#jrmtemerloh #jrmmentakab #jrmmarsn #jrmlanchang #jrmbera #jrmtriang #jrmchenor #jrmchini #jrmgambang #jamuratumalaya #jrmpahang #jrmpromosi
#bondarozitaibrahim
#rozitaibrahim
#team_jutawan_bonda_pahang
#pudarkanparut #pudarkanjeragat
  • Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    ▫️
    Info lanjut hubungi
    📱 0109818025
    📱 0109818025
    ▫️
    ▫️
    DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    ▫️
    ▫️
    #jrmtemerloh #jrmmentakab #jrmmarsn #jrmlanchang #jrmbera #jrmtriang #jrmchenor #jrmchini #jrmgambang #jamuratumalaya #jrmpahang #jrmpromosi
    #bondarozitaibrahim
    #rozitaibrahim
    #team_jutawan_bonda_pahang
    #pudarkanparut #pudarkanjeragat

  •  5  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit kendur, penuaan pra matang, mencerahkan kulit, mengurang kekusaman kulit, tegangkan skruktur kulit.
.
Bahan aktifnya tinggi dengan sumber vitamin c,  kolagen dan tinggi dgn agent pelembap dari herba & penting untuk merawat secara dalaman
.
Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit. Tetapi ia juga menjadikan rambut semakin cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen dari  ikan sisik merah, ekstrak beberapa bahan aktif seperti pine bark yang kaya dengan sumber antioksidan, dan vitamin C, Cendawan tramella membekalkan kelembapan terhadap kulit
.
Dengan pengambilan yang konsisten, ia akan memberikan impak sihat pada mata, kulit dan menghilangkan kesan jeragat
.
Serta membantu bagi mengekalkan diri awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
.
Wuja Pinkish 
RM50.00 (SM)
▫️
▫️
Info lanjut hubungi
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
▫️
▫️
#jrmbera
#jrmlanchang
#jrmmaran
#jrmgambang
#jrmpahang
#jamuratumalayapahang
#jrmtemerloh
#jrmmentakab
#jrmchenor
#jamuratumalaya
#wajargunajrm
#bondarozitaibrahim
#rozitaibrahim
#team_jutawan_bonda_pahang
#jrmtemerloh
  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit kendur, penuaan pra matang, mencerahkan kulit, mengurang kekusaman kulit, tegangkan skruktur kulit.
    .
    Bahan aktifnya tinggi dengan sumber vitamin c, kolagen dan tinggi dgn agent pelembap dari herba & penting untuk merawat secara dalaman
    .
    Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit. Tetapi ia juga menjadikan rambut semakin cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen dari ikan sisik merah, ekstrak beberapa bahan aktif seperti pine bark yang kaya dengan sumber antioksidan, dan vitamin C, Cendawan tramella membekalkan kelembapan terhadap kulit
    .
    Dengan pengambilan yang konsisten, ia akan memberikan impak sihat pada mata, kulit dan menghilangkan kesan jeragat
    .
    Serta membantu bagi mengekalkan diri awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    ▫️
    ▫️
    Info lanjut hubungi
    📱 0109818025
    📱 0109818025
    ▫️
    ▫️
    DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    ▫️
    ▫️
    #jrmbera
    #jrmlanchang
    #jrmmaran
    #jrmgambang
    #jrmpahang
    #jamuratumalayapahang
    #jrmtemerloh
    #jrmmentakab
    #jrmchenor
    #jamuratumalaya
    #wajargunajrm
    #bondarozitaibrahim
    #rozitaibrahim
    #team_jutawan_bonda_pahang
    #jrmtemerloh

  •  4  0  9 July, 2020
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
▫️
▫️
Info lanjut hubungi
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
▫️
▫️
#jrmtemerloh
#jrmmentakab
#jrmlanchang
#jrmbera
#jrmmaran
#jrmgambang
#jrmpahang
#jamuratumalayapahang
#jrmchenor
#wajargunajrm
#bondarozitaibrahim
#rozitaibrahim
#team_jutawan_bonda_pahang
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    ▫️
    ▫️
    Info lanjut hubungi
    📱 0109818025
    📱 0109818025
    ▫️
    ▫️
    DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    @jrm_temerloh_pahang
    ▫️
    ▫️
    #jrmtemerloh
    #jrmmentakab
    #jrmlanchang
    #jrmbera
    #jrmmaran
    #jrmgambang
    #jrmpahang
    #jamuratumalayapahang
    #jrmchenor
    #wajargunajrm
    #bondarozitaibrahim
    #rozitaibrahim
    #team_jutawan_bonda_pahang

  •  6  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake 
#jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik 
#mustanir #wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake
    #jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik
    #mustanir #wujapinkish

  •  15  1  8 July, 2020
  • Posted @withregram • @jrm.petalingjayaa 
Aᴅᴜʜʜ.. Pᴇʀᴇᴍᴘᴜᴀɴ ᴢᴀᴍᴀɴ sᴇᴋᴀʀᴀɴɢ sᴜᴋᴀ ᴍᴇʀᴀᴊᴜᴋ 🧐 ᴋᴀᴜᴍ ʟᴇʟᴀᴋɪ ᴀᴅᴀ ᴍᴀsᴀ ᴜɴᴛᴜᴋ sᴀᴋɪᴛ ᴋᴇᴘᴀʟᴀ??
. 
Haa dengan adanya Chocolate fiber life kaum lelaki xyah nak sakit kepala memikir nak bagi apa yer supaya perempuan tak merajuk 🤣🤣 Sebab perempuan kan suka coklat 😝😝 jadi bagi laa Chocolate fiber life.. Comfirm senyum sampai ke telinga 🤪🤪
. 
Banyak khasiat Chocolate Fiber Life antaranya sesuai dijadikan sebagai minuman detoks yang membantu menyingkirkan toksin dan membekalkan nutrien penting untuk kesihatan tubuh badan. Ia juga mengandungi sumber bijirin yang tinggi dengan inulin yang sangat diperlukan oleh badan supaya perut sentiasa lawas dan sihat.
Macam mana nak dapatkan ❓❓
. 
PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR 
#agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
#kurmadhuha #mustanir #royalv
#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat
#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Posted @withregram@jrm.petalingjayaa
    Aᴅᴜʜʜ.. Pᴇʀᴇᴍᴘᴜᴀɴ ᴢᴀᴍᴀɴ sᴇᴋᴀʀᴀɴɢ sᴜᴋᴀ ᴍᴇʀᴀᴊᴜᴋ 🧐 ᴋᴀᴜᴍ ʟᴇʟᴀᴋɪ ᴀᴅᴀ ᴍᴀsᴀ ᴜɴᴛᴜᴋ sᴀᴋɪᴛ ᴋᴇᴘᴀʟᴀ??
    .
    Haa dengan adanya Chocolate fiber life kaum lelaki xyah nak sakit kepala memikir nak bagi apa yer supaya perempuan tak merajuk 🤣🤣 Sebab perempuan kan suka coklat 😝😝 jadi bagi laa Chocolate fiber life.. Comfirm senyum sampai ke telinga 🤪🤪
    .
    Banyak khasiat Chocolate Fiber Life antaranya sesuai dijadikan sebagai minuman detoks yang membantu menyingkirkan toksin dan membekalkan nutrien penting untuk kesihatan tubuh badan. Ia juga mengandungi sumber bijirin yang tinggi dengan inulin yang sangat diperlukan oleh badan supaya perut sentiasa lawas dan sihat.
    Macam mana nak dapatkan ❓❓
    .
    PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

    PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR
    #agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
    #kurmadhuha #mustanir #royalv
    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat
    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  5  0  8 July, 2020
  • Posted @withregram • @jrm.petalingjayaa 

𝗞𝗘𝗞𝗔𝗟 𝗞𝗘𝗡𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗕𝗘𝗥𝗣𝗔𝗡𝗝𝗔𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗜𝗦𝗜 𝗞𝗘𝗟𝗨𝗔𝗥𝗚𝗔 ???
. 
Tak usah pening nak makan apa waktu breakfast 😜 Bacuh jer  Chocolate Fiber Life untuk anak atau seisi keluarga.. Mudah dah cepat, xyah nak berperang didapur waktu pagi 🤪🤪
. 
Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.
. 
Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.
. 
Macam mana nak dapatkan?

. PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR 
#agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
#kurmadhuha #mustanir #royalv
#jamuratumalayaonline 
#jrm #jrmpadangrengas
#jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
#rangkaianjrm #jrmkualakangsar
#rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
#kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
#jerawat
#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Posted @withregram@jrm.petalingjayaa

    𝗞𝗘𝗞𝗔𝗟 𝗞𝗘𝗡𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗕𝗘𝗥𝗣𝗔𝗡𝗝𝗔𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗜𝗦𝗜 𝗞𝗘𝗟𝗨𝗔𝗥𝗚𝗔 ???
    .
    Tak usah pening nak makan apa waktu breakfast 😜 Bacuh jer Chocolate Fiber Life untuk anak atau seisi keluarga.. Mudah dah cepat, xyah nak berperang didapur waktu pagi 🤪🤪
    .
    Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.
    .
    Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.
    .
    Macam mana nak dapatkan?

    . PEMBELIAN PRODUK BONDA TERUS KLIK DI SINI 👇🏻
    📲www.wasap.my/60135155401/NakbeliJrm

    PESAN BONDA DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR
    #agetjrm #pengedarjrmkualakangsar
    #kurmadhuha #mustanir #royalv
    #jamuratumalayaonline
    #jrm #jrmpadangrengas
    #jamuratumalaya #pengedarjrmpadangrengas
    #rangkaianjrm #jrmkualakangsar
    #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
    #kopiratu#kopiDemarco#kopiromagella
    #jerawat
    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  2  0  8 July, 2020
  • Loan approve KURANG 2jam! Sekali sumbit terus LULUS!
. 
. 
Nak masuk rumah baru tapi kekurangan duit deposit? Sumbit loan dengan bank kene reject sebab nama tak clear?
. 
. 
Jom apply loan dengan nisa comfirm lulus 👉 dalam video kat bawah, customer nisa dari kepong kerja dalam sektor kerajaan 12tahun. Sumbit dokumen dengan nisa untuk deposit rumah baru. Walaupon dokumen customer tak berapa cantik sebab nama ada blacklist, tapi mohon loan dengan nisa boleh lulus 😚
. 
. 
. 
Wah wah wah, senang nya nak lulus loan. Sumbit 4dokumen sahaja terus duit masuk pocket.
.
.
Pm untuk tanya lebih details pasal loan atau nak memohon www.wasap.my/60172783080/IF_NISA

SEKALI SUBMIT TERUS LULUS!!

#amarbahrin #fadbocey #fattahamin #kamaladli #izzueislam #markadam #nabilahmad #remyishak #shuibsepahtu #jepsariyanti #jepsepahtu #zizanrazak869 #bellaastilla #elfiraloy #intannajwa #erinmalik #fashasanda #julianaalves #emmamaembongofficial #neelofa #chachamaembong #dianadanielle #zulinaziz #ctdk #ella #tiktokvideos #farah #farahnabila #rozitaibrahim #aaronaziz
  • Loan approve KURANG 2jam! Sekali sumbit terus LULUS!
    .
    .
    Nak masuk rumah baru tapi kekurangan duit deposit? Sumbit loan dengan bank kene reject sebab nama tak clear?
    .
    .
    Jom apply loan dengan nisa comfirm lulus 👉 dalam video kat bawah, customer nisa dari kepong kerja dalam sektor kerajaan 12tahun. Sumbit dokumen dengan nisa untuk deposit rumah baru. Walaupon dokumen customer tak berapa cantik sebab nama ada blacklist, tapi mohon loan dengan nisa boleh lulus 😚
    .
    .
    .
    Wah wah wah, senang nya nak lulus loan. Sumbit 4dokumen sahaja terus duit masuk pocket.
    .
    .
    Pm untuk tanya lebih details pasal loan atau nak memohon www.wasap.my/60172783080/IF_NISA

    SEKALI SUBMIT TERUS LULUS!!

    #amarbahrin #fadbocey #fattahamin #kamaladli #izzueislam #markadam #nabilahmad #remyishak #shuibsepahtu #jepsariyanti #jepsepahtu #zizanrazak869 #bellaastilla #elfiraloy #intannajwa #erinmalik #fashasanda #julianaalves #emmamaembongofficial #neelofa #chachamaembong #dianadanielle #zulinaziz #ctdk #ella #tiktokvideos #farah #farahnabila #rozitaibrahim #aaronaziz

  •  14  0  8 July, 2020

Top #RozitaIbrahim Posts

  • .
SALAM SAYANG SEMUA💞
.
📣 📣 S  A  L  E sampai 28 OKT 2019 - ISNIN
.
🌹ROSE SPRING WATER : RM34 (JIMAT RM4)
.
✔️SAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
.
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Apa manfaatnya..?? Pati minyak ros sgt mahal digunakan sebagai anti stress dn sesuai utk org depresi atau mengurangkan virus canser..Org ada kanser kena tenang xboleh stress sbb tu walau sekadar memcium dn digosok pd nadi ia bagus sebagai perawatan sakit yg susah dirawat ..Itu kesan aromaterapi dr bunga ros..!! Kandungan zat didalam bunga mawar juga mampu melancarkn sistem pencernaan dlm badan..melancarkn kitaran haid yg x teratur...dn menghilangkan bau mulut yg tidak menyenangkn

Dari segi kecantikan pula air mawar juga berfungsi sbg khasiat yg sngt bagus utk mengawal pH pd kulit wajah...dpt menghilangkn jerawat.. dn menyegarkn wajah...kerana air ini berkemampuan dlm mengurangkn minyak pd wajah

Bonda juga mengamalkn semburan air mawar dn campuran air mata air pd wajah..!! Utk tujuan kecantikan dn kesihatan kulit..yg sy buat dirumah hutan ini..Air mata air sgt bgus utk kesihatan samada minum atau pd kulit
. 
#jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #rosespringwater #jrmpwtc #sunwayputramall #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
  • .
    SALAM SAYANG SEMUA💞
    .
    📣 📣 S A L E sampai 28 OKT 2019 - ISNIN
    .
    🌹ROSE SPRING WATER : RM34 (JIMAT RM4)
    .
    ✔️SAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
    ✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    .
    💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Apa manfaatnya..?? Pati minyak ros sgt mahal digunakan sebagai anti stress dn sesuai utk org depresi atau mengurangkan virus canser..Org ada kanser kena tenang xboleh stress sbb tu walau sekadar memcium dn digosok pd nadi ia bagus sebagai perawatan sakit yg susah dirawat ..Itu kesan aromaterapi dr bunga ros..!! Kandungan zat didalam bunga mawar juga mampu melancarkn sistem pencernaan dlm badan..melancarkn kitaran haid yg x teratur...dn menghilangkan bau mulut yg tidak menyenangkn

    Dari segi kecantikan pula air mawar juga berfungsi sbg khasiat yg sngt bagus utk mengawal pH pd kulit wajah...dpt menghilangkn jerawat.. dn menyegarkn wajah...kerana air ini berkemampuan dlm mengurangkn minyak pd wajah

    Bonda juga mengamalkn semburan air mawar dn campuran air mata air pd wajah..!! Utk tujuan kecantikan dn kesihatan kulit..yg sy buat dirumah hutan ini..Air mata air sgt bgus utk kesihatan samada minum atau pd kulit
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #rosespringwater #jrmpwtc #sunwayputramall #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim

  •  210  0  28 October, 2019
  • Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

Chocolate Fiber Life RM63
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap fiza👇
☎012-914 8189
☎012-914 8189
☎012-914 8189
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #chocolatefiberlife #jrmpwtc #kelanajaya #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozita #royalv

#chocolatefiberlife #jamuratumalaya
  • Chocolate Fiber Life sangat tinggi dengan khasiat inulin dan fungsi detoks dari sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang, dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

    Ia sangat membantu dalam menurunkan kadar kolestrol dalam darah, melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan penyakit kencing manis, membekalkan tenaga tambahan dalam badan, menjadikan jantung lebih sihat, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi, ia mengandungi vitamin E, B, asid folik, mineral, phosphate, maganese dan zat besi.

    Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya.

    Selain itu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah digantikan dengan stevioside dan rebaudioside.

    Chocolate Fiber Life RM63
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap fiza👇
    ☎012-914 8189
    ☎012-914 8189
    ☎012-914 8189
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    #jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #jrmbandarcountryhome #rosewater #chocolatefiberlife #jrmpwtc #kelanajaya #marjaneoil #biomiracleaction #biocalamineessence #aeonrawang #jamu #rozitaibrahim #bondarozita #royalv

    #chocolatefiberlife #jamuratumalaya

  •  361  4  2 November, 2019
  • Semasa saya kecil dari dulu selalu tengok bonda di kaca TV dan dalam magazine. Tak sangka bila saya dewasa kini dapat buat baju utk bonda. Seorang yang saya hormati dan kagumi serta saya suka dengan aura positive beliau. Perjalanan karier dan kejayaan bonda inspirasi saya untuk terus berkarya dan berjaya. Salute!
.
Bonda R O Z I T A  I B R A H I M
Pengasas Sendayu Tinggi & Jamu Ratu Malaya
. .
#madetomeasure #custommade #dressbysyafieqayman #flareddress #dress #applegreen #green #colour #silkychiffon #chiffon #chiffonsilk #ladiesattire #fashion #style #elegant #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #syafieqayman
  • Semasa saya kecil dari dulu selalu tengok bonda di kaca TV dan dalam magazine. Tak sangka bila saya dewasa kini dapat buat baju utk bonda. Seorang yang saya hormati dan kagumi serta saya suka dengan aura positive beliau. Perjalanan karier dan kejayaan bonda inspirasi saya untuk terus berkarya dan berjaya. Salute!
    .
    Bonda R O Z I T A I B R A H I M
    Pengasas Sendayu Tinggi & Jamu Ratu Malaya
    . .
    #madetomeasure #custommade #dressbysyafieqayman #flareddress #dress #applegreen #green #colour #silkychiffon #chiffon #chiffonsilk #ladiesattire #fashion #style #elegant #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #syafieqayman

  •  421  17  29 October, 2018
  • Tetamu dari Sarawak borong byk2 sbb dh pakai sgt berkesan kulit makin cantik badan segar
.
Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !!
.
Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha. Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia..
.
Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat.
.
Orang yang ada masalah gastrik ..gerd .. alergi salah makanan berangin..paling menarik kurma dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim ..sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!!..Lega perut kempis..
.
Jika anda bermasalah darah beku.. trombosis.. sakit sendi susah gerak.. lenguh badan sangat cepat selepas makan kurma dhuha ni membantu baik pulih,  Insya Allah..!!..
.
Kerana ia berkaitan dengan darah saraf kecil dan darah yg ada byk toksin badan sakit dn sukar bergerak..
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Jom² dapatkan produk JRM daripada maryam. 🆓 consultation. Sedia membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat luaran dan dalaman, cergas untuk melakukan tugas harian dan mudah beribadat 💪
.
All products readystock inshaAllah, whatsapp atau klik sahaja link di bio @jrm_jamuratumalaya_maryam👇
.
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #jrmsekyen2 #jrmseksyen13 #jrmsekyen10 #jrmshahalam #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaoriginal #JRM #jrmpantaidalam #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #jrmseksyen24 #jrmsekyen16 #bazarpaknil #shahalamresident #kauyangpertama #puteriyangditukar #terapiinstagram #jrmjalanklanglama #jrmseksyen7 #bersalin
  • Tetamu dari Sarawak borong byk2 sbb dh pakai sgt berkesan kulit makin cantik badan segar
    .
    Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !!
    .
    Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha. Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia..
    .
    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat.
    .
    Orang yang ada masalah gastrik ..gerd .. alergi salah makanan berangin..paling menarik kurma dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim ..sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!!..Lega perut kempis..
    .
    Jika anda bermasalah darah beku.. trombosis.. sakit sendi susah gerak.. lenguh badan sangat cepat selepas makan kurma dhuha ni membantu baik pulih, Insya Allah..!!..
    .
    Kerana ia berkaitan dengan darah saraf kecil dan darah yg ada byk toksin badan sakit dn sukar bergerak..
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    Jom² dapatkan produk JRM daripada maryam. 🆓 consultation. Sedia membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat luaran dan dalaman, cergas untuk melakukan tugas harian dan mudah beribadat 💪
    .
    All products readystock inshaAllah, whatsapp atau klik sahaja link di bio @jrm_jamuratumalaya_maryam👇
    .
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #jrmsekyen2 #jrmseksyen13 #jrmsekyen10 #jrmshahalam #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaoriginal #JRM #jrmpantaidalam #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #jrmseksyen24 #jrmsekyen16 #bazarpaknil #shahalamresident #kauyangpertama #puteriyangditukar #terapiinstagram #jrmjalanklanglama #jrmseksyen7 #bersalin

  •  151  8  16 September, 2019
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  7  0  17 hours ago
  • .
APA ITU WUJA PINKISH?
***************************
Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. 
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.

KEBAIKAN WUJA PINKISH
****************************
Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & mata antara lainnya seperti :
💝Mencerahkan kulit.
💝Melembapkan kulit
💝Menjana sel-sel kulit baru
💝Membantu masalah insomnia
💝Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
💝Mengurangkan berat badan
💝Memberi tenaga tambahan
💝Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
💝Mengurangkan tekanan
💝Melancarkan peredaran darah
💝Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
💝Antioksidan Anti penuaaan
💝Menegangkan kulit
💝Menghilangkan kesan parut
💝Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
💝Menyah toksin kulit.
💝Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
💝Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
💝Menjadik' rambut lbh sihat, beralun & hitam berkilat
💝Menguatk' kuku & merawat masalah tumit kaki merekah.

Amalan untuk kesan lebih cepat :
************************************
🌻Tuangkan 1 paket terus ke bawah lidah (lebih baik penyerapannya pada badan).
🌻Kemam dan biarkan sebentar hingga cair dalam mulut.
🌻Sebaiknya pengambilan pada waktu malam.
🌻Boleh diambil 1 ke 2 paket dalam sehari.
🌻Amalkan air putih sekurang-kurang 3 liter sehari.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap fiza👇
☎012-9148189
☎012-9148189
☎012-9148189
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #bandarcountryhome #WujaPinkish #marjaneoil #paradigmmall #aeonrawang #marjaneoil #biomirac #kelanajaya #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim
  • .
    APA ITU WUJA PINKISH?
    ***************************
    Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar.
    Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.

    KEBAIKAN WUJA PINKISH
    ****************************
    Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & mata antara lainnya seperti :
    💝Mencerahkan kulit.
    💝Melembapkan kulit
    💝Menjana sel-sel kulit baru
    💝Membantu masalah insomnia
    💝Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    💝Mengurangkan berat badan
    💝Memberi tenaga tambahan
    💝Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
    💝Mengurangkan tekanan
    💝Melancarkan peredaran darah
    💝Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
    💝Antioksidan Anti penuaaan
    💝Menegangkan kulit
    💝Menghilangkan kesan parut
    💝Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    💝Menyah toksin kulit.
    💝Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    💝Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    💝Menjadik' rambut lbh sihat, beralun & hitam berkilat
    💝Menguatk' kuku & merawat masalah tumit kaki merekah.

    Amalan untuk kesan lebih cepat :
    ************************************
    🌻Tuangkan 1 paket terus ke bawah lidah (lebih baik penyerapannya pada badan).
    🌻Kemam dan biarkan sebentar hingga cair dalam mulut.
    🌻Sebaiknya pengambilan pada waktu malam.
    🌻Boleh diambil 1 ke 2 paket dalam sehari.
    🌻Amalkan air putih sekurang-kurang 3 liter sehari.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap fiza👇
    ☎012-9148189
    ☎012-9148189
    ☎012-9148189
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    #jamuratumalaya #jrm #jrmrawang #bandarcountryhome #WujaPinkish #marjaneoil #paradigmmall #aeonrawang #marjaneoil #biomirac #kelanajaya #jamu #rozitaibrahim #bondarozitaibrahim

  •  205  10  17 November, 2019