#PostageSeluruhMalaysia Instagram Photos & Videos

PostageSeluruhMalaysia - 177.3k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
40.1
average likes

Latest #PostageSeluruhMalaysia Posts

  • .
Mulakan pagi anda dengan rutin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.. Bila customer tanya dira apa rutin penjagaan kulit wajah dira setiap hari? Semestinya dengan Products dari Aina Skincare. 😍
.
Bagi customer dira yang berminat dengan Products dari Aina Skincare boleh whatsapp Dira terus okayh 😊
.
Tips penggunaan yang berkesan dira akan share dengan customer dira & tips kecantikan juga. Ruginyaaa siapa tak jadi customer dira kan😊
.
Dira 📲 011-63369224 
.
#ainaserum #ainacleanser #ainasunscreen #ainaserumkedah #ainaserumpulaupinang #ainaserummelaka #ainaserumperak #ainaserumperlis #ainaserumkl #ainaserumkelantan #ainaserumpasirgudang #ainaserumjohor #ainaserumseremban #ainaserumserawak #ainaserumsabah #ainaserumselangor #availablestock #postageseluruhmalaysia #availablefororder #availablestock
  • .
    Mulakan pagi anda dengan rutin penjagaan kulit wajah yang betul serta berterusan.. Bila customer tanya dira apa rutin penjagaan kulit wajah dira setiap hari? Semestinya dengan Products dari Aina Skincare. 😍
    .
    Bagi customer dira yang berminat dengan Products dari Aina Skincare boleh whatsapp Dira terus okayh 😊
    .
    Tips penggunaan yang berkesan dira akan share dengan customer dira & tips kecantikan juga. Ruginyaaa siapa tak jadi customer dira kan😊
    .
    Dira 📲 011-63369224
    .
    #ainaserum #ainacleanser #ainasunscreen #ainaserumkedah #ainaserumpulaupinang #ainaserummelaka #ainaserumperak #ainaserumperlis #ainaserumkl #ainaserumkelantan #ainaserumpasirgudang #ainaserumjohor #ainaserumseremban #ainaserumserawak #ainaserumsabah #ainaserumselangor #availablestock #postageseluruhmalaysia #availablefororder #availablestock

  •  0  0  2 minutes ago
  • GOOD MORNING ❤️❤️❤️MENGGUNAKAN KUASA CLEANSER & SCRUB 🔥🔥 TERUS MENINGGAL TINY BUMP TU😆
-
-
Kandungan dalam Cleanser bougas ada coconut oil & virgin oil memang bagus lah untuk melembut,membersihkan kulit , melembapkan kulit , kaya dengan vitamin dan anti- aging 😍
-
-
Kandungan scrub pulak ada cera alba yang bagus untuk bersihkan pori & hilangkan jerawat pasir !
-
-
Kalau  mau hilangkan tiny bump berbenjol benjol di dahi tu mari lah cuba dua item yang HOTZSS ni !
-
-
READY STOCK YUGAISS 📲 WHATSAPP 01119052237 atau tekan link di bio😘
🚙  COD TAWAU SABAH
🎁 FREE GIFT AVAILABLE
🇲🇾 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
  • GOOD MORNING ❤️❤️❤️MENGGUNAKAN KUASA CLEANSER & SCRUB 🔥🔥 TERUS MENINGGAL TINY BUMP TU😆
    -
    -
    Kandungan dalam Cleanser bougas ada coconut oil & virgin oil memang bagus lah untuk melembut,membersihkan kulit , melembapkan kulit , kaya dengan vitamin dan anti- aging 😍
    -
    -
    Kandungan scrub pulak ada cera alba yang bagus untuk bersihkan pori & hilangkan jerawat pasir !
    -
    -
    Kalau mau hilangkan tiny bump berbenjol benjol di dahi tu mari lah cuba dua item yang HOTZSS ni !
    -
    -
    READY STOCK YUGAISS 📲 WHATSAPP 01119052237 atau tekan link di bio😘
    🚙 COD TAWAU SABAH
    🎁 FREE GIFT AVAILABLE
    🇲🇾 POSTAGE SELURUH MALAYSIA

  •  2  1  57 minutes ago
  • Promo produk Spa.
.
Body Butter
Body Scrub
.
Nak badan bau wangi tak?
🤩🤩🤩
.
#Original JRM
.
Wassap .❤️📱0122426188
Wassap .❤️📱0122426188 Wassap .❤️📱0122426188
.
#cod
📍 KL Area  Setapak  Batu Caves  Wangsa Maju  Melawati  TTwangsa  Setiawangsa  Ampang  Gombak  Sentul  Keramat AU ✈ Postage
.
#jamuratumalaya
#legasijrmampang
#agenkualalumpur #agengombak  # #postageseluruhmalaysia  #masalahwanita 
#mustanir #kurmadhuha #royalv #marjane #bondarozitaibrahim #zinnia #pencucimuka #kulitlembab #kulitcantik #sayajual #kedaionline #jrmonline #mandian #gelmandianbidara  #bodybutter #bodyscrub #spa #kulitcantik
  • Promo produk Spa.
    .
    Body Butter
    Body Scrub
    .
    Nak badan bau wangi tak?
    🤩🤩🤩
    .
    #Original JRM
    .
    Wassap .❤️📱0122426188
    Wassap .❤️📱0122426188 Wassap .❤️📱0122426188
    .
    #cod
    📍 KL Area Setapak Batu Caves Wangsa Maju Melawati TTwangsa Setiawangsa Ampang Gombak Sentul Keramat AU ✈ Postage
    .
    #jamuratumalaya
    #legasijrmampang
    #agenkualalumpur #agengombak # #postageseluruhmalaysia #masalahwanita
    #mustanir #kurmadhuha #royalv #marjane #bondarozitaibrahim #zinnia #pencucimuka #kulitlembab #kulitcantik #sayajual #kedaionline #jrmonline #mandian #gelmandianbidara #bodybutter #bodyscrub #spa #kulitcantik

  •  6  0  3 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  0  0  5 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  0  0  5 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  0  0  5 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  1  0  5 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  1  0  5 hours ago
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻 

. 
Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
.
🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
.
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
.🚗COD SETIAP HARI
.
📮POSTAGE SETIAP HARI
. 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide 
COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
#vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam 

📍 Self pickup
Fantasy Jungle Food Gombak
  • Jangan cepat putus asa 💪🏻 setiap masalah mesti ada jalan 😻

    .
    Saya Aneesa Sufia pakar kecantikan anda👩Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
    ID AGENT : VSL ID 02-29🔑
    .
    🔥Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇🏻
    .
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    CLICK📲 Www.wasap.my/0189743267
    .🚗COD SETIAP HARI
    .
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    . 💖Neesa Jual 💖Neesa Guide
    COD▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    GOMBAK ➡️SRI GOMBAK➡️KEPONG➡️SELAYANG➡️DAMANSARA➡️SETAPAK➡️SENTUL➡️BATU MUDA
    #vslgombak #vslkepong #vslselayang #vslbatucaves #vslsrigombak #vslgreenwood #vslsetapak #vsldamansaradamai #vsldamansara #vslselangor #vslmalaysia #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vsljelitasepanjangusia #vslcantik #vslmembantu #agentsahvsl #foreveryoung #postageseluruhmalaysia #vslteamweenrose #vslkualalumpur #vslshahalam

    📍 Self pickup
    Fantasy Jungle Food Gombak

  •  1  0  5 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters
  • Jealous tengok kulit orang makin hari makin cantik 😌

    Tengok kulit orang makin lama makin flawless, tapi kenapa muka sendiri makin hari makin teruk? Padahal dah try bermacam produk mahal.

    Tahu tak kenapa? Sebab korang tak konsisten, even pakai produk nilai beribu pun if tak konsisten memang takde result. Cuba tengok testimoni #DemicaSerum and #DemicaWhiteningLotion ni. Harga murah je tapi kenapa kesan WOW? Sebab dia konsisten ❤️

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #demicanewedition #DemicaOotd #Demicabengkung #Demicametalbolismbooster #DemicaSquad #demicadihati #demicalover #Demicaselangor #Demicaserendah #Demicahuluselangor #demicarawang #demicaRasa #demicaKKB #demicaantaragapi #postageavailable✔️ #postageseluruhmalaysia #teammimifighters #teamfirdaniefighters #Teamlieyamarvel #teammimigojes #teamgojesfighters

  •  0  0  6 hours ago

Top #PostageSeluruhMalaysia Posts

  • ❗️😱 7 sebab anda perlukan supplements: ✅Badan memerlukan dos yang tinggi bagi sesetengah nutrients
✅Buah-buahan & sayuran mungkin terjejas atau tercemar
✅Gaya hidup yang tidak sihat ✅Makan mengikut selera rasa
✅Gangguan penyerapan nutrisi dari makanan
✅Kehilangan nutrients dari badan ✅Pencemaran alam sekitar 🙆🏻‍♀️ Dah ambil vitamins anda harini? Kalau belum lagi jomlah order dengan saya harini. Vitamins/Supplements adalah makanan tambahan yang bantu untuk lengkapkan diet harian anda dengan membekalkan nutrients yang cukup untuk kesihatan badan & kecantikan secara menyeluruh (kulit, kuku, rambut & etc.) Boleh DM saya terus untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee. Bukan je supplements, Shaklee jgk ada skincare, home care & hair care 😉 Saya sendiri menggunakan kesemua produk-produk tersebut since 2016. 
Saya juga mengikuti kursus & kelas nutrisi oleh pakar nutrisi & doktor. Apa2 guidance & consultations juga dirujuk kepada pakar terlebih dahulu. I AM YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR. Pastikan pengedar Shaklee anda yang sah, berpengalaman & berpengetahuan yang meluas dalam perkara tersebut 💕

Boleh follow ig: @arifahealthybeautydiet.shaklee jgk untuk maklumat lebih lanjut ✨

#shaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #sayajualshaklee #setcantikshaklee #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setsihatshaklee #setkurusshaklee #setgainweight #setrambutgugurshaklee #resvshaklee #vivixshaklee #youthskincareshaklee #cyberjaya #putrajaya #pengedarsahshaklee #postageseluruhmalaysia
  • ❗️😱 7 sebab anda perlukan supplements: ✅Badan memerlukan dos yang tinggi bagi sesetengah nutrients
    ✅Buah-buahan & sayuran mungkin terjejas atau tercemar
    ✅Gaya hidup yang tidak sihat ✅Makan mengikut selera rasa
    ✅Gangguan penyerapan nutrisi dari makanan
    ✅Kehilangan nutrients dari badan ✅Pencemaran alam sekitar 🙆🏻‍♀️ Dah ambil vitamins anda harini? Kalau belum lagi jomlah order dengan saya harini. Vitamins/Supplements adalah makanan tambahan yang bantu untuk lengkapkan diet harian anda dengan membekalkan nutrients yang cukup untuk kesihatan badan & kecantikan secara menyeluruh (kulit, kuku, rambut & etc.) Boleh DM saya terus untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee. Bukan je supplements, Shaklee jgk ada skincare, home care & hair care 😉 Saya sendiri menggunakan kesemua produk-produk tersebut since 2016.
    Saya juga mengikuti kursus & kelas nutrisi oleh pakar nutrisi & doktor. Apa2 guidance & consultations juga dirujuk kepada pakar terlebih dahulu. I AM YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR. Pastikan pengedar Shaklee anda yang sah, berpengalaman & berpengetahuan yang meluas dalam perkara tersebut 💕

    Boleh follow ig: @arifahealthybeautydiet.shaklee jgk untuk maklumat lebih lanjut ✨

    #shaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #sayajualshaklee #setcantikshaklee #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setsihatshaklee #setkurusshaklee #setgainweight #setrambutgugurshaklee #resvshaklee #vivixshaklee #youthskincareshaklee #cyberjaya #putrajaya #pengedarsahshaklee #postageseluruhmalaysia

  •  170  6  11 June, 2020
  • Siapa kata berat stuck 80kg dah susah nak turun?
Siapa kata semua supplement herba tak jadi?
.
Eh, salah tu… Tengok macam Cik Malhidah –masih anak dara dan berumur 26tahun. Cik Malhidah mulakan niat nak kurus sebab die kurang keyakinan dan semua baju dah ketat.
.
Lepas consume herba pembakar lemak Humaira Pure Herbs, beliau dapat capai turun 8kg sebulan pertama, dan sekarang selepas 6bulan berjaya turun 20kg! Hebat Cik Malhidah ni…
.
Berapa ramai antara anda yang nak turunkan berat badan sebab dah hilang keyakinan diri? Dapatkan penerangan PERCUMA daripada saya sekarang dengan untuk belajar strategi yg betul dr Humaira Pure Herbs.
.
Nak cuba juga boleh whatsapp 📳+60124906945 atau klik shj link di bio😊
.
#humairapureherbs
#detoksdanrawatdalaman
#kuruscepatsihat #kuruscepat
#mudahnyakuruslepasbersalin #juskurma #jusdelima #juslepaspantang #humairapureherbsipoh #buangtoksin #bakarlemak #kurusselamat #codipoh #juswanita #ikhtiarhamil #detox #buangtoksin #agentwanted #postageseluruhmalaysia
  • Siapa kata berat stuck 80kg dah susah nak turun?
    Siapa kata semua supplement herba tak jadi?
    .
    Eh, salah tu… Tengok macam Cik Malhidah –masih anak dara dan berumur 26tahun. Cik Malhidah mulakan niat nak kurus sebab die kurang keyakinan dan semua baju dah ketat.
    .
    Lepas consume herba pembakar lemak Humaira Pure Herbs, beliau dapat capai turun 8kg sebulan pertama, dan sekarang selepas 6bulan berjaya turun 20kg! Hebat Cik Malhidah ni…
    .
    Berapa ramai antara anda yang nak turunkan berat badan sebab dah hilang keyakinan diri? Dapatkan penerangan PERCUMA daripada saya sekarang dengan untuk belajar strategi yg betul dr Humaira Pure Herbs.
    .
    Nak cuba juga boleh whatsapp 📳+60124906945 atau klik shj link di bio😊
    .
    #humairapureherbs
    #detoksdanrawatdalaman
    #kuruscepatsihat #kuruscepat
    #mudahnyakuruslepasbersalin #juskurma #jusdelima #juslepaspantang #humairapureherbsipoh #buangtoksin #bakarlemak #kurusselamat #codipoh #juswanita #ikhtiarhamil #detox #buangtoksin #agentwanted #postageseluruhmalaysia

  •  173  69  14 July, 2020