#PutihKorea Instagram Photos & Videos

PutihKorea - 105.2k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
71.1
average likes

Latest #PutihKorea Posts

  • KOYAK DAN KEMAM😋😋⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all tahu tak #PutihKorea boleh bantu you all putih seluruh badan? Hanya kemam satu sachet setiap hari😍⁣
⁣
Putih Korea mengandungi Vitamin E ⁣
✨ mengurangkan parut⁣
✨ antioksidan⁣
✨ mengurangkan kerosakan UV pada kulit⁣
⁣
Siapa belum try Putih Korea, jom try patt😍
  • KOYAK DAN KEMAM😋😋⁣

    Hi Junni Angels! You all tahu tak #PutihKorea boleh bantu you all putih seluruh badan? Hanya kemam satu sachet setiap hari😍⁣

    Putih Korea mengandungi Vitamin E ⁣
    ✨ mengurangkan parut⁣
    ✨ antioksidan⁣
    ✨ mengurangkan kerosakan UV pada kulit⁣

    Siapa belum try Putih Korea, jom try patt😍

  •  1  0  5 minutes ago
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣.
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  6 minutes ago
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Evening Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣
⁣
Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Don't forget to use #PwisScrub!❤️
.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Evening Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣

    Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Don't forget to use #PwisScrub!❤️
    .
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  6 minutes ago
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Evening Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ 
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Evening Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  21 minutes ago
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
✅ Normal⁣
✅ Kulit kering⁣
✅ Berminyak⁣
✅ Breakout⁣
✅ Sensitif⁣
✅ Combination ⁣
⁣⁣⁣
Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
    ✅ Normal⁣
    ✅ Kulit kering⁣
    ✅ Berminyak⁣
    ✅ Breakout⁣
    ✅ Sensitif⁣
    ✅ Combination ⁣
    ⁣⁣⁣
    Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  22 minutes ago
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Evening Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ 
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
⁣Click on my DM to purchase/book now!
Instagram: @thejunniby.asy
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Evening Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    ⁣Click on my DM to purchase/book now!
    Instagram: @thejunniby.asy
    • Reseller Wanted

    #yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlines tore #bruneionlineshop #pinkishwhiteadvanceset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

  •  0  0  22 minutes ago
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣.
.
.
Click link in bio to purchase!🤗🤗🤗
• 📳  Whatsapp: +6737285305
• 💌 Instagram: @kiddos_dream.bn
• 🇧🇳 Local Brunei 🇧🇳
#HaayatJunniSquad #yayahjunnisquad
#junnibeautybrunei #junnibrunei #junniskincarebrunei #junniagentbrunei
#junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PutihKorea #PinkishWhiteSet #Pwisscrub #LicenSerum #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #tutong #belait #temburong #bandarseribegawan #muara
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣.
    .
    .
    Click link in bio to purchase!🤗🤗🤗
    • 📳 Whatsapp: +6737285305
    • 💌 Instagram: @kiddos_dream.bn
    • 🇧🇳 Local Brunei 🇧🇳
    #HaayatJunniSquad #yayahjunnisquad
    #junnibeautybrunei #junnibrunei #junniskincarebrunei #junniagentbrunei
    #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PutihKorea #PinkishWhiteSet #Pwisscrub #LicenSerum #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #tutong #belait #temburong #bandarseribegawan #muara
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣

  •  1  0  43 minutes ago
  • "BANYAK KHASIAT DALAM 1 SACHET PUTIH KOREA TAK PANDANG DAH PRODUK LAIN" 

Itulah Keistemewaan Putih Korea Ni Dari Kulit Gelap Boleh Jadi Putih Gebu Macam Aweks Korea Tau
.
 yg mana ada Jerawat dan masalah skin Tu Meh La Consume PK ni Elok Sangat.Tak Sampai Seminggu Pun Dah Nampak Kesannya 😍 tak percaya?[slide] tepi untuk tengok testimoni dari cust kita ☺️
.
awak2  ws fina di 01163695675 atau tekan link di bio segera untuk fina bantu awak  dapatkan kulit cantik dan sihat  okay 😚

#PutihKorea
#trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #sayajualskincare #skincareremaja #skincaretips #skincareviral #skincareroutines #kulitsensitif #skincareberkesan #skincareselamat #newskin #tipskulitsihat #tipskulitcantik #kulitglowing ⁣#JunniBeauty ⁣#SolusiKulitBreakout ⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #TeamWardahRangers
  • "BANYAK KHASIAT DALAM 1 SACHET PUTIH KOREA TAK PANDANG DAH PRODUK LAIN"

    Itulah Keistemewaan Putih Korea Ni Dari Kulit Gelap Boleh Jadi Putih Gebu Macam Aweks Korea Tau
    .
    yg mana ada Jerawat dan masalah skin Tu Meh La Consume PK ni Elok Sangat.Tak Sampai Seminggu Pun Dah Nampak Kesannya 😍 tak percaya?[slide] tepi untuk tengok testimoni dari cust kita ☺️
    .
    awak2 ws fina di 01163695675 atau tekan link di bio segera untuk fina bantu awak dapatkan kulit cantik dan sihat okay 😚

    #PutihKorea
    #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #sayajualskincare #skincareremaja #skincaretips #skincareviral #skincareroutines #kulitsensitif #skincareberkesan #skincareselamat #newskin #tipskulitsihat #tipskulitcantik #kulitglowing ⁣#JunniBeauty ⁣#SolusiKulitBreakout ⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣
    #BerkesanDanSelamat #TeamWardahRangers

  •  3  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • *GLUTA C PLUS CAPSULE*✨
“japanese girl” .
sesuai untuk 👱🏻‍♂lelaki & 👱🏻‍♀perempuan semua peringkat umur
.
⚡kesan seawal 2BIJI yang mampu mencantikkan kulit awal semua dengan begitu ketara sekali
.
💊 rasai kandungan istimewa kami yang takkan jumpa dimana mana produk yang menggunakan mutiara asli “original premium pearl”. original premium pearl inilah yang membuatkan kulit awak menjadi putih pinkish dan bukannya putih pucat (urat hijau). kulit muka kembali bouncy dan bebas dari segala kotoran dan kekal putih. 
kesan yang awak dapat selepas consume gluta c plus capsule ialah 👇🏻
.
🦋 memutihkan kulit lebih pantas dari injection
🦋 menjadikan pipi dan bibir awak pinkish semulajadi
🦋kuku yang pucat dan cepat rosak akan menjadi pinkish dan kuat
🦋 aset seperti puting tetek dan Miss V akan menjadi pinkish
🦋rambut akan kelihatan bersinar dan lembut
🦋 kulit akan menjadi glowing berkilat satu badan
🦋membunuh jerawat sepantas 12jam
🦋mengembalikan pertumbuhan isi pada lekukan parut jerawat
🦋 memberi kelembapan pada kulit awak
🦋membuang toksin yang kotor dalam badan serta merta
🦋 kulit badan menganjal dan elastik bergetah
.

GLUTA C PLUS JAPAN

#putihkorea #putihpinkish #thebeautyhacks #putihjepun #supplemenjepun #japanesegirl
  • *GLUTA C PLUS CAPSULE*✨
    “japanese girl” .
    sesuai untuk 👱🏻‍♂lelaki & 👱🏻‍♀perempuan semua peringkat umur
    .
    ⚡kesan seawal 2BIJI yang mampu mencantikkan kulit awal semua dengan begitu ketara sekali
    .
    💊 rasai kandungan istimewa kami yang takkan jumpa dimana mana produk yang menggunakan mutiara asli “original premium pearl”. original premium pearl inilah yang membuatkan kulit awak menjadi putih pinkish dan bukannya putih pucat (urat hijau). kulit muka kembali bouncy dan bebas dari segala kotoran dan kekal putih.
    kesan yang awak dapat selepas consume gluta c plus capsule ialah 👇🏻
    .
    🦋 memutihkan kulit lebih pantas dari injection
    🦋 menjadikan pipi dan bibir awak pinkish semulajadi
    🦋kuku yang pucat dan cepat rosak akan menjadi pinkish dan kuat
    🦋 aset seperti puting tetek dan Miss V akan menjadi pinkish
    🦋rambut akan kelihatan bersinar dan lembut
    🦋 kulit akan menjadi glowing berkilat satu badan
    🦋membunuh jerawat sepantas 12jam
    🦋mengembalikan pertumbuhan isi pada lekukan parut jerawat
    🦋 memberi kelembapan pada kulit awak
    🦋membuang toksin yang kotor dalam badan serta merta
    🦋 kulit badan menganjal dan elastik bergetah
    .

    GLUTA C PLUS JAPAN

    #putihkorea #putihpinkish #thebeautyhacks #putihjepun #supplemenjepun #japanesegirl

  •  0  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
✅ Normal⁣
✅ Kulit kering⁣
✅ Berminyak⁣
✅ Breakout⁣
✅ Sensitif⁣
✅ Combination ⁣
⁣⁣⁣
Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
.
.
Click link in bio to purchase!🤗🤗🤗
• 📳  Whatsapp: +6737285305
• 💌 Instagram: @kiddos_dream.bn
• 🇧🇳 Local Brunei 🇧🇳
#HaayatJunniSquad #yayahjunnisquad
#junnibeautybrunei #junnibrunei #junniskincarebrunei #junniagentbrunei
#junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PutihKorea #PinkishWhiteSet #Pwisscrub #LicenSerum #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #tutong #belait #temburong #bandarseribegawan #muara
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣
  • Nak kulit GLOWING macam Mira?? 😍🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk..⁣
    ✅ Normal⁣
    ✅ Kulit kering⁣
    ✅ Berminyak⁣
    ✅ Breakout⁣
    ✅ Sensitif⁣
    ✅ Combination ⁣
    ⁣⁣⁣
    Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    .
    .
    Click link in bio to purchase!🤗🤗🤗
    • 📳 Whatsapp: +6737285305
    • 💌 Instagram: @kiddos_dream.bn
    • 🇧🇳 Local Brunei 🇧🇳
    #HaayatJunniSquad #yayahjunnisquad
    #junnibeautybrunei #junnibrunei #junniskincarebrunei #junniagentbrunei
    #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PutihKorea #PinkishWhiteSet #Pwisscrub #LicenSerum #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #tutong #belait #temburong #bandarseribegawan #muara
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣

  •  1  0  1 hour ago
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
.

KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
▶️MELEMBATKAN KULIT .
▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
.
_________________________________________ .
KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
.
.
❌NORMAL PRICE RM80 ❌
.
📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
    ✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
    ✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
    ✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
    .

    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
    ▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
    ▶️MELEMBATKAN KULIT .
    ▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
    ▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
    .
    _________________________________________ .
    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
    ▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
    ▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
    ▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
    ▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
    .
    .
    ❌NORMAL PRICE RM80 ❌
    .
    📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
    ✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
    RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  1  0  1 hour ago
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
.

KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
▶️MELEMBATKAN KULIT .
▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
.
_________________________________________ .
KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
.
.
❌NORMAL PRICE RM80 ❌
.
📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
    ✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
    ✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
    ✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
    .

    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
    ▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
    ▶️MELEMBATKAN KULIT .
    ▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
    ▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
    .
    _________________________________________ .
    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
    ▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
    ▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
    ▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
    ▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
    .
    .
    ❌NORMAL PRICE RM80 ❌
    .
    📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
    ✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
    RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
.

KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
▶️MELEMBATKAN KULIT .
▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
.
_________________________________________ .
KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
.
.
❌NORMAL PRICE RM80 ❌
.
📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
WHATSAPP HQ 0194209618 .
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BOOSTER SEOUL by #NSHHAZBEAUTY . 🛁KOREA SOAP 한국 비누🛁
    ✨5X LEBIH BERKESAN ! ✨BOLEH GUNA PADA MUKA DAN BADAN ..
    ✨PEREMPUAN & LELAKI BOLEH GUNA .
    ✨1 BOX TAHAN 2-3 BULAN .
    .

    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA MUKA 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN 5X GANDA .
    ▶️MENGECUTKAN JERAWAT .
    ▶️MELEMBATKAN KULIT .
    ▶️MENGHAPUSKAN BLACKHEAD.
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT KERING .
    ▶️MENGURANGKAN DARK CIRCLE BAWAH MATA .
    ▶️MERAWAT MASALAH KULIT BERMINYAK.
    .
    _________________________________________ .
    KELEBIHAN BOOSTER SEOUL PADA BADAN 🧖🏻‍♀
    ▶️MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA .
    ▶️MENGAPUSKAN DAKI2 PADA CELAH2 .. ▶️MEMUDARKAN PARUT- PARUT .
    ▶️MENCERAHKAN KETIAK DAN BAHAGIAN LAIN YANG BERLIPAT .
    ▶️MENGURANKAN JERAWAT PADA BADAN .
    ▶️MERAWAT MASALAH SELULIT .
    .
    .
    ❌NORMAL PRICE RM80 ❌
    .
    📢📢PROMO PRICE NOW 📢📢
    ✅1 BOX RM55 ✅2 BOX RM100 = FREE 1 BOX .
    RROMO UNTUK 10,000 UNIT TERAWAL SAHAJA ! .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    WHATSAPP HQ 0194209618 .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  1 hour ago
  • NAK CANTIK DARI DALAM? KEMAM JEE 😋⁣
⁣
Hi Junni Angels! #PutihKorea sesuai untuk you all nak kekal cantik dan kulit cerah dari dalam! Consume je satu sachet sehari setiap kali sebelum tidur🥰⁣
⁣
Putih Korea ni dapat bantu you all cerah, kurangkan jerawat, parut dan flawless✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • NAK CANTIK DARI DALAM? KEMAM JEE 😋⁣

    Hi Junni Angels! #PutihKorea sesuai untuk you all nak kekal cantik dan kulit cerah dari dalam! Consume je satu sachet sehari setiap kali sebelum tidur🥰⁣

    Putih Korea ni dapat bantu you all cerah, kurangkan jerawat, parut dan flawless✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty ⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  14  0  1 hour ago
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣
⁣
Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

    Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  0  1 hour ago
  • TEXTURE PINKISH CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur #PinkishWhiteCream yang ada dalam Pinkish White Advance Set. Pink and glowing gituu🤩⁣⁣
⁣⁣
Creamy, lightweight and smooth on skin you all bila pakai. Sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat 😍 ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa suka Pinkish White Cream, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
  • TEXTURE PINKISH CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur #PinkishWhiteCream yang ada dalam Pinkish White Advance Set. Pink and glowing gituu🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Creamy, lightweight and smooth on skin you all bila pakai. Sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat 😍 ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa suka Pinkish White Cream, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  1  2 hours ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
.
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
📲Www.wasap.my/60179838874 .
📲Www.wasap.my/60179838874 .
📲Www.wasap.my/60179838874 . .
.
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    📲Www.wasap.my/60179838874 .
    📲Www.wasap.my/60179838874 .
    📲Www.wasap.my/60179838874 . .
    .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  2 hours ago
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
#NSHHAZBEAUTY .
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
.
Postage add postage rm8sm Rm11ss .
📲Www.wasap.my/60179838874 .
📲Www.wasap.my/60179838874 .
📲Www.wasap.my/60179838874 . .
.
.
#Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    #NSHHAZBEAUTY .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE 95 ❌ 1 BOTOL .
    ✅1 BOTOL ➡PROMO PRICE RM65 .
    ✅2 BOTOL➡PROMO PROCE RM120 .
    .
    Postage add postage rm8sm Rm11ss .
    📲Www.wasap.my/60179838874 .
    📲Www.wasap.my/60179838874 .
    📲Www.wasap.my/60179838874 . .
    .
    .
    #Boosterwhitening #nshhhazbeauty #bwpremium #BWsusustrawberry #BW #susustrawberry #boostersoap #boosterserum #kulitputih #putihkorea #Boosterseoul #sabunkorea #ohhchocolate #boosterfoundation

  •  0  0  2 hours ago

Top #PutihKorea Posts

  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
.
Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik

  •  180  9  25 December, 2019
  • NAK MUKA CANTIK PINKISH TAK SEMESTINYA KENA PAKAI MACAM2 PRODUK!
.
.
Cukup satu produk jer! Boleh recover semua masalah kulit wajah. .❣️
.
. . .👉Tak perlu injection'
👉Tak payah cucuk' Vitamin
👉Tak payah nak susah2 buat treatment sana sini.
.
.
Makan hanya 1 biji untuk 3 hari sahaja,3 sekali secara konsisten.. Tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
.
.
😘Hanya dengan 1 botol uolls dah boleh nampak perubahan..
.
.
❤Putih gebu sampai kaki
❤kurangkan jerawat & jeragat
❤Kecilkan pori
❤Kurangkan parut
❤Dijamin Selamat
❤💯Bahan semulajadi .
Buat masker pun boleh tau dengan NEESA BEAUTY tau.💃🏻
.
.

Nak niesa bantu uollss miliki kulit putih gebu gebas seluruh badan, boleh whatsapp sekarang 👇‼️Jom amalkan skin lovers.. .
.
.
💞 SKIN LOVERS RM50.00
💘 Harga Promosi RM 45.00
📍 COD BANDAR TERENGGANU
Postage RM8sm/RM11ss
WHATSAPP 017-9708986. . .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia
.
Mcama tak percaya kan?..tapi semuanya dah dibuktikan dengan testimoni.😻😻
.
  • NAK MUKA CANTIK PINKISH TAK SEMESTINYA KENA PAKAI MACAM2 PRODUK!
    .
    .
    Cukup satu produk jer! Boleh recover semua masalah kulit wajah. .❣️
    .
    . . .👉Tak perlu injection'
    👉Tak payah cucuk' Vitamin
    👉Tak payah nak susah2 buat treatment sana sini.
    .
    .
    Makan hanya 1 biji untuk 3 hari sahaja,3 sekali secara konsisten.. Tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
    .
    .
    😘Hanya dengan 1 botol uolls dah boleh nampak perubahan..
    .
    .
    ❤Putih gebu sampai kaki
    ❤kurangkan jerawat & jeragat
    ❤Kecilkan pori
    ❤Kurangkan parut
    ❤Dijamin Selamat
    ❤💯Bahan semulajadi .
    Buat masker pun boleh tau dengan NEESA BEAUTY tau.💃🏻
    .
    .

    Nak niesa bantu uollss miliki kulit putih gebu gebas seluruh badan, boleh whatsapp sekarang 👇‼️Jom amalkan skin lovers.. .
    .
    .
    💞 SKIN LOVERS RM50.00
    💘 Harga Promosi RM 45.00
    📍 COD BANDAR TERENGGANU
    Postage RM8sm/RM11ss
    WHATSAPP 017-9708986. . .

    #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia
    .
    Mcama tak percaya kan?..tapi semuanya dah dibuktikan dengan testimoni.😻😻
    .

  •  483  1  27 March, 2018
  • Dah cuba macam2 jenis supplement kolagen??? Tapi masih juga tak dapat kesan yang terbaikkk 😢 .
Jom cuba SKIN LOVERS WHITENING SUPPLEMENT yg tgh viral no.1 dah lebih 5000 testimoni yg berjaya 💃🏻
. .
Skin Lovers by @neesabeautyhq .
💘 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal putih pinkish gituu
💘Tiada kesan sampingan
💘Menghapus toksin dlm badan
💘 .. kecutkan jerawat .
💘 Menghilangkan parut hitam yg lama
💘Putih sepantas injection
💘 Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
. 🏷 neesabeauty Rm50.00
🏷 promo Rm45.00 sahaja .
😍Jom Whatsapp neesa 📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986 .
.

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysianhair
  • Dah cuba macam2 jenis supplement kolagen??? Tapi masih juga tak dapat kesan yang terbaikkk 😢 .
    Jom cuba SKIN LOVERS WHITENING SUPPLEMENT yg tgh viral no.1 dah lebih 5000 testimoni yg berjaya 💃🏻
    . .
    Skin Lovers by @neesabeautyhq .
    💘 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal putih pinkish gituu
    💘Tiada kesan sampingan
    💘Menghapus toksin dlm badan
    💘 .. kecutkan jerawat .
    💘 Menghilangkan parut hitam yg lama
    💘Putih sepantas injection
    💘 Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
    . 🏷 neesabeauty Rm50.00
    🏷 promo Rm45.00 sahaja .
    😍Jom Whatsapp neesa 📲 017 9708986
    📲 017 9708986
    📲 017 9708986 .
    .

    #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysianhair

  •  500  4  26 March, 2018