#Ramping Instagram Photos & Videos

Ramping - 334.1k posts

Hashtag Popularity

9.1
average comments
247.6
average likes

Latest #Ramping Posts

  • Fungsi green apple dlm xspd.
So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya. 
.
More details boleh klik link di bio.😁
  • Fungsi green apple dlm xspd.
    So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya.
    .
    More details boleh klik link di bio.😁

  •  0  1  6 minutes ago
  • Fungsi manjakani dlm xspd.
So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya. 
Lelaki pun boleh minum ya, tiada effect keperempuanan kpd lelaki yg consume 😁
.
More details boleh klik link di bio.😁
  • Fungsi manjakani dlm xspd.
    So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya.
    Lelaki pun boleh minum ya, tiada effect keperempuanan kpd lelaki yg consume 😁
    .
    More details boleh klik link di bio.😁

  •  0  1  6 minutes ago
  • Fungsi green coffee dlm xspd.
So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya. 
.
More details boleh klik link di bio.😁
  • Fungsi green coffee dlm xspd.
    So tak perlu ragu2, lulus KKM n halal ya.
    .
    More details boleh klik link di bio.😁

  •  0  1  7 minutes ago
  • KAK TEH DARY NI BERFUNGSI MACAM MANA ❓

Selalu dapat soalan macam ni sebab kebanyakkan customer tak faham macam mana lah teh ni boleh buat jadi KURUS 🤔

💟 SKNY TEA KOTAK MERAH  untuk PAGI. 
Akan buat kita kenyang sebab dia kawal selera makan tapi kadang buat kita dahaga so kena minum air kosong secukupnya tauu 

💚 SLMY TEA KOTAK HIJAU untuk MALAM 
Akan membuang lemak-lemak dan toksik dalam badan kita melalui kumuhan.  So kita akan lawas 💩 tapi bukan cirit birit sepanjang hari ye. Biasanya tindak balas selepas 8 jam lepas kita minum

#kurussihat #darytea #daryteatox
#daryhq #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox  #kurustanpasenaman #squad
  • KAK TEH DARY NI BERFUNGSI MACAM MANA ❓

    Selalu dapat soalan macam ni sebab kebanyakkan customer tak faham macam mana lah teh ni boleh buat jadi KURUS 🤔

    💟 SKNY TEA KOTAK MERAH untuk PAGI.
    Akan buat kita kenyang sebab dia kawal selera makan tapi kadang buat kita dahaga so kena minum air kosong secukupnya tauu

    💚 SLMY TEA KOTAK HIJAU untuk MALAM
    Akan membuang lemak-lemak dan toksik dalam badan kita melalui kumuhan. So kita akan lawas 💩 tapi bukan cirit birit sepanjang hari ye. Biasanya tindak balas selepas 8 jam lepas kita minum

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #daryhq #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #kurustanpasenaman #squad

  •  0  0  8 minutes ago
  • TIGA2 NI BEST !!!!
Sapa minat gila Kopi amiklah White Cofee dia 10x Advance Formulation yg cepat membakar lagi lemak anda..Minat coklat Mmg Cepat kenyang sampai malam sedar2 ko dah kurus..Kalo Banana Dates wow New Flavour Lemak2 pisang dan kurma gitu..
kerengga Paling best tak payah nak diet yang ketat sangat. Tiada pantang makan just control kuantiti dan portion. Nak lagi power buat exercise yang simple pun dah cukup. Eg: kemas rumah, iron baju, race walk, etc.🤭

#kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯
  • TIGA2 NI BEST !!!!
    Sapa minat gila Kopi amiklah White Cofee dia 10x Advance Formulation yg cepat membakar lagi lemak anda..Minat coklat Mmg Cepat kenyang sampai malam sedar2 ko dah kurus..Kalo Banana Dates wow New Flavour Lemak2 pisang dan kurma gitu..
    kerengga Paling best tak payah nak diet yang ketat sangat. Tiada pantang makan just control kuantiti dan portion. Nak lagi power buat exercise yang simple pun dah cukup. Eg: kemas rumah, iron baju, race walk, etc.🤭

    #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯

  •  0  0  30 minutes ago
  • TIGA2 NI BEST !!!!
Sapa minat gila Kopi amiklah White Cofee dia 10x Advance Formulation yg cepat membakar lagi lemak anda..Minat coklat Mmg Cepat kenyang sampai malam sedar2 ko dah kurus..Kalo Banana Dates wow New Flavour Lemak2 pisang dan kurma gitu..
kerengga Paling best tak payah nak diet yang ketat sangat. Tiada pantang makan just control kuantiti dan portion. Nak lagi power buat exercise yang simple pun dah cukup. Eg: kemas rumah, iron baju, race walk, etc.🤭

#kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯
  • TIGA2 NI BEST !!!!
    Sapa minat gila Kopi amiklah White Cofee dia 10x Advance Formulation yg cepat membakar lagi lemak anda..Minat coklat Mmg Cepat kenyang sampai malam sedar2 ko dah kurus..Kalo Banana Dates wow New Flavour Lemak2 pisang dan kurma gitu..
    kerengga Paling best tak payah nak diet yang ketat sangat. Tiada pantang makan just control kuantiti dan portion. Nak lagi power buat exercise yang simple pun dah cukup. Eg: kemas rumah, iron baju, race walk, etc.🤭

    #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯

  •  1  0  30 minutes ago
  • Kakak cantek ni dh berjaya. 
Korang?? Bila lg😁😁
Kerengga,  terbaiklahh💪💪
💃🏻.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯#bazarpaknil#ramadhan2020
http://www.wassap.my/+601113137890/Nakkuruskerengga
  • Kakak cantek ni dh berjaya.
    Korang?? Bila lg😁😁
    Kerengga, terbaiklahh💪💪
    💃🏻.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯#bazarpaknil#ramadhan2020
    http://www.wassap.my/+601113137890/Nakkuruskerengga

  •  2  0  32 minutes ago
  • Kakak cantek ni dh berjaya. 
Korang?? Bila lg😁😁
Kerengga,  terbaiklahh💪💪
💃🏻.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯#bazarpaknil#ramadhan2020
http://www.wassap.my/+601113137890/Nakkuruskerengga
  • Kakak cantek ni dh berjaya.
    Korang?? Bila lg😁😁
    Kerengga, terbaiklahh💪💪
    💃🏻.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddy #lifestyle #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram👌💯#bazarpaknil#ramadhan2020
    http://www.wassap.my/+601113137890/Nakkuruskerengga

  •  2  0  32 minutes ago
  • Macam mana xs perfect drink membantu penurunan berat badan?
.
.
1. Dia sgt membantu detox n lawaskan pembuangan. Makan byk je dia keluarkan semula melalui pembuangan. . Bukan cirit birit tau. LAWAS JE
2. Dia bantu kawal selera makan. Makan lebih ckt rasa mcm perut dah penuh,xblh nak masuk dh. Sbb tu cepat kurus bila kuantiti makan terkawal
3. Dia ada manjakani & serapat. Bantu mengetatkan miss v, menganjalkan kulit.

Rasa?
Jangan risau. Paling sedap dalam melesia. Tak jumpa tempat lain produk kurus rasa padu cmni. 
Tak cuba rugi. Boleh buat suami makin jatuh cinta...
Dah cuba jatuh cinta berkali kali❤️ Klik link di bio

#xsperfectdrink
#xsperfectpremiumchocolate
#xsperfecttrial
#kurus #ramping #slim #kuyus 
#selim #perfect #kopi #coklat 
#diet #makan #turunberatbadan
#manjakani #serapat #kopisedap
#lancarbuangairbesar #mengetatkanmissv #atasirambutgugur #kawalseleramakan #takperludiet
#skuadyaniempire
  • Macam mana xs perfect drink membantu penurunan berat badan?
    .
    .
    1. Dia sgt membantu detox n lawaskan pembuangan. Makan byk je dia keluarkan semula melalui pembuangan. . Bukan cirit birit tau. LAWAS JE
    2. Dia bantu kawal selera makan. Makan lebih ckt rasa mcm perut dah penuh,xblh nak masuk dh. Sbb tu cepat kurus bila kuantiti makan terkawal
    3. Dia ada manjakani & serapat. Bantu mengetatkan miss v, menganjalkan kulit.

    Rasa?
    Jangan risau. Paling sedap dalam melesia. Tak jumpa tempat lain produk kurus rasa padu cmni.
    Tak cuba rugi. Boleh buat suami makin jatuh cinta...
    Dah cuba jatuh cinta berkali kali❤️ Klik link di bio

    #xsperfectdrink
    #xsperfectpremiumchocolate
    #xsperfecttrial
    #kurus #ramping #slim #kuyus
    #selim #perfect #kopi #coklat
    #diet #makan #turunberatbadan
    #manjakani #serapat #kopisedap
    #lancarbuangairbesar #mengetatkanmissv #atasirambutgugur #kawalseleramakan #takperludiet
    #skuadyaniempire

  •  1  0  1 hour ago
  • Macam mana xs perfect drink membantu penurunan berat badan?
.
.
1. Dia sgt membantu detox n lawaskan pembuangan. Makan byk je dia keluarkan semula melalui pembuangan. . Bukan cirit birit tau. LAWAS JE
2. Dia bantu kawal selera makan. Makan lebih ckt rasa mcm perut dah penuh,xblh nak masuk dh. Sbb tu cepat kurus bila kuantiti makan terkawal
3. Dia ada manjakani & serapat. Bantu mengetatkan miss v, menganjalkan kulit.

Rasa?
Jangan risau. Paling sedap dalam melesia. Tak jumpa tempat lain produk kurus rasa padu cmni. 
Tak cuba rugi. Boleh buat suami makin jatuh cinta...
Dah cuba jatuh cinta berkali kali❤️ Klik link di bio

#xsperfectdrink
#xsperfectpremiumchocolate
#xsperfecttrial
#kurus #ramping #slim #kuyus 
#selim #perfect #kopi #coklat 
#diet #makan #turunberatbadan
#manjakani #serapat #kopisedap
#lancarbuangairbesar #mengetatkanmissv #atasirambutgugur #kawalseleramakan #takperludiet
#skuadyaniempire
  • Macam mana xs perfect drink membantu penurunan berat badan?
    .
    .
    1. Dia sgt membantu detox n lawaskan pembuangan. Makan byk je dia keluarkan semula melalui pembuangan. . Bukan cirit birit tau. LAWAS JE
    2. Dia bantu kawal selera makan. Makan lebih ckt rasa mcm perut dah penuh,xblh nak masuk dh. Sbb tu cepat kurus bila kuantiti makan terkawal
    3. Dia ada manjakani & serapat. Bantu mengetatkan miss v, menganjalkan kulit.

    Rasa?
    Jangan risau. Paling sedap dalam melesia. Tak jumpa tempat lain produk kurus rasa padu cmni.
    Tak cuba rugi. Boleh buat suami makin jatuh cinta...
    Dah cuba jatuh cinta berkali kali❤️ Klik link di bio

    #xsperfectdrink
    #xsperfectpremiumchocolate
    #xsperfecttrial
    #kurus #ramping #slim #kuyus
    #selim #perfect #kopi #coklat
    #diet #makan #turunberatbadan
    #manjakani #serapat #kopisedap
    #lancarbuangairbesar #mengetatkanmissv #atasirambutgugur #kawalseleramakan #takperludiet
    #skuadyaniempire

  •  1  0  1 hour ago
  • Lose the strain, gain the grain.

Success is never certain, failure is never final.

This July 2020 Susan Young Beauty Clinic's Special Promo is

SLIMMING TREATMENTS!

Avail our 50% discount of ALL Slimming Treatments Here at Susan Young Beauty Clinic.

We offer different kinds of slimming treatments depending on your body needs.

For inquiry and booking,

call 02 222 2033 or 02 222 2032

See you!

#slimming #weightloss #slimmingworld #diet #detox #motivation #healthylifestyle #healthyfood #slim #fitness #healthy #slimmingworldjourney #gym #slimmingworldfamily #slimmingworldfood #weightlossjourney #fashion #viral #follow #ramping #shady #slimshady #dietsehat #beautiful #abudhabi #susanyoungbeautyclinic
  • Lose the strain, gain the grain.

    Success is never certain, failure is never final.

    This July 2020 Susan Young Beauty Clinic's Special Promo is

    SLIMMING TREATMENTS!

    Avail our 50% discount of ALL Slimming Treatments Here at Susan Young Beauty Clinic.

    We offer different kinds of slimming treatments depending on your body needs.

    For inquiry and booking,

    call 02 222 2033 or 02 222 2032

    See you!

    #slimming  #weightloss  #slimmingworld  #diet  #detox  #motivation  #healthylifestyle  #healthyfood  #slim  #fitness #healthy #slimmingworldjourney #gym #slimmingworldfamily #slimmingworldfood #weightlossjourney #fashion #viral #follow #ramping #shady #slimshady #dietsehat #beautiful #abudhabi #susanyoungbeautyclinic

  •  4  0  1 hour ago
  • Jangan takut untuk berubah,dgn #cococurv iolls akan guidee uollss sampai jadi hokayy
yang penting jangan putus asa‼️ bila confident barulah diri kita nampak cantik gituww😍😍

Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 3-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemakk perut! Hebat nawww 🤩
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🏃
So sape suka makan tapi malas exersice #COCOCURV lah jawapan TEPAT!

📲wasap.my/601124147725/nakcococurv

👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫
👉🏻📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
✅ READY STOCK
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN

#teamaizan
#cococurvoriginal
#nadeeyaTeam
#weightloss
#plussize
#plandiet 
#kurussihat
#jomkurus
#ramping 
#kuruscantik
#kuruslangsing 
#tipskurus
#cococurvgurun 
#cococurvsungaipetani 
#cococurvalorsetarjitra
#cococurvkedah
#cococurvsgdua 
#cococurvpenang
#aircoklatkurus
  • Jangan takut untuk berubah,dgn #cococurv iolls akan guidee uollss sampai jadi hokayy
    yang penting jangan putus asa‼️ bila confident barulah diri kita nampak cantik gituww😍😍

    Siapa yg WAJIB minum Cococurv?
    ✅ Yang nak kurus tapi taknak tahan lapar
    ✅ Yang nak kurus tapi malas pegi bersenam/gym
    ✅ Yang nak kurus tapi takut nak makan pil pil kuruihh merbahaya
    ✅ Yang nak kurus sebab nak ubah gaya hidup dan UBAH PANDANGAN SENTENG MASYARAKAT pada depa yg badan gemuk
    ✅ Yang nak kurus untuk senang solat, ringan badan dan sihat

    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA


    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 3-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemakk perut! Hebat nawww 🤩


    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🏃
    So sape suka makan tapi malas exersice #COCOCURV lah jawapan TEPAT!

    📲wasap.my/601124147725/nakcococurv

    👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫
    👉🏻📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    ✅ READY STOCK
    ✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN

    #teamaizan
    #cococurvoriginal
    #nadeeyaTeam
    #weightloss
    #plussize
    #plandiet
    #kurussihat
    #jomkurus
    #ramping
    #kuruscantik
    #kuruslangsing
    #tipskurus
    #cococurvgurun
    #cococurvsungaipetani
    #cococurvalorsetarjitra
    #cococurvkedah
    #cococurvsgdua
    #cococurvpenang
    #aircoklatkurus

  •  0  0  2 hours ago
  • KURUS MACAM ZAMAN REMAJA 😍
.

Bila jumpa dengan kawan-kawan lama semua terkejut sebab makin KURUS dah macam zaman remaja dulu. 
.

Kawan akak manis ni siap tanya apa rahsia KURUS siap nampak awet muda 😅 padahal dia minum DARY TEA je 💚
.

Betul lah orang cakap kalau kita KURUS automatik nampak lebih muda berseri. Macam akak manis ni lah.  Ikah pun mula ingatkan tu adik dia.  Rupanya tu feedback dia lepas minum DARY TEA ni.  Memang cantik manis betul. .
.

Korang tengok lah. Minum DARY TEA ni bukan BADAN JE KURUS tapi AWET MUDA sekali tauu sebab teh kita ni TEH HERBA so benefit dia memang terbaik laa. Banyak khasiat terutama untuk KURUS dan TURUNKAN BERAT BADAN 🔥 

.

korang kalau nak KURUS dan AWET MUDA kenalah minum DARY.  Alaa tak mahal pun laa.  RM40 je 1 set.  Rasa dia pun ok je tak pahit pun. 😊

.
Kalau nak KURUS mudah meh wasap ikah .
. 
. .
📲 0145260482
.
.

#kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
#daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
.
  • KURUS MACAM ZAMAN REMAJA 😍
    .

    Bila jumpa dengan kawan-kawan lama semua terkejut sebab makin KURUS dah macam zaman remaja dulu.
    .

    Kawan akak manis ni siap tanya apa rahsia KURUS siap nampak awet muda 😅 padahal dia minum DARY TEA je 💚
    .

    Betul lah orang cakap kalau kita KURUS automatik nampak lebih muda berseri. Macam akak manis ni lah. Ikah pun mula ingatkan tu adik dia. Rupanya tu feedback dia lepas minum DARY TEA ni. Memang cantik manis betul. .
    .

    Korang tengok lah. Minum DARY TEA ni bukan BADAN JE KURUS tapi AWET MUDA sekali tauu sebab teh kita ni TEH HERBA so benefit dia memang terbaik laa. Banyak khasiat terutama untuk KURUS dan TURUNKAN BERAT BADAN 🔥

    .

    korang kalau nak KURUS dan AWET MUDA kenalah minum DARY. Alaa tak mahal pun laa. RM40 je 1 set. Rasa dia pun ok je tak pahit pun. 😊

    .
    Kalau nak KURUS mudah meh wasap ikah .
    .
    . .
    📲 0145260482
    .
    .

    #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
    #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
    .

  •  3  0  2 hours ago
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

 🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

- Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti. 
- DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat. 
- Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif. 
- Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan. 
- DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate 
.
Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

    🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

    - Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti.
    - DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat.
    - Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif.
    - Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan.
    - DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate
    .
    Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  0  0  21 hours ago
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

 🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

- Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti. 
- DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat. 
- Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif. 
- Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan. 
- DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate 
.
Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

    🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

    - Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti.
    - DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat.
    - Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif.
    - Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan.
    - DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate
    .
    Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  0  0  21 hours ago
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

 🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

- Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti. 
- DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat. 
- Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif. 
- Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan. 
- DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate 
.
Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!
#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

    🔹Dmagia DietMealz - Strawberry 🍓

    - Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti.
    - DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat.
    - Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif.
    - Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan.
    - DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate
    .
    Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!
    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  0  0  21 hours ago
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

 🔹Dmagia DietMealz - chocolate🍫

- Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti. 
- DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat. 
- Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif. 
- Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan. 
- DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate 
.
Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

    🔹Dmagia DietMealz - chocolate🍫

    - Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti.
    - DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat.
    - Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif.
    - Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan.
    - DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate
    .
    Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  0  0  21 hours ago
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

 🔹Dmagia DietMealz - chocolate🍫

- Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti. 
- DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat. 
- Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif. 
- Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan. 
- DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate 
.
Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • DMAGIA DIETMEALZ - READY STOCK

    🔹Dmagia DietMealz - chocolate🍫

    - Tinggi kandungan protein dan bahan yang berkualiti.
    - DMagia DietMealz adalah meal replacement bagi membantu mengenyangkan anda dengan sihat.
    - Gaya hidup anda akan lebih sihat dan aktif.
    - Makanan tambahan (Supplement) ini sesuai untuk membantu penurunan berat badan.
    - DMagia DietMealz mempunyai dua perisa menarik iaitu Korean Strawberry & Belgian Chocolate
    .
    Yang pastinya kedua dua perisa ni sangat sedap dan menjadi kegilaan ramai!

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  0  0  21 hours ago
  • Yeaaayyyy 👏👏👏..... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg. 
.
Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz. 

Klik links bio kak Nik :
↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik

☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
.
Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘. 
.
🚘 Cod coverage area: 
📌 Sg Buloh
📌 Kundang 
📌 Tasik Biru 
📌 Paya Jaras 
📌 Sg Plong 
📌 Kuang 
📌 Bukit Rahman Putra
📌 Saujana Utama
📌 Tasik Puteri
📌 Puncak Alam
📌 Bukit Tunku 
📌 Kompleks kerajaan jln duta
📌 Mont Kiara 
📌 Hartamas
📌 Segambut
📌 Petaling Jaya
📌 Sunway
📌 Kelana Jaya
📌 Damansara
📌 Kota Damansara
📌 Shah Alam 
📌 TTDI Shah Alam
📌 Gombak
📌 Selayang
📌 Rawang
📌 Kota Emerald
📌 Bukit Beruntung
📌 Bukit Sentosa
.
‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
.
📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
.
Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • Yeaaayyyy 👏👏👏..... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg.
    .
    Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

    Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz.

    Klik links bio kak Nik :
    ↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik

    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    .
    Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘.
    .
    🚘 Cod coverage area:
    📌 Sg Buloh
    📌 Kundang
    📌 Tasik Biru
    📌 Paya Jaras
    📌 Sg Plong
    📌 Kuang
    📌 Bukit Rahman Putra
    📌 Saujana Utama
    📌 Tasik Puteri
    📌 Puncak Alam
    📌 Bukit Tunku
    📌 Kompleks kerajaan jln duta
    📌 Mont Kiara
    📌 Hartamas
    📌 Segambut
    📌 Petaling Jaya
    📌 Sunway
    📌 Kelana Jaya
    📌 Damansara
    📌 Kota Damansara
    📌 Shah Alam
    📌 TTDI Shah Alam
    📌 Gombak
    📌 Selayang
    📌 Rawang
    📌 Kota Emerald
    📌 Bukit Beruntung
    📌 Bukit Sentosa
    .
    ‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
    .
    📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
    .
    Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  1  0  2 July, 2020
  • Yeaaayyyy 👏👏👏..... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg. 
.
Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz. 

Klik links bio kak Nik :
↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik

☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
.
Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘. 
.
🚘 Cod coverage area: 
📌 Sg Buloh
📌 Kundang 
📌 Tasik Biru 
📌 Paya Jaras 
📌 Sg Plong 
📌 Kuang 
📌 Bukit Rahman Putra
📌 Saujana Utama
📌 Tasik Puteri
📌 Puncak Alam
📌 Bukit Tunku 
📌 Kompleks kerajaan jln duta
📌 Mont Kiara 
📌 Hartamas
📌 Segambut
📌 Petaling Jaya
📌 Sunway
📌 Kelana Jaya
📌 Damansara
📌 Kota Damansara
📌 Shah Alam 
📌 TTDI Shah Alam
📌 Gombak
📌 Selayang
📌 Rawang
📌 Kota Emerald
📌 Bukit Beruntung
📌 Bukit Sentosa
.
‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
.
📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
.
Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • Yeaaayyyy 👏👏👏..... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg.
    .
    Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

    Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz.

    Klik links bio kak Nik :
    ↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik

    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    .
    Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘.
    .
    🚘 Cod coverage area:
    📌 Sg Buloh
    📌 Kundang
    📌 Tasik Biru
    📌 Paya Jaras
    📌 Sg Plong
    📌 Kuang
    📌 Bukit Rahman Putra
    📌 Saujana Utama
    📌 Tasik Puteri
    📌 Puncak Alam
    📌 Bukit Tunku
    📌 Kompleks kerajaan jln duta
    📌 Mont Kiara
    📌 Hartamas
    📌 Segambut
    📌 Petaling Jaya
    📌 Sunway
    📌 Kelana Jaya
    📌 Damansara
    📌 Kota Damansara
    📌 Shah Alam
    📌 TTDI Shah Alam
    📌 Gombak
    📌 Selayang
    📌 Rawang
    📌 Kota Emerald
    📌 Bukit Beruntung
    📌 Bukit Sentosa
    .
    ‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
    .
    📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
    .
    Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  1  0  2 July, 2020
  • Yeaaayyyy... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg. 
.
Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz. 

Klik links bio kak Nik :
↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik
📲 @dmagiadietmealz_nik

☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
.
Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘. 
.
🚘 Cod coverage area: 
📌 Sg Buloh
📌 Kundang 
📌 Tasik Biru 
📌 Paya Jaras 
📌 Sg Plong 
📌 Kuang 
📌 Bukit Rahman Putra
📌 Saujana Utama
📌 Tasik Puteri
📌 Puncak Alam
📌 Bukit Tunku 
📌 Kompleks kerajaan jln duta
📌 Mont Kiara 
📌 Hartamas
📌 Segambut
📌 Petaling Jaya
📌 Sunway
📌 Kelana Jaya
📌 Damansara
📌 Kota Damansara
📌 Shah Alam 
📌 TTDI Shah Alam
📌 Gombak
📌 Selayang
📌 Rawang
📌 Kota Emerald
📌 Bukit Beruntung
📌 Bukit Sentosa
.
‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
.
📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
.
Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia
  • Yeaaayyyy... DMagia DietMealz dah landing guysssss. READY STOCK 🔊 🔊 cepat grab skrg.
    .
    Agent Sah DMagia DietMealz (ID: DC01-MLK02 A003) - KAK NIK 😍😍

    Jom cantik & kurus 💃 secara sihat dgn DMagiadietmealz🍓🍫 by Zulin Aziz.

    Klik links bio kak Nik :
    ↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️↙️
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik
    📲 @dmagiadietmealz_nik

    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    ☎️ www.wasap.my/60173709263/DMagiadietmealz
    .
    Yg jauh kak Nik blh Postage. Yg dekat, kak Nik Cod je 😘😘.
    .
    🚘 Cod coverage area:
    📌 Sg Buloh
    📌 Kundang
    📌 Tasik Biru
    📌 Paya Jaras
    📌 Sg Plong
    📌 Kuang
    📌 Bukit Rahman Putra
    📌 Saujana Utama
    📌 Tasik Puteri
    📌 Puncak Alam
    📌 Bukit Tunku
    📌 Kompleks kerajaan jln duta
    📌 Mont Kiara
    📌 Hartamas
    📌 Segambut
    📌 Petaling Jaya
    📌 Sunway
    📌 Kelana Jaya
    📌 Damansara
    📌 Kota Damansara
    📌 Shah Alam
    📌 TTDI Shah Alam
    📌 Gombak
    📌 Selayang
    📌 Rawang
    📌 Kota Emerald
    📌 Bukit Beruntung
    📌 Bukit Sentosa
    .
    ‼️‼️ READY STOCK NOWW ‼️‼️
    .
    📢📢📢 AGENT /DROPSHIP DIPERLUKAN
    .
    Jgn risau, Social Distancing ↔️ masih dititikberatkan....

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #Teamazmihebat #WanitaInspirasiEkonomi #onlineshop #online #onlineshopping #kurussihat #kurus #ramping #strawberries #choclate #sgbuloh #selangor #malaysia

  •  1  0  2 July, 2020

Top #Ramping Posts

  • *Dary Red Herbs Tea*
----------------------------------
Kandungan teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai,  rosemary,  verbena dan roselle.

Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan
▪membakar lemak berlebihan
▪mengawal tahap gula dalam darah
▪membantu dalam pencernaan makanan
▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea*
-------------------------------------
Kandungan :
Daun teratai,  daun stevia,  bunga mawar. 
Fungsi ▪melangsingkan badan
▪ membersihkan usus
▪mengempiskan perut
▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan.

Green Tea - minum malam sebelum tidur.

Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea

#kurussihat #darytea #daryteatox
 #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox 
#daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral
  • *Dary Red Herbs Tea*
    ----------------------------------
    Kandungan teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle.

    Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan
    ▪membakar lemak berlebihan
    ▪mengawal tahap gula dalam darah
    ▪membantu dalam pencernaan makanan
    ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea*
    -------------------------------------
    Kandungan :
    Daun teratai, daun stevia, bunga mawar.
    Fungsi ▪melangsingkan badan
    ▪ membersihkan usus
    ▪mengempiskan perut
    ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan.

    Green Tea - minum malam sebelum tidur.

    Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox
    #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

  •  167  2  17 February, 2020
  • KORANG YANG MANE KETUK 2X

Saya sedang mencari 5 ORANG yg serius dan nekad  NAK KURUS kali ni nak selesaikan azam kurus 2019.. dan  TAK NAK SIMPAN LEMAK!!! MULAI NOVEMBER INI..
Alhamdulilah dah nak masuk musim ke 51 dah .. lebih 4 tahun program online coaching masyallah sempat capai  berat ideal tahun 2020 ni INSYALLAH

ADA MASALAH 
KESIHATAN
NAK BERKHAWIN
NAK BERTUNANG
NAK PAKAI BAJU CANTIK
NAK SOLAT DGN MUDAH
semuanya dgn izin Allah S.W,T 
Boleh share&tag kawan-kawan yg perlu ☺️ INTAKE NOVEMBER KINI TELAH DIBUKA.
Tempah slot anda sekarang

MUDAHNYA KURUS BILANYA ADANYA COACH ILMU DAN TEAM SUPPORT GROUP

DiRECET WASAP 📳📲
COACHEDA-019-7692150
Atau KLIK LINK DIBIO IG fitmom_eda

untuk info program atau pun pendaftaran. Pastinya Berbaloi dengan YURAN anda!
.
#wapankusandwich #fitmom_eda
#menusihat #menudiet #makanmakan #perutbuncit#sihatkurus#tudungbawal#pipitembam#johor#
#kebayamodern #jalanjalan #makananpedas #dietmalaysia #familymart #ariani #ramping
  • KORANG YANG MANE KETUK 2X

    Saya sedang mencari 5 ORANG yg serius dan nekad NAK KURUS kali ni nak selesaikan azam kurus 2019.. dan TAK NAK SIMPAN LEMAK!!! MULAI NOVEMBER INI..
    Alhamdulilah dah nak masuk musim ke 51 dah .. lebih 4 tahun program online coaching masyallah sempat capai berat ideal tahun 2020 ni INSYALLAH

    ADA MASALAH
    KESIHATAN
    NAK BERKHAWIN
    NAK BERTUNANG
    NAK PAKAI BAJU CANTIK
    NAK SOLAT DGN MUDAH
    semuanya dgn izin Allah S.W,T
    Boleh share&tag kawan-kawan yg perlu ☺️ INTAKE NOVEMBER KINI TELAH DIBUKA.
    Tempah slot anda sekarang

    MUDAHNYA KURUS BILANYA ADANYA COACH ILMU DAN TEAM SUPPORT GROUP

    DiRECET WASAP 📳📲
    COACHEDA-019-7692150
    Atau KLIK LINK DIBIO IG fitmom_eda

    untuk info program atau pun pendaftaran. Pastinya Berbaloi dengan YURAN anda!
    .
    #wapankusandwich #fitmom_eda
    #menusihat #menudiet #makanmakan #perutbuncit #sihatkurus #tudungbawal #pipitembam #johor#
    #kebayamodern #jalanjalan #makananpedas #dietmalaysia #familymart #ariani #ramping

  •  476  52  1 November, 2019
  • Salam , selamat tengah hari 🌻

Awak sihat? 
Hari ni sis nak bagi tahu #berita #gembira 🙈

Pihak HQ adakan promosi selama 3 hari. 
Dengan setiap pembelian *1 set xs perfect drink* atau *xs choclate premium*. Customer akan dapat 1 helai bengkung yang berharga RM55 secara #*PERCUMA* 🥰

Tak perlu keluar duit sendiri dah awak tuk beli bengkung. Dengan baik hati , HQ berikan bengkung mengikut saiz yang awak inginkan. 
Peluang untuk grab bengkung free hanya untuk pembelian hari ni dan esok sahaja taw 🙈

Cepat grab sementara stock masih ada. 
Nanti erin masukkan awak dalam group guide sama sebab ramai sangat yang dah loss kilo dalam tu. Boleh dah berkebaya sebelum raya ni 🥰

Berminat nak grab edisi *LIMITED EDITION* ni? 😉

#teamAFCV200234
  • Salam , selamat tengah hari 🌻

    Awak sihat?
    Hari ni sis nak bagi tahu #berita #gembira 🙈

    Pihak HQ adakan promosi selama 3 hari.
    Dengan setiap pembelian *1 set xs perfect drink* atau *xs choclate premium*. Customer akan dapat 1 helai bengkung yang berharga RM55 secara #*PERCUMA* 🥰

    Tak perlu keluar duit sendiri dah awak tuk beli bengkung. Dengan baik hati , HQ berikan bengkung mengikut saiz yang awak inginkan.
    Peluang untuk grab bengkung free hanya untuk pembelian hari ni dan esok sahaja taw 🙈

    Cepat grab sementara stock masih ada.
    Nanti erin masukkan awak dalam group guide sama sebab ramai sangat yang dah loss kilo dalam tu. Boleh dah berkebaya sebelum raya ni 🥰

    Berminat nak grab edisi *LIMITED EDITION* ni? 😉

    #teamAFCV200234

  •  152  59  24 February, 2020