#ProdukKurusBerkesan Instagram Photos & Videos

ProdukKurusBerkesan - 45.5k posts

Hashtag Popularity

3.8
average comments
38
average likes

Latest #ProdukKurusBerkesan Posts

  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
.
.
Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan. 
.
Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu. 
.
Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
.
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Zuzana
📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.
  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
    .
    .
    Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan.
    .
    Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu.
    .
    Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    .
    •Meal plan makan 5 kali sehari
    •Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    •Group Coaching & One-On-One Coaching
    •Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    •COACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Zuzana
    📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.

  •  0  1  1 minute ago
  • .
.
Masya Allah sedapnya😋resepi kerabu ikan kembung. Simple je nak buat kan? Okay sok kita cuti boleh buat menu sihat untuk family😍

.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Mardiah
📱010-4026997 atau klik link di bio untuk daftar
  • .
    .
    Masya Allah sedapnya😋resepi kerabu ikan kembung. Simple je nak buat kan? Okay sok kita cuti boleh buat menu sihat untuk family😍

    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    •Meal plan makan 5 kali sehari
    •Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    •Group Coaching & One-On-One Coaching
    •Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    •COACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Mardiah
    📱010-4026997 atau klik link di bio untuk daftar

  •  2  1  56 minutes ago
  • Tiada yg mustahil
.
. WASSAP SEKARANG📲
www.wasap.my/60122037818 CKZI
http://Kulacococurv.wasap.my
https://chematcococurv.wasap.my
www.wasap.my/60125275376 Echah
www.wasap.my/60122503241 Yan
www.wasap.my/60123895457 Azza
www.wasap.my/60162624301 Acap

. 
#jomkurus#kempisperut
#kuruslangsing#kurusmurah#kurussihat
#nakkurusbadan#losyenkurus#tipskurus
#tipskuruscepat#kurus#nakkurus
#kurussebelumkahwin#sayanakkurus
#kuruskanbadan#dietsihat#kuruscantik
#ramping#kuruscarasihat#testimonikurus
#produkkurusberkesan#nakslim
#kurustanpaubat#kuruscantik#kurusputih
#cococurvselangor#cococurvputrajaya
#cococurvkualalumpur#cococurvipoh
#cococurvperak#cococurvtaiping
  • Tiada yg mustahil
    .
    . WASSAP SEKARANG📲
    www.wasap.my/60122037818 CKZI
    http://Kulacococurv.wasap.my
    https://chematcococurv.wasap.my
    www.wasap.my/60125275376 Echah
    www.wasap.my/60122503241 Yan
    www.wasap.my/60123895457 Azza
    www.wasap.my/60162624301 Acap

    .
    #jomkurus #kempisperut
    #kuruslangsing #kurusmurah #kurussihat
    #nakkurusbadan #losyenkurus #tipskurus
    #tipskuruscepat #kurus#nakkurus
    #kurussebelumkahwin#sayanakkurus
    #kuruskanbadan#dietsihat#kuruscantik
    #ramping#kuruscarasihat#testimonikurus
    #produkkurusberkesan#nakslim
    #kurustanpaubat#kuruscantik#kurusputih
    #cococurvselangor#cococurvputrajaya
    #cococurvkualalumpur#cococurvipoh
    #cococurvperak#cococurvtaiping

  •  5  0  1 hour ago
  • -
-
Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
-
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄  𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
-
:: Meal Plan Makan Harian
:: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
:: Group Coaching & One-On-One Coaching
:: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
:: COACH PERIBADI
-
-
Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
-
𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.
  • -
    -
    Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
    -
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
    𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
    Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
    -
    :: Meal Plan Makan Harian
    :: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    :: Group Coaching & One-On-One Coaching
    :: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
    :: COACH PERIBADI
    -
    -
    Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
    -
    𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
    𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
    𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
    𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
    𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
    𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
    𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
    -
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.

  •  0  1  6 hours ago
  • -
-
Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
-
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄  𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
-
:: Meal Plan Makan Harian
:: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
:: Group Coaching & One-On-One Coaching
:: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
:: COACH PERIBADI
-
-
Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
-
𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.
  • -
    -
    Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
    -
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
    𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
    Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
    -
    :: Meal Plan Makan Harian
    :: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    :: Group Coaching & One-On-One Coaching
    :: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
    :: COACH PERIBADI
    -
    -
    Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
    -
    𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
    𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
    𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
    𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
    𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
    𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
    𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
    -
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.

  •  10  1  6 hours ago
  • Korang makan nasi lauk apa hari ni dan hari2 lain? Sebab akak hari2 makan lauk macam ni kalau masak dekat rumah. 

Di sebabkan lauk macam ni lah akak turun berat 20kg kalau korang nak tahu dan sebab tu akak kata mealplan surikurus ni berhantu, bukan sikit hantunya tapi banyak👻 makan sedap hari2 tapi turun berat🤣

KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0145470510
☑️ Turun Berat 5-50kg
☑️ Group Coachinh Wanita Sahaja
☑️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
☑️ Coaching Group yang supportive
☑️ Kelas Kurus Online
☑️ Food Diary Checking, Reward
☑️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat Bagi Yang Ikut Guideline
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa Stress
❌ Tak Wajib Masak/eat clean
❌ Tak Wajib Bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Makan Nasi Setiap Hari
☑️ Boleh Makan Masakan Melayu
.
.
START NOW📲0145470510
30 DAYS TRAIL AVAILABLE.
❤️ Herbalife Coach
❤️ Online weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#Teamsurikurus
#ProgramKurus30hari
#Coachkurusonline
#Herbalifecoachmalaysia
#Herbalifemalaysia
  • Korang makan nasi lauk apa hari ni dan hari2 lain? Sebab akak hari2 makan lauk macam ni kalau masak dekat rumah.

    Di sebabkan lauk macam ni lah akak turun berat 20kg kalau korang nak tahu dan sebab tu akak kata mealplan surikurus ni berhantu, bukan sikit hantunya tapi banyak👻 makan sedap hari2 tapi turun berat🤣

    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0145470510
    ☑️ Turun Berat 5-50kg
    ☑️ Group Coachinh Wanita Sahaja
    ☑️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ☑️ Coaching Group yang supportive
    ☑️ Kelas Kurus Online
    ☑️ Food Diary Checking, Reward
    ☑️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun Berat Bagi Yang Ikut Guideline
    .
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa Stress
    ❌ Tak Wajib Masak/eat clean
    ❌ Tak Wajib Bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Makan Nasi Setiap Hari
    ☑️ Boleh Makan Masakan Melayu
    .
    .
    START NOW📲0145470510
    30 DAYS TRAIL AVAILABLE.
    ❤️ Herbalife Coach
    ❤️ Online weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #Teamsurikurus
    #ProgramKurus30hari
    #Coachkurusonline
    #Herbalifecoachmalaysia
    #Herbalifemalaysia

  •  14  1  6 hours ago
  • For those of you who are looking to get flawless, healthy and brighter skin. #herbalifeskin is for you. 😊 Get the  #FlawlessSkinTrial now. Result guarantee in 7days! 
.
.
What you will get inside the trial kit? 
Inner Nutrition: Aloe Vera drink for  digestive cleanse. Great for skin. Clean gut=Clean skin.

Outer Nutrition: #herbalifemask #herbalifeberryscrub its a daily Scrub.
 After 7days you will fall madly in love with your skin.

Start today and get FREE awesome mystery gift. 🎁😊
Click wasap link on IG bio to get the trialkit today. #herbalifecoaches #hubbywifeyteam
  • For those of you who are looking to get flawless, healthy and brighter skin. #herbalifeskin is for you. 😊 Get the #FlawlessSkinTrial now. Result guarantee in 7days!
    .
    .
    What you will get inside the trial kit?
    Inner Nutrition: Aloe Vera drink for digestive cleanse. Great for skin. Clean gut=Clean skin.

    Outer Nutrition: #herbalifemask #herbalifeberryscrub its a daily Scrub.
    After 7days you will fall madly in love with your skin.

    Start today and get FREE awesome mystery gift. 🎁😊
    Click wasap link on IG bio to get the trialkit today. #herbalifecoaches #hubbywifeyteam

  •  8  1  7 hours ago
  • Habaq siap-siap la na. Kami memang tak da caj yuran coaching ka apa. Bayar ikut pakej product yang hangpa pilih then kami bantu untuk penggunaan product secara optimum selama 30 hari.
.
Lepas 30 hari, nak rejoin balik ka atau nak berehat dulu ka, boleh ja. Tapi kebanyakkan rejoin sbb dalam 30hari pun turun ber kg2 jugak dan enjoy sangat dok dalam group. Dan yang penting semua seronok dengan ilmu dan tips yang depa belajaq.
.
Cakap dulu siap-siap, supaya takde rasa tertipu ke, caj selindung ke, sebab ni memang nak bantu untuk turun berat badan dengan mengamalkan pemakanan secara yang sihat.
.
Kot ada lagi yang tak jelas, jangan segan mai wasap kami tau. Kami suka kalau banyak-banyak tanya ni. Janji hangpa faham dan puas hati. Boleh na.
.
Sayang semua.
.
.
============================
.
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Habaq siap-siap la na. Kami memang tak da caj yuran coaching ka apa. Bayar ikut pakej product yang hangpa pilih then kami bantu untuk penggunaan product secara optimum selama 30 hari.
    .
    Lepas 30 hari, nak rejoin balik ka atau nak berehat dulu ka, boleh ja. Tapi kebanyakkan rejoin sbb dalam 30hari pun turun ber kg2 jugak dan enjoy sangat dok dalam group. Dan yang penting semua seronok dengan ilmu dan tips yang depa belajaq.
    .
    Cakap dulu siap-siap, supaya takde rasa tertipu ke, caj selindung ke, sebab ni memang nak bantu untuk turun berat badan dengan mengamalkan pemakanan secara yang sihat.
    .
    Kot ada lagi yang tak jelas, jangan segan mai wasap kami tau. Kami suka kalau banyak-banyak tanya ni. Janji hangpa faham dan puas hati. Boleh na.
    .
    Sayang semua.
    .
    .
    ============================
    .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  2  1  7 hours ago
  • Kitorang cikgu2 jabatan pendidikan umum tak pernah buat air masa potluck. So semalam tu 1st time. Haa ni sesi membawang lah ni😂😂😂
.
Sekali 5 air yang keluar weh😅🤦🏻‍♀️
.
Program KURUS 30 HARI
100% ONLINE
Paling MUDAH & BERKESAN
📲01119716995
⚫️ Herbalife Coach 
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Kitorang cikgu2 jabatan pendidikan umum tak pernah buat air masa potluck. So semalam tu 1st time. Haa ni sesi membawang lah ni😂😂😂
    .
    Sekali 5 air yang keluar weh😅🤦🏻‍♀️
    .
    Program KURUS 30 HARI
    100% ONLINE
    Paling MUDAH & BERKESAN
    📲01119716995
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  25  1  7 hours ago
  • Macam heloook jer.
Jarang berkenan barang2 kemas ni.
Tapi hat ni macam capture my eyes.
.
Bawak tido dulu, kalau termimpi, kena buka tabung ayam yang baru ler.
.
Orang kata kena berangan dulukan, pastu work for it. If you can dream it, you can achieve it.
Let’s work for it!
.
#herbalifeWorkingMom
#TeamSuriKurus
#JomKurusSihatCantik
#ProgramKurus30Hari
  • Macam heloook jer.
    Jarang berkenan barang2 kemas ni.
    Tapi hat ni macam capture my eyes.
    .
    Bawak tido dulu, kalau termimpi, kena buka tabung ayam yang baru ler.
    .
    Orang kata kena berangan dulukan, pastu work for it. If you can dream it, you can achieve it.
    Let’s work for it!
    .
    #herbalifeWorkingMom
    #TeamSuriKurus
    #JomKurusSihatCantik
    #ProgramKurus30Hari

  •  6  1  9 hours ago
  • Mulut orang kan, bukan bleh p katup. Bagus sis ni just ignore the negativity dan terus focus pada kesihatan.
.
Alhamdulillah, ketara sangat perubahan. Dah macam dua orang berbeza ye.
.
Jom mulakan program korang disini!
.
.
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Mulut orang kan, bukan bleh p katup. Bagus sis ni just ignore the negativity dan terus focus pada kesihatan.
    .
    Alhamdulillah, ketara sangat perubahan. Dah macam dua orang berbeza ye.
    .
    Jom mulakan program korang disini!
    .
    .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  10  1  20 hours ago
  • PILIH HABIT SIHAT YANG LEBIH BAIK

Habit baru akan create kita yang baru & lifestyle yang baru. Pilih habit yang lebih sihat, baik, & positif.

Siapa sini ada azam nak create NEW ME tahun ini?? Komen NAK.

📍𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄
FOLLOW IG @noorsyazana_coach untuk lebih info dan tips sihat yang bermanfaat!.

~ Coach Nana 🧕🏻
8 Years Coach Turun Berat Badan.
📲 0126111326  Klik Link Di Bio IG @noorsyazana_coach untuk detail program.

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎.
🔹KURUS DENGAN SIHAT.
🔹Turun 5KG-30KG Tahun Ini
🔹Meal Plan Sihat Disediakan.
🔹Group & Personal Coaching
🔹Info+Ilmu+Tips Kurus secara sihat
🔹COACH PERIBADI
.
#CabaranKurusOnline
#HerbaChampionTeam 
#CoachKurusOnline
  • PILIH HABIT SIHAT YANG LEBIH BAIK

    Habit baru akan create kita yang baru & lifestyle yang baru. Pilih habit yang lebih sihat, baik, & positif.

    Siapa sini ada azam nak create NEW ME tahun ini?? Komen NAK.

    📍𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄
    FOLLOW IG @noorsyazana_coach untuk lebih info dan tips sihat yang bermanfaat!.

    ~ Coach Nana 🧕🏻
    8 Years Coach Turun Berat Badan.
    📲 0126111326 Klik Link Di Bio IG @noorsyazana_coach untuk detail program.

    𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎.
    🔹KURUS DENGAN SIHAT.
    🔹Turun 5KG-30KG Tahun Ini
    🔹Meal Plan Sihat Disediakan.
    🔹Group & Personal Coaching
    🔹Info+Ilmu+Tips Kurus secara sihat
    🔹COACH PERIBADI
    .
    #CabaranKurusOnline
    #HerbaChampionTeam
    #CoachKurusOnline

  •  10  1  22 hours ago
  • Siapa ada sindrom yang sama macam ne?Aku pun kadang gini juga.Tapi it’s okey start sahaja semula.
.
Never too late to start.Let’s go grab your pakej kurus today.
.
.
📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
(Follow @lynda_coachhbl)
  • Siapa ada sindrom yang sama macam ne?Aku pun kadang gini juga.Tapi it’s okey start sahaja semula.
    .
    Never too late to start.Let’s go grab your pakej kurus today.
    .
    .
    📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
    (Follow @lynda_coachhbl)

  •  15  3  22 hours ago
  • MASIH RAGU-RAGU DENGAN MILA COKLAT OAT?
.
.
Meh sini nak share. Mila oat ada SIJIL HALAL, LAB TEST menunjukkan Mila 110 kalori sahaja, bukan cakap kosong, dan dapat PENGKELASAN MAKANAN KKM
.
Consume la Mila tanpa ragu-ragu. InsyaaAllah kami daripada Allura cuba bagi yang terbaik😄
Bahan-bahan dalam Mila pun semua tercetak dibelakang kotak. Sebab produk kita submit kkm, memang semua bahan ada baru lepas
.
.
Berminat nak cuba Mila? Boleh whatsapp 017-6756139 / click link pada bio. 

.
#kurusdarirumah #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussebelumkahwin #dietsihat #dietseimbang #tipskuruscepat #kurussihat #produkkurusberkesan  #kawalseleramakan #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #dietmudah #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep  #dietkalori #dietfood #intermittentfasting  #intermittenfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpalapar #dietmalaysia #kurussihat #kurustanpaberlapar #dietfood  #kalorimakanan #dietkalorimalaysia #milacoklatklang
  • MASIH RAGU-RAGU DENGAN MILA COKLAT OAT?
    .
    .
    Meh sini nak share. Mila oat ada SIJIL HALAL, LAB TEST menunjukkan Mila 110 kalori sahaja, bukan cakap kosong, dan dapat PENGKELASAN MAKANAN KKM
    .
    Consume la Mila tanpa ragu-ragu. InsyaaAllah kami daripada Allura cuba bagi yang terbaik😄
    Bahan-bahan dalam Mila pun semua tercetak dibelakang kotak. Sebab produk kita submit kkm, memang semua bahan ada baru lepas
    .
    .
    Berminat nak cuba Mila? Boleh whatsapp 017-6756139 / click link pada bio.

    .
    #kurusdarirumah #plussizemalaysia #kuruslangsing #kurussebelumkahwin #dietsihat #dietseimbang #tipskuruscepat #kurussihat #produkkurusberkesan #kawalseleramakan #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #dietmudah #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietkalori #dietfood #intermittentfasting #intermittenfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpalapar #dietmalaysia #kurussihat #kurustanpaberlapar #dietfood #kalorimakanan #dietkalorimalaysia #milacoklatklang

  •  9  0  23 hours ago
  • 😍😍#kuruslepasbersalin 
.
✔️Turun 5-50kg & shaping.
🍚Boleh makan nasi.
🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
❌Tak wajib eat clean.
❌Tak wajib senaman.
❌Tak boleh berlapar.
❌Tak wajib masak.
.
•PROGRAM KURUS 30 HARI
•Online Coaching Paling Mudah
🔥Efektif & Sesuai utk Orang yang sibuk
.
#kitajagakita💕 
#teamsurikurus
#herbalifecoachkurus
  • 😍😍 #kuruslepasbersalin
    .
    ✔️Turun 5-50kg & shaping.
    🍚Boleh makan nasi.
    🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
    ❌Tak wajib eat clean.
    ❌Tak wajib senaman.
    ❌Tak boleh berlapar.
    ❌Tak wajib masak.
    .
    •PROGRAM KURUS 30 HARI
    •Online Coaching Paling Mudah
    🔥Efektif & Sesuai utk Orang yang sibuk
    .
    #kitajagakita💕
    #teamsurikurus
    #herbalifecoachkurus

  •  3  1  23 hours ago
  • Next week is FAST TRACK tau. 😍🔥🔥🔥

============================

❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline

KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Next week is FAST TRACK tau. 😍🔥🔥🔥

    ============================

    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    .
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline

    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  48  1  13 August, 2020

Top #ProdukKurusBerkesan Posts

  • TAK SANGKA DAPAT TURUN 10 KG DENGAN LEPTOS FLUSH 🎉
.
Ramai beritahu bila umur dah bertambah, Makin Susah untuk Turun Berat Badan
.
Lepas minum Leptos Flush, tak sangka berat badan dapat turun 10kg
.
Makin best, tak perlu Minum Leptos Flush hari-hari. Seminggu hanya ambil 2-3 sachet sahaja.
.
Badan lebih ringan, muka pun nampak lebih muda 😘.
.
Nak Cuba Leptos Flush, boleh wasap ke 011-2739 2799
.
Sekarang ada Promosi Merdeka dapat lagi Free Postage, Free Shaker dan Free Panduan Kurrrus tau 💕

#leptosflushmelaka #detoksdiet #produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusselamat #detox #supplementkesihatan #leptosflushkl #leptosflushkedah #dietsihat #gemukbadan #perutbuncit #seleramakan #beratbadan #nakkurus #sakitlutut #sakitperut #kurusdenganselamat #kurustanpalapar #elissmalaysia #buanglemak #kurussihat #kurusselamat #tipkurus #bakarkalori #beratideal #turunberat #pembakarlemak #sihat #kembalimuda
  • TAK SANGKA DAPAT TURUN 10 KG DENGAN LEPTOS FLUSH 🎉
    .
    Ramai beritahu bila umur dah bertambah, Makin Susah untuk Turun Berat Badan
    .
    Lepas minum Leptos Flush, tak sangka berat badan dapat turun 10kg
    .
    Makin best, tak perlu Minum Leptos Flush hari-hari. Seminggu hanya ambil 2-3 sachet sahaja.
    .
    Badan lebih ringan, muka pun nampak lebih muda 😘.
    .
    Nak Cuba Leptos Flush, boleh wasap ke 011-2739 2799
    .
    Sekarang ada Promosi Merdeka dapat lagi Free Postage, Free Shaker dan Free Panduan Kurrrus tau 💕

    #leptosflushmelaka #detoksdiet #produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusselamat #detox #supplementkesihatan #leptosflushkl #leptosflushkedah #dietsihat #gemukbadan #perutbuncit #seleramakan #beratbadan #nakkurus #sakitlutut #sakitperut #kurusdenganselamat #kurustanpalapar #elissmalaysia #buanglemak #kurussihat #kurusselamat #tipkurus #bakarkalori #beratideal #turunberat #pembakarlemak #sihat #kembalimuda

  •  146  0  11 August, 2020
  • SIAPA LG KT SINI GENG #coffeelovers ? 🙋🏻‍♀️ KINI U ALL BOLEH ENJOY MOCHA KEGEMARAN U ALL, & #fightagainstcorona at the same time!🤩
_

Bagus kannn? Tak payah drive thru or order delivery lagi dah.. buat sendiri, lagi jimat, cepat dan paling penting boleh lawan virus jahat! 💪🏻💪🏻👏🏻
_

Nak lebih info, boleh komen PM atau DM! 
Enjoy a healthier coffee today! 
#malaysiakini #meletop #kitajagakita #malaysiaboleh #barista #dolgonacoffee #dolgonacoffeemalaysia #tiktok #stayathome #kitajagakita #wawazainal #mirafilzah #nadzainal #nabilarazali #malaysialockdown #sekkitojangepecoh #gapoever #nakkurus #johorbahru #audelawonderwoman #produkkurusberkesan #bajuraya2020 #kkm #covid19 #coronavirus
  • SIAPA LG KT SINI GENG #coffeelovers ? 🙋🏻‍♀️ KINI U ALL BOLEH ENJOY MOCHA KEGEMARAN U ALL, & #fightagainstcorona at the same time!🤩
    _

    Bagus kannn? Tak payah drive thru or order delivery lagi dah.. buat sendiri, lagi jimat, cepat dan paling penting boleh lawan virus jahat! 💪🏻💪🏻👏🏻
    _

    Nak lebih info, boleh komen PM atau DM!
    Enjoy a healthier coffee today!
    #malaysiakini #meletop #kitajagakita #malaysiaboleh #barista #dolgonacoffee #dolgonacoffeemalaysia #tiktok #stayathome #kitajagakita #wawazainal #mirafilzah #nadzainal #nabilarazali #malaysialockdown #sekkitojangepecoh #gapoever #nakkurus #johorbahru #audelawonderwoman #produkkurusberkesan #bajuraya2020 #kkm #covid19 #coronavirus

  •  165  55  27 March, 2020
  • Peha rasa kurus sebab seluar dah loose, tak sedar dah turun 6kg! 😍😍😍 Wow.  Bestkannn mcm ni? Sape lagi yg ada masalah peha degil suka kumpul lemak? 😌😌 Nak selimkan peha? Jom kita bantu, bertindak segera SKRG! 
_

Grab promo FIT RAYA last day hari ni😍😍😍 Jom jom. PM skrg! Link in bio. 📸 : @audela.ayush

#audela #audelajb #makingyouyoungerandhealthiereveryday #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #nakkurus #jk1M #jomkurus #petuakurus #rahsiakurus #kopikurus #viral #lawakmalaysia #gengsukamakan #cikgucikgu #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusdarirumah #produkkurusselamat #kurustanpaberlapar #mochafit #nadzainal #wawazainal #neelofa  #resepisedap #resepibonda #resepiibu #kuruscepat #kopikurusviral
  • Peha rasa kurus sebab seluar dah loose, tak sedar dah turun 6kg! 😍😍😍 Wow. Bestkannn mcm ni? Sape lagi yg ada masalah peha degil suka kumpul lemak? 😌😌 Nak selimkan peha? Jom kita bantu, bertindak segera SKRG!
    _

    Grab promo FIT RAYA last day hari ni😍😍😍 Jom jom. PM skrg! Link in bio. 📸 : @audela.ayush

    #audela #audelajb #makingyouyoungerandhealthiereveryday #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #nakkurus #jk1M #jomkurus #petuakurus #rahsiakurus #kopikurus #viral #lawakmalaysia #gengsukamakan #cikgucikgu #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusdarirumah #produkkurusselamat #kurustanpaberlapar #mochafit #nadzainal #wawazainal #neelofa #resepisedap #resepibonda #resepiibu #kuruscepat #kopikurusviral

  •  162  54  1 June, 2020
  • Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 018 357 4353
  • Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
    (+)Hisap je macam gula gula
    (+)senang bawa
    (+)sedap,rasa buah oren
    (+)selamat ,dah buat labtest
    (+)Takda side effect macam cirit , menggigil
    (+)kawal selera makan
    (+)banyak testimoni diterima.
    .
    .
    nak order/ pertanyaan
    Whatsapp +6 018 357 4353

  •  118  1  1 January, 2018
  • Semuanya bermula daripada diri kita sendiri.
Jika kita benar2 nak capai berat dan body yang diidamkan semestinya kena kuat semangat dan mindset kena tanamkan yang "aku boleh"
.
Kita nak bina lemak tu pun makan proses berbulan dan bertahun, so kita tak boleh nak expect lemak2 tu akan hilang dalam masa sehari.
.
Asalkan ada tindakan, ia akan berkurangan.
.
Yang penting,
Jangan berputus asa!
.
Yeahhhh
YOU can do it !
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Cepat2 pm kami😘
.
📲Whatsapp➡️ 011-12174889
#Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusberkesan #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight #tipslossweight #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
  • Semuanya bermula daripada diri kita sendiri.
    Jika kita benar2 nak capai berat dan body yang diidamkan semestinya kena kuat semangat dan mindset kena tanamkan yang "aku boleh"
    .
    Kita nak bina lemak tu pun makan proses berbulan dan bertahun, so kita tak boleh nak expect lemak2 tu akan hilang dalam masa sehari.
    .
    Asalkan ada tindakan, ia akan berkurangan.
    .
    Yang penting,
    Jangan berputus asa!
    .
    Yeahhhh
    YOU can do it !
    .
    .
    Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Cepat2 pm kami😘
    .
    📲Whatsapp➡️ 011-12174889
    #Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusberkesan #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight #tipslossweight #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct

  •  116  6  28 March, 2017