#PuncakAlam Instagram Photos & Videos

PuncakAlam - 407.3k posts

Hashtag Popularity

4.4
average comments
82.9
average likes

Latest #PuncakAlam Posts

  • ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—๐—”๐—ฌ๐—” ๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ž๐—š ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐—”๐— ๐—”๐—ก.

Wanita yang berbadan besar sering kali sukar melakukan senaman sebagai usaha untuk turunkan berat badannya kerana masalah sakit kaki yang dihadapinya akibat berat badan yang berlebihan. Ini mengakibatkan makin hari makin bertambah berat badan mereka.

Appecut Max mampu bantu turunkan berat badan tanpa senaman. Sis ni berjaya turunkan 10 kg dengan 2 kotak Appecut Max. Sis ni rasa tak lapar dan berjaya kawal pemakannya. Makan sedikit dah kenyang.

Jom dapatkan Appecut Max sekarang.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Klik link di Bio atau WhatsApp ๐Ÿ“ฒย 01159038784
.
.
.
#Appecut
#AppecutNerrys
#AppecutMax
#AppecutMaxNerrys
#CodAppecut
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#MinumanCoklatKurus
#KawalSeleraMakan
#Weightloss
#Selangor
#SeriKembangan
#Putrajaya
#Cyberjaya
#Puchong
#SungaiBuloh
#Bangi
#PuncakAlam
#BandarSaujanaPutra
#Damansara
#NegeriSembilan
#Seremban
#Senawang
#Nilai
#Kuching
#Melaka
#AyerKeroh
#JohorBahru
  • ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—๐—”๐—ฌ๐—” ๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ž๐—š ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐—”๐— ๐—”๐—ก.

    Wanita yang berbadan besar sering kali sukar melakukan senaman sebagai usaha untuk turunkan berat badannya kerana masalah sakit kaki yang dihadapinya akibat berat badan yang berlebihan. Ini mengakibatkan makin hari makin bertambah berat badan mereka.

    Appecut Max mampu bantu turunkan berat badan tanpa senaman. Sis ni berjaya turunkan 10 kg dengan 2 kotak Appecut Max. Sis ni rasa tak lapar dan berjaya kawal pemakannya. Makan sedikit dah kenyang.

    Jom dapatkan Appecut Max sekarang.
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Klik link di Bio atau WhatsApp ๐Ÿ“ฒย 01159038784
    .
    .
    .
    #Appecut
    #AppecutNerrys
    #AppecutMax
    #AppecutMaxNerrys
    #CodAppecut
    #AppecutKasiPecah
    #AppecutFeedback
    #AppecutMaxFeedback
    #MinumanCoklatKurus
    #KawalSeleraMakan
    #Weightloss
    #Selangor
    #SeriKembangan
    #Putrajaya
    #Cyberjaya
    #Puchong
    #SungaiBuloh
    #Bangi
    #PuncakAlam
    #BandarSaujanaPutra
    #Damansara
    #NegeriSembilan
    #Seremban
    #Senawang
    #Nilai
    #Kuching
    #Melaka
    #AyerKeroh
    #JohorBahru

  •  0  0  21 minutes ago
  • ๐—๐—ข๐—  ๐—จ๐—ข๐—Ÿ๐—ฆ ๐—Ÿ๐—ข๐—ก๐—š๐—š๐—”๐—ฅ๐—ž๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—๐—จ ๐—ง๐—”๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐——๐—”๐—ง ๐——๐—”๐—ก ๐— ๐—˜๐—ก๐—ข๐—ก๐—๐—ข๐—Ÿ ๐—ง๐—จ
Haa ada ke yang nak kecilkan lemak2 dibahagian degil, buang angin dalam badan, nak membuang lemak2 yang berlebihan, sakit2 sendi. Ada tak? Jum lah guna Lipocut Hot Cream. Paling best tau lotion ni sebab sapu sikit je dah rasa hot,cepat meresap,tak melekit dan wangi plak tu. Memang syok !
.
Yang mana nak kempiskan kan perut tu boleh lah sapu LipoCut. Lepas tu terus pakai bengkung. Macam alaa2 berpantang ๐Ÿคญ. Nak kempiskan perut tu mestilah kena konsisten kan. Setiap hari mesti sapu lagi Paduu lemak cair๐Ÿ”ฅ
.
Meh pakat cuba LiPocut Hot Cream๐Ÿงก
๐Ÿ“ฒ0173710250
.
.
.
#lipocut
#codlipocut
#hotcream
#lotionajaib
#lipocutfeedback
#ibumengandung
#putrajaya
#lipocutnerrys
#serikembangan
#selangor
#kualalumpur
#johor
#puncakalam
#ibuberpantang
#wanita
#pahang
#melaka
#bangi
#puncakalam
#shahalam
#ibumenyusu
#selulit
#breastfeedingmom
#nakhilangperutbuncit
#nakramping
#lemakdegil
#bazarpaknil
#lakukeras
  • ๐—๐—ข๐—  ๐—จ๐—ข๐—Ÿ๐—ฆ ๐—Ÿ๐—ข๐—ก๐—š๐—š๐—”๐—ฅ๐—ž๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—๐—จ ๐—ง๐—”๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐——๐—”๐—ง ๐——๐—”๐—ก ๐— ๐—˜๐—ก๐—ข๐—ก๐—๐—ข๐—Ÿ ๐—ง๐—จ
    Haa ada ke yang nak kecilkan lemak2 dibahagian degil, buang angin dalam badan, nak membuang lemak2 yang berlebihan, sakit2 sendi. Ada tak? Jum lah guna Lipocut Hot Cream. Paling best tau lotion ni sebab sapu sikit je dah rasa hot,cepat meresap,tak melekit dan wangi plak tu. Memang syok !
    .
    Yang mana nak kempiskan kan perut tu boleh lah sapu LipoCut. Lepas tu terus pakai bengkung. Macam alaa2 berpantang ๐Ÿคญ. Nak kempiskan perut tu mestilah kena konsisten kan. Setiap hari mesti sapu lagi Paduu lemak cair๐Ÿ”ฅ
    .
    Meh pakat cuba LiPocut Hot Cream๐Ÿงก
    ๐Ÿ“ฒ0173710250
    .
    .
    .
    #lipocut
    #codlipocut
    #hotcream
    #lotionajaib
    #lipocutfeedback
    #ibumengandung
    #putrajaya
    #lipocutnerrys
    #serikembangan
    #selangor
    #kualalumpur
    #johor
    #puncakalam
    #ibuberpantang
    #wanita
    #pahang
    #melaka
    #bangi
    #puncakalam
    #shahalam
    #ibumenyusu
    #selulit
    #breastfeedingmom
    #nakhilangperutbuncit
    #nakramping
    #lemakdegil
    #bazarpaknil
    #lakukeras

  •  0  0  31 minutes ago
  • Sobat villa, kita saat ini berada di masa ADAPTASI KEBIASAAN BARU (AKB), karena NEW NORMAL sering dianggap sebagian masyarakat kembali berkegiatan seperti biasa tanpa memperhatikan protokol kesehatan...
...
Sayangi diri, sayangi keluarga...
...
Tetap sehat di masa ADAPTASI KEBIASAAN BARU (AKB)
...
Available on Airbnb, click lin on bio for the reservation and for more information feel free to contact us on Whatsapp (no call) : 081281754368.
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
#puncak #puncakbogor #puncakalam #puncakbogorjawabarat #bogor #bogorpisan #bogorhits #sewavillapuncak #villa #villapuncak #villapuncakbogor #villapuncakresort #bookingvillapuncak #infovillapuncak #sewavillapuncakresort #galaxyresort #vilapuncakcipanasvilla #kotabunga #kotabungacipanaspuncak
  • Sobat villa, kita saat ini berada di masa ADAPTASI KEBIASAAN BARU (AKB), karena NEW NORMAL sering dianggap sebagian masyarakat kembali berkegiatan seperti biasa tanpa memperhatikan protokol kesehatan...
    ...
    Sayangi diri, sayangi keluarga...
    ...
    Tetap sehat di masa ADAPTASI KEBIASAAN BARU (AKB)
    ...
    Available on Airbnb, click lin on bio for the reservation and for more information feel free to contact us on Whatsapp (no call) : 081281754368.
    ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
    #puncak #puncakbogor #puncakalam #puncakbogorjawabarat #bogor #bogorpisan #bogorhits #sewavillapuncak #villa #villapuncak #villapuncakbogor #villapuncakresort #bookingvillapuncak #infovillapuncak #sewavillapuncakresort #galaxyresort #vilapuncakcipanasvilla #kotabunga #kotabungacipanaspuncak

  •  4  0  56 minutes ago
  • Premium Wash By Sonax Brilliant Shines 
(Germany Technology)

Whatsapp :
https://GPRAUTODETAILING.wasap.my
0192209458

https://GPRAUTODAqcfs:
https://goo.gl/maps/Y9X2Y7PNh9d5nscS8

29-1, Jalan Dataran Suria 15/7 , Bandar Puncak Alam , 42300 , Selangor

#ceramic #carcoating #polishing #waxing #grooming #detailing #glasscoating #tinted #bestpaintprotection #glasscoating #carcoating #carcare #10h #9h #diamondcoating #bmw #toyota #honda #perodua #nissan #mercedes #audi #proton #ceramiccarcoating #carcoatingpromotion #windscreencoating #fordranger

#ecograndeur 
#bandarhillparkpuncakalam 
#puncakalam
#puncakalamresident
#puncakalamresident 
#puncakalam 
#saujanautamasungaibuloh
  • Premium Wash By Sonax Brilliant Shines
    (Germany Technology)

    Whatsapp :
    https://GPRAUTODETAILING.wasap.my
    0192209458

    https://GPRAUTODAqcfs:
    https://goo.gl/maps/Y9X2Y7PNh9d5nscS8

    29-1, Jalan Dataran Suria 15/7 , Bandar Puncak Alam , 42300 , Selangor

    #ceramic #carcoating #polishing #waxing #grooming #detailing #glasscoating #tinted #bestpaintprotection #glasscoating #carcoating #carcare #10h #9h #diamondcoating #bmw #toyota #honda #perodua #nissan #mercedes #audi #proton #ceramiccarcoating #carcoatingpromotion #windscreencoating #fordranger

    #ecograndeur
    #bandarhillparkpuncakalam
    #puncakalam
    #puncakalamresident
    #puncakalamresident
    #puncakalam
    #saujanautamasungaibuloh

  •  3  0  57 minutes ago
  • ๐— ๐—œ๐—ก๐—จ๐—  ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ฆ๐—”๐—–๐—›๐—˜๐—ง๐—ฆ ๐——๐—”๐—ก ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—๐—”๐—ฌ๐—” ๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ก ๐Ÿฐ.๐Ÿฎ ๐—ž๐—š ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐—”๐— ๐—”๐—ก.

Wanita dan lelaki bekerjaya sering kali rasa susah nak kawal selera makan dan bersenam untuk turunkan berat badan kerana kesibukan kerja. Ini mengakibatkan mereka rasa rendah diri bila rakan sepejabat mula menegur tentang berat badan mereka yang makin naik.

Appecut Max mampu kawal selera makan dan turunkan berat badan walaupun tanpa senaman. Sis ni berjaya turun 4.2 kg tanpa senaman. Semoga berjaya capai target yang diinginkannya. 

Jom dapatkan Appecut Max sekarang.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Klik link di Bio atau WhatsApp ๐Ÿ“ฒย 01132384709 
.
.
.
#Appecut
#AppecutNerrys
#AppecutMax
#AppecutMaxNerrys
#CodAppecut
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#MinumanCoklatKurus
#KawalSeleraMakan
#Weightloss
#Selangor
#SeriKembangan
#Putrajaya
#Cyberjaya
#Puchong
#SungaiBuloh
#Bangi
#PuncakAlam
#BandarSaujanaPutra
#Damansara
#NegeriSembilan
#Seremban
#Senawang
#Nilai
#Kuching
#Melaka
#AyerKeroh
#JohorBahru
  • ๐— ๐—œ๐—ก๐—จ๐—  ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ฆ๐—”๐—–๐—›๐—˜๐—ง๐—ฆ ๐——๐—”๐—ก ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—๐—”๐—ฌ๐—” ๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ก ๐Ÿฐ.๐Ÿฎ ๐—ž๐—š ๐—ง๐—”๐—ก๐—ฃ๐—” ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐—”๐— ๐—”๐—ก.

    Wanita dan lelaki bekerjaya sering kali rasa susah nak kawal selera makan dan bersenam untuk turunkan berat badan kerana kesibukan kerja. Ini mengakibatkan mereka rasa rendah diri bila rakan sepejabat mula menegur tentang berat badan mereka yang makin naik.

    Appecut Max mampu kawal selera makan dan turunkan berat badan walaupun tanpa senaman. Sis ni berjaya turun 4.2 kg tanpa senaman. Semoga berjaya capai target yang diinginkannya.

    Jom dapatkan Appecut Max sekarang.
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Klik link di Bio atau WhatsApp ๐Ÿ“ฒย 01132384709
    .
    .
    .
    #Appecut
    #AppecutNerrys
    #AppecutMax
    #AppecutMaxNerrys
    #CodAppecut
    #AppecutKasiPecah
    #AppecutFeedback
    #AppecutMaxFeedback
    #MinumanCoklatKurus
    #KawalSeleraMakan
    #Weightloss
    #Selangor
    #SeriKembangan
    #Putrajaya
    #Cyberjaya
    #Puchong
    #SungaiBuloh
    #Bangi
    #PuncakAlam
    #BandarSaujanaPutra
    #Damansara
    #NegeriSembilan
    #Seremban
    #Senawang
    #Nilai
    #Kuching
    #Melaka
    #AyerKeroh
    #JohorBahru

  •  0  0  58 minutes ago
  • Never give up!!
.
Jom kita baca kisah Aziera ni.
.
"Saya juga dlu bermula sebagai seorang peserta kurus fit online coaching โค
.
Saya sendiri dari zaman belajar dulu bila stress makan, bila makan stresss ๐Ÿ˜‚ stress sebab berat naik ๐Ÿ˜Œ zmn bljr ptg suka turun padang. Bila balik dari padang singgah kafe beli teh ais, donut ๐Ÿ˜‚ Saya mengalami masalah period yg tidak teratur sehingga 3 ke 4 bulan tak period dan pernah 2 kali pergi klinik. Klinik pertama, doktor kata awak stress belajar ni tapi bila dah habis belajar pun tetap sama tak period ๐Ÿ˜‚
.
Pergi klinik lain lepas habis praktikal dan dinasihatkan utk turunkan berat. Ketika itu berat dah cecah angka 9 didepan ๐Ÿ˜ฑ
.
Cuba utk diet sendiri tanpa ilmu pemakanan yg sihat dgn amalkan diet tak makan malam ๐Ÿ˜‚ & alhamdulillah turun sedikit demi sedikit tapi period tetap tak datang utk tempoh berbulan bulan ๐Ÿ˜ช
.
Alhamdulillah ditemukan dgn KFOC, first month join dgn adanya ilmu pemakanan yg sihat, alhamdulillah period selepas 3 hari dlm program dan sampai sekarang konsisten period setiap bulan. 
Alhamdulillah. Thank you Allah. Thank you KFOC ๐Ÿ’ƒ".
.
Kalau kita nak, kita kena terus buat. Kalau sikit2 mcm mana nak dpt results kan.
.
Nak dapat results mcm aziera? Click link di bio ok. Jom sama2 sihat August nanti.
.
Xoxo,
Coach Wanee  0173758562
Kurus Fit Online Coaching
  • Never give up!!
    .
    Jom kita baca kisah Aziera ni.
    .
    "Saya juga dlu bermula sebagai seorang peserta kurus fit online coaching โค
    .
    Saya sendiri dari zaman belajar dulu bila stress makan, bila makan stresss ๐Ÿ˜‚ stress sebab berat naik ๐Ÿ˜Œ zmn bljr ptg suka turun padang. Bila balik dari padang singgah kafe beli teh ais, donut ๐Ÿ˜‚ Saya mengalami masalah period yg tidak teratur sehingga 3 ke 4 bulan tak period dan pernah 2 kali pergi klinik. Klinik pertama, doktor kata awak stress belajar ni tapi bila dah habis belajar pun tetap sama tak period ๐Ÿ˜‚
    .
    Pergi klinik lain lepas habis praktikal dan dinasihatkan utk turunkan berat. Ketika itu berat dah cecah angka 9 didepan ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Cuba utk diet sendiri tanpa ilmu pemakanan yg sihat dgn amalkan diet tak makan malam ๐Ÿ˜‚ & alhamdulillah turun sedikit demi sedikit tapi period tetap tak datang utk tempoh berbulan bulan ๐Ÿ˜ช
    .
    Alhamdulillah ditemukan dgn KFOC, first month join dgn adanya ilmu pemakanan yg sihat, alhamdulillah period selepas 3 hari dlm program dan sampai sekarang konsisten period setiap bulan.
    Alhamdulillah. Thank you Allah. Thank you KFOC ๐Ÿ’ƒ".
    .
    Kalau kita nak, kita kena terus buat. Kalau sikit2 mcm mana nak dpt results kan.
    .
    Nak dapat results mcm aziera? Click link di bio ok. Jom sama2 sihat August nanti.
    .
    Xoxo,
    Coach Wanee 0173758562
    Kurus Fit Online Coaching

  •  1  1  2 hours ago

Top #PuncakAlam Posts

  • Kita adalah titik-titik kecil yang terkorelasi oleh Alam Semesta. Duka mereka, duka kita. Sakit mereka, sakit kita. Doa mereka, doa kita.
~fiersa bersari
-
-
#puncakalam #alamindonesia #senjabercerita #langitsore #fiersabesari #kalimantantimur #anakgunung #senjaku#pejuangsenja #explore  #exploreindonesia #pendakiindonesia #pesonaindonesia #mytripmyadventure #pencintaalam  #pecintasenja #sajaksenja #alamnusantara #alamkita #pesonalamindonesia #senjadanpagi  #rindusenja #senjahujandanceritayangtelahusai #senjaindah #hijaualamku #lestarikanalam #penjelajahgunung  #penjelajah #potret #nyantai
  • Kita adalah titik-titik kecil yang terkorelasi oleh Alam Semesta. Duka mereka, duka kita. Sakit mereka, sakit kita. Doa mereka, doa kita.
    ~fiersa bersari
    -
    -
    #puncakalam #alamindonesia #senjabercerita #langitsore #fiersabesari #kalimantantimur #anakgunung #senjaku #pejuangsenja #explore #exploreindonesia #pendakiindonesia #pesonaindonesia #mytripmyadventure #pencintaalam #pecintasenja #sajaksenja #alamnusantara #alamkita #pesonalamindonesia #senjadanpagi #rindusenja #senjahujandanceritayangtelahusai #senjaindah #hijaualamku #lestarikanalam #penjelajahgunung #penjelajah #potret #nyantai

  •  477  18  20 June, 2020
  • Hi ๐๐š๐ฏ๐ฅ๐จ๐ฏ๐š ๐‹๐จ๐ฏ๐ž๐ซ! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. โฃ โ—๏ธโ—๏ธTempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadianโ—๏ธโ—๏ธ
โฃ
โ—๏ธโ—๏ธ๐๐ซ๐จ๐ฆ๐จ ๐๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐ง ๐“๐ž๐ซ๐š๐ฐ๐š๐ฅโ—๏ธโ—๏ธโฃ
๐ŸŽ‚9" Whole Pavlova - RM50โฃ
๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10โฃ
โฃ
Interested? Can DM me โœจโฃ
โฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley
  • Hi ๐๐š๐ฏ๐ฅ๐จ๐ฏ๐š ๐‹๐จ๐ฏ๐ž๐ซ! Onie start jual Pavlova dah sekarang ni. Lokasi delivery di Puncak Alam,Meru,Alam Budiman,Setia Alam,Desa Coalfields,Saujana Utama, Bukit Jelutong dan Shah Alam buat masa sekarang. โฃ โ—๏ธโ—๏ธTempahan mestilah 2 hari sebelum hari kejadianโ—๏ธโ—๏ธ
    โฃ
    โ—๏ธโ—๏ธ๐๐ซ๐จ๐ฆ๐จ ๐๐ซ๐ข๐œ๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ ๐๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ ๐š๐ง ๐“๐ž๐ซ๐š๐ฐ๐š๐ฅโ—๏ธโ—๏ธโฃ
    ๐ŸŽ‚9" Whole Pavlova - RM50โฃ
    ๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM10โฃ
    โฃ
    Interested? Can DM me โœจโฃ
    โฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley

  •  147  18  1 June, 2020
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi โค๏ธโฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.โฃ
โฃ
โฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ
  • Ce belanja satu emoji bila tengok gambar ni? Hihi โค๏ธโฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    Part paling best kalau pavlova ni adalah mendeko! Weekend ni kita rest dari ambik order. Letih minggu lepas pun masih tak hilang lagi. Tapi esok kita nak buat large pavlova. Rasa nak buat double pavlova untuk makan sendiri. Tengoklah kalau larat.โฃ
    โฃ
    โฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ

  •  134  29  13 June, 2020
  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha ๐Ÿคฃ Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu ๐ŸŒป

#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ#PavlovaShahAlam
  • Alhamdulillah. Done delivery 6" whole pavlova to birthday girl today. Kisah nak tulis word tu kan, i is memang jenis ketar tangan, first time buat sebenarnya,pastu boleh pulak kejap orang bank call, kejap org ni call,hahahhahahahhhahaha ๐Ÿคฃ Apapun,saya masih belajar, maaf kalau ada terkurang dari saya, saya jual dan semoga customer sy dimurahkan rezeki selalu ๐ŸŒป

    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃโฃโฃ#PavlovaShahAlam

  •  153  10  10 July, 2020
  • Mini Pavlova ๐ŸŒธ // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi ๐Ÿ™๐Ÿปโฃโฃ
โฃโฃ
โฃโฃ
p/s: Me fully booked until 14 June 2020 ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃ
โฃ
โฃ
โฃ
๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃ
โฃโฃโฃ
Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
#SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃ
โฃ
  • Mini Pavlova ๐ŸŒธ // First delivery!First ambik limited order dan tak sangka over limit pulak. Saya budak baru belajar. Kalau ada kekurangan saya mohon maaf ya semua. Saya jual. Dalam tempoh belajar lagi ๐Ÿ™๐Ÿปโฃโฃ
    โฃโฃ
    โฃโฃ
    p/s: Me fully booked until 14 June 2020 ๐Ÿ™๐Ÿป โฃ โฃ
    โฃ
    โฃ
    โฃ
    ๐Ÿš˜Delivery Charge luar Puncak Alam : RM5-RM10โฃโฃ (Delivery: Puncak Alam, Meru,Alam Budiman,Bukit Jelutong,Saujana Utama,Desa Coalfields & Shah Alam) Klang Valley (if available)โฃ
    โฃโฃโฃ
    Interested? Can DM me โœจโฃโฃโฃ
    โฃโฃโฃ
    #SayaJual #Pavlova #PuncakAlam #Meru #SetiaAlam #AlamBudiman #SaujanaUtama #DesaCoalfields #BukitJelutong #ShahAlam #KualaLumpur #Cheras #KlangValley โฃ#MiniPavlova #Pavlova โฃโฃ
    โฃ

  •  158  12  7 June, 2020